cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel Sol Lanzarote, Lanzarote
1 / 41
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
26.10 - 02.11
już od 5868 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.05 - 16.05
już od 2887 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sol Lanzarote
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Sol Lanzarote
star 4

Hiszpania: Lanzarote
Ocena hotelu Sol Lanzarote:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sol Lanzarote:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sol Lanzarote to świetnie usytuowany hotel - tuż przy bardzo szerokiej plaży, 4 km od centrum kurortu Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na komfortowe zakwaterowanie, zaplecze rekreacyjno - sportowe oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy szerokiej, piaszczysto - żwirowej plaży Matogarda, przy promenadzie, 4 km od centrum Puerto del Carmen
  • duże, wyremontowane pokoje, 3 baseny
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Sol Lanzarote w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sol Lanzarote to świetnie usytuowany hotel - tuż przy bardzo szerokiej plaży, 4 km od centrum kurortu Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na komfortowe zakwaterowanie, zaplecze rekreacyjno - sportowe oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy szerokiej, piaszczysto - żwirowej plaży Matogarda, przy promenadzie, 4 km od centrum Puerto del Carmen
  • duże, wyremontowane pokoje, 3 baseny
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w centrum Puerto del Carmen
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 10 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą 
  • ogród 
  • taras
  • winda
  • recepcja
  • sklep z pamiątkami 
  • minimarket 
  • fryzjer
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony: w cenie
  • ogród
  • taras słoneczny 

karty

Visa, MasterCard, American Express 

Liczba pokojów

341

Kategoria lokalna

4 gwiazdki 

Dla dzieci

  • wysokie krzesełko 
  • animacje 
  • miniklub: 5-12 lat, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie
  • basen dla dzieci: w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany: w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • pokój gier i zabaw: 5-12 lat
  • plac zabaw
  • animacje dla dzieci: 5-12 lat, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych
  • łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie, rezerwacja wymagana

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness/siłownia: 16+, 24 h

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych

Pokoje

Pokój 2-osobowy superior DZX2
  • 1-4 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na ląd/widok na ogród
  • balkon
  • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami
  • klimatyzacja (w cenie, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana)
  • sejf (płatny)
  • telefon
  • minibar (płatny)
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze superior DZM1
  • 1-4 os.
  • ok. 36 m2
  • widok na morze
  • balkon
  • pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami
  • klimatyzacja (w cenie, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana)
  • sejf (płatny)
  • telefon
  • minibar (płatny)
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
  • Wi-Fi: w cenie
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na ogród/widok na ląd
  • balkon
  • klimatyzacja (w cenie, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana)
  • sejf (płatny)
  • telefon
  • minibar (płatny)
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: 08:00 - 10:30, w formie bufetu
  • obiad: 13:30 - 15:30, w formie bufetu
  • kolacja: 18:30 - 21:30, w formie bufetu
  • przekąski: 12:00 - 17:00
  • ciasto: 12:00 - 17:00
  • lody: 10:30 - 18:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 23:30
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:30
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „Buffet": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, bufet, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „Blue Horizon Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, hiszpańska, sushi, a la carte, za opłatą, styczeń - grudzień, 12:00 - 22:00
  • saloon bar „IN&OUT": styczeń - grudzień, 18:00 - 23:30, wliczone w all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Sol Lanzarote to świetnie usytuowany hotel - tuż przy bardzo szerokiej plaży, 4 km od centrum kurortu Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na komfortowe zakwaterowanie, zaplecze rekreacyjno - sportowe oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Lanzarote.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy szerokiej, piaszczysto - żwirowej plaży Matogarda, przy promenadzie, 4 km od centrum Puerto del Carmen
    • duże, wyremontowane pokoje, 3 baseny
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

    Opis oferty:

    Firmowany przez znaną grupę hotelową Sol Meliá, oferuje wygodne wakacje dla rodzin z dziećmi i dobre warunki do aktywnego spędzania czasu. Do wyboru zakwaterowanie w pokojach standardowych lub superior - idealnych dla rodzin z dziećmi. W ogrodzie przewijają się zabawne motywy nawiązujące do kreskówki Flinstonowie. Na miejscu ładne baseny dla dorosłych, brodzik dla dzieci, urządzenia sportowe i nieduże centrum wellness. Hotel leży przy nadmorskiej promenadzie, którą można dojść do centrum Puerto del Carmen, i tylko parę kroków od znanej plaży Matagorda.

