cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
1 / 64
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
19.09 - 23.09
już od 3858 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
28.10 - 29.10
już od 320 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Premier Le Reve
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Premier Le Reve
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Premier Le Reve :
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

Hotel Premier Le Reve w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 10 km od miejscowości Makadi
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

Do dyspozycji gości

  • lobby
  • windy
  • recepcja 24 h
  • restauracja główna Turquoise (bufetowa) 
  • 5 restauracji a la carte (Bella - włoska, Mandarin - chińska, Miyako - japońska/azjatycka/sushi, Little Delhi - indyjska, Mermaid - śródziemnomorska, płatne, konieczna wcześniejsza rezerwacja)
  • ogród
  • bar w lobby
  • lounge bar 
  • bar Vitamin 
  • bar przy basenie
  • 2 baseny (podgrzewany basen z wodą słodką i basen z wodą morską)
  • taras

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)
  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • sejf
  • kantor
  • Wi-Fi, w całym hotelu: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • lekarz
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • miejsca do parkowania: parking (w zależności od dostępności), strzeżony: w cenie

Dodatkowe udogodnienia

  • sklepy
  • fryzjer
  • pralnia (płatna)
  • kantor 
  • sejf w recepcji (w cenie) 
  • bankomat 
  • sklep z pamiątkami 
  • minimarket 
  • jubiler 
  • lekarz 
  • parking 

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

367

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel tylko dla dorosłych (16+)
  • zakwaterowanie od 14.00
  • wykwaterowanie do 12.00 
  • hotel nie akceptuje zwierząt 

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • zajęcia relaksacyjne
  • siatkówka plażowa
Płatne
  • strefa spa: „The Sense"
  • sauna parowa
  • hamam
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • rowery

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 1-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 49 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • sejf (w cenie)
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: napoje bezalkoholowe: wliczone w all inclusive, woda: wliczone w all inclusive, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • Wi-Fi (w cenie)
  • TV sat.
  • telefon
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Suita SUX1
  • 1-3 os.
  • ok. 66 m2
  • widok na basen/częściowy widok na morze
  • budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • sejf (cenie)
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar
  • Wi-Fi (w cenie)
  • TV sat.
  • prysznic
  • jacuzzi
  • WC, szlafroki
  • kapcie
  • łazienka oddzielona szklaną ścianą
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 49 m2
  • częściowy widok na morze
  • WC
  • wanna
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • szlafrok
  • kapcie
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • sejf (w cenie)
  • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty
  • minibar
  • balkon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • w głównym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • telefon
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 1-3 os.
  • ok. 49 m2
  • widok na basen/częściowy widok na morze
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • sejf
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX4
  • 1-3 os.
  • ok. 56 m2
  • widok na basen/częściowy widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • sejf (w cenie)
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, wliczone w all inclusive, napoje bezalkoholowe: w cenie, wliczone w all inclusive, woda: w cenie, wliczone w all inclusive
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • TV sat.
  • prysznic
  • jacuzzi
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX5
  • 1-3 os.
  • ok. 49 m2
  • widok na ogród
  • WC
  • wanna
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • szlafrok
  • kapcie
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • sejf (w cenie)
  • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty
  • minibar
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi (w cenie)
  • w głównym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • telefon
Pokój 2-osobowy DZX6
  • 1-3 os.
  • ok. 49 m2
  • widok na basen
  • WC
  • wanna
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • szlafrok
  • kapcie
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • sejf (w cenie)
  • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty
  • minibar
  • balkon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • w głównym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • telefon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:00 - 11:00, wliczone w all inclusive
  • obiad: 12:00 - 17:00, w formie bufetu, a la carte
  • kolacja: 18:30 - 21:30, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: w cenie, wliczone w all inclusive
  • ciasto: w cenie, wliczone w all inclusive
  •  wybrane napoje bezalkoholowe: 24 h
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 24 h
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 6
  • główna restauracja „Turquoise": rodzaje kuchni: regionalna, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, pełnowartościowe posiłki, bufet, w cenie, kolacja w dwóch turach, z tarasem, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Miyako Japanese A La Carte Restaurant": rodzaje kuchni: teppanyaki, sushi, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Bella": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Mandarin": rodzaje kuchni: chińska, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Mermaid A La Carte Restaurant": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, kilka razy w tygodniu
  • restauracja „Little Delhi": rodzaje kuchni: indyjska, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 5
  • bar w lobby
  • lounge bar „Executive Lounge": za opłatą
  • bar przy zewnetrznym basenie
  • lounge bar „Long Bar"
  • bar „Vitamin Bar"
  • Dodatkowe informacje
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: 24 h, za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Należący do sieci Premier luksusowy hotel położony w dzielnicy Sahl Hasheesh, ok. 22 km od lotniska i ok. 25 km od centrum Hurghady (bezpłatny shuttle bus). Hotel dla gości od 16 roku życia.
    Plaża:

