cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
  • Hotel Geranios Suite & Spa, Fuerteventura
1 / 21
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
24.01 - 31.01
już od 2399 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.02 - 09.02
już od 2049 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Geranios Suite & Spa
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Geranios Suite & Spa
star 4

Hiszpania: Fuerteventura
Ocena hotelu Geranios Suite & Spa:
4.5 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Geranios Suite & Spa:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 stycznia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 lutego 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Geranios Suite & Spa to elegancki hotel utrzymany w nowoczesnym stylu, który spełni oczekiwania wymagających klientów. Przestronne, ładnie urządzone pokoje składające się z dwóch pomieszczeń i aneksu kuchennego gwarantują komfortowy wypoczynek. Polecamy także ze względu na smaczne i urozmaicone wyżywienie, kompleksowo wyposażone SPA, bogatą infrastrukturę sportową (siłowania, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard) oraz otoczenie wśród zieleni.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości Caleta del Fuste ze sklepami i restauracjami, bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • nowoczesny design, apartamenty wyposażone w aneks kuchenny
  • profesjonalne centrum SPA

Hotel Geranios Suite & Spa w ofercie Biura podróży:

Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Geranios Suite & Spa to elegancki hotel utrzymany w nowoczesnym stylu, który spełni oczekiwania wymagających klientów. Przestronne, ładnie urządzone pokoje składające się z dwóch pomieszczeń i aneksu kuchennego gwarantują komfortowy wypoczynek. Polecamy także ze względu na smaczne i urozmaicone wyżywienie, kompleksowo wyposażone SPA, bogatą infrastrukturę sportową (siłowania, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard) oraz otoczenie wśród zieleni.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości Caleta del Fuste ze sklepami i restauracjami, bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • nowoczesny design, apartamenty wyposażone w aneks kuchenny
  • profesjonalne centrum SPA

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:
Ten wybudowany w 2004 roku i odremontowany w 2013 r. hotel usytuowany jestw odległości ok. 300 m od centrum Caleta de Fuste (bary, restauracje i sklepy). Piaszczysta plaża, z łagodnym zejściem do morza znajduje się bezpośrednio przy hotelu. W odległości ok. 3 km od hotelu znajdziemy świetnie przygotowane pole golfowe. Do lotniska ok. 8 km.
Pokoje:
W hotelu znajdują się 223 nowoczesne, klimatyzowanei elegancko urządzone pokoje:
-
Junior Suite
(ok. 77 m2)
-
dla maksymalnie 4 osób, przestronny, z łazienką (wanna lub prysznic,suszarka do włosów),optycznie wyodrębnioną sypialnią, częściądzienną z aneksem kuchennym (lodówka, kuchenka mikrofalowa, naczynia), TV-sat, telefonem, sejfem (płatny), mini barem (dodatkowo płatny), balkonem lub tarasem (meble balkonowe).
-
Pokój typu Suite Superior (ok. 117 m2) -
dla maksymalnie 4 osób, z osobną sypialnią, pokojem dziennym z sofą orazaneksem kuchennym, pozostałe wyposażenie jak w przypadku junior suite.
-
Pokój typu Villa z prywatnym basenem (ok 117 m2) - dla maksymalnie6 osób, 2 sypialnie, pokój dzienny zsofą oraz aneksem kuchennym, pozostałe wyposażenie jak w przypadku junior suite, przy czym nie ma balkonu tylko taras z niewielkim prywatnym basenem.  Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis. Hotel oferuje pokoje dla osób niepełnosprawnych (na potwierdzenie).
Do dyspozycji gości:
Recepcja z lobby, restauracja główna (bufet), windy, lobby bar, bar przy basenie, kafeteria, tarasy słoneczny z leżakami i parasolami w otoczeniu zieleni, 2 baseny, 1 brodzik (w basenach słodka woda), mini klub, plac zabaw, pralnia (płatna), fryzjer, supermarket, mały pasaż handlowy, parking, Stanowiska internetowe i wifi płatne dodatkowo.Hotel zapewnia ręczniki basenowe. Leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie na plaży dodatkowo płatne (ok. 9 EUR/dzień).
Wyżywienie:
We własnym zakresie. Istnieje możliwośc dopłaty do śniadań, obiadokolacji lub do All Inclusive. All Inclusive: śniadania (08:00-10:00), lunche (13:00-15:00), obiadokolacje (19:00-21:00) w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia, ciasta, lody oraz lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach/miejscach wyznaczonych przez hotel.
Program sportowy i animacyjny, SPA:
Bezpłatne: siłownia, sauna, tenis stołowy. Płatne: bilard, squash, tenis ziemny,centrum SPA (basen kryty, masaże, zabiegi odnowy biologicznej,jacuzzi wstęp od 18 lat), szeroka oferta sportów wodnych na plaży: rejsy wycieczkowe, kajaki, rowery wodne, żeglowanie, surfing, windsurfing, kitesurfing. Hotel zapewnia całodzienne animacje dle darosłych i dzieci.
Kategoria lokalna:
****
Naszym zdaniem:
Choć może bryła hotelu nie wygąda zbyt zachęcająco, to hoteloceniamy jakobardzo dobrą propozycję zarówno dla amatorów aktywnego jak i spokojnego wypoczynku. Piaszczysta izatokowa plażaprzyciąga rodziny z dziećmi,amatorów kąpieli słonecznych i miłośników sportów wodnych.
Inne:
http.//www.solvasa.com

Program

Dzień 1
Zbiórka przy stanowiskach odpraw Rainbow Tours na 2 godz. przed wylotem samolotu na poszczególnych lotniskach. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.rainbowtours.pl\rozklady. Po przylocie spotkanie z rezydentem i transfer do hotelu.
dzień 2 - 7 (14)
Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie oraz wycieczki lokalne.
Dzień 8 (15)
Dzień 8 (15) Po śniadaniu wykwaterowanie z hotelu.Transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow Tours na miejscu). Powrót do Polski.

