cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Flamenco Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Flamenco Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Flamenco Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Flamenco Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Flamenco Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Flamenco Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Flamenco Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Flamenco Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Flamenco Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Flamenco Beach Resort, Morze Czerwone
1 / 10
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
24.09 - 08.10
już od 2996 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.08 - 06.09
już od 1196 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Flamenco Beach Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży

Hotel Flamenco Beach Resort
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Marsa el Alam
Ocena hotelu Flamenco Beach Resort:
3.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Flamenco Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 sierpnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Flamenco Beach Resort to atrakcyjny hotel w fenomenalnej lokalizacji - zapierające dech w piersiach widoki gwarantowane! Polecamy go zarówno na rodzinne wakacje, jak również na romantyczny wypad dla dwojga. To także idealna propozycja dla osób szukających spokoju, pragnących wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z rafą koralową, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny, atrakcyjny program animacji, mini club
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Flamenco Beach Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Flamenco Beach Resort to atrakcyjny hotel w fenomenalnej lokalizacji - zapierające dech w piersiach widoki gwarantowane! Polecamy go zarówno na rodzinne wakacje, jak również na romantyczny wypad dla dwojga. To także idealna propozycja dla osób szukających spokoju, pragnących wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z rafą koralową, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny, atrakcyjny program animacji, mini club
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 7 km od centrum El Ouseir
  • lokalizacja w spokojnej okolicy
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja 
  • winda 
  • ogród 
  • ogród zimowy
  • taras
  • podgrzewany basen (zewnętrzny, ze słodką wodą)
  • 2 baseny (zewnętrzne, ze słodką wodą, jeden przeznaczony tylko dla dorosłych)
  • sala TV

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w recepcji, lobby i barze, płatne) 
  • terminal internetowy (płatny, gotówką ok. 3 €/dzień) 
  • leżaki i parasole (przy basenie i na plaży, w cenie)
  • ręczniki (w cenie) 

Dodatkowe udogodnienia

  • kantor
  • sejf (w recepcji)
  • sklep z pamiątkami 
  • sklepy 
  • minimarket 
  • butik 
  • lekarz
  • pralnia (płatna, gotówką) 
  •  usługi konsjerża 
  • parking (strzeżony) 
  • 2 sale konferencyjne 
  • amfiteatr

karty

Visa, MasterCard, American Express 

Liczba pokojów

320

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel akceptuje psy (płatne, gotówką ok. 10 €/dzień)

Dla dzieci

  • plac zabaw 
  • pokój zabaw 
  • opieka nad dziećmi (płatna) 
  • łóżeczko dziecięce (na zapytanie, w cenie) 
  • wysokie krzesełko 
  • brodzik (ze słodką wodą) 
  • animacje dla dzieci i młodzieży 
  • miniklub (dla dzieci w wieku 4-12 lat) 
  • minidisco 

Sport i wellness

W cenie
  • centrum fitness
  • siłownia 
  • aerobik 
  • aqua aerobik 
  • piłka nożna 
  • siatkówka
  • siatkówka plażowa 
Płatne
  • strefa spa Flamenco Wellness
  • sauna fińska
  • masaże
  • jazda konna (w ofercie firm zewnętrznych)
  • rowery (w ofercie firm zewnętrznych) 
  • kort tenisowy (oświetlenie kortu, wypożyczenie rakiet)
  • nurkowanie powierzchniowe
  • szkoła nurkowania PADI

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu
  • międzynarodowy program animacyjny kilka razy w tygodniu
  • lekki program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo
  • karaoke
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na basen
  • w budynku bocznym
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • sejf (w cenie)
  • telefon
  • lodówka
  • minibar (płatny)
  • TV sat.
  • biurko
  • wanna
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 30 m2
  • widok boczny na morze lub widok na basen
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja (centralnie sterowane)
  • sejf (w cenie)
  • telefon
  • sofa
  • biurko
  • balkon lub taras
  • TV sat.
  • lodówka
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 25 m2
  • widok na basen lub ogród
  • w budynku bocznym
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • sejf
  • telefon (w cenie)
  • balkon lub taras
  • TV sat.
  • lodówka
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski: w cenie, ciasto: płatne, wliczone w all inclusive
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:30 - 23:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:30 - 23:00
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • napoje: wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: 24 h, płatne
Dwa posiłki
  • śniadanie: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • główna restauracja „Flamenco Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Sunshine Grill": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój, za opłatą
  • restauracja „Las Palmas": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, bufet, wymagana rezerwacja, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „Florencia Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, a la carte, wysokie krzesełka dla dzieci, za opłatą
  • bary i inne: 4
  • bar w lobby „Carmen Lounge Bar"
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pool Bar"
  • bar na plaży „Sunshine"
  • bar tematyczny „ALi Baba Shisha Bar"
  • Dodatkowe informacje
  •  wymagane noszenie opasek all inclusive
  •  kolacja przy świecach: 08:00 - 11:00, na zapytanie, wymagana rezerwacja, płatna, a la carte, stałe menu, wybór z menu
  • świąteczne atrakcje: w formie bufetu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, wino musujące, atrakcje noworoczne: w formie bufetu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, wino musujące

