cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
  • Hotel Shores Amphoras , Morze Czerwone
1 / 51
Ocena
hotelu:
4.2 / 5
Najbliższy termin
23.08 - 30.08
już od 1929 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
10.12 - 17.12
już od 1574 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Shores Amphoras
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Shores Amphoras
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Shores Amphoras :
4.2 / 5
Średnia z 11 opinii
Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    3.8
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Hotel Shores Amphoras w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 4 km od centrum miasta
  • ok. 300 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi: w lobby, w cenie
  • centrum handlowe
  • bankomat
  • recepcja
  • lekarz: za opłatą
  • fryzjer
  • jubiler
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • pralnia
  • amfiteatr

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

440

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dla dzieci

  • miniklub
  • łóżeczko dla dziecka: na zapytanie
  • plac zabaw
  • minidyskoteka
  • wysokie krzesełko

Sport i wellness

W cenie
  • aerobik
  • koszykówka
Płatne
  • tenis stołowy: wliczone w all inclusive
  • siatkówka plażowa: wliczone w all inclusive
  • sala fitness/siłownia: wliczone w all inclusive
  • sporty wodne
  • centrum nurkowe
  • tenis
  • sauna
  • sauna parowa
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • zabiegi kąpielowe
  • strefa spa

rozrywka

  • lekki program animacyjny
  • boccia
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 59 m2
  • 2 sypialnie
  • WC
  • balkon lub taras
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • sejf
  • minibar
  • prysznic
  • klimatyzacja
Pokój rodzinny FZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 59 m2
  • 2 sypialnie
  • WC
  • balkon lub taras
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • sejf
  • minibar
  • prysznic
  • klimatyzacja
Pokój rodzinny FZX3
  • 5 os.
  • ok. 59 m2
  • 2 sypialnie
  • WC
  • balkon lub taras
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • sejf
  • minibar
  • prysznic
  • klimatyzacja
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na morze
  • WC
  • prysznic lub wanna
  • balkon lub taras
  • telefon
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • minibar
  • sejf
  • klimatyzacja
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 35 m2
  • WC
  • prysznic lub wanna
  • balkon lub taras
  • telefon
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • minibar
  • sejf
  • klimatyzacja
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na basen
  • WC
  • prysznic lub wanna
  • balkon lub taras
  • telefon
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • minibar
  • sejf
  • klimatyzacja

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:00 -  10:00, w formie bufetu
  • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: 18:30 - 21:00, w formie bufetu
  • lody: 15:00 - 17:00
  • soki: 10:00 - 20:00
  • zimne i gorące napoje bezalkoholowe
  • lokalne napoje alkoholowe
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • restauracja główna "Amphoras Restaurant"
  • restauracja "Orient Restaurant"

  • bary: 8
  • bar na plaży "Vitamin bar" 
  • "Welcome bar"
  • "Orient bar": na plaży, 10:00 - 17:00
  • bistro lounge: 10:00 - 00:00
  • "Palm bar": 10:00 - 17:00 
  • "Splash bar": 10:00 - 17:00
  • "Panorama bar: 18:00 - 00:00 
  • "Layalina bar": bar z shishą, za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt / Sharm el Sheikh

    Opis oferty:

    Fantastyczna propozycja na rodzinny wypoczynek! Aż 7 basenów, w tym jeden ze zjeżdżalniami, i bogata oferta animacji zapewnią moc atrakcji dla dzieci i dorosłych. Tutaj każdy znajdzie coś dla siebie: smakoszy ucieszy bogata oferta all inclusive, a na miłośników aktywności czekają dobrze wyposażona siłownia i sporty wodne. Zadbane i przestronne pokoje, łączące w sobie nowoczesność i tradycyjny, lokalny wystrój będą idealnym miejscem relaksu po pełnym wrażeń dniu. Naładować akumulatory można również korzystając z jednego z licznych zabiegów w hotelowym spa.

    POŁOŻENIE:

    ok. 7 km od centrum rozrywek NAAMA BAY, ok. 4 km od Old Market; ok. 20 km od lotniska w Sharm el Sheikh; bezpłatny bus hotelowy do Naama Bay; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

    PLAŻA:

    hotelowa, żwirowa, bezpośrednio przy hotelu, zejście do morza z pomostu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2001 r., całkowicie odnowiony w 2015 r., 400 pokoi, 27 budynków 1-2 piętrowych, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, restauracja orientalna - przy plaży, dania w formie bufetu i á la carte, Bella Vista - á la carte, kuchnia włoska, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 6 barów, w tym bar przy plaży i przy basenie; sklep z pamiątkami; bezpłatny internet bezprzewodowy w recepcji, kantor; za opłatą: room service, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dla dzieci), zadbany, ok. 35 m2, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy i herbaty, sejf, minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dla dzieci), zadbany, ok. 59 m2, 2 pomieszczenia oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    7 basenów, w tym 1 tylko dla dorosłych, basen z 3 zjeżdżalniami oraz basen dla dzieci, 64 m2, gł. 0,6 m, sezonowo podgrzewany, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siatkówka plażowa, siłownia, tenis stołowy, rzutki; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-14 lat), animacje dla dzieci i dorosłych; dyskoteka, kort tenisowy (oświetlenie płatne: ok. 10 USD/godz.); za opłatą: bilard, pokój gier, centrum spa: masaże, sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, zabiegi pielęgnacyjne; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w restauracji orientalnej (10.00-12.00 oraz 15.00-17.00), raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja), napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0020/693661815,

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Położony na klifie Um El Seid, w odległości ok. 11 km od Naama Bay, dokąd goście hotelowi mogą dostać się raz dziennie bezpłatnym busem hotelowym (kursuje codziennie z wyjątkiem weekendów, konieczna rezerwacja). Położony ok. 18 km od lotniska.
    Plaża:

    Hotel znajduje się przy małej prywatnej plaży hotelowej z wejściem do morza z pomostu, w pobliżu jednej z piękniejszych raf koralowych w Sharm el-Sheikh. Leżaki i parasole na plaży dostępne są bezpłatnie.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja, restauracja główna Amphoras", 2 restauracje a'la carte: włoska Bella Vista i orientalna Orient 5 barów: lobby bar, 2 bary przy basenach "Palm Bar" i "Splash Bar", bar na plaży "Orient",bar "Panorama", ponadtoshisha corner "Layalina" (odpłatnie), sala konferencyjna, 6 basenów z wydzielonym brodzikiem dla dzieci (w tym jeden podgrzewany w okresie zimowym). Leżaki i parasole przy basenie dostępne są bezpłatnie. Dodatkowo płatne: room service 24 - godz., pralnia, sklepiki z pamiątkami i biżuterią, apteka, fryzjer i maszyna do wymiany walut.
    Pokoje:

    Hotel oferuje ponad 320 pokoi. Standardowe 2-osobowe z możliwością dostawki, wyposażone w klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, TV-sat, sejf (bezpłatnie), telefon, minibar (odpłatnie) oraz balkon lub taras. Pokoje z widokiem na basen i na morze za dodatkową opłatą. W pokojach typu standard przy zakwaterowaniu 2+2, jedno z dzieci śpi z rodzicami, hotel gwarantuje tylko 1 dostawkę.
    Wyżywienie:

    All Inclusive obejmuje śniadania (07:00-10:00), obiady (13:00-15:00) i kolacje (19:00-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej. Lekkie przekąski w ciągu dnia w wyznaczonych barach. Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (z wyjątkiem wina wino podawane jestjedynie w restauracjipodczas obiadu i kolacji)w wyznaczonych barach (10:00- 23:00). Raz w trakcie pobytu możliwość skorzystania bezpłatnie z restauracji a'la carte, do wyboru kuchnia włoska luborientalna (napoje odpłatnie) - wymagana wcześniejsza rezerwacja. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usługobjętych formułąall inclusive (np. godzin serwowania posiłków).
    Program sportowy i animacyjny:

    Bogate dzienne i wieczorne programy animacyjne, boisko do siatkówki na plaży, 2 stoły do tenisa stołowego oraz za dodatkowa opłatą: bilard, fitness club, centrum odnowy biologicznej, masaże, sauna, jacuzzi, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży. Dla dzieci: brodzik, animacje, 3 zjeżdżalnie, plac zabaw.
    Internet:

    Internet Wi-Fi w lobby dostępny bezpłatnie.
    Kategoria lokalna:

    *****
    Strona www:

    Naszym zdaniem:

    Komfortowy kompleks hotelowyskładającysię z budynku głównego, pawilonów i willi położonych w przepięknym, zielonym ogrodzie. Polecamy!
    Opinie klientów:

    Klienci oceniają ten hotel na 3.0/6. Sprawdź opinie:
    "
    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wizy egipskiej (koniecznej w przypadku opuszczania Synaju, płatnej na lotnisku 25 USD/os,wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    GÓRA MOJŻESZA I KLASZTOR ŚW. KATARZYNY

    Wyjazd autobusem ok. Godz. 21:00 w kierunku miasta Dahab oraz klasztoru św. Katarzyny. Przyjazd na miejsce po ok. 3 godzinach. Nocne wejście na Górę Mojżesza (ok. 3 godz., możliwość wynajęcia wielbłądów za dodatkową opłatą). Podziwianie wschodu słońca. Po zejściu ze szczytu przerwa na śniadanie (pakiety z hotelu). Następnie zwiedzanie klasztoru św. Katarzyny. Powrót do hotelu ok. 14.00. koniecznie należy zabrać ze sobą zakryte wygodne buty, a także ciepłe ubrania, ponieważ temperatura może spaść poniżej 0.
    Cena ok. 55 USD
    .
    KLASZTOR ŚW. KATARZYNY ORAZ MIASTO DAHAB

    Wyjazd autobusem w godzinach porannych - przejazd przez pustynię i Góry Synaju. Zwiedzanie klasztoru - kaplica św. Tryfona, dziedziniec ze Studnią Mojżesza oraz Bazylika Przemienienia Pańskiego, a także krzew gorejący i kaplica czaszek. Następnie przerwa na lunch w formie bufetu (napoje płatne dodatkowo). W drodze powrotnej zwiedzanie miasta Dahab i czas wolny na zakupy. Powrót ok. 16.00.
    Cena ok. 45-55 USD
    .
    PETRA (
    Jordania - autobus/jacht)
    Wyjazd z Sharm el Sheikh po północy. Transfer do Taby (ok. 3,5 godz.) i przesiadka na jacht, który przewozi do Akaby - nadmorskiego miasta w Jordanii (rejs około 30 min). Następnie przejazd do Petry (ok. 2 godz.) w klimatyzowanym autobusie. Po dotarciu do Petry przejście pieszo przez kanion, który prowadzi do Czerwonej Skały. Zwiedzanie Skarbca (Khazaneh), Teatru Rzymskiego oraz jaskiń w skałach wśród imponujących monumentów. W drodze powrotnej z Petry obiad w restauracji hotelowej wliczony w cenę (napoje dotakowo płatne.). Przejazd do Akaby, powrotny rejs jachtem do Taby i tam przekroczenie granicy, po czym powrót do Sharm na ok. 00:00. Cena obejmuje opłaty wizowe oraz wszystkie podatki graniczne w Jordanii.
    Cena ok. 280-310 USD
    .
    JEROZOLIMA, BETLEJEM I M.MARTWE
    (autobusem)
    Wyjazd z Sharm El Sheikh ok. 22:00. Transfer do Taby (egipsko-izraelska granica) ok. 3,5 godz. I przekroczenie granicy Taba-Eliat (zmiana autobusu na izraelski). Następnie przyjazd w godzinach rannych nad Morze Martwe - możliwość kąpieli, zjedzenia śniadania (pakiety śniadaniowe) oraz dokonania zakupu kosmetyków z minerałami Morza Martwego. Przejazd do Jerozolimy - przejście Droga Krzyżową aż do Bazyliki Grobu Pańskiego, a następnie do Ściany Płaczu. Następnie przejazd na Górę Oliwną, skąd można podziwiać panoramę Jerozolimy, a następnie na górę Syjon. Przejazd do Betlejem: Bazylika Narodzenia Pańskiego - miejsce, gdzie narodził się Jezus. Wizyta w sklepie z dewocjonaliami, czas wolny na zakupy pamiątek i na obiad. Droga powrotna do granicy z Egiptem (ok. 310 km), przejazd do Sharm (powrót ok. 01:00-02:30). Uwaga! Kolejność zwiedzania punktów programu może ulec zmianie. Cena obejmuje izraelski podatek graniczny oraz polskiego przewodnika w Jerozolimie . Cena nie obejmuje napiwków (ok.3 USD). Płatne dodatkowo są również napoje do obiadu.
    Cena ok. 160 USD
    .
    BIAŁY KANION

    Całodniowa wycieczka, podczas której można połączyć to z czego słynie Synaj - pustynie, rafy koralowe i oazy. Wyjazd w godzinach porannych (ok. 5:00), dojazd do Doliny Ghazala (1,5h od Sharm el Sheikh) i postój w beduińskim namiocie. Następnie ekscytujący przejazd jeepem przez jedyną białą piaszczystą pustynię na Synaju. Dojazd do Białego Kanionu, po przejściu którego (ok. 1,5 h) docieramy do oazy Ain Khudra znanej z licznych drzew palmowych i naturalnych źródeł wody. Następnie przejazd jeepem przez biała pustynię do plaży Blue Hole, gdzie istnieje możliwość snurkowania (wynajem sprzętu za dodatkową opłatą) oraz czas na obiad (napoje dodatkowo płatne). Przejażdżka na wielbłądach wzdłuż plaży Morza Czerwonego (w cenie). W drodze powrotnej czas wolny na zakupy na bazarze Ramzes. Powrót do hotelu ok. 17:00.
    Cena ok. 65 USD.