świadczenia

Cena obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

Waluta EUR
- Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
Taki jak w Polsce
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l. - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karttelefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Fuerteventura
To najszybciej rozwijająca się turystycznie spośród wysp kanaryjskich. Druga co do wielkości po Teneryfie jest niemal bezludna, na 1660 km kw. mieszka niespełna 100 tys. osób. To istny raj dla miłośników plażowania i amatorów windsurfingu - wczasy tu i klimat Fuerteventury stwarzają wyśmienite warunki do uprawiania tego sportu, a na Playa de Sotavento de Jandia odbywają się co roku mistrzostwa świata.
Corralejo
Położona na północy wyspy miejscowość jest swoistą mieszanką turystycznego kurortu i hiszpańskiego małego miasteczka. Stąd najbliżej na sąsiednią Lanzarote (tylko 30 min. promem) i do słynnych wydmowych plaż. Miasteczko oferuje wiele tuystycznych atrakcji a jego stara część ma niepowtarzalny urok.
Caleta de Fuste
Najmłodszy, niewielki kurort wyspy, położony najbliżej lotniska.Poszukiwacze nocnego życia znajdą tu bary, a amatorzy kuchni kanaryjskiej porządne restauracje serwujące specjały lokalnej kuchni. Szeroka, zatokowa plaża zachęca do kąpieli.
Costa Calma
Miejscowość wybudowana na początku ciągnących się kilkanaście kilometrów plaż, które same w sobie są niezwykłą atrakcją dla osób lubiących wypoczynek w słońcu, amatorów windsurfingu i kitesurfingu. Sklepy restauracje i bary zapewniają rozrywkę na wieczory.
Jandia
Na naajbardziej na południe wysuniętym fragmencie wyspy znajduje się jeden z popularniejszych kurortów na wyspie. Piękne długie plaże z białym piaskiem i liczne hotele powodują, że miejscowość szybko się rozwija. Powstają sklepy, kawiarnie, restauracje więc na pewno nie można się tu nudzić.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Gdańskai Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rozklady.rainbowtours.pl

Wycieczki lokalne

UWAGA: W dniu wycieczki koniecznie należy mieć przy sobie paszport/dowód osobisty!!! Bez ważnego dowodu tożsamości uczestnik wycieczki nie zostanie wpuszczony na prom! Cena około: 86 Eur/osoba dorosła, 52 Eur/dziecko do 11 roku życia. Marina & Markets Lanzarote - pełen relaksu dzień na sąsiedniej Wyspie Kanaryjskiej - Lanzarote! Rejs łodzią ze szklanym dnem z Portu w Corralejo do kurortu Playa Blanca na Lanzarote - lódź cumuje wluksusowym porcie Marina Rubicon. Czas wolny w Playa Blanca: możliwość odwiedzenia targu zpamiątkami, zakupy w sklepach, butikach, wiele restauracji, barów (wyżywienie we własnym zaresie). Następnie rejs w kierunku plaży Papagayo: zakotwiczenie na oceanie, bez zejścia na ląd. Lekki lunch serwowany na pokładzie łodzi. Cena około: 49 Eur/osoba dorosła, 26 Eur/dziecko do 11 roku życia. dziki półwysep Jandia. W programie dzika plaża Cofete tajemnicza willa Gustava Wintera, latarnia morska Punto de Jandia. Lunch na trasie wliczony wcenę. Cena około: 59 Eur/osoba dorosła, 40 Eur/dziecko do 11 roku życia. Oasis Park- olbrzymi park zoologiczny z atrakcjami dla małych i dużych. Codzienny darmowy autobus do parku, cena obejmuje wejściówkę do parku. W parku 4 pokazy zwierząt: ptaki, papugi, gady, lwy morskie oraz największy ogród kaktusowy na terenie Europy (w cenie biletu). Cena około: 27 Eur/osoba dorosła, 17,5 Eur/dziecko do 11 roku życia. Wyspa Lobos - rejs łodzią z portu w Corralejo na uroczą małą wyspę Lobos. Na pokladzie łodzi lunch, przekąski i napoje wliczone w cenę. Pobyt ok. 2h na wysie Lobos: możliwość kąpieli oraz plażowania lub przejścia wyspy wyznaczonymi szlakami pieszymi. Cena około: 50 Eur/osoba dorosła, 25 Eur/dziecko do 11 roku życia. 3 islas - rejs łodzią ze szklanym dnem z portu z Corralejo. Rejs w kierunku Lanzarote: łódź cumuje w znanym kurorcie Playa Blanca na Lanzarote: czas wolny ok 1.5h. Nastepnie rejs w kierunku wyspy Lobos, przystanek na wyspie Lobos ok.1h (jesli pogoda oraz czas na to pozwolą). W cenie wliczony posiłek i napoje na pokładzie. Cena około: 50 Eur/osoba dorosła, 25 Eur/dziecko do 11 roku życia. JET-SKI - skutery wodne: wyprawa z portu w Morro Jable, szybka jazda na skuterach wodnych ok.90minut Cena około: 130 Eur za skuter 2-osobowe WYCIECZKA PODWODNA INTRO - program wprowadzający w świat nurkowania dla osób, które nigdy wcześniej nie nurkowały, nie jest wymagana umiejętność pływania. Zanurzenie ok 30 - 40min, polskojęzyczni instruktorzy. Cena około: 75 Eur/osobę NURKOWANIE -KURS SCUBA DIVER - jednodniowy kurs, zakończony zdobyciem certyfikatu do schodzenia pod wodę do 12 metrów (pod opieką instruktora). Polscy Instruktorzy. Cena około: 215 Eur/osobę KURS OPEN WATER DIVER - dwudniowy kurs, zakończony zdobyciem certyfikatu do nurkowania do 18 metrów (bez opieki instruktora).Polscy instruktorzy. Cena około: 360 Eur/osobę CATAMARAN MAGIC - półdniowy rejs z portu w Morro Jable,rejs wzdłuż półwyspu Jandia. W cenę wliczone przekąski i napoje na pokładzie. Cena około: 52 Eur/osoba dorosła, 25 Eur/dziecko do 11 roku życia. PARADISE GOLETA - półdniowy rejs z portu w Morro Jable, rejs wzdłuż półwyspu Jandia. W cenę wliczone przekąski i napoje na pokładzie. Cena około: 65 Eur/osoba dorosła, 35 Eur/dziecko do 11 roku życia. PEDRA SARTANA - półdniowy rejs statkiem pirackim z portu w Morro Jable. Na pokladzie wiele atrakcji, gry i zabawy. Lunch i napoje wliczone w cenę. Cena około: 52 Eur/osoba dorosła, 26 Eur/dziecko do 11 roku życia. BALA ROJA - szybka lódź z portu w Morro Jable, ok. 120 km/h. Dynamiczna jazda wzdluż półwyspu Jandia, ok. 90min. Cena około: 55 Eur/osoba dorosła, 35 Eur/dziecko do 11 roku życia.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Geranios Suite & Spa to elegancki hotel utrzymany w nowoczesnym stylu, który spełni oczekiwania wymagających klientów. Przestronne, ładnie urządzone pokoje składające się z dwóch pomieszczeń i aneksu kuchennego gwarantują komfortowy wypoczynek. Polecamy także ze względu na smaczne i urozmaicone wyżywienie, kompleksowo wyposażone SPA, bogatą infrastrukturę sportową (siłowania, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard) oraz otoczenie wśród zieleni.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości Caleta del Fuste ze sklepami i restauracjami, bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • nowoczesny design, apartamenty wyposażone w aneks kuchenny
  • profesjonalne centrum SPA

