Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
1/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
2/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
3/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
4/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
5/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
6/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
7/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
8/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
9/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
10/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
11/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
12/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
13/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
14/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
15/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
16/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
17/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
18/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
19/20
Hotel Novotel Marsa Alam, Morze Czerwone
20/20
mapakliknij aby aktywować mapę
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
31.01 - 03.02
już od 557 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.02 - 21.02
już od 557 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Novotel Marsa Alam
  • Nurkowanie
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja

Hotel Novotel Marsa Alam
star 3

Egipt: Morze Czerwone: Marsa el Alam
Ocena hotelu Novotel Marsa Alam:
4.8 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Novotel Marsa Alam:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 31 stycznia 2023
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 lutego 2023

Hotel Novotel Marsa Alam w ofercie Biura podróży:

Itaka Gala

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Marsa Alam

Opis oferty:

Należący do renomowanej sieci Novotel, luksusowy hotel oferujący swoim Gościom komfortowy wypoczynek w pięknie urządzonych pokojach wyposażonych we wszystkie udogodnienia. Na terenie hotelu znajdują się 3 otwarte baseny i podgrzewany basen kryty. Idealne miejsce dla wszystkich spragnionych atrakcji i aktywnego wypoczynku - bogata oferta sportowo-rekreacyjna, animacje w ciągu dnia a wieczorami liczne pokazy i występy. Hotelowa, piaszczysta plaża na której znajduje się profesjonalne centrum nurkowe umożliwia przyjrzenie się z bliska podwodnemu światu. Na wieczorny relaks zaprasza profesjonalne centrum spa w ofercie którego znajdziemy wiele relaksujących i kojących masaży i zabiegów.

POŁOŻENIE:

ok. 19 km od miejscowości EL QUSEIR; ok. 60 km od portu lotniczego w Marsa Alam.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, przy brzegu rafa koralowa, pomost, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2015 r., 268 pokoi, budynek główny i kilka budynków z pokojami, 1 piętro, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna La Palme - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, w restauracji dostępne foteliki i menu dla dzieci, restauracja á la carte - kuchnia włoska (wymagana wcześniejsza rezerwacja), w restauracji dostępne foteliki dla dzieci, 3 bary: Papyrus, Island przy basenie, Ramla przy plaży; wymiana walut, bankomat, sklep z pamiątkami; centrum konferencyjne dla maks. 400 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: room-service, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, Master-Card.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 36 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), TV, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,5 m, basen dla dzieci, podgrzewany w sezonie zimowy, słodka woda, gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siatkówka plażowa, aerobik, aqua aerobik, boccia, rzutki, water polo, lekcje tańca, joga; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dla dzieci, zajęcia sportowe, wieczorne występy i pokazy na żywo; za opłatą: centrum nurkowe.

SPA:

centrum spa: bezpłatnie: kryty, podgrzewany basen, słodka woda; płatne: sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, centrum fitness, kąpiele termalne, masaże, zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (15.00-18.00) w wyznaczonych barach; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonych barach, raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte; wymagane noszenie opasek all inclusive; dodatkowo zniżka do restauracji á la carte ok. 30 EGP.

KONTAKT:

0020/653351001, www.novotel.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Itaka Gala R

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Marsa Alam

Opis oferty:

Należący do renomowanej sieci Novotel, luksusowy hotel oferujący swoim Gościom komfortowy wypoczynek w pięknie urządzonych pokojach wyposażonych we wszystkie udogodnienia. Na terenie hotelu znajdują się 3 otwarte baseny i podgrzewany basen kryty. Idealne miejsce dla wszystkich spragnionych atrakcji i aktywnego wypoczynku - bogata oferta sportowo-rekreacyjna, animacje w ciągu dnia a wieczorami liczne pokazy i występy. Hotelowa, piaszczysta plaża na której znajduje się profesjonalne centrum nurkowe umożliwia przyjrzenie się z bliska podwodnemu światu. Na popołudniowy relaks zaprasza profesjonalne centrum spa w ofercie którego znajdziemy wiele relaksujących i kojących masaży i zabiegów. W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 19 km od miejscowości EL QUSEIR; ok. 60 km od lotniska w Marsa Alam; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): w sezonie ZIMA 19/20 - 199 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie; w sezonie LATO 2020 - 249 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, przy brzegu rafa koralowa, pomost, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objety all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2015 r., 268 pokoi, budynek główny i kilka budynków z pokojami, 1 piętro, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna La Palme - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, w restauracji dostępne foteliki i menu dla dzieci, restauracja á la carte - kuchnia włoska (wymagana wcześniejsza rezerwacja), w restauracji dostępne foteliki dla dzieci, 3 bary: Papyrus Lounge Bar, Island przy basenie, Ramla przy plaży; wymiana walut, bankomat, sklep z pamiątkami; centrum konferencyjne dla maks. 200 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: room-service, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, Master-Card.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 36 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), TV, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); frontalny widok na morze na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,4 m, basen dla dzieci, podgrzewany w sezonie zimowy, słodka woda, gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siatkówka plażowa, aerobik, aqua aerobik, boccia, rzutki, lekcje tańca, joga; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dla dzieci, zajęcia sportowe, wieczorne występy i pokazy na żywo; za opłatą: centrum nurkowe.

