cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
1 / 105
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
17.04 - 18.04
już od 166 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.10 - 25.10
już od 166 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Horizon Beach Stalis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Horizon Beach Stalis
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Horizon Beach Stalis:
4.1 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Horizon Beach Stalis:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    2.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 17 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Horizon Beach to hotel usytuowany na wzgórzu, blisko centrum Stalidy i 3 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Hotel polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzgórzu, blisko centrum miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, z plaża niedaleko hotelu
  • malownicze widoki, przestronne, 4 osobowe pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Horizon Beach Stalis w ofercie Biura podróży:

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Horizon Beach to hotel usytuowany na wzgórzu, blisko centrum Stalidy i 3 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Hotel polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzgórzu, blisko centrum miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, z plaża niedaleko hotelu
  • malownicze widoki, przestronne, 4 osobowe pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Urokliwie położony na niewielkim wzniesieniu nad turkusowym morzem, z bajecznymi widokami aż po horyzont. Niedaleko jest stąd do pełnego życia centrum Stalidy z restauracjami i barami oraz rozrywek sąsiedniego Hersonissos. Przytulnie urządzony, ma zadbane pokoje, wygodne dla rodzin z dziećmi. Świetna atmosfera wakacyjnego hotelu w greckim stylu spodoba się wszystkim, którzy lubią lokalne klimaty i bezpretensjonalność. Ceniony za serwis, chwalony za obsługę, polecany ze względu na spokojną okolicę i równocześnie łatwy dostęp do wakacyjnych atrakcji.

POŁOŻENIE:

ok. 1 km od centrum miejscowości STALIDA, bary, restauracje i sklepy ok. 350 m od hotelu, ok. 3 km od Hersonissos i Malii; ok. 30 km od lotniska w Heraklionie, ok. 105 km od lotniska w Sitii, ok. 170 km od lotniska w Chanii; przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu.

PLAŻA:

dostęp do morza bezpośrednio przy hotelu, zejście schodkami do drewnianego pomostu na skałkach; plaża publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, przejście ścieżką przy wybrzeżu (momentami schodki), parasole i leżaki płatne (ok. 7 EUR/komplet).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, rozbudowany na przełomie 2006/2007 r., budynek główny i 9 pawilonów, 210 pokoi, 2 piętra, winda, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci; bar w lobby, snack bar przy basenie; kącik telewizyjny, minimarket; taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/15 min).

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 23 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatna 15.06-15.09, w pozostałych terminach płatna ok. 5 EUR/pokój/dzień), łazienka (wanna lub prysznic, wc), lodówka, telewizja satelitarna, sejf (płatny: ok. 10 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na morze za dopłatą; ;

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), całkowicie odnowiony, wyposażenie jak w pokoju standardowym;

rodzinny :

dla maks. 4 os., ok. 25-32 m²; wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo telefon; balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka), widok na morze za dopłatą; pokój superior i rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, woda mieszana, ok. 180 m², gł. do 1,6 m, basen przy pokojach rodzinnych, woda mieszana, ok. 120 m², gł. do 1,6 m, 2 brodziki dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; plac i pokój zabaw dla dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-9.30), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w snack barze (16.00-17.00); kawa, herbata i ciastka (17.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, ouzo, rakija, brandy w wyznaczonym barze (11.00-22.30); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2897023327,, www.horizonbeachstalis.com

GRATIS:

Wi-Fi


Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Horizon Beach to hotel usytuowany na wzgórzu, blisko centrum Stalidy i 3 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Hotel polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzgórzu, blisko centrum miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, z plaża niedaleko hotelu
  • malownicze widoki, przestronne, 4 osobowe pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Urokliwie położony na niewielkim wzniesieniu nad turkusowym morzem, z bajecznymi widokami aż po horyzont. Niedaleko jest stąd do pełnego życia centrum Stalidy z restauracjami i barami oraz rozrywek sąsiedniego Hersonissos. Przytulnie urządzony, ma zadbane pokoje, wygodne dla rodzin z dziećmi. Świetna atmosfera wakacyjnego hotelu w greckim stylu spodoba się wszystkim, którzy lubią lokalne klimaty i bezpretensjonalność. Ceniony za serwis, chwalony za obsługę, polecany ze względu na spokojną okolicę i równocześnie łatwy dostęp do wakacyjnych atrakcji.

