cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
  • Hotel Be Live Grand Palace De Muro, Majorka
1 / 36
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
26.04 - 03.05
już od 3449 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.05 - 31.05
już od 3239 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Be Live Grand Palace De Muro
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Be Live Grand Palace De Muro
star 5

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Be Live Grand Palace De Muro:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Be Live Grand Palace De Muro:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 maja 2020

Hotel Be Live Grand Palace De Muro w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 5 km od centrum Puerto de Alcudia
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • sejf: w recepcji
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • jubiler
  • fryzjer
  • amfiteatr
  • parking: niestrzeżony, w cenie
  • sale konferencyjne: 6

karty

Visa, MasterCard, American Expres, Maestro

Liczba pokojów

184

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu Balearów, zmianie ulega stawka podatku na rzecz turystyki zrównoważonej. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • podgrzewacz do butelek: za opłatą
  • elektroniczna niania: za opłatą
  • kojec: za opłatą
  • zestaw do przewijania
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • wózek dla dzieci: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych
  • menu dla dzieci
  • miniklub: 4-12 lat
  • animacje dla dzieci
  • pokój gier i zabaw
  • minidyskoteka
  • animacje dla nastolatków: kilka razy w tygodniu

Sport i wellness

W cenie
  • strefa spa
  • siłownia
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • aqua fitness
  • trening wysiłkowy
  • pilates
  • stretching
  • joga
  • zumba
  • przechowalnia na rowery
Płatne
  • prysznice vichy
  • masaże
  • tenis stołowy
  • nordic walking: w ofercie firm zewnętrznych
  • rowery górskie, rowery wyścigowe, rowery trekkingowe: w ofercie firm zewnętrznych
  • kajaki
  • stand-up paddling

rozrywka

  • zajęcia sportowe codziennie
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem bocznym na morze DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 33 m2
  • widok boczny na morze
  • w bocznym lub głównym budynku
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: 10:00 - 17:00
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Suita z widokiem na morze SUM1
  • 2-4 os.
  • ok. 69 m2
  • widok na morze
  • ostatni częściowy remont w 2018 r.
  • balkon lub taras
  • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie lub oddzielone zasłoną
  • sejf: w cenie
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
  • 2 os.
  • ok. 33 m2
  • ostatni częściowy remont w 2018 r.
  • w bocznym budynku
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 sypialnia
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf
  • minibar
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów

Suita SUX1
  • 2-4 os.
  • ok. 69 m2
  • widok na ogród, dziedziniec lub Park S'albufera
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • ekspres do kawy
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: 10:00 - 17:00
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • room service: za opłatą
  • wanna
  • prysznic
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • telefon
  • stacja dokująca do i-Poda
  • WC
Suita SUX2
  • 2-4 os.
  • ok. 69 m2
  • widok boczny na morze
  • balkon
  • 2 pokoje niepołączone drzwiami
  • sejf
  • sofa
  • minibar
  • TV
  • room service
  • wanna lub prysznic
  • telefon
  • stacja dokująca do i-Poda
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 33 m2
  • widok na ogród, dziedziniec lub Park S'albufera
  • w bocznym budynku
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: 10:00 - 17:00
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • wanna lub prysznic
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 2-3 os.
  • ok. 33 m2
  • widok na ogród, dziedziniec lub Park S'albufera
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • ekspres do kawy
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: 10:00 - 17:00
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • stacja dokująca do i-Poda
  • room service: za opłatą
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • wanna lub prysznic
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX4
  • 2-3 os.
  • klimatyzacja
  • wanna lub prysznic
  • WC

Wyżywienie

Dwa posiłki plus
  • śniadanie: 08:00 - 11:00, kontynentalne, angielskie, w formie bufetu
  • kolacja: 18:30 - 21:30, w formie bufetu, a la carte, wybór z 3-daniowego menu na dany dzień, kulinarne wieczory tematyczne: codziennie, bufet lub wybór z 3-daniowego menu
  • posiłki serwowane w restauracjach a la carte
  • Dwa posiłki
    • śniadanie: 08:00 - 11:00, kontynentalne, angielskie, w formie bufetu
    • kolacja: 18:30 - 21:30, w formie bufetu, a la carte, wybór z 3-daniowego menu na dany dzień, kulinarne wieczory tematyczne: codziennie, bufet lub wybór z 3-daniowego menu
    Śniadania
    • 08:00 - 11:00, kontynentalne, angielskie, w formie bufetu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • restauracja „Olympus": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, ajurwedyjskie, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, dania kuchni koszernej, dania bez laktozy, dania lekkostrawne, dania sezonowe, odpowiedni dobór składników żywnościowych, dania wegetariańskie, pełnowartościowe posiłki, bufet, show cooking, 08:00 - 11:00 i 18:30 - 21:30, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Mare": rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, ryby/owoce morza, dania dietetyczne, dania bez laktozy, dania sezonowe, odpowiedni dobór składników żywnościowych, dania wegetariańskie, pełnowartościowe posiłki, a la carte, za opłatą, 18:30 - 22:00, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „The Grill": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, dania z grilla, dania dietetyczne, menu dla dzieci, dania bez laktozy, dania sezonowe, odpowiedni dobór składników żywnościowych, dania wegetariańskie, a la carte, wybór z menu, za opłatą, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar „Viandas de Salamanca": codziennie 11:00 - 18:00
  • „Bar Salon"

