cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare, Kreta
  • Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare, Kreta
  • Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare, Kreta
  • Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare, Kreta
  • Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare, Kreta
  • Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare, Kreta
  • Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare, Kreta
  • Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare, Kreta
  • Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare, Kreta
  • Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare, Kreta
  • Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare, Kreta
  • Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare, Kreta
  • Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare, Kreta
  • Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare, Kreta
  • Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare, Kreta
1 / 15
Ocena
hotelu:
5.0 / 5
Najbliższy termin
27.06 - 30.06
już od 724 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.11 - 05.11
już od 433 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Iberostar Creta Panorama & Mare
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Iberostar Creta Panorama & Mare:
5.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Creta Panorama & Mare:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iberostar Creta Panorama & Mare to wioska wakacyjna usytuowana w miejscowości Panormo. Ze względu na bogate zaplecze rekreacyjno sportowe polecamy zarówno aktywnym klientom, jak i rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości Panormo, 26 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy plaży
  • rozległy kompleks hotelowy, bogata infrastruktura, minizjeżdżalnia wodna
  • bardzo wysoka jakość świadczonych usług

Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iberostar Creta Panorama & Mare to wioska wakacyjna usytuowana w miejscowości Panormo. Ze względu na bogate zaplecze rekreacyjno sportowe polecamy zarówno aktywnym klientom, jak i rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości Panormo, 26 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy plaży
  • rozległy kompleks hotelowy, bogata infrastruktura, minizjeżdżalnia wodna
  • bardzo wysoka jakość świadczonych usług

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 18 km od centrum miasta Rethymno
  • ok. 100 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor, sejf: za opłatą
  • winda
  • sala TV
  • bankomat w hotelu
  • ogród
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • amfiteatr
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • usługi konsjerża
  • serwis bagażowy
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie
  • centrum biznesowe: za opłatą
  • sale konferencyjne: 8

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

454

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • zakwaterowanie od 14:00, wykwaterowanie do 12:00 
  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • taksa klimatyczna: płatna na miejscu, ok. 3 € / os / dzień
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: "Kids pool", maj- październik, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki w cenie
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • bufet dla dzieci
  • miniklub: 4-12 lat, maj - październik, wt. - niedz. 10:00 - 12:30 oraz 15:00 - 17:00, w cenie
  • animacje dla dzieci: 4-12 lat, maj - październik
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: maj - październik , wt. - niedz. 20:30 - 21:15, w cenie
  • łóżeczko dla dzieci: w cenie, na zapytani

Sport i wellness

W cenie
  • aerobik 
  • aqua aerobik
  • aqua fitness
  • taniec/aerobic w stylu latino
  • pilates
  • step aerobik
  • stretching
  • joga
  • łucznictwo
  • boisko do piłki nożnej
  • siatkówka
  • siatkówka plażowa
  • minigolf
  • tenis stołowy
Płatne
  • strefa spa
  • aromaterapia
  • łaźnia parowa
  • masaże
  • salon kosmetyczny
  • tenis: korty, oświetlenie, wypożyczalnia
  • rowery, rowery górskie
  • nurkowanie
  • kajaki
  • skutery wodne
  • łódka typu banan