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Flamenco Beach Resort to atrakcyjny hotel w fenomenalnej lokalizacji - zapierające dech w piersiach widoki gwarantowane! Polecamy go zarówno na rodzinne wakacje, jak również na romantyczny wypad dla dwojga. To także idealna propozycja dla osób szukających spokoju, pragnących wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z rafą koralową, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny, atrakcyjny program animacji, mini club
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel znajduje się 6 km od centrum El Quseir, miasteczku położonym ok. 150 km na południe od Hurghady. Lotnisko w Marsa Alam oddalone jest od hotelu o ok. 65 km, lotnisko w Hurghadzie o ok. 120 km. El Quseir to ciche, spokojne, egipskie miasteczko z uroczym starym miastem, wąskimi uliczkami i tradycyjnymi, kolorowymi bazarami. Lokalizacja hotelu pozwala zwiedzić lokalne atrakcje jak stary fort, port i stare miasto w El Quseir.
    Plaża:

    Hotel (część Beach) znajduje się bezpośrednio przy długiej i szerokiej piaszczystej plaży. Przy brzegu rafa koralowa (200 - metrowy pomost z zejściem do wody), która daje możliwość podglądania podwodnego życia Morza Czerwonego. Zalecane obuwie ochronne. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie bezpłatne. Na plaży znajduje się bar z napojami i przekąskami. Część Resort znajduje się ok. 350 m od plaży (przejście przez uliczkę).
    Do dyspozycji gości:

    Hotel składa się z dwóch części Beach (przy plaży) i Resort (przejście przez mało uczęszczaną uliczkę). Każda część to 3-kondygnacyjny budynek główny. Obiekt posiada duży teren z przepięknym ogrodem (ok. 20 000 m2). W hotelu na gości czeka: przestronne lobby, kantor wymiany walut, pralnia (płatna), pokój do przechowania bagażu, sklepiki z pamiątkami (w części Beach), shuttle bus do El Quseir (płatny) i dyskoteka (w część Resort). Do dyspozycji gości są 3 duże baseny ze słodką wodą (2 w części Beach i 1 w części Resort), w tym jeden podgrzewany w sezonie zimowym. Do dyspozycji gości są 3 restauracje („Flamenco" i włoska a'la carte "Florencia" (płatna) w części Beach oraz "Las Palmas" w części Resort) oraz 5 barów („Carmen", "Sunshine Grill" na plaży (płatny), bar przy basenie "Cactus" w części Beach oraz bar przy basenie "Sevilla" i bar w dyskotece w części Resort), a także kącik z lodami i namiot orientalny "Ali Baba" z shishą (płatne) położony w pięknym ogrodzie w część Beach.
    Pokoje:

    Hotel dysponuje 310 pokojami (części Resort i Beach), w tym pokoje standardowe (ok. 28 m2 max. 3 osoby, lub 2 osoby i dziecko) i rodzinne (max. 3 osoby, lub 2 osoby i dziecko). Większość pokoi (w części Beach)posiada boczny lub bezpośredni widok na morze. Hotel posiada kilka pokoi z udogodnieniami dla niepełnosprawnych. Pokoje wyposażone są w klimatyzację centralną, łazienkę (prysznic, WC, suszarka do włosów), TV, telefon, sejf, mini lodówkę, na podłodze płytki, balkon lub taras.
    Wyżywienie:

    Oferta all inclusive obejmuje śniadania (06:30-10:00) ,obiady (13:00-15:00), popołudniowe przekąski (15:30-17:30), kolacje (18:30-22:00). W restauracji "Flamenco" i "Las Palmas" serwowane są śniadania i kolacje w formie bufetu. Kucharze przygotowują w nich posiłki na oczach gości. Obie restauracjeposiadajątarasy. W restauracji "Flamenco" podawane są obiady. Bar "Carmen" serwuje napoje i przekąski, "Sunshine Grill" na plaży serwujeobiady i popołudniowe przekąski. W barach przy basenach („Cactus" i "Sevilla") dostępne są lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz przekąski. Otwarte są w godzinach 11:00-23:00. Podczas głównych posiłków napoje serwowane są w szklankach. Napoje importowane, napoje butelkowane , espresso i cappuccino, lody i świeżo wyciskane soki nie są objęte formuła all inclusive. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usług objętych formułą all inclusive (np. godzin serwowania posiłków).
    Program sportowy i animacyjny:

    Dużym atutem hotelu są bogate animacje i liczne atrakcje: aerobik, gimnastyka w wodzie, water polo, siatkówka w wodzie, rzutki, boccia, tenis stołowy, kort tenisowy (oświetlenie za opłatą), boisko do piłki nożnej. Za dodatkową opłatą można skorzystać z: jazdy konnej i na wielbłądach, bilarda orazcentrum Spa (siłownia, masaże, sauna i jacuzzi - płatne) i centrum nurkowego (płatne) w części Beach. W orientalnym namiocie "Ali Baba" muzyka na żywo oraz odbywają się tu cotygodniowe przedstawienia (m.in. wieczory taneczne, karaoke). Dla dzieci hotel przygotował: 2 brodziki dla dzieci, mini club (w sezonie), 2 place zabaw (w każdej części hotelu po jednym), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie), krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka (za opłatą).
    Internet:

    Połączenie internetowe dostępne jest w lobby i w recepcji za dodatkowa opłatą.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    Naszym zdaniem:

    Hotel dla osób ceniących spokój, kochających morze i podglądanie podwodnego życia na bajecznych rafach koralowych Morza Czerwonego. Położony jest nad brzegiem morza (część Beach) oraz w przepięknym ogrodzie (część Resort). Polecany na sielski wypoczynek zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi.
    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wizy egipskiej (płatnej na lotnisku ok. 25 USD/os), wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    Luksor i Karnak

    Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach, w programie: świątynia w Karnaku, Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad.
    Cena ok. 115 USD/os
    .
    Nurkowanie głębinowe

    Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie na rafach i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych instruktorów.
    Cena ok. 85 USD/os.