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

• osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu, ogrodu i toalet publicznych • podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, hol i basen Pokój: • 4 pokoje, na parterze (na zapytanie) • szerokość drzwi wejściowych do pokoju nie mniejsza niż 90 cm • przestrzeń w pokoju: 21,4 m² • przestrzeń w przedpokoju: 5,4 m² • przestrzeń na tarasie/balkonie: 9,2 m² • wysokość włączników światła i gniazdek dostosowana dla osób na wózku lub niskiego wzrostu Łazienka: • szerokość drzwi do łazienki: 100 cm • taśmy antypoślizgowe na podłodze • prysznic: poręcz • wysokość toalety - 42 cm, poręcze przy toalecie • lustro nie wyżej niż 100 cm od posadzki • umywalka nie wyżej niż 80 cm i nie niżej niż 65 cm • przestrzeń w łazience: 3,75 m² Basen: • poręcze ułatwiające wejście do basenu Plaża: • podjazd do plaży • nawierzchnia prowadząca do plaży: kostka brukowa

SPA:

centrum spa: bezpłatnie: siłownia, kryty, podgrzewany basen, słodka woda; płatne: sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, kąpiele termalne, masaże, zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-15.00) w wyznaczonych barach; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonych barach; raz na tydzień kolacja w restauracji á la carte; dodatkowo zniżka do restauracji á la carte: ok. 30 EGP; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/653351001, www.novotel.com 

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi 


Itaka R

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Marsa Alam

Opis oferty:

Należący do renomowanej sieci Novotel, luksusowy hotel oferujący swoim Gościom komfortowy wypoczynek w pięknie urządzonych pokojach wyposażonych we wszystkie udogodnienia. Na terenie hotelu znajdują się 3 otwarte baseny i podgrzewany basen kryty. Idealne miejsce dla wszystkich spragnionych atrakcji i aktywnego wypoczynku - bogata oferta sportowo-rekreacyjna, animacje w ciągu dnia a wieczorami liczne pokazy i występy. Hotelowa, piaszczysta plaża na której znajduje się profesjonalne centrum nurkowe umożliwia przyjrzenie się z bliska podwodnemu światu. Na popołudniowy relaks zaprasza profesjonalne centrum spa w ofercie którego znajdziemy wiele relaksujących i kojących masaży i zabiegów. W 2021 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 19 km od miejscowości EL QUSEIR; ok. 60 km od lotniska w Marsa Alam; transfer zbiorowy lotnisko-hotel-lotnisko w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie min. 2 os. dorosłe: 299 PLN/2 strony lotnisko-hotel-lotnisko/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, przy brzegu rafa koralowa, pomost, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2015 r., 268 pokoi, budynek główny i kilka budynków z pokojami, 1 piętro, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna La Palme - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, w restauracji dostępne foteliki i menu dla dzieci, restauracja á la carte - kuchnia włoska (wymagana wcześniejsza rezerwacja), w restauracji dostępne foteliki dla dzieci, 3 bary: Papyrus Lounge Bar, Island przy basenie, Ramla przy plaży; wymiana walut, bankomat, sklep z pamiątkami; centrum konferencyjne dla maks. 200 os., bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: room-service, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka, pralnia; udogodnienia dla os. z niepełnosprawnościami; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 36 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); frontalny widok na morze na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,4 m, basen dla dzieci, podgrzewany w sezonie zimowy, słodka woda, gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siatkówka plażowa, aerobik, aqua aerobik, boccia, rzutki, lekcje tańca, joga; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dla dzieci, zajęcia sportowe, wieczorne występy i pokazy na żywo; za opłatą: centrum nurkowe.

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

• osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu, ogrodu i toalet publicznych • podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, hol i basen Pokój: • 4 pokoje, na parterze (na zapytanie) • szerokość drzwi wejściowych do pokoju nie mniejsza niż 90 cm • przestrzeń w pokoju: 21,4 m² • przestrzeń w przedpokoju: 5,4 m² • przestrzeń na tarasie/balkonie: 9,2 m² • wysokość włączników światła i gniazdek dostosowana dla osób na wózku lub niskiego wzrostu Łazienka: • szerokość drzwi do łazienki: 100 cm • taśmy antypoślizgowe na podłodze • prysznic: poręcz • wysokość toalety - 42 cm, poręcze przy toalecie • lustro nie wyżej niż 100 cm od posadzki • umywalka nie wyżej niż 80 cm i nie niżej niż 65 cm • przestrzeń w łazience: 3,75 m² Basen: • poręcze ułatwiające wejście do basenu Plaża: • podjazd do plaży • nawierzchnia prowadząca do plaży: kostka brukowa


Rainbow

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie

Należący do znanej i cenionej sieci hotelowej Novotel, położony na dużym, zadbanym terenie tuż przy piaszczystej plaży. Oddalony o ok. 19 km od miejscowości El Quseir i ok. 60 km od portu lotniczego w Marsa Alam.

Plaża

Hotel dysponuje prywatną, piaszczystą plażą o dłości ok. 650 m z bezpłatnymi parasolami, leżakami, materacami i ręcznikami. Przy brzegu rafa koralowa oraz pomost (zalecane obuwie ochronne).