rozrywka

  • zajęcia sportowe sezonowo
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych sezonowo
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia kilka razy w tygodniu
  • wieczory taneczne raz w tygodniu
  • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Bungalow superior z widokiem na morze BUM2
  • 2-4 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na morze
  • w bocznym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • ogrzewanie: w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 21 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • ogrzewanie: w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 2-3 os.
  • ok. 21 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • ogrzewanie: w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM3
  • 2-3 os.
  • ok. 21 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym lub bocznym
  • szlafroki, kapcie: w cenie
  • balkon lub taras
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • ogrzewanie: w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Bungalow z widokiem na ogród BUG1
  • 2-3 os.
  • ok. 21 m2
  • widok na ogród
  • w bocznym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • ogrzewanie: w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 3-4 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na morze
  • telefon, internet: Wi-Fi: w cenie
  • w bocznym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • ogrzewanie: w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • TV
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM2
  • 3-4 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na morze
  • w pierwszej linii od morza
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • w bocznym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • ogrzewanie: w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • TV
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras
Suita z widokiem na morze SUM1
  • 2-4 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym lub bocznym
  • pokój dzienno-sypialny
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • ogrzewanie: w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG1
  • 2-3 os.
  • ok. 21 m2
  • widok na ogród
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • ogrzewanie: w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG2
  • 2-3 os.
  • ok. 21 m2
  • widok na ogród
  • w budynku głównym lub bocznym
  • szlafroki, kapcie: w cenie
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • ogrzewanie: w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Bungalow z widokiem na morze BUM1
  • 2-3 os.
  • ok. 21 m2
  • widok na morze
  • wanna lub prysznic
  • w bocznym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • ogrzewanie: w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • serwis sprzątający: w cenie
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Bungalow z widokiem na morze BUM3
  • 2-4 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na morze
  • w pierwszej linii od morza
  • wanna
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • w bocznym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • ogrzewanie: w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • serwis sprzątający: w cenie
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:30 - 10:30, kontynentalne, amerykańskie, angielskie, w formie bufetu
  • późne śniadanie: codziennie 10:30 - 12:00
  •  obiad: codziennie 12:00 - 14:00, 12:30 - 15:00, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 18:30 - 21:15, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:30
  • przekąski, przekąski o północy: 00:00 - 01:00, ciasto: 16:00 - 17:00, lody: 10:00 - 18:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • uroczysta kolacja: rezerwacja wymagana
Dwa posiłki
  • śniadanie: codziennie 07:30 - 10:30, kontynentalne, amerykańskie, angielskie, w formie bufetu
  • późne śniadanie: codziennie 10:30 - 12:00
  • kolacja: codziennie 18:30 - 21:15, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:30
  • uroczysta kolacja: rezerwacja wymagana
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja „International Main Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, potrawy bezglutenowe: na zapytanie, bufet dla dzieci, dania bez laktozy: na zapytanie, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, maj - październik, 05:00 - 07:30, 07:30 - 10:30, 18:30 - 21:15, z tarasem, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Italian Restaurant": rodzaje kuchni: włoska, śródziemnomorska, potrawy bezglutenowe: na zapytanie, 18:30 - 21:15, 22:00 - 01:00, z tarasem, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Zorbas Tavern": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, potrawy bezglutenowe: na zapytanie, dania bez laktozy: na zapytanie, dania lekkostrawne, dania sezonowe, bufet, maj - październik, 10:30 - 12:00, 12:30 - 15:00, 19:00 - 21:30, z tarasem, przy basenie, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 8
  • kryty bar przy basenie „Mare": maj - październik, codziennie 11:00 - 19:00
  • bar w lobby „Panorama": codziennie 17:00 - 01:00
  • bar „Kalypso Music Bar": 22:30 - 01:30
  • bar przy basenie „Phaethon": 10:00 - 18:00
  • bar przy basenie „Poseidon": 11:00 - 19:00
  • bar przekąskowy „Zorbas Greek Tavern": 10:00 - 18:00
  • bar „Theater Bar Delphi": 20:00 - 23:00
  • bar przy basenie zewnętrznym „Kallithea Pool Bar": maj-październik, 10:00 - 18:00
  • bary wliczone w all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Creta Panorama & Mare to wioska wakacyjna usytuowana w miejscowości Panormo. Ze względu na bogate zaplecze rekreacyjno sportowe polecamy zarówno aktywnym klientom, jak i rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum miejscowości Panormo, 26 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy plaży
    • rozległy kompleks hotelowy, bogata infrastruktura, minizjeżdżalnia wodna
    • bardzo wysoka jakość świadczonych usług

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Obiekt położony jest między miastami Panormos i Rethymnon. Do Rethymnonu ok. 18 km. Przystanek komunikacji lokalnej znajduje się w niedalekiej odległości od hotelu, przy głównej drodze. Do lotniska jest ok. 95 km.
    UWAGA! Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 3 EUR/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.
    Plaża:

    Ok. 50-100 m od hotelu znajduje się kamienista plaża. Leżaki i parasole na plaży - za dodatkową opłatą.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja, lobby, windy, restauracja główna, lobby bar, mare bar, bary przy basenie, taras słoneczny z leżakami i parasolami, 6 basenów zewnętrznych, brodzik dla dzieci, basen wewnętrzny, plac zabaw, wypożyczalnia samochodów. Możliwość skorzystania z pralki i suszarki (za opłatą), opieka medyczna (dodatkowo płatna), sklep z pamiątkami, salonik prasowy, supermarket, butiquei salon fryzjerski (za opłatą). Hotel zapewnia ręczniki kąpielowe.
    Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (rampy, podjazdy).
    Pokoje:

    454 nowocześnie i funkcjonalnie urządzonych pokoi. Dla naszych Klientów mamy do dyspozycji pokoje standardowe, w których zakwaterować można max. 3 osoby (możliwość dostawki w formie rozkładanej sofy). Wszystkie pokoje z łazienką (suszarka do włosów), wc, klimatyzacją, TV, telefonem i z balkonem (meble ogrodowe). Sejf dodatkowo płatny.
    Łóżeczko dla dziecka do 2 lat - bezpłatnie.
    Dostępne pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (na potwierdzenie).
    Wyżywienie:

    Śniadania i obiadokolacje w formie bogatego bufetu. Istnieje możliwość dopłaty do All Inclusive.
    All Inclusive: śniadania, lunch i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe (11:00-01:00, w dyskotece do 01:30), przekąski (12:30-15:00). W cenę All Inclusive wliczone są również drinki i koktajle na bazie markowych alkoholi.
    Program sportowy i animacyjny:

    Bezpłatnie: aerobik, łucznictwo, rzutki, mini golf, gimnastyka, ping-pong, siatkówka, koszykówka, siłownia, piłka wodna. Płatne: bilard, gry video, wypożyczalnia rowerów. Sieć hoteli Iberostar zaprasza do Spa- masaże oraz zabiegi na twarz i ciało są płatne dodatkowo. Hotel zapewnia bogaty program animacyjny dla dorosłych i dla dzieci. Mini klub (4-7 lat) działa od kwietnia do października, Maxi klub (8-12 lat) od czerwca do września, Teenie klub (13-17 lat) w lipcu i sierpniu.
    Internet:

    Na terenie hotelu (również w pokojach) internet Wi-Fi - za darmo, w lobby kącik internetowy - płatny dodatkowo.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    UWAGA!
    Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości od 0,5 EUR do 4 EUR/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.
    Wycieczki lokalne