    Rejs łódką Sea Scope

    Wypoczynek w Marsa Alam bez podziwiania rafy? Niemożliwe! Zapraszamy na ok. 1,5-godzinny rejs łodzią ze szklanym dnem dryfującą pomiędzy rafami. Możliwość podziwiania podwodnego świata pozostając na pokładzie łodzi.
    Cena ok.50 USD/os.

    W galabiji przez El Quseir!

    Popołudniowa wycieczka po najstarszym egipskim mieście nad Morzem Czerwonym - El Quseir. To jedno z niewielu nadmorskich miast, gdzie udało się zachować prawdziwe zwyczaje Egipcjan, nienaruszone jeszcze przez turystykę. Przebrani w tradycyjne regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy najstarszy meczet w mieście, kościół koptyjski oraz przespacerujemy się wąskimi uliczkami miasta. Następnie obiad w lokalnej restauracji rybnej. Po posiłku wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajduje się tradycyjna perfumeria oraz w coffee shopie, gdzie spróbujemy kawy z kardamonem lub herbaty z hibiskusa i zapalimy fajkę wodą.
    Cena ok.45 USD/os.

    Nurkowanie - wyspy Qulaan

    Fantastyczna wycieczka statkiem na wyspy Qulaan - niewielkie, rajskie wyspy rozrzucone po Morzu Czerwonym, otoczone bajkowymi rafami! Podczas wycieczki zaplanowane są 2 ponad godzinne postoje na snurkowanie (sprzęt do snurkowania w cenie). Podczas nurkowania duża szansa, że dołączą do nas delfiny! W cenę wycieczki wliczony jest lunch.
    Cena ok. 70 USD/os.

    Super wyprawa 2 w 1- pustynia i rafy!

    Wyprawę rozpoczniemy od około 2-godzinnej przejażdżki quadami po pustyni - przemierzając rozległą pustynię, otoczoną majestatycznymi górami poczujemy się jak prawdziwi odkrywcy! Po dawce adrenaliny będziemy mieć okazję odpocząć w wiosce beduińskiej przy przekąsce oraz herbacie z hibiskusa. Dalej przejedziemy do zatoki Marsa Mobarak, czyli zatoki żółwi. Czas na kąpiele wodne i słoneczne, a także snurkowanie na jednej z najpiękniejszych raf koralowych w rejonie Marsa Alam.
    Cena ok.60 USD/os

    Dom Żółwi

    Wspaniala morska wyprawa do miejsca, gdzie olbrzymie żółwie Morza Czerwonego stworzyły swój dom. Wypływamy z pięknej mariny w Port Ghalib i rozpoczynamy naszą przygodę, w czasie której planowane są trzy postoje na snurkowanie. Obiad na statku w cenie.
    Cena ok. 55 USD/os

    Asuan i Abu Simbel

    Dwudniowa wycieczka autokarowa: pierwszego dnia zwiedzimy Wielką Tamę Asuańską oraz świątynię Izydy, mieszczącą się na wyspie File. Następnie nocleg w Asuanie (na statku lub w hotelu). Wczesnym rankiem wyjazd z Asuanu i przejazd do Abu Simbel - monumentalnych i zachwycających świątyń faraona Ramzesa II i jego żony Nefretari. Następnie przejazd do Edfu, gdzie zobaczymy świątynię Horusa. Cena zawiera 2 obiady, kolację oraz śniadanie.
    Cena ok. 230 USD/os.

    Quad safari

    Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni oraz wizyta w beduińskiej wiosce, gdzie można poznać zwyczaje Beduinów i poznać prostotę ich życia.
    Cena ok. 60 USD/os.

    Dodatkowo
    : Kair - samolotem (cena ok. 450 USD/os), rejsy łódką po Morzu Czerwonym (cena ok. 100 USD/os), wizyta w aquaparku Akassia (cena ok. 60 USD/os).
    Uwaga! Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow , a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.
    Inne

    EGIPT MARSA ALAM - informacje ogólne

    Wiza

    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD/os.
    Czas

    Taki sam jak w Polsce.
    Język urzędowy

    arabski - dialekt egipski
    Waluta

    EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 16,6 EGP 1 EUR = ok. 17,5 EGP. Warto zabrać euro lub dolary (nie są akceptowane banknoty wydane przed 1996 r.) . Pieniądze można wymienić w kantorach (w hotelach lub w bankach). Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
    Elektryczność

    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony

    Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Napiwki

    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
    Orientacyjne ceny

    Obiad w restauracjiok. 150EGP woda 1l - 3 EGP piwo w barze od 70 EGP kawa w kawiarni od 20 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
    Poczta

    Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
    Wyloty z:
    Warszawy i Katowic. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    W regionie

    Marsa Alam

    Marsa Alam leży w południowej części wybrzeża Morza Czerwonego, będąc jednym z najmłodszych i najmniej zatłoczonych ośrodków turystycznych Egiptu. Ta część wybrzeża to kraina dziewicza, wybierana przez miłośników spokojnego wypoczynku, a także amatorów sportów wodnych. Rejon Marsa Alam znany jest jako raj dla nurków - cudownie kolorowe rafy koralowe oraz bogactwo ryb zachwycają turystów z całego świata. Jest to także znakomita baza wypadowa dla turystów pragnących zobaczyć zabytki Starożytnego Egiptu - Abu Simbel, Świątynię w Luksorze, Dolinę Królów, a także świątynię File.
    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD/os.
    Wizy

