cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
  • Hotel Mercure Hurghada, Morze Czerwone
1 / 19
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
27.10 - 01.11
już od 2236 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.12 - 10.12
już od 1439 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Mercure Hurghada
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Mercure Hurghada
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Mercure Hurghada:
4.7 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel należący do znanej sieci, która gwarantuje najwyższą jakość usług. Położony bezpośrednio przy plaży, a jednocześnie stosunkowo blisko centrum Hurghady, w egzotycznym ogrodzie i odznaczający się niską, ciekawą zabudową jest idealnym miejscem dla każdego, niezależnie od upodobań.

Hotel Mercure Hurghada w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel należący do znanej sieci, która gwarantuje najwyższą jakość usług. Położony bezpośrednio przy plaży, a jednocześnie stosunkowo blisko centrum Hurghady, w egzotycznym ogrodzie i odznaczający się niską, ciekawą zabudową jest idealnym miejscem dla każdego, niezależnie od upodobań.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 12 km od centrum Hurghady
  • bezpośrednio przy plaży
  • w spokojnej okolicy
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja 
  • ogród 
  • taras słoneczny 
  • basen (zewnętrzny, ze słodką wodą)

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w recepcji i lobby, w cenie) 
  • kawiarnia internetowa (w cenie)
  • recepcja 
  • ogród 
  • taras
  • sklep z pamiątkami 
  • sklepy 
  • jubiler 
  • fryzjer 
  • lekarz
  • pralnia (płatna) 
  • parking (niestrzeżony, w cenie) 
  • sala konferencyjna

Dodatkowe udogodnienia

  • sklep z pamiątkami 
  • sklepy 
  • jubiler 
  • fryzjer 
  • opieka medyczna (płatna)
  • pralnia (płatna) 
  • parking (niestrzeżony, w cenie) 
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

469

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dla dzieci

  • pokój zabaw 
  • plac zabaw 
  • łóżeczko dziecięce (na zapytanie, w cenie) 
  • menu dla dzieci 
  • wysokie krzesełko 
  • brodzik 
  • miniklub (dla dzieci w wieku 4-12 lat, codziennie, 9.00-12.00, 14.00-17.00) 
  • minidisco (dla dzieci w wieku 4-12 lat, codziennie, 20.00-20.30)

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia (9.00-19.00, dla gości all inclusive w cenie) 
  • minipiłka nożna 
  • siatkówka plażowa 
  • minigolf 
  • tenis stołowy 
Płatne
  • strefa spa (9.00-19.00, wstęp powyżej 16. roku życia)
  • sauna parowa 
  • hammam 
  • masaże 
  • zabiegi kosmetyczne
  • 4 korty tenisowe 
  • jazda konna (w ofercie firm zewnętrznych) 
  • żeglarstwo 
  • windsurfing 
  • szkoła nurkowania PADI

rozrywka

  • przedstawienia kilka razy w tygodniu
  • muzyka na żywo raz w tygodniu
  • karaoke
  • boccia w cenie
  • bilard za opłatą
  • dyskoteka 16+

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 48 m2
  • widok na basen
  • w bocznym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • sejf: w cenie
  • minibar: woda
  • telefon
  • TV sat
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój rodzinny z widokiem na ogród FZG1
  • 2-4 os.
  • ok. 48 m2
  • widok na ogród
  • w budynku bocznym
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • sejf (w cenie)
  • telefon
  • minibar (woda)
  • TV sat.
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
  • pokój dzienno-sypialny
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 22 m2
  • widok na morze
  • w budynku bocznym
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • sejf (w cenie)
  • telefon
  • minibar (płatny)
  • TV sat.
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
  • pokój dzienno-sypialny
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 22 m2
  • widok na ogród
  • w budynku bocznym
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • sejf (w cenie)
  • telefon
  • minibar (płatny)
  • TV sat.
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
  • pokój dzienno-sypialny