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


4 Hiszpania/Fuerteventura

Informacje Ogólne

Geranios Suites and Spa znajduje się w odległości 50 m od plaży piaszczysto-skalistej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Puerto Del Rosario (13 km). Pozostałe miasta: Gran Tarajal (34 km), Corralejo (48 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada sklepy, klimatyzację, lobby, recepcję i salę konferencyjną. W 3-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku, niemiecku, francusku i hiszpańsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód. Do dyspozycji są 2 baseny ze słoną wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie można delektować się ożeźwiającymi napojami. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: lotnisko FUE (8 km), Betancuria/Mirador Morro Velosa (28 km), dyskoteka (500 m), Parqu Natural Dunas De Corralejo (40 km), Playa De Sotavento (60 km) i Cotillo/El Toston (50 km). W pobliżu hotelu znajdują się centrum miasta, informacja turystyczna, bary/restauracje, postój taksówek, przystanek autobusowy, kino, supermarket i sklepy. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje usługę budzenia, pralnię, usługi prasowania, usługi opiekunki, sejfy, pokojówki i kantor. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie: bufet. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji. Wieczorem odwiedź bar w recepcji.

Sport i Rozrywka

Geranios Suites and Spa posiada jacuzzi, pokój do relaksu i spa. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 2 km.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż

Warszawa Modlin Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 240zł/osobę - 20 kg - 340zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.

Rodzaje wyżywienia

BB - śniadania HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo FB - śniadania, obiady, kolacje, napoje płatne dodatkowo ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach wyznaczonych przez hotel.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Geranios Suite & Spa to elegancki hotel utrzymany w nowoczesnym stylu, który spełni oczekiwania wymagających klientów. Przestronne, ładnie urządzone pokoje składające się z dwóch pomieszczeń i aneksu kuchennego gwarantują komfortowy wypoczynek. Polecamy także ze względu na smaczne i urozmaicone wyżywienie, kompleksowo wyposażone SPA, bogatą infrastrukturę sportową (siłowania, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard) oraz otoczenie wśród zieleni.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości Caleta del Fuste ze sklepami i restauracjami, bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • nowoczesny design, apartamenty wyposażone w aneks kuchenny
  • profesjonalne centrum SPA

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Hiszpania/Fuerteventura

Opis

Eurostars Las Salinas to kompleks, który posiada wszystkie zalety nowoczesnego hotelu i apartamentowca. Pokoje są komfortowo urządzone i posiadają wszelkie niezbędne udogodnienia. Śmiała, nowoczesna bryła hotelu współgra z awangardowo rozplanowanym terenem ogrodu, w którym znajdują się ciekawie zaprojektowane baseny i okalające je tarasy słoneczne z miejscami do opalania.

Lokalizacja

w Caleta de Fuste, przy plaży, ok. 200 m od centrum handlowego, ok. 500 m od przystanku komunikacji publicznej.

Wyposażenie

liczba pokoi: 223, restauracje: 1, windy, bar przy basenie, sejf, room service (płatny), lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, przechowalnia bagażu, fryzjer, wypożyczalnia rowerów, pasaż handlowy, informacja turystyczna, opieka lekarska (płatna), garaż (płatny), ochrona hotelowa (24h), pokoje dla niepalących, centrum konferencyjne, wnętrza klimatyzowane, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

2 baseny odkryte, leżaki i parasole bezpłatne; basen kryty; brodzik dla dzieci.
Klienci Ecco Holiday mogą w okresie zimowym korzystać bezpłatnie z krytego basenu w centrum SPA (basen dostępny bezpłatnie 1 godzinę dziennie w godzinach 13.00 - 17.00).

.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, aneks kuchenny, łazienka z wanną lub prysznicem, zamek elektroniczny, telefon w łazience Typ pokoju -

Pokoje typu Junior Suite dla max. 3 os. dorosłych lub 2 dorosłych i 2 dzieci.

Plaża

publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście, przy hotelu, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport na plaży

nurkowanie (płatne), windsurfing (płatny), sporty wodne (płatne).

Sport i fitness

tenis ziemny, squash (płatny), masaże (płatne), jacuzzi (płatne), centrum fitness, SPA (płatne), sauna (płatna), bilard (płatny), zabiegi lecznicze (płatne).

Dla dzieci

mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie

2 posiłki; możliwość dopłaty do pakietu all inclusive

All Inclusive

śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu, przekąski i podwieczorek (kawa/herbata, ciasto) w określonych godzinach, lokalne napoje (woda, soft drinki, soki) i alkohole (piwo, wino, brandy, gin, wódka, rum, whiskey) między 11.00 a 23.00.
Rabat 30% na płatne napoje i potrawy.

Informacje dodatkowe

obowiązkowa dopłata do kolacji bożonarodzeniowej i sylwestrowej  w cenie.
3 km do pola golfowego.

Świadczenia

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer shuttle bus lotnisko-hotel-lotnisko.

lot Easyjet (EJU): 1 sztuka bagażu podręcznęgo max. wymiary 56 x 45 x 25 cm;

lot Ryanair (FR): 1 sztuka bagażu podręcznego  o wymiarach 40 x 20 x 25 cm; dopłata do drugiego bagażu podręcznego 55 cm x 40 cm x 20 cm 150zł/szt./2 strony;

Lot Wizzair z KTW (W6): 1 sztuka bagażu podręcznego o max. wymiarach 40 x 30 x 20 cm; dopłata do drugiej sztuki bagażu podręcznego do 10 kg o max. wym. 55 cm x 40 cm x 23 cm - 250 zł/szt./2 strony;

Lot czarterowy z WAW: 1 sztuka bagażu podręcznego do max. 5 kg + 1 szt. bagażu rejestrowanego 20 kg/os.