    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD/os.
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Egipcie trwa od listopada do połowy marca. W pozostałych terminach część udogodnień hotelowych może być dostępna w ograniczonym zakresie lub nieczynna.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Flamenco Beach Resort to atrakcyjny hotel w fenomenalnej lokalizacji - zapierające dech w piersiach widoki gwarantowane! Polecamy go zarówno na rodzinne wakacje, jak również na romantyczny wypad dla dwojga. To także idealna propozycja dla osób szukających spokoju, pragnących wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z rafą koralową, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny, atrakcyjny program animacji, mini club
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Marsa Alam

    OPIS

    Obiekt położony pomiędzy piaskami pustyni a turkusowymi wodami Morza Czerwonego. Od morza dzieli gości tylko ulica. Na plaży można skorzystać z oferty sportów wodnych czy też siatkówki plażowej. Polecany dla nurków, którzy niedaleko od brzegu odkryją rafę koralową. Na Gości czeka wyżywienie w formie AII Inclusive z kolorowymi drinkami i lokalną kuchnią.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    2001 r. Odnowiony w 2012 r. Na terenie znajdują się 3 restauracje, 3 bary, 2 sale konferencyjne, 3 baseny (1 podgrzewany w zimie), sejf w recepcji (bezpłatny), room service (płatny), pralnia (płatna).

    internet

    Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    przy hotelu, prywatna, piaszczysta. Przy plaży pomost. Długośc ok. 1 km. Parasole, leżaki, materace - bezpłatne. Skała koralowa przy wejściu do morza.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację centralną, TV, telefon, sejf (bezpłatny), łazienkę (WC, prysznic lub wanna, suszarka), mini bar (płatny), balkon lub taras. Typy pokoi: w kilku budynkach: pokoje standardowe (1 pokój)

    Wyżywienie

    3 restauracje, 3 bary All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, przekąski, podwieczorek w wybranych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych, soków ze świeżych owoców Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.włoska, grill

    z myślą o dzieciach

    2 brodziki (1 podgrzewany), animacje, mini klub (4-12 lat), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna opiekunka (płatna ok. 10$/h), wózki (ok. 10$/dzień), krzesełko w restauracji, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    siłownia, tenis stołowy, siatkówka, siatkówka plażowa, kort tenisowy, mini boisko do piłki nożnej

    płatne

    oświetlenie kortu, rakiety i piłki do tenisa, lekcje tenisa, centrum SPA, sauna, masaż, jacuzzi, aerobik, bilard, sporty wodne na plaży

    Aktualizacja opisu

    02.10.2017 10:38

    usługi dostępne w hotelu

    Przy plaży SPA Siłownia Tenis All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Flamenco Beach Resort to atrakcyjny hotel w fenomenalnej lokalizacji - zapierające dech w piersiach widoki gwarantowane! Polecamy go zarówno na rodzinne wakacje, jak również na romantyczny wypad dla dwojga. To także idealna propozycja dla osób szukających spokoju, pragnących wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z rafą koralową, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny, atrakcyjny program animacji, mini club
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Egipt/Marsa Alam

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 4*
    - kat. lokalna 4*

    Położenie

    - przy plaży - ok. 80 km od lotniska w Marsa Alam - ok. 10 km od El Quseir  

    Plaża

    - piaszczysta z pomostem (300 m)
    - rafa koralowa (zalecane obuwie ochronne)
    - parasole i leżaki (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Beach Front
    - klimatyzacja centralna
    - TV-Sat, telefon, sejf
    - mini bar (płatny)
    - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów)
    - balkon/taras - powierzchnia ok. 30 m2

    Pokój Rodzinny
    - wyposażenie pokoju BF
    - powierzchnia ok. 40 m2

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne
    - 2 baseny
    - siłownia - piłka nożna
    - siatkówka plażowa
    - korty tenisowe

    Płatne
    -oświetlenie oraz rakiety na kortach tenisowych
    - centrum SPA (masaże, sauna, łaźnia turecka, łaźnia parowa, jacuzzi) - centrum nurkowe

    Dla dzieci

    - brodzik - mini klub - pokój zabaw
    - plac zabaw
    - animacje

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach, podwieczorek. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach od 10:00 do 23:00.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna (kuchnia międzynarodowa)
    - restauracja  a la carte z daniami z grilla (płatna)
    - restauracja włoska a la carte (płatna)
    - lobby bar (10:00-24:00)
    - 4 bary

    Dodatkowe informacje

    - 2 sale konferencyjne
    - Wi Fi w recepcji i lobby barze (płatne)
    - sklepy, mini market - rok otwarcia hotelu: 1999 r., odnowiony w 2012 r. - www.flamencohotels.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.
    Cena nie zawiera: opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

    Informacje paszportowo - wizowe

    Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    ETI

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Flamenco Beach Resort to atrakcyjny hotel w fenomenalnej lokalizacji - zapierające dech w piersiach widoki gwarantowane! Polecamy go zarówno na rodzinne wakacje, jak również na romantyczny wypad dla dwojga. To także idealna propozycja dla osób szukających spokoju, pragnących wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z rafą koralową, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny, atrakcyjny program animacji, mini club
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Egipt/Marsa Alam