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: codziennie, w formie bufetu
  • obiad: codziennie, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie, w formie bufetu
  • przekąski: codziennie 13:00 - 17:00
  • ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • główna restauracja „Dar El Andalus": rodzaje kuchni: międzynarodowa, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, menu dla dzieci: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, na zapytanie, bufet, w cenie, codziennie 07:00 - 10:00, 12:00 - 15:00, 19:00 - 22:00, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „ASIAN RESTAURANT": rodzaje kuchni: azjatycka, a la carte, na zapytanie, wymagana rezerwacja, płatna, płatność gotówką, codziennie 19:00 - 22:00, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „MEDITERRANEAN": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, a la carte, wybór z menu, na zapytanie, wymagana rezerwacja, płatna, płatność gotówką, codziennie 19:00 - 22:00, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „MARINA": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte, wybór z menu, na zapytanie, wymagana rezerwacja, płatna, płatność gotówką, codziennie 19:00 - 22:00, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 4
  • bar „AZUR BAR": codziennie 10:00 - 00:00
  • bar przy basenie „POOL BAR": codziennie 10:00 - 17:00
  • bar na plaży „BEACH BAR": codziennie 10:00 - 17:00
  • „SHARKY DISCO BAR"
  • bar przekąskowy: codziennie 13:00 - 17:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel należący do znanej sieci, która gwarantuje najwyższą jakość usług. Położony bezpośrednio przy plaży, a jednocześnie stosunkowo blisko centrum Hurghady, w egzotycznym ogrodzie i odznaczający się niską, ciekawą zabudową jest idealnym miejscem dla każdego, niezależnie od upodobań.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Egipt / Hurghada

    Opis oferty:

    Należący do znanej na całym świecie sieci Mercure Hotels, położony tuż przy długiej, piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem, jest idealnym miejscem zarówno na romantyczne wakacje we dwoje, jak i w gronie przyjaciół. Egzotykę tego miejsca podkreśla orientalny nubijski styl. Do dyspozycji Gości są przestronne pokoje wyposażone we wszystkie wygody, 3 restauracje i 4 bary, w tym przy plaży. Bogata i różnorodna oferta sportowa spodoba się miłośnikom aktywnego wypoczynku, a uśmiechnięci animatorzy i miniklub przypadną do gustu dzieciom.

    POŁOŻENIE:

    ok. 15 km od centrum HURGHADY, ok. 4 km od centrum handlowego; ok. 10 km od lotniska w Hurghadzie; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko - hotel - lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, długa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, bar.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, stylowy, zbudowany w 1995 r., odnowiony w 2010 r., 312 pokoi, kilka budynków, 3 piętra, eleganckie lobby, restauracja główna Andalus - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja Asian - á la carte, kuchnia azjatycka, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja rybna Al Samaka - á la carte, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 4 bary: w lobby, przy basenie, na plaży i na tarasie, sklepiki z pamiątkami, bankomat; centrum konferencyjne na 120 osób, taras z widokiem na ogród i morze, ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i na tarasie, za opłatą: fryzjer; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Dinners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), zadbany, ok. 22 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji), balkon lub taras, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość dostawki dla 2 dzieci - łóżko piętrowe), zadbany, ok. 48 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo oddzielone drzwiami pomieszczenie z łóżkiem piętrowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, ok. 1500 m², słodka woda, basen, ok. 450 m², słodka woda, basen Dynamic Pool, ok. 600 m², słodka woda, wydzielona część dla dzieci, ok. 50 m², przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy z oświetleniem (płatne: ok. 10 USD), 2 boiska do squasha, tenis stołowy, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, minigolf; animacje dla dorosłych i dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka; centrum spa: bezpłatnie: siłownia; płatne: zabiegi.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.00-15.00), kolacja (18.30-21.30) w restauracji głównej, późne śniadanie (10.00-12.00), przekąski i lody (13.00-17.00), podwieczorek: kawa i herbata (17.00-18.00) w wyznaczonym barze, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-00.00) w wyznaczonym barze; wino serwowane jest tylko podczas obiadu i kolacji, piwo nie jest serwowane w barze na plaży; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0065/3464646, www.mercure.com

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel należący do znanej sieci, która gwarantuje najwyższą jakość usług. Położony bezpośrednio przy plaży, a jednocześnie stosunkowo blisko centrum Hurghady, w egzotycznym ogrodzie i odznaczający się niską, ciekawą zabudową jest idealnym miejscem dla każdego, niezależnie od upodobań.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Hurghada

