Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
  • Hotel Premier Le Reve , Morze Czerwone
1 / 56
Udogodnienia hotelu Premier Le Reve
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Premier Le Reve
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Premier Le Reve :
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Premier Le Reve :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 stycznia 2019

Hotel Premier Le Reve w ofercie Biura podróży:

Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia:

2009 r.

Położenie:

Sahl Hasheesh, 25 km od Hurghady, 22 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 55.000 m2.

Plaża:

przy hotelu, prywatna, piaszczysta 400 m długości. Skała koralowa przy zejściu do morza. Leżaki, materace i ręczniki bezpłatne. Przejście na plaże przez promenadę.

W hotelu:

2 restauracja na wolnym powietrzu, 4 restauracje w budynku, 3 bary, 4 baseny odkryte (podgrzewany)

Pokoje:

w budynku głównym: 108 pokoi classic, 55 pokoi superior, 65 pokoi deluxe, 5 suit jacuzzi, 6 suit princess; klimatyzacja centralna, wanna lub prysznic, TV, sejf (bezpłatny), suszarka, łącze internetowe (bezpłatne), minibar (pusty), wykładzina lub terakota, balkon lub taras.
Rozrywki i usługi:

Bezpłatne:

łącze internetowe w lobby, siłownia, sauna, tenis stołowy, siatkówka plażowa, aerobik, szachy, rzutki, bilard.

Płatne:

room service, pralnia, salon piękności, centrum SPA, masaż, jacuzzi.

Wyżywienie:

Ultra All Inclusive (24 h)

Posiłki:   

śniadanie, późne śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja, późny posiłek.

Napoje zawarte:

lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.
Campari, 3 rodzaje Martini, whisky

System nie zawiera:

napoi importowanych, soków ze świeżych owoców.

Restauracje a’la carte:

chińska, włoska – jedna wizyta w trakcie pobytu gratis. japońska, owoce morza - płatna. Wymagana rezerwacja.

Tel./faks:

0020 67/520 02 24, 520 02 23

UWAGA :

Hotel nie akceptuje dzieci poniżej 16 roku życia.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

opis hotelu

HOTEL: PREMIER LE REVE
KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS: SF5
KATEGORIA Egipska: W trakcie klasyfikacji

POŁOŻENIE:
Hotel położony bezpośrednio przy plaży, w dzielinicy Sahl Hasheesh, oddalony około 22 km od lotniska Hurghadzie  oraz 25 km od centrum Hurghady. Do centrum kursuje płatny bus hotelowy.

HOTEL OFERUJE:
Klienci mają do dyspozycji 7 restauracji (główną, włoską, chińską, japońską, egipską, oraz oferującą owoce morza i restaurację na plaży), 4 bary (lobby bar, bar przy basenie, przy plaży, Long Bar – pub) oraz 2 bary tylko dla Gości zakwaterowanych w pokojach typu deluxe i sute – vitamin bar i Executive Lounge. W hotelu znajduje się ponadto całodobowa recepcja, kantor wymiany walut, pralnia, dostęp do internetu Wi-Fi w lobby barze (płatny dodatkowo). Istnieje możliwość wynajęcia samochodu lub limuzyny oraz skorzystania z usług lekarskich. Leżaki i parasole dostępne są bezpłatnie zarówno przy basenie jak i przy plaży.

POKOJE:
Hotel posiada 238 nowoczesnych i przestronnych pokoi typu moderated room (49 m2), superior room (49 m2 z widokiem na basen bądź częściowym widokiem na morze), deluxe (49 m2) oraz suite (70-204 m2). Wszystkie posiadają indywidualną klimatyzację, łazienkę, garderobę, sejf, TV sat., mini bar, suszarkę do włosów, zestaw do parzenia kawy i herbaty, telefon dostęp do internetu (dodatkowo płatny) oraz balkon lub taras. Pokoje typu deluxe posiadają dodatkowo dwie umywalki w łazience, większy telewizor, większe łóżko. Z pokoi tych rozciąga się widok na morze lub basen. Pokoje Jacuzi Suite mają 70 m2 posiadają dodatkowo jacuzzi i łaźnię parową. Pokoje typu Steam Suite (102 m2) mają na wyposażeniu łaźnię parową. Pokoje Premier Suite (137 m2) posiadają oddzielny salon i sypialnię, oraz wyposażone są w jacuzzi i łaźnię parową. We wszystkich pokojach typu suite na wyposażeniu jest większy – 32” telewizor LCD.