Do dyspozycji gości

Do dyspozycji czynna 24 godziny recepcja, przestronne lobby, bankomat z możliwością wymiany walut, sklep z pamiątkami, mini market, centrum konferencyjne. Goście mogą korzystać z restauracji głównej La Palme (bufet, kuchnia międzynarodowa), restauracji a la carte Pasta e Basta (kuchnia włoska, wymagana wcześniejsza rezerwacja, raz na tydzień kolacja bezpłatnie) oraz 3 barów: Papyrus w lobby, Island przy basenie i Ramla przy plaży. Na terenie hotelu znajduję się 3 baseny zewnętrzne, w tym jeden podgrzewany w sezonie zimowym (słodka woda) oraz brodzik dla dzieci, otoczone tarasem słonecznym. Przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki. Za opłatą: room-service, opiekunka do dziecka, pralnia.

Pokoje

Hotel oferuje swoim Gościom 268 komfortowych, nowocześnie urządzonych pokoi 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), rozlokowanych w kilkunastu 1-piętrowych budynkach. Wszystkie pokoje posiadają: indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV, telefon, sejf, zestaw do parzenia kawy i herbaty, minibar (woda mineralna 1 butelka/osobę, uzupełniana codziennie) oraz łazienkę (WC, prysznic lub wanna, suszarka do włosów, podstawowe kosmetyki). Wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras (stolik i krzesełka) z widokiem na ogród, basen lub morze (za dopłatą). Bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem.

Wyżywienie

All Inclusive obejmujące posiłki serwowane: śniadanie (7:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (18:30-21:30) w restauracji głównej La Palme. Restauracja włoska a la carte (19.00 - 22.00) jest dostępna bezpłatnie raz w trakcie pobytu (konieczna wcześniejsza rezerwacja). W ciągu dnia przekąski serwowane w barze przy basenie (12.00 - 15.00). Lokalne napoje bezalkoholowe alkoholowe serwowane są w barze przy basenie (od 10.00 do zachodu słońca), barze przy plaży (od 10.00 do zachodu słońca) i w Papyrus Lounge Bar (czynny cała dobę, formuła all inclusive do godziny 24:00).

Program sportowy i animacyjny

Bogaty program animacyjny dla dorosłych i dzieci m.in. aerobic, gimnastyka w wodzie, lekcje tańca, wieczorne występy i pokazy na żywo. Bezpłatnie dostępne są: siatkówka plażowa, centrum fitness, bule, rzutki, water polo. Dla najmłodszych Gości przygotowano: brodzik, plac zabaw oraz zajęcia w miniklubie (4-12 lat). Za opłatą: centrum nurkowe, spa, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, masaże, zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało.

Internet

Bezpłatny dostęp do WiFi na terenie całego hotelu.

Kategoria lokalna

*****

Naszym zdaniem

Należący do renomowanej sieci Novotel ekskluzywny hotel oferujący swoim Gościom komfortowy wypoczynek. Bogaty program all inclusive, duży kompleks basenowy i piękna piaszczysta plaża pozwolą na pobyt pełen relaksu. Dodatkowo szeroki wybór sportów i animacji nie pozwolą się nudzić – polecamy szczególnie rodzinom podróżującym z dziećmi!

Strona www


Program

Dzień Pierwszy

Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego

Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni

Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3,4,7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatnej na lotnisku ok. 25 USD/os), wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

Luksor i Karnak

Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach, w programie: świątynia w Karnaku, Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad.
Cena ok. 110 USD/os.

Nurkowanie głębinowe

Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie na rafach i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych instruktorów. Rekomendujemy wykupienie pakietu sport ze względu na fakt, iż nurkowanie jest sportem wysokiego ryzyka.
Cena ok. 85 USD/os.

Statek Nefertari

Doskonała propozycja dla osób, które chcą zobaczyć rafy koralowe bez konieczności wchodzenia do wody. Dzięki panoranicznym szybom, siedząc wygodnie w klimatyzowanej kabinie zanurzonej na głębokość około 2-3 metrów, w trakcie rejsu można podziwiać przepiękne rafy koralowe oraz mnóstwo gatunków ryb. W programie również postój na godzinne snurkowanie. Wspaniała zabawa i przygoda dla całej rodziny!
Cena ok. 85 USD/os.

W galabiji przez El Quseir!

Popołudniowa wycieczka po najstarszym egipskim mieście nad Morzem Czerwonym – El Quseir. To jedno z niewielu nadmorskich miast, gdzie udało się zachować prawdziwe zwyczaje Egipcjan, nienaruszone jeszcze przez turystykę. Przebrani w tradycyjne regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy najstarszy meczet w mieście, kościół koptyjski oraz przespacerujemy się wąskimi uliczkami miasta. Następnie obiad w lokalnej restauracji rybnej. Po posiłku wizyta w lokalnym sklepie z olejkami (perfumeria) oraz w coffee shopie, gdzie spróbujemy kawy z kardamonem lub herbaty z hibiskusa.
Cena ok. 50 USD/os.

