cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sunrise Select Diamond Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Diamond Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Diamond Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Diamond Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Diamond Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Diamond Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Diamond Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Diamond Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Diamond Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Diamond Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Diamond Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Diamond Beach Resort, Morze Czerwone
1 / 12
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
15.12 - 22.12
już od 1340 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
15.12 - 22.12
już od 1340 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sunrise Select Diamond Beach Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Sunrise Select Diamond Beach Resort
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Sunrise Select Diamond Beach Resort:
4.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Select Diamond Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 15 grudnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 grudnia 2018
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel znanej marki Sunrise, która gwarantuje bardzo wysoki standard oraz moc atrakcji. Położenie przy plaży z rafą koralową, szeroka oferta sportów wodnych i rozbudowany system All Inclusive zapewnią każdemu wymarzone wakacje.

Hotel Sunrise Select Diamond Beach Resort w ofercie Biura podróży:

Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel znanej marki Sunrise, która gwarantuje bardzo wysoki standard oraz moc atrakcji. Położenie przy plaży z rafą koralową, szeroka oferta sportów wodnych i rozbudowany system All Inclusive zapewnią każdemu wymarzone wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

w trakcie klasyfikacji

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

*    Hotel usytuowany jest w  części Hadaba, 4 km od Old Town, 7km od centrum Naama Bay.

Plaża

*    Piaszczysta, szeroka na 300 m., bezpośrednio przy hotelu . Serwis plażowy bezpłatny.

Zakwaterowanie

*    438 pokoi; *    Typy pokoi: standard (44 m2, z widokiem na basen, ogród lub częściowy widok na morze), beach front (65 m2, w łazience jest wanna oraz i prysznic), rodzinne (44m2, z łóżkiem piętrowym). W hotelu są też 2 pokoje dla niepełnosprawnych; *    Wyposażenie: łazienka z prysznicem lub wanną i suszarką do włosów, klimatyzacja, telewizor, telefon, mini bar (codziennie uzupełniany w wodę, a raz na tydzień w napoje bezalkoholowe), sejf, stolik kawowy. Pokoje posiadają balkon lub taras, a także dostęp do bezprzewodowego Internetu.

Restauracje i bary

*    4 restauracje: główna,  a także włoska, orientalna oraz hinduska; *    9 barów (w tym lobby bar, kilka barów przy basenach, bary na plaży).

Wyżywienie

*    All inclusive obejmuje: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, przekąski, kawę, herbatę , ciasta w ciągu dnia w wybranych godzinach. Napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe dostępne są w godzinach 10.00-24.00. Bezpłatnie można zjeść kolację za wcześniejszą rezerwacją w restauracji włoskiej, orientalnej oraz hinduskiej (w hinduskiej - tylko serwowane potrawy, dania z karty są za dodatkową opłatą).  Opcja all inclusive zawiera również voucher zniżkowy do SPA oraz salonu piękności.

Sport i Rozrywka

*    3 baseny (2 baseny podgrzewane zimą, jeden z nich tylko dla dorosłych), Aquapark zawiera zjeżdżalnie dla dzieci oraz dorosłych (8 zjeżdżalni oraz mini Aquapark dla mniejszych dzieci);   *    Bezpłatnie: siatkówka plażowa, multiboisko, tenis stołowy, boccia, rzutki, aerobik, siłownia (od 16 roku życia), korty tenisowe (oświetlenie dodatkowo płatne), 30 min instruktarzu dla nurków; *    Odpłatnie:  bilard, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży, SPA.

Dla dzieci

*     Brodzik, mini klub (2-12 lat), animacje , plac zabaw, Aquapark.

Pozostałe udogodnienia

*    Płatne centrum SPA (sauna, łaźnia parowa, masaże, jacuzzi), salon piękności, kawiarenka internetowa, bezpłatne WiFi na terenie całego resortu, opieka medyczna (dodatkowo płatna), salon gier dla nastolatków, całodzienne i wieczorne animacje, sklepy z pamiątkami i jubiler.. Wyposażona sala konferencyjna na około 120 osób.