    Piaszczysta, prywatna plaża tuż przy hotelu. Leżaki, ręczniki, parasole i materace bezpłatne.
    Do dyspozycji gości:

    Całodobowa recepcja, 2 główne restauracje Turquoise i Ossiano oraz restauracje a' la carte: włoska Bella, śródziemnomorska Mermaid, japońska Miyako Japenese, indyjska Little Delhi, chińska Mandarin (do wszystkich wymagany odpowiedni strój), bar przy basenie i na plaży, lobby bar. Ponadto siłownia i 4 baseny (w tym 1 podgrzewany zimą oraz 1 z wodą morskąi 2 małe przeznaczone do relaksu), centrum SPA (za dodatkową opłatą), bankomat, pralnia, sklepy z pamiątkami, apteka.
    Wyżywienie:

    All Inclusive: śniadanie (07:00-10:00), poźne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-15:00), kolacja (19:00-22:00), późna kolacja (23:30-00:30) w restauracji Turquoise, świeże owoce (11:00-12:00), lekkie przekąski (12:00-17:00), ciasto (15:30-17:30). Niektóre alkohole importowane, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, herbata, kawa, lokalne piwo, soki serwowane w wyznaczonych godzinach i barach. Raz w tygodniu kolacja w jednej z restauracji a'la carte (śródziemnomorskiej Mermaid, włoskiej Bella lub chińskiej Mandarin, wymagana wcześniejsza rezerwacja). Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usług objętych formułą all inclusive (np. godzin serwowania posiłków).
    Program sportowy i animacyjny:

    Bezpłatnie na terenie hotelu oferowane są całodzienne i wieczorne animacje, siłownia, siatkówka plażowa. Za dodatkową opłatą: centrum SPA (sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, masaże), kryty basen na dachu hotelu, usługi fryzjerskie, możliwość wypożyczenia rowerów (ok. 10 USD/godzinę).
    Internet:

    Bezpłatne WiFi w na terenie hotelu.
    Kategoria lokalna:

    *****
    Strona www:

    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu (najpóźniej do 12:00), transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko,7lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD/os.), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    Luksor i Karnak
    Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona - dodatkowo płatny), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
    Cena ok. 95
    USD
    /os.

    Nurkowanie głębinowe
    Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
    Cena ok. 55 USD
    /os.
    Kair -Centrum arabskiego świata
    Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu. W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie, m.in. skarb Tutenhamona - słynna maska i sarkofag (pokój mumii królewskich - dodatkowopłatny ok. 150 LE/os) możliwośćwykonywania zdjęć w muzeum za dodatkowa opłatą ok. 50 LE/os), Sfinks i piramidy: Cheposa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 35 LE) oraz wytwórnia perfum. Śniadanie w formie suchego prowiantu. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne). W hotelu zamówiona jest późna kolacja.
    Cena ok.100 USD
    /os.
    Safari - Sahara Park
    Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, w której poznamy zwyczaje Beduinów oraz ich zwyczaje. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, a także wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
    Cena ok. 55 USD
    /os.
    W galabiji przez miasto!
    Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne, regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta - Dahar, a dalej - akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
    Cena ok. 60 USD
    /os.
    Jungle Aqua Park
    Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego - idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
    Cena ok. 50 USD
    /os.
    HURGHADA- ATRAKCJE

    Na zakupy do Senzo Mall w Hurghadzie
    Galeria handlowa Senzo usytuowana jest przy Safaga Road 61111. W galerii m.in.: szereg sklepów, z których wiele reprezentuje dobrze znane, międzynarodowe marki ale również strefę gastronomiczną, supermarket oraz park rozrywki. www.senzomall.com
    Papas Bar
    Nieduży lokal położony tuż przy wejściu na teren Mariny. Wieczorem jest tu zawsze tłoczno i gwarno. DJ-e grają świetną rockową i popową muzykę do tańca, a odważni mogą spróbować swoich sił w karaoke. www.papasbar.com
    Ekskluzywna zabawa w Little Budda
    Na wieczór w ekskluzywnym wydaniu w najdroższej dyskotece w Hurghadzie nie trzeba nikogo namawiać. Pomimo że wstęp kosztuje blisko 20 USD/os., to lokal przyciąga turystów niesamowitym klimatem, wystrojem oraz wyśmienitą muzyką. Można tutaj skosztować świetnych drinków i w gronie przyjaciół spędzić naprawdę niezapomniany wieczór. www.littlebuddha-hurghada.com
    Delfinarium
    Jedyna taka okazja, żeby obejrzeć show z udziałem przeuroczych delfinów: salta i skoki oraz różne zabawy z przedmiotami w wodzie i z instruktorem. To niezapomniany i fantastyczny 45-minutowy pokaz sztuczek i umiejętności tych inteligentnych ssaków!
    Sporty wodne
    Dla aktywnych gości hotele oferują sprzęt do sportów wodnych, z którego korzystanie jest z reguły płatne. Miła dawka orzeźwienia i niezapomnianych sportowych emocji po całodniowym upale!
    Uwaga!
    Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.
    "
    Inne

    EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
    Waluta
    EGP - funt egipski. 1 USD = ok.17,5 EGP 1 EUR = ok.20 EGP. Warto zabrać euro lub dolary (nie są akceptowane banknoty wydane przed 1996 r.) . Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walut w hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
    Czas
    Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 50 EGP woda 1l -6 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od15 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od50 do nawet 400 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
    Poczta
    Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

    W regionie
    Hurghada
    Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozkłady.
    "
    Wizy

    Paszport - Paszport musi być ważny min. 6 miesięcy od daty powrotu do Polski.
    - Obywatele polscy potrzebują wiz do Egiptu, płatna na lotnisku ok. 25 USD/os
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Egipcie trwa od 13.06.2019 do 12.09.2019. W pozostałych terminach część udogodnień hotelowych może być dostępna w ograniczonym zakresie lub nieczynna.
    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Paszport - Paszport musi być ważny min. 6 miesięcy od daty powrotu do Polski.
    - Obywatele polscy potrzebują wiz do Egiptu, płatna na lotnisku ok. 25 USD/os


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    2009 r.

    Położenie:

    Sahl Hasheesh, 25 km od Hurghady, 22 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 55.000 m2.

    Plaża:

    przy hotelu, prywatna, piaszczysta 400 m długości. Skała koralowa przy zejściu do morza. Leżaki, materace i ręczniki bezpłatne. Przejście na plaże przez promenadę.

    W hotelu:

    2 restauracja na wolnym powietrzu, 4 restauracje w budynku, 3 bary, 4 baseny odkryte (podgrzewany)

    Pokoje:

    w budynku głównym: 108 pokoi classic, 55 pokoi superior, 65 pokoi deluxe, 5 suit jacuzzi, 6 suit princess; klimatyzacja centralna, wanna lub prysznic, TV, sejf (bezpłatny), suszarka, łącze internetowe (bezpłatne), minibar (pusty), wykładzina lub terakota, balkon lub taras.
    Rozrywki i usługi:

    Bezpłatne:

    łącze internetowe w lobby, siłownia, sauna, tenis stołowy, siatkówka plażowa, aerobik, szachy, rzutki, bilard.

    Płatne:

    room service, pralnia, salon piękności, centrum SPA, masaż, jacuzzi.

    Wyżywienie:

    Ultra All Inclusive (24 h)

    Posiłki:   

    śniadanie, późne śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja, późny posiłek.

    Napoje zawarte:

    lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.
    Campari, 3 rodzaje Martini, whisky

    System nie zawiera:

    napoi importowanych, soków ze świeżych owoców.

    Restauracje a’la carte:

    chińska, włoska – jedna wizyta w trakcie pobytu gratis. japońska, owoce morza - płatna. Wymagana rezerwacja.

    Tel./faks:

    0020 67/520 02 24, 520 02 23

    UWAGA :

    Hotel nie akceptuje dzieci poniżej 16 roku życia.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Egipt/Hurghada

    Kategoryzacja hotelu

    kat. Exim Tours 5* kat. lokalna 5*

    Położenie

    - bezpośrednio przy plaży - ok. 25 km od centrum Hurghady - ok. 22 km od lotniska w Hurghadzie

    Plaża

    - piaszczysta, szeroka - część plaży z rafą koralową - leżaki i parasole (bezpłatne) - ręczniki plażowe (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Moderated - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat-LCD, telefon, sejf - mini bar (płatne), internet (płatne) - łazienka (WC, wanna, prysznic, suszarka do włosów) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - balkon/taras - widok na ogród lub częściowy widok na morze Pokój Superior - wyposażenie jak w pokoju Standardowym - widok na basen i częściowy widok na morze

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - 2 baseny (w tym jeden z wodą morską) - leżaki i parasole - fitness, siłownia - lekki program animacyjny w ciągu dnia Płatne - kryty basen, sauna, jacuzzi (bezpłatne przy zakwaterowaniu w pokojach Deluxe i Suite) - centrum spa i welness

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz wybrane alkohole importowane serwowane są 24 h w wyznaczonych barach. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna

    - restauracje a la carte

    włoska, chińska, śródziemnomorska - restauracja na plaży - restauracja japońska (płatna) - lobby bar (24h) - bar na plaży - bar przy basenie - disco bar

    Dodatkowe informacje

    - Wi-Fi (płatne) - pralnia, fryzjer - wypożyczalnia limuzyn - dwa razy dziennie bezpłatny bus hotelowy do centrum Hurghady - hotel dysponuje 295 pokojami

    - rok otwarcia hotelu

    2009 r. - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych - www.tropicanagroupegypt.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAżU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

    Cena nie zawiera

    opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

    Informacje paszportowo-wizowe

    Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    opis hotelu

    HOTEL: PREMIER LE REVE
    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS: SF5
    KATEGORIA Egipska: W trakcie klasyfikacji

    POŁOŻENIE:
    Hotel położony bezpośrednio przy plaży, w dzielinicy Sahl Hasheesh, oddalony około 22 km od lotniska Hurghadzie  oraz 25 km od centrum Hurghady. Do centrum kursuje płatny bus hotelowy.

