Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 200 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Gwarancja ceny
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
1 / 26
Udogodnienia hotelu Shores Amphoras
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Shores Amphoras
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Shores Amphoras :
4.2 / 5
Średnia z 11 opinii
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    3.8
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.2 / 5
Średnia z 11 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 sierpnia 2017
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 września 2017

Hotel Shores Amphoras w ofercie Biura podróży:

Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:
Położony na klifie Um El Seid, w odległości ok. 11 km od Naama Bay, dokąd goście hotelowi mogą dostać się 2 razy dziennie bezpłatnym hotelowym busem, ok. 12 km od hotelu znajduje się pole golfowe. Położony ok. 18 km od lotniska.
Plaża:
Hotel znajduje się przy małej prywatnej plaży hotelowej z wejściem do morza z pomostu, w pobliżu jednej z piękniejszych raf koralowych w Sharm el-Sheikh.
Do dyspozycji gości:
Recepcja, restauracja główna "Amphoras", 2 restauracje a'la carte: włoska Bella Vista i śródziemnomorska Mermaid, lobby bar, 2 bary przy basenach "Palm Bar" i "Splash Bar", bar na plaży "Cabana", kawiarnia "Panorama", kawiarnia orientalna "Layalina", sala konferencyjna, 6 basenów z wydzielonym brodzikiem dla dzieci, jeden z basenów podgrzewany sezonowo. Dodatkowo płatne: room service 24 - godz., pralnia, sklepiki z pamiątkami i biżuterią, apteka, fryzjer, wypożyczalnia samochodów i maszyna do wymiany walut. Leżaki i parasole przy basenie i na plaży bezpłatnie.
Pokoje:
Hotel oferuje ponad 320 pokoi. Standardowe 2-osobowe z możliwością dostawki, wyposażony w klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, TV-sat, sejf (bezpłatnie), telefon, minibar (odpłatnie) oraz balkon lub taras. Pokoje z widokiem na basen i na morze za dodatkową opłatą. W pokojach typu standard przy zakwaterowaniu 2+2, jedno z dzieci śpi z rodzicami, hotel gwarantuje tylko 1 dostawkę.
Wyżywienie:
All Inclusive obejmuje śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-15:00) i kolacja (18:30-21:30) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej. Lekkie przekąski w ciągu dnia w wyznaczonych barach. Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w godzinach 10:00- 23:00 w wyznaczonych barach. Raz w trakcie pobytu możliwość skorzystania bezpłatnie z restauracji a'la carte, do wyboru kuchnia włoska lub śródziemnomorska (napoje odpłatnie) - wymagana wcześniejsza rezerwacja.
Program sportowy i animacyjny:
Bogate dzienne i wieczorne programy animacyjne, boisko do siatkówki na plaży, 2 stoły do tenisa stołowego oraz za dodatkowa opłatą: bilard, squash, fitness club, centrum odnowy biologicznej, masaże, sauna, jacuzzi, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży.
Internet:
Płatny dodatkowo ok. 6 USD/60 min., ok. 15 USD/doba.
Kategoria lokalna:
*****
Strona www:
http://www.otiumhotels.com/
Naszym zdaniem:
Komfortowy kompleks hotelowy dla wymagających gości. Składa się z budynku głównego, pawilonów i willi położonych w przepięknym, zielonym ogrodzie. Polecamy!
Opinie klientów:
Klienci oceniają ten hotel na 3.0/6. Sprawdź opinie: http://r.pl/sharm-el-sheikh-wypoczynek/amphoras-ex-shores-amphoras