    Położenie

    Ośrodek położony jest w rejonie El Quseir, bezpośrednio przy prywatnej plaży z dostępem do rafy koralowej (zalecamy obuwie ochronne), zejście do wody ułatwia długie na ponad 200 m molo. W płytkiej strefie wody wyodrębniony jest obszar dla dzieci. Centrum El Quseir położone jest ok.. 7 km na południe (codziennie płatny transfer hotelowy),

    Wyposażenie

    Kompleks wybudowany w andaluzyjskim stylu, składa się z dwóch obszarów. Tuż przy plaży jest część Flamenco Beach, natomiast Flamenco Resort znajduje się za ulicą, ok. 200 m od wybrzeża. Na dużej powierzchni ok. 30 tys. m2 ogrodu lokalizowane są 3 baseny (częściowo podgrzewane w sezonie zimowym). Pozostałe udogodnienia w hotelu obejmują hol z recepcją, kącik internetowy (za opłatą), restaurację główną z dużym tarasem, 3 restauracje a la carte, bar basenowy, kawiarnie, pub i dyskoteka Granada, namiot Ali Baba Oriental. Ośrodek dysponuje prywatną, piaszczystą plażą z dostępem do rafy koralowej, która idealnie sprawdza się do pływania i nurkowania. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenach oraz na plaży są bezpłatne.

    Pokoje

    320 pokoje dwuosobowe wyposażone są w; wannę / prysznic, toaletę, suszarkę do włosów, klimatyzację, telefon, sejf, TV sat., mini bar oraz balkon lub taras. Pokoje dla trzech osób posiadają podwójne łóżko z dostawką. Pokoje jednoosobowe to pokoje dwuosobowe do pojedynczego wykorzystania.

    Sport i rozrywka

    Aerobik, aerobik w wodzie, piłka wodna, siatkówka plażowa, tenis stołowy, piłka nożna, program animacyjny. Za opłatą; centrum odnowy biologicznej z siłownią, sauną i jacuzzi, bilard, jazda konna oraz wypożyczalnia rowerów, szkoła nurkowa na plaży.

    Wyżywienie

    Dwa posiłki; śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje płatne dodatkowo). All inclusive; śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, po południu kawa / herbata i ciastka, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godz. 11 - 23 (bez napojów butelkowanych, świeżo wyciskanych soków, specjałów kawowych oraz lodów).

    Dzieci

    Mini klub (4 - 12 lat), 2 baseny, plac zabaw.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Flamenco Beach Resort to atrakcyjny hotel w fenomenalnej lokalizacji - zapierające dech w piersiach widoki gwarantowane! Polecamy go zarówno na rodzinne wakacje, jak również na romantyczny wypad dla dwojga. To także idealna propozycja dla osób szukających spokoju, pragnących wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z rafą koralową, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny, atrakcyjny program animacji, mini club
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Komfortowy, ciekawie zaprojektowany kompleks dwóch hoteli w dużym ogrodzie, w spokojnej okolicy. Dobra baza wypadowa na nurkowanie.

    Położenie

    Flamenco Beach znajduje się bezpośrednio przy plaży z pomostem (rafa), zaś Flamenco Resort 250 m od niej (przejście przez ulicę), 5 km od El Quseir (odpłatne przejazdy busem hotelowym), 65 km od lotniska w Marsa Alam.

    Wyposażenie

    2 restauracje główne, restauracja a'la carte Florencia (kuchnia włoska i barbeque), bary (w lobby, przy basenie, na plaży), bistro, kącik z lodami przy plaży, namiot beduiński z sziszą, sklepiki z pamiątkami, odpłatne łącza internetowe, taras, sala konferencyjna, gabinet lekarski.

    Pokoje

    Eleganckie, gustowne, wyposażone w łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka do włosów), klimatyzację, sejf, telefon, TV sat, małą lodówkę, balkon lub taras (widok na plażę, morze, basen, ogród). Pokoje Standard Resort - położone w drugiej linii brzegowej, pokoje Standard Beach - położone w hotelu Beach, w pierwszej linii brzegowej.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, po południu przekąski, ciasto, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane w wyznaczonych barach do godz. 23.00.

    Sport i rozrywka

    3 baseny o nieregularnych kształtach, aerobik, siatkówka plażowa, piłka wodna, szachy ogrodowe, bilard, siłownia, sauna, masaże, tenis ziemny, tenis stołowy, centrum nurkowe PADI (kursy, sprzęt, wyprawy), wypożyczalnia rowerów, animacje, program rozrywkowy, dyskoteka.

    Dla dzieci

    Brodzik w każdym z hoteli, plac i sala zabaw, miniklub (4-12 lat), łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Flamenco Beach Resort to atrakcyjny hotel w fenomenalnej lokalizacji - zapierające dech w piersiach widoki gwarantowane! Polecamy go zarówno na rodzinne wakacje, jak również na romantyczny wypad dla dwojga. To także idealna propozycja dla osób szukających spokoju, pragnących wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z rafą koralową, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny, atrakcyjny program animacji, mini club
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Marsa Alam, Egipt

    Opis hotelu

    Położony 100 m od plaży, 7,5 km od meczetu Khadija, 8 km od centrum Quseir i od twierdzy El Quseir.