WYŻYWIENIE:
W hotelu obowiązuje formuła Ultra all inclusive. W ramach tej opcji dostępne są: śniadania (07.00–11.00), obiady (13.00–15.00), kolacje (19.00–21.30) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej. Przekąski w ciągu dnia w barach przy basenie i na plaży. Napoje bezalkoholowe, lokalne alkoholowe oraz wybrane alkohole importowane są dostępne 24h w wybranych barach w godzinach ich otwarcia. Hotel posiada również restauracje tematyczne: włoską, chińską – dostępne bezpłatnie raz na pobyt. Pozostałe są płatne dodatkowo.

SPORT I ROZRYWKA:
Hotel oferuje dwa baseny zewnętrzne (jeden podgrzewany w zimie, jeden z wodą morską), dwa baseny dla dzieci, prywatną piaszczystą plażę, zespól  animatorów hotelowych, fitness i centrum SPA (siłownia bezpłatna, sauna, jacuzzi, łaźnia parowa - płatne). W hotelu znajduje się ponadto kasyno oraz dyskoteka. Za dodatkową opłatą istnieje też możliwość korzystania z usług fryzjerskich. Goście zakwaterowani w pokojach typu deluxe i suite mogą bezpłatnie skorzystać z podgrzewanego basenu na piątym piętrze, sauny oraz jacuzzi. Reszta Gości może skorzystać z tych atrakcji za opłatą.

DZIECI:
Brak udogodnień dla dzieci.

NASZYM  ZDANIEM:
Doskonała propozycja dla wymagających Klientów, którzy szukają spokoju i relaksu w malowniczej okolicy i cenią wysoki standard wypoczynku, a także dla tych z Państwa, którzy pragną skorzystać z zabiegów w centrum SPA oraz dla miłośników gry w golfa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Nowoczesny, szykowny, spełniający wymagania najbardziej wymagających gości. Duże przestrzenie, ciekawa architektura, wyrafinowana kuchnia, fantastyczna sceneria.

Położenie

W nowym elitarnym kurorcie Sahl Hashees, przy 400-metrowej plaży, w sąsiedztwie promenady, 25 km od Hurghady (bezpłatne kursy hotelowym busem), 22 km od lotniska.

Wyposażenie

Reprezentacyjne lobby z recepcją, restauracja główna (bufety, kuchnia międzynarodowa i egipska), 4 restauracje la carte: włoska, chińska, japońska i rybna, bary: angielski (24 h), przy plaży, przy basenie, Long Bar w dyskotece, punkt wymiany walut, bankomat, 3 sklepy, pralnia, 2 sale konferencyjne, centrum biznesowe, salon fryzjerski.

Pokoje

Eleganckie, przestrzenne (ok. 49 m2), z łazienką (wanna, oddzielny prysznic, suszarka do włosów), WC, klimatyzacja sterowana indywidualnie, TV sat LCD, sejf, zestaw do kawy i herbaty, minibar, balkon lub taras z widokiem na ogród. Możliwa rezerwacja zakwaterowania w ekskluzywnych deluxe i suites. Goście tych pokoi mają dodatkowe przywileje, np. oddzielny przeszklony basen na 5. piętrze i wstęp do executive lounge.

Wyżywienie

Ultra All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne, przekąski w dzień i o północy, po południu kawa, herbata i ciasta, lody, kolacja w restauracji la carte (raz na tydzień, konieczna rezerwacja). Lokalne i niektóre importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są do północy, minibar z napojami bezalkoholowymi i wodą mineralną.