Cena nie zawiera

Dopłaty do bagażu głównego (opcjonalnie, za sztukę):

EASYJET:

- bagaż rejestrowany 23kg 450 zł/2 strony;  

RYANAIR:

- bagaż rejestrowany 20kg 400 zł/2 strony;  

- bagaż rejestrowany 10 kg o max. wym. 55 cm x 40 cm x 20 cm/

350 zł/2 strony;


WIZZAIR:
- bagaż 20 kg 550zł/2 strony; o szczegóły zapytaj sprzedawcę przed potwierdzeniem rezerwacji)
Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.
Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

Obsługa na miejscu

Brak obsługi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Geranios Suite & Spa to elegancki hotel utrzymany w nowoczesnym stylu, który spełni oczekiwania wymagających klientów. Przestronne, ładnie urządzone pokoje składające się z dwóch pomieszczeń i aneksu kuchennego gwarantują komfortowy wypoczynek. Polecamy także ze względu na smaczne i urozmaicone wyżywienie, kompleksowo wyposażone SPA, bogatą infrastrukturę sportową (siłowania, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard) oraz otoczenie wśród zieleni.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości Caleta del Fuste ze sklepami i restauracjami, bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • nowoczesny design, apartamenty wyposażone w aneks kuchenny
  • profesjonalne centrum SPA

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA HISZPAŃSKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    Ok. 400 m od centrum miejscowości Caleta de Fuste w pobliżu wielu restauracji, barów, pubów, blisko przystanku autobusowego (ok. 500m). 4 km od klubu golfowego Fuerteventura, 8 km od lotniska.

PLAŻA

*    Bezpośrednio przy hotelu, szeroka piaszczysta plaża. Serwis plażowy płatny ok. 10 euro.

ZAKWATEROWANIE

*    223 pokoje; *    Typy pokoi: junior suite (ok. 77 m2 - sypialnia oraz pokój dzienny), superior suite (ok. 117 m - sypialnia oraz pokój dzienny); *    Wyposażenie: łazienka z wanną lub prysznicem, aneks kuchenny (lodówka, mikrofalówka, płyta elektryczna), suszarka do włosów, Tv Sat, telefon, klimatyzacja, Wi-Fi (płatne ok. 6 euro/doba), sejf (dodatkowo płatny), balkon lub taras.

RESTAURACJE I BARY

*    Restauracja główna; *    2 bary: lobby bar, bar przy basenie.

*    BB

śniadania w postaci bufetu; *    HB: śniadania i obiadokolacje w postaci bufetu;

*    FB

śniadania, obiady i kolacje w postaci bufetu; *    All Inclusive: śniadania, obiady, kolacje, przekąski w ciągu dnia; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w godzinach 11.00-23.00.

SPORT I ROZRYWKA

*    2 Baseny zewnętrzne (nie podgrzewane); *    Bezpłatnie: siłownia, tenis stołowy. *    Odpłatnie: bilard, squash, tenis ziemny, centrum spa (sauna masaże, zabiegi odnowy biologicznej, jacuzzi; basen kryty - około 10 euro/dzień), sporty wodne na plaży.  

DLA DZIECI

*    Brodzik, plac zabaw dla dzieci, mini club.

POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

*    Animacje, bezpłatne wi-fi w pobliżu recepcji, pralnia, fryzjer, sklep.

NASZYM ZDANIEM

*    Atrakcyjne miejsce w którym osoby zarówno aktywne jak i poszukujące spokojnego relaksu poczują się dobrze. Różnorodne formy wyżywienia, przestronne pokoje, oferta spa powodują iż każdy z Gości znajdzie tutaj coś dla siebie.

STRONA INTERNETOWA

*    www.checkingeraniossuites.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

AlfaStar

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Geranios Suite & Spa to elegancki hotel utrzymany w nowoczesnym stylu, który spełni oczekiwania wymagających klientów. Przestronne, ładnie urządzone pokoje składające się z dwóch pomieszczeń i aneksu kuchennego gwarantują komfortowy wypoczynek. Polecamy także ze względu na smaczne i urozmaicone wyżywienie, kompleksowo wyposażone SPA, bogatą infrastrukturę sportową (siłowania, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard) oraz otoczenie wśród zieleni.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości Caleta del Fuste ze sklepami i restauracjami, bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • nowoczesny design, apartamenty wyposażone w aneks kuchenny
  • profesjonalne centrum SPA

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

4

Region

Fuerteventura,Caleta de Fuste

Położenie

Hotel położony na wschodnim wybrzeżu Fuerteventury, w miejscowości Caleta de Fuste bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i piaszczystej plaży (leżaki i parasole dodatkowo płatne), 12km od centrum stolicy wyspy - Puerto del Rosario. Rejon hotelu został oznaczony przez UNESCO jako obszar ze szczególnie zdrowym klimatem. W pobliżu hotelu znajduje się przystanek komunikacji miejskiej, bary, restauracje oraz sklepy.

Hotel

Nowoczesny i designerski obiekt należący do sieci Solvasa Hotels, zbudowany został w 2005 roku i składa się z 3-4 piętrowych budynków (winda) otoczonych ogrodem. Do dyspozycji gości na terenie hotelu: recepcja 24/h z dużym holem powitalnym, sejf (dodatkowo płatny), winda, kącik internetowy (dodatkowo płatny), internet WiFi (dodatkowo płatny), restauracja główna, lobby bar, bar przy basenie, ogród, taras słoneczny, 2 baseny odkryte, brodzik dla dzieci(leżaki i parasole bezpłatnie), przechowalnia bagaży, sala konferencyjna, sala bankietowa, pralnia (dodatkowo płatne) oraz wypożyczalnia samochodów.

Pokoje

Hotel oferuje 223 pokoje. Pokoje typu junior suite składają się z części dziennej z aneksem kuchennym i części sypialnej z WC. Wszystkie pokoje wyposażone zostały w: wannę lub prysznic, suszarkę do włosów, telefon, klimatyzację indywidualnie sterowaną, TV SAT, telefon, Internet (dodatkowo płatny), sejf (dodatkowo płatny), mini bar (dodatkowo płatny) oraz balkon lub taras.

Wyżywienie

Hotel posiada dwie formuły: HB i All inclusive. Formuła HB - obejmuje śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji są dodatkowo płatne. All inclusive obejmuje 3 posiłki dziennie oraz lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, soki ze świeżych owoców - dodatkowo płatne.

Sport i relaks

Za opłatą: bilard, squash, centrum SPA (basen kryty, masaże, zabiegi odnowy biologicznej, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi), sporty wodne na plaży. Rozrywki i życie nocne w centrum Caleta de Fuste. Dla dzieci: brodzik, mini klub (dla dzieci 4-12 lat), plac zabaw, łóżeczko (na życzenie).