Naszym zdaniem

*    Hotel ten oferuje bogaty program animacyjny , przystosowany jest zarówno dla rodzin z dziećmi lubiących aktywnie spędzać  wypoczynek, jak i dla osób, które nastawiają się na  kąpiele słoneczne.

Strona internetowa

*    www.sunrisehotels-egypt.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel znanej marki Sunrise, która gwarantuje bardzo wysoki standard oraz moc atrakcji. Położenie przy plaży z rafą koralową, szeroka oferta sportów wodnych i rozbudowany system All Inclusive zapewnią każdemu wymarzone wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Egipt - Sharm El Sheikh

Opis hotelu

Luksusowy hotel położony jest w Hadabie, w strefie turystycznej Sharm El Sheikh. Wysokiej klasy obiekt jest idealnym miejscem na ekskluzywny wypoczynek przy wspaniałym kompleksie odkrytych basenów, w bujnym ogrodzie i na prywatnej, piaszczystej plaży. Nad ciepłym Morzem Czerwonym z piękną rafą koralową i najlepszymi miejscami do nurkowania wymarzone wakacje stają się rzeczywistością.





Lokalizacja:

w Sharm El Sheikh, na plaży.



Plaża:

prywatna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście, przy hotelu, zagospodarowana, parasole, leżaki.



Sport i fitness:

tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), aerobik, sauna (płatna), rzutki, bilard (płatny), boule, waterpolo, siłownia, łaźnia parowa (płatna), łaźnia turecka (płatna), boisko wielofunkcyjne.



Sport na plaży:

nurkowanie (płatne), snorkeling (płatny), siatkówka.



Rozrywka:

muzyka na żywo, program artystyczny.



Dla dzieci:

mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, animacje.



Wyżywienie:

pakiet All Inclusive.



All inclusive zawiera:

śniadanie (7.00 - 10.30), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (18.30 - 22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe (10.00 - 24.00) i lokalne alkohole (11.00 - 24.00) w wybranych barach; przekąski w barze na plaży (12.00 - 17.00); lody (12.00 - 17.00); podwieczorek (15.00 - 17.00) i późna przekąska w lobby barze (23.30 - 1.00); raz na pobyt kolacja w restauracji orientalnej (18.30 - 22.00 konieczna wcześniejsza rezerwacja); mini bar codziennie uzupełniany wodą, raz w tygodniu napojami bezalkoholowymi.

Płatne: fajka wodna, soki ze świeżych owoców, oświetlenie kortu tenisowego.



Cena zawiera:

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera:

Opłat za wizę (15 USD / os), ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka*

Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie.Wymagany paszport ważny minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem.

*w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka



Obsługa:

polskojęzycznego przedstawiciela.

Kategoria oficjalna

*****

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:5 Udogodnienia:5

liczba pokoi

438, restauracje: 4, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, koktajl bar, room service (płatny), snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, ogród, przechowalnia bagażu, fryzjer, amfiteatr, jubiler, opieka lekarska (płatna).

Opis pokoi

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf, mini bar, lodówka, telefon (płatny), taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z prysznicem.

STANDARD: pokoje o pow. 44 m2 dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka.

STANDARD PROMO: pokoje dla max. 3 osób lub 2 dorosłych i 2 dzieci.

RODZINNE: pokoje dla max. 3 dorosłych i 2 dzieci.

Strona www

http://www.sunrisehotels-egypt.com

All inclusive

TAK

2 Dzieci

TAK

Standard

*****


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Net Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel znanej marki Sunrise, która gwarantuje bardzo wysoki standard oraz moc atrakcji. Położenie przy plaży z rafą koralową, szeroka oferta sportów wodnych i rozbudowany system All Inclusive zapewnią każdemu wymarzone wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Sharm El Sheikh

Strefa

Family, Prestige

Dzieci

pobyt gratis - opłata tylko za przelot - pierwsze dziecko 2-14 lat - drugie dziecko 2-7 lat