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: R.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Wizy
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych. Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.
Świadczenia
Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (koniecznej w przypadku opuszczania Synaju, płatnej na lotnisku 25 USD,wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Inne
EGIPT SHARM EL SHEIKH - informacje ogólne Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabrać euro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach w hotelach lub w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych. Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.
Czas
Zimą + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l - 3,00 EGP piwo w barze od 16,00 EGP kawa w kawiarni od 2,00 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosic od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4,00 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie
Sharm El Sheikh
Najsłynniejszy kurort na półwyspie Synaj, słynie z raf koralowych oraz plaż i jest doskonałą bazą wypadową na wiele wycieczek. Zatoka Naama Bay wybudowana w stylu miejscowości wakacyjnych nad Morzem Śródziemnym oferuje wiele możliwości wszelkich rozrywek. Kurort szybko się rozbudowuje i z każdym rokiem oferuje wiele nowych luksusowych hoteli, oraz nowych atrakcji (delfinarium, parki wodne, centrum rozrywkowe "z tysiąca i jednej nocy"). Dla lubiących lokalne klimaty - Old Market z bazarem w starym stylu z całym mnóstwem sklepów i zaułków.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia, Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Wycieczki lokalne
GÓRA MOJŻESZA I KLASZTOR ŚW. KATARZYNY
Wyjazd autobusem ok. godz. 21:00 w kierunku miasta Dahab oraz klasztoru św. Katarzyny. Przyjazd na miejsce po ok. 3 godzinach. Nocne wejście na Górę Mojżesza (ok. 3 godz., możliwość wynajęcia wielbłądów za dodatkową opłatą). Podziwianie wschodu słońca. Po zejściu ze szczytu przerwa na śniadanie (pakiety z hotelu). Następnie zwiedzanie klasztoru św. Katarzyny. Powrót do hotelu ok. 14.00. koniecznie należy zabrać ze sobą zakryte wygodne buty, a także ciepłe ubrania, ponieważ temperatura może spaść poniżej 0.
Cena ok. 35-45 USD.
KLASZTOR ŚW. KATARZYNY
ORAZ MIASTO DAHAB
Wyjazd autobusem w godzinach porannych - przejazd przez pustynię i Góry Synaju. Zwiedzanie klasztoru - kaplica św. Tryfona, dziedziniec ze Studnią Mojżesza oraz Bazylika Przemienienia Pańskiego, a także krzew gorejący i kaplica czaszek. Następnie przerwa na lunch w formie bufetu (napoje płatne dodatkowo). W drodze powrotnej zwiedzanie miasta Dahab i czas wolny na zakupy. Powrót ok. 16.00.
Cena ok. 45-55 USD. PETRA (Jordania - autobus/jacht)
Wyjazd z Sharm el Sheikh po północy. Transfer do Taby (ok. 3,5 godz.) i przesiadka na jacht, który przewozi do Akaby - nadmorskiego miasta w Jordanii (rejs około 30 min). Następnie przejazd do Petry (ok. 2 godz.) w klimatyzowanym autobusie. Po dotarciu do Petry przejście pieszo przez kanion, który prowadzi do Czerwonej Skały. Zwiedzanie Skarbca (Khazaneh), Teatru Rzymskiego oraz jaskiń w skałach wśród imponujących monumentów. W drodze powrotnej z Petry obiad w restauracji hotelowej wliczony w cenę (napoje dotakowo płatne.). Przejazd do Akaby, powrotny rejs jachtem do Taby i tam przekroczenie granicy, po czym powrót do Sharm na ok. 00:00. Cena obejmuje opłaty wizowe oraz wszystkie podatki graniczne w Jordanii.
Cena ok. 280-310 USD.
JEROZOLIMA, BETLEJEM I M.MARTWE (autobusem)
Wyjazd z Sharm El Sheikh ok. 22:00. Transfer do Taby (egipsko-izraelska granica) ok. 3,5 godz. i przekroczenie granicy Taba-Eliat (zmiana autobusu na izraelski). Następnie przyjazd w godzinach rannych nad Morze Martwe - możliwość kąpieli, zjedzenia śniadania (pakiety śniadaniowe) oraz dokonania zakupu kosmetyków z minerałami Morza Martwego. Przejazd do Jerozolimy - przejście Droga Krzyżową aż do Bazyliki Grobu Pańskiego, a następnie do Ściany Płaczu. Następnie przejazd na Górę Oliwną, skąd można podziwiać panoramę Jerozolimy, a następnie na górę Syjon. Przejazd do Betlejem: Bazylika Narodzenia Pańskiego - miejsce, gdzie narodził się Jezus. Wizyta w sklepie z dewocjonaliami, czas wolny na zakupy pamiątek i na obiad. Droga powrotna do granicy z Egiptem (ok. 310 km), przejazd do Sharm (powrót ok. 01:00-02:30).
Uwaga!
Kolejność zwiedzania punktów programu może ulec zmianie. Cena obejmuje izraelski podatek graniczny oraz polskiego przewodnika w Jerozolimie . Cena nie obejmuje napiwków (ok.3 USD).
Płatne dodatkowo są również napoje do obiadu. Cena ok. 125-140 USD.
ADVENTURE SAFARI ABO GALLUM
Całodniowa wycieczka, podczas której można połączyć zwiedzanie - pustyni, raf koralowych i oaz. Wyjazd w godzinach porannych, przejazd przez Dolinę Mandar, następnie postój w beduińskim namiocie i czas na wypicie beduińskiej herbaty. Następnie ekscytujący przejazd przez jedyną białą piaszczystą pustynię na Synaju. Kolejnym punktem wyprawy będzie Dahab - wizyta w oazie, przerwa na posiłek. Przyjazd wielbłądami na plażę - spacer, a następnie wizyta na plaży Blue Hole. Możliwość snurkowania (wynajem sprzętu za dodatkową opłatą) oraz czas na obiad. W drodze powrotnej krótki postój w lagunie. Powrót do hotelu ok. 16:00.
Cena ok. 55-65 USD.
PARK NARODOWY RAS MOHAMED
(statkiem)
Park Narodowy Ras Mohamed to miejsce, gdzie turyści mogą na własne oczy zobaczyć piękno podwodnego świata Morza Czerwonego. Rafa koralowa, budowana przez ponad 150 gatunków koralowców oraz tysiące fantastycznie ubarwionych ryb. Jest to wyprawa statkiem, z możliwością zejścia do wody, by obejrzeć piękno przyrody tego miejsca. W trakcie rejsu serwowany jest lunch oraz napoje. Wstęp do parku dodatkowo płatny - 5 USD. Wyjazd z hotelu ok. godziny 07:30, powrót planowany jest na godzinę 17:00. Trzy postoje na morzu, w tym 2 poza parkiem, gdzie istnieje możliwość nurkowania.
Cena ok. 40-55 USD.
KAIR (1 dzień)
Wyjazd z Sharm El Sheikh w godzinach nocnych (ok. 1:00). Po dotarciu do Kairu zwiedzanie pierwszego zbudowanego w 640 r. w Egipcie meczetu Amr Ibn Elaa Egipskiego, a także kościoła pierwszych egipskich chrześcijan - Koptów. Następnie zwiedzanie Muzeum Narodowego oraz Muzeum Papirusa, po czym przejazd do Gizy, gdzie zwiedzamy Piramidy i Sfinksa. Czas na zakupy - papirus, perfumy egipskie oraz złoto. Następnie - również rejs feluką po Nilu. Powrót do hotelu około północy. W cenie lunch (bufet) w restauracji z widokiem na Nil (napoje płatne dodatkowo).
Cena ok. 70-90 USD. Uwaga!
Należy zabrać paszport z wizą.
SEASCOPE - ŁÓDŹ PODWODNA
Godzinna wyprawa "półpodwodną łodzią", która pływa na powierzchni, a jej kadłub jest zanurzony w wodzie na ok. 4 m. Podwodna wyprawa polega na oglądaniu w panoramicznych, przeszklonych ścianach podwodnego świata "na sucho".
Cena ok. 45 USD
SAFARI NA PUSTYNI - quady
Przejazd przez pustynię na czterokołowych motocyklach (quadach) do wioski beduińskiej (ok. 45 min./1strona). Czas trwania ok. 2,5 godz.
Cena - 1 osoba na motorze 30 USD, 2 osoby na motorze 40 USD.
Inne propozycje (szczegóły u rezydenta):
KAIR lub LUKSOR
- samolotem - 1 dzień (cena ok. 265 USD),
PETRA
- samolotem (cena ok. 420 USD),
DELFINARIUM SHOW
(cena ok. 30 USD), pływanie z delfinami (cena ok. 175 USD),
AQUA PARK
(cena ok. 45 USD),
NURKOWANIE
- w polskim centrum nurkowym (cena od 80 USD/dzień nurkowy),
KOLACJA BEDUIŃSKA
(cena ok. 45 USD).
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (koniecznej w przypadku opuszczania Synaju, płatnej na lotnisku 25 USD,wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

EGIPT SHARM EL SHEIKH - informacje ogólne Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabrać euro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach w hotelach lub w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych. Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.
Czas
Zimą + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l - 3,00 EGP piwo w barze od 16,00 EGP kawa w kawiarni od 2,00 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosic od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4,00 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie
Sharm El Sheikh
Najsłynniejszy kurort na półwyspie Synaj, słynie z raf koralowych oraz plaż i jest doskonałą bazą wypadową na wiele wycieczek. Zatoka Naama Bay wybudowana w stylu miejscowości wakacyjnych nad Morzem Śródziemnym oferuje wiele możliwości wszelkich rozrywek. Kurort szybko się rozbudowuje i z każdym rokiem oferuje wiele nowych luksusowych hoteli, oraz nowych atrakcji (delfinarium, parki wodne, centrum rozrywkowe "z tysiąca i jednej nocy"). Dla lubiących lokalne klimaty - Old Market z bazarem w starym stylu z całym mnóstwem sklepów i zaułków.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia, Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.