    HOTEL OFERUJE:
    Klienci mają do dyspozycji 7 restauracji (główną, włoską, chińską, japońską, egipską, oraz oferującą owoce morza i restaurację na plaży), 4 bary (lobby bar, bar przy basenie, przy plaży, Long Bar – pub) oraz 2 bary tylko dla Gości zakwaterowanych w pokojach typu deluxe i sute – vitamin bar i Executive Lounge. W hotelu znajduje się ponadto całodobowa recepcja, kantor wymiany walut, pralnia, dostęp do internetu Wi-Fi w lobby barze (płatny dodatkowo). Istnieje możliwość wynajęcia samochodu lub limuzyny oraz skorzystania z usług lekarskich. Leżaki i parasole dostępne są bezpłatnie zarówno przy basenie jak i przy plaży.

    POKOJE:
    Hotel posiada 238 nowoczesnych i przestronnych pokoi typu moderated room (49 m2), superior room (49 m2 z widokiem na basen bądź częściowym widokiem na morze), deluxe (49 m2) oraz suite (70-204 m2). Wszystkie posiadają indywidualną klimatyzację, łazienkę, garderobę, sejf, TV sat., mini bar, suszarkę do włosów, zestaw do parzenia kawy i herbaty, telefon dostęp do internetu (dodatkowo płatny) oraz balkon lub taras. Pokoje typu deluxe posiadają dodatkowo dwie umywalki w łazience, większy telewizor, większe łóżko. Z pokoi tych rozciąga się widok na morze lub basen. Pokoje Jacuzi Suite mają 70 m2 posiadają dodatkowo jacuzzi i łaźnię parową. Pokoje typu Steam Suite (102 m2) mają na wyposażeniu łaźnię parową. Pokoje Premier Suite (137 m2) posiadają oddzielny salon i sypialnię, oraz wyposażone są w jacuzzi i łaźnię parową. We wszystkich pokojach typu suite na wyposażeniu jest większy – 32” telewizor LCD.

    WYŻYWIENIE:
    W hotelu obowiązuje formuła Ultra all inclusive. W ramach tej opcji dostępne są: śniadania (07.00–11.00), obiady (13.00–15.00), kolacje (19.00–21.30) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej. Przekąski w ciągu dnia w barach przy basenie i na plaży. Napoje bezalkoholowe, lokalne alkoholowe oraz wybrane alkohole importowane są dostępne 24h w wybranych barach w godzinach ich otwarcia. Hotel posiada również restauracje tematyczne: włoską, chińską – dostępne bezpłatnie raz na pobyt. Pozostałe są płatne dodatkowo.

    SPORT I ROZRYWKA:
    Hotel oferuje dwa baseny zewnętrzne (jeden podgrzewany w zimie, jeden z wodą morską), dwa baseny dla dzieci, prywatną piaszczystą plażę, zespól  animatorów hotelowych, fitness i centrum SPA (siłownia bezpłatna, sauna, jacuzzi, łaźnia parowa - płatne). W hotelu znajduje się ponadto kasyno oraz dyskoteka. Za dodatkową opłatą istnieje też możliwość korzystania z usług fryzjerskich. Goście zakwaterowani w pokojach typu deluxe i suite mogą bezpłatnie skorzystać z podgrzewanego basenu na piątym piętrze, sauny oraz jacuzzi. Reszta Gości może skorzystać z tych atrakcji za opłatą.

    DZIECI:
    Brak udogodnień dla dzieci.

    NASZYM  ZDANIEM:
    Doskonała propozycja dla wymagających Klientów, którzy szukają spokoju i relaksu w malowniczej okolicy i cenią wysoki standard wypoczynku, a także dla tych z Państwa, którzy pragną skorzystać z zabiegów w centrum SPA oraz dla miłośników gry w golfa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Nowoczesny, szykowny, spełniający wymagania najbardziej wymagających gości. Duże przestrzenie, ciekawa architektura, wyrafinowana kuchnia, fantastyczna sceneria.

    Położenie

    W nowym elitarnym kurorcie Sahl Hashees, przy 400-metrowej plaży, w sąsiedztwie promenady, 25 km od Hurghady (bezpłatne kursy hotelowym busem), 22 km od lotniska.