Sport i rozrywka

5 basenów (w tym jeden z wodą morską). W hotelu działa ekskluzywne Premium Spa (zabiegi talassoterapii, masaże, kosmetyka) - płatne. Bezpłatne centrum fitness, aerobik, aerobik wodny, boccia, piłka nożna, tenis stołowy, bilard, program rekreacyjno-sportowy w dzień, wieczorem program rozrywkowy, m.in. muzyka na żywo, kursy tańca itdsiłownia, pokazy, siatkówka plażowa. Basen na 5. piętrze hotelu, sauna i jacuzzi bezpłatnie dla gości pokojów deluxe; dla pozostałych gości płatne 10 USD za osobę/dzień (cena obejmuje korzystanie z Vitamin baru). Bezpłatne przejazdy hotelowym busem do Hurghady codziennie o 14.00 i 20.00, w piątki do Senzo Mall - wymagana jest rezerwacja dzień wcześniej w recepcji.  

Dla dzieci

Uwaga! Hotel tylko dla osób dorosłych.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Egipt/Hurghada

Kategoryzacja hotelu

kat. Exim Tours 5* kat. lokalna 5*

Położenie

- bezpośrednio przy plaży - ok. 25 km od centrum Hurghady - ok. 22 km od lotniska w Hurghadzie

Plaża

- piaszczysta, szeroka - część plaży z rafą koralową - leżaki i parasole (bezpłatne) - ręczniki plażowe (bezpłatne)

Pokoje

Pokój Moderated - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat-LCD, telefon, sejf - mini bar (płatne), internet (płatne) - łazienka (WC, wanna, prysznic, suszarka do włosów) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - balkon/taras - widok na ogród lub częściowy widok na morze Pokój Superior - wyposażenie jak w pokoju Standardowym - widok na basen i częściowy widok na morze

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny (w tym jeden z wodą morską) - leżaki i parasole - fitness, siłownia - lekki program animacyjny w ciągu dnia Płatne - kryty basen, sauna, jacuzzi (bezpłatne przy zakwaterowaniu w pokojach Deluxe i Suite) - centrum spa i welness

Wyżywienie

Ultra All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz wybrane alkohole importowane serwowane są 24 h w wyznaczonych barach. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i bary

- restauracja główna

- restauracje a la carte

włoska, chińska, śródziemnomorska - restauracja na plaży - restauracja japońska (płatna) - lobby bar (24h) - bar na plaży - bar przy basenie - disco bar

Dodatkowe informacje

- Wi-Fi (płatne) - pralnia, fryzjer - wypożyczalnia limuzyn - dwa razy dziennie bezpłatny bus hotelowy do centrum Hurghady - hotel dysponuje 295 pokojami

- rok otwarcia hotelu

2009 r. - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych - www.tropicanagroupegypt.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAżU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:
Luksusowy hotelnależący do sieci Premier, przy pięknej, piaszczystej plaży z pomostem i dostępem do rafy koralowej, w ekskluzywnej części Hurghady - Sahl Hasheesh, 22 km od lotniska i 25 km od centrum Hurghady (bezpłatny shuttle bus).
Do dyspozycji gości:
Recepcja 24 - godz., 2 baseny (w tym jeden podgrzewany i jeden z wodą morską), restauracja główna "Turquoise", 4 restauracje a'la carte - włoska Bella, chińska Mandarin, japońska Miyako Sushi, rybna Mermaid lobby bar, bar przy basenie i na plaży,internet Wi-Fi w lobby, bankomat,punktwymiany walut,fryzjer, pralnia, hotel akceptuje karty płatnicze Visa i Master Card. Leżaki, parasole, materace i ręczniki plażowe przy basenie i na plaży bezpłatnie.
Pokoje:
Hotel oferuje zakwaterowanie tylko osób powyżej 16 roku życia. Ponad 290 komfortowo urządzonych pokoi 2 - osobowych.
-
Pokój typu Moderated
-
2 - osobowy (pow. ok. 49 m2), z możliwością jednej dostawki dla osoby dorosłej,łóżko małżeńskielub dwa oddzielne łóżka, klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, telefon, LCD TV-sat, sejf, dostęp do internetu, minibar(dodatkowo płatny), czajnik, taras lub balkon.Widok na ogród lub częściowy widok na morze.
-
Pokój typu Superior
-
2-osobowy (pow. ok. 49 m2), z możliwością jednej dostawki dla osoby dorosłej, wyposażony w łóżko małżeńskie lub dwa oddzielne łóżka, klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, telefon, LCD TV-sat, sejf, dostęp do internetu, minibar (za opłatą), czajnik, taras lub balkon.Widok na basen lub częściowy widok na morze.
Wyżywienie:
Ultra All Inclusive:
śniadania (07.00-11.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (19.00-21.30), późna kolacja (23.30-01.00)- bufet w restauracji głównej, lekkie przekąski w ciągu dnia w barach oraz na plaży, niektóre alkohole importowane, lokalne napoje alkoholowe (rum, brandy, gin, whisky, wina) i bezalkoholowe, herbata, kawa, piwa, soki serwowane w wyznaczonych barach (lobby bar -24 godziny na dobę bar na plaży - w godzinach 10.00-17.00).W ciągu pobytu 1-razowa możliwośćkolacji wrestauracji Bella lubMandarin (napoje dodatkowo płatne, wymagana wcześniejsza rezerwacja).
Program sportowy i animacyjny:
Bezpłatnie na terenie hotelu oferowane sąpiłka plażowa, tenis stołowy, bilard, rzutki, bocca, aqua aerobik,siłownia. Basen kryty bezpłatnie tylko dla gości z pokoi typu de lux lub suite. Za dopłatą dostępne są: SPA, sauna, jacuzzi, masaże, sporty wodne na plaży.
Kategoria lokalna:
*****
Strona www:
www.premieregypthotels.com
Naszym zdaniem:
Wysokiej klasy hotel z bogatym programem ultra all inclusive, polecany bardzo wymagającym Klientom, ceniącym wypoczynek w luksusowym obiekcie o najwyższym standardzie usług.

