cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
1 / 26
Ocena
hotelu:
4.2 / 5
Najbliższy termin
27.04 - 11.05
już od 3939 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.06 - 12.06
już od 1089 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Shores Amphoras
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Shores Amphoras
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Shores Amphoras :
4.2 / 5
Średnia z 11 opinii
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    3.8
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 czerwca 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Hotel Shores Amphoras w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • Wi-Fi: w lobby, w cenie
  • centrum handlowe
  • bankomat
  • recepcja
  • lekarz: za opłatą
  • fryzjer
  • jubiler
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • pralnia
  • amfiteatr

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

440

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dla dzieci

  • miniklub
  • łóżeczko dla dziecka: na zapytanie
  • plac zabaw
  • minidyskoteka
  • wysokie krzesełko

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Sharm el Sheikh

Opis oferty:

Fantastyczna propozycja na rodzinny wypoczynek! Aż 7 basenów, w tym jeden ze zjeżdżalniami, i bogata oferta animacji zapewnią moc atrakcji dla dzieci i dorosłych. Tutaj każdy znajdzie coś dla siebie: smakoszy ucieszy bogata oferta all inclusive, a na miłośników aktywności czekają dobrze wyposażona siłownia i sporty wodne. Zadbane i przestronne pokoje, łączące w sobie nowoczesność i tradycyjny, lokalny wystrój będą idealnym miejscem relaksu po pełnym wrażeń dniu. Naładować akumulatory można również korzystając z jednego z licznych zabiegów w hotelowym spa.

POŁOŻENIE:

ok. 7 km od centrum rozrywek NAAMA BAY, ok. 4 km od Old Market; ok. 20 km od lotniska w Sharm el Sheikh; bezpłatny bus hotelowy do Naama Bay; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

hotelowa, żwirowa, bezpośrednio przy hotelu, zejście do morza z pomostu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2001 r., całkowicie odnowiony w 2015 r., 400 pokoi, 27 budynków 1-2 piętrowych, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, restauracja orientalna - przy plaży, dania w formie bufetu i á la carte, Bella Vista - á la carte, kuchnia włoska, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 6 barów, w tym bar przy plaży i przy basenie; sklep z pamiątkami; bezpłatny internet bezprzewodowy w recepcji, kantor; za opłatą: room service, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dla dzieci), zadbany, ok. 35 m2, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy i herbaty, sejf, minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dla dzieci), zadbany, ok. 59 m2, 2 pomieszczenia oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

7 basenów, w tym 1 tylko dla dorosłych, basen z 3 zjeżdżalniami oraz basen dla dzieci, 64 m2, gł. 0,6 m, sezonowo podgrzewany, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siatkówka plażowa, siłownia, tenis stołowy, rzutki; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-14 lat), animacje dla dzieci i dorosłych; dyskoteka, kort tenisowy (oświetlenie płatne: ok. 10 USD/godz.); za opłatą: bilard, pokój gier, centrum spa: masaże, sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, zabiegi pielęgnacyjne; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w restauracji orientalnej (10.00-12.00 oraz 15.00-17.00), raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja), napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/693661815,

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:

Położony na klifie Um El Seid, w odległości ok. 11 km od Naama Bay, dokąd goście hotelowi mogą dostać się raz dziennie bezpłatnym busem hotelowym (kursuje codziennie z wyjątkiem weekendów, konieczna rezerwacja). Położony ok. 18 km od lotniska.
Plaża:

Hotel znajduje się przy małej prywatnej plaży hotelowej z wejściem do morza z pomostu, w pobliżu jednej z piękniejszych raf koralowych w Sharm el-Sheikh. Leżaki i parasole na plaży dostępne są bezpłatnie.
Do dyspozycji gości:

Recepcja, restauracja główna Amphoras", 2 restauracje a'la carte: włoska Bella Vista i orientalna Orient 5 barów: lobby bar, 2 bary przy basenach "Palm Bar" i "Splash Bar", bar na plaży "Orient",bar "Panorama", ponadtoshisha corner "Layalina" (odpłatnie), sala konferencyjna, 6 basenów z wydzielonym brodzikiem dla dzieci (w tym jeden podgrzewany w okresie zimowym). Leżaki i parasole przy basenie dostępne są bezpłatnie. Dodatkowo płatne: room service 24 - godz., pralnia, sklepiki z pamiątkami i biżuterią, apteka, fryzjer i maszyna do wymiany walut.
Pokoje:

Hotel oferuje ponad 320 pokoi. Standardowe 2-osobowe z możliwością dostawki, wyposażone w klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, TV-sat, sejf (bezpłatnie), telefon, minibar (odpłatnie) oraz balkon lub taras. Pokoje z widokiem na basen i na morze za dodatkową opłatą. W pokojach typu standard przy zakwaterowaniu 2+2, jedno z dzieci śpi z rodzicami, hotel gwarantuje tylko 1 dostawkę.
Wyżywienie:

All Inclusive obejmuje śniadania (07:00-10:00), obiady (13:00-15:00) i kolacje (19:00-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej. Lekkie przekąski w ciągu dnia w wyznaczonych barach. Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (z wyjątkiem wina wino podawane jestjedynie w restauracjipodczas obiadu i kolacji)w wyznaczonych barach (10:00- 23:00). Raz w trakcie pobytu możliwość skorzystania bezpłatnie z restauracji a'la carte, do wyboru kuchnia włoska luborientalna (napoje odpłatnie) - wymagana wcześniejsza rezerwacja. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usługobjętych formułąall inclusive (np. godzin serwowania posiłków).
Program sportowy i animacyjny:

Bogate dzienne i wieczorne programy animacyjne, boisko do siatkówki na plaży, 2 stoły do tenisa stołowego oraz za dodatkowa opłatą: bilard, fitness club, centrum odnowy biologicznej, masaże, sauna, jacuzzi, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży. Dla dzieci: brodzik, animacje, 3 zjeżdżalnie, plac zabaw.
Internet:

Internet Wi-Fi w lobby dostępny bezpłatnie.
Kategoria lokalna:

*****
Strona www:

Naszym zdaniem:

Komfortowy kompleks hotelowyskładającysię z budynku głównego, pawilonów i willi położonych w przepięknym, zielonym ogrodzie. Polecamy!
Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 3.0/6. Sprawdź opinie:
"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Sharm El Sheikh

Kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

2001 r. odnowiony 2013 r.

Położenie

Sharm El Sheikh, 20 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 110 000 m2.

Plaża

przy hotelu, prywatna, platforma, 200 m długości. Parasole, materace i ręczniki - bezpłatne. Przejście na plaże przez promenadę.

W hotelu

3 restauracje, 7 barów, winda, 2 sale konferencyjne, sala balowa, basen odkryty.

Pokoje

w budynku głównym i małych budynkach: pokoje standardowe z widokiem na ogród, pokoje standardowe z widokiem na basen, morze, pokoi connection, pokoje chalet (2 sypialnie), classic suite (salon i sypialnia połączone drzwiami); klimatyzacja indywidualna, internet bezprzewodowy (płatny), sejf (bezpłatny), minibar (pusty), telefon, TV, suszarka, wanna lub prysznic, balkon lub taras.

Rozrywki i usługi

Bezpłatne: siłownia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, dyskoteka, aerobik, rzutki. Płatne: room service, łącze internetowe w lobby, kawiarenka internetowa (ok. 3EURO/h), pralnia, centrum SPA, sauna, masaż, jacuzzi, squash, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe, bilard. Dla dzieci: brodzik, animacje, krzesełka w restauracji, plac zabaw, łóżeczka (na życzenie).

Wyżywienie

Half Board Posiłki: śniadanie i obiadokolacja, Napoje zawarte: napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-23:00) Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja. Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. System nie zawiera: napoi importowanych napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, kawy po turecku, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych. Restauracje a'la carte: owoce morza, włoska -płatne. Wymagana rezerwacja.

Tel./faks

+20 69/ 366 18 15, 366 16 97

UWAGA!

W dniach 15.01-15.03.2015 hotel będzie zamknięty z powodu renowacji.

Aktualizacja z dnia

31.12.2014 11.27


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Amphoras Holiday Resort

Położenie:

Nowoczesny, elegancki hotel w zatoce Ras Um Sid przy plaży (żwirowo-kamienista), składa się z budynku głównego, pawilonów i willi; usytuowany w przepięknym ogrodzie w odległości 19 km od lotniska i 9 km od zatoki NAAMA BAY. Do centrum miasta Klienci dowożeni są bezpłatnym minibusem.

