cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
  • Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso, Gran Canaria
1 / 50
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
05.11 - 12.11
już od 3959 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.09 - 08.09
już od 2369 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso
star 4

Hiszpania: Gran Canaria
Ocena hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
4.5 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 września 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Gloria Palace San Agustin Thalasso to nowoczesny hotel usytuowany w spokojnej części San Agustin, blisko centrum Playa del Ingles ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośników plażowania i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi. Wypoczynek w hotelu Gloria San Agustin to gwarancja udanych wakacji na Gran Canarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu, blisko centrum San Agustin i Playa del Ingles, 700 metrów od publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
  • malownicze widoki na ocean, przestronne pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - kompleks basenowy łącznie z basenem Chill Out na tarasie, korty tenisowe, jedno z najnowcześniejszych centrów thalassoterapii w Europie
  • wi fi gratis

Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Gloria Palace San Agustin Thalasso to nowoczesny hotel usytuowany w spokojnej części San Agustin, blisko centrum Playa del Ingles ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośników plażowania i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi. Wypoczynek w hotelu Gloria San Agustin to gwarancja udanych wakacji na Gran Canarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu, blisko centrum San Agustin i Playa del Ingles, 700 metrów od publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
  • malownicze widoki na ocean, przestronne pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - kompleks basenowy łącznie z basenem Chill Out na tarasie, korty tenisowe, jedno z najnowcześniejszych centrów thalassoterapii w Europie
  • wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 500 m od centrum miasta
  • ok. 6 km od pola golfowego
  • ok. 600 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • 2 budynki
  • recepcja
  • kantor
  • winda
  • ogród
  • taras
  • taras na dachu
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • fryzjer
  • pralnia: za opłatą
  • parking: niestrzeżony, w cenie
  • sale konferencyjne
  • bankomat
  • jubiler

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

448

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel akceptuje zwierzęta: maks. do 5 kg, płatne na miejscu ok. 50 €/tydzień, na zapytanie

Dla dzieci

  • basen dla dzieci „Piscina Ninos": zewnętrzny, ze słodką wodą, lekko opadający, podgrzewany, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • łóżeczko dla dzieci: w cenie, wymagana rezerwacja
  • miniklub: 4-12 lat, codziennie 10:00 - 18:00, w cenie
  • animacje dla dzieci: 4-12 lat, styczeń - grudzień, codziennie
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: 4-12 lat, styczeń - grudzień, codziennie, w cenie
 

Sport i wellness

W cenie
  • łucznictwo
Płatne
  • strefa spa Thalasso Gloria - San Agustín: 15+, 10:00 - 21:00
  • sauna fińska 
  • sauna parowa 
  • masaże 
  • zabiegi kąpielowe 
  •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • siłownia
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • 2 korty tenisowe 
  • paddle tenis
  • squash
  • szkoła nurkowania PADI: w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych codziennie
  • przedstawienia codziennie
  • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy Thalasso DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 29 m2
  • widok boczny na morze
  • dla gości 15+
  • w budynku głównym
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • lodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, woda: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: codziennie, za opłatą
  • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
  • wanna
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-5 os.
  • ok. 37 m2
  • widok na basen lub ogród
  • w budynku bocznym
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • lodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, woda: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • room service: codziennie, za opłatą
  • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
Suita junior z widokiem na morze JSM1
  • 2-3 os.
  • ok. 43 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • balkon
  • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie lub oddzielone zasłoną
  • 1 podwójne łóżko
  • 1 dostawka
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • lodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, woda: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • room service: codziennie, za opłatą
  • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy Standard DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 29 m2
  • widok boczny na morze
  • w budynku głównym
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • lodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, woda: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: codziennie, za opłatą
  • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu, 07:30 - 10:30
  • obiad: w formie bufetu, 13:00 - 15:00
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte, 18:30 - 21:30
  • przekąski (kanapki, frytki, hot dogi, hamburgery): 10:00 - 18:30
  • lody dla dzieci: 10:00 - 18:30
  • ciasto: 15:30 - 17:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 01:00, wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 01:00, wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: 10:00 - 01:00, w barach all inclusive
  • kawa/herbata po południu
Dwa posiłki
  • śniadanie: w formie bufetu, 07:30 - 10:30
  • do wyboru obiad: w formie bufetu, 3:00 - 15:00 lub kolacja: w formie bufetu, a la carte, 18:30 - 21:30
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „Restaurante Principal - Buffet": rodzaje kuchni: regionalna, potrawy bezglutenowe, dania bez laktozy, dania wegetariańskie, dania wegańskie, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „Restaurante Gorbea": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, śródziemnomorska, hiszpańska, dania z grilla, sushi, potrawy bezglutenowe, dania wegetariańskie, a la carte, wymagana rezerwacja, płatnie, 18:00 - 00:00, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 6
  • bar w lobby „Lobby Bar": codziennie, za opłatą, wliczony w all inclusive
  • bar przy zewnętrznym basenie „Bar Piscina": codziennie, za opłatą, wliczony w all inclusive
  • skybar „Terraza Chill Out Gorbea": 16+, styczeń - grudzień, codziennie 10:00 - 18:00, za opłatą
  • bar przekąskowy „Snack Bar": codziennie, za opłatą, wliczony w all inclusive
  • piano bar „Piano Bar": codziennie, za opłatą, wliczony w all inclusive
  • saloon bar „Saloon Bar": codziennie, za opłatą, wliczony w all inclusive
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Gloria Palace San Agustin Thalasso to nowoczesny hotel usytuowany w spokojnej części San Agustin, blisko centrum Playa del Ingles ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośników plażowania i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi. Wypoczynek w hotelu Gloria San Agustin to gwarancja udanych wakacji na Gran Canarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, blisko centrum San Agustin i Playa del Ingles, 700 metrów od publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
    • malownicze widoki na ocean, przestronne pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - kompleks basenowy łącznie z basenem Chill Out na tarasie, korty tenisowe, jedno z najnowcześniejszych centrów thalassoterapii w Europie
    • wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Gran Canaria