Lokalizacja

na płaskowyżu Ras Om El Seid, w dzielnicy Hadaba centrum turystyczne Naama Bay - ok. 8 km (bus hotelowy, raz dziennie bezpłatnie) centrum turystyczne Il Mercato - ok. 10 min. spacerem Old market lotnisko - ok. 18 km dzielnica Soho - ok. 18 km dyskoteka La Dolce Vita - ok. 1,5 km

Plaża

prywatna, bezpośrednio przy hotelu, kilkupoziomowa, piaszczysta o długości ok. 230 m, bardzo ładna rafa koralowa oraz pomost o długości 70 m, ułatwiający zejście na głęboką wodę, skała koralowa przy zejściu do morza a także odcinek o łagodny zejściu do wody - zalecane obuwie ochronne, ręczniki, leżaki i parasole bezpłatne, bar i restauracja All Inclusive przy plaży

Hotel

pięciogwiazdkowy, wybudowany w 2007 roku w imponującym, orientalnym stylu, nowoczesny, należący do prestiżowej sieci hotelowej Sunrise Hotels and Resorts znanej z doskonałego serwisu i obsługi, składa się z budynku głównego i budynków bocznych otoczonych ogrodem, oferuje 438 komfortowych pokoi

Udogodnienia

całodobowa recepcja, eleganckie lobby z miejscami do wypoczynku, windy, punkt wymiany walut, bankomat, taras słoneczny, centrum konferencyjne, opieka medyczna, salon fryzjerski i kosmetyczny, amfiteatr, sklepy z pamiątkami, jubiler, mini-market, pralnia, przechowalnia bagażu, parking, room service

Internet

bezpłatne Wi-Fi na głównym tarasie, kafejka internetowa (ok. 15 USD/dzień)

Pokoje

standardowy - 2 os., możliwość 1 lub 2 dostawek (możliwe łóżka piętrowe), przestronne o powierzchni ok. 44 m2, gustownie i funkcjonalnie urządzone, łazienka z prysznicem lub wanną, suszarka do włosów, klimatyzacja centralna z możliwością indywidualnej regulacji, TV SAT, telefon, sejf (bezpłatny), lodówka z mini barem (codziennie uzupełniana wodą, raz w tygodniu innymi napojami bezalkoholowymi bezpłatnie), balkon lub taras rodzinny- 2 pokoje łączone wewnętrznymi drzwiami, możliwość zakwaterowania maksymalnie 3 osób dorosłych i 2 dzieci, powierzchnia ok. 65 m2, pozostałe wyposażenie jak w pokoju standard

Restauracje i bary

2 restauracje w formie bufetu Half Moon kuchnia międzynarodowa oraz San Marino dania kuchni włoskiej restauracja a' la carte Blue Bay - kuchnia orientalna restauracja a' la carte Khandahar - kuchnia indyjska (raz podczas pobytu bezpłatnie) 3 bary przy basenie - Family, Splash, Blue Oasis bar na plaży Blue Bay lobby bar Mashrabeya bar na dachu głównego budynku - Blue Sky (fajka wodna płatna) pub i dyskoteka Victoria

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

3 duże baseny o łącznej powierzchni ponad 20 000 m2 (w tym dwa sezonowo podgrzewane), boisko wielofunkcyjne, piłka nożna, siatkówka plażowa, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, aerobik, aqua aerobic, piłka wodna, rzutki, bule, dobrze wyposażona siłownia, profesjonalny zespół animatorów organizujących liczne aktywności w ciągu dnia a wieczorem pokazy w amfiteatrze, muzyka na żywo, klimatyczny bar na dachu budynku, pub i dyskoteka, Aquapark z 4 dużymi zjeżdżalniami dla dorosłych

Płatne

odnowione centrum spa (masaże oraz zabiegi odnowy biologicznej, sauna, jacuzzi , hammam oraz łaźnia parowa), bilard, shisha, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe

Dla dzieci

2 brodziki dla dzieci w tym jeden sezonowo podgrzewany, ładnie zaaranżowany mini klub Nemo (4-12 lat) z profesjonalnymi animatorami organizującymi ciekawe gry, zabawy i konkursy, 2 place zabaw, specjalne menu, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka dla dzieci do lat 2, opiekunka (dodatkowo płatna), Aquapark z 9 zjeżdżalniami