Wyspy Qulaan (Hamata) - egipskie Malediwy

Fantastyczna wycieczka statkiem na wyspy Qulaan – niewielkie, rajskie wyspy rozrzucone po Morzu Czerwonym, otoczone bajkowymi rafami! Podczas wycieczki zaplanowane są 3 postoje na snurkowanie (sprzęt do snurkowania w cenie) oraz czas wolny na jednej z wysepek. W cenę wycieczki wliczony jest lunch. Rekomendujemy wykupienie pakietu sport ze względu na fakt, iż nurkowanie jest sportem wysokiego ryzyka.
Cena ok. 70 USD/os.

Dom Żółwi

Wspaniała morska wyprawa do Zatoki Marsa Mobarak - miejsca, gdzie olbrzymie żółwie Morza Czerwonego stworzyły swój dom. Wypływamy z pięknej mariny w Port Ghalib i rozpoczynamy naszą przygodę, w czasie której planowane są dwa postoje na snurkowanie. Obiad na statku w cenie. Rekomendujemy wykupienie pakietu sport ze względu na fakt, iż nurkowanie jest sportem wysokiego ryzyka.
Cena ok. 55 USD/os.

Asuan i Abu Simbel

Dwudniowa wycieczka autokarowa: pierwszego dnia zwiedzimy Wielką Tamę Asuańską oraz świątynię Izydy, mieszczącą się na wyspie File. Następnie nocleg w Asuanie (na statku lub w hotelu). Wczesnym rankiem wyjazd z Asuanu i przejazd do Abu Simbel - monumentalnych i zachwycających świątyń faraona Ramzesa II i jego żony Nefretari. Następnie przejazd do Edfu, gdzie zobaczymy świątynię Horusa. Cena zawiera 2 obiady, kolację oraz śniadanie.
Cena ok. 250 USD/os.

Super Safari

Przeżyj wspaniałą przygodę w sercu Pustyni Wschodniej. Super Safari to fantastyczna zabawa dla całej rodziny. W programie wycieczki przejazd quadami ok. 30 minut oraz przejażdżka na wielbłądzie po pustyni, następnie przejazd jeepami do wioski beduińskiej, gdzie zobaczysz pustynne życie, spróbujesz pysznej herbaty. Na koniec tego ekscytującego dnia zobaczysz zachód słońca na pustyni oraz zasmakujesz iście beduińskiej kolacji barbeque wraz z orientalnym show.
Cena ok. 55 USD/os.

Dodatkowo:
Quad Moto (cena ok. 60 USD/os.)
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 6 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow , a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.

Inne

EGIPT MARSA ALAM - informacje ogólne

Wiza

Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wjazdudo Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD/os.
Czas

Taki sam jak w Polsce.
Język urzędowy

arabski - dialekt egipski
Waluta

EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 16,6 EGP 1 EUR = ok. 17,5 EGP. Warto zabrać euro lub dolary (nie są akceptowane banknoty wydane przed 1996 r.). Pieniądze można wymienić wrecepcji hotelowej lub wypłacić z bankomatów. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Elektryczność

Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony

Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Napiwki

Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków (minimum 1 USD). Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Orientacyjne ceny

Obiad w restauracji od150 EGP woda 1l - 3 EGP piwo w barze od70 EGP kawa w kawiarni od 20 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta

Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od20 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Wyloty z:
Warszawy i Katowic. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
W regionie

Marsa Alam

Marsa Alam leży w południowej części wybrzeża Morza Czerwonego, będąc jednym z najmłodszych i najmniej zatłoczonych ośrodków turystycznych Egiptu. Ta część wybrzeża to kraina dziewicza, wybierana przez miłośników spokojnego wypoczynku, a także amatorów sportów wodnych. Rejon Marsa Alam znany jest jako raj dla nurków – cudownie kolorowe rafy koralowe oraz bogactwo ryb zachwycają turystów z całego świata. Jest to także znakomita baza wypadowa dla turystów pragnących zobaczyć zabytki Starożytnego Egiptu – Abu Simbel, Świątynię w Luksorze, Dolinę Królów, a także świątynię File.

Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Egipcie trwa od połowy czerwca do połowy września.

Wizy

Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wjazdudo Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD/os.

Wizy - informacje dla sprzedawców

Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wjazdudo Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD/os.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Marsa Alam

OPIS

Hotel należący do znanej i cenionej sieci Novotel. Położony z dala od zgiełku. Z jednej strony pustynia a z drugiej piękne morze. Na Gości hotelowych czeka długa, prywatna plaża. Niedawno wybudowany hotel wraz z przestronnymi pokojami zachęca do aktywnego wypoczynku. Po wielu stresach w pracy w ciągu roku najlepiej zregenerować się w hotelowym SPA.

lokalizacja

19 km od El Quseir, 60 km od lotniska w Marsa Alam INT-RMF. Hotel usytuowany na powierzchni: 411071 m2.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2015 r.Na terenie hotelu: restauracje (2), bary (3), room service (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (4), centrum biznesowe (płatne), basen.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1 dziecko do 14 lat pobyt w hotelu gratis2. dziecko do 7 lat pobyt w hotelu gratis

internet

- Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna, pomost, piaszczysta, 440 m długości.Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, pawilony, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 14 budynkach:- 1 budynek główny (liczba pięter: 2, liczba wind: 1)- 13 bloków (liczba pięter: 2, liczba wind: 0)Typy pokoi:- pokoje standardowe sea view dla max. 4 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje standardowe beach front dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje standardowe garden view dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje standardowe pool view dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - suity dla max. 4 os.: salon, 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, bezpłatna pralnia, łazienka (prysznic, jacuzzi, WC), taras - pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