    Wyposażenie

    Reprezentacyjne lobby z recepcją, restauracja główna (bufety, kuchnia międzynarodowa i egipska), 4 restauracje la carte: włoska, chińska, japońska i rybna, bary: angielski (24 h), przy plaży, przy basenie, Long Bar w dyskotece, punkt wymiany walut, bankomat, 3 sklepy, pralnia, 2 sale konferencyjne, centrum biznesowe, salon fryzjerski.

    Pokoje

    Eleganckie, przestrzenne (ok. 49 m2), z łazienką (wanna, oddzielny prysznic, suszarka do włosów), WC, klimatyzacja sterowana indywidualnie, TV sat LCD, sejf, zestaw do kawy i herbaty, minibar, balkon lub taras z widokiem na ogród. Możliwa rezerwacja zakwaterowania w ekskluzywnych deluxe i suites. Goście tych pokoi mają dodatkowe przywileje, np. oddzielny przeszklony basen na 5. piętrze i wstęp do executive lounge.

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne, przekąski w dzień i o północy, po południu kawa, herbata i ciasta, lody, kolacja w restauracji la carte (raz na tydzień, konieczna rezerwacja). Lokalne i niektóre importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są do północy, minibar z napojami bezalkoholowymi i wodą mineralną.

    Sport i rozrywka

    5 basenów (w tym jeden z wodą morską). W hotelu działa ekskluzywne Premium Spa (zabiegi talassoterapii, masaże, kosmetyka) - płatne. Bezpłatne centrum fitness, aerobik, aerobik wodny, boccia, piłka nożna, tenis stołowy, bilard, program rekreacyjno-sportowy w dzień, wieczorem program rozrywkowy, m.in. muzyka na żywo, kursy tańca itdsiłownia, pokazy, siatkówka plażowa. Basen na 5. piętrze hotelu, sauna i jacuzzi bezpłatnie dla gości pokojów deluxe; dla pozostałych gości płatne 10 USD za osobę/dzień (cena obejmuje korzystanie z Vitamin baru). Bezpłatne przejazdy hotelowym busem do Hurghady codziennie o 14.00 i 20.00, w piątki do Senzo Mall - wymagana jest rezerwacja dzień wcześniej w recepcji.  

    Dla dzieci

    Uwaga! Hotel tylko dla osób dorosłych.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA LOKALNA

    *****

    POŁOŻENIE

    Usytuowany w ekskluzywnej części Hurghady - Sahl Hasheesh, 22 km od międzynarodowego lotniska w Hurghadzie i 25 km od centrum Hurghady, do której kursuje odpłatnie bus hotelowy.

    PLAŻA

    Prywatna, przy hotelu; piękna, piaszczysta z pomostem i dostępem do rafy koralowej. Leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki plażowe bezpłatnie. Bar przy plaży.

    HOTEL

    Luksusowy hotel dla bardzo wymagających klientów, należący do Tropicana Group będącej właścicielem sieci hoteli Tropicana Hotels & Resort oraz Premier hotels & Spa. Hotel akceptuje tylko gości powyżej 16 roku życia.

    WYPOSAŻENIE I USŁUGI HOTELU

    Ogólne: recepcja; zapewniający bogate życie towarzyskie, wielofunkcyjny Long Bar ze stolikami do gry w karty, bilardem, biblioteką oraz wieczorną dyskoteką; kantor wymiany walut, bankomat, parking. Hotel akceptuje karty Visa i Master Card.
    Usługi: room serwice 24h, fryzjer, pralnia, lekarz, wypożyczalnia limuzyn.
    Restauracje i bary: restauracja główna, cztery restauracje a ‘la carte – włoska, chińska, rybna, japońska; lobby bar, bar przy basenie, Executive Lounge (dla gości zakwaterowanych w pokojach typu Deluxe i Suite) bar przy plaży.

    INTERNET

    Bezpłatne Wi-Fi w ogólnodostępnych częściach hotelu.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: dwa duże baseny w tym jeden podgrzewany i jeden z wodą morską, dwa małe baseny, basen kryty, basen Sky (podgrzewany, usytuowany na piątym piętrze i dostępny tylko dla gości zakwaterowanych w pokoju typu Deluxe i Suite), leżaki i parasole przy basenie, fitness, siatkówka plażowa.
    Odpłatnie: spa (sauna, łaźnia jacuzzi), masaże, sporty wodne na plaży.