POŁOŻENIE:

ok. 1 km od centrum miejscowości STALIDA, bary, restauracje i sklepy ok. 350 m od hotelu, ok. 3 km od Hersonissos i Malii; ok. 30 km od lotniska w Heraklionie, ok. 105 km od lotniska w Sitii, ok. 170 km od lotniska w Chanii; przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu.

PLAŻA:

dostęp do morza bezpośrednio przy hotelu, zejście schodkami do drewnianego pomostu na skałkach; plaża publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, przejście ścieżką przy wybrzeżu (momentami schodki), parasole i leżaki płatne (ok. 7 EUR/komplet).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, rozbudowany na przełomie 2006/2007 r., budynek główny i 9 pawilonów, 210 pokoi, 2 piętra, winda, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci; bar w lobby, snack bar przy basenie; kącik telewizyjny, minimarket; taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/15 min).

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 23 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatna 15.06-15.09, w pozostałych terminach płatna ok. 5 EUR/pokój/dzień), łazienka (wanna lub prysznic, wc), lodówka, telewizja satelitarna, sejf (płatny: ok. 10 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na morze za dopłatą; ;

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), całkowicie odnowiony, wyposażenie jak w pokoju standardowym;

rodzinny :

dla maks. 4 os., ok. 25-32 m²; wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo telefon; balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka), widok na morze za dopłatą; pokój superior i rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, woda mieszana, ok. 180 m², gł. do 1,6 m, basen przy pokojach rodzinnych, woda mieszana, ok. 120 m², gł. do 1,6 m, 2 brodziki dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; plac i pokój zabaw dla dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-9.30), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w snack barze (16.00-17.00); kawa, herbata i ciastka (17.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, ouzo, rakija, brandy w wyznaczonym barze (11.00-22.30); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2897023327,, www.horizonbeachstalis.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Horizon Beach to hotel usytuowany na wzgórzu, blisko centrum Stalidy i 3 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Hotel polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzgórzu, blisko centrum miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, z plaża niedaleko hotelu
  • malownicze widoki, przestronne, 4 osobowe pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie: jeden z budynków położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży, drugi po drugiej stronie ulicy (ok. 50 m od siebie), w samym centrum Stalis. Regularne połączenia autobusowe do miejscowości Hersonissos i Malia. Przystanek autobusowy, bary i restauracje w pobliżu.

Wyposażenie: rodzinnie prowadzony hotel z miłą atmosferą, dysponuje 20 jednostkami mieszkalnymi w dwupiętrowym budynku przy plaży i 85 pokojami w dwupiętrowych budynkach głównych i bocznych po drugiej stronie ulicy. Hol powitalny z recepcją i sejfami, kącik TV-Sat, restauracja z tarasem, bar, kawiarnia i mini market. Na zewnątrz basen ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar z przekąskami. Z tarasu słonecznego rozpościera się widok na morze. Leżaki i parasole przy basenie i na plaży za opłatą.

Dzieci: łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

Kategoria grecka: C.

Pokoje dwuosobowe (53424A 1-3L): położone w budynkach po drugiej stronie ulicy. Telefon, sejf (za opłatą), klimatyzacja (za opłatą), lodówka (za opłatą), prysznic, WC, balkon lub taras. Pokoje jednoosobowe tylko z balkonem.

Studia (53424B 2-3L): położone w budynku bezpośrednio przy plaży. Pomieszczenie mieszkalno-sypialne z niszą kuchenną z lodówką, telefon, sejf (za opłatą), klimatyzacja (za opłatą), prysznic, WC, balkon lub taras, boczny widok na morze.