- restauracja główna, restauracja a la carte, bary (3)All Inclusive(10:00-23:00)- śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:00-22:00) w restauracji głównej- późne śniadanie (10:00-12:00), podwieczorek (17:00-18:00) w wyznaczonym barze- przekąski (13:00-15:00) w barze przy basenie- lody- wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe- pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie)Restauracje a la carte - wymagana rezerwacja.- Al Dente włoska - 1 wizyta w trakcie pobytu gratis

z myślą o dzieciach

- brodzik- animacje dla dzieci- plac zabaw- menu dla dzieci w restauracji- krzesełka dla dzieci w restauracji- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

w cenie

- tenis stołowy- piłka nożna- siatkówka- siatkówka plażowa- miniboisko do piłki nożnej- siłownia- animacje w nocy, w dzień

płatne

- centrum SPA- masaż- sauna- jacuzzi- łaźnia turecka

dodatkowe informacje

Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków.Prosimy o sprawdzenie szczegółowych informacji związanych z pobytem: https://www.coraltravel.pl/bezpieczne-podrozowanie/#hotelInformacje na temat przepisów wjazdowych do poszczególnych krajów dostępne są pod linkiem: https://www.coraltravel.pl/bezpieczne-podrozowanie.

Aktualizacja opisu

01.11.2022 16:00

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia All Inclusive Serwis plażowy

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Egipt/Marsa Alam

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 5* - kat. lokalna 5*

Położenie

- przy prywatnej plaży - ok. 19 km od El Quseir - ok. 60 km od lotniska Marsa Alam

Plaża

- piaszczysta (miejscami rafa koralowa przy brzegu, zalecane obuwie ochronne) - pomost - parasole i leżaki (bezpłatne)

Pokoje

- klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, sejf - zestaw do kawy/herbaty - mini bar (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka) - balkon/taras

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - 3 baseny - siatkówka plażowa - boccia - siłownia - aerobik - piłka wodna - rzutki - lekcje tańca - animacje Płatne - jacuzzi, sauna, masaże, łaźnia turecka - sporty wodne na plaży - centrum nurkowe

Dla dzieci

- basen - plac zabaw - mini klub - animacje

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 23:00. Raz na pobyt możliowść skorzystania z restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja włoska (płatna) - bar przy głównym basenie (10:00 - 24:00) - bar przy basenie (od 10:00 do zachodu słońca) - bar na plaży (od 10:00 do zachodu słońca)

Dodatkowe informacje

- Wi Fi na terenie hotelu (bezpłatne) - kawiarenka internetowa (płatna) - sklepy - pralnia - sala konferencyjna - hotel dysponuje 268 pokojami, rok otwarcia hotelu: 2015 r. - www.novotel.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo - wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu koszt wizy 25 USD.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Marsa Alam

Położenie

Miejscowość El Quseir ok. 19 kmPort Lotniczy Marsa Alam ok. 60 kmHurghada ok. 165 km

Plaża

Piaszczysta, szeroka bezpośrednio przy hoteluLeżaki i parasole - bezpłatneBar - bezpłatnyPomost

Pokoje

Pokój Superior garden view ok. 36 m²KlimatyzacjaŁazienka z prysznicem i WC, suszarka do włosówTV-Sat, telefonMinibar - uzupełniany codziennie w wodęZestaw do parzenia kawy / herbatySejf - bezpłatnyBalkon lub tarasPokój Superior sea view ok. 36 m²Widok na morzeWyposażenie jak w pokoju SuperiorPokój Superior beach front ok. 36 m²W pierwszej linii brzegowejWyposażenie jak w pokoju SuperiorPokój Superior Family sea view ok. 72 m²Składa się z pokoju dziennego i sypialniWyposażenie jak w pokoju Superior

Wyżywienie

All Inclusive:Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetuPrzekąski, ciasta, ciastka i lody w ciągu dnia w barach wskazanych przez hotelNapoje bezalkoholowe i alkohole lokalnej produkcji w barach wskazanych przez hotel w godzinach ich otwarcia między 10:00–24:00Kolacja w restauracji a'la carte, raz w tygodniu dla pobytów minimum 7 nocy (wymagana wcześniejsza rezerwacja) - bezpłatnie

Strona internetowa hotelu

www.novotel.com

Opis hotelu

RecepcjaRestauracja główna, restauracja a'la carte (włoska),3 bary (w lobby, przy basenie i na plaży, w tym jeden z shishą - odpłatnie)3 baseny (1 podgrzewany w sezonie zimowym)Dla dzieci: Basen, program animacyjny, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, mini discoCentrum Spa (basen wewnętrzny, masaże, jacuzzi, hamam, salon urody) - płatneOpieka medyczna, apteka - płatneBankomatSklepy - płatnePralnia - płatnaOficjalna kategoria 5*

