cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
  • Hotel Bella Beach, Kreta
1 / 30
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
02.09 - 07.09
już od 2553 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.10 - 28.10
już od 1414 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Bella Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Bella Beach
star 5

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Bella Beach:
4.7 / 5
Średnia z 6 opinii
Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bella Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel - w przepięknym ogrodzie, przy piaszczystej plaży w spacerowej odległości od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych. Hotel Bella Beach polecamy także dla wymagających klientów - najwyższa jakość świadczonych usług to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w miejscowości Anissaras, 4 km od centrum kurortu Hersonissos, bezpośrednio przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • niska zabudowa, eleganckie pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, basen kryty, korty tenisowe, animacje, centrum SPA
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive (w tym kolacja w restauracji a la carte), wi fi gratis

Hotel Bella Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bella Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel - w przepięknym ogrodzie, przy piaszczystej plaży w spacerowej odległości od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych. Hotel Bella Beach polecamy także dla wymagających klientów - najwyższa jakość świadczonych usług to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w miejscowości Anissaras, 4 km od centrum kurortu Hersonissos, bezpośrednio przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • niska zabudowa, eleganckie pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, basen kryty, korty tenisowe, animacje, centrum SPA
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive (w tym kolacja w restauracji a la carte), wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • kantor
  • sejf: za opłatą
  • recepcja
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • jubiler
  • lekarz
  • amfiteatr
  • Wi-Fi, w miejscach ogólnodostępnych: w cenie, w recepcji/lobby: w cenie, przy basenie: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony: w cenie
  • sale konferencyjne: 2

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

175

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • menu dla niemowląt
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • wózek dla dzieci: wymagana kaucja
  • menu dla dzieci
  • miniklub: od 4 do 12 lat
  • animacje dla dzieci
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka
  • łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie, na zapytanie

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness/siłownia
  • minipiłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • tenis stołowy
  • tenis: kort twardy
Płatne
  • strefa spa
  • sauna fińska
  • masaże
  • salon kosmetyczny

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • lekki program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • rzutki
  • bilard
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • ok. 46 m2
  • widok na ogród
  • 2 sypialnie
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • wanna lub prysznic
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na morze/boczny widok na morze
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 2-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na morze
  • szlafroki
  • kapcie
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na ogród
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • wanna lub prysznic
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: codziennie 10:00 - 10:30
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: 19:00 - 21:30, w formie bufetu
  • przekąski: 16:00 - 18:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 23:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, menu dla niemowląt: na zapytanie, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, menu dla dzieci, dania bez laktozy, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „OLIVE TREE THEME RESTAURANT": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, ryby/owoce morza, menu dla dzieci, wybór z menu, rezerwacja wymagana, w cenie, wliczone w all inclusive, codziennie, kilka razy w tygodniu 19:00 - 22:00, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „ORION THEME RESTAURANT": rodzaje kuchni: grecka, menu dla dzieci, wybór z menu, rezerwacja wymagana, w cenie, wliczone w all inclusive, w zależności od warunków
    pogodowych, kilka razy w tygodniu 19:00 - 22:00, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • bar „Azalea": 17:00 - 01:00
  • bar przy zewnętrznym basenie „Rotonda": 10:00 - 18:00
  • bar na plaży „Oasis": czerwiec - sierpień, 10:00 - 18:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bella Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel - w przepięknym ogrodzie, przy piaszczystej plaży w spacerowej odległości od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych. Hotel Bella Beach polecamy także dla wymagających klientów - najwyższa jakość świadczonych usług to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w miejscowości Anissaras, 4 km od centrum kurortu Hersonissos, bezpośrednio przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • niska zabudowa, eleganckie pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, basen kryty, korty tenisowe, animacje, centrum SPA
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive (w tym kolacja w restauracji a la carte), wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Grecja / Kreta

    Opis oferty:

    Idealny na wymarzone, greckie wakacje. Położony przy plaży, w pięknym ogrodzie, urzeka elegancką architekturą niskich budynków z lokalnej cegły zatopionych w zieleni. Wiele rozrywek i atrakcji sportowych dla całej rodziny! Świetnie oceniany przez Gości za super profesjonalny serwis i zawsze pomocną obsługę, znakomite posiłki w ramach all inclusive i nieskazitelnie utrzymane, eleganckie pokoje.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości ANISSARAS, ok. 4 km od Hersonissos; ok. 25 km od portu lotniczego w Heraklionie, ok. 165 km od portu lotniczego w Chanii; przystanek autobusowy ok. 700 m od hotelu.