    Wąwóz Samaria
    Wycieczka do najdłuższego i najbardziej malowniczego wąwozu Europy położonego w Górach Białych, od Xyloskalos na północy do Agia Roumeli na południu. Pokonujemy dystans 16 km (około 5-6 godzin marszu). W wąwozie będzie można zobaczyć groty wyżłobione w skałach, "stalową bramę", czyli miejsce, gdzie wąwóz ma tylko 3 metry szerokości oraz dzikie kozy kri-kri. Na końcu trasy rozciąga się Agia Roumeli -urokliwa wioska, gdzie będzie czas na wypoczynek i kąpiele morskie. Następnie rejs statkiem do Chora Sfakion lub Sougia i dalej autokarem do hotelu.
    Cena to ok. 40 EUR
    plus
    16 EUR
    bilety wstępu.
    Wyspa Elafonissi
    Wycieczka do jednego z najbardziej malowniczych miejsc na Krecie. Wyspa jest oddzielona od wybrzeża Krety płytką, kamienista zatoką, miejscami przechodzącą w wąskie przesmyki i kanały. Woda jest kryształowo czysta, niebieska bądź turkusowa, piasek zaś różowy. Po drodze zwiedzimy między innymi kapliczkę skalną św. Zofii oraz klasztor Chrisoskalitissa, znany z tzw. złotego schodka (legenda mówi, że jeśli stąpa po nim prawdziwie pobożna osoba to zmienia się w złoto). Resztę dnia spędzimy na tzw. plaży różowego piasku korzystając z kąpieli morskich i słonecznych. W drodze powrotnej zapraszamy na degustacje wina w jednej z lokalnych winiarni.
    Cena to ok. 40 EUR + 2 EUR bilety wstępu).

    Wyspa Santorini
    Białe domki, czarna wulkaniczna skała, a także jedna z największych kalder na świecie, licząca prawie 400 m. głębokości - taka właśnie jest Santorini, najpiękniejsza wyspa grecka, królowa Cyklad. Naszą wyprawę rozpoczniemy od podróży katamaranem do portu Athinios na Santorini. W programie miejscowość Oia na północnym-zachodzie i Fira, stolica Santorini. Podczas wycieczki będziemy mogli posmakować uprawianych na wyspie pistacji, degustować najbardziej znane wino "Vinsanto" i zaopatrzyć się w poławiane w okolicach Santorini gąbki.
    Cena ok. 160 EUR + 26 EUR
    (transfer do/z portu).
    Knossos i Heraklion. Z wizytą u Minotaura
    Wycieczka do pałacu minojskiego w Knossos oraz do stolicy wyspy - Heraklionu. Knossos to jedno z najbardziej znanych stanowisk archeologicznych na świecie. Możemy tu zobaczyć pozostałości pałacu minojskiego (2000-1400 r. p.n.e.), odkopane przez Artura Evansa na początku ubiegłego stulecia. Następnie udamy się do Heraklionu, gdzie spacerując poznamy najważniejsze miejsca w mieście, takie jak ulicę Dedala, plac Venizelosa z fontanną Morosinniego. Wizyta w porcie i oglądanie weneckiej fortecy. Czas wolny.
    Cena ok. 55 EUR + 16 EUR bilety wstępu.

    Błękitna laguna i wyspa Gramvousa.
    Zapraszamy Państwa na jedną z najpiękniejszych, a zarazem najdzikszych plaż na Krecie. Zarówno wysepka Gramvoussa zwana wyspą piratów, jak i półwysep u brzegu którego jest położona, wciąż pozostają niedostępne i niezamieszkane. Proponujemy 60 minut rejsu łodzią wycieczkową na tą niezamieszkałą wyspę na której zobaczymy XVI-sto wieczną wenecką fortecę. Następnie po 15-sto minutowym rejsie dotrzemy do kresu naszej podróży - przepięknej laguny Balos z krystalicznie czystą wodą i z różowo - białym piaskiem.
    Cena ok. 55 EUR

    Uwaga!
    Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow , a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymają Państwo u naszego przedstawiciela na Krecie. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.
    "
    Inne