    OPIS

    Zanurz się w morzu przyjemności z czterogwiazdkowym Mercure Hurghada. Poznaj niektóre z najbardziej spektakularnych raf koralowych na świecie oraz moc udogodnień w pakiecie all-inclusive ośrodka wypoczynkowego na skraju Morza Czerwonego którego woda jest krystalicznie czysta. Jeśli kochasz słońce i sport, jest to idealne miejsce, gdyż jest tu wszystko - od nurkowania po codzienne zajęcia z zespołem hotelowym.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1995 r. Odnowiony w 2012 r. Na terenie hotelu: restauracje (4), bary (4), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, baseny odkryte (2). Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, płatne: bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 19 budynkach:budynek główny (liczba pięter: 1), 18 aneksów (liczba pięter: 3) Typy pokoi: pokoje standardowe: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty dla HB, butelka wody dla AII, butelka wody + sok dla UAI na przyjazd), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne: 1 sypialnia, przepierzenie, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty dla HB, butelka wody dla AII, butelka wody + sok dla UAI na przyjazd), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje superior: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty dla HB, butelka wody dla AII, butelka wody + sok dla UAI na przyjazd), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracje a la carte (3), bary (4, Ultra bar dla gości UAI)

    śniadanie i obiadokolacja

    śniadanie (07:00-10:00), obiadokolacja (19:00-22:00) , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.śródziemnomorska, chińska, owoce morza All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:00-15:00), kolacja (18:30-21:30), późny posiłek (21:30-23:59) serwowane w restauracji Dar El Andalus, późne śniadanie (10:00-12:00), podwieczorek (17:00-18:00) serwowane w barze Azur, przekąski i lody (13:00-17:00) serwowane w barze na basenie, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Restauracje a la carte Wymagana rezerwacja.śródziemnomorska - jedna wizyta podczas pobytu gratis, chińska - płatna, owoce morza - płatna Ultra All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:00-15:00), kolacja (19:00-22:00) serwowane w restauracji Dar El Andalus, przekąski i lody (13:00-17:00) serwowane w barze na basenie, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Restauracje a la carte Wymagana rezerwacja.śródziemnomorska - jedna wizyta podczas pobytu gratis, chińska - płatna, owoce morza - jedna wizyta podczas pobytu gratis

    z myślą o dzieciach

    brodziki (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    korty do tenisa ziemnego (4), rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, piłka nożna, siatkówka plażowa, squash, minigolf, aerobik, siłownia, animacje , jacuzzi, dyskoteka

    płatne

    oświetlenie kortów, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, salon piękności, łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    10.06.2019 15:21

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel należący do znanej sieci, która gwarantuje najwyższą jakość usług. Położony bezpośrednio przy plaży, a jednocześnie stosunkowo blisko centrum Hurghady, w egzotycznym ogrodzie i odznaczający się niską, ciekawą zabudową jest idealnym miejscem dla każdego, niezależnie od upodobań.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Egipt/Hurghada

    Kategoryzacja hotelu

    kat. Exim Tours 4* kat. lokalna 4*

    Położenie

    - przy plaży - ok. 15 km od centrum Hurghady - ok. 10 km od lotniska w Hurghadzie

    Plaża

    - piaszczysta, długa, łagodne zejście do morza - leżaki i parasole (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, sejf (bezpłatny) - mini bar (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic,suszarka do włosów) - balkon/taras - powierzchnia ok. 22 m2  Pokój Superior - wyposażenie pokoju standardowego - powierzchnia ok. 52 m2 Pokój Rodzinny - wyposażenie pokoju standardowego - dwa pokoje (jeden z łóżkiem piętrowym) - powierzchnia ok. 52 m2

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - basen - siłownia - 2 korty do squasha Płatne - korty tenisowe - billard - sauna, jacuzzi, masaże - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - basen - mini klub - animacje

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lody, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach, późne śniadanie. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w wybranych barach w godzinach 10:00 - 24:00. Wino serwowane jest tylko do obiadów i kolacji, piwo nie jest serwowane w barze na plaży. 

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - restauracje a la carte (płatna) - lobby bar - bar przy basenie - bar na plaży - bar na tarasie  

    Dodatkowe informacje

    - internet Wi Fi w lobby oraz na tarasie (bezpłatny) - sala konferencyjna - pralnia,  fryzjer, sklepy - hotel dysponuje 469 pokojami - rok otwarcia hotelu: 1995 r. (odnawiany w 2010 r.) - www.mercure.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

    Informacje paszportowo-wizowe

    Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel należący do znanej sieci, która gwarantuje najwyższą jakość usług. Położony bezpośrednio przy plaży, a jednocześnie stosunkowo blisko centrum Hurghady, w egzotycznym ogrodzie i odznaczający się niską, ciekawą zabudową jest idealnym miejscem dla każdego, niezależnie od upodobań.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA SUN&FUN SF4

    KATEGORIA EGIPSKA

    ****

    Położenie

    Mercure Hotel położony jest bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży (700 m), 5 km od międzynarodowego lotniska w Hurghadzie i 10 minut drogi od centrum miasta.