Program All Inclusive

07.00-10.30 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej Half Moon 10.30-11:00 późne śniadanie kontynentalne w restauracji głównej Half Moon 13.00-15.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej Half Moon, duży wybór przystawek, sałatek, dań głównych i deserów 12.00-17.00 obiad w formie bufetu i przekąsek w barze Blue Bay, tzw. kącik z przekąskami typu pizza, makarony, dania typu fast food, sałatki, lody 15.00-17.00 podwieczorek, naleśniki, ciasteczka, kawa, herbata serwowane w barze Blue Bay 15.00-17.00 podwieczorek, kawa, herbata, ciastka w Lobby Bar 19.00-21.30 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej Half Moon i włoskiej San Marino, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni lokalnej, bogaty wybór sałatek, dań głównych, deserów i owoców 19.00-21.30 możliwość kolacji w restauracji a la carte - orientalnej lub indyjskiej - wymagana wcześniejsza rezerwacja (z restauracji indyjskiej można skorzystać raz podczas pobytu) 22.30-01.00 późne przekąski w Lobby Bar Mashrabeya do posiłków serwowane są lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole piwo, wino białe i czerwone 10.00-00.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole piwo, wino białe i czerwone, rum, gin, whisky, brandy, tequila, ouzo, wódka i drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w Lobby Bar Mashrabeya, pool barach Splash, Blue Oasis, Family Pool Bar oraz w Blue Bay Beach Bar, Roof Bar Blue Sky, Disco Pub Victoria (do 23.00) w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów

Oficjalna kategoria

5 gwiazdek

Strona hotelu

www.sunrisehotels-egypt.com

Nasza ocena

Pokój ***** Położenie ***** Wyżywienie ***** Sport \ rozrywka *****

Atuty

- nowy Aqua Park - zdobywca wielu prestiżowych nagród m.in. portali zoover i tripadvisor - piękne rafy koralowe bezpośrednio przy hotelu - bezpłatne Wi-Fi - świetna lokalizacja blisko centrum turystycznego Il Marcato

City Tour Sharm el Sheikh

Zwiedzanie Sharm el Sheikh. Spacer po małych uliczkach handlowych Old Market i wizyta w sercu miasta - Naama Bay. Profesjonalny przewodnik opowie historię miasta i da wskazówki jak się targować.Ponadtow programiezwiedzanie kościoła koptyjskiego, meczetu oraz zakupy w sklepie wolnocłowym. Cena ok. 20 USD/os.

Jerozolima + Betlejem

Zwiedzanie Jerozolimy rozpoczyna się od porannej wizyty na Górze Oliwnej, z której rozpościera się przepiękna panorama na Stare Miasto i Wzgórze Świątynne. Następnie wizyta w Bazylice Grobu Pańskiego, gdzie znajdował się grób Jezusa oraz spacer Drogą Krzyżową do centralnego punktu dzielnicy żydowskiej - Ściany Płaczu. Po obiedzie przejazd do Betlejem, do Bazyliki Narodzenia Chrystusa. W drodze powrotnej kąpiel w Morzu Martwym. Cena ok. 130 USD/os.

Kair

Kair jest największą metropolią w Afryce, która łączy ślady najstarszej cywilizacji ze współczesnością. Stanowi również centrum polityczne i kulturalne świata arabskiego. W programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa, a po obiedzie wizyta w Pałacu Esencji Kwiatowych i Instytucie Papirusu. Powrót do hotelu w późnych godzinach nocnych. W przypadku transportu samolotem ok. 270 USD/os.

Petra

Całodzienna wycieczką do miasta leżącego w południowo-zachodniej części Jordanii, które zostało wykute w skale przez Nabetyjczyków. Petra jest wpisana na listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. W planie przejście 1,5-kilometrowym, naturalnym kanionem pomiędzy skałami, zakończonym najsłynniejszą budowlą Petry - Skarbcem Faraona. Następnie amfiteatr rzymski i królewskie grobowce. Można również przespacerować się rzymską ulicą. Po obiedzie powrót do Sharm el Sheikh. Cena ok. 190 USD/os.