    CITY TOUR

    Wycieczka po mieście. W programie Old Market i Soho Square. Pragniemy zapoznać Państwa z miastem Sharm el Sheikh oraz dać kilka wskazówek jak spędzić wolny czas, gdzie najlepiej pojechać oraz pokazać Państwu miejsca, gdzie zrobić udane zakupy.
    Cena ok. 15 USD


    PARK NARODOWY RAS MOHAMED
    (statkiem)
    Park Narodowy Ras Mohamed to miejsce, gdzie turyści mogą na własne oczy zobaczyć piękno podwodnego świata Morza Czerwonego. Rafa koralowa, budowana przez ponad 150 gatunków koralowców oraz tysiące fantastycznie ubarwionych ryb. Jest to wyprawa statkiem, z możliwością zejścia do wody, by obejrzeć piękno przyrody tego miejsca. W trakcie rejsu serwowany jest lunch oraz napoje. Wstęp do parku w cenie wycieczki. Wyjazd z hotelu ok. Godziny 07:30, powrót planowany jest na godzinę 16:30. Trzy postoje na morzu, w tym 2 poza parkiem, gdzie istnieje możliwość snorkowania.
    Cena ok. 75 USD.


    WYSPA TIRAN

    Snurkowanie i/lub nurkownie Rejs statkiem wokół wybrzeża wyspy Tiran połączony ze snurkowaniem - pływanie z maską wśród raf koralowych. Podczas wycieczki będziecie Państwo mogli zobaczyć szczątki zatopinonego statku.
    Cena ok. 40-65 USD


    KAIR
    1 dzień samolotem lub 2 dni autokarem (z noclegiem w Kairze) Wyjazd z Sharm El Sheikh w godzinach porannych. Po dotarciu do Kairu nocleg (wersja autokarowa) lub zwiedzanie Muzeum Narodowego oraz Muzeum Papirusa, po czym przejazd do Gizy, gdzie zwiedzamy Piramidy i Sfinksa (wersja samolotowa). Czas na zakupy - papirus, perfumy egipskie oraz złoto. Powrót do Sharm el Sheikhokoło północy. W cenie lunch (bufet) w restauracji z widokiem na Nil (napoje płatne dodatkowo).
    Cena ok. 140 USD autokarem i ok 255 USD samolotem
    . Uwaga! Należy zabrać paszport z wizą.
    SEASCOPE - ŁÓDŹ PODWODNA

    Godzinna wyprawa "półpodwodną łodzią", która pływa na powierzchni, a jej kadłub jest zanurzony w wodzie na ok. 4 m. Podwodna wyprawa polega na oglądaniu w panoramicznych, przeszklonych ścianach podwodnego świata "na sucho".
    Cena ok. 50 USD


    SAFARI NA PUSTYNI
    - quady
    Przejazd przez pustynię na czterokołowych motocyklach (quadach) do wioski beduińskiej (ok. 45 min./1strona). Czas trwania ok. 2,5 godz.
    Cena - 1 osoba na motorze 30 USD, 2 osoby na motorze 40 USD
    .
    Inne propozycje (szczegóły u rezydenta):
    DELFINARIUM SHOW (cena ok. 30 USD), pływanie z delfinami (cena ok. 120 USD),
    AQUA PARK (cena ok. 45 USD),
    NURKOWANIE - w polskojęzycznym instruktorem (cena od 80 USD/dzień nurkowy),
    KOLACJA BEDUIŃSKA (cena ok. 45 USD).
    Uwaga! Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.
    Inne

    EGIPT SHARM EL SHEIKH - informacje ogólne
    Waluta
    EGP - funt egipski. 1 USD = ok.18 EGP 1 EUR = ok.20 EGP. Warto zabrać euro lub dolary (nie są akceptowane banknoty wydane przed 1996 r.) . Pieniądze można wymienić w licznych kantorach w hotelach lub w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych. Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.
    Czas
    Zimą + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od100 EGP woda 1l -5 EGP piwo w barze od30 EGP kawa w kawiarni od 5EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosic od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
    Poczta
    Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od5 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    W regionie
    Sharm El Sheikh
    Najsłynniejszy kurort na półwyspie Synaj, słynie z raf koralowych oraz plaż i jest doskonałą bazą wypadową na wiele wycieczek. Zatoka Naama Bay wybudowana w stylu miejscowości wakacyjnych nad Morzem Śródziemnym oferuje wiele możliwości wszelkich rozrywek. Kurort szybko się rozbudowuje i z każdym rokiem oferuje wiele nowych luksusowych hoteli, oraz nowych atrakcji (delfinarium, parki wodne, centrum rozrywkowe "z tysiąca i jednej nocy"). Dla lubiących lokalne klimaty - Old Market z bazarem w starym stylu z całym mnóstwem sklepów i zaułków.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia, Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    "
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Egipcie trwa od połowy grudnia do końca marca. W pozostałych terminach część udogodnień hotelowych może być dostępna w ograniczonym zakresie lub nieczynna.
    Wizy

    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych (do Kairu). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.
    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych (do Kairu).Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Sharm El Sheikh

    Kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2001 r. odnowiony 2013 r.

    Położenie

    Sharm El Sheikh, 20 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 110 000 m2.

    Plaża

    przy hotelu, prywatna, platforma, 200 m długości. Parasole, materace i ręczniki - bezpłatne. Przejście na plaże przez promenadę.

    W hotelu

    3 restauracje, 7 barów, winda, 2 sale konferencyjne, sala balowa, basen odkryty.

    Pokoje

    w budynku głównym i małych budynkach: pokoje standardowe z widokiem na ogród, pokoje standardowe z widokiem na basen, morze, pokoi connection, pokoje chalet (2 sypialnie), classic suite (salon i sypialnia połączone drzwiami); klimatyzacja indywidualna, internet bezprzewodowy (płatny), sejf (bezpłatny), minibar (pusty), telefon, TV, suszarka, wanna lub prysznic, balkon lub taras.

    Rozrywki i usługi

    Bezpłatne: siłownia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, dyskoteka, aerobik, rzutki. Płatne: room service, łącze internetowe w lobby, kawiarenka internetowa (ok. 3EURO/h), pralnia, centrum SPA, sauna, masaż, jacuzzi, squash, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe, bilard. Dla dzieci: brodzik, animacje, krzesełka w restauracji, plac zabaw, łóżeczka (na życzenie).