Dodatkowe informacje

Oficjalna strona hotelu: http://www.geraniossuites.com/

Możliwości zakwaterowania

Pokoje dwuosobowe, pokoje dwuosobowe + dostawka dla osoby dorosłej, pokoje dwuosobowe + dostawka dla dziecka.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Traveliada

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Geranios Suite & Spa to elegancki hotel utrzymany w nowoczesnym stylu, który spełni oczekiwania wymagających klientów. Przestronne, ładnie urządzone pokoje składające się z dwóch pomieszczeń i aneksu kuchennego gwarantują komfortowy wypoczynek. Polecamy także ze względu na smaczne i urozmaicone wyżywienie, kompleksowo wyposażone SPA, bogatą infrastrukturę sportową (siłowania, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard) oraz otoczenie wśród zieleni.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości Caleta del Fuste ze sklepami i restauracjami, bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • nowoczesny design, apartamenty wyposażone w aneks kuchenny
  • profesjonalne centrum SPA

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

4

Region

Fuerteventura

Położenie

Hotel znajduje się w Caleta de Fuste, bezpośrednio przy plaży, w Costa Calma, ok. 2 km od centrum, ok. 4 km od klubu golfowego Fuertrventura, ok. 65 km od lotniska.

Plaża

Piaszczysta, publiczna, łagodne zejście, parasole i leżaki dodatkowo płatne.

Udogodnienia i usługi

24-godzinna recepcja, lobby, restauracja, bary, pub, ogród, taras słoneczny, bezpłatne Wi-Fi w miejscach publicznych, pralnia (dodatkowo płatna), basen zewnętrzny, basen kryty, brodzik dla dzieci, centrum spa, siłownia, korty do tenisa i squasha.

Pokoje

Przestronne pokoje typu Junior Suite (2 i 3 os.) oraz wille (4 os.). Wszystkie wyposażone w łazienkę z wanną lub prysznicem, klimatyzację, TV SAT, telefon, suszarkę do włosów, aneks kuchenny, lodówkę, balkon lub taras oraz minibar (dodatkowo płatny).

Wyżywienie

BB oferuje śniadania w formie bufetu. HB oferuje śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. All Inclusive oferuje śniadania, obiady, kolacje oraz przekąski w ciągu dni oraz lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

Cena zawiera

przelot, opłatę za transport bagażu podręcznego, noclegi, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie

Cena nie zawiera

opłaty za bagaż rejestrowany, opieki rezydenta, wydatków własnych.

UWAGA

Ceny ofert są aktualizowane raz dziennie. Ostateczna cena może ulec zmianie po wyczerpaniu promocyjnych cen biletów. W celu jej potwierdzenia prosimy o skontaktowanie się z naszymi konsultantami. Oferty realizowane tanimi liniami lotniczymi Wizz Air lub Rynnair zawierają w cenie bagaż podręczny. Bagaż rejestrowany należy dodatkowo zamówić u Konsultanta Traveliada.pl.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Net Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Geranios Suite & Spa to elegancki hotel utrzymany w nowoczesnym stylu, który spełni oczekiwania wymagających klientów. Przestronne, ładnie urządzone pokoje składające się z dwóch pomieszczeń i aneksu kuchennego gwarantują komfortowy wypoczynek. Polecamy także ze względu na smaczne i urozmaicone wyżywienie, kompleksowo wyposażone SPA, bogatą infrastrukturę sportową (siłowania, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard) oraz otoczenie wśród zieleni.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości Caleta del Fuste ze sklepami i restauracjami, bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • nowoczesny design, apartamenty wyposażone w aneks kuchenny
  • profesjonalne centrum SPA

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****+

Region

Hiszpania/Fuerteventura

Strefa

Prestige, Relax

Dzieci

- 1 dziecko do 13 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

- centrum miejscowości Caleta de Fuste - ok. 300 m - w pobliżu elegancki deptak pełen sklepów, restauracji, barów - stolica wyspy Puerto del Rosario - ok. 12 km - pole golfowe - ok. 3 km - lotnisko - ok. 8 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, przejście przez deptak, piaszczysta, usytuowana w zatoczce idealnej dla rodzin z dziećmi, z łagodnym zejściem do morza, parasole i leżaki płatne ok. 9 EUR/komplet- 2 leżaki i parasol

Hotel

czterogwiazdkowy o podwyższonym standardzie, nowoczesny i ciekawie zaprojektowany resort, odnowiony w 2013 roku, oferuje 223 elegancko urządzonych pokoi wyposażonych w aneks kuchenny, rozmieszczonych w trzech 4-piętrowych budynkach, otoczonych zadbanym ogrodem

Udogodnienia

całodobowa recepcja, przestronne lobby, punkt wymiany walut, ogród, centrum konferencyjne, mini market, mały pasaż handlowy, pralnia, fryzjer, opieka medyczna (dodatkowo płatna), przechowalnia bagażu, informacja turystyczna, parking, wypożyczalnia samochodów i rowerów, ręczniki plażowe za depozytem ok.10 EUR, udogodnienia dla osób niepełnosprawnych

Internet

WiFi płatne (ok. 6 EUR/dzień), kącik internetowy (ok. 1 EUR/15 min)

Pokoje

nowoczesne apartamenty, możliwość zakwaterowania 2- 4 osób, funkcjonalnie urządzone i zadbane, pokój dzienny z sofą, optycznie wydzielona sypialnia, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, aneks kuchenny w pełni wyposażony (lodówka, mikrofalówka oraz naczynia), indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV SAT, telefon, sejf (płatny ok. 12 EUR/tydz.), mini bar (zawartość dodatkowo płatna), balkon lub taras

Restauracje i bary

- restauracja główna - dania kuchni międzynarodowej i lokalnej - bar przy basenie / pool bar - lobby bar / main bar - kawiarnia

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

2 baseny z słodką wodą z leżakami i parasolami, taras słoneczny, tenis stołowy, siłownia, animacje dzienne, fitness, piłka wodna, aqua aerobic, wieczorne animacje oraz pokazy

Płatne

bilard, squash, tenis ziemny, centrum SPA (basen kryty, masaże, zabiegi odnowy biologicznej, jacuzzi), sporty wodne na plaży

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw, mini klub (4- 12 lat), animacje dzienne i wieczorne, gry, zabawy i quizy, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do lat 2, wysokie krzesełka w restauracji