Ras Mohamed

Całodzienna wyprawa statkiem do Parku Narodowego Ras Mohammed, który słynie z przepięknej i dzikiej rafy koralowej. W programie trzy snurkowania na otwartym morzu i na rafach lokalnych. Cena ok. 40 USD/os.

Góra Mojżesza i klasztor Świętej Katarzyny

Nocne wejście na górę Synaj, na której według Biblii Mojżesz otrzymał od Boga tablice z 10 przykazaniami. Po wschodzie słońca zejście i zwiedzanie znajdującego się u podnóża góry klasztoru Św. Katarzyny. Jest to najstarszy z istniejących dzisiaj klasztorów chrześcijańskich, który został wzniesiony w miejscu, gdzie według tradycji dokonało się biblijne Objawienie Boga. Cena ok. 45 USD/os.

Wyspa Tiran

Wycieczka statkiem w kierunku wyspy Tiran, gdzie podczas snorkelingu można podziwiać uroki podwodnego świata. Cena ok. 40 USD/os.

Glass Boat

Rybki przez szybki.Wyprawa łodzią ze szklanym dnem po zatokach Sharm el Sheikh i podziwianie piękna natury Morza Czerwonego. Cena ok. 15 USD/os.

Delfinarium

Wizyta w delfinarium, gdzie podczas 45-minutowego pokazu można podziwiać umiejętności i popis delfinów, które w rytm muzyki wykonują swoje akrobacje. Cena ok. 25 USD/os. Istnieje możliwość popływania z delfinami 15 minut ok. 145 USD/os.

Seascope

Wyprawa łodzią z częściowo zanurzającym się pod wodą pokładem,dająca możliwość obserwowania raf koralowych i podziwiania kolorowego, podwodnego świata Morza Czerwonego. Cena ok. 45 USD/os.

Quad Safari

2-godzinna wycieczka quadami w Góry Synaj. Po drodze wizyta wwiosce beduińskiej, gdzie można poznać historię i tradycje Beduinów, którzy żyją na pustyni, z dala od miast oraz poznać rytuał parzenia tradycyjnej herbaty. Cena ok. 20 USD/2-os. quad

Abu Galum

Wyjazd jeepami na pustynię, wizyta w oazie i przejażdżka wielbłądami. Następnie możliwość snorkelowania w zatoce Blue Hole, gdzie jest najsłynniejsza rafa koralowa na świecie i głębia sięgająca 100 metrów. Na zakończenie wycieczki lunch. Cena ok. 55 USD/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel znanej marki Sunrise, która gwarantuje bardzo wysoki standard oraz moc atrakcji. Położenie przy plaży z rafą koralową, szeroka oferta sportów wodnych i rozbudowany system All Inclusive zapewnią każdemu wymarzone wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria lokalna:

5*

Data otwarcia:

2007 r. odnowiony 2012 r.

Położenie:

Hadaba, 10 km od Naama Bay, 20 km od lotniska.

Plaża:

przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 230 m długości, skała koralowa przy wejściu do morza. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne. Przy plaży pomost.

W Hotelu:

4 restauracje, 5 barż;w, sala konferencyjna, winda, 3 baseny odkryte (1150, 490, 450 m2).

Pokoje:

w 30 aneksach: 30 pokoi standardowych od strony ogrodu, 27 pokoi standardowych z widokiem na basen, 21 pokoi beach deluxe (od strony morza), 298 pokoi superior z widokiem na morze, 60 pokoi rodzinnych (2 pokoje), klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), TV, telefon, suszarka, prysznic, terakota, minibar (bezpłatny - tylko woda), bezprzewodowe łącze internetowe (płatne), balkon.

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne:

siłownia, tenis stołowy, aerobik, animacje, rzutki.

Płatne:

bezprzewodowe łącze internetowe, room service, pralnia, sauna, łaźnia turecka, centrum SPA, masaż, jacuzzi, centrum nurkowe, bilard.