    HOTEL OFERUJE

    Do dyspozycji Gości: recepcja czynna całą dobę, basen o powierzchni 800 m2 z wydzielonym brodzikiem dla dzieci (podgrzewany zimą), darmowy internet w lobby (Wi-Fi), serwis pralniczy, pasaż ze sklepami, bus hotelowy do centrum (płatny) salę konferencyjną na 130 osób, 3 restauracje (główna, orientalna i sea food), dyskotekę, 3 bary oraz miejsce, w którym można spróbować tradycyjnego jedzenia i zapalić fajkę wodną.

    POKOJE

    W hotelu i willach łącznie znajduje się 312 pokoi (możliwość rezerwacji pokoi łączonych). Na wyposażeniu pokoi standardowych: balkon lub taras, dostęp do internetu (płatne), klimatyzacja indywidualna, bezpośredni telefon, tv, sejf, mini bar (płatny).

    Wyżywienie

    W hotelu obowiązuje opcja All inclusive, w godzinach od 10.00-24.00, w tym czasie Goście mogą spożywać lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe. Posiłki główne w restauracji Der Al Andalus: śniadania kontynentalne 06.00-07.00, śniadania 07.00-10.00, obiad 12.00-15.00, kolacja 19.00-22.00, późne przekąski 22.00-24.00, a także w Azur barze pózne śniadanie od 10.00-12.00 i przerwa kawowa 17.00-18.00, a w Le Grand Blue (bar przy basenie) od 13.00-17.00 podawane są przekąski. W opcji Ultra all inclusive dodatkowo dostępne są wybrane alkohole importowane oraz można skorzystać raz na pobyt z obu restauracji a'la carte. Ponadto Goście mogą raz na pobyt skorzystać bezpłatnie z busa hotelowego do Hurghady oraz lekcji windsurfingu.

    SPORT I ROZRYWKA

    Oprócz basenu dla Gości przygotowano: 4 korty tenisowe, 2 boiska do squasha, dyskotekę, centrum sportów wodnych, całodzienny program animacyjny, a także bilard, centrum nurkowe, przejażdżki konne oraz na wielbłądach. Ponadto Goście skorzystać bezpłatnie mogą w ramach formuły All inclusive i Ultra all inclusive z tenisa stołowego, mini golfa, siłowni, sauny, jacuzzi oraz kortów tenisowych i squasha (w ciągu dnia).

    DZIECI

    Dla najmłodszych: łóżeczka, krzesełka, brodzik, kids club czynny od 09.00-17.00

    NASZYM ZDANIEM

    Ten bardzo przyjemny hotel polecamy osobom spragnionym plażowania, lubiącym aktywny wypoczynek, a także ceniącym sobie bliskość miasta.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel należący do znanej sieci, która gwarantuje najwyższą jakość usług. Położony bezpośrednio przy plaży, a jednocześnie stosunkowo blisko centrum Hurghady, w egzotycznym ogrodzie i odznaczający się niską, ciekawą zabudową jest idealnym miejscem dla każdego, niezależnie od upodobań.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    4

    Region

    HURGHADA

    Opis oferty:

    Hotel należy do renomowanej sieci Mercure Hotels, usytuowany w pięknym ogrodzie. Do dyspozycji gości basen zewnętrzny (z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym), restauracja główna, 3 bary, 2 restauracje serwujące kuchnie orientalną i owoce morza, a także sala konferencyjna.