Wizy

Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych. Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.

Wycieczki lokalne

GÓRA MOJŻESZA I KLASZTOR ŚW. KATARZYNY
Wyjazd autobusem ok. godz. 21:00 w kierunku miasta Dahab oraz klasztoru św. Katarzyny. Przyjazd na miejsce po ok. 3 godzinach. Nocne wejście na Górę Mojżesza (ok. 3 godz., możliwość wynajęcia wielbłądów za dodatkową opłatą). Podziwianie wschodu słońca. Po zejściu ze szczytu przerwa na śniadanie (pakiety z hotelu). Następnie zwiedzanie klasztoru św. Katarzyny. Powrót do hotelu ok. 14.00. koniecznie należy zabrać ze sobą zakryte wygodne buty, a także ciepłe ubrania, ponieważ temperatura może spaść poniżej 0.
Cena ok. 35-45 USD.
KLASZTOR ŚW. KATARZYNY
ORAZ MIASTO DAHAB
Wyjazd autobusem w godzinach porannych - przejazd przez pustynię i Góry Synaju. Zwiedzanie klasztoru - kaplica św. Tryfona, dziedziniec ze Studnią Mojżesza oraz Bazylika Przemienienia Pańskiego, a także krzew gorejący i kaplica czaszek. Następnie przerwa na lunch w formie bufetu (napoje płatne dodatkowo). W drodze powrotnej zwiedzanie miasta Dahab i czas wolny na zakupy. Powrót ok. 16.00.
Cena ok. 45-55 USD. PETRA (Jordania - autobus/jacht)
Wyjazd z Sharm el Sheikh po północy. Transfer do Taby (ok. 3,5 godz.) i przesiadka na jacht, który przewozi do Akaby - nadmorskiego miasta w Jordanii (rejs około 30 min). Następnie przejazd do Petry (ok. 2 godz.) w klimatyzowanym autobusie. Po dotarciu do Petry przejście pieszo przez kanion, który prowadzi do Czerwonej Skały. Zwiedzanie Skarbca (Khazaneh), Teatru Rzymskiego oraz jaskiń w skałach wśród imponujących monumentów. W drodze powrotnej z Petry obiad w restauracji hotelowej wliczony w cenę (napoje dotakowo płatne.). Przejazd do Akaby, powrotny rejs jachtem do Taby i tam przekroczenie granicy, po czym powrót do Sharm na ok. 00:00. Cena obejmuje opłaty wizowe oraz wszystkie podatki graniczne w Jordanii.
Cena ok. 280-310 USD.
JEROZOLIMA, BETLEJEM I M.MARTWE (autobusem)
Wyjazd z Sharm El Sheikh ok. 22:00. Transfer do Taby (egipsko-izraelska granica) ok. 3,5 godz. i przekroczenie granicy Taba-Eliat (zmiana autobusu na izraelski). Następnie przyjazd w godzinach rannych nad Morze Martwe - możliwość kąpieli, zjedzenia śniadania (pakiety śniadaniowe) oraz dokonania zakupu kosmetyków z minerałami Morza Martwego. Przejazd do Jerozolimy - przejście Droga Krzyżową aż do Bazyliki Grobu Pańskiego, a następnie do Ściany Płaczu. Następnie przejazd na Górę Oliwną, skąd można podziwiać panoramę Jerozolimy, a następnie na górę Syjon. Przejazd do Betlejem: Bazylika Narodzenia Pańskiego - miejsce, gdzie narodził się Jezus. Wizyta w sklepie z dewocjonaliami, czas wolny na zakupy pamiątek i na obiad. Droga powrotna do granicy z Egiptem (ok. 310 km), przejazd do Sharm (powrót ok. 01:00-02:30).
Uwaga!
Kolejność zwiedzania punktów programu może ulec zmianie. Cena obejmuje izraelski podatek graniczny oraz polskiego przewodnika w Jerozolimie . Cena nie obejmuje napiwków (ok.3 USD).
Płatne dodatkowo są również napoje do obiadu. Cena ok. 125-140 USD.
ADVENTURE SAFARI ABO GALLUM
Całodniowa wycieczka, podczas której można połączyć zwiedzanie - pustyni, raf koralowych i oaz. Wyjazd w godzinach porannych, przejazd przez Dolinę Mandar, następnie postój w beduińskim namiocie i czas na wypicie beduińskiej herbaty. Następnie ekscytujący przejazd przez jedyną białą piaszczystą pustynię na Synaju. Kolejnym punktem wyprawy będzie Dahab - wizyta w oazie, przerwa na posiłek. Przyjazd wielbłądami na plażę - spacer, a następnie wizyta na plaży Blue Hole. Możliwość snurkowania (wynajem sprzętu za dodatkową opłatą) oraz czas na obiad. W drodze powrotnej krótki postój w lagunie. Powrót do hotelu ok. 16:00.
Cena ok. 55-65 USD.
PARK NARODOWY RAS MOHAMED
(statkiem)
Park Narodowy Ras Mohamed to miejsce, gdzie turyści mogą na własne oczy zobaczyć piękno podwodnego świata Morza Czerwonego. Rafa koralowa, budowana przez ponad 150 gatunków koralowców oraz tysiące fantastycznie ubarwionych ryb. Jest to wyprawa statkiem, z możliwością zejścia do wody, by obejrzeć piękno przyrody tego miejsca. W trakcie rejsu serwowany jest lunch oraz napoje. Wstęp do parku dodatkowo płatny - 5 USD. Wyjazd z hotelu ok. godziny 07:30, powrót planowany jest na godzinę 17:00. Trzy postoje na morzu, w tym 2 poza parkiem, gdzie istnieje możliwość nurkowania.
Cena ok. 40-55 USD.
KAIR (1 dzień)
Wyjazd z Sharm El Sheikh w godzinach nocnych (ok. 1:00). Po dotarciu do Kairu zwiedzanie pierwszego zbudowanego w 640 r. w Egipcie meczetu Amr Ibn Elaa Egipskiego, a także kościoła pierwszych egipskich chrześcijan - Koptów. Następnie zwiedzanie Muzeum Narodowego oraz Muzeum Papirusa, po czym przejazd do Gizy, gdzie zwiedzamy Piramidy i Sfinksa. Czas na zakupy - papirus, perfumy egipskie oraz złoto. Następnie - również rejs feluką po Nilu. Powrót do hotelu około północy. W cenie lunch (bufet) w restauracji z widokiem na Nil (napoje płatne dodatkowo).
Cena ok. 70-90 USD. Uwaga!
Należy zabrać paszport z wizą.
SEASCOPE - ŁÓDŹ PODWODNA
Godzinna wyprawa "półpodwodną łodzią", która pływa na powierzchni, a jej kadłub jest zanurzony w wodzie na ok. 4 m. Podwodna wyprawa polega na oglądaniu w panoramicznych, przeszklonych ścianach podwodnego świata "na sucho".
Cena ok. 45 USD
SAFARI NA PUSTYNI - quady
Przejazd przez pustynię na czterokołowych motocyklach (quadach) do wioski beduińskiej (ok. 45 min./1strona). Czas trwania ok. 2,5 godz.
Cena - 1 osoba na motorze 30 USD, 2 osoby na motorze 40 USD.
Inne propozycje (szczegóły u rezydenta):
KAIR lub LUKSOR
- samolotem - 1 dzień (cena ok. 265 USD),
PETRA
- samolotem (cena ok. 420 USD),
DELFINARIUM SHOW
(cena ok. 30 USD), pływanie z delfinami (cena ok. 175 USD),
AQUA PARK
(cena ok. 45 USD),
NURKOWANIE
- w polskim centrum nurkowym (cena od 80 USD/dzień nurkowy),
KOLACJA BEDUIŃSKA
(cena ok. 45 USD).
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