    Wyżywienie

    Half Board Posiłki: śniadanie i obiadokolacja, Napoje zawarte: napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-23:00) Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja. Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. System nie zawiera: napoi importowanych napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, kawy po turecku, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych. Restauracje a'la carte: owoce morza, włoska -płatne. Wymagana rezerwacja.

    Tel./faks

    +20 69/ 366 18 15, 366 16 97

    UWAGA!

    W dniach 15.01-15.03.2015 hotel będzie zamknięty z powodu renowacji.

    Aktualizacja z dnia

    31.12.2014 11.27


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Amphoras Holiday Resort

    Położenie:

    Nowoczesny, elegancki hotel w zatoce Ras Um Sid przy plaży (żwirowo-kamienista), składa się z budynku głównego, pawilonów i willi; usytuowany w przepięknym ogrodzie w odległości 19 km od lotniska i 9 km od zatoki NAAMA BAY. Do centrum miasta Klienci dowożeni są bezpłatnym minibusem.

     

    Zakwaterowanie:

    Wszystkie (324) dwuosobowe centralnie klimatyzowane pokoje z możliwością dwóch dostawek posiadają łazienkę, TV, telefon, mini-bar, balkon lub taras.

     

    Do dyspozycji gości:

    Recepcja, serwis hotelowy, kantor wymiany walut, sala konferencyjna, restauracja, kawiarnia, bar przy basenie i na plaży, kawiarnia, sklepiki, pralnia, opieka medyczna na telefon, masaże, wieczorne programy animacyjne, dyskoteka.

     

    Sport:

    Bezpłatnie: 3 baseny z fontannami (w tym 1 z brodzikiem dla dzieci), leżaki i parasole przy basenie i na plaży.
    Odpłatnie: centrum nurkowania, tenis stołowy, bilard.

     

    Wyżywienie: 

    śniadanie i obiadokolacja - szwedzki stół

     

    Cena zawiera:

    • przelot,
    • transfery,
    • zakwaterowanie w hotelu
    • wyżywienie wg. oferty,
    • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
    • ubezpieczenia.

    Cena nie zawiera:

    • kosztów wizy w Egiptu 15 USD

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    ETI

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt/ Sharm El Sheikh

    Położenie

    Hotel usytuowany bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży z rafą koralową. W pobliżu znajdują się sklepy, restauracje, supermarket. Do Naama Bay ok. 11 km (hotel oferuje bezpłatny transfer). Obiekt zlokalizowany ok. 20 km do lotniska w Sharm El Sheikh.

    Wyposażenie

    Kompleks składa się z 400 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym oraz kilku bocznych segmentach. Do dyspozycji Gości; hol z 24h recepcją (Wi-Fi bez opłaty), minimarket, sklepiki z pamiątkami, salon fryzjerski, 6 barów, restauracja główna i 2 restauracje a la carte (włoska oraz orientalna). Na rozległym terenie zewnętrznym; 6 basenów, 2 zjeżdżalnie dla dorosłych i 1 dla dzieci. Na plaży; prywatny pomost umożliwiający wejście na głęboką wodę i ściankę rafową (zalecane obuwie ochronne). Leżaki, parasole oraz ręczniki przy basenie i na plaży bezpłatne.

    Pokoje

    Przestronne i gustownie urządzone POKOJE STANDARDOWE oferują widok na ogród (DZG) oraz na basen (DPZ), ich średnia wielkość to ok. 35 m2, wyposażone w TV sat., indywidualnie sterowaną klimatyzację, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf (bezpłatny), minibar, telefon, łazienkę; wanna lub prysznic, WC oraz suszarka do włosów. POKOJE Z WIDOKIEM NA MORZE (DZM) wyposażone jak pokoje standardowe. POKOJE RODZINNE (FZ4), ok. 60 m2, składają się z dwóch pomieszczeń - sypialni oraz pokoju dziennego. POKOJE RODZINNE CHALET (CF1) dysponują salonem, jadalnią oraz sypialnią (max. 5 osób). POKOJE RODZINNE CHALET (CF2) oferują salon oraz 2 sypialnie (max. 6 osób). Limitowana oferta POKOI EKONOMICZNYCH (DZP). Wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras.

    Sport i rozrywka

    Tenis ziemny (sprzęt i oświetlenie za opłatą), zjeżdżalnie, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, piłka wodna, siłownia, animacje dzienne i wieczorne. Za opłatą; bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaże, sauna, jacuzzi, salon piękności.

    Dzieci

    Mini klub (3-12 lat), oddzielny basen, plac zabaw, zjeżdżalnie.

    Wyżywienie

    Śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia, kawa/herbata i ciastka oferowane w wyznaczonych barach. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne od godz. 10 - 24. Importowane napoje oraz świeżo wyciskane soki za opłatą. Bar na plaży otwarty w godz. 10 - 17. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la (wymagana wcześniejsza rezerwacja).


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    REGION

    Sharm el Sheikh

     

    POŁOŻENIE

    Hotel położony jest tuż przy żwirowo-kamienistej plaży (wejście do wody z pomostów), na wzniesieniu zatoki Ras Om El Seid, w przepięknym zielonym ogrodzie, 18 km od lotniska w Sharm El Sheikh oraz 7 km od centrum rozrywki Naama Bay. Hotel oddalony jest od starego arabskiego centrum Downtown ok. 4 km. Do Naama Bay Goście hotelowi mogą dostać się bezpłatnym autobusem.

     

    HOTEL

    Na terenie hotelu znajduje się kilka restauracji i barów: "Amphoras" - restauracja główna, restauracja na plaży "Mermaid", restauracja włoska "Bella Vista", "Cabana" - bar przy basenie, "Palm" - bar przy basenie oraz snack bar "Splash" i orientalny kącik "Layalina", ponadto dyskoteka "Coco Loco" oraz Lobby Bar. Na bardzo rozległym terenie obiektu są 3 baseny z wydzielonymi brodzikami dla dzieci. Przy recepcji hotelowej znajduje się kantor wymiany walut, salon fryzjerski, wypożyczalnia samochodów oraz sklepiki. Hotel posiada także klub odnowy biologicznej, bilard, centrum sportów wodnych oraz korty do tenisa i squasha.

     

    POKOJE

    Hotel posiada 278 pokoi w tym pokoje o podwyższonym standardzie typu Emerald Club. Wszystkie indywidualnie klimatyzowane posiadają łazienkę z wanną lub prysznicem z suszarką do włosów, TV-Sat, telefon, lodówkę, sejf, balkon lub taras.

     

    WYŻYWIENIE

    All inclusive obejmuje śniadanie, lunch, kolację (w formie bufetu). Snacki dostępne są przy plaży (w Cabana Bar ciasta od 10:00-11:00). Minipizza (11:30-12:30), kawa, herbata (16:00-18:00), lody dla dzieci - jedna gałka (12:00-13:00 i 16:00-17:00). Napoje serwowane są w restauracji głównej, na plaży oraz w barze przy basenie ceramicznym.