    Udogodnienia i serwisy zawierają: restaurację, bar, ogród, basen, basen dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, korty tenisowe, siłownię, saunę (płatną), jacuzzi (płatne), sejf (w recepcji), bezprzewodowy dostęp do internetu, kącik internetowy, centrum biznesowe, salę konferencyjną, windę i całodobową recepcję.

    Pokoje wyposażone są w telefon, TV, minibar (płatny), klimatyzację, bezprzewodowy dostęp do internetu, balkon / taras, suszarkę do włosów i łazienkę.

    Resort Suites i Beach Suites posiadają również salon.

    Hotel składa się z dwóch budynków (po jednym z każdej strony drogi), Flamenco Beach (przy plaży) i Flamenco Resort (po drugiej stronie ulicy). Goście mogą korzystać ze wszystkich usług oferowanych w obydwu budynkach. Nie można zarezerwować konkretnego budynku.

    Zameldowanie odbywa się w budynku przy plaży.

    24 godzinna obsługa na ternie pomiędzy dwoma budynkami.

    Należy pamiętać, że klimatyzacja w pokojach jest centralnie sterowana przez hotel, dlatego jest włączana tylko w określonych godzinach w ciągu dnia, godziny te mogą się różnić.

    Prosimy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień mogą zostać zamknięte ze względu na warunki pogodowe i sezonowe.

    Adres: Km 7, El Quseir - droga Safaga, Quseir, Morze Czerwone, Egipt.

    Tech info

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Flamenco Beach Resort to atrakcyjny hotel w fenomenalnej lokalizacji - zapierające dech w piersiach widoki gwarantowane! Polecamy go zarówno na rodzinne wakacje, jak również na romantyczny wypad dla dwojga. To także idealna propozycja dla osób szukających spokoju, pragnących wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z rafą koralową, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny, atrakcyjny program animacji, mini club
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Oddalony ok. 7 km od centrum El Quseir, ok. 65 km od międzynarodowego lotniska w Marsa Alam. Codziennie shuttlebus do El Quseir za opłatą. W bezpośrednim sąsiedztwie hotelu Flamenco Beach.

    PLAŻA

    Prywatna i piaszczysta, przy hotelu Flamenco Beach, przejście przez ulicę i cały resort. Leżaki, parasole bezpłatnie, ręczniki plażowe bezpłatnie.

    HOTEL

    Kategoria lokalna 4* Flamenco Resort i siostrzany hotel Flamenco Beach to komfortowy i kameralny kompleks usytuowany na rozległym terenie. Otoczony bujną roślinnością sprzyjaja leniwemu odpoczynkowi i regeneracji sił. Polecany zarówno dla rodzin z dziećmi jak i par.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Ogólne i usługi - recepcja, lobby, dyskoteka, room service 24h, sklepiki. Restauracje i bary - restauracja główna, restauracja á la carte (włoska, za opłatą), restauracja Sunshine Grill, bar Carmen Lounge, bar przy basenie.

    INTERNET

    Wi-Fi w lobby za opłatą.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie - dwa baseny w tym jeden w hotelu Flamenco Beach, leżaki i parasole przy basenie, aerobik, siatkówka plażowa, tenis stołowy, kort tenisowy (oświetlenie za opłatą), dzienne i wieczorne programy animacyjne. Odpłatnie - bilard, siłownia, masaż, sauna, jacuzzi, centrum nurkowe i sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    Brodzik, mini klub (4-12), plac zabaw, opiekunka za opłatą, łóżeczko na życzenie.

    ZAKWATEROWANIE

    Pokój typu Standard - dwuosobowy z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej. Wyposażenie - łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, łazienka (wanna lub prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV/SAT, telefon, sejf, mini bar, internet za opłatą.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive  - śniadanie, lunch i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 11.00-23.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych napoi alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych, kawy typu cappuccino i espresso, lodów.

    INFORMACJE DODATKOWE

    http://www.flamencohotels.com Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, Master i Amex

    CENA

    Cena oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WARUNKI WJAZDOWE

    wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD.Nowość! Możliwość wykupienia wizy przez portal https://visa2egypt.gov.eg, koszt wizy jednokrotnego przekroczenia 25 USD, wielokrotna - 60 USD. Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Flamenco Beach Resort to atrakcyjny hotel w fenomenalnej lokalizacji - zapierające dech w piersiach widoki gwarantowane! Polecamy go zarówno na rodzinne wakacje, jak również na romantyczny wypad dla dwojga. To także idealna propozycja dla osób szukających spokoju, pragnących wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z rafą koralową, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny, atrakcyjny program animacji, mini club
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hurghada, Egipt

    Położenie

    spokojnie, bezpośrednio nad morzem, do El Quseir ok. 7 km (możliwości zakupów). Z lotniska Marsa Alam ok. 45 minut, z lotniska w Hurghadzie ok. 120 minut. Connected service w jęz. polskim.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu (Flamenco Beach Resort), plaża z rafa koralową (zalecane obuwie kąpielowe), dostęp do morza ułatwia długi i szeroki pomost. Dla dzieci specjalnie wydzielona strefa do kąpieli. Do drugiej - piaszczystej plaży dowozi bezpłatny bus hotelowy (ok. 8 min jazdy). Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe bezpłatnie, bar z przekąskami i napojami na plaży.