    PLAŻA:

    długa, szeroka, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, oddzielona promenadą, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, komfortowy, zbudowany w 1994 r., odnowiony w 2014 r., 175 pokoi, budynek główny i pawilony, 1-2 piętra, 5 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja á la carte - kuchnia kreteńska i śródziemnomorska, podczas posiłków obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), 3 bary: Azalia przy recepcji w budynku głównym, Oasis przy plaży (czynny w wysokim sezonie) i Rotonda bar przy basenie; minimarket, sklep z biżuterią i pamiątkami; sala konferencyjna dla 200 osób, taras z widokiem na basen, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², zadbany, elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka, szlafrok, kapcie), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy i herbaty, sejf (płatny: ok. 3 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 400 m², gł. 0,9-1,4 m i 70 m², gł. 0,9-1,8 m, 2 brodziki dla dzieci, ok. 8 m², gł. 0,3 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; kryty basen, prostokątny kształt, słodka woda, 96 m², gł. 0,8-1,8 m; 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (oświetlenie płatne: 10 EUR/godz.), fitness, tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, minipiłka nożna, minigolf, rzutki; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, dyskoteka (3 razy w tyg.), animacje dla dorosłych i dzieci w ciągu dnia i wieczorem; za opłatą: bilard; centrum spa: sauna, jacuzzi, hammam, masaże, manicure, pedicure oraz liczne zabiegi na twarz i ciało.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonym barze (16.00-18.00); napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonych barach, raz w tygodniu kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

    KONTAKT:

    0030/2897021410, www.hersotels.gr

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bella Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel - w przepięknym ogrodzie, przy piaszczystej plaży w spacerowej odległości od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych. Hotel Bella Beach polecamy także dla wymagających klientów - najwyższa jakość świadczonych usług to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w miejscowości Anissaras, 4 km od centrum kurortu Hersonissos, bezpośrednio przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • niska zabudowa, eleganckie pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, basen kryty, korty tenisowe, animacje, centrum SPA
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive (w tym kolacja w restauracji a la carte), wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Kreta

    OPIS

    5-gwiazdkowy hotel z przepięknym widokiem na Morze Kreteńskie w centrum północnego wybrzeża Krety oferuje 100% kreteńskiej atmosfery. Do dyspozycji Gości przygotowana została szeroka gama usług i atrakcji, a każdy zakątek obiektu zaprojektowano tak, aby odwiedzający czuli się tutaj komfortowo i przytulnie. W niedalekiej odległości znajdują się bary, kawiarnie i akwarium.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    1994 r. Odnowiony w 2015 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bary (3), room service (płatny), pralnia (płatna), basen kryty, baseny odkryte (2).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, publiczna, piaszczysta, 300 m długości, dojście do plaży przez promenadę. Bezpłatne: parasole, leżaki, płatne: ręczniki plażowe.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 8 budynkach głównych (liczba pięter: 2, liczba wind: 1) Typy pokoi: SINGLE ROOM dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , 2 BEDROOM FAMILY ROOM dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , DOUBLE SEA FRONT dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , DOUBLE SEA VIEW dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , DOUBLE GARDEN VIEW dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracja główna "Pergola", restauracje a la carte, bary (3) All Inclusive (07:00-01:00) śniadanie (7:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) w restauracji głównej, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja.śródziemnomorska "Olive Tree and Orion"

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem), możliwość wypożyczenia wózka (bezpłatne, w miarę dostępności)

    w cenie

    tenis stołowy, rzutki, koszykówka, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje w nocy, w dzień, dyskoteka

    płatne

    korty do tenisa ziemnego (2), oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, lekcje tenisa, siatkówka plażowa, cymbergaj, minigolf, bilard, centrum SPA, masaż, sauna, jacuzzi DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    14.06.2019 10:00

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bella Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel - w przepięknym ogrodzie, przy piaszczystej plaży w spacerowej odległości od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych. Hotel Bella Beach polecamy także dla wymagających klientów - najwyższa jakość świadczonych usług to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w miejscowości Anissaras, 4 km od centrum kurortu Hersonissos, bezpośrednio przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • niska zabudowa, eleganckie pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, basen kryty, korty tenisowe, animacje, centrum SPA
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive (w tym kolacja w restauracji a la carte), wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    *****

    REGION

    Grecja/Kreta Wschodnia/Hersonissos/Anissaras

    Warto podkreślić

    - All Inclusive - Bezpośrednio przy piaszczystej plaży - Leżaki GRATIS - Renomowana sieć Aquis Hotels & Resorts - Wysoki standard usług - Wi-Fi GRATIS - Pokoje 2+2 - Restauracja á la carte

    Okiem Grecosa

    Wysokiej klasy hotel z bogatą ofertą All Inclusive. Idealny dla osób lubiących aktywny wypoczynek oraz dla rodzin z dziećmi. Doskonałe miejsce dla poszukujących wakacyjnej atmosfery.

