cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Tulip Magic Resort, Morze Czerwone
1 / 24
Udogodnienia hotelu Tulip Magic Resort
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Tulip Magic Resort
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Marsa el Alam
Ocena hotelu Tulip Magic Resort:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Tulip Magic Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Ocena hotelu:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 stycznia 2019

Hotel Tulip Magic Resort w ofercie Biura podróży:

Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Marsa Alam, Egipt

Opis hotelu

Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Wi-Fi (odpłatnie) umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, bar i pub. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. W obrębie kurortu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie ośrodka wczasowego znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: opieka nad dziećmi, pralnia i usługi fryzjerskie. Kompleks oferuje gościom transport wahadłowy.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne, łóżko typu king size bądź sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Do udogodnień we wszystkich pokojach należą sejf i minibarek. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również minilodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i lusterko kosmetyczne. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w kurorcie, jak np. tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka i jazda konna. Do oferty sportów wodnych należy kitesurfing, jak również za opłatą snorkeling i nurkowanie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Ośrodek wczasowy dysponuje bogatą ofertą Wellness, do której należą m.in. salon piękności, zabiegi terapeutyczno-lecznicze i anti-aging. Za dodatkową opłatą do dyspozycji gości jest spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. W karcie znajdują się napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W kompleksie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2018


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Dobrej klasy hotel plażowy  składający się z ponad 20 niewysokich budynków. Piękne pejzaże, bliskość rafy koralowej, duży ogród, urozmaicona kuchnia, spokojna okolica. 

Położenie

Przy prywatnej plaży z bardzo długim (750 metrów) pomostem, 15 km od Port Ghalib (odpłatne kursy busem hotelowym), 45 km od Marsa Alam, 17 km od tamtejszego lotniska.

Wyposażenie

Okazałe lobby z całodobową  recepcją, restauracja główna Jasmin (bufety, kuchnia międzynarodowa), restauracje la carte Fish (specjalność: owoce morza), restauracja a'la carte Baccara (kuchnia włoska), bar w lobby (24 h), bar przy basenie, pub, punkt wymiany walut, bankomat, odpłatne łącza internetowe, sklepy z pamiątkami, biżuterią i odzieżą, taras z widokiem na morze, room-service, pralnia.

Pokoje

246 pokoi, większość z nich typu standard (ok. 32 m kw.); indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, TV sat,  telefon, sejf, minibar, balkon lub taras (widok na ogród, basen lub morze). Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokojach rodzinnych (większa powierzchnia, miejsca noclegowe dla 4 osób) oraz pokojach łączonych drzwiami wewnętrznymi.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach serwowane od godz. 10.00 do 23.00.

Sport i rozrywka

Malowniczy, duży basen (ok. 1500 m kw.), drugi mniejszy basen, siatkówka plażowa, piłka nożna, piłka plażowa, tenis stołowy, kort tenisowy, bilard, heath club (jacuzzi, łaźnie, sauna, masaże, siłownia, salon fryzjerski ), rzutki, centrum nurkowania, animacje w dzień, występy w amfiteatrze i program rozrywkowy wieczorem, dyskoteka.

Dla dzieci

2 brodziki, zjeżdżalnia wodna, miniklub, plac zabaw, animacje, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka w restauracji.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Marsa Alam Położony wśród zadbanej zieleni. Idealne miejsce na sympatyków nurkowania i wodnych szaleństw. Warunki pogodowe sprzyjają paralotniarzom i miłośnikom kite surfingu. Na środku głównego basenu znajdziemy bar gdzie skosztujemy drinków mocząc się w wodzie. Do wyboru także centrum odnowy biologicznej, kort tenisowy i miejsca do sportów zespołowych.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2004 r. Odnowiony 2011 r. Na terenie znajdują się 3 restauracje, bary, baseny odkryte, 3 sale konferencyjne, pralnia (płatna).

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Kawiarenka internetowa płatna Wi Fi w lobby płatne ok. 3€/h

plaża

przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 250 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki -bezpłatne. Bar plażowy serwuje napoje.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, TV, sejf (bezpłatny), telefon, minibar (płatny), łazienkę (WC, prysznic lub wanna, suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: w budynkach: pokoje standardowe , pokoje rodzinne (1 pokój)

Wyżywienie

3 restauracje, bary All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja, przekąski w wybranych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera:napojów importowanych, soków ze świeżych owoców, napojów serwowanych w butelkach Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja.Beach restaurant

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje, mini klub (4-12 lat), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, krzesełka w restauracji i menu dla dzieci, plac zabaw, łóżeczka dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, rzutki, aerobik, animacje, kort tenisowy, dyskoteka

płatne

salon piękności, centrum SPA, masaż, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, bilard, oświetlenie kortu tenisowego, rakiety i piłki do tenisa, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe, napoje w dyskotece

Aktualizacja opisu

02.10.2017 10:38

usługi dostępne w hotelu

Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Położenie:

Wygodny, kameralny hotel położony bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej prywatnej plaży z dostępem do rafy koralowej (wejście bezpośrednio z brzegu i z pomostu, zalecane obuwie ochronne). Hotel posiada jeden z najdłuższych pomostów w całym Marsa Alam - ok 750 m! Hotel mieści się ok. 18 km od międzynarodowego lotniska w Marsa Alam i ok. 46 km od miejscowości Marsa Alam.