     

    SPORT i ROZRYWKA

    Do dyspozycji Gości są 3 baseny, 2 korty tenisowe, kort do squasha, centrum odnowy biologicznej z sauną, jacuzzi, fitness z możliwością skorzystania z masażu, bilard, boisko do siatkówki na plaży, centrum nurkowe i sportów wodnych. Włoska ekipa animacyjna przygotowuje spektakle i występy, które odbywają się w specjalnie do tego wybudowanym amfiteatrze. Dla tych z Państwa, którzy lubią nocne rozrywki - dyskoteka (wszystkie posiłki i napoje po godz. 23:00 płatne).

     

    DZIECI

    Dla najmłodszych na terenie hotelu są 3 brodziki (przy każdym z basenów), miniklub (dla dzieci od 3 do 12 lat) i plac zabaw, menu dla dzieci (lunch i kolacja) w głównej restauracji. Dostępne są również łóżeczka dziecięce. 

     

    Bardzo dobra propozycja dla rodzin z dziećmi (pokoje mogące pomieścić duże rodziny), a także dla ludzi młodych i lubiących aktywny wypoczynek. Rozległy teren hotelu i niska zabudowa niewątpliwie sprzyjają atmosferze wypoczynku wakacyjnego resortu.

     

    Cena zawiera:

    • przelot samolotem,
    • zakwaterowanie w hotelu,
    • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
    • wyżywienie wg oferty,
    • ubezpieczenie,
    • opiekę pilota.

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy płatnej po przylocie na lotnisku - 15 $

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Usytuowany na wspaniałym wzgórzu Um El Sid, jednym z najpiękniejszych regionów w Szarm el-Szejk. W odległości ok. 18 od lotniska i 10 km od Naama Bay, dokąd Goście hotelowi mogą się dostać bezpłatnym busem hotelowym.

    PLAŻA

    przy hotelu, prywatna, 230 metrowa, z rafą koralową. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatnie.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 5* Kompleks hotelowy położony na 110 000 m o niskiej zabudowie, sklada się z budynku glównego, pawilonów i willi w przepięknym ogrodzie.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, lobby, punkt wymiany waluty, restauracja główna na 680 osób, restauracje a'la carte: oferujące owoce morza lub potrawy kuchni włoskiej, śródziemnomorskiej lub tradycyjnej egipskiej ( restauracja serwująca owoce mocna dodatkowo płatna), 10 barów, 3 w budynku i 7 na świeżym powietrzu, wypożyczalnia samochodow, usługi pralni chemicznej, room service, sklepiki z pamiatkami i biżuterią, fryzjer.

    INTERNET

    internet WiFi w lobby bezpłatne, kawiarenka internetowa płatna.

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    sale konferencyjne

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    bezpłatnie- 6 basenów z wydzielonym brodzikiem dla dzieci, 3 zjeżdżalnie wodne, leżaki, parasole, ręczniki kąpielowe, siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia, rzutki, 2 korty tenisowe, porgramy animacyjne odpłatnie - centrum Vita Spa z łaźnią turecką, masażami, jacuzzi, sauną, bilard, oświetlenie kortów tenisowych, sporty wdone przy plaży.

    DLA DZIECI

    brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, plac zabaw na świeżym powietrzu zakryty przed słońcem, club dla dzieci, bezpłatne łóżeczkana zamówienie przed wylotem.

    ZAKWATEROWANIE

    Oferuje 400 pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, o powierzchni ok 35m. Wyposażone w klimatyzację, łazienki ( wanna lub prysznic, suszarka do włosów), TV/SAT, telefon, sejf, odpłatny mini bar. Pokoje posiadają balkon lub taras. Pokoje z widokiem na basen lub morze za dodatkową opłatą. Pokoje typu family o powierzchni ok. 60m składające się z 2 sypialni z łóżkiem podwójnym i dwoma łóżkami pojedynczymi oraz 1 łazienki, wyposażone jak pokoje typu standard.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu ( w przypadku małego obłożenia hotelu  posiłki mogą być serwowane). Przekąski w ciągu dnia, popołudniowa kawa, herbata, ciasto, późna przekąska. Lokalne alkohole i napoje bezalkolowe w godzinach 10.00-23.00 w wyznaczmuch barach. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, sokow wyciskanych ze świeżych owoców, shisha corner. Możliwość bezpłatnej kolacji w restauracji a'la carte po uprzedniej rezerwacji.

    INFORMACJE DODATKOWE

    www.otiumhotels.com Opinie Holiday Check: 5,2/94% rekomendacji Możliwość skorzystania z 2 oddzielnych restauracji a'la carte Otium Hotel Aloha hotelu z tej samej sieci (po drugiej stronie ulicy) bezpłatnie pod warunkiem dokonania rezerwacji z jednodniowym wyprzedzeniem.

    CENA

    Cena PLN dla oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena PLN dla oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WARUNKI WJAZDOWE

    wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rewelacyjny hotel o urozmaiconej infrastrukturze. Wiele atrakcji sprawia, że każdy spędzi tu wspaniałe wakacje!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Architektura hotelu łączy tradycyjne arabskie motywy z nowoczesnym wzornictwem. Okoliczne wody należą do najwspanialszych miejsc do nurkowania w Egipcie, a goście mają okazję zabaczyć m.in. wrak statku Amphoras, od którego pochodzi nazwa hotelu.

    Położenie

    Hotel zlokalizowany jest na południu półwyspu Synaj, na klifie Um El Seid Cliff. 18 km (ok. 25 minut jazdy) od lotniska w Sharm el Sheikh i 11 km (ok. 15 min.) od centrum miasta.

    Wyposażenie

    Room service 24 godz. na dobę, pralnia, w pobliżu głównej recepcji pawilon handlowy z apteką, bankiem i bankomatem, sklepem nurkowym, sklepem z pamiątkami, minimarketem, perfumerią, sklepem jubilerskim, salonem fryzjerskim. Bezpłatny przejazd busem do centrum miasta. Parking. Restauracje oferujące m.in. kuchnię włoską i owoce morza. Możliwość organiazacji konferencji, innych wydarzeń i uroczystości w hotelowych salach konferencyjnych (nawet na 300 osób), na plaży lub nad basenem (nawet na 1000 osób).

    Pokoje

    Pokoje standardowe: taras z widokiem na morze i baseny, TV, minibar, sejf, wszystkie pokoje klimatyzowane, wyposażone w łazienkę z wanną i suszarką do włosów. Na życzenie dostępne dodatkowe łóżka i łóżeczka niemowlęce. Możliwość rezerwacji pokojów o podwyższonym standardzie - za dodatkową dopłatą, na zapytanie.

