cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
  • Hotel Horizon Beach Stalis, Kreta
1 / 37
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
19.04 - 26.04
już od 2622 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.05 - 10.05
już od 1389 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Horizon Beach Stalis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Horizon Beach Stalis
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Horizon Beach Stalis:
4.1 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Horizon Beach Stalis:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    2.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Horizon Beach to hotel usytuowany na wzgórzu, blisko centrum Stalidy i 3 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Hotel polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzgórzu, blisko centrum miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, z plaża niedaleko hotelu
  • malownicze widoki, przestronne, 4 osobowe pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Horizon Beach Stalis w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Horizon Beach to hotel usytuowany na wzgórzu, blisko centrum Stalidy i 3 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Hotel polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzgórzu, blisko centrum miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, z plaża niedaleko hotelu
  • malownicze widoki, przestronne, 4 osobowe pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 500 m od centrum Stalis
  • przy promenadzie
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • winda
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • lekarz
  • Wi-Fi, w miejscach ogólnodostępnych: w cenie
  • parking, niezadaszony: w cenie

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

pokoje: 250, apartamenty: 46

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: zewnętrzny, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • plac zabaw
  • łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie, na zapytanie

Sport i wellness

W cenie
  • masaż stóp
Płatne
  • strefa spa
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • sala fitness/siłownia: 10:00 - 19:00
  • strefa spa: codziennie 10:00 - 19:00

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych raz w tygodniu
  • muzyka na żywo raz w tygodniu
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na ogród
  • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: płatność gotówką, za tydzień ok. 10 €
  • aneks kuchenny
  • lodówka: w cenie
  • płyta kuchenna
  • kuchenka mikrofalowa
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
  • w bocznym budynku
  • Wi-Fi: płatność gotówką, za tydzień ok. 15 €
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-2 os.
  • ok. 22 m2
  • widok na ogród/widok na ląd
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: płatność gotówką, ok. 10 €
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
  • w bocznym budynku
  • Wi-Fi: płatność gotówką, za tydzień ok. 15 €

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:30 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu, lunch box
  • kolacja: codziennie 19:00 - 21:30
  • przekąski: codziennie 16:00 - 18:00, wliczone w all inclusive
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 11:00 - 22:30
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 11:00 - 22:30
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: grecka, śródziemnomorska, regionalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, bufet, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar przy zewnętrznym basenie: codziennie 11:00 - 22:30
  • bar w lobby

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Horizon Beach to hotel usytuowany na wzgórzu, blisko centrum Stalidy i 3 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Hotel polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na niewielkim wzgórzu, blisko centrum miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, z plaża niedaleko hotelu
    • malownicze widoki, przestronne, 4 osobowe pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Grecja / Kreta

    Opis oferty:

    Urokliwie położony na niewielkim wzniesieniu nad turkusowym morzem, z bajecznymi widokami aż po horyzont. Niedaleko jest stąd do pełnego życia centrum Stalidy z restauracjami i barami oraz rozrywek sąsiedniego Hersonissos. Przytulnie urządzony, ma zadbane pokoje, wygodne dla rodzin z dziećmi. Świetna atmosfera wakacyjnego hotelu w greckim stylu spodoba się wszystkim, którzy lubią lokalne klimaty i bezpretensjonalność. Ceniony za serwis, chwalony za obsługę, polecany ze względu na spokojną okolicę i równocześnie łatwy dostęp do wakacyjnych atrakcji.

    POŁOŻENIE:

    ok. 1 km od centrum miejscowości STALIDA, bary, restauracje i sklepy ok. 350 m od hotelu, ok. 3 km od Hersonissos i Malii; ok. 30 km od lotniska w Heraklionie, ok. 105 km od lotniska w Sitii, ok. 170 km od lotniska w Chanii; przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu.