    Położenie

    • bezpośrednio przy morzu • Hersonissos ok. 4 km • lotnisko w Heraklionie ok. 22 km

    Plaża

    • przy hotelu, oddzielona promenadą • długa, szeroka, piaszczysta • leżaki i parasole (bezpłatnie)

    Hotel

    • częściowo odnowiony w 2010 r. • recepcja (24h) z lobby • kącik TV • restauracje- główna, a la carte • bary- główny, przy basenie, przy plaży • ręczniki plażowe (bezpłatnie) • Wi-Fi (bezpłatnie) • kącik internetowy (ok. 2 EUR/30 min) • minimarket • udogodnienia dla niepełnosprawnych • 175 pokoi • kategoria lokalna 5*

    Pokoje

    • 2-os. (ok. 25 m2) • możliwość 1 lub 2 dostawek (druga wyłącznie dla dziecka 2-13 lat, łóżko piętrowe) • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • LCD TV-SAT, DVD, telefon • lodówka • sejf (ok. 3 EUR/dzień) • łazienka- wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras • widok na morze za dopłatą

    Wyżywienie

    • All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

    All Inclusive

    • śniadanie, lunch, kolacja - bufet • kawa, herbata, przekąski (16.00-18.00) • lody, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00)

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie • basen ze słodką wodą • kryty basen • leżaki i parasole przy basenie • sala fitness • tenis stołowy • rzutki • 2 korty tenisowe (oświetlenie odpłatnie) • minifutbol • boccia • minigolf • siatkówka • koszykówka • water polo Odpłatnie • bilard (ok. 2 EUR/gra) • dyskoteka (3x w tyg.) • strefa SPA (sauny, masaże, jacuzzi) • gry elektroniczne • sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    • łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • brodzik • plac zabaw • miniklub (4-12 lat) • menu oraz krzesełka w restauracji • opiekunka dla dzieci (odpłatnie)

    CENA OBEJMUJE

    przelot samolotem Polska - Kreta - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, 7 lub 14 noclegów, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe ERV Standard KL (15 000 EUR), NNW (7 000 PLN) i bagażu (300 EUR).

    PROMOCJA - GRATIS tylko do 17/03/2014 - Rabaty do 25% - Gwarancja Niezmiennej Ceny


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bella Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel - w przepięknym ogrodzie, przy piaszczystej plaży w spacerowej odległości od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych. Hotel Bella Beach polecamy także dla wymagających klientów - najwyższa jakość świadczonych usług to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w miejscowości Anissaras, 4 km od centrum kurortu Hersonissos, bezpośrednio przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • niska zabudowa, eleganckie pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, basen kryty, korty tenisowe, animacje, centrum SPA
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive (w tym kolacja w restauracji a la carte), wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Heraklion

    Opis

    * przy plaży

    * animacje

    * dla rodzin

    Opis

    Wspaniały, pięciogwiazdkowy hotel położony na przepięknym wybrzeżu. Zbudowany z cegły i marmuru, klasyczne wnętrze, obsługa na wysokim poziomie.

    • restauracje i bary 
    • 2 baseny ze słodką wodą, kryty basen z podgrzewaną wodą (w zależności od warunków pogodowych)
    • Wi-Fi w pokojach i miejscach publicznych (bezpłatnie), szybkie łącze Wi-Fi (za opłatą)
    • zaplecze konferencyjne
    • mini market
    • sala TV
    • odnowiony w latach 2014-2015 (miejsca publiczne, pokoje)

     

    Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

    Polozenie

    • wyspa Kreta

    • położony obok Anissaras

    • 28 km od miasta Heraklion

    • 25 km od lotniska w Heraklionie

    Plaza

    • bezpośrednio przy hotelu
    • piaszczysta
    • leżaki i parasole bezpłatnie
    • ręczniki plażowe bezpłatnie

    Wyzywienie

    All Inclusive

    Pokoje

    175 pokoi: Singles & Doubles GV (~20-25 m2), Doubles SV/SF (~20-25 m2), Family 2-Bedroom GV (~35 m2). Pokoje odnowione w 2015 r.