    POKOJE:

    312 pokoi; wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, sejf, minibar (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), balkon lub taras

    W HOTELU:

    masaże, zabiegi pielęgnacyjne, salon fryzjerski, pralnia, sauna, jacuzzi, łaźnia parowa, lekarz, sporty wodne na plaży, sprzęt do tenisa, oświetlenie kortu, room service, bilard, szkoła nurkowania

    POŁOŻENIE:

    16 km od centrum Hurghady, 5 km od lotniska

    PLAŻA:

    piaszczysta plaża o długości 700m znajduje się bezpośrednio przy hotelu, serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, materace), dostęp do rafy koralowej

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, lody oraz napoje butelkowane

    DLA DZIECI:

    brodzik, mini klub (4-12 lat), krzesełka w restauracji (na życzenie), łóżeczko (na życzenie)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, siłownia, tenis stołowy, mini golf, korty tenisowe, squash, boccia, łucznictwo, dyskoteka, internet w lobby


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel należący do znanej sieci, która gwarantuje najwyższą jakość usług. Położony bezpośrednio przy plaży, a jednocześnie stosunkowo blisko centrum Hurghady, w egzotycznym ogrodzie i odznaczający się niską, ciekawą zabudową jest idealnym miejscem dla każdego, niezależnie od upodobań.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Komfortowy hotel należy do znanej sieci Mercure Hotels. Obiekt  wybudowany w 1995 r. Odnowiony w 2010 r.

    Położenie

    Hotel położony jest przy piaszczystej plaży o długości ok. 700 m, ok. 15 km od centrum Hurghady i ok. 10 km od międzynarodowego portu lotniczego w Hurghadzie.

    Wyposażenie

    Całodobowa recepcja, eleganckie lobby, Wi-Fi w lobby, 3 restauracje, 5 barów, ogród, sala konferencyjna, sklepiki z pamiątkami, bankomat, taras widokowy, parking. Parasole, leżaki, materace oraz ręczniki dostępne bezpłatnie.  Odpłatnie: kawiarenka internetowa, pralnia.

    Pokoje

    Standoardowe pokoje (22 m2) z balkonem lub tarasem. Wyposażone w łazienkę (WC, prysznic, suszarka), klimatyzację, TV, Wi-Fi, minibar, telefon, sejf.

    Wyżywienie

    All inclusive - Śniadania, lunch oraz kolacje. Ponadto przekąski, napoje i lokalne alkohole podawane w trakcie dnia.

    Sport i rozrywka

    Basen, centrum fitness, mini boisko do piłki nożnej, siatkówka plażowa, tenis stołowy, korty tenisowe, minigolf, animacje. Odpłatnie: centrum SPA, centrum sportów wodnych, bilard, oświetlenie kortów tenisowych, squash,  jazda konna, dyskoteka.

    Dla dzieci

    Brodzik, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, łóżeczka (na życzenie), krzesełka i menu dla dzieci w restauracji.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Oasis Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel należący do znanej sieci, która gwarantuje najwyższą jakość usług. Położony bezpośrednio przy plaży, a jednocześnie stosunkowo blisko centrum Hurghady, w egzotycznym ogrodzie i odznaczający się niską, ciekawą zabudową jest idealnym miejscem dla każdego, niezależnie od upodobań.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    Ten 4* hotel charakteryzujący się ciekawą architekturą, położony jest  tuż przy długiej, piaszczystej plaży. Ciekawa oferta rekreacyjno-sportowa, programy rozrywkowy oraz animacje dla dzieci sprawią, że wakacje spędzone tu będą udane.

    Położenie

    Ok. 15 km od centrum Hurghady, ok. 8 km od lotniska w Hurgadzie.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, długa. Leżaki, parasole, ręczniki bezpłatnie.

    Hotel

    Wi-Fi bezpłatne w lobby. 469 pokoi, recepcja z lobby, przechowalnia bagażu. Płatne: fryzjer, sklep, pralnia, sala konferencyjna.

    Pokoje

    Klimatyzacja, łazienka (prysznic/wanna), suszarka do włosów, TV Sat, balkon lub taras, mini bar (płatny; w opcji All Inclusive uzupełniany raz dziennie w wodę w butelce). Standardowy - dla 2 osób z możliwością dostawki dla 1 osoby dorosłej lub 1 dziecka. Pokoje z widokiem na morze oraz basen dodatkowo płatne. Oferta zawiera zdjęcia przykładowych pokoi.

    Rekreacja, sport, atrakcje

    2 baseny zewnętrzne, leżaki, parasole, ręczniki bezpłatne; wieczorne pokazy. Bezpłatnie w opcji All Inclusive: (wymagana wcześniejsza rezerwacja) siłownia, sauna, jacuzzi (max. 30-minutowe sesje), tenis ziemny i squash (płatne oświetlenie i sprzęt), minigolf i ping pong. Płatnie: bilard, jazda konno (w ofercie zew. firm), masaże, łaźnia turecka, centrum sportów wodnych, centrum nurkowe.