Pokoje:

Hotel dysponuje ponad 240 ze smakiem urządzonymi pokojami, mieszczącymi się w kilkunastu niewysokich budynkach. Standardowe pokoje 2-osobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub pojedynczej dostawki dla osoby dorosłej (łóżeczko dla niemowlęcia dostępne bezpłatnie). Wszystkie pokoje są wyposażone są w łazienkę (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację, tv-sat, telefon, sejf, mini-bar (dodatkowo płatny) oraz balkon lub taras.

Do dyspozycji gości:

Recepcja 24-godz., bankomat, sklep z pamiątkami, mini market, pralnia, salon fryzjerski. Na terenie lobby można skorzystać z bezprzewodowego, dodatkowo płatnego internetu. Hotel posiada 3 restauracje

Program

Świadczenia

Cena obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena nie obejmuje: wizy egipskiej (płatnej na lotnisku ok. 25 USD), wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

Luksor i Karnak

Inne

EGIPT MARSA ALAM - informacje ogólne

Waluta
EGP - funt egipski. Warto zabrać euro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach w hotelach lub w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.

Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.

Czas
Taki sam jak w Polsce.

Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EGP; woda 1l. - 1.50 EGP; piwo w barze od 6 EGP; kawa w kawiarni od 1 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć.  W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.

Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje 0.35 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

W regionie

Marsa Alam
Marsa Alam leży w południowej części wybrzeża Morza Czerwonego, będąc jednym z najmłodszych i najmniej zatłoczonych ośrodków turystycznych Egiptu. Ta część wybrzeża to kraina dziewicza, wybierana przez miłośników spokojnego wypoczynku, a także amatorów sportów wodnych. Rejon Marsa Alam znany jest jako raj dla nurków


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.


Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Marsa Alam

Opis oferty:

Położony przy piaszczystej plaży z rafą koralową jest idealnym miejscem dla amatorów nurkowania. Świetny, długi pomost ułatwia wejście do wody i jest wspaniałym miejscem do oglądania morskiego życia. Ładne baseny, w tym 1 z barem typu swim-up, gdzie można sączyć drinka siedząc w wodzie, są znakomicie utrzymane. Idealny na wypad z przyjaciółmi i rodzinne wczasy - przestronne pokoje, bardzo dobry serwis hotelowy, smaczna kuchnia i animacje pozwalają beztrosko cieszyć się egipskim słońcem!

POŁOŻENIE:

ok. 15 km od PORT GHALIB ze sklepami i restauracjami, ok. 45 km od centrum Marsa Alam; ok. 17 km od lotniska w Marsa Alam.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, długość ok. 1 km, łagodne zejście do morza, rafa koralowa blisko brzegu, zalecane obuwie ochronne, pomost do nurkowania o długości ok. 700 m, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty all inclusive.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, wygodny i komfortowy, wybudowany w 2004 r., 234 pokoje, łącznie 20 budynków, 1 piętro, lobby, całodobowa recepcja, 2 restauracje: główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i á la carte (nie objęta all inclusive) - kuchnia włoska, ryby oraz owoce morza, dostępne foteliki dla dzieci, 3 bary: bar w lobby, przy basenie oraz na plaży; wymiana walut, sklep z pamiątkami, biżuterią i odzieżą; taras z widokiem na ogród i morze; za opłatą: internet bezprzewodowy, fryzjer, room-service, lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 32 m2, elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, lodówka, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny dla dorosłych, słodka woda, ok. 1500 m² i ok. 500 m², gł. 0,5-1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,5 m, 1 mała zjeżdżalnia dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; siatkówka, piłka nożna, piłka plażowa, tenis stołowy, rzutki; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, dyskoteka, animacje rekreacyjno-sportowe dla dorosłych i dzieci; za opłatą: kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, bilard; Heath Club: jacuzzi, łaźnia turecka i parowa, sauna.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w wyznaczonych godzinach; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/101617001-4, www.flashinternational.travel

GRATIS:

serwis plażowy

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Marsa Alam, Egipt

Położenie

spokojnie, bezpośrednio nad morzem, ok. 15 km od Port Ghalib ze sklepami i restauracjami (bus hotelowy za opłatą), ok. 45 km od miejscowości Marsa Alam; ok. 17 km od lotniska w Marsa Alam. 