    W pokojach: indywidualnie sterowana klimatyzacja, nowy telewizor LED (32 cale), TV SAT, telefon, Wi-Fi, mini-lodówka, wanna/prysznic, suszarka do włosów, szlafroki i klapki, zestaw do przygotowania herbaty/kawy, sejf (płatny), balkon/taras. Żelazko i deska do prasowania na życzenie.

    Rodzaj dostawki: łóżko rozkładane/standardowe.

    Single: łóżko pojedyncze.

    Single & Double GV: 2 łóżka pojedyncze lub łóżko king-size.

    Double Room: 2 łóżka pojedyncze lub jedno łóżko king-size.

    Family 2-Bedroom: 2 sypialnie ze wspólnymi drzwiami. 2 łóżka pojedyncze i łóżko podwójne. Niektóre pokoje rodzinne z dwiema łazienkami.

    Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

    Sport

    Sport i rozrywka:
    • koszykówka
    • tenis stołowy
    • siatkówa
    • mini piłka nożna
    • bilard  (płatny)
    • siłownia
    • animacje

     

    Dla dzieci:
    • brodzik
    • plac zabaw
    • opieka nad dziećmi (na zapytanie, płatna)
    • wózek (na zapytanie, płatny)

    O wyzywieniu

    All inclusive 2019

    Śniadanie: 07:00-10:00, szwedzki stół
    Lunch: 12:30-14:30, szwedzki stół
    Poobiednia herbata i przekąski: 16:00-18:00 (herbata, kawa, ciasta i ciastka, przekąski)
    Kolacja: 19:00-21:30, szwedzki stół

    Dress Code: strój codzienny, ale elegancki jest wymagany we wszystkich pomieszczeniach ogólnodostępnych hotelu po 18:00. Szorty, bikini, t-shirty bez rękawów i klapki nie są mile widziane w głównej restauracji.
     
    Lokalne napoje do posiłków: piwo z beczki, wino w kieliszkach, napoje, woda stołowa, herbata, kawa filtrowana.
     
    Napoje 10:00-23:00
    Wybór importowanych i lokalnych napoi alkoholowych i bezalkoholowych (piwo beczkowe, wino w szklankach, likier, lekkie drinki, brandy, sznapsy).
    Menu koktajli: alkoholowe i bezalkoholowe.
    Napoje gorące: herbata, kawa filtrowana, espresso, cappuccino.
    Lody: wybór różnych smaków.

    Uwagi

    Za każdym razem podawany jest jeden drink, a do potwierdzenia konieczna jest karta hotelowa.

    Należy pamiętać, że program All Inclusive jest ważny codziennie do godziny 23:00, a kończy się o godzinie 12:00 w dniu wyjazdu.

    Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie bez wcześniejszego powiadomienia.

     

    All inclusive 2018

    All inclusive: 10:00-23:00, obejmuje:

    Śniadanie: 07:00-10:00, szwedzki stół, restauracja główna Pergola.

    Późne śniadanie: 10:00-10:30, szwedzki stół, restauracja główna Pergola.

    Lunch: 12:30-14:30, szwedzki stół, restauracja główna Pergola.

    Herbata i przekąski: 16:00-18:00, po lunchu, bar przy basenie Rotonda lub bar główny Azalea, herbata, kawa, ciasta, pizza, mini-kanapki, rollsy, przekąski.
    Kolacja: 19:00-21:30, szwedzki stół, restauracja główna Pergola.

    Po 18:00 we wszystkich publicznych pomieszczeniach hotelu obowiązuje codzienny, ale elegancki strój. W restauracji głównej należy unikać noszenia szortów i kostiumów kąpielowych, koszulek bez rękawów i klapek. Dziękujemy za przestrzeganie powyższych zasad.

    Godziny pracy:

    Bar przy basenia Rotonda: 10:00-18:00.

    Bar na plaży Oasis: 11:30-19:30, tylko w sezonie.

    Bar główny Azalea: 17:00-01:00.

    Restauracja A la Carte Olive tree: 19:00-21:30.

    Restauracja A la Carte Orion: 19:00-21:30.

    Napoje lokalne: piwo beczkowe, wino domowe, likiery, napoje bezalkoholowe, woda niegazowana.

    Napoje zagraniczne: dla gości z programem Aquis All Inclusive oferujemy nie tylko lokalne napoje (alkoholowe i bezalkoholowe), ale także po jednej określonej marce importowanych napojów: Whisky, Gin, Wódka, Rom, Tequila.