Dla dzieci:

brodzik, animacje, opiekunka (płatna), miniklub, plac zabaw, posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, łż;żeczka (na życzenie).

Wyżywienie:

All Inclusive (10.00 - 24.00)

Posiłki:

śniadanie, pż;źne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, pż;źny posiłek.

Napoje zawarte:

lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera:

napoi importowanych, sokż;w ze świeżych owocż;w, napoi serwowanych w butelkach, lodż;w.

Restauracje a'la carte:

włoska - bezpłatna, orientalna - bezpłatna 1 wizyta; indyjska - płatna. Wymagana rezerwacja.

Tel./faks:

+20 69 366 55 80, 366 55 82


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel znanej marki Sunrise, która gwarantuje bardzo wysoki standard oraz moc atrakcji. Położenie przy plaży z rafą koralową, szeroka oferta sportów wodnych i rozbudowany system All Inclusive zapewnią każdemu wymarzone wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

 

Elegancki kompleks hotelowy w stylu orientalnym, otwarty w 2008 r. Malownicze położenie, rozległy teren, wysoki standard, miła atmosfera, aktywny urlop.

 

Położenie

W rejonie Hadaby, przy dobrze zagospodarowanej 300-metrowej piaszczystej plaży z pomostem (rafa koralowa), 4 km od Naama Bay, 18 km od lotniska.


Wyposażenie

4 restauracje (dwie główne, indyjska i plażowa), 6 barów (m.in. przy basenie, przy plaży, w lobby), sklepiki z pamiątkami i biżuterią, kawiarenka internetowa,  sala konferencyjna, pralnia.


Pokoje

Usytuowane w jasnych, ciekawie zaprojektowanych budynkach, otoczonych  roślinnością. Kilka możliwości zakwaterowania: pokoje standard (ok. 44 m kw.) wyposażone w gustowne meble, łazienkę z wanną lub prysznicem, suszarką, klimatyzację, balkon/taras, TV sat, sejf, minibar, telefon, balkon lub taras z widokiem na basen lub ogród, superior – z widokiem na morze. Pokoje beach delux (ok. 65 m kw.), familijne (sypialnia plus pokój dzienny z miejscami do spania), 2 apartamenty.

 


Wyżywienie

All Inclusive: Śniadania (7.00-10.30), obiady (12.30-14.30), kolacje (18.30-22.00) w formie bufetów, wczesne śniadania kontynentalne (04.00-07.00), przekąski (12.00-17.00), podwieczorek (15.00-17.00 w lobby), późne przekąski (23.30-01.00), napoje, woda, kawa, herbata, lokalne alkohole do północy, lody w barze plażowym, 2 butelki wody mineralnej dziennie w minibarze, jedna kolacja w restauracji włoskiej (konieczna rezerwacja).  

Ultra All Inclusive: opcja jak wyżej plus napoje przez całą dobę, a alkohole od 11.00 do 6.00, późna kolacja (bufet, 22.00-24.00). W ramach tej opcji korzystanie z siłowni, kortów tenisowych (w dzień), voucher do spa, 30-minutowa nauka nurkowania, sauna, łaźnia, jacuzzi, bilard – gratis.

Sport i rozrywka

Trzy fantazyjne baseny zewnętrzne  z mostkami i tarasami słonecznymi, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, aerobik, boccia, bilard, siatkówka plażowa, centrum sportów wodnych i nurkowania, animacje, ośrodek wellness  z salą masażu, sauną, łaźnią, siłownią, gabinetem kosmetyczno- fryzjerskim, animacje, wieczorem muzyka na żywo, program rozrywkowy.


Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, miniklub Nemo (4-12 lat), animacje, wysokie krzesełka, łóżeczka niemowlęce.


Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 15 USD. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 18$. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny  rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską (15 USD lub 18 USD), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel znanej marki Sunrise, która gwarantuje bardzo wysoki standard oraz moc atrakcji. Położenie przy plaży z rafą koralową, szeroka oferta sportów wodnych i rozbudowany system All Inclusive zapewnią każdemu wymarzone wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Egipt/Sharm El Sheikh

Kategoryzacja hotelu

kat. Exim Tours 5* kat. lokalna 5*

Położenie

- przy plaży - ok. 8 km od centrum Naama Bay - ok. 22 km od lotniska w Sharm El Sheikh

Plaża

- piaszczysta z pomostem - przy brzegu rafa koralowa (zalecane obuwie ochronne) - leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat - telefon - mini bar (bezpłatny w dniu przyjazdu - napoje bezalkoholowe) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras - powierzchnia ok. 44 m2 Pokój Rodzinny - wyposażenie pokoju standardowego - sypialnia oraz pokój wypoczynkowy - powierzchnia ok. 65 m2

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - 3 baseny (w barach przy basenach darmowe mini sejfy) - siłownia - korty tenisowe - tenis stołowy - siatkówka plażowa - boccia - aerobik - dyskoteka (napoje bezpłatne do 24.00) - animacje Płatne - oświetlenie kortów tenisowych - bilard - masaże - sauna - jacuzzi - łaźnia parowa - sporty wodne na plaży - centrum nurkowe

Dla dzieci

- basen - plac zabaw - mini klub - krzesełka w restauracji - łóżeczko (na życzenie)

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, podwieczorek, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach, lody, późna kolacja. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00.

Restauracje i bary

-restauracja główna -restauracja włoska -restauracja orientalna a la carte (płatna) -restauracja indyjska a la carte (płatna) -lobby bar (24 h) -3bary przy basenach (10:00 - 18:00) -bar na plaży (10:00 - 18:00)

Dodatkowe informacje

- Wi Fi (bezpłatne w lobby) - kawiarenka internetowa (płatna) - fryzjer - bankomat do wymiany pieniędzy - hotel dysponuje 438pokojami - www.sunrisehotels-egypt.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).

Turyści, którzy nie będą opuszczali Półwyspu Synaj mogą otrzymać tzw. "Sinai only", który zwalnia z obowiązku zakupu wizy. Aby otrzymać Sinai pass należy spełniać następujące warunki

pobyt na Synaju nie może trwać dłużej niż 14 dni, turysta nie będzie korzystał z wycieczek np. do Kairu czy Luksoru i nie będzie poruszał się żadną drogą prowadzącą do stolicy. W praktyce oznacza to, iż bez wizy można zwiedzić rejon Zatoki Akaba oraz Klasztor Św. Katarzyny, ale np. Park Ras Mohammad już nie (czyli wykupienie wizy jest konieczne). Nabycie "Sinai only" możliwe jest na lotnisku, w okienku, w którym wydawane są wizy.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel znanej marki Sunrise, która gwarantuje bardzo wysoki standard oraz moc atrakcji. Położenie przy plaży z rafą koralową, szeroka oferta sportów wodnych i rozbudowany system All Inclusive zapewnią każdemu wymarzone wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Sharm El Sheikh

Położenie

spokojne, bezpośrednio nad morzem. Do miejscowości Na’ama Bay ok. 7 km; do Old Town ok. 4 km, bus za opłatą. Telefoniczna opieka rezydenta/opieka rezydenta w jęz. angielskim.

Plaża

bezpośrednio przy prywatnej 300 m piaszczystej plaży z rafą koralową przy brzegu. Dostęp do morza ułatwia pomost. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe (ręczniki raz dziennie) bezpłatnie.

Wyposażenie

komfortowy hotel renomowanej sieci SUNRISE oferuje 438 pokoi. Do dyspozycji Gości: lobby hotelowe, recepcja, 2 restauracje główne – dania w formie bufetu, 2 restauracje ŕ la carte: indyjska – Kandahar (za opłatą) i orientalna Blue Bay przy plaży, 6 barów, sklepy. Na zewnątrz znajdują się 3 baseny z wodą słodką (w tym jeden relaksacyjny tylko dla dorosłych), dwa baseny podgrzewane w sezonie zimowym, taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe (ręczniki raz dziennie) przy basenie bezpłatnie. www.sunrisehotels-egypt.com

Kategoria egipska

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

komfortowe. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (1-3A): przestronne, ok. 44 m2, gustownie urządzone, telefon, klimatyzacja, TV sat., mini bar, zestaw do kawy/herbaty, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka, lusterko do makijażu. Pokoje rodzinne (2F): dwa pokoje: sypialnia i pokój dla dzieci, klimatyzacja, balkon lub taras, prysznic, WC, suszarka. Pokoje – wariant ekonomiczny (1-3S).