    Kreta - informacje ogólne

    Waluta
    EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdaża się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza
    Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.
    Czas
    + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w tawernie od 8 EUR woda 1l - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji. Rozmowy zagraniczne są dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    KRETA
    Największa spośród greckich wysp, pełna jest miejsc znanych już z mitów greckich oraz związanych z jej wielokulturową historią. Łagodny klimat i znani z gościnności mieszkańcy oraz słońce, plaże i doskonała kuchnia przyciągają turystów już od wielu lat. Kreta jest często pierwszą odwiedzaną wyspą grecką i tą, do której wraca się kilkakrotnie. Trudno się temu dziwić - oferuje tak wiele, że podczas jednego pobytu nie sposób zobaczyć wszystko. Miejscowości wakacyjne na Krecie w okolicach Chanii
    Platanias
    Miasteczko jest typowym wakacyjnym kurortem z olbrzymią ofertą gastronomiczną i rozrywkową, w którym wiele się dzieje o każdej porze dnia. Główna plaża jest świetnie zagospodarowana (od wielu lat otrzymuje błękitną flagę za czystość wody i plaży) i tętni życiem przez całe lato. Jest też kilka mniej zatłoczonych, zatokowych plaż na których jest zdecydowanie spokojniej. Z Platanias jest tylko 8 km. do Chanii.
    Agia Marina
    To jedna z najpopularniejszych miejscowości turystycznych na wybrzeżu w okolicach Chanii. Piaszczysta długa plaża, sklepy restauracje i wiele możliwości rozrywki, a do tego tylko 7 km do samej Chanii, gdzie warto wybrać się na wieczorny spacer po jednym z najpiękniejszych w Grecji starym mieście.
    Kalives
    Niewielka miejscowość 18 km. na wschód od Chanii, której udało się zachować swój lokalny charakter jest doskonałym miejscem na spokojny, relaksujący wypoczynek. Plaża oznaczona błękitną flagą zaprasza do spacerów brzegiem morza, a lokalne tawerny do smakowania specjałów greckiej kuchni. Idealne miejsce na rodzinny wypoczynek z dala od zgiełku kurortów. Do Chanii można dojechać lokalnym autobusem.
    Georgioupoli
    Znany kurort turystyczny, słynący z pięknej, długiej 9-kilometrowej piaszczystej plaży i starych, rozłożystych drzew eukaliptusowych. Atrakcyjnie usytuowany pomiędzy Chanią i Rethymnonem. Dość tradycyjny klimat wioski, port rybacki na rzece, kafejki i tawerny z przysmakami lokalnej kuchni to magnes tej miejscowości. Położenie między Chanią, a Rethymnonem zachęca do zwiedzenia dwóch najładniejszych miast na Krecie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Creta Panorama & Mare to wioska wakacyjna usytuowana w miejscowości Panormo. Ze względu na bogate zaplecze rekreacyjno sportowe polecamy zarówno aktywnym klientom, jak i rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum miejscowości Panormo, 26 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy plaży
    • rozległy kompleks hotelowy, bogata infrastruktura, minizjeżdżalnia wodna
    • bardzo wysoka jakość świadczonych usług

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Kreta

    OPIS

    Elegancki resort malowniczo położony nad brzegiem turkusowego morza Kreteńskiego przy dwóch przepięknych zatoczkach. Hotel oddaje do dyspozycji Gości 4 baseny odkryte, restauracje i bary oraz bogaty wachlarz zajęć sportowo-rekreacyjnych dla dzieci i dorosłych. Niewątpliwą zaletą obiektu jest również centrum SPA oferujące wiele fantastycznych zabiegów dla ciała i duszy.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    1997 r. Odnowiony w 2008 r. Na terenie hotelu: restauracje, bary (7), room service (płatny), sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (9), centrum biznesowe (płatne), basen kryty, 4 baseny odkryte.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    50 m od hotelu, wydzielona część plaży publicznej, piaszczysto-żwirowa, 50 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki - płatne, ręczniki plażowe (depozyt).

    pokoje

    Zlokalizowane są w 25 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 5, liczba wind: 3), 24 aneksy (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: Suite Junior Sea View dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , Bungalow Garden View dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Bungalow Sea View dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Bungalow Family Front Sea View dla max. 4 os.: 2 sypialnie, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , Room Family Garden View dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), taras , Room Double Sea View dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , Room Family Front Sea View dla max. 5 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), taras , Room Double Sea View PTY LOC (priority location) dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , Room Double Garden View dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Room Double SPAR dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Star Room Double Garden View dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Star Room Double Sea View dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Suite Junior Front Sea View dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , Suite Superior Sea View dla max. 6 os.: 1 sypialnia, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Suite Deluxe Sea View dla max. 5 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Suite Deluxe Sea View Swim Up dla max. 6 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Room Single Use Sea View dla max. 1 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , Bungalow Family Sea View dla max. 4 os.: 2 sypialnie, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , Bungalow Superior dla max. 4 os.: salon, 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracja włoska, restauracja a la carte (1), bary (7)

    śniadanie i obiadokolacja

    śniadanie (05:00-07:30), śniadanie (07:30-10:35), kolacja (18:30-21:15) w restauracji międzynarodowej, późne śniadanie (10:30-12:00) w restauracji "ZORBAS", wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja.grecka "ZORBAS TAVERN" All Inclusive (10:00-23:30) śniadanie (05:00-07:30), śniadanie (07:30-10:35), kolacja (18:30-21:15) w restauracji międzynarodowej, późne śniadanie (10:30-12:00), obiad (12:30-15:00), przekąski (10:00-18:00) w restauracji "ZORBAS", obiad (12:00-14:00), kolacja (18:30-21:15), późny posiłek (22:00-00:00), późny posiłek (00:00-01:00) w restauracji włoskiej, przekąski (11:00-19:00), podwieczorek (16:00-17:00) w barze "MARE", przekąski (10:00-18:00) w barze "FAETHON", lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - 1 wizyta w tygodniu gratis. Wymagana rezerwacja.grecka "ZORBAS TAVERN"

    z myślą o dzieciach

    brodziki (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-17 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu dla dzieci w restauracji, krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

    w cenie

    korty do tenisa ziemnego (3), tenis stołowy, rzutki, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, minigolf, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje , dyskoteka

    płatne

    oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, lekcje tenisa, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, sauna, jacuzzi, salon piękności

    Aktualizacja opisu

    15.04.2019 14:11

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Pokoje 6 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Creta Panorama & Mare to wioska wakacyjna usytuowana w miejscowości Panormo. Ze względu na bogate zaplecze rekreacyjno sportowe polecamy zarówno aktywnym klientom, jak i rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum miejscowości Panormo, 26 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy plaży
    • rozległy kompleks hotelowy, bogata infrastruktura, minizjeżdżalnia wodna
    • bardzo wysoka jakość świadczonych usług

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Region

    Grecja, Kreta, Rethymnon/Panormo OFERTA - "TYLKO HOTEL". Brak opieki rezydenta.