    Koktajle: pięć alkoholowych i dwa bezalkoholowe koktajle.

    Gorące napoje: herbata, kawa, espresso, cappuccino z dodatkami.

    Lody: różne smaki.

    Napoje są wydawane pojedynczo i wymagana jest karta hotelu dla potwierdzenia.
    Prosimy zwrócić uwagę, że All inclusive obowiązuje codziennie do 23:00 i kończy się o 12:00 w dniu wyjazdu.

    INFORMACJA O KLUCZU ELEKTRONICZNYM: po przyjeździe do hotelu otrzymują Państwo kartę-klucz, która jest zarówno kluczem do pokoju, jak i kartą weryfikacyjną All Inclusive. Do karty-klucza wprowadzane są następujące informacje: imię i nazwisko, data przyjazdu, numer pokoju. Prosimy o okazywanie karty przy każdej transakcji w hotelu w celu identyfikacji - przy zamawianiu napojów, przekąsek itp.
    Każda karta jest niepowtarzalna i jest ważna tylko dla gości, dla których została wydana.
    Karta jest ważna do godziny 12:00 w dniu wyjazdu i musi zostać zwrócona do recepcji hotelu.

    W przypadku zgubienia karty-klucza, należy zgłosić się do recepcji, aby uniknąć użycia karty przez osoby nieuprawnione. Karta jest wymieniana za dodatkową opłatą.

    INFORMACJE OGÓLNE:
    Zen SPA i centrum lecznicze: 10:00-18:00, codziennie. Szczegóły w recepcji i SPA. Zapytaj o oferty specjalne!

    Hala sportowa Hercules: bezpłatnie w godzinach otwarcia SPA. Tylko dla dorosłych z odpowiednią odzieżą i obuwiem. Goście sami odpowiadają za swoje zdrowie i dobre samopoczucie.

    Animacja i rozrywka: międzynarodowy zespół animatorów prowadzi dzienne i wieczorne programy rozrywkowe dla dorosłych i dzieci (Mini Club, Mini Disco). Więcej informacji na tablicy informacyjnej.

    Kącik internetowy i kącik gier: darmowe Wi-Fi jest dostępne w hotelu i w pokojach (należy mieć własny komputer lub inne urządzenie). Za dodatkową opłatą można wypożyczyć laptop w recepcji. Kącik internetowy, gry elektroniczne, bilard za dodatkową opłatą.

    Sejf w pokoju: dodatkowa opłata. Skontaktuj się z recepcją.

    Ręczniki plażowe i ręczniki na basen: wydawane są na plaży z kartą, którą otrzymaną podczas rejestracji. Ręczniki plażowe można wymieniać 3 razy w tygodniu, na plaży. Za utratę ręcznika plażowego nalicza się opłatę 20 euro za 1 sztukę.

    Leżaki i parasole: bezpłatnie przy basenie i na plaży.

    Oszczędność energii elektrycznej: prosimy wziąć pod uwagę, że nasza sieć hoteli przestrzega specjalnej polityki ochrony środowiska. Prosimy nie zostawiać swojej karty aktywnej po wyjściu z pokoju, marnuje się w ten sposób dużo energii elektrycznej.

    Wyjazd: w dniu wyjazdu pokój należy opuścić przed godziną 12:00. Prosimy uregulować wszystkie rachunki przed wyjazdem. W sprawie późniejszego wymeldowania prosimy o kontakt z recepcją co najmniej 2 dni przed wyjazdem. Przedłużenie pobytu jest możliwe za dodatkową opłatą, jeśli są dostępne pokoje.

    Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie bez uprzedzenia.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bella Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel - w przepięknym ogrodzie, przy piaszczystej plaży w spacerowej odległości od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych. Hotel Bella Beach polecamy także dla wymagających klientów - najwyższa jakość świadczonych usług to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w miejscowości Anissaras, 4 km od centrum kurortu Hersonissos, bezpośrednio przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • niska zabudowa, eleganckie pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, basen kryty, korty tenisowe, animacje, centrum SPA
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive (w tym kolacja w restauracji a la carte), wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    hotel składa się z budynku głównego oraz z budynków typu anex; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, basen kryty (otwarty w zależności od warunków pogodowych), restauracja główna, 2 restauracje A la Carte: kuchnia śródziemnomorska, grecka (wymagana wcześniejsza rezerwacja),3 bary, dyskoteka –płatna (otwarta 3 x w tygodniu: 23.00-01.00.), 2 sale konferencyjne