    Dla dzieci

    Plac zabaw, brodzik (podgrzewany w okresie zimowym), miniklub (6 dni w tygodniu), łóżeczko dziecięce (na zapytanie przed przyjazdem)

    Wyżywienie

    HB: śniadania I obiadokolacje. Wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania; napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. All Inclusive: Śniadania, obiady, kolacje w restauracji głównej; późne śniadania, lekkie przekąski i lody (13:00-17:00), popołudniowa herbata. Wybrane lokalne napoje alkoholowe lub bezalkoholowe serwowane w wyznaczonych barach i restauracjach. Wino serwowane jest tylko podczas obiadu i kolacji, piwo nie jest serwowane w barze na plaży. Raz na pobyt wizyta w restauracji a'la carte Mediterranean" - konieczna jest wcześniejsza rezerwacja.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna Dar El Andalus, 3 restauracje a'la carte (płatne), 5 barów.

    Informacje dodatkowe

    Hotele zastrzegają sobie prawo do modyfikowania oferty All Inclusive. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują na miejscu w hotelu. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu - październik 2018. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu. Hotel może wymagać noszenia opaski All Inclusive. Hotel może pobierać opłaty za zgubioną kartę do pokoju, kartę na ręczniki, ręczniki lub bransoletkę.

    Świadczenia w cenie

    Cena zawiera (PLN): obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer: lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT.

    Warto wyróznić

    * położenie tuż przy piaszczystej plaży * ciekawy program animacyjny * niska zabudowa

    Wiza

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie, na lotnisku. Opłaty za wizę od 1 maja 2014 r. wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna) lub 35 USD (wiza wielokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport ( z pustą stroną) musi posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży. W razie uszkodzenia lub utraty paszportu należy zgłosić ten fakt na policję, zwrócić się do Wydziału Konsularnego Ambasady RP w Kairze o wydanie paszportu tymczasowego, a następnie wystąpić do tutejszego Urzędu MSW (Kair, przy Placu Tahrir) w celu uzyskania potwierdzenia wjazdu na teren Egiptu oraz wizę wyjazdową. Wiza taka jest ważna wówczas przez 7 dni i nie można bez niej wyjechać z Egiptu.Obywatele Białorusi wylatujący z Polski do Egiptu, zgodnie z informacja zawartą w systemie TIMATIC należącym do Międzynarodowego Zrzeszenia Przewoźników Powietrznych (IATA), muszą posiadać aktualną wizę do Egiptu już podczas odprawy biletowo- bagażowej. Nie ma możliwości uzyskania wizy w Egipcie. Bez wymaganego zezwolenia pasażerowie nie zostaną wpuszczeni na pokład samolotu.


    Mapa Hotelu Mercure Hurghada
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Mercure Hurghada

    4.7
    zdecydowanie polecam

    Super hotel, spokojny, kameralny, w ogóle nie widać że to jest ta głośna, rozkrzyczana Hurghada. Leży nad samym morzem, składa się z niskich, zadbanych, bardzo miłych budyneczków w ogrodzie. Duży, zadbany basen sprzyja kąpielom. Pokoje chyba remontowane albo po prostu niezniszczone, wszystko sprawne, klimatyzacja, łazienka czysta aż błyszczała. Bardzo dużo jedzenia o każdej porze dnia, można było pójść śniadanie już o 6 rano lub wcześniej, słodyczy i owców mnóstwo, drinki też niczego sobie. Do tego w głównym budynku internet był dostępny cały czas za darmo. Duży, luksusowy hotel, polecam :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.7
    zdecydowanie polecam

    bardzo polecam ten hotel. swietna lokalizacja super jedzenie, mila atmosfera raj na ziemi

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      5.1
    • Pokoje
      5.1
    • Wyżywienie
      4.4
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      5.1
    HolidayCheck
    Ocena Mercure Hurghada:
    5.1 / 6

    Wakacje w grudniu 2017 2017-12-13
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    6.0
    Pierwsze wakacje w zimie 2017-12-13
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel na 4 z plusem 2017-12-13
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    4.0
    Już tam nie wrócimy 2017-09-22
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.3
    Hotel ktory w ktorym czas sie zatrzymuje 2010-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Spędziliśmy w hotelu tydzień w sierpniu. W największym skrócie - wszystko, co było w ofercie, znaleź...
    więcej