    ZAKWATEROWANIE

    292 luksusowe pokoje: 113 – Moderate, 84 – Superior, 85 – Deluxe, 2 – Suite, 4 – Jacuzzi Suite, 6 – Premier Suite.
    Pokój typu Moderated: 49 m², dwuosobowy z możliwością jednej dostawki. Posiadają widok na ogród i częściowy na morze.
    Wyposażenie: łóżko małżeńskie (180 cm) lub dwa pojedyncze (120 cm), garderoba, łazienka (wanna, prysznic, suszarka, WC), klimatyzacja, TV/SAT (LCD 29”), dostęp do internetu, telefon, mini bar za opłatą, sejf, zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon lub taras.
    Pokój typu Superior: 49 m², dwuosobowy z możliwością jednej dostawki. Posiadają widok na basen i częściowy na morze.
    Wyposażenie: łóżko małżeńskie (180 cm) lub dwa pojedyncze (120 cm), garderoba, łazienka (wanna, prysznic, suszarka, WC), klimatyzacja, TV/SAT (LCD 29”), dostęp do internetu, telefon, mini bar za opłatą, sejf, zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon lub taras.
    Pokój typu Deluxe: 49 m², dwuosobowy z możliwością jednej dostawki. Posiadają frontalny widok na basen i morze.
    Wyposażenie: łóżko małżeńskie (240 cm), garderoba, łazienka (wanna, prysznic, dwie umywalki, suszarka, WC), klimatyzacja, TV/SAT (LCD 32”), dostęp do internetu, telefon, mini bar za opłatą, sejf, zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon lub taras.

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, wybrane alkohole importowane, lokalne napoje alkoholowe i  bezalkoholowe serwowane w wyznaczonych barach 24 godziny na dobę. Raz na pobyt goście mogą skorzystać z jednej z dwóch restauracji a ‘la carte (chińskiej lub włoskiej).


    Cena:

    Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.
    Cena nie zawiera: opłaty za wizę Egipską 15 USD płatnej na lotnisku w Hurghadzie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    Informacje dodatkowe:

    http://www.tropicanagroupegypt.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    ETI

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt/Hurghada/Sal Hasheesh

    Położenie

    Ten luksusowy ośrodek położony jest w Sahl Hasheesh przy łagodnie opadającej, prywatnej, piaszczystej plaży, pomiędzy plażą a hotelem znajduje się deptak, którym można dostać się do centrum (ok. 30 minut) Do centrum Hurghady jest ok. 25 km (bezpłatny autobus hotelowy), do lotniska ok. 22 km.

    Wyposażenie

    Przestronny, luksusowy kompleks hotelowy oferuje 370 pokoi, w tym 12 apartamentów, rozmieszczonych na 5 piętrach. Do dyspozycji gości; lobby z recepcją, restauracja główna, 4 restauracje a la carte (rybna, japońska, włoska i chińska), restauracja na plaży, kilka barów, SPA, kryty basen, a także sklepy. Na terenie zewnętrznym; trzy baseny (1 podgrzewane w sezonie zimowym). Wejście do wody ułatwia pomost, który prowadzi bezpośrednio na rafę koralową. Na plaży i przy basenach leżaki, materace, parasole i ręczniki bezpłatne.

    Pokoje

    Nowoczesne pokoje standardowe posiadają; łazienkę, prysznic, wannę, WC, suszarkę do włosów, telefon, sejf, TV sat. LCD, Wi-Fi, mini barek, ekspres do kawy / herbaty, klimatyzacje, balkon / taras z widokiem na ogród (DZG / RTB), boczny widok na morze (DZQ / EZQ) lub widok na morze (DZM / ECM). Limitowana oferta pokoi ekonomicznych (DZP) z widokiem na ogród. Pokoje deluxe (DXZ) są elegancko urządzone i mają widok na basen. Pokoje jednoosobowe to pokoje dwuosobowe do pojedynczego wykorzystania.

    Sport i rozrywka

    Aerobik, tenis stołowy, rzutki, basen, siłownia, sauna; codziennie animacje i programy rozrywkowe, wieczorne przedstawienia i muzyka na żywo. Za opłatą; masaże, nowoczesne centrum SPA o powierzchni ok. 3 tys. m2, kryty basen, łaźnia parowa i jacuzzi.

    Wyżywienie

    Ultra all inclusive; śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, 1 x na tydzień kolacja w każdej z 3 restauracje a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja), kawa, herbata i ciastka w godz. 16 - 18, przekąski o północy, lokalne napoje i alkohole oraz wybrane importowane napoje alkoholowe dostępne 24h na dobę, w dniu przyjazdu mini bar jest wypełniony napojami bezalkoholowymi.

    Dzieci

    Hotel przeznaczony dla osób powyżej 16 roku życia.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hurghada, Egipt

    Opis hotelu

    5-piętrowy hotel Premier Le Reve znajduje się w turystycznej części Hurghady, w pobliżu Hurghady i oferuje luksusowe pokoje o stylowym wystroju. Założony w 2008 roku, został całkowicie odremontowany w 2012 roku. Położony 500 m od plaży, 8 km od parku wodnego, 18 km od akwarium, 18,5 km od parku rozrywki, 26 km od lotniska w Hurghadzie i 31 km od Centrum Hurghady.