 

Zakwaterowanie:

Wszystkie (324) dwuosobowe centralnie klimatyzowane pokoje z możliwością dwóch dostawek posiadają łazienkę, TV, telefon, mini-bar, balkon lub taras.

 

Do dyspozycji gości:

Recepcja, serwis hotelowy, kantor wymiany walut, sala konferencyjna, restauracja, kawiarnia, bar przy basenie i na plaży, kawiarnia, sklepiki, pralnia, opieka medyczna na telefon, masaże, wieczorne programy animacyjne, dyskoteka.

 

Sport:

Bezpłatnie: 3 baseny z fontannami (w tym 1 z brodzikiem dla dzieci), leżaki i parasole przy basenie i na plaży.
Odpłatnie: centrum nurkowania, tenis stołowy, bilard.

 

Wyżywienie: 

śniadanie i obiadokolacja - szwedzki stół

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • transfery,
  • zakwaterowanie w hotelu
  • wyżywienie wg. oferty,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • ubezpieczenia.

Cena nie zawiera:

  • kosztów wizy w Egiptu 15 USD

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


ETI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt/ Sharm El Sheikh

Położenie

Hotel usytuowany bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży z rafą koralową. W pobliżu znajdują się sklepy, restauracje, supermarket. Do Naama Bay ok. 11 km (hotel oferuje bezpłatny transfer). Obiekt zlokalizowany ok. 20 km do lotniska w Sharm El Sheikh.

Wyposażenie

Kompleks składa się z 400 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym oraz kilku bocznych segmentach. Do dyspozycji Gości; hol z 24h recepcją (Wi-Fi bez opłaty), minimarket, sklepiki z pamiątkami, salon fryzjerski, 6 barów, restauracja główna i 2 restauracje a la carte (włoska oraz orientalna). Na rozległym terenie zewnętrznym; 6 basenów, 2 zjeżdżalnie dla dorosłych i 1 dla dzieci. Na plaży; prywatny pomost umożliwiający wejście na głęboką wodę i ściankę rafową (zalecane obuwie ochronne). Leżaki, parasole oraz ręczniki przy basenie i na plaży bezpłatne.

Pokoje

Przestronne i gustownie urządzone POKOJE STANDARDOWE oferują widok na ogród (DZG) oraz na basen (DPZ), ich średnia wielkość to ok. 35 m2, wyposażone w TV sat., indywidualnie sterowaną klimatyzację, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf (bezpłatny), minibar, telefon, łazienkę; wanna lub prysznic, WC oraz suszarka do włosów. POKOJE Z WIDOKIEM NA MORZE (DZM) wyposażone jak pokoje standardowe. POKOJE RODZINNE (FZ4), ok. 60 m2, składają się z dwóch pomieszczeń - sypialni oraz pokoju dziennego. POKOJE RODZINNE CHALET (CF1) dysponują salonem, jadalnią oraz sypialnią (max. 5 osób). POKOJE RODZINNE CHALET (CF2) oferują salon oraz 2 sypialnie (max. 6 osób). Limitowana oferta POKOI EKONOMICZNYCH (DZP). Wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras.

Sport i rozrywka

Tenis ziemny (sprzęt i oświetlenie za opłatą), zjeżdżalnie, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, piłka wodna, siłownia, animacje dzienne i wieczorne. Za opłatą; bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaże, sauna, jacuzzi, salon piękności.

Dzieci

Mini klub (3-12 lat), oddzielny basen, plac zabaw, zjeżdżalnie.

Wyżywienie

Śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia, kawa/herbata i ciastka oferowane w wyznaczonych barach. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne od godz. 10 - 24. Importowane napoje oraz świeżo wyciskane soki za opłatą. Bar na plaży otwarty w godz. 10 - 17. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la (wymagana wcześniejsza rezerwacja).


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

REGION

Sharm el Sheikh

 

POŁOŻENIE

Hotel położony jest tuż przy żwirowo-kamienistej plaży (wejście do wody z pomostów), na wzniesieniu zatoki Ras Om El Seid, w przepięknym zielonym ogrodzie, 18 km od lotniska w Sharm El Sheikh oraz 7 km od centrum rozrywki Naama Bay. Hotel oddalony jest od starego arabskiego centrum Downtown ok. 4 km. Do Naama Bay Goście hotelowi mogą dostać się bezpłatnym autobusem.