Program All Inclusive

08.00-10.00 śniadanie w formie bogatego bufetu w restauracji głównej, napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, woda, soki (za wyjątkiem butelkowanych i świeżo wyciskanych) 13.00-15.00 obiad w formie bogatego bufetu w restauracji głównej, duży wybór sałatek, deserów, mięs, makaronów, klasyczne dania kuchni hiszpańskiej i kanaryjskiej, napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, woda, soki (za wyjątkiem butelkowanych i świeżo wyciskanych), lokalne napoje orzeźwiające typu cola, sprite, fanta, lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe, wino czerwone 19.00-21.00 kolacja w formie bogatego bufetu w restauracji głównej, duży wybór sałatek, deserów, mięs, makaronów, klasyczne dania kuchni hiszpańskiej i kanaryjskiej, napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, woda, soki (za wyjątkiem butelkowanych i świeżo wyciskanych), lokalne napoje orzeźwiające typu cola, sprite, fanta, lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe, wino czerwone 11.00-13.00oraz 15.30-18.00przekąski typu sałatki, ciasta, ciasteczka na tarasie restauracji głównej 11.00-22.30 napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, woda, soki (za wyjątkiem butelkowanych i świeżo wyciskanych), lokalne napoje orzeźwiające typu cola, sprite, fanta, lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe, wino czerwone, wino musujące, sangria, rum, wódka, brandy, whisky, likiery oraz drinki na bazie lokalnych alkoholi serwowane w lobby barze i pool barze w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów - mini klub dla dzieci 4 -12 lat - leżaki oraz ręczniki przy basenie - bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona www hotelu

www.geraniossuites.com

Nasza ocena

Pokój ***** Położenie ****+ Wyżywienie**** Sport \ rozrywka****

Atuty

- apartamenty wyposażone w aneks kuchenny - bezpośrednio przy piaszczystej plaży - profesjonalne centrum Spa w hotelu - blisko centrum kurortu Caleta de Fuste - znany i lubiany przez polskich Klientów - nowoczesny design, ciekawe położenie - dla Klientów ceniących niezależność

Tesoros Fuerteventura

Trasa wycieczki prowadzi przez takie miejsca jak La Pared- Ajuy (wulkaniczne skały i jaskinie) - Pajara (ładne miasteczko o typowej kanaryjskiej zabudowie) - Betancuria (dawna stolica wyspy) -latarnia morska w Faro de la Entallada - wytwórnia kosmetyków i produktów naturalnych z aloesu AloeVera. Zobaczymy m.in. piękne klifowe wybrzeże, magiczne zatoczki, plaże, typowa architekturę kanaryjską, zjemy lunch w malej restauracyjce na trasie, zajrzymy do gospodarstwa produkującego sery kozie i produkty regionalne. Wycieczka całodniowa po najpiękniejszych zakątkach wyspy Fuerteventura z przewodnikiem w j. polskim. Cena ok. 55 EUR/os., dzieci ok. 28,5 EUR/os.

Lanzarote

Po dotarciu do portu w Corralejo przeprawiamy sie promem do Playa Blanca na wyspie Lanzarote. Tam oczekuje na nas autokar/bus, który zabierze nas pod Górę Ognia, gdzie można podziwiać wspaniały krajobraz. W Isole de Hilario możemy zaobserwować ciekawe zjawiska geotermalne. Kolejny punkt programu to degustacja win Lanzarote. Na trasie zapewniamy lunch. Zobaczymy też Jameos, to niewielki fragment długiego łańcucha korytarzy lawowych powstałych na skutek wybuchu wulkanu La Corona. Wracamy na prom do Playa Blanca na 17.00 i z Corralejo autokarem udajemy się do hotelu. Cena ok. 84 EUR/os.(z południowej części wyspy)/ ok. 81EUR/os.(z północnej części wyspy), dzieci ze zniżką 50%

Jeep Beach Norte - północna cześć wyspy

Nie ma lepszego sposobu by zwiedzić północną cześć wyspy niż przejażdżka jeepami, w czasie której poruszamy sie po drogach o rożnej nawierzchni. Można podziwiać miejsca takie jak Calderon Hondo, wioskę La Oliva, świętą górę Tindaya, wspaniale klify, piaszczyste plaże Majanicho, i naturalne jezioro El Cotillo, gdzie można zażywać kąpieli. W cenie lunch z napojem. Prosimy o zabranie sportowego obuwia, kostiumu kąpielowego i aparatu fotograficznego z zapasowa karta i bateria? Wycieczka z przewodnikiem w j. polskim. Cena ok. 59 EUR/os., dzieci ok. 29,5 EUR/os.

Jeep Beach Cofete - południowa cześć wyspy

Nasze jeepy zabiorą Państwa na wycieczkę wokół półwyspu Jandia, który jest Parkiem Narodowym, oraz na plażę Cofete - która jest uważana za najpiękniejszą plażę Hiszpanii. Krajobraz jest zróżnicowany i unikalny. Zatrzymamy się też na pięknej, cichej plaży Juan Gomez. W czasie wycieczki zapewniamy lunch i napoje. Prosimy o zabranie sportowego obuwia, kostiumu kąpielowego i aparatu fotograficznego. Wycieczka z przewodnikiem w j. polskim Cena ok. 65 EUR/os., dzieci ok. 35 EUR/os.

Rejs Trzy Wyspy

Wyprawa rozpoczyna się w porcie w Corralejo, płyniemy w okolice Playa de Papagayo na wyspie Lanzarotte. Tam będzie czas na pływanie i snurkowanie (udostępnimy odpowiedni sprzęt). Zapewniamy lunch na pokładzie. Kolejnym celem jest wybrzeże wyspy Lobos, gdzie możemy podziwiać urok kolejnej wyspy. Na trasie rejsu poprzez szklane dno łodzi możemy zaobserwować życie na dnie morza. Powrót na Fuerteventurę ok. 16.00. Cena ok. 50 EUR/os., dzieci ok. 25 EUR/os.

Lobos Catamaran

Rejs luksusowym katamaranem z Corralejo do "raju" wyspy Lobos. Zarzucimy kotwice w jednej z zatoczek gdzie będą Państwo mogli pływać w krystalicznie czystej wodzie (maski dostępne na pokładzie), relaksować sie na słońcu i odwiedzić wyspę Lobos. Zapewniamy lunch. Cena ok. 50 EUR/os., dzieci ok. 25 EUR/os.