Internet

Wi-Fi na terenie resortu i w pokojach - bezpłatnePremium Wi-Fi - płatne (90 EGP/dzień/2 urządzenia)Kącik internetowy - płatny

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: Program animacyjny, siatkówka plażowa, aerobic, aqua aerobic, yoga, boisko wielofunkcyjne, siłowniaOdpłatnie: sporty wodne na plaży, centrum nurkowe

Uwagi

OSTRZEŻENIE: W związku z wybuchem epidemii wirusa SARS-CoV-2 w czasie trwania wybranej imprezy turystycznej mogą obowiązywać zwiększone wymagania dotyczące higieny i innych środków ostrożności ze względu na ochronę zdrowia i bezpieczeństwo podróżnych. Należy zapoznać się z informacjami dotyczącymi wymogów sanitarnych obowiązujących w Egipcie.

WAŻNE INFORMACJE

Opis imprezy turystycznej uwzględnia usługi świadczone w szczycie sezonu, który przypada na lipiec i sierpień. Zakres niektórych usług dostępnych w obiektach zakwaterowania (hotelach), świadczonych poza szczytem sezonu może nieznacznie różnić się od zakresu usług świadczonych w szczycie sezonu. Szczegółowe informacje na temat usług z określeniem różnic zostały wskazane w Informatorze ogólnym.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym Zdaniem

Hotel otwarty w 2015 roku, należy do renomowanej sieci Novotel. Oferuje swoim gościom luksusowy wypoczynek bezpośrednio nad brzegiem Morza Czerwonego. 

Położenie

Bezpośrednio przy piaszczystej plaży o szerokości około 420 m,  przy brzegu rafa koralowa, hotel posiada pomost - możliwość zejścia bezpośrednio na rafę (zalecane obuwie ochronne, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar na plaży objęty formułą wyżywienia all inclusive). Położony około 19 km od El Quseir, około 60 km od lotniska w Marsa El Alam, ok 160 km od Hurghady i 235 km od Luksoru..

Wyposażenie

Obiekt składający się z budynku głównego oraz kilku jednopiętrowych (z pokojami), nie wysoka zabudowa, przestronne lobby i recepcja czynne 24 h, restauracja główna La Palme z widokiem na morze (kuchnia międzynarodowa, w formie bufetu), restauracja a'la carte (kuchnia śródziemnomorska), 3 bary: Papyrus, bar przy basenie i bar na plaży, punkt wymiany walut, sklepiki z pamiątkami, bankomat, centrum konferencyjne, kącik internetowy, 24 h room service (odpłatnie). Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne. Lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, Master-Card..

Pokoje

Hotel posiada 268 pokoi (4 z nich przystosowane dla osób niepełnosprawnych). Pokoje standard - wielkość około 36 m2, wszystkie z balkonem lub tarasem, klimatyzowane, łazienka z prysznicem lub wanną, suszarka do włosów, TV, telefon, sejf, zestaw herbaciano-kawowy, mini bar (odpłatnie wsad). Na zapytanie łóżeczka dla dzieci. WiFi - bezpłatnie.

Wyżywienie

All incluisive - śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10:00-12:00), lunch (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w ciągu dnia w wyznaczonych barach. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane w wyznaczonych barach. Wymagane noszenie opasek all inclusive. Formuła nie zawiera: napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, espresso, cappuccino. Ostateczna informacja odnośnie formuły All Inclusive (co jest w cenie, a co jest dodatkowo płatne) jest zależna od hotelu i otrzymają ją Państwo w hotelu.

Sport i Rozrywka

3 baseny (w tym jeden kryty, podgrzewany, 2 zewnętrzne - 1 podgrzewany w okresie zimowym), siatkówka plażowa, aerobik, boccia, aqua aerobik, pika wodna, joga, animacje w ciągu dnia i wieczorem, zajęcia sportowe,  Odpłatnie: centrum nurkowe, centrum spa, jacuzzi, masaże, sauna, sauna turecka, bilard, sporty wodne na plaży. 

Dla Dzieci

Brodzik, plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), specjalne menu i foteliki w restauracji, opiekunka (odpłatnie), łóżeczka dla dzieci poniżej 2 roku życia (specjalne zamówienie).

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Orex

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

*****

REGION

MARSA ALAM

Uwagi

Administracja hotelu zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w koncepcji hotelu, w tym w zestawie uslug platnych/bezplatnych bez uprzedniego powiadomienia. Prosimy o wyjasnienie informacji jestes zainteresowany z góry.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

ok. 19 km od miejscowości EL QUSEIR; ok. 60 km od lotniska w Marsa Alam. 

PLAŻA

hotelowa, piaszczysta, przy brzegu rafa koralowa, pomost, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty all inclusive. 

HOTEL

kategoria lokalna 5* Hotel wyróżniony Nagroda Travellers' Choice 2021, która  przyznawana jest obiektom, które stale zbierają świetne recenzje i należą do najlepszych 10% obiektów na stronie Tripadvisor.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja 24h, przestronne lobby, bankomat z możliwością wymiany walut, sklep z pamiątkami, mini market. Goście mogą korzystać z restauracji głównej La Palme (bufet, kuchnia międzynarodowa), restauracji a la carte Pasta e Basta (kuchnia włoska, wymagana wcześniejsza rezerwacja, raz na tydzień kolacja bezpłatnie) oraz 3 barów: w lobby, przy basenie i przy plaży. Za opłatą: room-service, opiekunka do dziecka, pralnia.

