cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
1/18
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
2/18
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
3/18
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
4/18
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
5/18
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
6/18
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
7/18
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
8/18
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
9/18
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
10/18
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
11/18
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
12/18
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
13/18
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
14/18
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
15/18
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
16/18
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
17/18
Hotel SBH Club Paraiso Playa, Fuerteventura
18/18
mapakliknij aby aktywować mapę
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
23.02 - 27.02
już od 3780 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.03 - 20.03
już od 2847 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu SBH Club Paraiso Playa
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel SBH Club Paraiso Playa
star 4

Hiszpania: Fuerteventura
Ocena hotelu SBH Club Paraiso Playa:
4.4 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu SBH Club Paraiso Playa:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 lutego 2023
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 marca 2023
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Paraiso Playa to hotel usytuowany przy plaży Sotavento - jednej z najpiękniejszych plaż Fuerteventury. Polecamy na rodzinne wakacje (animacje, miniklub, plac zabaw) oraz miłośnikom plażowania i osobom szukającym ciszy i relaksu na przepięknych plażach Fuerteventury.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu,w egzotycznym ogrodzie, przy przepięknej plaży Sotavento z łagodnym zejściem do oceanu, 9 km od centrum Morro Jable
  • baseny z widokiem na ocean, program animacyjny
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, animacje

Hotel SBH Club Paraiso Playa w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Paraiso Playa to hotel usytuowany przy plaży Sotavento - jednej z najpiękniejszych plaż Fuerteventury. Polecamy na rodzinne wakacje (animacje, miniklub, plac zabaw) oraz miłośnikom plażowania i osobom szukającym ciszy i relaksu na przepięknych plażach Fuerteventury.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu,w egzotycznym ogrodzie, przy przepięknej plaży Sotavento z łagodnym zejściem do oceanu, 9 km od centrum Morro Jable
  • baseny z widokiem na ocean, program animacyjny
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, animacje

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Fuerteventura

Opis oferty:

Przyjemny, stylowy hotel należący do sieci SBH. Położony na wzgórzu, przy jednej z najpiękniejszych, piaszczystych plaż Fuerteventury - Playa Esquinzo, zapewnia zachwycające widoki i łatwy dostęp do wodnych atrakcji. Świetne miejsce na rodzinne wakacje w spokojnej lokalizacji, jednocześnie z łatwym dostępem do turystycznych rozrywek Morro Jable i Jandii. Na miejscu 2 rozległe baseny i bar serwujący chłodne drinki, animacje, miniklub i plac zabaw dla dzieci, a wszystko w otoczeniu palmowego ogrodu. Pozytywne opinie zawdzięcza również smacznej kuchni serwowanej w restauracji i barowi z przeszkleniami, dzięki którym można delektować się drinkami i dodatkowo podziwiać turkusowy ocean.

POŁOŻENIE:

na wzgórzu, w Playa Esquinzo, ok. 9 km od centrum MORRO JABLE ze sklepami i barami; ok. 75 km od lotniska w Puerto del Rosario; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu (Morro Jable/Jandia).

PLAŻA:

Playa Esquinzo, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, zejście schodami, parasole i leżaki płatne (ok. 13 EUR/dzień/2 leżaki i parasol), na plaży przypływy i odpływy charakterystyczne dla regionu.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2002 roku, 300 pokoi, 1 budynek, 6 pięter, winda, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, wymagany strój formalny (panowie - długie spodnie), kilka barów, w tym bar przy basenie i snack bar; taras z widokiem na ocean, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 7 EUR/dzień, 25 EUR/tydz.), punkt internetowy, fryzjer, lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 22 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, sejf (płatny: ok. 25 EUR/tydz., kaucja: 10 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 42 m², pokój dzienny i sypialnia oddzielone drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 duże baseny, nieregularny kształt, słodka woda, w tym 1 sezonowo podgrzewany, basen dla dzieci, słodka woda (zakaz używania dmuchanych rękawów, kółek i innych akcesoriów wodnych w basenach), przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR, wymiana: 1 EUR); kort tenisowy z oświetleniem, siłownia, jacuzzi (wymagana wcześniejsza rezerwacja), sauna (wymagana wcześniejsza rezerwacja), paddle, tenis stołowy; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), kilka razy w tygodniu animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, programy rozrywkowe, wieczory z muzyką na żywo (program animacji i ich częstotliwość mogą ulec zmianie); za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.30), obiad (12.30-14.00) i kolacja (w 2 turach: 18.00-19.30, 20.00-21.30) w formie bufetu; lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe w wyznaczonych barach (11.00-24.00) oraz do posiłków w restauracji; między obiadem a kolacją podawane są przekąski, ciastka, kawa, herbata, lody; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/928547076, www.sbhfue.com