    Wyżywienie

    .

    Sport i rozrywka

    Centrum nurkowe w hotelu organizuje półdniowe i całodniowe wycieczki, indywidualne lekcje, możliwość wypożyczenia sprzętu, wypraw do wraku statku Amphoras i wypraw nocnych. 6 basenów, w tym podgrzewane w sezonie zimowym. Zen Zone Spa oferuje szeroki wachlarz zabiegów pielęgnacyjnych i relaksacyjnych. Jacuzzi w budynku i na otwartym powietrzu, sauna. Sala gimnastyczna, korty do tenisa i squasha, boisko do siatkówki, piłka wodna, bilard, tenis stołowy.

    Dla dzieci

    Miniklub, baseny dla najmłodszych, krzesełka dla dzieci.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu Shores Amphoras
    Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
    Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
    Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
    Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
    Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
    Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Shores Amphoras

    4.7
    zdecydowanie polecam

    Właśnie wróciłem z tego hotelu i szczerze mówiąc to chętnie wróciłbym do niego jutro;-). Co prawda te 5 gwiazdek to chyba trochę na wyrost. Nie szczególnie różnił się od dobrych 4 gwiazdek. Przy hotelu plaża z naprawdę świetną rafą. Pilnują aby po niej nie chodzić dzięki temu nie jest zniszczona. Do tego stopnia że przypływały statki z nurkami aby właśnie przy tej rafie ponurkować, snurkować. Dzień w Egipcie bez rafy dniem straconym;-) Dużo animacji, co prawda po rosyjsku (ale to norma) ale animatorki miłe, rozmowne i widać że zależy im na dobrej zabawie turystów. Jedzenia oczywiście opór. Dużo mięs i makaronów. Generalnie polecam.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.1
    polecam

    Hotel niestety średni, jest już zużyty ale obsługa stara się żeby nic poza tym gościom w pobycie nie przeszkadzało. Pokoje są czyste, klimatyzacja sprawna. Jedzenie monotonne, ale jeżeli nie jadło się codziennie wszystkiego to można było sobie komponować różne zestawy codziennie. Kilka rodzajów mięs, codziennie coś z grilla, ryż i makaron, kilka sałatek i bardzo dużo deserów. Obsługa miła, pomocna, nienachalna. Basen stosunkowo mały w porównaniu do liczby gości, leżaki zniszczone. Rekompensuje to przepiękna plaża z rafą.

    POLECAM:
    singlom, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Generalnie hotel mogę polecić każdemu, mi się bardzo spodobał a jestem dość wybredny. Pokoje ładne, codziennie sprzątane, niestety widać było lekkie niedociągnięcia takie jak niedoczyszczone fugi czy zaśniedziałe krany. Obsługa miła, uprzejma, kilka rozdanych napiwków i pół personelu mnie lubiło ;) Jedzenie bardziej robione pod Włochów, ale było smaczne, dużo makaronów i mięsa, głodny nie byłem. Z atrakcji to można ponurkować, iść do SPA lub na siłownię, ewentualnie złapać taksi i pojechać do centrum miasta, jakieś 10 - 15 minut za kilka dolarów. Mi się bardzo podobało, chętnie tam pojadę jeszcze raz :)

    POLECAM:
    wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.0
    polecam

    Spędziliśmy tutaj wakacje z mężem i dzieckiem w lipcu 2014r. Mieliśmy bardzo ładny apartament z dwoma łazienkami, oddzielną sypialnią dla syna i salonem. Jakość sprzątania nie była zbyt zadowalająca, ale dało się przeżyć. Ładna rafa przy hotelu, można spokojnie nurkować i dużo się naoglądać, plaża lekko kamienista i trzeba na nią zejść jakby z klifu. Jedzenie i napoje ok, jadłam już lepsze. Animacje słabe, bardzo słabe, lepiej jechać do miasta i bawić się na własną rękę. Ze względu na rafę chętnie wrócę, a hotel mam nadzieje że dopracuje te szczegóły, wtedy będzie idealny.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.1
    zdecydowanie polecam

    Przepiękny ogród i świetna plaża, obsługa w większości miła, jedzenie smaczne, animacje ok, ale nic polskiego, pokoje troszkę przestarzałe, ale wyposażenie adekwatne do standardu hotelu. Polecam

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.1
    4.0
    polecam

    Położenie hotelu i zagospodarowanie super. Wyżywienie -raczej kuchnia włoska ale ok -niestety obsługa nie zainteresowana ,nie podają napojów ,nie wyrabiają się przy kolacji ze sprzątaniem stolików, Animacje słabiutkie i tylko po włosku. Pokój standard ok, codziennie sprzątany ,ale łazienka-na 3 - zapleśniała kabina. Sprzątana codziennie i ręczniki zmieniane.Słońce, piękne zagospodarowanie, dostępność do leżaków i rybki przy brzegu rekompensowały. Ogólnie jesteśmy zadowoleni ale dajemy 4 gw.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Hotel ładny i czysty, kilka basenów, różnorodne posiłki. Każdy znajdzie dla siebie odpowiednie menu, dla dzieci również są udogodnienia, co do posiłków. Na terenie hotelu teatr, animacja dla dzieci i dorosłych. My mieliśmy mieszkanie dwupoziomowe z basenem w odległości 10 metrów, codziennie zmieniano ręczniki, pościel, obsługa bardzo miła. Polecam w 100% hotel.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.3
    polecam

    Standard pokoi 3*- reszta hotelu 5*. Piękny, rozległy teren, świetnie zagospodarowane okolice plaży. Dwie grupy animatorów- włoska i rosyjsko-ukraińsko-egipska. Bardzo dużo gości z Rosji (podobno teraz zakłady pracy dopłacają Rosjanom do wyjazdów do Egitpu, żeby podnieść gospodarkę po rewolucji, ale to informacja niesprawdzona- od pilota jednej z wycieczek- generalnie jest ich tam bardzo dużo, nie tylko w tym hotelu) i z Włoch. Bardzo dużo zajęć w ciągu dnia- siatkówka, piłka nożna, aerobik w wodzie, gimnastyka, rzutki. Wieczormi jest już słabiej, bo animacje nie są zbyt ciekawe. Włosi mają swoje- lepsze. Bogata oferta sportów wodnych jak również wycieczek- można naprawdę fajnie zagospodarować czas. Rafa przy hotelu fajna, co dla mnie było jednym z ważniejszych czynników decydujących o wyborze tego hotelu. Niestety woda zimna i w basenach i w morzu, a podgrzewać zaczynają dopiero od 10 grudnia. Jedzenie prawie codziennie to samo, w różnych formach, ale jest tego tak dużo, że można sobie posiłki urozmaicać. Raz był wieczór egipski i jedzenie było świetne. Generalnie pewnie tam wrócimy na wiosnę, bo odwiedziliśmy parę okolicznych hoteli i ten był najlepszy.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    3.4
    może być

    Hotel położony w atrakcyjnym miejscu. Pokoje standardowe, aczkolwiek znajdyją się czasami karalauchy.Jedzenie ubogie, jednostajne. Mało owoców morza. Przez tydzień były tylko raz. Rozrywka dobra dla włochów i rosjan. Polakami nikt się nie interesuje, są na przyczepkę. W tym rejonie są lepsze hotele jak Diamond , czy Amwey.

