Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
  • Hotel Gaia Palace, Kos
1 / 51
Udogodnienia hotelu Gaia Palace
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Gaia Palace
star 5

Grecja: Kos
Ocena hotelu Gaia Palace:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Gaia Palace:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 października 2018

Hotel Gaia Palace w ofercie Biura podróży:

Wezyr

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Kos Na lokalizację tego pięciogwiazdkowego hotelu wybrano niezwykle malowniczą część wyspy Kos, należącej do greckiego Archipelagu Dodekanez. W słynnym regionie Mastichari, gdzie chłodząca bryza i ciepłe wody Morza Egejskiego uprzyjemniają wypoczynek, a doskonała kuchnia obfitująca w świeże ryby zachęca do ucztowania w gronie rodziny i przyjaciół. Gaia Palace to wymarzone miejsce na wakacje.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2009 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 3 bary, recepcja, sejf w recepcji (bezpłatny),winda, 3 baseny odkryte, basen kryty (w centrum SPA), wypożyczalnia rowerów.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

600 m od hotelu, prywatna, piaszczysta. Parasole i leżaki - płatne. Ręczniki plażowe - depozyt. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy. Bar na plaży - płatny.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację indywidualną (bezpłatna), sejf (bezpłatny), TV, telefon, lodówkę, łazienkę (suszarka, wanna, WC), balkon lub taras. Typy pokoi: w budynku głównym i w 13 bungalowach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje rodzinne dla max 5 os. (2 pokoje bez drzwi łączących) , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych w siostrzanym hotelu Gaia Royal: pokoje standardowe annex , pokoje rodzinne annex

Wyżywienie

restauracja główna, 3 bary (m.in. lobby bar, bar przy basenie) All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (18:30-21:30) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (11:00-16:00), lody dla dzieci (11:00-17:00), podwieczorek (16:00-17:00) w wyznaczonych barach, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

3 brodziki wydzielone przy basenie głównym^2 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), krzesełka dla dzieci w restauracji, plac zabaw

w cenie

siłownia, jacuzzi w basenie, sauna, tenis stołowy, kort tenisowy, oświetlenie kortu, rakiety i piłki do tenisa, koszykówka, siatkówka, boisko do piłki nożnej, siatkówka plażowa

płatne

centrum SPA, salon piękności, masaż, mini golf, bilard, jazda konna

Aktualizacja opisu

02.10.2017 10:46

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Wi-Fi SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Itaka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Kos

Opis oferty:

Położony w spokojnym miejscu, kilka kilometrów od centrów turystycznych, nowoczesny i elegancki, zaprasza do ładnych i przestronnych bungalowów usytuowanych w malowniczym, śródziemnomorskim ogrodzie. Do dyspozycji Gości ładna, piaszczysta plaża, baseny z wydzieloną częścią dla najmłodszych oraz bogata oferta sportowo-rekreacyjna. Szef kuchni zaprasza na smaczne posiłki kuchni greckiej i międzynarodowej.

POŁOŻENIE:

ok. 5 km od centrum spokojnej miejscowości MASTICHARI i ok. 4 km od Marmari, ok. 200 m od drogi lokalnej; ok. 15 km od portu lotniczego w Kos; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu (ok. 2,9 EUR/Kos).

PLAŻA:

Mastichari, publiczna, piaszczysta, ok. 600 m od recepcji hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 5 EUR/2 leżaki i parasol), ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR/szt.).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, nowoczesny i stylowy, zbudowany w 2009 r., 104 pokoje, budynek główny i 13 jednopiętrowych bungalowów, 1 piętro, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Gaia Palace - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i grecka, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 2 bary: w budynku głównym i przy basenie; taras z widokiem na ogród i basen, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/godz.), fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 30 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, lodówka, telewizja satelitarna, polskie programy, telefon, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

4-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 40 m², łazienka (wanna, wc; suszarka), wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen active, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 550 m², gł. 0,5-1,6 m (czynny: 8.00-20.00), brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 30 m², gł. 0,8 m, basen relaksacyjny, słodka woda, ok. 200 m², gł. 0,5-1,5 m, wydzielona część dla dzieci, ok. 10 m², przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR/szt.); basen kryty, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 50 m², gł. 1,5 m (czynny: 8.00-19.00); kort tenisowy za kaucją (ok. 5 EUR), koszykówka; plac i pokój zabaw dla dzieci; za opłatą: centrum spa.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; podwieczorek w barze przy basenie (11.00-16.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wybranych barach (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2242042250,, www.gaia-hotels.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. i 2. dziecko do 12 latWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

5

Region

Grecja/Kos/Mastihari

Opinia 7islands

Luksusowy kompleks hotelowy wybudowany w stylu greckiej wioski wakacyjnej, zlokalizowany w spokojnej okolicy tradycyjnej rybackiej miejscowości Mastichari. Szczególnie polecany osobom ceniącym wygodę, spokój oraz piękno otaczającej przyrody. Bliskość tradycyjnych greckich tawern, sklepów z lokalnymi wyrobami oraz pięknej piaszczystej plaży gwarantują idealne wakacje, pełne słońca i relaksu.