 

HOTEL

Na terenie hotelu znajduje się kilka restauracji i barów: "Amphoras" - restauracja główna, restauracja na plaży "Mermaid", restauracja włoska "Bella Vista", "Cabana" - bar przy basenie, "Palm" - bar przy basenie oraz snack bar "Splash" i orientalny kącik "Layalina", ponadto dyskoteka "Coco Loco" oraz Lobby Bar. Na bardzo rozległym terenie obiektu są 3 baseny z wydzielonymi brodzikami dla dzieci. Przy recepcji hotelowej znajduje się kantor wymiany walut, salon fryzjerski, wypożyczalnia samochodów oraz sklepiki. Hotel posiada także klub odnowy biologicznej, bilard, centrum sportów wodnych oraz korty do tenisa i squasha.

 

POKOJE

Hotel posiada 278 pokoi w tym pokoje o podwyższonym standardzie typu Emerald Club. Wszystkie indywidualnie klimatyzowane posiadają łazienkę z wanną lub prysznicem z suszarką do włosów, TV-Sat, telefon, lodówkę, sejf, balkon lub taras.

 

WYŻYWIENIE

All inclusive obejmuje śniadanie, lunch, kolację (w formie bufetu). Snacki dostępne są przy plaży (w Cabana Bar ciasta od 10:00-11:00). Minipizza (11:30-12:30), kawa, herbata (16:00-18:00), lody dla dzieci - jedna gałka (12:00-13:00 i 16:00-17:00). Napoje serwowane są w restauracji głównej, na plaży oraz w barze przy basenie ceramicznym.

 

SPORT i ROZRYWKA

Do dyspozycji Gości są 3 baseny, 2 korty tenisowe, kort do squasha, centrum odnowy biologicznej z sauną, jacuzzi, fitness z możliwością skorzystania z masażu, bilard, boisko do siatkówki na plaży, centrum nurkowe i sportów wodnych. Włoska ekipa animacyjna przygotowuje spektakle i występy, które odbywają się w specjalnie do tego wybudowanym amfiteatrze. Dla tych z Państwa, którzy lubią nocne rozrywki - dyskoteka (wszystkie posiłki i napoje po godz. 23:00 płatne).

 

DZIECI

Dla najmłodszych na terenie hotelu są 3 brodziki (przy każdym z basenów), miniklub (dla dzieci od 3 do 12 lat) i plac zabaw, menu dla dzieci (lunch i kolacja) w głównej restauracji. Dostępne są również łóżeczka dziecięce. 

 

Bardzo dobra propozycja dla rodzin z dziećmi (pokoje mogące pomieścić duże rodziny), a także dla ludzi młodych i lubiących aktywny wypoczynek. Rozległy teren hotelu i niska zabudowa niewątpliwie sprzyjają atmosferze wypoczynku wakacyjnego resortu.

 

Cena zawiera:

  • przelot samolotem,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • wyżywienie wg oferty,
  • ubezpieczenie,
  • opiekę pilota.

 

Cena nie zawiera:

  • wizy płatnej po przylocie na lotnisku - 15 $

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany na wspaniałym wzgórzu Um El Sid, jednym z najpiękniejszych regionów w Szarm el-Szejk. W odległości ok. 18 od lotniska i 10 km od Naama Bay, dokąd Goście hotelowi mogą się dostać bezpłatnym busem hotelowym.

PLAŻA

przy hotelu, prywatna, 230 metrowa, z rafą koralową. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatnie.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 5* Kompleks hotelowy położony na 110 000 m o niskiej zabudowie, sklada się z budynku glównego, pawilonów i willi w przepięknym ogrodzie.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, lobby, punkt wymiany waluty, restauracja główna na 680 osób, restauracje a'la carte: oferujące owoce morza lub potrawy kuchni włoskiej, śródziemnomorskiej lub tradycyjnej egipskiej ( restauracja serwująca owoce mocna dodatkowo płatna), 10 barów, 3 w budynku i 7 na świeżym powietrzu, wypożyczalnia samochodow, usługi pralni chemicznej, room service, sklepiki z pamiatkami i biżuterią, fryzjer.