    POLECAM:
    singlom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: może być
    3.4
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Hotel rewelacja obsługa miła i profesjonalna polecam w ciemno

    POLECAM:
    singlom, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      5.3
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.1
    • Atrakcje
      i sport
      5.1
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena Shores Amphoras :
    5.3 / 6

    Gorąco polecam 2017-12-14
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Niezły hotel nad morzem z rafą koralową 2007-08-22
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.3
    Spedzilismy tam bardzo mile dwa tygodnie 2007-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Byla to nasz podroz poslubna. Bylismy w styczniu. Cisza i spokoj, normalna temperatura powietrza 27 ...
    więcej

    5.6
    Suer hotel 2007-11-03
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    hotel godny polecenia, swietne polozenie, mila i kulturalna obskuga, czysta restauracja i pokoje. wy...
    więcej

    5.7
    Hotel na udany urlop! 2007-11-21
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Polecam - świetny hotel, wspaniałe wrażenia 2008-04-18
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Polecam hotel i miejsce na spędznie miłego urlopu. Doskonałe wrunki, miła i profesjonalna obsługa, m...
    więcej

    5.9
    Bardzo dobry, idealny na wyjzad z przyjaciółmi 2008-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Dużo rozrywek w ciągu dnia i wieczorem, nie sposób się nudzic. Przyjaźni ludzie, miła atmosfera. W m...
    więcej

    5.3
    Raj na ziemi-wakacje jak z bajki 2008-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Nie będę dużo pisał...w skrócie hotel jest na wysokim poziomie bardzo rozlegle położony, długość od ...
    więcej

    5.8
    Polecam niewymagającym są lepsze hotele 2008-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    hotel bardzo przy dystrybutorach z napojami i sokami czesto śmierdzi w barze na plazy tez smierdzi b...
    więcej

    5.4
    Polecam Hotel Amphoras! 2008-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.5

    4.8
    Udany urlop 2008-10-23
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Ogólnie byliśmy zadowoleni z pobytu, ale hotel generalnie wymaga odnowienia, pokoje duże ale już zni...
    więcej

    4.9
    Hotel na 6 słońc 2008-10-24
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel świetnie zorganizowany, dbający o swoich klientów. Zapewnia dobry odpoczynek i rozrywkę Nież...
    więcej

    5.9
    Ogólne opinie zawyżone 2008-11-20
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    Okazuje się,że obecność Włochów w hotelu(80%) nie jest gwarancją wysokiej jakości obsługi i szczegól...
    więcej

    4.1
    Świetnie położony piękny hotel z kaskadami wodnymi 2008-11-25
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    5.4
    Gorąco polecam 2008-12-02
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel godny polecenia, przepięknie położony, przemiła i pomocna obsługa, kawałek raju na ziemi, jedy...
    więcej

    5.9
    Świetny hotel w pieknym ogrodzie 2008-12-18
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.7

    Hotel w ogromnym ogrodzie, przez co nie czuje sie tłumów. Bardzo miła obsługa, wygodna komunikacja a...
    więcej

    5.5
    Kameralny 2009-02-27
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      5.7

    Hotel bardzo fajnie wybudowany. Niska zabudowa bardzo miło przeplatają się z zielenią. Nikt nikomu s...
    więcej

    5.2
    Przeciętny hotel 2009-03-15
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.3

    Hotel na"oko" ładnie wyglądający, ale.... Jedzenie takie sobie. Basenów niby kilka, ale tylko jeden...
    więcej

    4.4
    Fajny, spokojny, godny polecenia hotel 2009-03-26
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Dobry hotel z piękna rafą 2009-05-20
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Godny polecenia 2009-06-17
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Brać, nie zastanawiać się! 2009-06-25
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.5

    5.0
    W miare dobry hotel 2009-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.5
    • Obsługa
      3.0

    3.1
    Godny polecenia 2009-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.9
    Jestem zachwycona 2009-09-02
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Polecam! 2009-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    To jest to 2009-11-22
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.5

    4.5
    Dobry hotel. 2009-11-25
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.4
    Hotel warty ceny, fajna rafa 2009-11-25
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    4.5
    Wspaniała podróż poślubna! 2010-01-18
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Fajny hotel, dobre jedzenie, ładna rafa, polecam 2010-05-07
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    4.8
    Dobry Hotel 2010-06-08
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Hotel jest bardzo dobry. Bardzo fajny pokój, ma własną plażę, co jest bardzo fajnym elementem. Dużo ...
    więcej

    5.3
    Hotel dość dobry ale 2010-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Piękna rafa - ładny hotel - dobre położenie 2010-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      4.8

    Hotel bardzo fajny. Miejsce i położenie - OK. Hotel w wiekszości ma bardzo fajne pokoje - wyjątek st...
    więcej

    5.2
    Ile dać komu i kedy?! 2010-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Wymarzone wakacje 2010-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Niestety nie jestem za, a raczej przeciw 2010-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    4.5
    Po raz trzeci w Egipcie 2010-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.2
    Wszystko super poza jedzeniem i piciem 2010-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Udane wakacje 2010-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Ładny hotel z ogromnymi karaluchami 2010-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    4.3
    Było super! 2010-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Kiepski all inclusive 2010-10-15
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Shores Amphoras, godny polecenia 2010-10-16
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Opinia o hotelu Amphoras 2010-11-29
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Polecam! Hotel piękny, jedzenie bardzo dobre! 2011-01-08
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      4.8

    Polecam! Jedzenie bardzo dobre- każdy znajdzie coś dla siebie. Animacje też fajne, co prawda włoskie...
    więcej

    5.4
    Nigdy więcej Shores Amphoras! 2011-01-11
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      3.0

    1.3
    Godny polecenia, bardzo udany urlop 2011-03-14
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.0

    Hotel godny polecenia. Spędziliśmy tam bardzo udany urlop. Jedynie czego można by się doszukać to do...
    więcej

    5.1
    Magiczny hotel, niczym "Tajemniczy ogród"! 2011-04-01
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.5

    Hotel jest magicznym miejscem, gdzie poczułam się jak w raju. Egipcjanie w hotelu, bardzo przyjacie...
    więcej