    Opis oferty:

    Piękne widoki na ocean, baseny wkomponowane w hotelowy ogród i basen na dachu to tylko część atrakcji oferowanych przez hotel. Jego dumą jest jedno z najnowocześniejszych centrów thalassoterapii w Europie, o powierzchni ok. 7 tys. m², z fantastycznym basenem Get in Shape. Znakomite miejsce na komfortowe rodzinne wczasy: wygodne pokoje rodzinne, atrakcje sportowe i miniklub gwarantują udany wypoczynek. Hotel leży w spokojnej części San Agustin, tylko 2 km od centrum pełnego życia i rozrywek kurortu Playa del Ingles, łatwo dostępnego bezpłatnym hotelowym busem.

    POŁOŻENIE:

    ok. 1 km od centrum SAN AGUSTIN, na wzgórzu, ok. 2 km od Playa del Ingles, ok. 500 m od restauracji, sklepów i barów, ok. 5 km od słynnych wydm Maspalomas; ok. 24 km od lotniska Las Palmas; bezpłatny bus hotelowy do Playa del Ingles i Maspalomas, przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/Playa del Ingles).

    PLAŻA:

    San Agustin, nieduża, publiczna, ciemny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 700 m od hotelu; Las Burras, nieduża, publiczna, ciemny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 600 m od hotelu, dojście drogą i schodami; na obu plażach parasole, leżaki i materace płatne (ok. 14 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1989 r., pokoje odnowione w 2007 r., miejsca publiczne w hotelu odnowione w 2012 r., 448 pokoi, budynek główny i niższy budynek z pokojami rodzinnymi, 9 pięter, 3 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show­ cooking, wieczory tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja Gorbea - á la carte (płatna), obsługa kelnerska, kuchnia baskijska i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, bar przy basenie, snack bar w ogrodzie, Terraza Chill Out Gorbea (płatny), lounge bar z muzyką na żywo, kącik telewizyjny, parking, minimarket; sala konferencyjna dla 200 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy (3 EUR/30 min), sejf, całodobowy room-service, opiekunka do dziecka (na zamówienie), fryzjer, pralnia; wypożyczalnia samochodów; akceptowane zwierzęta domowe do 5 kg (opłata: ok. 40 EUR/tydz.); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 35 m², elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka, lusterko do makijażu), telewizor, telefon, zestaw do kawy/herbaty, internet bezprzewodowy; za opłatą: łącze internetowe (ok. 10 EUR/dzień), sejf (ok. 18 EUR/tydz., kaucja: 5 EUR), minibar (uzupełniany na życzenie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; widok na morze za dopłatą;

    superior:

    2-os., wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo kapcie, szlafrok, bezpłatny wstęp na kryty basen w centrum thalasso; pokój superior za dopłatą;

    junior suite:

    2-os., ok. 42 m2, sypialnia i pokój dzienny, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój junior suite za dopłatą;

    rodzinny:

    3-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 44 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, z dodatkowym salonem oddzielonym drzwiami; widok na ogród lub basen; pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, gł. 1,4 m, ok. 192 m² i 100 m², sezonowo podgrzewane, brodzik, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,4 m, basen Chill Out na tarasie z wydzieloną częścią dla nudystów, na ostatnim piętrze, słodka woda, ok. 75 m², bezpłatne parasole i leżaki przy basenach w ogrodzie, przy basenie Chill Out parasole i leżaki płatne (ok. 5 EUR/dzień), ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR; wymiana ok. 1 EUR); tenis stołowy, rzutki, łucznictwo; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dla dzieci; za opłatą: 2 korty tenisowe (ok. 8 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu (ok. 3 EUR/rakieta), 3 korty do paddle'a, squash, bilard; wypożyczalnia rowerów; ok. 5 km od hotelu 18-dołkowe pola Maspalomas International Golf Course, ok. 7 km od 18-dołkowego Meloneras Golf.

    SPA:

    eleganckie i nowoczesne centrum thalasso o powierzchni ok. 7 tys. m² (wstęp powyżej 15 lat; wstęp płatny: ok. 20 EUR): 4 baseny, słona woda, 35 punktów z hydromasażami, jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, centrum fitness, 45 gabinetów do indywidualnych zabiegów, hydroterapia, masaże, zabiegi na ciało: na bazie alg, czekolady, winoterapia; wszystkie zabiegi i urządzenia dodatkowo płatne.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-15.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski między posiłkami w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928128500, www.gloriapalaceth.com

    GRATIS:

    Wi-Fi bus do centrum


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Gloria Palace San Agustin Thalasso to nowoczesny hotel usytuowany w spokojnej części San Agustin, blisko centrum Playa del Ingles ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośników plażowania i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi. Wypoczynek w hotelu Gloria San Agustin to gwarancja udanych wakacji na Gran Canarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, blisko centrum San Agustin i Playa del Ingles, 700 metrów od publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
    • malownicze widoki na ocean, przestronne pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - kompleks basenowy łącznie z basenem Chill Out na tarasie, korty tenisowe, jedno z najnowcześniejszych centrów thalassoterapii w Europie
    • wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Gran Canaria

    Opis oferty:

    Piękne widoki na ocean, baseny wkomponowane w hotelowy ogród i basen na dachu to tylko część atrakcji oferowanych przez hotel. Jego dumą jest jedno z najnowocześniejszych centrów thalassoterapii w Europie, o powierzchni ok. 7 tys. m², z fantastycznym basenem Get in Shape. Znakomite miejsce na komfortowe rodzinne wczasy: wygodne pokoje rodzinne, atrakcje sportowe i miniklub gwarantują udany wypoczynek. Hotel leży w spokojnej części San Agustin, tylko 2 km od centrum pełnego życia i rozrywek kurortu Playa del Ingles, łatwo dostępnego bezpłatnym hotelowym busem.

    POŁOŻENIE:

    ok. 1 km od centrum SAN AGUSTIN, na wzgórzu, ok. 2 km od Playa del Ingles, ok. 500 m od restauracji, sklepów i barów, ok. 5 km od słynnych wydm Maspalomas; ok. 24 km od lotniska Las Palmas; bezpłatny bus hotelowy do Playa del Ingles i Maspalomas, przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/Playa del Ingles).

    PLAŻA:

    San Agustin, nieduża, publiczna, ciemny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 700 m od hotelu; Las Burras, nieduża, publiczna, ciemny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 600 m od hotelu, dojście drogą i schodami; na obu plażach parasole, leżaki i materace płatne (ok. 14 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1989 r., pokoje odnowione w 2007 r., miejsca publiczne w hotelu odnowione w 2012 r., 448 pokoi, budynek główny i niższy budynek z pokojami rodzinnymi, do 9 pięter, 3 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show­ cooking, wieczory tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja Gorbea - á la carte (płatna), obsługa kelnerska, kuchnia baskijska i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, bar przy basenie, snack bar w ogrodzie, Terraza Chill Out Gorbea (płatny, dla Gości powyżej 16 r.ż.), lounge bar z muzyką na żywo, kącik telewizyjny, parking, minimarket; sala konferencyjna dla 200 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy (ok. 3 EUR/30 min), sejf, całodobowy room-service, opiekunka do dziecka (na zamówienie), fryzjer, pralnia; wypożyczalnia samochodów; akceptowane zwierzęta domowe do 5 kg (opłata: ok. 40 EUR/tydz.); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 35 m², elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka, lusterko do makijażu), telewizor, telefon, internet bezprzewodowy, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: sejf (ok. 18 EUR/tydz., kaucja: 5 EUR), minibar (uzupełniany na życzenie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze;

    superior:

    2-os., wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo kapcie, szlafrok, bezpłatny wstęp na kryty basen w centrum thalasso; pokój superior za dopłatą;

    junior suite:

    2-os., ok. 42 m2, sypialnia i pokój dzienny, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój junior suite za dopłatą;

    rodzinny:

    3-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 44 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, z dodatkowym salonem oddzielonym drzwiami; widok na ogród; pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, gł. 1,4 m, ok. 192 m² i 100 m², sezonowo podgrzewane, brodzik, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,4 m, basen Chill Out na tarasie z wydzieloną częścią dla nudystów (płatny, dla Gości powyżej 16 r.ż.), na ostatnim piętrze, słodka woda, ok. 75 m², bezpłatne parasole i leżaki przy basenach w ogrodzie, przy basenie Chill Out parasole i leżaki płatne (ok. 5 EUR/dzień), ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR; wymiana ok. 1 EUR); tenis stołowy, rzutki, łucznictwo; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dla dzieci; za opłatą: 2 korty tenisowe (ok. 8 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu (ok. 3 EUR/rakieta), 3 korty do paddle'a, squash, bilard; wypożyczalnia rowerów; ok. 5 km od hotelu 18-dołkowe pola Maspalomas International Golf Course, ok. 7 km od 18-dołkowego Meloneras Golf.

    SPA:

    eleganckie i nowoczesne centrum thalasso o powierzchni ok. 7 tys. m² (wstęp powyżej 15 lat; wstęp płatny: ok. 20 EUR); nieczynne z powodu remontu do 30.04.2020 r.; 4 baseny, słona woda, 35 punktów z hydromasażami, jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, centrum fitness, 45 gabinetów do indywidualnych zabiegów, hydroterapia, masaże, zabiegi na ciało: na bazie alg, czekolady, winoterapia; wszystkie zabiegi i urządzenia dodatkowo płatne.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-15.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski między posiłkami w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928128500, www.gloriapalaceth.com 

    GRATIS:

    Wi-Fibus do centrum 


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Gloria Palace San Agustin Thalasso to nowoczesny hotel usytuowany w spokojnej części San Agustin, blisko centrum Playa del Ingles ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośników plażowania i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi. Wypoczynek w hotelu Gloria San Agustin to gwarancja udanych wakacji na Gran Canarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, blisko centrum San Agustin i Playa del Ingles, 700 metrów od publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
    • malownicze widoki na ocean, przestronne pokoje rodzinne, bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - kompleks basenowy łącznie z basenem Chill Out na tarasie, korty tenisowe, jedno z najnowcześniejszych centrów thalassoterapii w Europie
    • wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Hiszpania/Gran Canaria

    Położenie

    - ok 1 km od centrum San Agustin - ok. 2 km od Playa del Ingles (bezpłatny hotelowy bus) - ok. 5 km od wydm Maspalomas - ok. 500 m od plaży - na lekkim wzniesieniu - w pobliżu sklepy i restauracje - ok 24 km od lotniska

    Plaża

    - piaszczysta, ciemny piasek - leżaki i parasole płatne

    Pokoje

    - ok 35 m2 - mini-bar (płatny), sejf (płatny) - TV-SAT, telefon, klimatyzacja - zestaw do parzenia kawy/herbaty - bezprzewodowy Internet (bezpłatny) - łazienka (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów)

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 2 baseny ze słodką wodą (podgrzewany zimą) - leżaki i parasole przy basenie - dziennie i wieczorne animacje, muzyka na żywo - tenis stołowy - taras słoneczny w częścią dla nudystów Płatne - Thalasso Center 7000 m2 (ok. 20 wstęp) - 4 baseny ze słoną wodą - basen do aerobiku - 34 punkty hydromasażu, sauna, łaźnia parowa - masaże, zabiegi upiększające i pielęgnacyjne - 2 korty tenisowe, bilard - centrum Thalasso będzie nieczynne w dniach 9 - 17 maja 2016