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy kazdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabraćeuro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walutw hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Czas
Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l -3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztujeod4EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie Hurghada
Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozkłady.

Wycieczki lokalne

Kair- Centrum arabskiego świata
Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu. W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie), Sfinks i piramidy: Cheposa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 35 LE), najstarszy meczet Kairu- Meczet Amr Ibn Asa, kościół koptyjski, instytut papirusów oraz wytwórnia perfum. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95 USD.
Nurkowanie głębinowe
Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie na rafach i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
Cena ok. 55 USD.
W galabiji przez Hurghadę!
Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta- Dahar, a dalej- akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
Cena ok. 60 USD.
Safari - Sahara Park
Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, gdzie można poznać zwyczaje Beduinów i poznać prostotę ich życia. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
Cena ok. 55 USD.
Luksor i Karnak
Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95 USD.
Jungle Aqua Park
Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego- idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
Cena ok. 50 USD.
Katamaran
Fascynująca, trwająca około 2 godzin wyprawa łodzią, dryfującą pomiędzy rafami- możliwość podziwiania podwodnego świata.
Cena ok. 40 USD.
Ponadto dla chętnych wycieczki:
Kair samolotem (ok. 300 USD), wyspa Giftun (ok. 35 USD), Hurghada City Tour (ok. 25 USD), Dolphin Show (ok. 40 USD)- dokładne ceny dostępne u rezydenta na miejscu.
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow Tours, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA LOKALNA

*****

POŁOŻENIE

Usytuowany w ekskluzywnej części Hurghady - Sahl Hasheesh, 22 km od międzynarodowego lotniska w Hurghadzie i 25 km od centrum Hurghady, do której kursuje odpłatnie bus hotelowy.

PLAŻA

Prywatna, przy hotelu; piękna, piaszczysta z pomostem i dostępem do rafy koralowej. Leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki plażowe bezpłatnie. Bar przy plaży.

HOTEL

Luksusowy hotel dla bardzo wymagających klientów, należący do Tropicana Group będącej właścicielem sieci hoteli Tropicana Hotels & Resort oraz Premier hotels & Spa. Hotel akceptuje tylko gości powyżej 16 roku życia.

WYPOSAŻENIE I USŁUGI HOTELU

Ogólne: recepcja; zapewniający bogate życie towarzyskie, wielofunkcyjny Long Bar ze stolikami do gry w karty, bilardem, biblioteką oraz wieczorną dyskoteką; kantor wymiany walut, bankomat, parking. Hotel akceptuje karty Visa i Master Card.
Usługi: room serwice 24h, fryzjer, pralnia, lekarz, wypożyczalnia limuzyn.
Restauracje i bary: restauracja główna, cztery restauracje a ‘la carte – włoska, chińska, rybna, japońska; lobby bar, bar przy basenie, Executive Lounge (dla gości zakwaterowanych w pokojach typu Deluxe i Suite) bar przy plaży.