Położenie

Na północno zachodnim wybrzeżu, ok. 5 km od niewielkiej wioski rybackiej Mastichari z tawernami, barami i sklepami, ok. 17 km od Kos, ok. 10 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 400 m od hotelu. Obiekt sąsiaduje z siostrzanym hotelem Gaia Royal.

Plaża

Ok. 400 m od hotelu, szeroka i piaszczysta. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę deptakiem.

Hotel

Rozległy kompleks składa się z głównego budynku i kliku dwupiętrowych bungalowów. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja z lobby, restauracja główna z tarasem, 2 bary (w tym 1 przy basenie), Internet Wi-Fi, Odpłatnie: sejf, wypożyczalnia samochodów. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych. Kategoria lokalna 5*.

Pokoje

Hotel dysponuje 104 nowocześnie urządzonymi pokojami z łazienką z wanną z hydromasażem i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów, mini bar, Internet Wi-Fi. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki (cześć pokoi znajduje się w aneksie).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-09:30), obiady (13:00-14:30) i kolacje (18:30-21:00). W godzinach 11:00-16:00 w wybranych barach dostępne są przekąski, a w godzinach 16:00-17:00 kawa, herbata i ciastka. Lody serwowane są w godzinach 11:00-17:00. W godzinach 10:00-23:00 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 wydawane są odpłatnie.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 4 baseny z wodą słodką (w tym 1 kryty, leżaki i parasole bezpłatne), kort tenisowy, boisko wielofunkcyjne do koszykówki i siatkówki. Odpłatnie: bilard, centrum SPA (sala fitness, jacuzzi), sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, animacje.

Kontakt do hotelu

www.gaia-hotels.com / Tel.: 00 30 224 202 58 04

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Easy Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel Gaia Palace położony jest nieopodal wioski Mastichari. Do długiej piaszczystej plaży oznaczonej Blue Flag" jest ok. 300 m. Do Marmari jest około 4 km. Do stolicy wyspy - miasta Kos około 18 km łatwo można dotrzeć lokalnym autobusem. Przystanek autobusowy znajduje się 1 km od hotelu. Do lotniska jest ok. 10 km.  

Hotel

Hotel Gaia Palace to budynek główny i kilka piętrowych typu bungalow, które swą zabudową przypominają wioskę. Posiada recepcję, lobby, restaurację z tarasem, parking, 3 baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, bar przy basenie, bar w lobby hotelowym, bar na plaży, kącik TV SAT, kącik internetowy, internet Wi-Fi, sklep z pamątkami, salon fryzjerski, gry video, bezpłatne leżaki i parasole przy basenach.

Pokoje

Hotel oferuje pokoje (łącznie 104) dwuosobowe, niektóre z możliwością dostawki oraz pokoje rodzinne posiadające 2 sypialnie, przeznaczone dla nawet 4 osób dorosłych i 1 dziecka. Wszystkie wyposażone są w łazienkę z prysznicem lub wanną i WC, suszarkę, TV SAT, telefon, sejf, Wi-Fi, indywidualnie sterowaną klimatyzację oraz balkon lub taras. Pokoje mają widok na basen lub ogród.

Wyżywienie

Formuła All Inlusive.  

Sport i rekreacja

Utwardzony kort tenisowy, boisko do koszykówki i siatkówki, tenis stołowy, bilard, siłownia, sauna, masaż, kryty basen z hydromasażami.  

Dla dzieci

Basen dla dzieci, plac zabaw, sala gier video, mini disco, w pobliżu Park Wodny Lido (ok. 600 m).  

Wskazówki

Optymalny wybór dla par i rodzin, które chcą wygodnie spędzić wakacje. Bliskość pięknej plaży i starego miasta Kos jest dodatkowym atutem. Możliwość wstawienia w pokoju łóżeczka dla małych dzieci (0-2 lat), w restauracji krzesełka dla małych dzieci. Transfer z/na lotnisko: ok. 20 min.  