    Położenie

    spokojnie, do miejscowości Panormo ok. 3 km, do Rethymnonu ok. 18 km.

    Plaża

    bezpośrednio przy dwóch zadbanych hotelowych zatoczkach kąpielowych.

    Wyposażenie

    komfortowy kompleks. W części Creta Panorama: 282 pokoje w budynku głównym i w bungalowach. W części Creta Mare: 172 pokoje w bungalowach. Goście mogą korzystać z infrastruktury całego kompleksu. Eleganckie lobby, recepcja, kilka barów, kącik telewizyjny, klimatyzowana restauracja z tarasem. W rozległym i zadbanym ogrodzie znajduje się kompleks basenów: 1 ze słodką wodą, 3 z wodą morską. Bar przy basenie, tawerna. Ręczniki kąpielowe za kaucją.

    Kategoria grecka

    A.

    Zakwaterowanie

    gustowne, komfortowe.

    Iberostar Creta Panorama (53619A/C). Pokoje dwuosobowe od strony ogrodu (A1-3A)

    w budynku głównym, tel., centralna klimatyzacja w określonych godzinach, TV sat. z kanałem muzycznym, lodówka, sejf (za opłatą), balkon. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na morze (A2-3B): w budynku głównym. Pokoje superior z widokiem na morze (C2-3A): w bungalowach, w dniu przyjazdu: wino, owoce i kwiaty. Suite z widokiem na morze (A2-4C): w budynku głównym lub bocznym, w dniu przyjazdu: wino, owoce i kwiaty.

    Iberostar Creta Mare (53196A/B). Pokoje dwuosobowe (A2-3A)

    w bungalowach, tel., TV sat., klimatyzacja, sejf (za opłatą), lodówka, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe superior (A2-3D): z widokiem na morze, w bungalowach, dodatkowo: szlafroki, kapcie, w dniu przyjazdu owoce i napoje orzeźwiające w mini barze. Pokoje dwuosobowe superior (A2-3E): z widokiem na morze, w bungalowach, najbliżej morza, dodatkowo: szlafroki, kapcie, w dniu przyjazdu owoce i napoje orzeźwiające w mini barze. Pokoje rodzinne (B2B): przestronniejsze; dodatkowo mała sypialnia, klimatyzacja tylko w pokoju dziennym, taras, wanna lub prysznic. Pokoje rodzinne (B2C): z widokiem na morze.

    Dzieci

    basen, brodzik, miniklub (4-7 lat), maksi–klub (8-12 lat) i klub młodzieżowy (13-18 lat), lipiec – sierpień. Plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

    Rozrywka

    programy animacyjne, przedstawienia, wieczorki folklorystyczne.

    Dostęp do Internetu

    WI-FI i kącik Internetowy za opłatą.

    Sport

    basen kryty (w określonych godzinach), koszykówka, mini golf, tenis stołowy, 3 korty tenisowe (sprzęt, oświetlenie za opłatą). Za opłatą: masaże, sauna, siłownia, salon piękności, bilard, sporty wodne.

    Z dwoma posiłkami

    śniadanie i kolacja w formie bufetu.

    All inclusive premium

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu (kuchnia kreteńska, międzynarodowa). Trzy razy w tygodniu wieczory tematyczne. Wcześniejsze/późniejsze śniadanie kontynentalne (rozszerzone). Raz w tygodniu kolacja w tawernie w formie menu (za wcześniejszą rezerwacją). Po południu w godz. 16-17:00 kawa, herbata i ciasto. Przekąski (ciepłe i zimne), lody w godz. 10-18:00, przekąska w nocy. Woda mineralna w lodówce (w dniu przyjazdu). Wybór lokalnych oraz międzynarodowych napoi alkoholowych i bezalkoholowych w godz. 10-1:30.

    Dodatkowe informacje

    WCZEŚNIEJ = TANIEJ- do 31.01.14 18% ZNIżKI- w terminach- 15.04-11.07.14, 24.08-30.10.14; do 31.01.14 15% ZNIżKI- w terminach- 12.07-23.08.14; od 01.02-28.02.14 15% ZNIżKI, w terminach- 15.04-30.10.14; 01.03-31.03.14 10% ZNIżKI. DLA DZIECI 2-15 LAT- pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Polecamy

    Elegancki, pięknie położony resort należący do renomowanej sieci hotelowej IBEROSTAR, od wielu lat partner Neckermann`a gwarantuje doskonałą jakość, komfort i wspaniały wypoczynek.

    Plus

    ALL INCLUSIVE DLA RODZIN POBYT DLA DZIECI GRATIS


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Creta Panorama & Mare to wioska wakacyjna usytuowana w miejscowości Panormo. Ze względu na bogate zaplecze rekreacyjno sportowe polecamy zarówno aktywnym klientom, jak i rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum miejscowości Panormo, 26 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy plaży
    • rozległy kompleks hotelowy, bogata infrastruktura, minizjeżdżalnia wodna
    • bardzo wysoka jakość świadczonych usług

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4.5

    Region

    Grecja/Kreta/Panormo

    Opinia 7islands

    Hotel należy do popularnej sieci Iberostar, co stanowi gwarancję wysokiego standardu i doskonałej obsługi. Rozległy kompleks jest położony w spokojnej okolicy bezpośrednio przy plaży. Bogata oferta all inclusive, wyśmienita kuchnia oraz szerokie zaplecze sportowo-rekreacyjne spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających Gości.