INTERNET

Bezpłatne Wi-Fi w ogólnodostępnych częściach hotelu.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: dwa duże baseny w tym jeden podgrzewany i jeden z wodą morską, dwa małe baseny, basen kryty, basen Sky (podgrzewany, usytuowany na piątym piętrze i dostępny tylko dla gości zakwaterowanych w pokoju typu Deluxe i Suite), leżaki i parasole przy basenie, fitness, siatkówka plażowa.
Odpłatnie: spa (sauna, łaźnia jacuzzi), masaże, sporty wodne na plaży.

ZAKWATEROWANIE

292 luksusowe pokoje: 113 – Moderate, 84 – Superior, 85 – Deluxe, 2 – Suite, 4 – Jacuzzi Suite, 6 – Premier Suite.
Pokój typu Moderated: 49 m², dwuosobowy z możliwością jednej dostawki. Posiadają widok na ogród i częściowy na morze.
Wyposażenie: łóżko małżeńskie (180 cm) lub dwa pojedyncze (120 cm), garderoba, łazienka (wanna, prysznic, suszarka, WC), klimatyzacja, TV/SAT (LCD 29”), dostęp do internetu, telefon, mini bar za opłatą, sejf, zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon lub taras.
Pokój typu Superior: 49 m², dwuosobowy z możliwością jednej dostawki. Posiadają widok na basen i częściowy na morze.
Wyposażenie: łóżko małżeńskie (180 cm) lub dwa pojedyncze (120 cm), garderoba, łazienka (wanna, prysznic, suszarka, WC), klimatyzacja, TV/SAT (LCD 29”), dostęp do internetu, telefon, mini bar za opłatą, sejf, zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon lub taras.
Pokój typu Deluxe: 49 m², dwuosobowy z możliwością jednej dostawki. Posiadają frontalny widok na basen i morze.
Wyposażenie: łóżko małżeńskie (240 cm), garderoba, łazienka (wanna, prysznic, dwie umywalki, suszarka, WC), klimatyzacja, TV/SAT (LCD 32”), dostęp do internetu, telefon, mini bar za opłatą, sejf, zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon lub taras.

WYŻYWIENIE

Ultra All Inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, wybrane alkohole importowane, lokalne napoje alkoholowe i  bezalkoholowe serwowane w wyznaczonych barach 24 godziny na dobę. Raz na pobyt goście mogą skorzystać z jednej z dwóch restauracji a ‘la carte (chińskiej lub włoskiej).


Cena:

Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.
Cena nie zawiera: opłaty za wizę Egipską 15 USD płatnej na lotnisku w Hurghadzie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

Informacje dodatkowe:

http://www.tropicanagroupegypt.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!


ETI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt/Hurghada/Sal Hasheesh

Położenie

Ten luksusowy ośrodek położony jest w Sahl Hasheesh przy łagodnie opadającej, prywatnej, piaszczystej plaży, pomiędzy plażą a hotelem znajduje się deptak, którym można dostać się do centrum (ok. 30 minut) Do centrum Hurghady jest ok. 25 km (bezpłatny autobus hotelowy), do lotniska ok. 22 km.

Wyposażenie

Przestronny, luksusowy kompleks hotelowy oferuje 370 pokoi, w tym 12 apartamentów, rozmieszczonych na 5 piętrach. Do dyspozycji gości; lobby z recepcją, restauracja główna, 4 restauracje a la carte (rybna, japońska, włoska i chińska), restauracja na plaży, kilka barów, SPA, kryty basen, a także sklepy. Na terenie zewnętrznym; trzy baseny (1 podgrzewane w sezonie zimowym). Wejście do wody ułatwia pomost, który prowadzi bezpośrednio na rafę koralową. Na plaży i przy basenach leżaki, materace, parasole i ręczniki bezpłatne.