INTERNET

internet WiFi w lobby bezpłatne, kawiarenka internetowa płatna.

KONFERENCJE/INCENTIVE

sale konferencyjne

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

bezpłatnie- 6 basenów z wydzielonym brodzikiem dla dzieci, 3 zjeżdżalnie wodne, leżaki, parasole, ręczniki kąpielowe, siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia, rzutki, 2 korty tenisowe, porgramy animacyjne odpłatnie - centrum Vita Spa z łaźnią turecką, masażami, jacuzzi, sauną, bilard, oświetlenie kortów tenisowych, sporty wdone przy plaży.

DLA DZIECI

brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, plac zabaw na świeżym powietrzu zakryty przed słońcem, club dla dzieci, bezpłatne łóżeczkana zamówienie przed wylotem.

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 400 pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, o powierzchni ok 35m. Wyposażone w klimatyzację, łazienki ( wanna lub prysznic, suszarka do włosów), TV/SAT, telefon, sejf, odpłatny mini bar. Pokoje posiadają balkon lub taras. Pokoje z widokiem na basen lub morze za dodatkową opłatą. Pokoje typu family o powierzchni ok. 60m składające się z 2 sypialni z łóżkiem podwójnym i dwoma łóżkami pojedynczymi oraz 1 łazienki, wyposażone jak pokoje typu standard.

WYŻYWIENIE

All inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu ( w przypadku małego obłożenia hotelu  posiłki mogą być serwowane). Przekąski w ciągu dnia, popołudniowa kawa, herbata, ciasto, późna przekąska. Lokalne alkohole i napoje bezalkolowe w godzinach 10.00-23.00 w wyznaczmuch barach. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, sokow wyciskanych ze świeżych owoców, shisha corner. Możliwość bezpłatnej kolacji w restauracji a'la carte po uprzedniej rezerwacji.

INFORMACJE DODATKOWE

www.otiumhotels.com Opinie Holiday Check: 5,2/94% rekomendacji Możliwość skorzystania z 2 oddzielnych restauracji a'la carte Otium Hotel Aloha hotelu z tej samej sieci (po drugiej stronie ulicy) bezpłatnie pod warunkiem dokonania rezerwacji z jednodniowym wyprzedzeniem.

CENA

Cena PLN dla oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena PLN dla oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Architektura hotelu łączy tradycyjne arabskie motywy z nowoczesnym wzornictwem. Okoliczne wody należą do najwspanialszych miejsc do nurkowania w Egipcie, a goście mają okazję zabaczyć m.in. wrak statku Amphoras, od którego pochodzi nazwa hotelu.

Położenie

Hotel zlokalizowany jest na południu półwyspu Synaj, na klifie Um El Seid Cliff. 18 km (ok. 25 minut jazdy) od lotniska w Sharm el Sheikh i 11 km (ok. 15 min.) od centrum miasta.

Wyposażenie

Room service 24 godz. na dobę, pralnia, w pobliżu głównej recepcji pawilon handlowy z apteką, bankiem i bankomatem, sklepem nurkowym, sklepem z pamiątkami, minimarketem, perfumerią, sklepem jubilerskim, salonem fryzjerskim. Bezpłatny przejazd busem do centrum miasta. Parking. Restauracje oferujące m.in. kuchnię włoską i owoce morza. Możliwość organiazacji konferencji, innych wydarzeń i uroczystości w hotelowych salach konferencyjnych (nawet na 300 osób), na plaży lub nad basenem (nawet na 1000 osób).

Pokoje

Pokoje standardowe: taras z widokiem na morze i baseny, TV, minibar, sejf, wszystkie pokoje klimatyzowane, wyposażone w łazienkę z wanną i suszarką do włosów. Na życzenie dostępne dodatkowe łóżka i łóżeczka niemowlęce. Możliwość rezerwacji pokojów o podwyższonym standardzie - za dodatkową dopłatą, na zapytanie.

Wyżywienie

.