Plaża

bezpośrednio przy piaszczystej, hotelowej plaży z ładną rafą koralową (zalecane obuwie kąpielowe), długi pomost, ładna rafa koralowa dostępna z pomostu. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie bezpłatnie.

Wyposażenie

komfortowy hotel oferuje 345 pokoi w 2 budynkach głównych (jeden wybudowany w 2011 r.) i kilku budynkach bocznych. Do dyspozycji Gości: lobby, recepcja, 2 bary w lobby hotelowym, 2 restauracje główne z tarasem, restauracja a la carte (włoska i rybna - za opłatą), pub angielski z dyskoteką, sklepy, kącik shisha na plaży (za opłatą). Na zadbanym terenie zewnętrznym znajdują się 4 baseny ze słodką wodą, 2 bary z przekąskami przy basenie, bar na plaży. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe przy basenie bezpłatnie. www.flash-international.net, http://www.flashinternational.travel/tulip/drooms.htm

Kategoria lokalna

4,5 gwiazdki.

Zakwaterowanie

komfortowe, gustownie urzadzone pokoje. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (1-3A): standardowe, kącik wypoczynkowy, mini lodówka, klimatyzacja, sejf, TV sat., telefon, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje rodzinne (2F): jeden duży pokój, optycznie wydzielona cześć do spania dla dzieci, wyposażony jak pok. standardowy, bez widoku na morze. Pokoje rodzinne (2-3G): dwa pokoje połączone drzwiami, wyposażone jak pok. standardowe, bez widoku na morze. Pokoje - wariant ekonomiczny (1-3S). Pokoje superior z widokiem na morze (1-3B). Pokoje z widokiem na basen (1-3D).

Dzieci

brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), animacje. Kącik dla dzieci w restauracji.

Rozrywka

animacje.

Dostęp do internetu

WI-FI i kącik Internetowi za opłatą.

Sport

aerobik, siatkówka plażowa, rzutki, siłownia, kort tenisowy (oświetlenie i sprzęt odpłatnie), tenis stołowy. Za opłatą: nurkowanie, quady, jazda konna.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja, w formie bufetu. Kuchnia międzynarodowa, specjały kuchni egipskiej w restauracji głównej "Jasmine". Przekąski w godz. 10:30-12:00 i 12:30-17:00. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino białe, wino czerwone, alkohole wysokoprocentowe m.in., dżin, rum, whisky, brandy, drinki na bazie alkoholi lokalnych) i bezalkoholowe oraz kawa, herbata w godz. 10-23:00.

Polecamy

  • świetne miejsce dla miłośników nurkowania i snorkelingu
  • bardzo długi pomost ułatwiajacy dostęp do morza
  • ładna rafa koralowa 
  • dla najmłodszych brodzik, plac zabaw, zjeżdżalnia
  • pokoje rodzinne 2+2, 2+3
  • pobyt dla dzieci do 14 lat gratis
  • bliski tarnsfer z lotniska

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Egipt/Marsa Alam

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- przy prywatnej plaży - ok. 15 km od Port Ghalib - ok. 17 km od lotniska Marsa Alam - ok. 45 km od miejscowości Marsa Alam

Plaża

- piaszczysto-żwirkowa (miejscami rafa koralowa przy brzegu, zalecane obuwie ochronne) - łagodne zejście do morza, pomost do nurkowania - parasole i leżaki (bezpłatne)

Pokoje

- klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, sejf - mini bar (płatny) - Wi-Fi (płatne) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka) - balkon/taras

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny - siatkówka plażowa - piłka nożna - siłownia - tenis stołowy - rzutki - animacje Płatne - bilard - kort tenisowy - jacuzzi, sauna, masaże, łaźnia turecka, łaźnia parowa - sporty wodne na plaży - centrum nurkowe

Dla dzieci

- basen - plac zabaw - mini klub

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja na plaży a la carte (płatna) - lobby bar (10:00 - 24:00) - bar przy basenie (10:00 - 24:00) - bar na plaży (od 10:00 do zachodu słońca)  

Dodatkowe informacje

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Cena

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Marsa Alam

Położenie

Port Ghalib 16 km od hotelu Lotnisko w Marsa Alam oddalone jest o ok. 17 km

Plaża

Piaszczysta bezpośrednio przy hotelu Serwis plażowy jest bezpłatny

Opis

Recepcja 24h 2 restauracje w tym 1 główna, 3 bary Leżaki, parasole przy basenach bezpłatne Sklepy Oficjalna kategoria hotelu