    6.0
    Naszym zdaniem, wart polecenia 2010-09-26
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.5
    Idealny hotel dla pary, bardzo romantyczny 2011-11-11
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Jeden z najlepszych w jakich byłem! 2014-01-21
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Standard hotelu należy ocenić na co najmniej 5 gwiazdek. Cudowne położenie nad samym morzem. Plaża w...
    więcej

    6.0
    Bardzo dobry hotel. Rodzinna atmosfera. Jedzenie na 10! 2015-11-30
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.7

    Sredni, rodzinny przyjemny hotel.Fantastyczni Animatorzy. Bardzo duzy wybor dyscyplin sportowych.Do...
    więcej

    5.5
    Chętnie tam wrócę 2016-03-31
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Radzę wszystkich do wyboru tego hotelu gdyż jest on godny uwagi. Jedzenie bardzo nam smakowało , pok...
    więcej

    5.8
    Podoba nam się w hotelu 2016-04-13
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Piękny Hotel w bardzo ładnym i zadbanym położeniu. Pokoje są bardzo przyjemnie urządzone w Europej...
    więcej

    6.0
    Rodzinne wakacje. 2016-06-05
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo podobały mi się tu odpocząć. Wycieczka rodzina była wspaniała. Moja córka poszła do klubu dla...
    więcej

    5.8
    Rodzinna wycieczka nad morze 2016-07-10
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Dobry hotel na plaży. Byliśmy tu przez dwa tygodnie. Pokój dwuosobowy z widokiem na morze. Dwie sypi...
    więcej

    5.9
    Nasz romantyczny wyjazd 2016-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Dobry hotel na wypoczynek. Mój pokój był ładny i przytulny. W hotelu znajduje się wiele pięknych roś...
    więcej

    5.8
    Towarzyski personel 2016-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Byłam w tym hotelu przez dwa tygodnie. Hotel ma dobrą obsługę. Nasze pokoje są sprzątane codziennie,...
    więcej

    5.9
    Świetna plaża 2016-10-02
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Hotel posiada dobrą infrastrukturę, dużą liczbę pokoi. Mój pokój był z widokiem na piękny ogród. Prz...
    więcej

    5.8
    Przyjdę tu ponownie. 2016-11-03
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Podobał mi się ten hotel. Spędziłem dwa tygodnie tu z żoną i córką. Dobre wnętrze pokoju i hotel w o...
    więcej

    5.9
    Wspaniała podróż. 2016-12-10
    Szczegóły oceny hotelu Mercure Hurghada:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Byłem tu z moich przyjaciół w listopadzie 2016. To dobry hotel dla ciekawego i aktywnego wypoczynku....
    więcej

    5.9

    Mercure Hurghada - możliwości zakwaterowania:

    Room Family Pool View
    FAMILY ROOM
    pok. 2 os. z widokiem na morze std sea view
    pok. 2 os. z widokiem na ogród std garden view
    Pokój 2 os. z widokiem na ogród
    Pokój 2 os. z widokiem na morze
    pokój rodzinny z widokiem na ogród fam garden view
    Pokój 2 os. Superior z widokiem na ogród
    Pokój 2 os. Superior z widokiem na basen
    single sgl garden view
    superior z widokiem na ogród sup garden view
    family room dbl
    standard [garden view] dbl
    standard [sea view] dbl
    STANDARD ROOM
    superior [garden view] dbl
    FAMILY ROOM
    Room Family Garden View
    Room Family Garden View
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    STANDARD ROOM SEA VIEW
    Room Standard SeaView
    STANDARD ROOM
    Pok. rodzinny 4 os.
    Room Superior Garden View
    Room Standard SeaView
    STANDARD ROOM SEA VIEW
    FAMILY ROOM
    Room Family Pool View
    SUPERIOR Z WIDOKIEM NA BASEN
    STANDARD ROOM SEA VIEW
    Pok. 1 os.
    Room Standard Garden View
    Room Superior Garden View
    Room Superior Pool View
    Room Superior Pool View
    SUPERIOR Z WIDOKIEM NA BASEN
    Room Standard Garden View
    STANDARD ROOM
    SUPERIOR Z WIDOKIEM NA BASEN

    Mercure Hurghada - Możliwości wyżywienia:


    Mercure Hurghada - miasta wylotu:


    Mercure Hurghada - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Mercure Hurghada? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00