Apartamenty (53424B 2-4N): przestronne, z dodatkową sypialnią, poza tym wyposażone jak studia.

Zniżki: przy 2 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-13 lat otrzymuje stałą cenę.

Rozrywka: okazjonalnie muzyka na żywo, restauracje i tawerny w pobliżu.

Sport: Za opłatą: wypożyczalnia rowerów. Oferta sportów wodnych na plaży (agencje miejscowe).

Bez wyżywienia, ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: kontynentalne śniadanie - samoobsługa, wieczorem stałe menu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Horizon Beach to hotel usytuowany na wzgórzu, blisko centrum Stalidy i 3 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Hotel polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzgórzu, blisko centrum miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, z plaża niedaleko hotelu
  • malownicze widoki, przestronne, 4 osobowe pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Grecja/Kreta/Stalida

Opinia 7islands

Położony na niewielkim wzniesieniu z pięknymi widokami na turkusowe morze. Przyjazna rodzinna atmosfera, przytulnie urządzone pokoje oraz bliskość tętniącego życiem centrum Stalidy gwarantują udany wypoczynek. Hotel polecany ze względu na spokojną okolicę i równocześnie łatwy dostęp do wakacyjnych atrakcji.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Stalida, ok. 900 m od centrum, ok. 3 km od rozrywkowej miejscowości Hersonissos, ok. 30 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

Plaża

Ok. 500 m od hotelu, piaszczysta z łagodnym wejściem do morza. Leżaki i parasole płatne dodatkowo. Bezpośrednio przy hotelu znajduje się platforma, umożliwiająca bezpośrednie zejście do morza po drabince.

Hotel

Kompleks hotelowy utrzymany w tradycyjnym greckim stylu, otoczony zielonym ogrodem, składający się z budynku głównego oraz 9 bungalowów. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 bary, parking. Odpłatnie: kącik internetowy. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 180 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf, klimatyzacja. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (pokój dzienny i sypialnia).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-09:30), obiady (12:30-14:00) i kolacje (19:00-21:30). Przekąski dostępne są w godzinach 16:00-17:00, natomiast ciastka, kawa i herbata podawane są w godzinach 17:00-18:00. W wybranych barach w godzinach 11:00-22:30 dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 22:30 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne), taras słoneczny. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

Tel.: 00 30 289 702 33 27

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Osoby podróżujące do Grecji w roku 2018 zobowiązane będą do uiszczenia nowego podatku. Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 1,5 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Horizon Beach to hotel usytuowany na wzgórzu, blisko centrum Stalidy i 3 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Hotel polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzgórzu, blisko centrum miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, z plaża niedaleko hotelu
  • malownicze widoki, przestronne, 4 osobowe pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

ładnie położony hotel na niewielkim wzniesieniu nad morzem, z bardzo ładnym widokiem na okolicę. Do centrum Stalis z restauracjami i barami ok. 1 km. Do rozrywkowej miejscowości  Chersonissos ok. 3 km, do rozrywkowej miejscowości Malia ok. 3 km. Bary, restauracje i sklepiki ok. 350 m od hotelu, ok. 32 km od portu lotniczego w Heraklionie, przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu. Connected service w jez. polskim.

Plaża

dostęp do morza bezpośrednio przy hotelu, zejście schodkami z drewnianego pomostu na skałkach; plaża ok. 500 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, przejście ścieżką przy wybrzeżu (momentami schodki), parasole i leżaki płatne (ok. 7 Eur,-/komplet).

Wyposażenie

zadbany hotel, rozbudowany w latach 2006/2007, składa się z kilku budynków. Do dyspozycji Gości: winda, lobby, recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, bar w lobby, snack bar przy basenie, kącik telewizyjny, minimarket; taras, ogród. Basen, parasole i leżaki basenie bezpłatnie.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje standardowe (1-3A): ok. 23 m2, zadbane, indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatna 15.06-15.09, w pozostałych terminach płatna 5 Eur,-po­kój/dzień), łazienka (wanna lub prysznic, wc), lodówka, telewizja satelitarna, sejf (płatny: ok. 10 Eur,-/tydz.). Apartamenty (2-4C):  dla maks. 4 osób, ok. 25-32 m2; wyposażenie jak w pokoju standardowym.