REGION

Sharm el Sheikh

 

POŁOŻENIE

Hotel położony jest tuż przy żwirowo-kamienistej plaży (wejście do wody z pomostów), na wzniesieniu zatoki Ras Om El Seid, w przepięknym zielonym ogrodzie, 18 km od lotniska w Sharm El Sheikh oraz 7 km od centrum rozrywki Naama Bay. Hotel oddalony jest od starego arabskiego centrum Downtown ok. 4 km. Do Naama Bay Goście hotelowi mogą dostać się bezpłatnym autobusem.

 

HOTEL

Na terenie hotelu znajduje się kilka restauracji i barów: "Amphoras" - restauracja główna, restauracja na plaży "Mermaid", restauracja włoska "Bella Vista", "Cabana" - bar przy basenie, "Palm" - bar przy basenie oraz snack bar "Splash" i orientalny kącik "Layalina", ponadto dyskoteka "Coco Loco" oraz Lobby Bar. Na bardzo rozległym terenie obiektu są 3 baseny z wydzielonymi brodzikami dla dzieci. Przy recepcji hotelowej znajduje się kantor wymiany walut, salon fryzjerski, wypożyczalnia samochodów oraz sklepiki. Hotel posiada także klub odnowy biologicznej, bilard, centrum sportów wodnych oraz korty do tenisa i squasha.

 

POKOJE

Hotel posiada 278 pokoi w tym pokoje o podwyższonym standardzie typu Emerald Club. Wszystkie indywidualnie klimatyzowane posiadają łazienkę z wanną lub prysznicem z suszarką do włosów, TV-Sat, telefon, lodówkę, sejf, balkon lub taras.

 

WYŻYWIENIE

All inclusive obejmuje śniadanie, lunch, kolację (w formie bufetu). Snacki dostępne są przy plaży (w Cabana Bar ciasta od 10:00-11:00). Minipizza (11:30-12:30), kawa, herbata (16:00-18:00), lody dla dzieci - jedna gałka (12:00-13:00 i 16:00-17:00). Napoje serwowane są w restauracji głównej, na plaży oraz w barze przy basenie ceramicznym.

 

SPORT i ROZRYWKA

Do dyspozycji Gości są 3 baseny, 2 korty tenisowe, kort do squasha, centrum odnowy biologicznej z sauną, jacuzzi, fitness z możliwością skorzystania z masażu, bilard, boisko do siatkówki na plaży, centrum nurkowe i sportów wodnych. Włoska ekipa animacyjna przygotowuje spektakle i występy, które odbywają się w specjalnie do tego wybudowanym amfiteatrze. Dla tych z Państwa, którzy lubią nocne rozrywki - dyskoteka (wszystkie posiłki i napoje po godz. 23:00 płatne).

 

DZIECI

Dla najmłodszych na terenie hotelu są 3 brodziki (przy każdym z basenów), miniklub (dla dzieci od 3 do 12 lat) i plac zabaw, menu dla dzieci (lunch i kolacja) w głównej restauracji. Dostępne są również łóżeczka dziecięce. 

 

Bardzo dobra propozycja dla rodzin z dziećmi (pokoje mogące pomieścić duże rodziny), a także dla ludzi młodych i lubiących aktywny wypoczynek. Rozległy teren hotelu i niska zabudowa niewątpliwie sprzyjają atmosferze wypoczynku wakacyjnego resortu.

 

Cena zawiera:

  • przelot samolotem,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • wyżywienie wg oferty,
  • ubezpieczenie,
  • opiekę pilota.

 

Cena nie zawiera:

  • wizy płatnej po przylocie na lotnisku - 15 $

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Amphoras Holiday Resort

Położenie:

Nowoczesny, elegancki hotel w zatoce Ras Um Sid przy plaży (żwirowo-kamienista), składa się z budynku głównego, pawilonów i willi; usytuowany w przepięknym ogrodzie w odległości 19 km od lotniska i 9 km od zatoki NAAMA BAY. Do centrum miasta Klienci dowożeni są bezpłatnym minibusem.

 

Zakwaterowanie:

Wszystkie (324) dwuosobowe centralnie klimatyzowane pokoje z możliwością dwóch dostawek posiadają łazienkę, TV, telefon, mini-bar, balkon lub taras.

 

Do dyspozycji gości:

Recepcja, serwis hotelowy, kantor wymiany walut, sala konferencyjna, restauracja, kawiarnia, bar przy basenie i na plaży, kawiarnia, sklepiki, pralnia, opieka medyczna na telefon, masaże, wieczorne programy animacyjne, dyskoteka.

 

Sport:

Bezpłatnie: 3 baseny z fontannami (w tym 1 z brodzikiem dla dzieci), leżaki i parasole przy basenie i na plaży.
Odpłatnie: centrum nurkowania, tenis stołowy, bilard.

 

Wyżywienie: 

śniadanie i obiadokolacja - szwedzki stół

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • transfery,
  • zakwaterowanie w hotelu
  • wyżywienie wg. oferty,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • ubezpieczenia.