Sport i rozrywka

Centrum nurkowe w hotelu organizuje półdniowe i całodniowe wycieczki, indywidualne lekcje, możliwość wypożyczenia sprzętu, wypraw do wraku statku Amphoras i wypraw nocnych. 6 basenów, w tym podgrzewane w sezonie zimowym. Zen Zone Spa oferuje szeroki wachlarz zabiegów pielęgnacyjnych i relaksacyjnych. Jacuzzi w budynku i na otwartym powietrzu, sauna. Sala gimnastyczna, korty do tenisa i squasha, boisko do siatkówki, piłka wodna, bilard, tenis stołowy.

Dla dzieci

Miniklub, baseny dla najmłodszych, krzesełka dla dzieci.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Mapa Hotelu Shores Amphoras
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie

Opinie o Hotelu Shores Amphoras

4.7
zdecydowanie polecam

Właśnie wróciłem z tego hotelu i szczerze mówiąc to chętnie wróciłbym do niego jutro;-). Co prawda te 5 gwiazdek to chyba trochę na wyrost. Nie szczególnie różnił się od dobrych 4 gwiazdek. Przy hotelu plaża z naprawdę świetną rafą. Pilnują aby po niej nie chodzić dzięki temu nie jest zniszczona. Do tego stopnia że przypływały statki z nurkami aby właśnie przy tej rafie ponurkować, snurkować. Dzień w Egipcie bez rafy dniem straconym;-) Dużo animacji, co prawda po rosyjsku (ale to norma) ale animatorki miłe, rozmowne i widać że zależy im na dobrej zabawie turystów. Jedzenia oczywiście opór. Dużo mięs i makaronów. Generalnie polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.1
polecam

Hotel niestety średni, jest już zużyty ale obsługa stara się żeby nic poza tym gościom w pobycie nie przeszkadzało. Pokoje są czyste, klimatyzacja sprawna. Jedzenie monotonne, ale jeżeli nie jadło się codziennie wszystkiego to można było sobie komponować różne zestawy codziennie. Kilka rodzajów mięs, codziennie coś z grilla, ryż i makaron, kilka sałatek i bardzo dużo deserów. Obsługa miła, pomocna, nienachalna. Basen stosunkowo mały w porównaniu do liczby gości, leżaki zniszczone. Rekompensuje to przepiękna plaża z rafą.

POLECAM:
singlom, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1
4.6
zdecydowanie polecam

Generalnie hotel mogę polecić każdemu, mi się bardzo spodobał a jestem dość wybredny. Pokoje ładne, codziennie sprzątane, niestety widać było lekkie niedociągnięcia takie jak niedoczyszczone fugi czy zaśniedziałe krany. Obsługa miła, uprzejma, kilka rozdanych napiwków i pół personelu mnie lubiło ;) Jedzenie bardziej robione pod Włochów, ale było smaczne, dużo makaronów i mięsa, głodny nie byłem. Z atrakcji to można ponurkować, iść do SPA lub na siłownię, ewentualnie złapać taksi i pojechać do centrum miasta, jakieś 10 - 15 minut za kilka dolarów. Mi się bardzo podobało, chętnie tam pojadę jeszcze raz :)

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.0
polecam

Spędziliśmy tutaj wakacje z mężem i dzieckiem w lipcu 2014r. Mieliśmy bardzo ładny apartament z dwoma łazienkami, oddzielną sypialnią dla syna i salonem. Jakość sprzątania nie była zbyt zadowalająca, ale dało się przeżyć. Ładna rafa przy hotelu, można spokojnie nurkować i dużo się naoglądać, plaża lekko kamienista i trzeba na nią zejść jakby z klifu. Jedzenie i napoje ok, jadłam już lepsze. Animacje słabe, bardzo słabe, lepiej jechać do miasta i bawić się na własną rękę. Ze względu na rafę chętnie wrócę, a hotel mam nadzieje że dopracuje te szczegóły, wtedy będzie idealny.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0
4.1
zdecydowanie polecam

Przepiękny ogród i świetna plaża, obsługa w większości miła, jedzenie smaczne, animacje ok, ale nic polskiego, pokoje troszkę przestarzałe, ale wyposażenie adekwatne do standardu hotelu. Polecam