    Wyposażenie

    rozległy, przyjemny, zadbany kompleks hotelowy oferuje 330 pokoi i składa się z dwóch części: Flamenco Beach Resort (tuż przy plaży) i Flamenco Resort (do plaży ok. 250 metrów, przejście przez ulicę). Flamenco Beach Resort: do dyspozycji Gości: lobby, recepcja, windy, restauracja główna z dużym tarasem serwująca dania w formie bufetu, restauracja a la carte (kuchnia włoska i międzynarodowa), kilka barów, sklepy. Na zewnątrz znajdują się 3 baseny ze słodką wodą (1 podgrzewany od 01.12-01.04.15). Flamenco Resort: od Flamenco Beach oddzielony ulicą, recepcja, basen, bar przy basenie. W dużym (ok. 20.000 m2.) ogrodzie z bujną roślinnością znajduje się 1 basen ze słodką wodą (1 podgrzewany od 01.12-01.04.15), tarasy słoneczny, bar z przekąskami. Leżaki, parasole, ręczniki kąpielowe bryz basenach bezpłatnie. 5 pokoi dla Gości niepełnosprawnych. www.flamencohotels.com

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    wygodnie urządzone pokoje.Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze (E1-3A): w części przy plaży (Beach Resort): przestronne, kącik wypoczynkowy, mała lodówka, klimatyzacja, sejf, TV-satelitarna, telefon, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze (E1-3K): w części przy plaży, na wyższych piętrach, z balkonem, wyposażonej jak pok. 2A. Pokoje od strony ogrodu (E1-3B): w części Flamenco Resort, po drugiej stronie, przejście przez ulicę. Pokoje - wariant ekonomiczny (E1-3S): bez balkonu, tarasu.

    Dzieci

    plac zabaw, 2 oddzielne brodziki w części Beach Resort (jeden podgrzewany w sezonie zimowym) jeden brodzik w części Resort (podgrzewany zimą), animacja w ciągu dnia.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia, dyskoteka.

    Dostęp do internetu

    kącik internetowy w lobby za opłatą.

    Sport

    siatkówka plażowa, piłka nożna tenis stołowy, mała siłownia, szachy ogrodowe, polo wodne. Za opłatą: bilard, kort tenisowy, wypożyczalnie rowerów i sprzętu do nurkowania. Centrum nurkowe (PADI): kursy, personel niemieckojęzyczny, pakiety nurkowania.

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. Śniadanie w formie bufetu amerykańskiego. Kawa, herbata, kanapki i ciastka w godz.: 15:30 - 17.30. Napoje bezalkoholowe, kawa, herbata i lokalne napoje alkoholowe w godz. 11:00 - 23:00.

    Wcześniej = taniej

    do 28.02.16 25% zniżki, od 01.03-30.04.13 20% zniżki.

    Dni gratis

    7=6, 14=11 w terminach: 14.05-20.06.16, 28.08-11.09.16.

    Dla dzieci

    2-12 lat: pobyt gratis.

    Polecamy

    • przyjemny kompleks hotelowy
    • piękny, duży ogród z bujną roślinnością, ok. 20.000 m2
    • idealne warunki do nurkowania i snorkelingu


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Flamenco Beach Resort to atrakcyjny hotel w fenomenalnej lokalizacji - zapierające dech w piersiach widoki gwarantowane! Polecamy go zarówno na rodzinne wakacje, jak również na romantyczny wypad dla dwojga. To także idealna propozycja dla osób szukających spokoju, pragnących wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z rafą koralową, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny, atrakcyjny program animacji, mini club
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA SUN&FUN SF4 KATEGORIA EGIPSKA ****

    Położenie

    Hotel położony przy prywatnej, piaszczystej plaży, 65 km od międzynarodowego lotniska w Marsa Alam i 7 km od miasta El-Quseir, w bezpośrednim sąsiedztwie Flamenco Resort (z którego udogodnień Goście mogą także korzystać).

    HOTEL OFERUJE

    Do dyspozycji Gości: recepcja czynna całą dobę, 3 sale konferencyjne, 3 baseny w tym jeden w Flamenco Resort, brodzik, pomost, parking, dyżury lekarza, serwis pralniczy, winda, centrum odnowy biologicznej, pasaż ze sklepami, leżaki, parasoli i ręczniki w cenie.

    POKOJE

    W hotelu łącznie znajduje się 320 pokoi w pięciu kategoriach, w tym 230 standardowych, 27 typu single, 29 pokoi 2+1, 12 pokoi rodzinnych, 22 pokoje typu SUITE (2+2). Na wyposażeniu: balkon lub taras, telewizja satelitarna, bezpośredni telefon, klimatyzacja indywidualna, suszarka, sejf, łazienka z prysznicem lub wanną. Room service za opłatą.

    Wyżywienie

    W hotelu obowiązuje formuła HB. Goście mogą stołować się w restauracji głównej Flamenco, a także we włoskiej restauracji a' la carte Florencia (po uprzedniej rezerwacji za opłatą), a także Sunshine Grill (serwujące dania z grilla i przekąski), Ice Cream Corner (kącik z lodami), Cactus bar przy basenie, Ali Baba - w ogrodzie, gdzie można spróbować tradycyjnych potraw i zapalić fajkę wodną, tam również odbywają się wieczorne show i pokazy.

    SPORT I ROZRYWKA

    Centrum nurkowe, dyskoteka Granada we Flamenco Resort, centrum odnowy biologicznej, piłka plażowa, dzienne animacje, aerobik, kort tenisowy, stół do tenisa stołowego, krykiet. Odpłatnie: bilard, przejażdżki konne lub na wielbłądzie, wypożyczalnia sprzętu oraz lekcje nurkowania. Spragnieni nocnych rozrywek mogą wybrać się do oddalonego o 10 minut drogi centrum miasta El-Quseir busem hotelowym (płatne).