Cena nie zawiera:

  • kosztów wizy w Egiptu 15 USD

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Sharm El Sheikh

Kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

2001 r. odnowiony 2013 r.

Położenie

Sharm El Sheikh, 20 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 110 000 m2.

Plaża

przy hotelu, prywatna, platforma, 200 m długości. Parasole, materace i ręczniki - bezpłatne. Przejście na plaże przez promenadę.

W hotelu

3 restauracje, 7 barów, winda, 2 sale konferencyjne, sala balowa, basen odkryty.

Pokoje

w budynku głównym i małych budynkach: pokoje standardowe z widokiem na ogród, pokoje standardowe z widokiem na basen, morze, pokoi connection, pokoje chalet (2 sypialnie), classic suite (salon i sypialnia połączone drzwiami); klimatyzacja indywidualna, internet bezprzewodowy (płatny), sejf (bezpłatny), minibar (pusty), telefon, TV, suszarka, wanna lub prysznic, balkon lub taras.

Rozrywki i usługi

Bezpłatne: siłownia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, dyskoteka, aerobik, rzutki. Płatne: room service, łącze internetowe w lobby, kawiarenka internetowa (ok. 3EURO/h), pralnia, centrum SPA, sauna, masaż, jacuzzi, squash, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe, bilard. Dla dzieci: brodzik, animacje, krzesełka w restauracji, plac zabaw, łóżeczka (na życzenie).

Wyżywienie

Half Board Posiłki: śniadanie i obiadokolacja, Napoje zawarte: napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-23:00) Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja. Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. System nie zawiera: napoi importowanych napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, kawy po turecku, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych. Restauracje a'la carte: owoce morza, włoska -płatne. Wymagana rezerwacja.

Tel./faks

+20 69/ 366 18 15, 366 16 97

UWAGA!

W dniach 15.01-15.03.2015 hotel będzie zamknięty z powodu renowacji.

Aktualizacja z dnia

31.12.2014 11.27


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany na wspaniałym wzgórzu Um El Sid, jednym z najpiękniejszych regionów w Szarm el-Szejk. W odległości ok. 18 od lotniska i 10 km od Naama Bay, dokąd Goście hotelowi mogą się dostać bezpłatnym busem hotelowym.

PLAŻA

przy hotelu, prywatna, 230 metrowa, z rafą koralową. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatnie.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 5* Kompleks hotelowy położony na 110 000 m o niskiej zabudowie, sklada się z budynku glównego, pawilonów i willi w przepięknym ogrodzie.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, lobby, punkt wymiany waluty, restauracja główna na 680 osób, restauracje a'la carte: oferujące owoce morza lub potrawy kuchni włoskiej, śródziemnomorskiej lub tradycyjnej egipskiej ( restauracja serwująca owoce mocna dodatkowo płatna), 10 barów, 3 w budynku i 7 na świeżym powietrzu, wypożyczalnia samochodow, usługi pralni chemicznej, room service, sklepiki z pamiatkami i biżuterią, fryzjer.

INTERNET

internet WiFi w lobby bezpłatne, kawiarenka internetowa płatna.

KONFERENCJE/INCENTIVE

sale konferencyjne

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

bezpłatnie- 6 basenów z wydzielonym brodzikiem dla dzieci, 3 zjeżdżalnie wodne, leżaki, parasole, ręczniki kąpielowe, siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia, rzutki, 2 korty tenisowe, porgramy animacyjne odpłatnie - centrum Vita Spa z łaźnią turecką, masażami, jacuzzi, sauną, bilard, oświetlenie kortów tenisowych, sporty wdone przy plaży.

DLA DZIECI

brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, plac zabaw na świeżym powietrzu zakryty przed słońcem, club dla dzieci, bezpłatne łóżeczkana zamówienie przed wylotem.

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 400 pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, o powierzchni ok 35m. Wyposażone w klimatyzację, łazienki ( wanna lub prysznic, suszarka do włosów), TV/SAT, telefon, sejf, odpłatny mini bar. Pokoje posiadają balkon lub taras. Pokoje z widokiem na basen lub morze za dodatkową opłatą. Pokoje typu family o powierzchni ok. 60m składające się z 2 sypialni z łóżkiem podwójnym i dwoma łóżkami pojedynczymi oraz 1 łazienki, wyposażone jak pokoje typu standard.

WYŻYWIENIE

All inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu ( w przypadku małego obłożenia hotelu  posiłki mogą być serwowane). Przekąski w ciągu dnia, popołudniowa kawa, herbata, ciasto, późna przekąska. Lokalne alkohole i napoje bezalkolowe w godzinach 10.00-23.00 w wyznaczmuch barach. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, sokow wyciskanych ze świeżych owoców, shisha corner. Możliwość bezpłatnej kolacji w restauracji a'la carte po uprzedniej rezerwacji.

INFORMACJE DODATKOWE

www.otiumhotels.com Opinie Holiday Check: 5,2/94% rekomendacji Możliwość skorzystania z 2 oddzielnych restauracji a'la carte Otium Hotel Aloha hotelu z tej samej sieci (po drugiej stronie ulicy) bezpłatnie pod warunkiem dokonania rezerwacji z jednodniowym wyprzedzeniem.

CENA

Cena PLN dla oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena PLN dla oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Architektura hotelu łączy tradycyjne arabskie motywy z nowoczesnym wzornictwem. Okoliczne wody należą do najwspanialszych miejsc do nurkowania w Egipcie, a goście mają okazję zabaczyć m.in. wrak statku Amphoras, od którego pochodzi nazwa hotelu.

Położenie

Hotel zlokalizowany jest na południu półwyspu Synaj, na klifie Um El Seid Cliff. 18 km (ok. 25 minut jazdy) od lotniska w Sharm el Sheikh i 11 km (ok. 15 min.) od centrum miasta.

Wyposażenie

Room service 24 godz. na dobę, pralnia, w pobliżu głównej recepcji pawilon handlowy z apteką, bankiem i bankomatem, sklepem nurkowym, sklepem z pamiątkami, minimarketem, perfumerią, sklepem jubilerskim, salonem fryzjerskim. Bezpłatny przejazd busem do centrum miasta. Parking. Restauracje oferujące m.in. kuchnię włoską i owoce morza. Możliwość organiazacji konferencji, innych wydarzeń i uroczystości w hotelowych salach konferencyjnych (nawet na 300 osób), na plaży lub nad basenem (nawet na 1000 osób).