Dzieci

2 oddzielne brodziki, mini klub Nemo dla dzieci 4-12 lat (w określonych godz.), 2 place zabaw. Wysokie krzesełka w restauracji. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

codziennie urozmaicony program animacyjny.

Dostęp do Internetu

Wi-Fi w określonych miejscach gratis, kącik Internetowy za opłatą.

Sport

aerobik, boccia, siatkówka, siłownia, tenis stołowy, boisko wielofunkcyjne. Na plaży różnorodne sporty (za opłatą, oferowane przez lokalne agencje). Centrum wellness za opłatą, dla Gości od 16 lat: łaźnia parowa, masaże, sauna (wymagana rezerwacja). Centrum nurkowe za opłatą.

All inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąska ok. północy (w godz. 23:30-1:00). Przekąski i lody w godz. 12-17:00. Kawa, herbata i ciasto w godz. 15-17:00. Minibar uzupełniony w napoje orzeźwiające w dniu przyjazdu, następnie w 2. tygodniu pobytu, codziennie wodą mineralną. Kolacja w restauracji indyjskiej Kandahar raz podczas pobytu (za wcześniejszą rezerwacja). Kolacja w restauracji ŕ la carte – orientalnej (za wcześniejszą rezerwacją). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-24:00.

Dodatkowe informacje

WCZEŚNIEJ = TANIEJ do 31.10.14 30% ZNIżKI. DNI GRATIS- 7=6, 14=11 w terminach- 22.11.14-13.12.14, 03.01.14-21.02.14, 21=17 w terminach- 22.11.14-06.12.14, 03.01.15-21.02.15. DLA DZIECI 2-13 LAT- pobyt gratis. MENU ŚWIĄTECZNE 24.12.14, SYLWESTROWE 31.12.14 W CENIE.

Polecamy

 wspaniałe, malownicze położeniekomfortowe, przestronne pokoje

Plus

ALL INCLUSIVE POBYT DZIECI GRATIS PODGRZEWANY BASEN


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Sunrise Select Diamond Beach Resort
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie

Opinie o Hotelu Sunrise Select Diamond Beach Resort

5.0
zdecydowanie polecam

Byłem w pźdierniku 2018r. Hotel polożony przy plaży, z żywą ładną rafą. Świetna, uśmiechnięta obsługa i bardzo dobre jedzenie. Po wcześniejszym pobycie w tej samej miejscowości, ale innym hoteu, zostałem bardzo pozytywnie zaskoczony. Animacje są tylko po włosku i rosyjsku, ale mi to w ogóle nie przeszkadzało. Polecam wszystkim

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.9
zdecydowanie polecam

Urlop spędzony w tym hotelu uważam za bardzo udany. Sam hotel z zewnątrz i wewnątrz jest piękny, świetnie ulokowany, z kilkoma basenami przy których codziennie są animacje - gimnastyka, aerobik, zumba i tańce itp. Pokoje również są bardzo ładnie urządzone, trochę przestarzałe, ale wysprzątane i zadbane. Plaża z rafą koralową, lepiej założyć buty, ja sobie pierwszego dnia trochę stopy poraniłem... ale obsługa nie zawiodła, zadbali się mną wzorowo ;)

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Sunrise Select Diamond Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

prgv promo room gv
srgpv standard room garden-pool view
srgpv standard room garden-pool view
srsv standard room sea view
srsv standard room sea view

Sunrise Select Diamond Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


Sunrise Select Diamond Beach Resort - miasta wylotu:


Sunrise Select Diamond Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sunrise Select Diamond Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00