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka Gala

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Hiszpania / Majorka

    Opis oferty:

    Idealny na luksusowe wakacje z dala od zgiełku. Położony bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż Majorki, z jasnym piaskiem i bardzo łagodnym zejściem do morza. Znakomity hotel dla rodzin z dziećmi - tylko parę kroków stąd do parku przyrodniczego S'Albufera. Niedaleko jest stąd także do ciekawych ruin rzymskiego miasta Pollença i znanego kurortu Alcúdia. Imponująca architektura w stylu greckiego pałacu i zaprojektowane z rozmachem pomieszczenia recepcyjne tworzą niepowtarzalną atmosferę hotelu. Przestronne pokoje i suity urządzone są z klasyczną elegancją i utrzymane w nieskazitelnej czystości.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej Playa de Muro, na wydmie, ok. 500 m od sklepów i barów, ok. 5 km od Port d'Alcúdia, ok. 15 km od Port de Pollença; ok. 65 km od lotniska Palma de Mallorca; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Playa de Muro, publiczna, dł. ok. 14 km, jasny piasek, łagodne zejście do morza, wydmy i zagajniki, wyróżniona certyfikatem Błękitnej Flagi, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 9 EUR/komplet/dzień), plaża przystosowana dla osób niepełnosprawnych.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, luksusowy, odnowiony w 2014 r. (pokoje), 143 pokoje, 4 połączone budynki trzypiętrowe, 4 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja; restauracja Olimpus - śniadania i kolacje w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show cooking, dostępne menu dla dzieci, Vesta z tarasem i wyjściem na ogród - á la carte, kuchnia włoska, Hoshi - á la carte, kuchnia japońska i azjatycka, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, dieta bezglutenowa na zamówienie, restauracja Agora - á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia dla smakoszy, we wszystkich restauracjach obowiązuje strój formalny (panowie długie spodnie), bary w lobby i przy basenie; kantor, sala telewizyjna, czytelnia; centrum konferencyjne dla 1050 osób, taras z widokiem na morze, ogród z roślinnością śródziemnomorską; za opłatą: internet bezprzewodowy w ogólnodostępnych miejscach hotelu (3 EUR/godz.; 5 EUR/dzień; 15 EUR/tydz.), room-service, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów, motorów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok.45 m², elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc, bidet; suszarka), biurko, telewizja satelitarna, telefon, żelazko i deska do prasowania na zamówienie; za opłatą: internet bezprzewodowy, sejf (3 EUR/dzień), minibar (wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą;

    suite

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 68 m², część dzienna i sypialna oddzielone drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo aneks kuchenny, kapcie i szlafrok, dodatkowo dla nowożeńców butelka wina i wody oraz kosz owoców na powitanie; pokój suite na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 100 m², gł. 0,5-1,9 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 30 m², gł. 0,3-0,7 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, szachy, aerobik, aqua aerobik; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci (muzyka na żywo, tańce); za opłatą: squash i bilard; centrum Spa - kryty basen, słodka woda, ok. 80 m², gł. 0,7-2 m, łaźnia turecka, sauna, jacuzzi; płatne: solarium, zabiegi na twarz i ciało, masaże, zabiegi ajurwedyjskie, fryzjer. Atrakcje sportowe poza hotelem (za opłatą): sporty wodne na plaży (snorkelling, banan, motorowe sporty wodne), w odległości ok. 5 km od hotelu ­- centrum nurkowe oraz sześć kortów tenisowychw szkółce tenisowej Las Palmeras, w odległości ok. 7 km od hotelu klub golfowy Alcanada.

    KONTAKT:

    0034971894224, www.belivehotels.com


    Itaka Gala R

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Hiszpania / Majorka

    Opis oferty:

    Idealny na luksusowe wakacje z dala od zgiełku. Położony bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż Majorki, z jasnym piaskiem i bardzo łagodnym zejściem do morza. Znakomity hotel dla rodzin z dziećmi - tylko parę kroków stąd do parku przyrodniczego S'Albufera. Niedaleko jest stąd także do ciekawych ruin rzymskiego miasta Pollença i znanego kurortu Alcúdia. Imponująca architektura w stylu greckiego pałacu i zaprojektowane z rozmachem pomieszczenia recepcyjne tworzą niepowtarzalną atmosferę hotelu. Przestronne pokoje i suity urządzone są z klasyczną elegancją i utrzymane w nieskazitelnej czystości.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej Playa de Muro, na wydmie, ok. 500 m od sklepów i barów, ok. 5 km od PORT D'ALCÚDIA, ok. 15 km od Port de Pollença; ok. 65 km od lotniska Palma de Mallorca; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu, kilka razy dziennie bezpłatny transfer hotelowy do Port d'Alcudia.