Pokoje

Pokoje standardowe: taras z widokiem na morze i baseny, TV, minibar, sejf, wszystkie pokoje klimatyzowane, wyposażone w łazienkę z wanną i suszarką do włosów. Na życzenie dostępne dodatkowe łóżka i łóżeczka niemowlęce. Możliwość rezerwacji pokojów o podwyższonym standardzie - za dodatkową dopłatą, na zapytanie.

Wyżywienie

.

Sport i rozrywka

Centrum nurkowe w hotelu organizuje półdniowe i całodniowe wycieczki, indywidualne lekcje, możliwość wypożyczenia sprzętu, wypraw do wraku statku Amphoras i wypraw nocnych. 6 basenów, w tym podgrzewane w sezonie zimowym. Zen Zone Spa oferuje szeroki wachlarz zabiegów pielęgnacyjnych i relaksacyjnych. Jacuzzi w budynku i na otwartym powietrzu, sauna. Sala gimnastyczna, korty do tenisa i squasha, boisko do siatkówki, piłka wodna, bilard, tenis stołowy.

Dla dzieci

Miniklub, baseny dla najmłodszych, krzesełka dla dzieci.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!


Mapa Hotelu Shores Amphoras
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Shores Amphoras

Właśnie wróciłem z tego hotelu i szczerze mówiąc to chętnie wróciłbym do niego jutro;-). Co prawda te 5 gwiazdek to chyba trochę na wyrost. Nie szczególnie różnił się od dobrych 4 gwiazdek. Przy hotelu plaża z naprawdę świetną rafą. Pilnują aby po niej nie chodzić dzięki temu nie jest zniszczona. Do tego stopnia że przypływały statki z nurkami aby właśnie przy tej rafie ponurkować, snurkować. Dzień w Egipcie bez rafy dniem straconym;-) Dużo animacji, co prawda po rosyjsku (ale to norma) ale animatorki miłe, rozmowne i widać że zależy im na dobrej zabawie turystów. Jedzenia oczywiście opór. Dużo mięs i makaronów. Generalnie polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Hotel niestety średni, jest już zużyty ale obsługa stara się żeby nic poza tym gościom w pobycie nie przeszkadzało. Pokoje są czyste, klimatyzacja sprawna. Jedzenie monotonne, ale jeżeli nie jadło się codziennie wszystkiego to można było sobie komponować różne zestawy codziennie. Kilka rodzajów mięs, codziennie coś z grilla, ryż i makaron, kilka sałatek i bardzo dużo deserów. Obsługa miła, pomocna, nienachalna. Basen stosunkowo mały w porównaniu do liczby gości, leżaki zniszczone. Rekompensuje to przepiękna plaża z rafą.

POLECAM:
singlom, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1

Generalnie hotel mogę polecić każdemu, mi się bardzo spodobał a jestem dość wybredny. Pokoje ładne, codziennie sprzątane, niestety widać było lekkie niedociągnięcia takie jak niedoczyszczone fugi czy zaśniedziałe krany. Obsługa miła, uprzejma, kilka rozdanych napiwków i pół personelu mnie lubiło ;) Jedzenie bardziej robione pod Włochów, ale było smaczne, dużo makaronów i mięsa, głodny nie byłem. Z atrakcji to można ponurkować, iść do SPA lub na siłownię, ewentualnie złapać taksi i pojechać do centrum miasta, jakieś 10 - 15 minut za kilka dolarów. Mi się bardzo podobało, chętnie tam pojadę jeszcze raz :)

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Spędziliśmy tutaj wakacje z mężem i dzieckiem w lipcu 2014r. Mieliśmy bardzo ładny apartament z dwoma łazienkami, oddzielną sypialnią dla syna i salonem. Jakość sprzątania nie była zbyt zadowalająca, ale dało się przeżyć. Ładna rafa przy hotelu, można spokojnie nurkować i dużo się naoglądać, plaża lekko kamienista i trzeba na nią zejść jakby z klifu. Jedzenie i napoje ok, jadłam już lepsze. Animacje słabe, bardzo słabe, lepiej jechać do miasta i bawić się na własną rękę. Ze względu na rafę chętnie wrócę, a hotel mam nadzieje że dopracuje te szczegóły, wtedy będzie idealny.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0

Przepiękny ogród i świetna plaża, obsługa w większości miła, jedzenie smaczne, animacje ok, ale nic polskiego, pokoje troszkę przestarzałe, ale wyposażenie adekwatne do standardu hotelu. Polecam

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.1

Położenie hotelu i zagospodarowanie super. Wyżywienie -raczej kuchnia włoska ale ok -niestety obsługa nie zainteresowana ,nie podają napojów ,nie wyrabiają się przy kolacji ze sprzątaniem stolików, Animacje słabiutkie i tylko po włosku. Pokój standard ok, codziennie sprzątany ,ale łazienka-na 3 - zapleśniała kabina. Sprzątana codziennie i ręczniki zmieniane.Słońce, piękne zagospodarowanie, dostępność do leżaków i rybki przy brzegu rekompensowały. Ogólnie jesteśmy zadowoleni ale dajemy 4 gw.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0

Hotel ładny i czysty, kilka basenów, różnorodne posiłki. Każdy znajdzie dla siebie odpowiednie menu, dla dzieci również są udogodnienia, co do posiłków. Na terenie hotelu teatr, animacja dla dzieci i dorosłych. My mieliśmy mieszkanie dwupoziomowe z basenem w odległości 10 metrów, codziennie zmieniano ręczniki, pościel, obsługa bardzo miła. Polecam w 100% hotel.

POLECAM:
ekonomicznym klientom, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Standard pokoi 3*- reszta hotelu 5*. Piękny, rozległy teren, świetnie zagospodarowane okolice plaży. Dwie grupy animatorów- włoska i rosyjsko-ukraińsko-egipska. Bardzo dużo gości z Rosji (podobno teraz zakłady pracy dopłacają Rosjanom do wyjazdów do Egitpu, żeby podnieść gospodarkę po rewolucji, ale to informacja niesprawdzona- od pilota jednej z wycieczek- generalnie jest ich tam bardzo dużo, nie tylko w tym hotelu) i z Włoch. Bardzo dużo zajęć w ciągu dnia- siatkówka, piłka nożna, aerobik w wodzie, gimnastyka, rzutki. Wieczormi jest już słabiej, bo animacje nie są zbyt ciekawe. Włosi mają swoje- lepsze. Bogata oferta sportów wodnych jak również wycieczek- można naprawdę fajnie zagospodarować czas. Rafa przy hotelu fajna, co dla mnie było jednym z ważniejszych czynników decydujących o wyborze tego hotelu. Niestety woda zimna i w basenach i w morzu, a podgrzewać zaczynają dopiero od 10 grudnia. Jedzenie prawie codziennie to samo, w różnych formach, ale jest tego tak dużo, że można sobie posiłki urozmaicać. Raz był wieczór egipski i jedzenie było świetne. Generalnie pewnie tam wrócimy na wiosnę, bo odwiedziliśmy parę okolicznych hoteli i ten był najlepszy.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3

Hotel położony w atrakcyjnym miejscu. Pokoje standardowe, aczkolwiek znajdyją się czasami karalauchy.Jedzenie ubogie, jednostajne. Mało owoców morza. Przez tydzień były tylko raz. Rozrywka dobra dla włochów i rosjan. Polakami nikt się nie interesuje, są na przyczepkę. W tym rejonie są lepsze hotele jak Diamond , czy Amwey.