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.1
4.0
polecam

Położenie hotelu i zagospodarowanie super. Wyżywienie -raczej kuchnia włoska ale ok -niestety obsługa nie zainteresowana ,nie podają napojów ,nie wyrabiają się przy kolacji ze sprzątaniem stolików, Animacje słabiutkie i tylko po włosku. Pokój standard ok, codziennie sprzątany ,ale łazienka-na 3 - zapleśniała kabina. Sprzątana codziennie i ręczniki zmieniane.Słońce, piękne zagospodarowanie, dostępność do leżaków i rybki przy brzegu rekompensowały. Ogólnie jesteśmy zadowoleni ale dajemy 4 gw.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0
4.7
zdecydowanie polecam

Hotel ładny i czysty, kilka basenów, różnorodne posiłki. Każdy znajdzie dla siebie odpowiednie menu, dla dzieci również są udogodnienia, co do posiłków. Na terenie hotelu teatr, animacja dla dzieci i dorosłych. My mieliśmy mieszkanie dwupoziomowe z basenem w odległości 10 metrów, codziennie zmieniano ręczniki, pościel, obsługa bardzo miła. Polecam w 100% hotel.

POLECAM:
ekonomicznym klientom, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.3
polecam

Standard pokoi 3*- reszta hotelu 5*. Piękny, rozległy teren, świetnie zagospodarowane okolice plaży. Dwie grupy animatorów- włoska i rosyjsko-ukraińsko-egipska. Bardzo dużo gości z Rosji (podobno teraz zakłady pracy dopłacają Rosjanom do wyjazdów do Egitpu, żeby podnieść gospodarkę po rewolucji, ale to informacja niesprawdzona- od pilota jednej z wycieczek- generalnie jest ich tam bardzo dużo, nie tylko w tym hotelu) i z Włoch. Bardzo dużo zajęć w ciągu dnia- siatkówka, piłka nożna, aerobik w wodzie, gimnastyka, rzutki. Wieczormi jest już słabiej, bo animacje nie są zbyt ciekawe. Włosi mają swoje- lepsze. Bogata oferta sportów wodnych jak również wycieczek- można naprawdę fajnie zagospodarować czas. Rafa przy hotelu fajna, co dla mnie było jednym z ważniejszych czynników decydujących o wyborze tego hotelu. Niestety woda zimna i w basenach i w morzu, a podgrzewać zaczynają dopiero od 10 grudnia. Jedzenie prawie codziennie to samo, w różnych formach, ale jest tego tak dużo, że można sobie posiłki urozmaicać. Raz był wieczór egipski i jedzenie było świetne. Generalnie pewnie tam wrócimy na wiosnę, bo odwiedziliśmy parę okolicznych hoteli i ten był najlepszy.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3
3.4
może być

Hotel położony w atrakcyjnym miejscu. Pokoje standardowe, aczkolwiek znajdyją się czasami karalauchy.Jedzenie ubogie, jednostajne. Mało owoców morza. Przez tydzień były tylko raz. Rozrywka dobra dla włochów i rosjan. Polakami nikt się nie interesuje, są na przyczepkę. W tym rejonie są lepsze hotele jak Diamond , czy Amwey.

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.4
4.7
zdecydowanie polecam

Hotel rewelacja obsługa miła i profesjonalna polecam w ciemno

POLECAM:
singlom, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Shores Amphoras - możliwości zakwaterowania:

dbl standard room
dbl standard room [sea view]
1 os. pokoj standard z widokiem na morze
1 os. pokoj standard z widokiem na ogrod
family room dbl
Standard DBL
standard pool view dbl_pv
standard dbl
Standard Sea View DBL
2 os. pokoj rodzinny
2 os. pokoj standard z widokiem na morze
2 os. pokoj standard z widokiem na ogrod
standard [pool view] dbl
standard [sea view] dbl
STANDARD ROOM
FAMILY ROOM
FAMILIENZIMMER CHALET
FAMILIENZIMMER CHALET VERBINDU
POKÓJ DWUOSOBOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA OGRÓD
POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA MORZE
POKÓJ DWUOSOBOWY PROMO
POKÓJ RODZINNY 2+2
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
2 B/ROOM CHALET
1 B/ROOM CHALET
STANDARD ROOM SEA VIEW
SUITE

Shores Amphoras - Możliwości wyżywienia:


Shores Amphoras - miasta wylotu:


Shores Amphoras - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Shores Amphoras ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00