    Dla dzieci

    - brodzik, plac zabaw, mini klub

    Wyżywienie

    Bed&Breakfast (BB) - śniadania Half Board (HB) - śniadania i obiadokolacje All Inclusive Premium (AI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski. Wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne bezpłatnie w godz. 10:00 - 23:00 Posiłki serwowane są w formie bogatego i urozmaiconego bufetu.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - chill our bar z tarasem na dachu - lobby bar, bar przy basenie, snack bar, lounge bar - restauracja a'la carte

    Dodatkowe informacje

    - otwarty w 1989 r., wyremontowany w 2007 r. oraz w 2012 r. - 448 pokoi, 9 pięter, 3 widny - kawiarenka internetowa (płatna) - mini market - Internet wi-fi w miejscach publicznych (bezpłatny)

    Bagaż

    Warszawa Modlin, Kraków: Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 240PLN (wyloty od 20.04 - 31.05. oraz od 01.10 - 31.10) / 390 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) - 20 kg - 340 PLN (wyloty od 20.04 - 31.05. oraz od 01.10 - 31.10) / 480 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Mapa Hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Gran Canaria)
    Stolica Gran Canarii czyli miasto Las Palmas z popularną dzielnicą zakupową Vegueta
    Lubiany przez turystów park kaktusów na Gran Canarii
    Popularny kurort na Gran Canarii z piękną, długą plażą czyli Playa del Ingles
    Playa Taurito blisko Puerto Rico na Gran Canarii
    Najpopularniejsze w Europie wydmy Maspalomas
    Popularna na Gran Canarii Kaldera Pinos de Galdar
    Jedno z najpiękniejszych, klimatycznych miasteczek na Gran Canarii - Teror
    Przepiękne miasteczko na Gran Canarii z licznymi kanałami wodnymi, mostami, białą zabudową i restauracjami czyli Puerto de Mogan
    Popularna plaża Amadores na Gran Canarii
    Słynna latarnia morska w miejscowości Maspalomas na Gran Canarii
    Nowoczesna dzielnica z luksusowymi hotelami czyli Meloneras na Gran Canarii
    Gran Canaria to idealne miejsce na uprawianie sportów wodnych
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso

    4.4
    polecam

    Hotel na bardzo wysokim poziomie. położenie trochę słabe, niby spokojnie, ale wszędzie daleko, do plaży kilka kroków ale wracając z plaży idzie się pod górkę. Rekompensują to fajne animacje na terenie hotelu, ładne baseny i dobre jedzenie. Jeżeli ktoś chce poleżeć w słońcu Gran Canarii i nie ruszać się za bardzo poza hotel to Gloria Palace San Agustin Thalasso mu się spodoba. polecam też wymagającym bo standard rzeczywiście jest wysoki

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Wybrałam hotel Gloria Palace San Agustin ze względu na nowoczesne spa opisywane w ofercie. Jechałam na wypoczynek sama i byłam nastawiona na spokojne wczasy pełne relaksu z jednoczesnym dostępem do cywilizacji. Jestem dosyć wymagająca i jak już raz na rok jadę na wakacje, chcę, aby był to wypoczynek na wysokim poziomie. Wszystko na miejscu było zgodnie z ofertą - spa oferuje duży wybór zabiegów, a nowoczesny basen z masażem wodnym to dodatkowy plus. Ponadto hotel ma bardzo smaczną kuchnię i jest dobrze położony. Miejscowość San Agustin to raczej spokojny kurort, ale do pełnego atrakcji Playa Del Ingles można spokojnie dostać się na piechotę. Hotel wart swojej ceny!

    POLECAM:
    singlom, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      5.3
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.4
    • Atrakcje
      i sport
      5.1
    • Obsługa
      5.5
    HolidayCheck
    Ocena Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    5.3 / 6

    Cudowny weekend w Glorii 2017-10-02
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Odwiedzilismy Gloria Palace San Agustin razem z chlopakiem z okazji weekendu rocznicowego. Wszystko ...
    więcej

    6.0
    Bajkowe wakacje 2017-09-29
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Całkiem fajne wakacje 2011-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Piewrsze wrażenie: wielki moloch trochę przestażały. Jednak bezpodstawne. Pokje duże zadbane, widać ...
    więcej

    5.8
    Bardzo zadbany hotel, smaczne i świeże jedzenie 2011-11-17
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    Hotel zasługuje w naszej ocenie na 5 gwiazdek, pomimo, że ma oficjalnie tylko 4. Komfortem pokoi, ob...
    więcej