GoletaParadise/MagicCatamaran

Magiczny półdniowy rejs wzdłuż wybrzeży Fuerteventury w dwóch wariantach jeden to tradycyjna turecka galeta o nazwie Paradise, drugi to katamaran. Rejs zaczyna sie z MorroJable, skąd płyniemy na południe półwyspu Jandia do Punta de Jandia, mijając po drodze malownicze klify, maleńkie porty, puste plaże. Możemy wygodnie ułożyć sie na pokładzie, utrwalić nasza opaleniznę, sączyć drinki i podziwiać piękne widoki. W Punta de Jandia zobaczymy latarnie morską stojąca na skalach. Możemy ochłodzić sie pływając w oceanie. Po smacznym lunchu mamy jeszcze szanse na zrobienie pięknych zdjęć na tle latarni, po czym wyruszymy w drogę powrotna. Rejs rozpoczyna sie o godz. 10.00. Cena goleta ok. 65 EUR/os., katamaran ok. 52 EUR/os., dzieci 50% zniżki.

Oasis Park

Park Oasis w La Lajita jest urozmaiconym naturalnym rajem o powierzchni ok. 80ha. Znajduje się on na południu Fuerteventury i ma wiele do zaoferowania podzielony jest na zoo, safari z wielbłądami i ogród botaniczny. W parku znajdują się 3 restauracje, sklep z pamiątkami, centrum botaniczne, kilka placów zabaw dla dzieci. Oprócz tego możliwa jest bezpłatna przejażdżka "Busem Dżungli", który jeździ co 10 minut od ogrodu botanicznego do parku zwierząt. Zoo zamieszkuje ok. 250 gatunków zwierząt. Pokazy papug, lwów morskich, gadów czy ptaków drapieżnych, są tam szczególną atrakcją. Dużą atrakcję stanowi możliwość karmienia słoni i żyraf oraz bezpośredni kontakt z wieloma zwierzętami, które mieszkają w naturalnych warunkach, takich samych jak w miejscu ich pochodzenia. Kto kocha naturę i zwierzęta, musi z pewnością odwiedzić ogród botaniczny z mnogością palm, kaktusów i innych tropikalnych roślin. Tu znajduje się największa w Europie kolekcja kaktusów. Dodatkowo można skorzystać z tzw. interakcji, czyli bliskiego przebywania z lemurami (m.in. karmienie zwierząt w ich klatce; lemury są bardzo przyjazne) lub pływanie z lwami morskimi. Interakcje są dodatkowo płatne. Cena ok. 32 EUR/os., dzieci ok. 19 EUR/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Geranios Suite & Spa to elegancki hotel utrzymany w nowoczesnym stylu, który spełni oczekiwania wymagających klientów. Przestronne, ładnie urządzone pokoje składające się z dwóch pomieszczeń i aneksu kuchennego gwarantują komfortowy wypoczynek. Polecamy także ze względu na smaczne i urozmaicone wyżywienie, kompleksowo wyposażone SPA, bogatą infrastrukturę sportową (siłowania, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard) oraz otoczenie wśród zieleni.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości Caleta del Fuste ze sklepami i restauracjami, bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • nowoczesny design, apartamenty wyposażone w aneks kuchenny
  • profesjonalne centrum SPA

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


POŁOŻENIE

w miejscowości Caleta de Fuste (500 m od centrum), na wschodnim wybrzeżu Fuerteventury, 15 km od wyspy Lanzarote (rest trwa ok. 30 minut), 12 km od centrum stolicy wyspy - Puerto del Rosario. Ok. 8 km od lotniska w Puerto del Rosario. Obiekt Geranios Suites & Spa usytuowany jest niecałe 4 km od pola golfowego Fuerteventura. Dojazd samochodem na lotnisko na wyspie Fuerteventura zajmuje około 10 minut. Do centrum Puerto del Rosario dogodny dojazd komunikacją lokalną (przystanek autobusowy ok. 600 m od hotelu) lub taksówką.

PLAŻA

Piaszczysta, z łagodnym zejściem do morza, publiczna, oddalona o ok. 30 m od hotelu (przejście przez ulicę). Parasole i leżaki dodatkowo płatne .

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4* Hotel Geranios Suites & Spa znajduje się zaledwie kilka kroków od plaży Caleta de Fuste i oferuje wysoko standard usług. To idylliczne miejsce, otoczone niekończącymi się plażami, jest idealnym miejscem do uprawiania aktywności na świeżym powietrzu, takich jak żeglarstwo i windsurfing, a także to doskonała baza hotelowa na urlop z rodziną. Geranios Suites & Spa to również idealne miejsce dla wszystkich chętnych na grę w golfa, gdyż znajduje się na mniej niż 4 km od klubu golfowego Fuerteventura.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja czynna 24h, restauracja, kawiarnia, bar, usługi pralni chemicznej, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, sala konferencyjna, sala bankietowa, opieka medyczna, pasaż handlowy, przechowalnia bagażu, informacja turystyczna oraz parking.

INTERNET

kawiarenka internetowa i internet bezprzewodowy dodatkowo płatny.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

bezpłatnie basen, leżaki i parasole, basen kryty, odpłatnie pokój gier, siłownia, kort tenisowy, squash, centrum Spa z masażami, sporty wodne przy plaży.

ZAKWATEROWANIE

Do dyspozycji Gości są nowoczesne wille i apartamenty typu suite z doskonale wyposażoną kuchnią (łącznie 223 pokoje). Junior Suite dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek o powierzchni 68m, składają się z części dziennej z aneksem kuchennym i części sypialnej. Każdy pokój wyposażony jest w klimatyzację, telewizor LCD, sejf i mini bar odpłatny, kuchenkę mikrofalową oraz łazienkę z wanną, suszarkę do włosów i bezpłatnym zestawem kosmetyków.

DLA DZIECI

plac zabaw, brodzik, mini club dla dzieci w wieku

WYŻYWIENIE

BB śniadanie HB śniadanie i obiadokolacja. Napoje do obiadokolacji za dodatkową opłatą. FB śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadów i kolacji za dodatkową opłatą. All inclusive śniadanie, obiad i kolacja, lekkie przekąski. Napoje bezalkolowe i lokalne alkoholowe

INFORMACJE DODATKOWE

http://www.hotelgeranios.com Holiday Check 4,8/78%

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m), Ryannair - 15kg; bagaż podręczny o wymiarach: Wizzair - mały, o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (nie dotyczy regionu Alcudia na Majorce oraz Wysp Kanaryjskich - tu opieka anglojęzyczna), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.   Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

III Millenium

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Geranios Suite & Spa to elegancki hotel utrzymany w nowoczesnym stylu, który spełni oczekiwania wymagających klientów. Przestronne, ładnie urządzone pokoje składające się z dwóch pomieszczeń i aneksu kuchennego gwarantują komfortowy wypoczynek. Polecamy także ze względu na smaczne i urozmaicone wyżywienie, kompleksowo wyposażone SPA, bogatą infrastrukturę sportową (siłowania, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard) oraz otoczenie wśród zieleni.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości Caleta del Fuste ze sklepami i restauracjami, bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • nowoczesny design, apartamenty wyposażone w aneks kuchenny
  • profesjonalne centrum SPA