    Położenie

    Anissaras, ok. 4 km od Hersonissos, ok. 25 km od lotniska w Heraklionie

    Plaża

    prywatna piaszczysta plaża znajduje się przy hotelu, leżaki i parasole przy basenie i na plaży – bezpłatne, bar na plaży (10.30-18.30) – otwarty w lipcu i sierpniu

    Zakwaterowanie

    pokoje standardowe z widokiem na ogród lub morze, pokoje standardowe w z łóżkiem piętrowym z widokiem na ogród lub morze, pokoje rodzinne 2-pomieszczenoiwe; wyposażenie: klimatyzacja indywidualna, łazienka z wanną lub prysznicem, sejf (płatny), suszarka, zestaw do kawy i herbaty, TV SAT, mini-lodówka, balkon lub taras

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie (07:00-10.30), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, ciasto, kawa, herbata (16:00-18:00), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe bezpłatnie w godz. 10.00-23.00; dodatkowo płatne napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

    Sport i rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, tenis stołowy, rzutki, boccia, waterpolo, 2 korty tenisowe, mini golf, mini football, siatkówka plażowa, koszykówka, waterpolo, bezpłatne WiFi w wyznaczonych strefach

    Dodatkowo płatne

    masaże, sauna, jacuzzi, salon kosmetyczny, fryzjer, bilard, oświetlenie kortów tenisowych, pralnia, room service, lekarz (na wezwanie), wypożyczalnia samochodów, wszystkie sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    animacje, mini club, mini disco, plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna)

    www

     www.hersotels.gr/hotels/bella_beach ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności. Ważne informacje: Od dnia 01.01.2018 zgodnie z decyzją rządu greckiego będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek ma miejsce podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego jest uzależniona od lokalnej kategorii hotelu/obiektu. Dla obiektów:  1-2* podatek wynosi ok. 0.50€/pokój/noc 3* podatek wynosi ok. 1,5€/pokój/noc 4* podatek wynosi ok. 3€/pokój/noc 5* podatek wynosi ok. 4€/pokój/noc


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Mapa Hotelu Bella Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Bella Beach

    4.7
    zdecydowanie polecam

    Aquis Bella Beach to bardzo fajny hotel w zasadzie dla każdego. Niska zabudowa, dużo zieleni, fajne pokoje, smaczna kuchnia i dobra lokalizacja - od plaży dzieli hotel tylko promenada a dodatkowo miła i uśmiechnięta obsługa. Dla nas były to dwa bardzo udane i słoneczne tygodnie na uroczej Krecie i w bardzo dobrym hotelu. Zdecydowanie polecam

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Wypoczynek w tym hotelu z moją rodzinką uznajemy za jak najbardziej udany. Świetny hotel, niska zabudowa, bardzo fajne pokoje, a obsługa znakomita. Nawet na plaży :) Wszystko na bardzo dobrym poziomie.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.4
    polecam

    Tegoroczne wakacje na Krecie zaliczam do bardzo udanych :) hotel Bella Beach spełnił wszystkie moje oczekiwania :) bardzo blisko lotniska i blisko plaży (piaszczystej, ale na wejściu bardzo drobne kamyczki), smaczne wyżywienie (mały wybór ale smaczne wszystko:, pokoje przestronne i co najważniejsze czyste. Może 5 gw bym mu nie dała bo jakiś super luksusowy nie jest, ale i tak bardzo fajny i warto tu przyjechać :)

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    4.9
    zdecydowanie polecam

    W hotelu Bella Beach byłam w tym roku, ale jeszcze przed wakacjami. Hotel bardzo mi się podobał. Ładny duży teren, niskie budynki- wszystkie 2 piętrowe, z ładną roślinnością. cały teren hotelu wygląda bardzo przyjemnie, daje poczucie kameralności. szeroka i piaszczysta plaża. hotel ma również część z basenem , spokojniejszą... bez różnych animacji. jedzonko bardzo dobre, dużo owoców. cały hotel czysty, bardzo miła obsługa. super wypoczynek na Krecie.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    5.0
    zdecydowanie polecam

    położony na sporym terenie, niskie bungalowy, fajna architektura. Brak stromych podjazdów i utrudnień uniemożliwiających poruszanie się z dzieckiem w wózku. Szeroki wybór posiłków, plaża rzut beretem. Pokoje duże i nowoczesne, z tarasami lub balkonami, jak na greckie możliwości naprawdę 5. Czysto, sympatycznie. W czerwcu wakacje spokojne, a już ciepło i ładnie – zdecydowanie udany wyjazd.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Hotel bardzo zadbany. Fajne animacje, położony przy ładnej żwirkowej plaży. Bardzo smaczne i zróżnicowane jedzenie. Pokoje przestronne i czyste.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      5.4
    • Pokoje
      5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      i sport
      4.8
    • Obsługa
      5.8
    HolidayCheck
    Ocena Bella Beach:
    5.4 / 6