Dzieci

2 brodziki, plac i pokój zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dziecka.

Dostęp do internetu

bezpłatne WiFi w lobby, płatny punkt internetowy.

Sport

basen, za opłatą: sporty wodne na plaży.

Wyżywienie

All Inclusive: 3 posiłki w formie bufetu: śniadanie, obiad, kolacja w restauracji głównej; przekąski w barze (16:00-17:00); lokalne napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, ouzo, rakija, brandy, drinki na bazie alkoholi lokalnych w wyznaczonym barze (11:00-22:30).


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Horizon Beach to hotel usytuowany na wzgórzu, blisko centrum Stalidy i 3 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Hotel polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzgórzu, blisko centrum miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, z plaża niedaleko hotelu
  • malownicze widoki, przestronne, 4 osobowe pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Kreta Tradycyjna architektura, słoneczne ogrody i tarasy. Lokalizacja w malowniczej zatoce Stalis, roztaczający się widok na błękitne wody kryształowe Morza Egejskiego i baseny - zapewniają idylliczne i relaksujące chwile. W odległości krótkiego spaceru od hotelu znajduje się mnóstwo sklepów, barów, restauracji i tawern.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

1990 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 2 bary, pralnia (płatna), 2 baseny odkryte.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

350 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa. Parasole i leżaki - płatne. Przy hotelu znajduje się drewniany pomost na skałkach, z którego można się dostać bezpośrednio do morza.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację indywidualną (bezpłatna), TV, sejf (płatny ok. 10€/tydzień), lodówkę, łazienkę (wanna lub prysznic, WC, suszarka), balkon. Typy pokoi: w budynku głównym i w 9 aneksach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje rodzinne dla max 4 os. (salon i sypialnia połączone drzwiami, zestaw do parzenia kawy i herbaty)

Wyżywienie

restauracja główna, 2 bary (lobby bar, bar z przekąskami) All Inclusive (11:00-22:30) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-09:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:30) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski(16:00-18:00) serwowane w barze z przekąskami, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

2 brodziki, krzesełka dla dzieci w resturacji głównej, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem, bezpłatne)

płatne

salon piękności , bilard

Aktualizacja opisu

18.09.2018 17:49

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Mapa Hotelu Horizon Beach Stalis
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Horizon Beach Stalis:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Horizon Beach Stalis
https://youtu.be/6f-uadSSKFk

Opinie o Hotelu Horizon Beach Stalis

3.7
polecam

Malowniczo położony hotel z pięknym widokiem na morze, góry i miejscowość Stalida. Pokoje dosyć skromne ale czyste, posiłki bardzo smaczne. Wróciliśmy z mężem bardzo zadowoleni z tego urlopu, spokój w hotelu a dosłownie 5 minut spacerem i zaczynają się sklepy, bary i życie nocne

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.7
4.4
zdecydowanie polecam

Polecam. Byłam tam tydzień (5-12.09) i polecam wszystkim, którzy chcą wypocząć i miło spędzić wieczory na spacerach plażą lub siedzeniu w jednej z wielu urokliwych knajpek sącząc greckie piwko :) Pokoje skromne, ale czyste. położenie rewelacyjne. Plaża i morze cudowne. Nie mam zastrzeżeń :)

POLECAM:
singlom, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

Horizon Beach Stalis - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pok. rodzinny 2 os.
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.
Pok. rodzinny 2 os. w/morze
Pok. rodzinny 3 os. w/morze
Pok. rodzinny 4 os. w/morze
Pok. 1 os.

Horizon Beach Stalis - Możliwości wyżywienia:


Horizon Beach Stalis - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Horizon Beach Stalis? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00