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Hiszpania/ Fuerteventura/ Caleta De Fuste

Opis

Geranios Suites & Spa to luksusowy ośrodek usytuowany zaledwie kilka kroków od plaży Caleta de Fuste. Oferuje on basen i spa z sauną. Apartamenty i wille w ośrodku Geranios są nowoczesne i posiadają doskonale wyposażoną kuchnię. Wille dysponują prywatnym basenem i częścią wypoczynkową. Udogodnienia w ośrodku Geranios obejmują restaurację bufetową i siłownię. Ofertę hotelu uzupełnia kort tenisowy i plac zabaw. Geranios Suites & Spa usytuowany jest w odległości niespełna 4 km od klubu golfowego Fuerteventura, a zaledwie 20 minut jazdy dzieli go od Puerto del Rosario. Dojazd samochodem na lotnisko Fuerteventura zajmuje około 10 minut.

bilet lotniczy z bagażem podręcznym 10kg/os zabieranym na pokład + pakiet

transfer, zakwaterowanie, ubezpieczenie NNW i KL, oraz wybrane usługi dodatkowe;

Rezydenci polskojęzyczni dostępni są na poniżej wymienionych kierunkach

Costa Brava Barcelona Costa del Sol Majorka Teneryfa Costa Blanca (w terminie od maja do września) Na wszystkich destynacjach klienci otrzymują numery alarmowe 24h. w języku polskim

Ryanair

bagaż podręczny; 10kg/os, wymiary 55x40x20 cm + mały bagaż bez ograniczenia wagowego o wymiarach 35x20x20/os.

Wizzair

bagaż podręczny; 10kg/os, wymiary 56x45x25 cm (w przypadku 2 osób na jednej rezerwacji istnieje możliwość zamiany bagaży podręcznych 10 kg. na 1 WSPÓLNY bagaż rejestrowany o wadze 23kg. i 2 małe bagaże podręczne o wymiarach 42x32x25.

Norwegian

bagaż podręczny 10kg/os, wymiary 55x40x23 cm + mała torebka lub laptop

Do zapłaty na miejscu

Podatek miejski dot. tylko Costa Brava/ Barcelona Hotel 5* 2,50 Euro/os/dzień Hotel 4* 1,25 Euro/os/dzień, pozostały obszar Katalonii 1 Euro/os/dzień Pozostałe obiekty noclegowe, Barcelona 0,75 Euro/os/dzień, reszta obszaru Katalonii 0,50 Euro/os/dzień

Usługi fakultatywne, dodatkowo płatne

Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji(4% wartości pobytu); dodatkowe ubezpieczenie medyczne; odwołanie lotu i opóźnienie lotu; ubezpieczenie bagażu;

Opłaty za dodatkowy bagaż Ryanair 15kg. (fakultatywnie)

sezon "niski" 05.01 - 03.04 28.04 - 31.05 01.10 - 20.12 cena; 230 ZL/szt./w obie strony cena; 280 ZL/szt./w obie strony - dot. Wysp Kanaryjskich sezon "wysoki" 04 - 27.04 01.06 - 30.09 21.12 - 04.01 cena; 320 ZL/szt./w obie strony cena; 430 ZL/szt./w obie strony - dot. Wysp Kanaryjskich

Opłaty za dodatkowy bagaż Wizzair 23kg. (fakultatywnie)

cena; 320 ZL/szt./w obie strony

Opłaty za dodatkowy bagaż Norwegian 20kg. (fakultatywnie)

cena; 180 ZL/szt./w obie strony

Informacje dotyczące przelotu samolotem

przelot samolotem odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Air Berlin,Norwegian lub EasyJet. III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych; przelot odbywa się wg zasad przewoźnika;

Opłaty za dodatkowy bagaż Norwegian 20kg. (fakultatywnie)

cena; 180 ZL/szt./w obie strony

Informacje dotyczące przelotu samolotem

przelot samolotem odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Air Berlin lub Norwegian. III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych; przelot odbywa się wg zasad przewoźnika;

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Geranios Suite & Spa
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Fuerteventura)
Wakacje na Fuerteventura w Caleta de Fuste
Fuerteventura - Costa Calma
Morro Jable na Fuerteventura
Kurort i plaża Jandia na Fuerteventurze
Cofete Beach na Fuerteventurze
Corralejo na wyspie Fuerteventura
Zoo Oasis Park na Fuerteventurze
Plaża Sotavento - idealne miejsce dla windsurferów - Fuerteventura - Hiszpania, Wyspy kanarysjkie

Opinie o Hotelu Geranios Suite & Spa

4.4
polecam

Duży plus dla hotelu Geranios za przestronne pokoje. W sumie na Fuerteventurze byliśmy pierwszy raz ale podróżujemy dużo i zawsze dostajemy jakieś klitki.. Ogólnie hotel nam się podobał, mają klubik dla dzieci, dobre wyżywienie - dużo owoców, zawsze świeże. jak będzie okazja pewnie tam wrócimy

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
4.4
4.9
zdecydowanie polecam

Jest to hotel z naprawdę super dużymi pokojami - my dostaliśmy z kuchnią, salonem i sypialnią :))) Geranios Suites serwuje też przepyszne jedzenie (dużo owoców, oryginalne napoje z butelek...)i ma bardzo miłą obsługę. Duży plus za animatorów, którzy bardzo się starali, szczególnie przygotowując atrakcje dla dzieci - pokazy, zabawy itd. Położenie raczej na uboczu Caleta De Fuste, więc spokój zapewniony. Polecam ten hotel i wakacje na wyspie Fuerteventura!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.1
polecam

Może dlatego, że byliśmy w lutym, brakowało nam propozycji dla dorosłych.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1
4.7
zdecydowanie polecam

Razem z mężem spędziliśmy uroczy tydzień w tym hotelu. Wypoczynek zaliczamy do bardzo udanych! Miejsce spokojne, ale równocześnie blisko do restauracji, sklepów i nadmorskiej promenady. Ładne, duże pokoje i smaczne posiłki. Nie mam żadnych zastrzeżeń!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Masz pytania o Hotel Geranios Suite & Spa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00


  • ŚPIESZ SIĘ!Zostały ostatnie
    wolne miejsca
  • Zobacz opinie