Opis hotelu SBH Club Paraiso Playa według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel SBH Club Paraiso jest hotelem sieciowym SBH, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług o kategorii 4*. Ten stylowy i zadbany hotel został zbudowany w 2002 roku. Posiada wspaniałą lokalizację nad samym oceanem i przy pięknej piaszczystej plaży Playa Esquinzo na której serwis plażowy jest płatny ok 12 euro/komplet. Hotel oddalony jest od najbliższej turystycznej miejscowości Morro Jable o 9 km, od lotniska ok 75 km w Puerto del Rosario. Przystanek jest oddalony od hotelu o ok 500 metrów.  Wspaniałe miejsce na rodzinny wypoczynek w otoczeniu palmowego ogrodu i turkusowego oceanu.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje swoim gościom do dyspozycji przestronne lobby, całodobową recepcję, windę, restaurację międzynarodową, 3 bary - snack, przy basenie i z dyskoteką, ogród, taras słoneczny z widokiem na ocean, internet wi fi  - płatny ok 7 euro/dzień. Za opłatą – kawiarenka internetowa, pralnia, fryzjer, jest również dostępny lekarz na wezwanie.

Pokoje:

Hotel SBH Club Paraiso Playa dysponuje 300 komfortowymi pokojami rozmieszczonymi w 6 piętrowym budynku .
Wyróżniamy pokoje: standardowe 2 osobowe z możliwością 1 dostawki o metrażu ok 22 m kw, wyposażone w telewizor, klimatyzację, łazienkę z WC i suszarką, wanna/prysznic, balkon ze stolikiem i krzesełkami, natomiast sejf, widok na morze i wi fi są za opłatą.
pokoje rodzinne: przestronne pokoje z oddzielną sypialnią  o metrażu ok 42 m kw, składają się z pokoju dziennego z rozkładaną sofą, dużego tarasu, łazienki z wanną, wyposażone są jak pokój standardowy.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive:
Serwowane są śniadania, późne śniadania do 11:30, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach podczas posiłków potrawy przygotowywane są na oczach gości, dodatkowo przekąski w barach między posiłkami, ciasto, lody, kawa, herbata. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 11-24:00.

Sport i rozrywka:

Hotel oferuje szeroką ofertę, na jego terenie znajdują się 2 zewnętrzne baseny  ze słodką wodą, w tym jeden podgrzewany w okresie zimowym, parasole i leżaki przy basenach bezpłatne, ręczniki za depozytem, animacje, muzyka na żywo, dyskoteka, kort tenisowy, kort paddle, tenis stołowy, siłownia, siatkówka.

Dla dzieci:

Hotel posiada ciekawą ofertę skierowaną do dzieci, mogą skorzystać ze specjalnego dla nich basenu, placu zabaw, mini klub w wieku 4-12 lat, animacji z grami i zabawami, w hotelu są również do dyspozycji wysokie krzesła w restauracji, istnieje możliwość wypożyczenia bezpłatnie łóżeczka dla dziecka do 2 lat.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Paraiso Playa to hotel usytuowany przy plaży Sotavento - jednej z najpiękniejszych plaż Fuerteventury. Polecamy na rodzinne wakacje (animacje, miniklub, plac zabaw) oraz miłośnikom plażowania i osobom szukającym ciszy i relaksu na przepięknych plażach Fuerteventury.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu,w egzotycznym ogrodzie, przy przepięknej plaży Sotavento z łagodnym zejściem do oceanu, 9 km od centrum Morro Jable
  • baseny z widokiem na ocean, program animacyjny
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, animacje

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Fuerteventura

Opis oferty:

Przyjemny hotel należący do sieci SBH. Położony na wzgórzu, przy jednej z najpiękniejszych piaszczystych plaż Fuerteventury - Playa Esquinzo, zapewnia zachwycające widoki i łatwy dostęp do wodnych atrakcji. Świetne miejsce na rodzinne wakacje w spokojnej lokalizacji, jednocześnie z łatwym dostępem do turystycznych rozrywek Morro Jable i Jandii. Na miejscu 2 rozległe baseny i bar serwujący chłodne drinki, animacje, miniklub i plac zabaw dla dzieci, a wszystko w otoczeniu palmowego ogrodu. Pozytywne opinie zawdzięcza również smacznej kuchni serwowanej w restauracji i barowi z przeszkleniami, dzięki którym można delektować się drinkami i dodatkowo podziwiać turkusowy ocean.

POŁOŻENIE:

na wzgórzu, w Playa Esquinzo, ok. 9 km od centrum MORRO JABLE ze sklepami i barami; ok. 75 km od lotniska w Puerto del Rosario; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu (Morro Jable/Jandia).

PLAŻA:

Playa Esquinzo, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, zejście schodami, parasole i leżaki płatne (ok. 13 EUR/dzień/2 leżaki i parasol), na plaży przypływy i odpływy charakterystyczne dla regionu.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2002 roku, 300 pokoi, 1 budynek, 6 pięter, winda, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, wymagany strój formalny (panowie - długie spodnie), kilka barów, w tym bar przy basenie i snack bar; taras z widokiem na ocean, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 7 EUR/dzień, 25 EUR/tydz.), punkt internetowy, fryzjer, lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 22 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, sejf (płatny: ok. 25 EUR/tydz., kaucja: ok. 20 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 42 m², pokój dzienny i sypialnia oddzielone drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 duże baseny, nieregularny kształt, słodka woda, w tym 1 sezonowo podgrzewany, basen dla dzieci, słodka woda (zakaz używania dmuchanych rękawów, kółek i innych akcesoriów wodnych w basenach), przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR, wymiana: ok. 1 EUR); siłownia, tenis stołowy; za opłatą: kort tenisowy z oświetleniem, jacuzzi (wymagana wcześniejsza rezerwacja), sauna (wymagana wcześniejsza rezerwacja); plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), kilka razy w tygodniu animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, programy rozrywkowe, wieczory z muzyką na żywo (program animacji i ich częstotliwość mogą ulec zmianie); za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.30), obiad (13.00-15.00) i kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu; lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe w wyznaczonych barach (11.00-24.00) oraz do posiłków w restauracji; między obiadem a kolacją podawane są przekąski, ciastka, kawa, herbata, lody; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/928547076, www.sbhfue.com


Opis hotelu SBH Club Paraiso Playa według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel SBH Club Paraiso jest hotelem sieciowym SBH, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług o kategorii 4*. Ten stylowy i zadbany hotel został zbudowany w 2002 roku. Posiada wspaniałą lokalizację nad samym oceanem i przy pięknej piaszczystej plaży Playa Esquinzo na której serwis plażowy jest płatny ok 12 euro/komplet. Hotel oddalony jest od najbliższej turystycznej miejscowości Morro Jable o 9 km, od lotniska ok 75 km w Puerto del Rosario. Przystanek jest oddalony od hotelu o ok 500 metrów.  Wspaniałe miejsce na rodzinny wypoczynek w otoczeniu palmowego ogrodu i turkusowego oceanu.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje swoim gościom do dyspozycji przestronne lobby, całodobową recepcję, windę, restaurację międzynarodową, 3 bary - snack, przy basenie i z dyskoteką, ogród, taras słoneczny z widokiem na ocean, internet wi fi  - płatny ok 7 euro/dzień. Za opłatą – kawiarenka internetowa, pralnia, fryzjer, jest również dostępny lekarz na wezwanie.