    PLAŻA:

    dostęp do morza bezpośrednio przy hotelu, zejście schodkami do drewnianego pomostu na skałkach; plaża publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, przejście ścieżką przy wybrzeżu (momentami schodki), parasole i leżaki płatne (ok. 7 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zadbany, rozbudowany na przełomie 2006/2007 r., budynek główny i 9 pawilonów, 210 pokoi, 2 piętra, winda, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci; bar w lobby, snack bar przy basenie; kącik telewizyjny, minimarket; taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/15 min).

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 23 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatna 15.06-15.09, w pozostałych terminach płatna ok. 5 EUR/pokój/dzień), łazienka (wanna lub prysznic, wc), lodówka, telewizja satelitarna, sejf (płatny: ok. 10 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na morze za dopłatą; ;

    superior:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), całkowicie odnowiony, wyposażenie jak w pokoju standardowym;

    rodzinny :

    dla maks. 4 os., ok. 25-32 m²; wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo telefon; balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka), widok na morze za dopłatą; pokój superior i rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, woda mieszana, ok. 180 m², gł. do 1,6 m, basen przy pokojach rodzinnych, woda mieszana, ok. 120 m², gł. do 1,6 m, 2 brodziki dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; plac i pokój zabaw dla dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-9.30), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w snack barze (16.00-17.00); kawa, herbata i ciastka (17.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, ouzo, rakija, brandy w wyznaczonym barze (11.00-22.30); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0030/2897023327,, www.horizonbeachstalis.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Horizon Beach to hotel usytuowany na wzgórzu, blisko centrum Stalidy i 3 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Hotel polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na niewielkim wzgórzu, blisko centrum miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, z plaża niedaleko hotelu
    • malownicze widoki, przestronne, 4 osobowe pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Kreta

    Opis oferty:

    Urokliwie położony na niewielkim wzniesieniu nad turkusowym morzem, z bajecznymi widokami aż po horyzont. Niedaleko jest stąd do pełnego życia centrum Stalidy z restauracjami i barami oraz rozrywek sąsiedniego Hersonissos. Przytulnie urządzony, ma zadbane pokoje, wygodne dla rodzin z dziećmi. Świetna atmosfera wakacyjnego hotelu w greckim stylu spodoba się wszystkim, którzy lubią lokalne klimaty i bezpretensjonalność. Ceniony za serwis, chwalony za obsługę, polecany ze względu na spokojną okolicę i równocześnie łatwy dostęp do wakacyjnych atrakcji.

    POŁOŻENIE:

    ok. 1 km od centrum miejscowości STALIDA, bary, restauracje i sklepy ok. 350 m od hotelu, ok. 3 km od Hersonissos i Malii; ok. 30 km od lotniska w Heraklionie, ok. 105 km od lotniska w Sitii, ok. 170 km od lotniska w Chanii; przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu.

    PLAŻA:

    dostęp do morza bezpośrednio przy hotelu, zejście schodkami do drewnianego pomostu na skałkach; plaża publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, przejście ścieżką przy wybrzeżu (momentami schodki), parasole i leżaki płatne (ok. 7 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zadbany, ostatnia rozbudowa na przełomie 2017/2018 r., budynek główny i 9 pawilonów, 250 pokoi, 2 piętra, winda, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci; bar w lobby, snack bar przy basenie; minimarket; taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 23 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatna 15.06-15.09, w pozostałych terminach płatna ok. 5 EUR/pokój/dzień), łazienka (wanna lub prysznic, wc), lodówka, telewizja satelitarna, sejf (płatny: ok. 10 EUR/tydz.), internet bezprzewodowy (płatny: ok. 3 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem, balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

    superior:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), całkowicie odnowiony, wyposażenie jak w pokoju standardowym;

    rodzinny :

    dla maks. 4 os., ok. 25-32 m² wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo telefon; balkon; widok na morze za dopłatą; pokój superior i rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, woda mieszana, ok. 180 m², gł. do 1,6 m, basen przy pokojach rodzinnych, woda mieszana, ok. 120 m², gł. do 1,6 m, 2 brodziki dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; aquapark (planowane otwarcie w maju 2020): basen ze zjeżdżalniami, gł. ok. 1,2 m, brodzik dla dzieci ze zjeżdżalniami, gł. ok. 0,3 m; siłownia; plac zabaw dla dzieci; za opłatą: centrum spa, sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w snack barze (16.00-17.00); kawa, herbata i ciastka (17.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, ouzo, gin, wódka, rum, raki, brandy w wyznaczonym barze (11.00-23.00).

