cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star), Morze Czerwone
1 / 23
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
21.11 - 28.11
już od 3720 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
14.05 - 17.05
już od 2071 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Jaz Makadina (ex. Makadi Star)
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja

Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star)
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Jaz Makadina (ex. Makadi Star):
4.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Jaz Makadina (ex. Makadi Star):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sprawdzony i ceniony przez gości, wielokrotnie nagradzany hotel znanej sieci Jaz. Jest to miejsce zdecydowanie dla wszystkich - jest tu aquapark dla dzieci i dorosłych, piaszczysta plaża oraz mnogość zajęć sportowo - rekreacyjnych.

Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star) w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sprawdzony i ceniony przez gości, wielokrotnie nagradzany hotel znanej sieci Jaz. Jest to miejsce zdecydowanie dla wszystkich - jest tu aquapark dla dzieci i dorosłych, piaszczysta plaża oraz mnogość zajęć sportowo - rekreacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Hurghada

OPIS

Hotel polecany amatorom wodnego szaleństwa. Do dyspozycji olbrzymi aquapark z wieloma wodnymi atrakcjami, tuż przy hotelu prywatna plaża, gdzie panują znakomite warunki do uprawiania sportów wodnych. Po całodziennych szaleństwach nad wodą, hotel zaprasza do centrum SPA. Na pochwałę zasługuje młoda, wykwalifikowana obsługa, która służy pomocą każdemu Gościowi.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

1999 r. Odnowiony w 2014 r. Na terenie hotelu: restauracje, bary (4), pralnia (płatna), baseny odkryte (2). Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

100 m od hotelu, prywazne!: leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 10 budynkach:10 aneksów (liczba pięter: 3) Typy pokoi: pokoje superior dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , pokój rodzinny dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje rodzinne deluxe dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , junior suity dla max. 2 os.: 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

restauracje, restauracja a la carte, bary (4) All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:30) serwowane w restauracji Al Masry, późne śniadanie (10:30-11:30), przekąski (12:00-17:00), podwieczorek (15:00-17:00) serwowane w wybranym barze, późny posiłek (00:00-04:00) serwowany w wybranym barze, lody, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Restauracje a la carte - jedna wizyta podczas pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.śródziemnomorska

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-11 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełkadla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

kort do tenisa ziemnego, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, siatkówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, bilard, aerobik, animacje , jacuzzi

płatne

oświetlenie kortów, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, sauna, dyskoteka, salon piękności, łaźnia turecka

Aktualizacja opisu

21.10.2019 16:25

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi SPA Disco Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sprawdzony i ceniony przez gości, wielokrotnie nagradzany hotel znanej sieci Jaz. Jest to miejsce zdecydowanie dla wszystkich - jest tu aquapark dla dzieci i dorosłych, piaszczysta plaża oraz mnogość zajęć sportowo - rekreacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym Zdaniem

Komfortowy hotel znanej sieci JAZ. Dogodna lokalizacja, oryginalna stylistyka nawiązująca do nubijskiej wioski, piękny ogród, wyśmienita obsługa, wysoki standard, liczne nagrody branży turystycznej.

Położenie

Przy piaszczystej plaży z pomostem (dostęp do rafy koralowej), 32 km od centrum Hurghady, 45 km od lotniska, w sąsiedztwie tętniącego życiem Souk Makadi (kawiarnie, bary, kawiarnie, dużo sklepów, życie nocne).

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją i darmowym (do 150 MB) Wi-Fi, restauracja główna Al Masry, bar przy basenie, bar w lobby, bar przy plaży, pralnia, room- service.

Pokoje

Eleganckie, funkcjonalne, obszerne o powierzchni ok. 38 m kw., są wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę z kabiną prysznicową, telefon, sejf, TV sat LCD, balkon lub taras. Pokoje familijne są większe (ok. 47 m kw.) i mają dwie sypialnie. 

Wyżywienie

All inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne, popołudniowe przekąski, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, codziennie butelka wody w pokoju.

Sport i Rozrywka

Basen nieregularnym kształcie, siatkówka plażowa, fitness, bilard, tenis stołowy, rzutki, bilard, centrum spa (sauna, jacuzzi, 29 gabinetów do zabiegów kosmetycznych, pielęgnujących i masaży), sporty wodne, nurkowanie głębinowe i powierzchniowe, animacje w dzień, wieczorna rozrywka. Goście hotelowi mają bezpłatny wstęp do parku wodnego Aquapark Makadi.