Pokoje:

Hotel SBH Club Paraiso Playa dysponuje 300 komfortowymi pokojami rozmieszczonymi w 6 piętrowym budynku .
Wyróżniamy pokoje: standardowe 2 osobowe z możliwością 1 dostawki o metrażu ok 22 m kw, wyposażone w telewizor, klimatyzację, łazienkę z WC i suszarką, wanna/prysznic, balkon ze stolikiem i krzesełkami, natomiast sejf, widok na morze i wi fi są za opłatą.
pokoje rodzinne: przestronne pokoje z oddzielną sypialnią  o metrażu ok 42 m kw, składają się z pokoju dziennego z rozkładaną sofą, dużego tarasu, łazienki z wanną, wyposażone są jak pokój standardowy.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive:
Serwowane są śniadania, późne śniadania do 11:30, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach podczas posiłków potrawy przygotowywane są na oczach gości, dodatkowo przekąski w barach między posiłkami, ciasto, lody, kawa, herbata. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 11-24:00.

Sport i rozrywka:

Hotel oferuje szeroką ofertę, na jego terenie znajdują się 2 zewnętrzne baseny  ze słodką wodą, w tym jeden podgrzewany w okresie zimowym, parasole i leżaki przy basenach bezpłatne, ręczniki za depozytem, animacje, muzyka na żywo, dyskoteka, kort tenisowy, kort paddle, tenis stołowy, siłownia, siatkówka.

Dla dzieci:

Hotel posiada ciekawą ofertę skierowaną do dzieci, mogą skorzystać ze specjalnego dla nich basenu, placu zabaw, mini klub w wieku 4-12 lat, animacji z grami i zabawami, w hotelu są również do dyspozycji wysokie krzesła w restauracji, istnieje możliwość wypożyczenia bezpłatnie łóżeczka dla dziecka do 2 lat.



Nekera

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Paraiso Playa to hotel usytuowany przy plaży Sotavento - jednej z najpiękniejszych plaż Fuerteventury. Polecamy na rodzinne wakacje (animacje, miniklub, plac zabaw) oraz miłośnikom plażowania i osobom szukającym ciszy i relaksu na przepięknych plażach Fuerteventury.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu,w egzotycznym ogrodzie, przy przepięknej plaży Sotavento z łagodnym zejściem do oceanu, 9 km od centrum Morro Jable
  • baseny z widokiem na ocean, program animacyjny
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, animacje

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

HISZPANIA

Położenie

Położony na wzgórzu, idealny dla rodzin oraz wszystkich ceniących spokojny wypoczynek, ok. 9 km od kurortu Morro Jable, ok. 75 km od lotniska Puerto del Rosario

Plaża

Piaszczysta, publiczna, szeroka, bezpośrednio przy hotelu (zejście schodkami) serwis plażowy dodatkowo płatny

Wyposażenie

SHB Club Paraiso Playa to czterogwiazdkowy obiekt posiadający 317 pokoi; do dyspozycji gości: 24h recepcja, punkt wymiany walut, przestronne lobby, winda, ogród, taras z widokiem na ocean, minimarket, bar w lobby, przy basenie, dwa zewnętrzne baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, leżaki i parasole w cenie, strefa SPA, jacuzzi, ręczniki za kaucją, parking (niestrzeżony)

Zakwaterowanie

Pokój dwuosobowy – ok. 21m2, klimatyzacja, TV, telefon, Wi-Fi - za opłatą, sejf – za opłatą, balkon lub taras, łazienka z wyposażeniem (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów)Pokój Dwuosobowy z widokiem - ok. 21m2, klimatyzacja, TV, telefon, Wi-Fi - za opłatą, sejf – za opłatą, balkon lub taras, łazienka z wyposażeniem (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów)Pokój rodzinny – ok. 42m2, klimatyzacja, TV, telefon, Wi-Fi - za opłatą, sejf – za opłatą, balkon lub taras, łazienka z wyposażeniem (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów)

Internet

Wi-Fi – za opłatą

Wyżywienie

All Inclusive – śniadanie, obiad, kolacja (w formie bufetu) przekąski, lody, ciasto, wybrane napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

Rozrywka

Animacje dla dzieci, młodzieży, dorosłych, wieczorne show, muzyka na żywo; dla dzieci mini klub, mini disco, plac zabaw, pokój gier i zabaw

Sport

Siłownia 18+, siatkówka, aerobik, łucznictwo, piłka plażowa, kort tenisowy, tenis stołowy; bilard (za opłatą)