    KONTAKT:

    0030/2897023327,, www.horizonbeachstalis.com 

    GRATIS:

    Wi-Fi 


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Horizon Beach to hotel usytuowany na wzgórzu, blisko centrum Stalidy i 3 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Hotel polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na niewielkim wzgórzu, blisko centrum miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, z plaża niedaleko hotelu
    • malownicze widoki, przestronne, 4 osobowe pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Kreta

    OPIS

    Tradycyjna architektura, słoneczne ogrody i tarasy. Lokalizacja w malowniczej zatoce Stalis, roztaczający się widok na błękitne wody kryształowe Morza Egejskiego i baseny - zapewniają idylliczne i relaksujące chwile. W odległości krótkiego spaceru od hotelu znajduje się mnóstwo sklepów, barów, restauracji i tawern.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1990 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), baseny odkryte (2).

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w pokojach płatne, Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

    plaża

    300 m od hotelu, publiczna, platforma. Płatne: parasole, leżaki.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 10 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 1), 9 aneksów (liczba pięter: 2) Typy pokoi: pokoje double dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna, bary (2) All Inclusive (11:00-23:00) śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej, przekąski (16:00-18:00), wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

    z myślą o dzieciach

    brodziki (2), plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    płatne

    bilard, centrum SPA, masaż, sauna, salon piękności DODATKOWE INFORMACJE Opis na lato 2020. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    18.10.2019 10:42

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Wi-Fi SPA All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Horizon Beach to hotel usytuowany na wzgórzu, blisko centrum Stalidy i 3 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Hotel polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na niewielkim wzgórzu, blisko centrum miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, z plaża niedaleko hotelu
    • malownicze widoki, przestronne, 4 osobowe pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    3

    Region

    Grecja/Kreta/Stalida

    Opinia 7islands

    Położony na niewielkim wzniesieniu z pięknymi widokami na turkusowe morze. Przyjazna rodzinna atmosfera, przytulnie urządzone pokoje oraz bliskość tętniącego życiem centrum Stalidy gwarantują udany wypoczynek. Hotel polecany ze względu na spokojną okolicę i równocześnie łatwy dostęp do wakacyjnych atrakcji.

    Położenie

    Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Stalida, ok. 900 m od centrum, ok. 3 km od rozrywkowej miejscowości Hersonissos, ok. 30 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

    Plaża

    Ok. 500 m od hotelu, piaszczysta z łagodnym wejściem do morza. Leżaki i parasole płatne dodatkowo. Bezpośrednio przy hotelu znajduje się platforma, umożliwiająca bezpośrednie zejście do morza po drabince.

    Hotel

    Kompleks hotelowy utrzymany w tradycyjnym greckim stylu, otoczony zielonym ogrodem, składający się z budynku głównego oraz 9 bungalowów. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 bary, parking. Odpłatnie: kącik internetowy. Kategoria lokalna 3*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 180 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf, klimatyzacja. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (pokój dzienny i sypialnia).

    Wyżywienie

    All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-09:30), obiady (12:30-14:00) i kolacje (19:00-21:30). Przekąski dostępne są w godzinach 16:00-17:00, natomiast ciastka, kawa i herbata podawane są w godzinach 17:00-18:00. W wybranych barach w godzinach 11:00-22:30 dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 22:30 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne), taras słoneczny. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

    Kontakt do hotelu

    Tel.: 00 30 289 702 33 27

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

    **

    Osoby podróżujące do Grecji w roku 2018 zobowiązane będą do uiszczenia nowego podatku. Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 1,5 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Horizon Beach to hotel usytuowany na wzgórzu, blisko centrum Stalidy i 3 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Hotel polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na niewielkim wzgórzu, blisko centrum miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, z plaża niedaleko hotelu
    • malownicze widoki, przestronne, 4 osobowe pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie: jeden z budynków położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży, drugi po drugiej stronie ulicy (ok. 50 m od siebie), w samym centrum Stalis. Regularne połączenia autobusowe do miejscowości Hersonissos i Malia. Przystanek autobusowy, bary i restauracje w pobliżu.