Dla Dzieci

Brodzik, miniklub (4-12 lat), plac zabaw, sala gier, menu dla najmłodszych gości w restauracji głównej.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sprawdzony i ceniony przez gości, wielokrotnie nagradzany hotel znanej sieci Jaz. Jest to miejsce zdecydowanie dla wszystkich - jest tu aquapark dla dzieci i dorosłych, piaszczysta plaża oraz mnogość zajęć sportowo - rekreacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

w trakcie klasyfikacji

KATEGORIA SUN& FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

*    Wybudowany w nubijsko - marokańskim stylu hotel położony w miejscowości Makadi Bay w Egipcie, w odległości około 40 km od lotniska w Hurghardzie.

Plaża

*    Prywatna, szeroka, piaszczysta bezpośrednio przy hotelu z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli.

Zakwaterowanie

*    270 pokoi, *    Typy pokoi: 118 superior  (38m2), 150 rodzinnych superior (47m2), 2 typu junior suites (56m2) *    Wyposażenie: klimatyzacja, mini bar, sejf, telewizja satelitarna, międzynarodowa linia telefoniczna, łazienka, suszarka do włosów, zestaw do parzenia kawy i herbaty, mini kosmetyki w łazience, balkon, taras lub okno z panoramą. Na prośbę dostępne pokoje dla niepalących.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna, restauracja na plaży, restauracje a la carte: grecka, śródziemnomorska, indyjska, azjatycka, włoska, orientalna, z grillem (wymagana wcześniejsza rezerwacja). *    Bar przy plaży, bar przy basenie, bar w lobby, bar the view

Wyżywienie

*    All inclusive: serwowane w formie bufetu śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, przekąski między posiłkami, desery; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w godzinach 10:00 - 24:00, w barze w lobby od 24:00 do 06:30 dostepne kanapki oraz kawa i herbata. *    Odpłatnie: napoje alkoholowe w butelkach

Sport i rozrywka

*    2 baseny (jeden z nich ogrzewany w zimie) z bezpłatnym dostępem do leżaków, parasoli i ręczników. *    Bezpłatnie: siatkówka plażowa, piłkarzyki, tenis stołowy, rzutki, bilard, siłownia, jacuzzi, codzienne animacje; *    Odpłatnie: gra w golfa (pole golfowe otoczone przez laguny), sporty wodne na plaży, korty tenisowe (czynne nocą), jazda konna i na wielbłądach.

Dla dzieci

*    Dla najmłodszych hotel oferuje brodzik, mini klub (4 - 12 lat), plac zabaw oraz pokój do zabawy. W restauracji specjalne menu dla dzieci, za dodatkową opłatą opieka możliwość wynajęcia opiekunki do dziecka.

Pozostałe udogodnienia

*    Squash w Makadi Oasis Resort, SPA (sauna, masaże, łaźnia, jacuzzi), transfer na lotnisko, usługi lekarskie, bus do centrum Harghardy (płatny), w sąsiednim Madinat Makadi: aquapark z 50 zjeżdżalniami (10:00 - 17:00), sklepy z pamiątkami, książkami, biżuterią, perfumami, lokalnymi wyrobami; bankomat, bank, shisha, wypożyczalnia samochodów i limuzyn, apteka, salon piękności. Dostęp do łącza internetowego WIFI.

Naszym zdaniem

*    Hotel położony w zacisznym miejscu nagradzany wieloma nagrodami. Polecamy każdemu kto szuka rozrywki, pięknego otoczenia i dobrych warunków. Park wodny dostarczy niezapomnianych wrażeń zarówno dzieciom jak i dorosłym.