    Położenie

    Na północnym wybrzeżu, w centralnej części wyspy, ok. 3 km od centrum miejscowości Panormo, ok. 18 km od miejscowości Rethymnon, ok. 65 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 100 m od hotelu.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu, wąska, piaszczysto-żwirowa. Położona obok 3 kamienistych zatoczek. Leżaki i parasole dodatkowo płatne, za ręczniki plażowe pobierany jest depozyt.

    Hotel

    Rozległy luksusowy kompleks hotelowy odnowiony w 2008 roku położony wśród otaczających go zadbanych ogrodów. Na terenie hotelu znajduje się przestronne lobby z całodobową recepcją, 4 windy, kącik telewizyjny, restauracja główna, 5 barów (w tym bar muzyczny z tarasem), Internet Wi-Fi. Odpłatnie: kącik internetowy, mini market, wypożyczalnia samochodów, centrum konferencyjne. Hotel posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 454 pokojami w budynku głównym i bungalowach, z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów, Internet Wi-Fi. Odpłatnie: sejf (ok. 25 euro/tydz.). Rodzaje pokoi: dwuosobowe, dwuosobowe, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki.

    Wyżywienie

    2 posiłki: śniadania (07:30-10:30) i obiadokolacje (18:30-21:15) w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive.

    All inclusive

    4 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:30), późne śniadania (10:30-12:00), obiady (12:00-14:00), kolacje (18:30-21:15). Goście mają możliwość skorzystania raz w trakcie pobytu z bezpłatnej kolacji tematycznej (wymagana wcześniejsza rezerwacja). W godzinach 16:00-17:00 serwowana jest kawa, herbata i ciastka. Przekąski i lody dostępne są w godzinach 10:00-18:00. W godzinach 22:00-01:00 dostępne są nocne zimne przekąski w formie bufetu. W godzinach 10:00-01:30 w wybranych barach podawane są napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 01:30 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: 6 basenów (w tym 2 z wodą słodką, 3 z wodą słoną, 1 kryty podgrzewany z wodą słodką, leżaki i parasole bezpłatne, za ręczniki kąpielowe pobierany jest depozyt), animacje dzienne i wieczorne, kort tenisowy, mini golf, siatkówka, koszykówka, boccia, aerobik, tenis stołowy. Odpłatnie: sprzęt do tenisa ziemnego, oświetlenie kortu tenisowego, mini SPA (jacuzzi, sauna, masaż), bilard, pokój gier video, siłownia, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    2 baseny (w tym 1 z wodą słodką, 1 z wodą słoną), plac zabaw, mini klub (dla dzieci w wieku 4-7 lat), maxi klub (dla dzieci w wieku 8-12 lat), klub dla nastolatków (w wieku 13-17 lat, czynny w lipcu i sierpniu), mini disco, wysokie krzesełka w restauracji, menu dla dzieci, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

    Kontakt do hotelu

    www.iberostar.com / Tel.: 00 30 28 34 05 15 02

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Creta Panorama & Mare to wioska wakacyjna usytuowana w miejscowości Panormo. Ze względu na bogate zaplecze rekreacyjno sportowe polecamy zarówno aktywnym klientom, jak i rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum miejscowości Panormo, 26 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy plaży
    • rozległy kompleks hotelowy, bogata infrastruktura, minizjeżdżalnia wodna
    • bardzo wysoka jakość świadczonych usług

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Położenie

    spokojnie, do miejscowości Panormo ok. 3 km, do Rethymnonu ok. 18 km. Do lotniska w Heraklionie ok. 65 km. Do lotniska w Chanii ok. 80 km.

    Plaża

    bezpośrednio przy dwóch zadbanych hotelowych zatoczkach kąpielowych.

    Wyposażenie

    komfortowy kompleks. W części Creta Panorama: 282 pokoje w budynku głównym i w bungalowach. W części Creta Mare: 172 pokoje w bungalowach. Goście mogą korzystać z infrastruktury całego kompleksu. Eleganckie lobby, recepcja, kilka barów, kącik telewizyjny, klimatyzowana restauracja z tarasem. W rozległym i zadbanym ogrodzie znajduje się kompleks basenów: 1 ze słodką wodą, 3 z wodą morską. Bar przy basenie, tawerna. Ręczniki kąpielowe za kaucją.

    Kategoria lokalna

    A.

    Zakwaterowanie

    gustowne, komfortowe.Iberostar Creta Panorama (53619A/C). Pokoje dwuosobowe od strony ogrodu (A1-3A): w budynku głównym, tel., centralna klimatyzacja w określonych godzinach, TV sat. z kanałem muzycznym, lodówka, sejf (za opłatą), balkon. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na morze (A2-3B): w budynku głównym. Pokoje superior z widokiem na morze (C2-3A): w bungalowach, w dniu przyjazdu: wino, owoce i kwiaty. Suite z widokiem na morze (A2-4C): w budynku głównym lub bocznym, w dniu przyjazdu: wino, owoce i kwiaty.