    5.8
    Gorąco polecam! 2011-06-04
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Fajnie, spokojnie, ale bez fajerwerków 2011-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.6
    Shores Amhoras - polecam 2011-07-06
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    4.7
    Polecam hotel jak najbardziej! 2011-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Super wakacje w Shores Amphoras 2011-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Shores Amphoras to hotel w którym absolutnie nie można sie nudzić.Duża ilośc sa...
    więcej

    4.8
    Ogólna ocena 2011-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Piękna rafa! 2011-08-03
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.7

    Niewielka odległość od lotniska, piękna rafa koralowa, miła i kompetentna obsługa. Jedynym minusem b...
    więcej

    5.6
    Ciekawie i smutno 2011-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      6.0

    4.0
    Shores Amphoras 2011-10-09
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Udane wakacje 2011-10-09
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Shores Amphoras 2011-11-13
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.5
    Dla tych, którzy wybierają się do Egiptu zimą 2011-12-01
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Kilka słów prawdy o tym hotelu ( styczeń 2012) 2012-02-23
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.0

    3.5
    Dla mnie porażka 2012-03-06
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      2.5
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    Byłam w tym hotelu z sprawach służbowych , moim zdaniem hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek conajważni...
    więcej

    2.6
    Świetne miejsce 2012-04-25
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    4.8
    Shores Amphoras 2012-07-05
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Szczerze polecam 2012-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Szczerze polecam ten hotel mimo hałaśliwych Włochów , czysto, bardzo dobre jedzenie, super pokój , c...
    więcej

    5.8
    Masakra, wróciliśmy wczoraj! 2012-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      1.0

    1.4
    Prawdziwa prawda 2012-08-08
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.0

    2.8
    Wspaniałe wczasy w Shores Amphoras! 2012-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.3

    Hotel spełniający wymagania rozsądnych i wymagajacych klientów. Pokoje dwupoziomowe, przestronne i c...
    więcej

    5.7
    Na 5 gwiazdek zdecydowanie za mało 2012-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.3

    Ogolne wrazenie dobre, hotel duzy, przestronny, czysty ale nie jestem zadowolony Po pierwsze boy h...
    więcej

    4.3
    Hotel godny polecenia. 2012-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.3

    Duży obiekt utrzymany w czystości. Hotel przy plaży. Najlepiej mieć pokój po środku- przy basenie (b...
    więcej

    5.2
    Shores Amphoras 2012-08-16
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Za mało na tyle gwiazdek 2012-08-19
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.0

    3.2
    Hotel nie zasługujący na 5 gwiazdek 2012-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.0

    3.3
    Bardzo mi się podobało 2012-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Opinia o hotelu Amphoras 2012-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      4.7

    Sam hotel godny polecenia z otoczeniem wokół niego było gorzej .Mało miejsca rozrywek barów i restau...
    więcej

    5.2
    Wszechobecna Italia 2013-02-24
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      4.0

    Hotel Włoski i nastawiony na Włochów. Jedyny plus Włochów to taki że nie nie są Rosjanami :D Anima...
    więcej

    5.4
    Świąteczny pobyt w hotelu 2013-04-08
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Dobry hotel 2013-04-30
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.8

    Po przeczytaniu paru opini bylam przerazona swoim wyborem,uwazam iz wiele opini jest mocno przesadzo...
    więcej

    5.7
    Polecam 2013-05-23
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel godny polecenia Czysty , zadbany , dobre i urozmaicone posiłki , przy samej plaży z przepiękną...
    więcej

    5.8
    Bardzo fajny pobyt polecam 2013-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    witam wróciłem 3.09.2013 po tygodniowym pobycie w tym hotelu. jedno co mnie zdziwiło to że w hotel...
    więcej

    5.6
    Genialny luksusowy hotel 2013-09-08
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Zdecydowanie polecam ten hotel, 5 gwiazdek jest uzasadnione. Wyróżnia się na tle innych hoteli Shore...
    więcej

    6.0
    Super wypoczynek w świetnym hotelu. 2014-04-10
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    Hotel zasługuje na swoje 5 gwiazdek. Otoczenie , plaża baseny na dużym poziomie. Pokoje czyste obsłu...
    więcej

    5.6
    Cudowny wypoczynek w bardzo przyjemnym miejscu 2014-05-15
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Bylismy z meżęm na początku maja. Hotel bardzo fajny nad samym morzem z przepiekną rafą "pod nosem"!...
    więcej

    5.8
    Świetny! 2014-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.7
    Jeden z lepszych hoteli 2014-08-27
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Brudno i na pewno nie 5-gwiazdek - nawet egipskich 2014-09-25
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.2
    Jesteśmy bardzo zadowoleni! 2014-09-26
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Mało brakuje a byłoby ok 2015-05-29
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Generalnie raczej ok, poza jedzeniem i piciem - jak ktoś lubi jeść na zmianę makaron, ryż i ziemniak...
    więcej

    4.6
    Hotel godny polecenia 2015-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.5

    Hotel godny polecenia. Jedyny minus to mało urozmaicone jedzenie, ale wszystko dobre. Napoje ok. ...
    więcej

    5.4
    Przyjemny hotel, słabe jedzenie 2015-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    Hotel przyjemny, ładne otoczenie, dużo zieleni. Mimo pełnego obłożenia były miejsca na leżakach przy...
    więcej

    4.9
    Sympatyczne miejsce na wakacje 2016-06-28
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Wspaniały pobyt 14 dniowy 2017-06-04
    Szczegóły oceny hotelu Shores Amphoras :
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.8

    Byliśmy w Egipcie 14 razy, ale hotel i pobyt oceniamy bardzo dobrze..Miła obsługa, życzliwy persone...
    więcej

    5.7

    Shores Amphoras - możliwości zakwaterowania:

    dbl standard room
    dbl standard room [sea view]
    1 os. pokoj standard z widokiem na morze
    1 os. pokoj standard z widokiem na ogrod
    family room dbl
    Standard DBL
    standard pool view dbl_pv
    standard dbl
    Standard Sea View DBL
    2 os. pokoj rodzinny
    2 os. pokoj standard z widokiem na morze
    2 os. pokoj standard z widokiem na ogrod
    standard [pool view] dbl
    standard [sea view] dbl
    STANDARD ROOM
    FAMILY ROOM
    FAMILIENZIMMER CHALET
    FAMILIENZIMMER CHALET VERBINDU
    ROOM STANDARD
    POKÓJ DWUOSOBOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
    POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA OGRÓD
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA MORZE
    POKÓJ DWUOSOBOWY PROMO
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    POKÓJ RODZINNY 2+2
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
    Room Standard SeaView
    2 B/ROOM CHALET
    Room Standard PoolView
    1 B/ROOM CHALET
    STANDARD ROOM SEA VIEW
    SUITE

    Shores Amphoras - Możliwości wyżywienia:


    Shores Amphoras - miasta wylotu:


    Shores Amphoras - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Shores Amphoras ? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00