INTERNET

Bezpłatny dostęp do WiFi na terenie całego hotelu. 

KONFERENCJE/INCENTIVE

centrum konferencyjne 

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Na terenie hotelu znajduję się 3 baseny zewnętrzne, w tym jeden podgrzewany w sezonie zimowym (słodka woda) oraz brodzik dla dzieci, otoczone tarasem słonecznym. Przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siatkówka plażowa, aerobik, aqua aerobik, boccia, rzutki, lekcje tańca, joga; animacje dla dorosłych i dla dzieci, zajęcia sportowe, wieczorne występy i pokazy na żywo; za opłatą: centrum nurkowe. 

DLA DZIECI

plac zabaw, miniklub (4-12 lat),  animacje 

ZAKWATEROWANIE

standardowy: 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 36 m, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka). 

WYŻYWIENIE

śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-15.00) w wyznaczonych barach; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonych barach; raz na tydzień kolacja w restauracji la carte; dodatkowo zniżka do restauracji la carte: ok. 30 EGP; wymagane noszenie opasek all inclusive. 

INFORMACJE DODATKOWE

0020/653351001, www.novotel.com 

CENA

Cena oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy; bagaż podręczny (EasyJet o wymiarach nie przekraczających 45x36x20 cm, w tym kółka, kieszonki i rączki - mała torba podręczna która musi mieścić się pod siedzeniem pasażera, Corendon - 8kg, LOT - 8kg, Czarter - 5kg); bagaż rejestrowany (do luku bagażowego) - tylko przy przelotach charterowych; transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta,  ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej. Składka na TFP jest bezzwrotna nawet w przypadku rezygnacji Klienta z imprezy turystycznej), VAT.UWAGA!! W EasyJet bagaż rejestrowany 15 kg dodatkowo płatny ok 350 - 400 PLN/szt. W przypadku zakupienia miejsca Up front (dodatkowo płatne) Klient może zabrać na pokład duży bagaż podręczny (maks. 56 x 45 x 25 cm), który musi mieścić się w schowku nad głową.W Corendon bagaż rejestrowany 23 kg dodatkowo płatny ok 350 - 400 PLN/sztW LOT bagaż rejestrowany 23 kg dodatkowo płatny ok 350 - 400 PLN/sztUwaga!!! Przy połączeniach rejsowych cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), oraz od 01.01.2021 analogiczą wyskość składki na Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP): 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG, NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji, chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.), wycieczek fakultatywnych, obowiązkowej opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, bagażu rejestrowanego przy przelotach liniami Easy Jet i Corendon Airlines, LOT (dodatkowa opłata 400 PLN/os).

COVID- 19

Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.W związku z powyższym prosimy o bieżące śledzenie warunków wjazdowych do krajów odwiedzanych : https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ .Podróżując w  czasie pandemi należy liczyć się z pewnymi obostrzeniami i ograniczeniami. Klienci zobowiązani są do przestrzegania procedur bezpieczeństwa wrowadzanych regulaminem hotelu. Część infrastruktury hotelowej (restauracje, oferta rekreacyjno - sportowa),  animacje może być ograniczona, czy też niedostępna ze względu na obostrzenia sanitarne. Aktualizacja na stronie: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/egipt Od 17.06.2022 zniesiony obowiązek certyfikatów i testów.Formularz lokalizacyjnyNa pokładach samolotów lecących do Egiptu rozdawane są formularze lokalizacyjne, które należy przekazać służbom po wyjściu z samolotu.Powrót do Polski z zagranicy:UWAGA! Ze względu na dynamiczną sytuację i częstotliwość zmian dotyczących procedur podróżowania, prosimy o zapoznanie się z komunikatem na temat aktualnych informacji i wymogów dotyczących kwarantanny na stronie STRAŻY GRANICZNEJ.

WARUNKI WJAZDOWE

Między Polską a Egiptem obowiązuje ruch wizowy. Obywatel RP może przed przyjazdem do Egiptu ubiegać się o wizę w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym, na lotnisku w Egipcie lub drogą elektroniczną poprzez złożenie wniosku na stronie internetowej: www.visa2egypt.gov.eg. Opłaty za wizę do Egiptu wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna) i 60 USD (wiza wielokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport powinien posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży. Instrukacja: Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą.Klienci podróżujący do Sharm el Sheikh i nie korzystający z wycieczek fakultatywnych na miejscu nie mają obowiązku wykupienia wizy. Wystarczy wówczas podbić pieczątkę w paszporcie "Sinai Only", która uprawnia do 14-dniowego pobytu na półwyspie Synaj. Informujemy, że od 01/04/2022 na rejsach do Egiptu wymagana jest elektroniczna forma wypełniania obowiązkowego formularza Declaration Form, poniżej przesyłamy link gdzie należy dokonać rejestracji: https://visitegypt.gov.eg/. Jednocześnie informujemy, że wciąż jeszcze istnieje możliwość wypełniania wersji papierowej formularza (w razie czego przesyłamy w załączniku), jest natomiast zamysł, żeby docelowo rejestracja następowała online.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.Z powodu możliwych zmian dotyczących pobytu w Egipcie proponujemy sprawdzić wcześniej czy warunki wjazdu i pobytu nie uległy zmianie. Aktualne informacje na temat wizy można uzyskać w Ministerstwie Spraw Zagranicznych. Osoby nie będące obywatelami Polski, prosimy o sprawdzenie w ambasadzie egipskiej w Warszawie warunków wjazdu i pobytu. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt

DOKUMENTY PODRÓŻY

DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Marsa Alam, Egipt

Opis hotelu

Potraktuj się wyjątkowo w Novotel Marsa Alam, z bezpośrednio z widokiem na Morze Czerwone. Port Ghalib Marina oferuje bogate zaplecze gastronomiczne i wyśmienite potrawy. Aby zwiedzić bogatą przeszłość regionu, odwiedź starożytne szmaragdowe kopalnie i świątynię Seti I w Khanais. Położony przy plaży, 21,5 km od El Quseir i 54,5 km od lotniska Marsa Alam.

Udogodnienia i serwisy obejmują restauracje, bary, baseny, parking, windę, siłownię, zabiegi spa (płatne), jacuzzi (płatne), łaźnię turecką (za dodatkową opłatą), plac zabaw, klub dla dzieci, centrum biznesowe, salę konferencyjną, Recepcja czynna przez całą dobę.

Pokoje wyposażone są w minibar (płatne), klimatyzację, bezprzewodowy dostęp do Internetu, sejf, telewizor, telefon, suszarkę do włosów, łazienkę i balkon / taras.

Prosimy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień mogą zostać zamknięte ze względu na warunki pogodowe i sezonowe.

Adres: 19 km Południe El Quessir Droga Marsa Alam, Marsa Alam, 84721 El Quseir, Egipt.

Tech info

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Novotel Marsa Alam

Opinie o Hotelu Novotel Marsa Alam

5.0
zdecydowanie polecam

Hotel cudo. Niezwykle czysty i zadbany. Obsługa reaguje momentalnie na każdą prośbę. Mieliśmy pokój z genialnym widokiem na basen i morze. No może minibar w pokoju nas nieco zawiódł, ale zdaje się że on jest po prostu za dodatkowa opłatą.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.6
zdecydowanie polecam

Novotel to jest to! nowiutki hotel z pięknymi pokojami przy plaży z pomostem, bardzo dbają o czystość i klientów! Wszystko dopracowane to sam z posiłkami . W pokoju mieliśmy ekspres do kawy i łóżko odwrócone do morza, coś pięknego z rana :)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Novotel Marsa Alam - możliwości zakwaterowania:

family beach front dbl
Family Room Superior BeachFront
Family Room Superior SeaView
Room Family BeachFront
Superior Garden View DBL
2 os. pokoj rodzinny z widokiem na morze
Room Family SeaView
Room Superior SeaView
Superior Room SeaView
Room Standard GardenView
1 os. Pokój Superior z widokiem na ogród
2 os. Pokój Superior z widokiem na ogród
Single GV
pokoj superior z widokiem na ogrod, widok na morze
pokoj superior z widokiem na ogrod, widok na morze
Superior Room BeachFront
Room Superior BeachFront
superior rodzinny z widokiem na morze superior family beach front (2 bedroom)
superior rodzinny z widokiem na morze superior family sv (2 bedroom)
Superior z widokiem na morze
superior z widokiem na morze superior beach front
Superior z widokiem na ogród SUP GV
superior [sea view] dbl
superior [beach front] dbl
superior [garden view] dbl
family room [sea view] dbl
Family Beach Front Room
Family Sea View Room
DOPPELZIMMER BEACH FRONT
Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou, u pláže s výhledem na moře
Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami, u pláže s výhledem na moře
Dvoulůžkový pokoj, u pláže s výhledem na moře
Dvoulůžkový pokoj beach front s 1 přistýlkou, výhled na moře
Dvoulůžkový pokoj beach front s 2 přistýlkami , výhled na moře
Dvoulůžkový pokoj beach front, výhled na moře
DOPPELZIMMER SUPERIOR GARDEN
DOPPELZIMMER SUPERIOR MEERBLIC
EINZELZIMMER BEACH FRONT
EINZELZIMMER SUPERIOR GARDEN
EINZELZIMMER SUPERIOR MEERBLIC
Superior Sea View Room Single Use
Superior Garden View Room Single Use
Superior Beach Front Room
Superior Garden View Room
SUPERIOR BEACH FRONT ROOM Single Use
FAMILY SEA VIEW ROOM Single Use
FAMILY BEACH FRONT ROOM Single Use
Superior Sea View Room
supbf superior room beach front
supbf superior room beach front
supfsv superior family room sea view
supgv superior room garden view
supgv superior room garden view
suprsv superior room sea view
suprsv superior room sea view

Novotel Marsa Alam - Możliwości wyżywienia:


Novotel Marsa Alam - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Novotel Marsa Alam? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00