    Rewelacyjny hotel!!! 2017-10-22
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Najgorsze greckie wakacje 2017-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    2.0
    The best animation team in the world. Thank you guys. 2010-06-14
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Kameralne, piekne miejsce.Doskona obsługa- wspaniali młodzi ludzie/ zwłaszcza polscy kelnerzy :) + t...
    więcej

    5.7
    Najlepszy hotel na świecie na podróż poślubną 2010-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Idealny dla rodzin 2010-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.8

    Super hotel dla rodzin ceniących wygodę i spokój. Plaża przy hotelu. Super animacje (niestety w języ...
    więcej

    5.8
    Świetny hotel, piękna plaża, cudowny wypoczynek! 2010-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Spadek standartu hotelowego 2010-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      3.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.3

    W ciągu 2 tygodni zaobserwowaliśmy drastyczny spadek jakości obsługi w restauracji hotelowej zniknel...
    więcej

    4.9
    To nie jest hotel 5-cio gwiazdkowy 2010-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.8

    Oceniamy hotel max.na 4 gwiazdki.Pięć gwiazdek jest naprawdę zobowiązujące do wysokiej jakości, któr...
    więcej

    4.3
    Pieknie położony z drobnymi mankamentami 2010-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Hotel pieknie położony, ładne niskie budynki obrośnięte bluszczem, bardzo kameralny, położony na ubo...
    więcej

    5.1
    Świetne rodzinne wakacje 2010-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.7

    To świetny hotel na rodzinny wypoczynek. Bardzo dobra obsługa, która interesuje się potrzebami gości...
    więcej

    5.4
    Świetny hotel, super wakacje 16-30.06 2010-08-08
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Świetny hotel na rodzinne wakacje 2010-08-12
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Miły hotel, zdecydowanie nastawiony na wypoczynek dla rodzin z dziećmi. Animacje na dobrym poziomie ...
    więcej

    5.6
    Świetny wypoczynek 2010-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Polecam! 2010-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Aquis Bella Beach hotel możemy polecić z czystym sumieniem.Piękny i urokliwy hotel z własną plażą i ...
    więcej

    5.9
    Mega hotel, mega ludzie, zdecydowanie na tak 2010-10-30
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Full wypas 2010-12-21
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Super hotel w fantastycznym miejscu. Bardzo przyjazny dla rodzin z małymi dziećmi ze względu na plaż...
    więcej

    5.6
    Super 2011-02-13
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Bardzo spokojne miejsce; świetne animacje, gry, zabawy, konkursy, czysto, przyjażnie. Dobre jedzenie...
    więcej

    5.6
    Polecam, bardzo spokojnie 2011-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Super miejsce na wakacje rodzinne 2011-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Niezły hotel, ale nie warty pięciu gwiazdek 2011-07-25
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Ciekawy hotel dla rodzin z dziećmi 2011-07-25
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.8

    Hotel nie jest nowy ale w bardzo dobrym stanie technicznym. Niewielka ilość pokoi pozwala na stworze...
    więcej

    5.2
    Super wypoczynek z dziećmi 2011-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Do takich hoteli chce się wracać 2011-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Fantastyczny! Szczerze polecam 2011-09-19
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Nawet krety pouciekały 2011-09-19
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      4.3

    Hotel nie warty 5gwiazdek i tej ceny.absolutnie nie polecamy go rodzina z dzieckiem,bo sie zanudzi.w...
    więcej

    3.9
    Hotel rewelacja! Najlepszy urlop od lat 2011-09-26
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Wakacje na krecie 2011-10-04
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Hotel super, bardzo dobre warunki, czysto i ładnie, malownicza okolica. Pokoje duże i dobrze wyposaż...
    więcej

    5.8
    Spokojne miejsce na wakacje 2012-05-31
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Polecam Aquis Bella Beach 2012-06-06
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Totalny relaks w 7 dni 2012-06-10
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel jak najbardziej godny polecenia, czysto, smacznie i miło. Dwa małe minusy za brak animacji dla...
    więcej

    5.7
    Aquis - miła niespodzianka na Krecie 2012-06-23
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Moja opinia o hotelu 2012-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Tydzień na Krecie w Aquis Bella Beach 2012-07-04
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    5.2
    Dobry wybór 2012-07-19
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.8