    DZIECI

    Brodzik, Kiddy Club (wakacyjną porą), krzesełka, łóżeczka, opiekuna odpłątnie na życzenie.

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel polecamy Gościom lubiącym duże przestrzenie oraz zieleń. Wymarzone wakacyjne miejsce dla rodzin z dziećmi. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ FLAMENCO RESORT KATEGORIA SUN&FUN SF4 KATEGORIA EGIPSKA ****

    Położenie

    Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie hotelu Flamenco Beach, oddalony o 250 m od piaszczystej plaży, 65 km od międzynarodowego lotniska w Marsa Alam i 7 km od miasta El-Quseir.

    HOTEL OFERUJE

    Do dyspozycji Gości przygotowano: recepcję czynną całą dobę, 3 sale konferencyjne, 3 baseny w tym dwa we Flamenco Beach, brodzik, pomost, parking, dyżury lekarza, serwis pralniczy, winda, centrum odnowy biologicznej. Goście mogą korzystać z udogodnień hotelu Flamenco Beach po wcześniejszej rezerwacji w recepcji.

    POKOJE

    W hotelu łącznie znajduje się 320 pokoi w pięciu kategoriach, w tym 230 standardowych, 27 typu single, 29 pokoi 2+1, 12 pokoi rodzinnych, 22 pokoje typu SUITE (2+2). 85 pokoi z widokiem na ogród i 10 z dostępem do internetu. Na wyposażeniu: balkon lub taras, telewizja satelitarna, bezpośredni telefon, klimatyzacja indywidualna, suszarka, sejf, łazienka z prysznicem lub wanną. Room service za opłatą.

    Wyżywienie

    W hotelu obowiązuje formuła HB. Bezpośrednio przy basenie w hotelu Flamenco Resort znajduje się Sevilla bar, a w budynku głównym restauracja Sevilla gdzie podawane są śniadania, obiady i kolacje. Goście mogą stołować się w hotelu Flamenco Beach, we włoskiej restauracji a' la carte Florencia (po uprzedniej rezerwacji za opłatą), a także Sunshine Grill (serwujące dania z grilla i przekąski), Ice Cream Corner (kącik z lodami), Cactus bar przy basenie, Ali Baba - w ogrodzie, gdzie można spróbować tradycyjnych potraw i zapalić fajkę wodną, tam również odbywają się wieczorne show i pokazy.

    SPORT I ROZRYWKA

    W hotelu znajduje się dyskoteka Granada, piłka plażowa, dzienne animacje, aerobik, kort tenisowy, stół do tenisa stołowego, krykiet. Odpłatnie: bilard, przejażdżki konne lub na wielbłądzie, wypożyczalnia sprzętu oraz lekcje nurkowania. Spragnieni nocnych rozrywek mogą wybrać się do oddalonego o 10 minut drogi centrum miasta El-Quseir busem hotelowym (płatne).

    DZIECI

    Dla najmłodszych: brodzik, Kiddy Club (wakacyjną porą), krzesełka, łóżeczka, opiekuna odpłatnie na życzenie.

    NASZYM ZDANIEM

    Wysoki standard usług, piękny ogród, a także przemiła obsługa sprawi, że rodzinne wakacje będą udane.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Mapa Hotelu Flamenco Beach Resort
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Flamenco Beach Resort

    3.9
    polecam

    Nie jest to może najnowszy hotel, ale jest zadbany i starannie prowadzony. Lezy na odludziu, najbliższe miasto El Quseir (10 minut taxi), do Hurghady już ok. 2h. Miejsce przeciętne, dla mało wymagających na długie, spokojne, sloneczne wakacje.

    POLECAM:
    singlom, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    3.9
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Flamenco Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      5.2
    • Pokoje
      5.1
    • Wyżywienie
      5.1
    • Atrakcje
      i sport
      4.9
    • Obsługa
      5.4
    HolidayCheck
    Ocena Flamenco Beach Resort:
    5.1 / 6

    Wyjazd na Święta Bożego Narodzenia 2018-03-24
    Szczegóły oceny hotelu Flamenco Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Wszystkim gorąco polecam hotel Flamenco! 2018-01-21
    Szczegóły oceny hotelu Flamenco Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Flamenco Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

    Standardzimmer lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Safe Telewizor
    Standardzimmer lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Safe Telewizor
    family room dbl
    standard [beach front] dbl
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
    Dvoulůžkový pokoj
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou, beach front
    Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami, beach front
    Dvoulůžkový pokoj, beach front
    POKÓJ DWUOSOBOWY Z BOCZNYM WID. NA MORZE
    POKÓJ DWUOSOBOWY
    POKÓJ DWUOSOBOWY PROMO
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    POKÓJ JEDNOOSOBOWY Z BOCZNYM WID. NA MORZE
    STANDARD-DOPPEL ZUR ALLEINBENU
    POKÓJ JEDNOOSOBOWY PROMO
    Rodinný pokoj pro 2 osoby
    Rodinný pokoj pro 3 osoby
    Rodinný pokoj pro 4 osoby
    Pokój rodzinny
    Jednolůžkový pokoj

    Flamenco Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


    Flamenco Beach Resort - miasta wylotu:


    Flamenco Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Flamenco Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00