Pokoje

Nowoczesne pokoje standardowe posiadają; łazienkę, prysznic, wannę, WC, suszarkę do włosów, telefon, sejf, TV sat. LCD, Wi-Fi, mini barek, ekspres do kawy / herbaty, klimatyzacje, balkon / taras z widokiem na ogród (DZG / RTB), boczny widok na morze (DZQ / EZQ) lub widok na morze (DZM / ECM). Limitowana oferta pokoi ekonomicznych (DZP) z widokiem na ogród. Pokoje deluxe (DXZ) są elegancko urządzone i mają widok na basen. Pokoje jednoosobowe to pokoje dwuosobowe do pojedynczego wykorzystania.

Sport i rozrywka

Aerobik, tenis stołowy, rzutki, basen, siłownia, sauna; codziennie animacje i programy rozrywkowe, wieczorne przedstawienia i muzyka na żywo. Za opłatą; masaże, nowoczesne centrum SPA o powierzchni ok. 3 tys. m2, kryty basen, łaźnia parowa i jacuzzi.

Wyżywienie

Ultra all inclusive; śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, 1 x na tydzień kolacja w każdej z 3 restauracje a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja), kawa, herbata i ciastka w godz. 16 - 18, przekąski o północy, lokalne napoje i alkohole oraz wybrane importowane napoje alkoholowe dostępne 24h na dobę, w dniu przyjazdu mini bar jest wypełniony napojami bezalkoholowymi.

Dzieci

Hotel przeznaczony dla osób powyżej 16 roku życia.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hurghada, Egipt

Opis hotelu

5-piętrowy hotel Premier Le Reve znajduje się w turystycznej części Hurghady, w pobliżu Hurghady i oferuje luksusowe pokoje o stylowym wystroju. Założony w 2008 roku, został całkowicie odremontowany w 2012 roku. Położony 500 m od plaży, 8 km od parku wodnego, 18 km od akwarium, 18,5 km od parku rozrywki, 26 km od lotniska w Hurghadzie i 31 km od Centrum Hurghady.

Udogodnienia i serwis: bezprzewodowy dostęp do Internetu, całodobową recepcja, restauracja, bar, basen, sauna (płatną), jacuzzi (płatna), zabiegi spa (płatne), sala spotkań, sala gimnastyczna i parking.

Pokoje wyposażone są w bezprzewodowy dostęp do Internetu, klimatyzację, T.V, telefon, sejf, lodówkę, ekspres do kawy, suszarkę do włosów i łazienkę.

Prosimy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień mogą zostać zamknięte ze względu na warunki pogodowe i sezonowe.

W przypadku wybrania opcji "all inclusive":

Koncepcja All Inclusive obejmuje wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, kolacje i przekąski) oraz napoje na posiłek, takie jak napoje bezalkoholowe, piwo, wino, wodę i napoje alkoholowe, wszystkie lokalne marki.

Napoje serwowane są od rana do późnego wieczora (ok. 22.-24.00).

Godziny otwarcia różnią się w zależności od różnych hoteli.

W niektórych hotelach jest również program animacji.

Adres: Sahl Hasheesh, Morze Czerwone, Hurghada, Egipt.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

HURGHADA/EGIPT

Do dyspozycji gości

• lobby • windy • recepcja 24 h • restauracja główna Turquoise (bufetowa) • 5 restauracji a la carte (Bella - włoska, Mandarin - chińska, Miyako - japońska/azjatycka/sushi, Little Delhi - indyjska, Mermaid - śródziemnomorska, płatne, konieczna wcześniejsza rezerwacja) • ogród • bar w lobby • lounge bar • bar Vitamin • bar przy basenie • 2 baseny (podgrzewany basen z wodą słodką i basen z wodą morską) • taras

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe (przy basenach i na plaży, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• sklepy • fryzjer • pralnia (płatna) • kantor • sejf w recepcji (w cenie) • bankomat • sklep z pamiątkami • minimarket • jubiler • lekarz • parking

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

372

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

• hotel tylko dla dorosłych (16+) • zakwaterowanie od 14.00, wykwaterowanie do 12.00 • hotel nie akceptuje zwierząt

Sport i wellness

W cenie • siłownia • zajęcia relaksacyjne • siatkówka plażowa

Płatne • rowery • centrum wellness The Sense • jacuzzi • łaźnia parowa • hammam • masaże • zabiegi kosmetyczne

Rozrywka

• międzynarodowy program animacyjny dla dorosłych (kilka razy w tygodniu) • zajęcia sportowe