    Iberostar Creta Mare (53196A/B). Pokoje dwuosobowe (A2-3A)

    w bungalowach, tel., TV sat., klimatyzacja, sejf (za opłatą), lodówka, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe superior (A2-3D): z widokiem na morze, w bungalowach, dodatkowo: szlafroki, kapcie, w dniu przyjazdu owoce i napoje orzeźwiające w mini barze. Pokoje dwuosobowe superior (A2-3E): z widokiem na morze, w bungalowach, najbliżej morza, dodatkowo: szlafroki, kapcie, w dniu przyjazdu owoce i napoje orzeźwiające w mini barze. Pokoje rodzinne (B2B): przestronniejsze; dodatkowo mała sypialnia, klimatyzacja tylko w pokoju dziennym, taras, wanna lub prysznic. Pokoje rodzinne (B2C): z widokiem na morze.

    Dzieci

    basen, brodzik, mini klub (4-7 lat), maksi-klub (8-12 lat) i klub młodzieżowy (13-18 lat), lipiec - sierpień. Plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

    Dostęp do internetu

    WI-FI i kącik Internetowy za opłatą.

    Sport

    basen kryty (w określonych godzinach), koszykówka, mini golf, tenis stołowy, 3 korty tenisowe (sprzęt, oświetlenie za opłatą). Za opłatą: masaże, sauna, siłownia, salon piękności, bilard, sporty wodne.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

    All Inclusive

    Premium: 3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu (kuchnia kreteńska, międzynarodowa). Trzy razy w tygodniu wieczory tematyczne. Wcześniejsze/późniejsze śniadanie kontynentalne (rozszerzone). Raz w tygodniu kolacja w tawernie w formie menu (za wcześniejszą rezerwacją). Po południu w godz. 16-17:00 kawa, herbata i ciasto. Przekąski (ciepłe i zimne), lody w godz. 10-18:00, przekąska w nocy. Woda mineralna w lodówce (w dniu przyjazdu). Wybór lokalnych oraz międzynarodowych napoi alkoholowych i bezalkoholowych w godz. 10-1:30.

    Zniżki

    Dla Dzieci 2-14 lat: pobyt gratis lub zniżka.

    Polecamy

    • elegancki, pięknie położony resort należący do renomowanej sieci hotelowej IBEROSTAR
    • od wielu lat partner Neckermann`a gwarantuje doskonałą jakość, komfort i wspaniały wypoczynek


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Creta Panorama & Mare to wioska wakacyjna usytuowana w miejscowości Panormo. Ze względu na bogate zaplecze rekreacyjno sportowe polecamy zarówno aktywnym klientom, jak i rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum miejscowości Panormo, 26 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy plaży
    • rozległy kompleks hotelowy, bogata infrastruktura, minizjeżdżalnia wodna
    • bardzo wysoka jakość świadczonych usług

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Rethymnon

    Opis

    Elegancki hotel nad brzegiem morza, wspaniały widok na dwie zatoki, molo. Hotel składa się z budynku głównego i bungalowów. Szeroka gama obiektów rekreacyjnych, komfortowe pokoje, klub dla dzieci, restauracje, bary, sport, baseny i usługi najwyższej klasy.

    Położenie

    3 km od wioski rybackiej Panormo, 18 km od Rethymnonu, 65 km od Heraklionu i lotniska w Heraklionie.

    Plaża

    Leżaki i parasole przy basenie - bezpłatnie
    Leżaki i parasole na plaży - płatne
    Ręczniki plażowe - za kaucją

    Wyżywienie

    Obiadokolacja All Inculsive

    Pokoje

    454 pokoje: budynek główny - Double Rooms GV/SV (około 20 m2), Suites SV (około 35-45 m2) - niektóre w bungalowach; Bungalow - Family Bungalows SV/FSV (około 26-30 m2), Double Bungalows Superior (około 20-30 m2).

    W pokojach: centralna klimatyzacja (w budynku głównym), indywidualna - w bungalowach, lodówka, TV SAT, kanały muzyczne, telefon, bezpłatne Wi-Fi, sejf (płatny), wanna/prysznic, suszarka do włosów, umeblowany balkon/taras.

    Double Bungalow Superior: część wypoczynkowa, sofa, podwójne łóżko, szlafroki i kapcie, pakiet powitalny.

    Family Bungalow: 2 sypialnie, duże podwójne łóżko, 1 lub 2 sofy, lub łóżko piętrowe.

    Suite: salon z sofą, oddzielna sypialnia z łóżkiem dwuosobowym, szlafrok i kapcie, pakiet powitalny.

    Pokoje sprzątane codziennie, zmiana pościeli - 3 razy w tygodniu.

    Sport

    Animacja i sport
    Dzienne i wieczorne programy rozrywkowe, klub dla dzieci, kort tenisowy (w dzień), mini golf, tenis stołowy, łucznictwo, strzelectwo, boccia, aerobik, gimnastyka w wodzie i inne.
    Sport płatny: rakiety i piłeczki (tenis), lekcje tenisa, sporty wodne, bilard, masaże, siłownia, sauna, jacuzzi i inne.
    Wypożyczalnia rowerów, nurkowanie, etc.

    O wyżywieniu

    All inclusive 2017

    Kuchnia międzynarodowa, włoska i grecka (szwedzki stół).

    Wczesne śniadanie (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji): 05:00-07:30, kontynentalne.

    Śniadanie: 07:30-10:30, amerykańskie, szwedzki stół, dania lokalne.

    Późne śniadanie: 10:30-12:00, kontynentalne.

    Lunch: 12:00-14:00, szwedzki stół.