    Bardzo dobry hotel, biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości, choć myślę, że bardziej adekwatne są ...
    więcej

    5.4
    Wakacje rodzinne w dobrym stylu 2012-08-16
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Wakacje w Grecji 2012-08-16
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    5 gwiazdek - przesada! 2012-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.8
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      6.0

    Pięć gwiazdek to przesada a nazwanie wyżywienia "All Inclusive PLUS" jest grubym nadużyciem. Smak p...
    więcej

    4.7
    Rodzinny hotel poza miastem 2012-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Podróż poślubna na Krecie w Aquis Bella Beach 2012-09-08
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Hotel zasługuje na 4 gwiazdki 2012-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    3.3
    Bardzo przyzwoite wakacje, warto polecać. 2012-10-14
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Wrześniowe wakacje z 2 małych dzieci 2013-02-26
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Polecam! Udane wakacje! 2013-03-26
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Fajne miejsce na wakacje 2013-04-03
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Opinia własna 2013-06-06
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Drogie rozmowy telefoniczne 2013-06-07
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Nie polecam rodzinom z dziećmi 2013-06-10
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Zastanów się nad swoimi potrzebami 2013-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    4.3
    Kameralny hotelik dla mało wymagających 2013-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.0
    Wyżywienie i pobyt 2013-07-14
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      2.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.7

    Hotel był ok, ale wyżywienie dość monotonne. Napoje alkoholowe bardziej przypominały składem rozwodn...
    więcej

    4.3
    Brud, grzyb i rotawirus w jedzeniu! 2013-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      1.0

    2.2
    Opinia o hotelu 2012 2013-08-03
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Aquis Bella Beach 2013-09-24
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Najlepsze wczasy 2013-09-24
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Bardzo dobry hotel 2013-11-02
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.5

    Hotel naprawdę godny polecenia.Sympatyczna obsługa ,czysto,bardzo dobry szef kuchni dbający o smak p...
    więcej

    5.7
    Świetny hotel 2013-12-06
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Świetny kameralny hotel, w którym naprawdę można rewelacyjnie wypocząć. Duże, przestronne pokoje. Mi...
    więcej

    5.5
    Super greckie wakacje 2014-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Gorąco polecam wypoczynek w tym hotelu zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla par oraz grupy przyjac...
    więcej

    5.9
    Wspaniałe Greckie Wakacje 2014-06-20
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Jestem zachwycona pobytem w tym hotelu, aż żal było wyjeżdać. Spędziłam tam jedne z lepszych wakacji...
    więcej

    5.7
    Hotel super, ale tragiczna animacja dla dzieci 2014-06-23
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Hotel na plus, animacje na minus... 2014-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Pojechaliśmy tam z żoną głównie dlatego, że chcieliśmy spędzić spokojnie w kameralny sposób swóją po...
    więcej

    5.5
    Super! 2014-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Hotel i basen super, jedzenie urozmaicone smaczne, jedyny minus to napoje wymieszane z wodą, pokoje ...
    więcej

    5.9
    Fajne wakacje 2014-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Nie zasługuje nawet na 3 gwiazdki 2015-01-16
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      2.5
    • Obsługa
      3.8

    Ogólnie nie polecam! Jeździmy na wczasy cztery razy w roku i hotele 3 i 4 gwiazdkowe na kanarach bij...
    więcej

    3.3
    Jeżeli... 2015-10-20
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.7
    Hotel bardzo średnie 3 gwiazdki nie 5! 2016-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      3.0

    2.5
    Wspaniałe Greckie Wakacje.Bardzo dobry hotel. 2016-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Wakacje w tym hotelu pozwolą solidnie wypocząć. Nie brakuje niczego.Obsługa profesjonalna i pomocna....
    więcej

    5.9
    Polecam 2016-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Bella Beach:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    Hotel b czysty zadbany ,mila obsluga bardzo ladna plaza bezplatne wygodne lezaki kelnerzy donoszą sw...
    więcej

    5.5

    Bella Beach - możliwości zakwaterowania:

    Single Room
    2 Bedroom Family Room
    Double Room / Sea View
    Family Room 2 Brooms / Garden View
    Double Room / Garden View
    Single Room / Garden View
    Double SeaFront
    Double Room / Sea Front
    Double SeaView
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Double GardenView
    Pokój rodzinny

    Bella Beach - Możliwości wyżywienia:


    Bella Beach - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Bella Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00