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • ok. 49 m2 • widok boczny na morze • WC • wanna • prysznic • suszarka do włosów • szlafrok • kapcie • klimatyzacja • TV sat. • sejf (w cenie) • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty • minibar (codziennie uzupełniany napojami bezalkoholowymi i wodą, w cenie) • balkon • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy DZX5

• 1-3 os. • ok. 49 m2 • widok na ogród • WC • wanna • prysznic • suszarka do włosów • szlafrok • kapcie • klimatyzacja • TV sat. • sejf (w cenie) • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty • minibar (codziennie uzupełniany napojami bezalkoholowymi i wodą, w cenie) • balkon • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy DZX6

• 1-3 os. • ok. 49 m2 • widok na basen • WC • wanna • prysznic • suszarka do włosów • szlafrok • kapcie • klimatyzacja • TV sat. • sejf (w cenie) • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty • minibar (codziennie uzupełniany napojami bezalkoholowymi i wodą, w cenie) • balkon • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

Ultra All inclusive • śniadanie (7.00-10.00), śniadanie dla śpiochów (10.00-11.00), obiad (12.30-15.00) i kolacja (18.30-21.30) • posiłki w formie bufetów • wieczory tematyczne • przekąski (12.00-16.00) • przekąska o północy (23.30-24.30) • kawa, herbata i ciasta po południu • lody • wybrane napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole (24 h)

Dodatkowe informacje • możliwość skorzystania z restauracji a la carte - restauracja chińska Mandarin, włoska Bella oraz śródziemnomorska Mermaid (przy pobycie min. 7 nocy raz na tydzień w cenie, konieczna wcześniejsza rezerwacja)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Nowy, luksusowy hotel, położony w ekskluzywnej dzielnicy Sahl Hasheesh. Zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowy standard hotelu 5* w atrakcyjnej cenie!


Mapa Hotelu Premier Le Reve

Opinie o Hotelu Premier Le Reve

Najbardziej luksusowy hotel w jakim miałam okazję być. Wszystko dopracowane w najdrobniejszych szczegółach, obsługa uwija się dookoła gości by zapewnić im wszystko, czego mogą tylko potrzebować. Jedzenie - lepszego nie jadłam. Codziennie co innego. Do tego cisza i spokój, bo hotel nie przyjmuje dzieci. Jedyny minus to centrum spa - tam personel jakby niedouczony, do tego może mogłoby być więcej atrakcji dla gości. Poza tym idealne miejsce na luksusowy relaks :)))

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Premier Le Reve - możliwości zakwaterowania:

run of the house standard gv
STANDARDOWY Z CZĘŚCIOWYM WIDOKIEM NA MORZE
run of the house promo
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoje z widokiem na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
STANDARDOWY BEZ WIDOKU NA MORZE
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA MORZE
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA MORZE
Pokój 2 os. z widokiem na ogród
Pokój 2 os. Promo
POKÓJ DWUOSOBOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA OGRÓD
DELUXEZIMMER MIT JACUZZI
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA MORZE
POKÓJ DWUOSOBOWY PROMO
POKÓJ DWUOSOBOWY Z BOCZNYM WID. NA MORZE
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
DELUXE DWUOSOBOWY
Pokój 2-osobowy w supercenie
POKÓJ W SPECJALNEJ CENIE
DELUXE ROOM
POKÓJ JEDNOOSOBOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD Z WID. NA OGRÓD
EINZELZIMMER MIT JACUZZI
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD Z WID. NA MORZE
POKÓJ JEDNOOSOBOWY PROMO
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD Z BOCZNYM WID. NA MORZE
DELUXE JEDNOOSOBOWY
POKÓJ W SPECJALNEJ CENIE
PREMIUM JACUZZI SUITE
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
STANDARDOWY Z CZĘŚCIOWYM WIDOKIEM NA MORZE
STANDARDOWY BEZ WIDOKU NA MORZE
DELUXE ROOM
JACUZZI DELUXE
Suita
JACUZZI DELUXE
PREMIUM JACUZZI SUITE
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN

Premier Le Reve - Możliwości wyżywienia:


Premier Le Reve - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Premier Le Reve ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00