    Makarony, sałatki, grill, desery (szwedzki stół) (ilość miejsc ograniczona, nie jest wymagana rezerwacja): 12:30-15:00.
    Po południu kawa i ciasto, kawa i herbata: 16:00-17:00.

    Kolacja (Dress Code - dla mężczyzn długie spodnie i koszula z rękawami): 18:30-21:15, kuchnia międzynarodowa, szwedzki stół.

    Wieczory tematyczne (wymagana rezerwacja, voucher na 1 wizytę tygodniowo): 19:00-21:30.

    Późna kolacja (w przypadku późnego przyjazdu): 22:00-24:00, zimne przekąski i gorące zupy.

    Midnight snack: zimne przekąski i gorące zupy 24:00-01:00.
    Lody i przekąski dostępne w określonych miejscach: 10:00-18:00.
    Wieczory specjalne (za dodatkową opłatą), po wcześniejszej rezerwacji.
    Napoje w ramach "All inclusive" (specjalna lista napojów)
    Restauracja i tawerna "Zorbas"
    W porze lunchu i kolacji
    Wino domowe (białe i czerwone), piwo, cola, lemoniada, soda, soki, woda.

    Bary: 10:00-24:00 (Music Bar do 01:30)
    Wino domowe (białe i czerwone), piwo, wybór lokalnych i międzynarodowych napoi i koktajli, cola, lemoniada, soda, soki, woda.
    W niektórych barach: herbata, kawa espresso, cappuccino, kawa.

    ! Administracja hotelu zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w programie all inclusive bez uprzedzenia.

    Odległość od morza

    0 m


    Mapa Hotelu Iberostar Creta Panorama & Mare
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Iberostar Creta Panorama & Mare:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Iberostar Creta Panorama
    https://youtu.be/pqx6sSgaD-U

    Opinie o Hotelu Iberostar Creta Panorama & Mare

    5.0
    zdecydowanie polecam

    bardzo piekny, duzy hotel, z rewelacyjna obsluga, wysmienitym jedzeniem a animacje na najwyzszym poziomie. usytuowany nad zatoczkami, z basenami, atrakcji mozna by wyliczac. ladnie, gustownie urzadzone pokoje. polecam kazdemu, spedzilam w tym hotelu jedne z najpiekniejszych wakacji:) atrakcji pelno dookola - Santorini, Samaria, dziewicze plaze do odkrycia jezdzac samochodem. super!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0

    Iberostar Creta Panorama & Mare - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Bungalow Family SeaView TypeA
    1 os. standard z widokiem na morze
    Suite SeaView TypeA
    Room SingleUse SeaView TypeA
    Pokoj dwuosobowy budynek glowny Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj w bungalowie budynek boczny Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
    Pokoj w bungalowie budynek boczny Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj w bungalowie budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) wanna lub prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) wanna lub prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze
    Suita superior budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj dwuosobowy budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze schoener wohnen WYZSZE PIETRA
    2 os. standard widok na morze
    2 os. standard widok na ogrod
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon od strony ogrodu RUN OF THE HOUSE
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze RUN OF THE HOUSE
    Room SingleUse SeaView TypeA
    Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Room Double SeaView TypeB
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek glowny Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
    Suite SeaView TypeB
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj w bungalowie budynek boczny Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
    Pokoj w bungalowie budynek boczny Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj w bungalowie budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Room Double GardenView TypeB
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) wanna lub prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) wanna lub prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze
    Suita superior budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze schoener wohnen WYZSZE PIETRA
    Bungalow Front Sea View TypeB
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon od strony ogrodu RUN OF THE HOUSE
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze RUN OF THE HOUSE
    Bungalow SeaView TypeB
    budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj w bungalowie budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Suita superior budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Room Double SeaView TypeB
    Room Double GardenView TypeA
    Bungalow Superior SeaView TypeB
    Bungalow SeaView TypeA
    Bungalow Front Sea View TypeA
    Bungalow Superior SeaView TypeA
    Bungalow Front Sea View TypeB
    Bungalow od ogrodu
    Bungalow z widokiem na morze
    Bungalow z widokiem na morze
    Bungalow z widokiem na morze
    Bungalow Family SeaView TypeB
    Bungalow SeaView TypeB
    Room SingleUse SeaView TypeB
    Pokój 2-osobowy od ogrodu
    Pokój 2-osobowy od ogrodu
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Room Double GardenView TypeA
    Suite SeaView TypeA
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Bungalow GardenView TypeA
    Bungalow Family Front Sea View TypeA
    Bungalow Front Sea View TypeA
    Bungalow GardenView TypeA
    Room SingleUse SeaView TypeB
    Bungalow SeaView TypeA
    Bungalow Superior SeaView TypeA
    Room Double SeaView TypeA
    Bungalow Family Front Sea View TypeA
    Room SingleUse SeaView TypeB
    Room Double GardenView TypeB
    Bungalow Family Front Sea View TypeB
    Bungalow Superior SeaView TypeB
    Suite SeaView TypeB
    Room SingleUse SeaView TypeA
    Suita z widokiem na morze
    Room Double SeaView TypeA
    Bungalow Family SeaView TypeB
    Bungalow GardenView TypeB
    Bungalow Family Front Sea View TypeB
    Bungalow GardenView TypeB
    Bungalow Family SeaView TypeA

    Iberostar Creta Panorama & Mare - Możliwości wyżywienia:


    Iberostar Creta Panorama & Mare - miasta wylotu:


    Iberostar Creta Panorama & Mare - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00