    Udogodnienia i serwis: bezprzewodowy dostęp do Internetu, całodobową recepcja, restauracja, bar, basen, sauna (płatną), jacuzzi (płatna), zabiegi spa (płatne), sala spotkań, sala gimnastyczna i parking.

    Pokoje wyposażone są w bezprzewodowy dostęp do Internetu, klimatyzację, T.V, telefon, sejf, lodówkę, ekspres do kawy, suszarkę do włosów i łazienkę.

    Prosimy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień mogą zostać zamknięte ze względu na warunki pogodowe i sezonowe.

    W przypadku wybrania opcji "all inclusive":

    Koncepcja All Inclusive obejmuje wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, kolacje i przekąski) oraz napoje na posiłek, takie jak napoje bezalkoholowe, piwo, wino, wodę i napoje alkoholowe, wszystkie lokalne marki.

    Napoje serwowane są od rana do późnego wieczora (ok. 22.-24.00).

    Godziny otwarcia różnią się w zależności od różnych hoteli.

    W niektórych hotelach jest również program animacji.

    Adres: Sahl Hasheesh, Morze Czerwone, Hurghada, Egipt.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Premier Le Reve
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Premier Le Reve

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Najbardziej luksusowy hotel w jakim miałam okazję być. Wszystko dopracowane w najdrobniejszych szczegółach, obsługa uwija się dookoła gości by zapewnić im wszystko, czego mogą tylko potrzebować. Jedzenie - lepszego nie jadłam. Codziennie co innego. Do tego cisza i spokój, bo hotel nie przyjmuje dzieci. Jedyny minus to centrum spa - tam personel jakby niedouczony, do tego może mogłoby być więcej atrakcji dla gości. Poza tym idealne miejsce na luksusowy relaks :)))

    POLECAM:
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      5.7
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.7
    • Atrakcje
      i sport
      4.9
    • Obsługa
      5.7
    HolidayCheck
    Ocena Premier Le Reve :
    5.7 / 6

    Bosko! 2017-12-20
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Nasza oaza w Egipcie 2017-11-30
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Fantastyczna obsługa, bardzo piękne miejsce z dala od zgiełku i tłumów. Każdy tu czuje się kameralni...
    więcej

    6.0
    Premier Le Reve - tylko dla wymagających 2017-11-01
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel Premier Le Reve jest bardzo ekskluzywny, nie zalicza się do rodzaju bardzo duzych, dzięki temu...
    więcej

    6.0
    Stały bywalec! 2017-11-01
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    6.0
    Cudowne wakacje 2017-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    6.0
    Hotel rewelacyjny godny polecenia 2010-01-31
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Rewelacyjny hotel, najlepszy w całym Egipcie 2010-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Nic dodać nic ująć 2011-08-16
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Myślałam, że cytadela azur to szczyt możliwości hotelarskich w egipcie, jednak ten hotel bije wszyst...
    więcej

    6.0
    Najlepszy Hotel w Egipcie - polecam 2012-06-25
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    To byl kolejny pobyt w Egipcie, w sumie odwiedzilismy juz zarowno Tabe Sharm jak i Hurghade kilkukro...
    więcej

    5.6
    Rewelacja! 2012-08-18
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      2.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel po prostu wspaniały, 6 gwiazdek pod kazdym wzgledem. Obsluga przemiła i dyskretna. Hotel na wy...
    więcej

    5.0
    Pełen luksus 2012-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Jeśli chodzi o wakacje i wybór hotelu jestem bardzo wybredna, w końcu są to wakacje, na które czekam...
    więcej

    5.9
    Wypoczynek w Premier Le Reve 2012-10-16
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Po prostu rewelacja 2013-02-16
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Na razie najlepszy urlop w życiu 2013-03-13
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      3.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.5

    Wspaniałe wakacje dla par lub singli. Zero dzieci bo w hotelu nie można rezerwować osób poniżej 16 r...
    więcej

    5.2
    Hotel na wysokim poziomie dla dorosłych. 2014-04-27
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel na wysokim poziomie dla szukających spokoju. Dyskretne animacje, brak nachalnej muzyki przy ba...
    więcej

    5.9
    Przyjemnie- relaksująco 2014-05-27
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wspaniały hotel 2014-10-22
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Nie polecam hotelu Premier Le Reve 2014-11-12
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      2.2
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      3.7
    • Obsługa
      1.8

    Nie polecam, wręcz przestrzegam. Po ponad dwóch dniach pobytu zmieniliśmy na szczęście na inny (Jaz ...
    więcej

    3.6
    Dobry, ale nie doskonały 2014-11-23
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.7

    hotel dla dorosłych,do miasta około 5 km,promenada nad brzegiem morza,animacji brak,jedzenie urozmai...
    więcej

    5.6
    Jeden z najlepszych hoteli w Hurghadzie. 2014-12-20
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Doskonały hotel dla dorosłych na super wypoczynek 2015-05-15
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Hotel 16 +. Niewielki ( jak na Egipt ), elegancki, bardzo czysty i zadbany.Na plaży.Plaża OK, wejści...
    więcej