Strona internetowa

*    http://www.jaz.travel/destinations/egypt/madinat-makadi-hotels/jaz-makadina.aspx


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sprawdzony i ceniony przez gości, wielokrotnie nagradzany hotel znanej sieci Jaz. Jest to miejsce zdecydowanie dla wszystkich - jest tu aquapark dla dzieci i dorosłych, piaszczysta plaża oraz mnogość zajęć sportowo - rekreacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

Hotel w doskonałej lokalizacji, w pierwszej linii brzegowej. Idealne miejsce dla miłośników aktywnego wypoczynku, których z pewnością ucieszy bogata oferta sportowa, olbrzymi aquapark z niezliczonymi zjeżdżalniami, możliwość podziwiania pięknej rafy koralowej oraz ciekawe programy animacyjne. Po dniu pełnym wodnego szaleństwa Goście mogą zrelaksować podczas profesjonalnych zabiegów w centrum Spa. Pobyt umilą wieczorne animacje i przedstawienia.

Położenie

  W Makadi Bay - Madinat Makadi, ok. 35 km od centrum Hurgady. W pobliżu aquapark Makadi Water World (ok. 3,5 km), sklepy, centrum handlowe Makadi Souk. Lotnisko w Hurgadzie ok.30 km od hotelu.

Plaża

Ok. 100 m od hotelu, piaszczysta; zalecane obuwie ochronne. Parasole, leżaki na plaży bezpłatne.  

Hotel

Internet - bezpłatne Wi-Fi z ograniczonym transferem danych Hotel dysponuje łącznie 270 pokojami. W hotelu - recepcja, lobby, windy, ogród, taras słoneczny. Płatnie - pomoc medyczna (na wezwanie), sklep z pamiątkami, usługi pralni, apteka, opiekunka do dzieci (na zamówienie). Oficjalna kategoria egipska *****

Pokoje

klimatyzacja, łazienka (WC, prysznic lub wanna), suszarka do włosów, TV-sat, telefon, sejf, minibar (płatny), zestaw do zaparzania kawy i herbaty, balkon, taras lub duże okno panoramiczne. Pokój typu Superior - 2-osobowy z możliwością jednej dostawki dla 1 dziecka (ok. 38 m2). Pokój typu "Promo room"- pokój w promocyjnej cenie - 2-osobowy, bez możliwości dostawki, zazwyczaj o mniejszym metrażu. Pokoje z widokiem na morze dodatkowo płatne.

Rekreacja, Sport, Atrakcje

2 duże baseny (jeden podgrzewany w okresie zimowym), leżaki i parasole przy basenie bezpłatne. W cenie siłownia (tylko dla gości pełnoletnich), wielofunkcyjne boisko, rzutki, boccia, siatkówka plażowa, koszykówka, mini boisko do piłki nożnej, aerobik, lekcje tańca, tenis ziemny (płatne oświetlenie kortu), program animacyjny dla dzieci i dorosłych. Goście mogą bezpłatnie korzystać z aquaparku "Makadi Water World". Płatnie - centrum nurkowe i sportów wodnych, kursy golfa, zabieg w centrum Spa.

Dla dzieci

Mini klub, plac zabaw, brodzik.

Wyżywienie

All Inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia w wyznaczonych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w wyznaczonych barach w określonych godzinach ( od 10.00 do 24.00). Raz na pobyt kolacja w restauracji a'la carte "Aqua Restaurant" - wymagana rezerwacja.

Restauracje i bary

Restauracja główna, restauracja a'la carte, 3 bary.

Informacje dodatkowe

Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług na terenie hotelu, w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują w dniu przyjazdu, podczas zameldowania w hotelu. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Hotel może wymagać noszenia opaski All Inclusive; w niektórych restauracjach może być wymagany odpowiedni strój (mężczyźni - długie spodnie, zakryte buty). Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu - październik 2017.

Wiza

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie, na lotnisku. Opłaty za wizę od 1 maja 2014 r. wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna) lub 35 USD (wiza wielokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport ( z pustą stroną) musi posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży. W razie uszkodzenia lub utraty paszportu należy zgłosić ten fakt na policję, zwrócić się do Wydziału Konsularnego Ambasady RP w Kairze o wydanie paszportu tymczasowego, a następnie wystąpić do tutejszego Urzędu MSW (Kair, przy Placu Tahrir) w celu uzyskania potwierdzenia wjazdu na teren Egiptu oraz wizę wyjazdową. Wiza taka jest ważna wówczas przez 7 dni i nie można bez niej wyjechać z Egiptu.Obywatele Białorusi wylatujący z Polski do Egiptu, zgodnie z informacja zawartą w systemie TIMATIC należącym do Międzynarodowego Zrzeszenia Przewoźników Powietrznych (IATA), muszą posiadać aktualną wizę do Egiptu już podczas odprawy biletowo- bagażowej. Nie ma możliwości uzyskania wizy w Egipcie. Bez wymaganego zezwolenia pasażerowie nie zostaną wpuszczeni na pokład samolotu.