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.4

Hotel rewelacja obsługa miła i profesjonalna polecam w ciemno

POLECAM:
singlom, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z Holidaycheck
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.1
  • Hotel
    5.2
  • Pokoje
    5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.8
  • Obsługa
    5.4
HolidayCheck
Ocena Shores Amphoras :
5 / 6

Niezły hotel nad morzem z rafą koralową 2007-08-22
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Spedzilismy tam bardzo mile dwa tygodnie 2007-09-09
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Byla to nasz podroz poslubna. Bylismy w styczniu. Cisza i spokoj, normalna temperatura powietrza 27 ...
więcej

5.6
Suer hotel 2007-11-03
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

hotel godny polecenia, swietne polozenie, mila i kulturalna obskuga, czysta restauracja i pokoje. wy...
więcej

5.7
Hotel na udany urlop! 2007-11-21
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

5.2
Polecam - świetny hotel, wspaniałe wrażenia 2008-04-18
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Polecam hotel i miejsce na spędznie miłego urlopu. Doskonałe wrunki, miła i profesjonalna obsługa, m...
więcej

5.9
Bardzo dobry, idealny na wyjzad z przyjaciółmi 2008-07-16
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.3

Dużo rozrywek w ciągu dnia i wieczorem, nie sposób się nudzic. Przyjaźni ludzie, miła atmosfera. W m...
więcej

5.3
Raj na ziemi-wakacje jak z bajki 2008-07-31
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Nie będę dużo pisał...w skrócie hotel jest na wysokim poziomie bardzo rozlegle położony, długość od ...
więcej

5.8
Polecam niewymagającym są lepsze hotele 2008-08-24
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

hotel bardzo przy dystrybutorach z napojami i sokami czesto śmierdzi w barze na plazy tez smierdzi b...
więcej

5.4
Polecam Hotel Amphoras! 2008-09-05
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

4.8
Udany urlop 2008-10-23
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.3

Ogólnie byliśmy zadowoleni z pobytu, ale hotel generalnie wymaga odnowienia, pokoje duże ale już zni...
więcej

4.9
Hotel na 6 słońc 2008-10-24
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel świetnie zorganizowany, dbający o swoich klientów. Zapewnia dobry odpoczynek i rozrywkę Nież...
więcej

5.9
Ogólne opinie zawyżone 2008-11-20
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

Okazuje się,że obecność Włochów w hotelu(80%) nie jest gwarancją wysokiej jakości obsługi i szczegól...
więcej

4.1
Świetnie położony piękny hotel z kaskadami wodnymi 2008-11-25
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

5.4
Gorąco polecam 2008-12-02
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel godny polecenia, przepięknie położony, przemiła i pomocna obsługa, kawałek raju na ziemi, jedy...
więcej

5.9
Świetny hotel w pieknym ogrodzie 2008-12-18
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.7

Hotel w ogromnym ogrodzie, przez co nie czuje sie tłumów. Bardzo miła obsługa, wygodna komunikacja a...
więcej

5.5
Kameralny 2009-02-27
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.7

Hotel bardzo fajnie wybudowany. Niska zabudowa bardzo miło przeplatają się z zielenią. Nikt nikomu s...
więcej

5.2
Przeciętny hotel 2009-03-15
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.3

Hotel na"oko" ładnie wyglądający, ale.... Jedzenie takie sobie. Basenów niby kilka, ale tylko jeden...
więcej

4.4
Fajny, spokojny, godny polecenia hotel 2009-03-26
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

4.7
Dobry hotel z piękna rafą 2009-05-20
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

5.2
Godny polecenia 2009-06-17
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Brać, nie zastanawiać się! 2009-06-25
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    4.5

5.0
W miare dobry hotel 2009-07-23
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    3.0

3.1
Godny polecenia 2009-08-04
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.9
Jestem zachwycona 2009-09-02
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam! 2009-09-30
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.0

4.8
To jest to 2009-11-22
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

4.5
Dobry hotel. 2009-11-25
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.4
Hotel warty ceny, fajna rafa 2009-11-25
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

4.5
Wspaniała podróż poślubna! 2010-01-18
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Fajny hotel, dobre jedzenie, ładna rafa, polecam 2010-05-07
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
Dobry Hotel 2010-06-08
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.3

Hotel jest bardzo dobry. Bardzo fajny pokój, ma własną plażę, co jest bardzo fajnym elementem. Dużo ...
więcej

5.3
Hotel dość dobry ale 2010-07-16
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Piękna rafa - ładny hotel - dobre położenie 2010-07-28
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    4.8

Hotel bardzo fajny. Miejsce i położenie - OK. Hotel w wiekszości ma bardzo fajne pokoje - wyjątek st...
więcej

5.2
Ile dać komu i kedy?! 2010-08-06
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Wymarzone wakacje 2010-08-24
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Niestety nie jestem za, a raczej przeciw 2010-08-25
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

4.5
Po raz trzeci w Egipcie 2010-08-30
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.2
Wszystko super poza jedzeniem i piciem 2010-09-12
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.0
Udane wakacje 2010-09-21
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.7
Ładny hotel z ogromnymi karaluchami 2010-09-28
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Było super! 2010-10-08
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Kiepski all inclusive 2010-10-15
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Shores Amphoras, godny polecenia 2010-10-16
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Opinia o hotelu Amphoras 2010-11-29
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Polecam! Hotel piękny, jedzenie bardzo dobre! 2011-01-08
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    4.8

Polecam! Jedzenie bardzo dobre- każdy znajdzie coś dla siebie. Animacje też fajne, co prawda włoskie...
więcej

5.4
Nigdy więcej Shores Amphoras! 2011-01-11
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

1.3
Godny polecenia, bardzo udany urlop 2011-03-14
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.0

Hotel godny polecenia. Spędziliśmy tam bardzo udany urlop. Jedynie czego można by się doszukać to do...
więcej