Internet

Wi-Fi płatne Kafejka internetowa

Pokoje

Pokoje Superior Klimatyzacja Łazienka z prysznicem oraz Wc, suszarka do włosów TV-SAT, telefon Lodówka Sejf Balkon lub taras ze stolikiem oraz krzesełkami Internet za dodatkową opłatą

Sport i rozrywka

Bezpłatne: siatkówka, piłka plażowa, Odpłatnie: sauna, jacuzzi oraz salon masażu, łaźnia turecka,

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji dostępne są w wybranych barach. All inclusive dostępny przez


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • recepcja 24 h
  • lobby
  • ogród 
  • winda 
  • taras słoneczny 
  • restauracja główna 
  • restauracja na plaży (a la carte, płatna)
  • 3 bary (w lobby - 10.00-24.00, bar przy basenie - 10.00-23.00, bar przy plaży)
  • 2 baseny zewnętrzne (w tym 1 ogrzewany zimą)

Wyposażenie

  • Wi-Fi (płatne) 
  • kącik internetowy (płatny)
  • leżaki i parasole (przy basenie i na plaży, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • parking (płatny)
  • lekarz (na telefon, płatny) 
  • sklep z pamiątkami 
  • pralnia (płatna) 

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

234

Kategoria lokalna

4 gwiazdki 

Sport i wellness

W cenie
  • siatkówka plażowa 
  • plażowa piłka nożna
  • tenis stołowy 
Płatne
  • Health Club (jacuzzi, łaźnia turecka, sauna)
  • kort tenisowy 
  • masaże 
  • salon kosmetyczny 
  • centrum nurkowe 
  • jazda konna

rozrywka

  • dyskoteka (23.00-02.00)
  • rzutki 
  • bilard (płatny) 
  • animacje i pokazy 

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 32 m2
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • telefon
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • minibar (płatny)
  • sejf
  • WC
  • Wi-Fi (płatne)
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na basen DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 32 m2
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • telefon
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • minibar (płatny)
  • sejf
  • WC
  • prysznic
  • Wi-Fi (płatne)
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 32 m2
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • telefon
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • minibar (płatny)
  • sejf
  • WC
  • prysznic
  • Wi-Fi (płatne)
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30, 14.30), kolacja (18.30, 21.00)
  • posiłki w formie bufetu w restauracji głównej 
  • wieczory tematyczne
  • przekąski (w restauracji na plaży, 10.00-12.00, 12.30-17.00)
  • lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

W okolicy

  • tuż przy piaszczysto-żwirowej, prywatnej plaży; zalecane obuwie ochronne 
  • ok. 15 km od miejscowości Port Ghalib ze sklepami i restauracjami 
  • ok. 45 km od centrum miejscowości Marsa Alam
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min 

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Wygodny, stylowy hotel dysponujący jednym z najdłuższych pomostów w rejonie - ponad 700 m! Znakomity wybór dla miłośników aktywnego spędzania czasu, jak również świetna propozycja na wyjazd ze znajomymi z powodu rozbudowanego systemu All Inclusive.


Mapa Hotelu Tulip Magic Resort

Opinie o Hotelu Tulip Magic Resort

hotel leży centralnie na pustyni, dookoła nie ma nic ciekawego, sam piach i morze. raj dla osób szukających spokoju. my szukaliśmy miejsca gdzie będziemy mogli pływać i nurkować i się nie zawiedliśmy - rafa jest przepiękna, a na miejscu jest centrum nurkowe. jedzenie bardzo smaczne, szczególnie w barze na plaży, nigdy nie byliśmy głodni. pokoje ładne, choć trochę zniszczone. ogólnie cisza i spokój, przyjemne miejsce :))))

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0

Tulip Magic Resort - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen
1 os. standard z widokiem na basen
1 os. standard z widokiem na morze
1 os. standard z widokiem na ogrod
1 os. Pokój Standard z widokiem na ogród, widok na basen
1 os. Standard z widokiem na ogród, widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny dla 1 osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
2 os. standard z widokiem na basen
2 os. standard z widokiem na morze
2 os. standard z widokiem na ogrod
2 os. Pokój Standard z widokiem na ogród, widok na basen
2 os. Standard z widokiem na ogród, widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
3 os. standard z widokiem na basen
standard z widokiem na morze
3 os. Pokój Standard z widokiem na ogród
3 os. Pokój Standard z widokiem na ogród, widok na basen
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen
3 os. Pokój standard z widokiem na ogród, widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras

Tulip Magic Resort - Możliwości wyżywienia:


Tulip Magic Resort - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Tulip Magic Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00