    5.8
    Luksusowy i kameralny hotel, wszędzie blisko. 2015-10-16
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Polecam - nie będziecie żałować wyboru 2016-04-19
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Przepiekny hotel w bardzo dobrej lolalizacji. Bardzo dobry service I przepyszne jedzenie. Hotel ofer...
    więcej

    6.0
    Polecam gorąco! 2016-04-21
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Przyjechalismy na wypoczynek, hotel zabukowany osobiscie, bez zadnego tour operatora gdyz jak wiadom...
    więcej

    6.0
    Super hotel a w szczególności obsługa! 2016-04-21
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo dziekujemy za tak miłe przyjęcie oraz spełnianie naszych wszystkich zachcianek(zwłaszcza tych...
    więcej

    6.0
    Doskonały 2016-05-24
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      3.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    5.2
    Fantastyczny 5* hotel w pięknym i zacisznym miejscu 2017-01-22
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Rajski pobyt 2017-04-17
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Od ponad 20 lat Egipt jest dla mnie cudownym miejscem wakacyjnym , byłam w wielu hotelach ale do teg...
    więcej

    5.9
    Super hotel 2017-04-17
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.8

    doskonala lokalizacja Czyste i duże pokoje Piękna rafa Uprzejmy personel Świetne jedzenie Kilka...
    więcej

    5.9
    Najwyższej klasy hotel i cała obsługa! 2017-05-20
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Powrócę tu! 2017-06-20
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    6.0
    Hotel Premier Le Reve 2017-06-20
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    6.0
    Żyć nie umierać :D 2017-07-02
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Podróz marzeń 2017-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Fantastyczny hotel 2017-07-14
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Byłem w tym hotelu na przełomie maja i czerwca, pogoda jak hotel doskonała było przyjemnie i fantast...
    więcej

    6.0
    Wspaniałe wczasy, również dla wymagających 2017-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Niezmiennie super 2017-10-05
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Reelaaaks 2017-11-30
    Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Premier Le Reve - możliwości zakwaterowania:

    Premier Suite
    Steam Suite
    STANDARDOWY Z CZĘŚCIOWYM WIDOKIEM NA MORZE
    Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj jednoosobowy deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoje z widokiem na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
    Pokój Dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    1 os. standard z widokiem na basen
    1 os. standard z widokiem na morze
    1 os. standard z widokiem na ogrod
    Pokoj jednoosobowy - wariant ekon. wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
    Pokoj jednoosobowy deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Jacuzzi Deluxe Room
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj Jacuzzi wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    2 os. standard z widokiem na basen
    2 os. standard z widokiem na morze
    2 os. standard z widokiem na ogrod
    Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Premier Suite
    Full Sea View Room
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Suita premium wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    3 os. standard z widokiem na basen
    standard z widokiem na morze
    3 os. Pokój Standard z widokiem na ogród
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
    Pokoj Jacuzzi wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj ekonomiczny dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Suita premium wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj premium dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Limited Sea View Room
    Garden View Room
    Pool View Room
    Majestic Suite
    STANDARDOWY BEZ WIDOKU NA MORZE
    STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA MORZE
    Premium Jacuzzi Suite
    STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA MORZE
    Premium Jacuzzi Suite
    Jacuzzi Deluxe Room
    POKÓJ DWUOSOBOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
    POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA OGRÓD
    DELUXEZIMMER MIT JACUZZI
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA MORZE
    POKÓJ DWUOSOBOWY PROMO
    POKÓJ DWUOSOBOWY Z BOCZNYM WID. NA MORZE
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    DELUXE DWUOSOBOWY
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    POKÓJ W SPECJALNEJ CENIE
    DELUXE ROOM
    POKÓJ JEDNOOSOBOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
    Garden View Room
    POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD Z WID. NA OGRÓD
    EINZELZIMMER MIT JACUZZI
    POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD Z WID. NA MORZE
    POKÓJ JEDNOOSOBOWY PROMO
    POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD Z BOCZNYM WID. NA MORZE
    DELUXE JEDNOOSOBOWY
    POKÓJ W SPECJALNEJ CENIE
    Le Reve Suite
    Steam Suite
    STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
    STANDARDOWY Z CZĘŚCIOWYM WIDOKIEM NA MORZE
    DELUXE ROOM
    PROMO ROOM
    Full Sea View Room
    STANDARDOWY BEZ WIDOKU NA MORZE
    Le Reve Suite
    DELUXE ROOM
    JACUZZI DELUXE
    Limited Sea View Room
    Majestic Suite
    Suita
    JACUZZI DELUXE
    Pool View Room
    PROMO ROOM
    STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN

    Premier Le Reve - Możliwości wyżywienia:


    Premier Le Reve - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Premier Le Reve ? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00