Dodatkowo płatne

Sejf, bilard, gry video, masaże, fryzjer, kącik internetowy, leżaki i parasole na plaży, (ok. 6 EUR/2 leżaki+parasol/dzień). www.gaia-hotels.com

Program All Inclusive

Śniadania (07:30-09:30), lunch (13:00-14:30) oraz kolacje (18:30-21:00) w formie bufetu w restauracji hotelowej. Specjalny bufet dla dzieci "kids corner" (18:00-18:30). Napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, lokalne alkohole: ouzo, brandy, piwo z beczki, i wino lokalne (house wine) w restauracji podczas lunchu i kolacji oraz w barze (10:00-23:00). W godzinach (16:00-17:00) popołudniowa herbata i kawa z ciastkiem. Lody dla dzieci (11:00-17:00). Przekąski ciepłe i zimne (11:00-16:00). Ze względów bezpieczeństwa hotel może stosować plastikowe naczynia w barze. Obowiązkowe obrączki. Program All Inclusive zaczyna się o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher i kończy o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Grecja/Kos

Położenie

- ok 4 km od Marmari - ok 600 m od plaży - ok 500 m od przystanku autobusowego - ok 15 km od lotniska  

Plaża

- piaszczysta - leżaki i parasole (płatne, ok 5/komplet) - ręczniki plażowe dostępne za kaucją (ok 10)

Pokoje

Standardowe - ok 25 m2 - mini bar, sejf - TV-SAT, telefon - klimatyzacja - łazienka (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów) - wszystkie pokoje z balkonem/tarasem - bezprzewodowy internet (bezpłatny)

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatne - duży basen o nieregularnym kształcie - basen relaksacyjny - leżaki, parasole przy basenie - ręczniki dostępne za kaucją (ok 10) - basen kryty - kort tenisowy (za kaucją) - boisko do koszykówki płatne - centrum SPA, masaże i zabiegi pielęgnacyjne

Dla dzieci

- brodzik, plac zabaw dla dzieci, pokój gier

Wyżywienie

All Inclusive (AI) - śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski. Posiłki serwowane w formie bogatego bufetu. Wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 23:00

Restauracje i bary

- restauracja główna - lobby bar, bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- budynek główny oraz 13 jednopiętrowych budynków bocznych, 150 pokoi - nowoczesny i elegancki hotel otwarty w 2009 r. - bezprzewodowy internet w lobby (bezpłatny) - mini market - kawiarenka internetowa (płatna) - www.gaia-hotels.com  

Bagaż

Kraków Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 384 PLN - 20 kg - 480 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kos, Grecja

Opis hotelu

Witamy w hotelu Gaia Palace z widokiem na zachód słońca, który położony jest pośród błękitu i zieleni wysp Dodekanezu, w słynnym regionie Mastichari z chłodną bryzą Morza Egejskiego i ciepłą wodą morską. Ten rejon obfituje w świeże ryby, oryginalne i tradycyjne potrawy. Hotel znajduje się 500 m od plaży, 1,5 km od parku wodnego, 5 km od wioski Mastichari, 10 km od międzynarodowego lotniska Kos, miejscowości Hippocrates i 16,5 km od Asclepeion.

Udogodnienia i serwis zawierają: bezprzewodowy dostęp do Internetu, całodobową recepcję, restaurację, bary, zabiegi spa (płatne), basen, baseny dla dzieci, siłownię, plac zabaw dla dzieci, klub dla dzieci, wielofunkcyjne boisko, minigolf (płatny), parking, windę (niedostępna na wszystkich piętrach) i centrum biznesowe.

Pokoje wyposażone są w: bezprzewodowy dostęp do Internetu, TV, klimatyzację, lodówkę, sejf, telefon, balkon/taras, wannę z hydromasażem, suszarkę do włosów i łazienkę.

Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.

Pałac Gaia mieści się w budynku głównym i budynku typu aneks. Pokoje aneksowe mają taką samą kategorię jak pokoje w budynku głównym. Nie można zarezerwować konkretnego budynku. Goście zatrzymujący się w aneksie będą korzystać z udogodnień / usług w Gaia Palace. Aneks znajduje się w odległości 20-150 m od głównego budynku Gaia Palace.

Adres: Mastichari, 85300 Mastichari, Kos, Grecja.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Gaia Palace
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja
Filmy hotelu Gaia Palace:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Gaia Palace
https://youtu.be/SV0ANFz9YPE

Opinie o Hotelu Gaia Palace

Gaia Palace - możliwości zakwaterowania:

Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Willa wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Willa wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Willa wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Willa wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
SUITE ROOM
DELUXE DOUBLE ROOM
VILLA WITH PRIVATE POOL

Gaia Palace - Możliwości wyżywienia:


Gaia Palace - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Gaia Palace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00