    5.4
    Super hotel godny polecenia! Wakacje udane! 2012-05-08
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel godny polecenia w 100 %.Czytalam rożne opinie przed wyjazden,Nie wiem kto pisze takie glupoty....
    więcej

    5.8
    Honey Morón 2013-10-06
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo ale to bardzo polecamy ten hotel. Nasze wakacje w tym uroczym miejscu byly przewspaniale. Kom...
    więcej

    6.0
    Warto tam pojechać 2014-01-22
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Hotel duży, a jednak nie przytłacza, bo jest dużo zieleni. Połozony na wzgórzu, więc nawet z najnizs...
    więcej

    5.8
    Doskonały Hotel 2014-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.7

    Bardzo dobry hotel. Animacja zadowoli dzieci i dorosłych. Trzeba uważać żeby karty od pokoju nie trz...
    więcej

    5.9
    Odradzam stanowczo 2015-03-25
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      6.0

    1.8
    Polecam, bo naprawdę warto 2016-07-02
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Najlepszy hotel w San Agustin! 2016-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel i obsługa była niesamowita, posiłki bardzo smaczne: bardzo duży wybór, animacje w hotelu na 6+...
    więcej

    5.7
    Rodzinne zimowe wakacje 2017-02-20
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Rodzinne wakacje przed nowymi wyzwaniami 2017-03-10
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    6.0
    Wiosenne wakacje na rajskiej wyspie 2017-05-19
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    cudownie spedzony czas w przemilym otoczeniu .hotel spelnil wszystkie nasze oczekiwania.sympatyczna...
    więcej

    6.0
    Wspaniały rodzinny hotel 2017-05-19
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    to drugi juz nasz pobyt w tym hotelu. Doskonale polozenie, bliskosc plazy centrum handlowego. transp...
    więcej

    6.0
    Ekstra wakacje 2017-05-19
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    obsluga sympatyczna ,jedzenie swieze i dobre ,pokoje czyste , bylismy to juz 2 razy zawsze milo sp...
    więcej

    6.0
    Po prostu tutaj trzeba być 2017-06-03
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Miałem okazję bycia w różnych miejscach na świecie, to też moja opinia na temat tego hotelu jest bar...
    więcej

    5.8
    Wakacje na '6'-tke 2017-06-03
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Przyjechalismy na wakajce 4 osobowa rodzina, z angielskiego Cheshire zeby aktywnie odpoczac, podczas...
    więcej

    6.0
    Pozytywne wrażenia z pobytu na Gran Canari 2017-06-04
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    Piękny zachwycający hotel, super obsługa , czystośc bez zastrzeżeń, bardzo uprzejmi , mili uśmiechni...
    więcej

    5.6
    Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel 2017-07-06
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel nie jest polozny tuz przy plazy. Ale jezeli zakwaterowanie bedzie na wyzszym pietrze to widok ...
    więcej

    6.0
    Przepiękny widok z balkonu 2017-07-19
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo interesujący hotel. Rewelacyjne widoku z tarasu, wspaniale urządzone pokoje, przestronne łazi...
    więcej

    6.0
    Wspaniały hotel 2017-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Na każdym kroku spotkalismy sie z życzliwością, z przyjazna atmosferą. Pokoje hotelowe wymagają małe...
    więcej

    5.9
    Gorące lato w Gloria Palace super 2017-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wspaniały rodzinny hotel 2017-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Pobyt dla wszystkich, od prawnuczki do dziadka, można korzystać z terapii wodnej, masaży, dla osób s...
    więcej

    6.0
    Bardzo udany pobyt . 2017-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Gloria Palace San Agustin Thalasso:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Gloria Palace San Agustin Thalasso - możliwości zakwaterowania:

    Pok. superior 2 os.
    Doppelzimmer,Balkon
    DZ/Bk/Komm in Form
    Doppelz,Balkon,Economy
    Single mit Kind,Balkon
    Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
    Pok. 2 os. w/morze
    Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Einzelzimmer,Balkon
    Pok. rodzinny 3 os.
    Pok. rodzinny 4 os.
    Familienzimmer,Balkon
    Pokój rodzinny
    Junior Suite 2 os.
    Junior suita z widokiem na morze
    Pok. 1 os. w/morze

    Gloria Palace San Agustin Thalasso - Możliwości wyżywienia:


    Gloria Palace San Agustin Thalasso - miasta wylotu:


    Gloria Palace San Agustin Thalasso - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00