    Wyposażenie: rodzinnie prowadzony hotel z miłą atmosferą, dysponuje 20 jednostkami mieszkalnymi w dwupiętrowym budynku przy plaży i 85 pokojami w dwupiętrowych budynkach głównych i bocznych po drugiej stronie ulicy. Hol powitalny z recepcją i sejfami, kącik TV-Sat, restauracja z tarasem, bar, kawiarnia i mini market. Na zewnątrz basen ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar z przekąskami. Z tarasu słonecznego rozpościera się widok na morze. Leżaki i parasole przy basenie i na plaży za opłatą.

    Dzieci: łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

    Kategoria grecka: C.

    Pokoje dwuosobowe (53424A 1-3L): położone w budynkach po drugiej stronie ulicy. Telefon, sejf (za opłatą), klimatyzacja (za opłatą), lodówka (za opłatą), prysznic, WC, balkon lub taras. Pokoje jednoosobowe tylko z balkonem.

    Studia (53424B 2-3L): położone w budynku bezpośrednio przy plaży. Pomieszczenie mieszkalno-sypialne z niszą kuchenną z lodówką, telefon, sejf (za opłatą), klimatyzacja (za opłatą), prysznic, WC, balkon lub taras, boczny widok na morze.

    Apartamenty (53424B 2-4N): przestronne, z dodatkową sypialnią, poza tym wyposażone jak studia.

    Zniżki: przy 2 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-13 lat otrzymuje stałą cenę.

    Rozrywka: okazjonalnie muzyka na żywo, restauracje i tawerny w pobliżu.

    Sport: Za opłatą: wypożyczalnia rowerów. Oferta sportów wodnych na plaży (agencje miejscowe).

    Bez wyżywienia, ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: kontynentalne śniadanie - samoobsługa, wieczorem stałe menu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Horizon Beach Stalis
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Horizon Beach Stalis:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Horizon Beach Stalis
    https://youtu.be/6f-uadSSKFk

    Opinie o Hotelu Horizon Beach Stalis

    3.7
    polecam

    Malowniczo położony hotel z pięknym widokiem na morze, góry i miejscowość Stalida. Pokoje dosyć skromne ale czyste, posiłki bardzo smaczne. Wróciliśmy z mężem bardzo zadowoleni z tego urlopu, spokój w hotelu a dosłownie 5 minut spacerem i zaczynają się sklepy, bary i życie nocne

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    3.7
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Polecam. Byłam tam tydzień (5-12.09) i polecam wszystkim, którzy chcą wypocząć i miło spędzić wieczory na spacerach plażą lub siedzeniu w jednej z wielu urokliwych knajpek sącząc greckie piwko :) Pokoje skromne, ale czyste. położenie rewelacyjne. Plaża i morze cudowne. Nie mam zastrzeżeń :)

    POLECAM:
    singlom, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4

    Horizon Beach Stalis - możliwości zakwaterowania:

    Room Double SeaView
    Room Family
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou s výhledem/zahrada
    Dvoulůžkový pokoj s výhledem/zahrada
    Pok. superior 2 os.
    Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
    Pok. 2 os. w/morze
    DOPPELZIMMER STANDARD
    Pok. rodzinny 2 os.
    Pok. rodzinny 3 os.
    Pok. rodzinny 4 os.
    Pok. rodzinny 2 os. w/morze
    Pok. rodzinny 3 os. w/morze
    Pok. rodzinny 4 os. w/morze
    Room Double Balcony or Terrace
    FAMILIENZIMMER
    Pok. 1 os.

    Horizon Beach Stalis - Możliwości wyżywienia:


    Horizon Beach Stalis - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Horizon Beach Stalis? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00