Warto wyróżnić

* Sporty wodne * Program animacyjny * Dla rodzin z dziećmi * Późne śniadania dla śpiochów * Aquapark Makadi Water World w cenie! * Możliwość nurkowania i snurkowania


Mapa Hotelu Jaz Makadina (ex. Makadi Star)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Jaz Makadina (ex. Makadi Star)

4.6
zdecydowanie polecam

Niedawno wróciliśmy z tygodniowych wakacji w Makadinie, wcześniej byliśmy już kilka razy w okolicy i do tej pory ten hotel uważamy za najlepszy! Wszędzie czysto, personel biega i stara się żeby wszystko było w porządku, piękny ogród i plaża. Rafa koralowa niedaleko, można pójść i sobie spokojnie popływać, porobić zdjęcia. Szczerze polecamy, nikt się nie zawiedzie!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Jaz Makadina (ex. Makadi Star):
  • Lokalizacja
    5.5
  • Hotel
    5.8
  • Pokoje
    5.6
  • Wyżywienie
    5.7
  • Atrakcje
    i sport
    5.6
  • Obsługa
    5.9
HolidayCheck
Ocena Jaz Makadina (ex. Makadi Star):
5.8 / 6

Luksusowy urlop w nudnym hotelu 2007-12-31
Szczegóły oceny hotelu Jaz Makadina (ex. Makadi Star):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

5.2
Super wakacje 2009-10-12
Szczegóły oceny hotelu Jaz Makadina (ex. Makadi Star):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Super hotel, szczerze polecamy i zachwalamy 2010-08-13
Szczegóły oceny hotelu Jaz Makadina (ex. Makadi Star):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.8

Spędziliśmy w Egipcie wspaniały tydzień dzięki temu hotelowi, fajnym rezydentom i rozmaitym wycieczk...
więcej

5.8
Najlepsze wakacje 2010-10-03
Szczegóły oceny hotelu Jaz Makadina (ex. Makadi Star):
  • Lokalizacja
    5.7
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

To były wakacje naszych marzeń. Hotel był piękny okolica również. Bardzo czysto w pokojach i restaur...
więcej

5.9
Dobry hotel, ale są lepsze i tańsze 2010-10-29
Szczegóły oceny hotelu Jaz Makadina (ex. Makadi Star):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    3.0

3.8
Wakacje Twoich marzeń, o kórych długo nie zapomnisz 2010-10-30
Szczegóły oceny hotelu Jaz Makadina (ex. Makadi Star):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super luksusowe wakacje 2011-08-16
Szczegóły oceny hotelu Jaz Makadina (ex. Makadi Star):
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    6.0

Kameralny hotel dla osób wymagających,które chcą odpocząć od codziennego zgiełku.Super rezydent p.Ma...
więcej

5.5
Bardzo udany urlop 2011-08-17
Szczegóły oceny hotelu Jaz Makadina (ex. Makadi Star):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
To były świetne wakacje!!! 2014-07-23
Szczegóły oceny hotelu Jaz Makadina (ex. Makadi Star):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0

Jaz Makadina (ex. Makadi Star) - możliwości zakwaterowania:

Room Superior
DOPPELZIMMER SUPERIOR GARDEN
DZ SUPERIOR SEIT. MEERBLICK
EINZELZIMMER SUPERIOR GARDEN
SUPERIOR EINZEL SEITLICHER MEE
FAMILIENZIMMER SUPERIOR
Superior Family Room
supfr superior family room
supfr superior family room
supgvpv superior garden / pool view
supgvpv superior garden / pool view
suprssv superior room side sea view
suprssv superior room side sea view

Jaz Makadina (ex. Makadi Star) - Możliwości wyżywienia:


Jaz Makadina (ex. Makadi Star) - miasta wylotu:


Jaz Makadina (ex. Makadi Star) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Jaz Makadina (ex. Makadi Star)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00