5.1
Magiczny hotel, niczym "Tajemniczy ogród"! 2011-04-01
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.5

Hotel jest magicznym miejscem, gdzie poczułam się jak w raju. Egipcjanie w hotelu, bardzo przyjacie...
więcej

5.8
Gorąco polecam! 2011-06-04
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Fajnie, spokojnie, ale bez fajerwerków 2011-07-01
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.6
Shores Amhoras - polecam 2011-07-06
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.7
Polecam hotel jak najbardziej! 2011-07-20
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Super wakacje w Shores Amphoras 2011-07-22
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Shores Amphoras to hotel w którym absolutnie nie można sie nudzić.Duża ilośc sa...
więcej

4.8
Ogólna ocena 2011-07-23
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Piękna rafa! 2011-08-03
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.7

Niewielka odległość od lotniska, piękna rafa koralowa, miła i kompetentna obsługa. Jedynym minusem b...
więcej

5.6
Ciekawie i smutno 2011-08-10
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    6.0

4.0
Shores Amphoras 2011-10-09
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Udane wakacje 2011-10-09
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.7
Shores Amphoras 2011-11-13
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.5
Dla tych, którzy wybierają się do Egiptu zimą 2011-12-01
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Kilka słów prawdy o tym hotelu ( styczeń 2012) 2012-02-23
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    2.0

3.5
Dla mnie porażka 2012-03-06
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    2.5
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

Byłam w tym hotelu z sprawach służbowych , moim zdaniem hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek conajważni...
więcej

2.6
Świetne miejsce 2012-04-25
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
Shores Amphoras 2012-07-05
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Szczerze polecam 2012-07-17
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Szczerze polecam ten hotel mimo hałaśliwych Włochów , czysto, bardzo dobre jedzenie, super pokój , c...
więcej

5.8
Masakra, wróciliśmy wczoraj! 2012-08-02
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    1.0

1.4
Prawdziwa prawda 2012-08-08
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    1.0

2.8
Wspaniałe wczasy w Shores Amphoras! 2012-08-09
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.3

Hotel spełniający wymagania rozsądnych i wymagajacych klientów. Pokoje dwupoziomowe, przestronne i c...
więcej

5.7
Na 5 gwiazdek zdecydowanie za mało 2012-08-15
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    4.3

Ogolne wrazenie dobre, hotel duzy, przestronny, czysty ale nie jestem zadowolony Po pierwsze boy h...
więcej

4.3
Hotel godny polecenia. 2012-08-15
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.3

Duży obiekt utrzymany w czystości. Hotel przy plaży. Najlepiej mieć pokój po środku- przy basenie (b...
więcej

5.2
Shores Amphoras 2012-08-16
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

4.8
Za mało na tyle gwiazdek 2012-08-19
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    2.0

3.2
Hotel nie zasługujący na 5 gwiazdek 2012-09-04
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

3.3
Bardzo mi się podobało 2012-09-05
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Opinia o hotelu Amphoras 2012-09-13
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    4.7

Sam hotel godny polecenia z otoczeniem wokół niego było gorzej .Mało miejsca rozrywek barów i restau...
więcej

5.2
Wszechobecna Italia 2013-02-24
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    4.0

Hotel Włoski i nastawiony na Włochów. Jedyny plus Włochów to taki że nie nie są Rosjanami :D Anima...
więcej

5.4
Świąteczny pobyt w hotelu 2013-04-08
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Dobry hotel 2013-04-30
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.8

Po przeczytaniu paru opini bylam przerazona swoim wyborem,uwazam iz wiele opini jest mocno przesadzo...
więcej

5.7
Polecam 2013-05-23
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel godny polecenia Czysty , zadbany , dobre i urozmaicone posiłki , przy samej plaży z przepiękną...
więcej

5.8
Bardzo fajny pobyt polecam 2013-09-04
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

witam wróciłem 3.09.2013 po tygodniowym pobycie w tym hotelu. jedno co mnie zdziwiło to że w hotel...
więcej

5.6
Genialny luksusowy hotel 2013-09-08
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Zdecydowanie polecam ten hotel, 5 gwiazdek jest uzasadnione. Wyróżnia się na tle innych hoteli Shore...
więcej

6.0
Super wypoczynek w świetnym hotelu. 2014-04-10
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel zasługuje na swoje 5 gwiazdek. Otoczenie , plaża baseny na dużym poziomie. Pokoje czyste obsłu...
więcej

5.6
Cudowny wypoczynek w bardzo przyjemnym miejscu 2014-05-15
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Bylismy z meżęm na początku maja. Hotel bardzo fajny nad samym morzem z przepiekną rafą "pod nosem"!...
więcej

5.8
Świetny! 2014-08-06
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.7
Jeden z lepszych hoteli 2014-08-27
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Brudno i na pewno nie 5-gwiazdek - nawet egipskich 2014-09-25
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.2
Jesteśmy bardzo zadowoleni! 2014-09-26
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Mało brakuje a byłoby ok 2015-05-29
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Generalnie raczej ok, poza jedzeniem i piciem - jak ktoś lubi jeść na zmianę makaron, ryż i ziemniak...
więcej

4.6
Hotel godny polecenia 2015-06-29
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.5

Hotel godny polecenia. Jedyny minus to mało urozmaicone jedzenie, ale wszystko dobre. Napoje ok. ...
więcej

5.4
Przyjemny hotel, słabe jedzenie 2015-07-15
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel przyjemny, ładne otoczenie, dużo zieleni. Mimo pełnego obłożenia były miejsca na leżakach przy...
więcej

4.9
Sympatyczne miejsce na wakacje 2016-06-28
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5

Shores Amphoras - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standard z widokiem na ogrod
Family Room
pool view dbl_st_pv
Sea View DBL
2 os. pokoj rodzinny
standard dbl_st
2 os. pokoj standard z widokiem na ogrod
1 os. Pokój Standard z widokiem na ogród, widok na basen
1 os. Pokój Standard z widokiem na ogród, widok na morze
2 os. Pokój Standard z widokiem na ogród, widok na basen
2 os. Pokój Standard z widokiem na ogród, widok na morze
POKÓJ RODZINNY
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
2 B/ROOM CHALET
1 B/ROOM CHALET
POKÓJ STANDARDOWY
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA MORZE
SUITE

Shores Amphoras - Możliwości wyżywienia:


Shores Amphoras - miasta wylotu:


Shores Amphoras - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Shores Amphoras ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00