    PLAŻA:

    Playa de Muro, publiczna, dł. ok. 14 km, jasny piasek, łagodne zejście do morza, wydmy i zagajniki, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 15 EUR/komplet: 2 leżaki i parasol/dzień); plaża przystosowana dla osób niepełnosprawnych.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, luksusowy, regularnie odnawiany, 143 pokoje, 4 połączone budynki trzypiętrowe, 4 windy, monumentalne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja; restauracja Olimpus - śniadania i kolacje w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show cooking, wieczory tematyczne, menu dla dzieci, THE Grill z tarasem i wyjściem na ogród - á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia śródziemnomorska i dania z grilla, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, dieta bezglutenowa na zamówienie, restauracja Mare - á la carte, obsługa kelnerska, owoce morza i kuchnia dla smakoszy, we wszystkich restauracjach obowiązuje strój formalny (panowie długie spodnie), bary w lobby i przy basenie; kantor, sala telewizyjna, czytelnia; centrum konferencyjne dla 1050 osób, taras z widokiem na morze, parking, ogród z roślinnością śródziemnomorską, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą: room-service, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów, motorów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    superior:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 35 m², elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc, bidet; suszarka), biurko, internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna (LCD), telefon, żelazko i deska do prasowania na zamówienie, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; dodatkowo dla nowożeńców butelka wina i wody oraz kosz owoców na powitanie; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą;

    suite:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 68 m², część dzienna i sypialna oddzielone drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo: aneks kuchenny, zestaw nespresso, stacja dokująca na laptopa, codzienna prasa na życzenie; pokój suite za dopłatą;

    deluxe:

    2-os., ok. 35 m², nowoczesny, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo: zestaw nespresso, stacja dokująca na laptopa, codzienna prasa na życzenie; boczny widok na morze za dopłatą; pokój deluxe za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 100 m², gł. 0,5-1,9 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 30 m², gł. 0,3-0,7 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, szachy, aerobik, aqua aerobik; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci (muzyka na żywo, tańce); za opłatą: squash i bilard; centrum spa: bezpłatnie: kryty basen, słodka woda, ok. 80 m², gł. 0,7-2 m, łaźnia turecka, sauna, jacuzzi, bicze wodne; za opłatą: solarium, zabiegi na twarz i ciało, masaże, zabiegi ajurwedyjskie, fryzjer; za opłatą: sporty wodne na plaży (snorkelling, banan, motorowe sporty wodne), w odległości ok. 5 km od hotelu ­- centrum nurkowe oraz sześć kortów tenisowych w szkółce tenisowej Las Palmeras, w odległości ok. 7 km od hotelu klub golfowy Alcanada.

    HALF BOARD PREMIUM (za dopłatą):

    śniadanie (8.00-11.00) w formie bufetu, kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu lub serwowana (3 dania do wyboru z menu przygotowanego na dany dzień) w restauracji Olimpus; codziennie (18.30-22.00) kolacja w 1 z restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

    KONTAKT:

    0034/971894224, www.belivehotels.com

    GRATIS:

    Wi-Fi wstęp do spapakiety dla nowożeńcówtransfer hotelowy do miejscowości Port d' Alcudia


    Mapa Hotelu Be Live Grand Palace De Muro
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
    Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
    Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
    Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
    Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
    Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
    Cap de Formentor Mallorca
    Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
    Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
    Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
    Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
    Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
    Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
    Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
    El Arenal i Playa de Palma na Majorce
    Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
    Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Be Live Grand Palace De Muro

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Be Live Grand Palace De Muro:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      4.9
    • Wyżywienie
      4.7
    • Atrakcje
      i sport
      4.7
    • Obsługa
      5.2
    HolidayCheck
    Ocena Be Live Grand Palace De Muro:
    4.9 / 6

    Hotel ma swój urok... i lata 2009-01-22
    Szczegóły oceny hotelu Be Live Grand Palace De Muro:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Jak napisałam w tytule, mimo iż hotel nie należy do najmłodszych, jest przyjemnym i godnym polecenia...
    więcej

    5.2
    Skarga 2010-10-07
    Szczegóły oceny hotelu Be Live Grand Palace De Muro:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.0

    3.2

    Be Live Grand Palace De Muro - możliwości zakwaterowania:

    Doppelzimmer,Balkon
    Doppelzimmer,Balkon
    DZ,Bk,seitl. M, Superior
    Doppelz,Balkon,Deluxe
    DZ,Deluxe,Bk,seitl Meerbl
    Doppelzimmer,Balkon, Bk
    Pok. deluxe 2 os. boczny w/morze
    Pok. superior 2 os.+1 dost.
    Pok. superior 2 os.
    Dvoulůžkový pokoj deluxe s 1 přistýlkou
    Pok. deluxe 2 os.
    Pok. superior 2 os.+1 dost. boczny w/morze
    Pok. superior 2 os. boczny w/morze
    Einzelzimmer,Balkon,Sup
    Jednolůžkový pokoj Deluxe
    Suite 2 os.
    Suite 3 os.
    Suite 4 os.
    Suite,Balkon
    Suite,Balkon,seitl. Meerb
    Suite,Balkon,Meerblick

    Be Live Grand Palace De Muro - Możliwości wyżywienia:


    Be Live Grand Palace De Muro - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Be Live Grand Palace De Muro? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00