Kategoria lokalna

4*

Cena zawiera

Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie dla imprez turystyczych, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), bezpośrednia opieka rezydenta - w sezonie letnim: Kreta, Rodos, Korfu, Turcja (Riwiera), Majorka, Bułgaria (Burgas) całorocznie: Malta, na pozostałych kierunkach opieka telefoniczna lub przez czat w serwisie moja.nekera.pl. W przypadku imprez turystycznych opartych o przeloty przewóz bagażu może być nieuwzględniony w cenie (standardowo przy przelotach czarterowych w cenie zawarty jest bagaż 20 kg/osoba). Cena uzależniona jest m.in. od przewoźnika oraz terminu wyjazdu, należy ją zweryfikować podczas zakupu. Przykładowe linie lotnicze, gdzie bagaż jest dodatkowo płatny to: FR (Ryanair), W6 (WizzAir).Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM


Opis hotelu SBH Club Paraiso Playa według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel SBH Club Paraiso jest hotelem sieciowym SBH, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług o kategorii 4*. Ten stylowy i zadbany hotel został zbudowany w 2002 roku. Posiada wspaniałą lokalizację nad samym oceanem i przy pięknej piaszczystej plaży Playa Esquinzo na której serwis plażowy jest płatny ok 12 euro/komplet. Hotel oddalony jest od najbliższej turystycznej miejscowości Morro Jable o 9 km, od lotniska ok 75 km w Puerto del Rosario. Przystanek jest oddalony od hotelu o ok 500 metrów.  Wspaniałe miejsce na rodzinny wypoczynek w otoczeniu palmowego ogrodu i turkusowego oceanu.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje swoim gościom do dyspozycji przestronne lobby, całodobową recepcję, windę, restaurację międzynarodową, 3 bary - snack, przy basenie i z dyskoteką, ogród, taras słoneczny z widokiem na ocean, internet wi fi  - płatny ok 7 euro/dzień. Za opłatą – kawiarenka internetowa, pralnia, fryzjer, jest również dostępny lekarz na wezwanie.

Pokoje:

Hotel SBH Club Paraiso Playa dysponuje 300 komfortowymi pokojami rozmieszczonymi w 6 piętrowym budynku .
Wyróżniamy pokoje: standardowe 2 osobowe z możliwością 1 dostawki o metrażu ok 22 m kw, wyposażone w telewizor, klimatyzację, łazienkę z WC i suszarką, wanna/prysznic, balkon ze stolikiem i krzesełkami, natomiast sejf, widok na morze i wi fi są za opłatą.
pokoje rodzinne: przestronne pokoje z oddzielną sypialnią  o metrażu ok 42 m kw, składają się z pokoju dziennego z rozkładaną sofą, dużego tarasu, łazienki z wanną, wyposażone są jak pokój standardowy.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive:
Serwowane są śniadania, późne śniadania do 11:30, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach podczas posiłków potrawy przygotowywane są na oczach gości, dodatkowo przekąski w barach między posiłkami, ciasto, lody, kawa, herbata. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 11-24:00.

Sport i rozrywka:

Hotel oferuje szeroką ofertę, na jego terenie znajdują się 2 zewnętrzne baseny  ze słodką wodą, w tym jeden podgrzewany w okresie zimowym, parasole i leżaki przy basenach bezpłatne, ręczniki za depozytem, animacje, muzyka na żywo, dyskoteka, kort tenisowy, kort paddle, tenis stołowy, siłownia, siatkówka.

Dla dzieci:

Hotel posiada ciekawą ofertę skierowaną do dzieci, mogą skorzystać ze specjalnego dla nich basenu, placu zabaw, mini klub w wieku 4-12 lat, animacji z grami i zabawami, w hotelu są również do dyspozycji wysokie krzesła w restauracji, istnieje możliwość wypożyczenia bezpłatnie łóżeczka dla dziecka do 2 lat.



Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Mapa Hotelu SBH Club Paraiso Playa
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Fuerteventura)
Wakacje na Fuerteventura w Caleta de Fuste
Fuerteventura - Costa Calma
Morro Jable na Fuerteventura
Kurort i plaża Jandia na Fuerteventurze
Cofete Beach na Fuerteventurze
Corralejo na wyspie Fuerteventura
Zoo Oasis Park na Fuerteventurze
Plaża Sotavento - idealne miejsce dla windsurferów - Fuerteventura - Hiszpania, Wyspy kanarysjkie

Opinie o Hotelu SBH Club Paraiso Playa

4.3
polecam

Hotel bardzo fajny, w pięknym ogrodzie z dużą ilością kaktusów, aloesów i palm. Ładnie urządzona restauracja z pysznym jedzeniem. Obsługa SBH Club Paraiso Playa miła, uśmiechnięta i przyjemna. Super animacje zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Hotel za dobrą cenę, może trochę daleko od centrum Morro Jable, jednak można było podjechać taksówką. Podobało mi się, z pewnością wrócę na Fuerteventurę :-)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3
4.3
polecam

Niezły hotel za rozsądne pieniądze, blisko plaży, co na fuerteventurze jest na pewno zaletą, bo plaże sę tam przepiękne! Sunrise Club Paraiso Playa ma super widok na ocean i dobre jedzenie, polecam każdemu, w last minute można go dostać w dobrej cenie!

POLECAM:
na romantyczne wakacje
Podsumowanie: polecam
4.3
4.7
zdecydowanie polecam

Bardzo udane wakacje. Hotel przepięknie położony na skarpie nad oceanem. Cudowna plaża, fantastyczne widoki na ocean i piękna roślinność. Rewelacyjna kuchnia. Uwaga! Mocno wieje, w czerwcu woda w oceanie chłodna, w basenach wręcz zimna.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

SBH Club Paraiso Playa - możliwości zakwaterowania:

double standard room sea view with balcony sea view double/twin with balcony (1+0)
double standard room sea view with balcony sea view double/twin with balcony (2+0)
double standard room sea view with balcony sea view double/twin with balcony (2+1)
double standard room sea view with balcony sea view double/twin with balcony (3+0)
double standard room with balcony standard double/twin with balcony (1+0)
double standard room with balcony standard double/twin with balcony (2+0)
dla 3 osób dwuosobowy z jednym lub dwoma łóżkami dla 3 osób
dla 3 osób pokój rodzinny dla 3 osób
dla 4 osób pokój rodzinny dla 4 osób
double standard room with balcony standard double/twin with balcony (1+0)
double standard room with balcony standard double/twin with balcony (2+0)
pok. 2 os. z widokiem na morze sea view double/twin with balcony (1+0)
pok. 2 os. z widokiem na morze sea view double/twin with balcony (2+0)
pok. 2 os. z widokiem na morze sea view double/twin with balcony (2+1)
pok. 2 os. z widokiem na morze sea view double/twin with balcony (3+0)
standard family room with balcony family with balcony (2+0)
standard family room with balcony family with balcony (2+1)
standard family room with balcony family with balcony (2+2)
standard family room with balcony family with balcony (3+0)
standard family room with balcony family with balcony (3+1)
pokój rodzinny family with balcony (2+0)
pokój rodzinny family with balcony (2+1)
pokój rodzinny family with balcony (2+2)
pokój rodzinny family with balcony (3+0)
pokój rodzinny family with balcony (3+1)
standard dwuosobowy z jednym lub dwoma łóżkami standard
standard pokój rodzinny standard
z widokiem na morze dwuosobowy do pojedynczego wykorzystania z widokiem na morze
z widokiem na morze dwuosobowy z jednym lub dwoma łóżkami z widokiem na morze
z widokiem na morze dla 3 osób dwuosobowy z jednym lub dwoma łóżkami z widokiem na morze dla 3 osób
Kétágyas szoba pótággyal
Kétágyas szoba
Kétágyas economy szoba
Kétágyas szoba, pótágy, tengerre néző
Kétágyas tengerre néző szoba
Pokoj dwuosobowy (1 bed)
Pokoj dwuosobowy (1 bed) - Widok na morze
Pokoj dwuosobowy
Pokoj dwuosobowy - Widok na morze
Pokoj rodzinny
Egyágyas szoba
Tengerre néző 4 fős suite

SBH Club Paraiso Playa - Możliwości wyżywienia:


SBH Club Paraiso Playa - miasta wylotu:


SBH Club Paraiso Playa - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel SBH Club Paraiso Playa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00