    POŁOŻENIE:

    w lokalizacji Matagorda, przy nadmorskiej promenadzie, w pobliżu centrum handlowe, kilka restauracji i barów, ok. 3 km od centrum PUERTO DEL CARMEN z nocnym życiem, sklepami i restauracjami, ok. 15 km od Parku Narodowego Timanfaya, ok. 5 km od portu lotniczego Arrecife, słyszalny ruch lotniczy; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/Puerto del Carmen).

    PLAŻA:

    Matagorda, publiczna, długość ok. 800 m, szerokość do 40 m, piaszczysto-żwirkowa, ciemny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, przejście przez promenadę, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 12 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki, odnowiony w 2015 r., 343 pokoje, 3 budynki, 4 piętra, 6 wind, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia włoska, dostępne menu dla dzieci; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; 2 bary: Blue Horizon Tapas& Sushi i In&Out Lounge Bar, internet bezprzewodowy, kantor, minimarket, sklep z pamiątkami, parking; sala konferencyjna dla 20 osób, ogród; za opłatą: punkt internetowy (5 EUR/godz.),sejf w recepcji (2 EUR/dzień), fryzjer, pralnia, wypozyczalnia samochodów i rowerów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os, (możliwość 1 dostawki), ok. 26 m², elegancki i nowoczesny, klimatyzowany z możliwością regulacji, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (ok. 14 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras;

    superior:

    2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 36 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, część dzienna z sofą i sypialna wydzielone optycznie lub oddzielone rozsuwanymi drzwiami, aneks kuchenny(mikrofalówka, czajnik, lodówka); widok na morze i pokój superior za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, w tym 1 sezonowo podgrzewany, słodka woda, ok. 100 m² i ok. 60 m², gł. ok. 1,1 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 30 m², gł. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (15 EUR, każda wymiana 1 EUR); tenis stołowy, rzutki, bilard, siłownia, sporty w basenie; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (dla dzieci w wieku 5-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: ćwiczenia gry i zabawy, wieczorne show; za opłatą: kort tenisowy (6 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu (ok. 2 EUR); centrum wellness: fitness, manicure, pedicure, masaże; szkoła nurkowania.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.30), obiad (13.30-15.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w snack-barze (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.30); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928512803, www.melia.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Sol Lanzarote to świetnie usytuowany hotel - tuż przy bardzo szerokiej plaży, 4 km od centrum kurortu Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na komfortowe zakwaterowanie, zaplecze rekreacyjno - sportowe oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Lanzarote.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy szerokiej, piaszczysto - żwirowej plaży Matogarda, przy promenadzie, 4 km od centrum Puerto del Carmen
    • duże, wyremontowane pokoje, 3 baseny
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

    Opis oferty:

    Firmowany przez znaną grupę hotelową Sol Meliá, oferuje wygodne wakacje dla rodzin z dziećmi i dobre warunki do aktywnego spędzania czasu. W hotelowym ogrodzie przewijają się zabawne motywy nawiązujące do kreskówki Flinstonowie. Na miejscu ładne baseny dla dorosłych, brodzik dla dzieci, urządzenia sportowe i nieduże centrum wellness. Hotel leży przy nadmorskiej promenadzie, którą można dojść do centrum Puerto del Carmen, i tylko parę kroków od znanej plaży Matagorda.

    POŁOŻENIE:

    w PUERTO DEL CARMEN, w dzielnicy hotelowej Matagorda, przy nadmorskiej promenadzie, w pobliżu centrum handlowe, liczne restauracje, sklepy, bary, ok. 3 km od centrum Puerto del Carmen z nocnym życiem, sklepami i restauracjami, ok. 15 km od Parku Narodowego Timanfaya; ok. 5 km od lotniska w Arrecife, słyszalny ruch lotniczy; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/Puerto del Carmen).

    PLAŻA:

    Matagorda, publiczna, długość ok. 800 m, szerokość do 40 m, piaszczysto-żwirkowa, ciemny piasek, łagodne zejście do morza, przy hotelu, przejście przez promenadę, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 12 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki, odnowiony w 2015 r., 343 pokoje, 3 budynki, 4 piętra, 6 wind, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia włoska, dostępne menu dla dzieci; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 bary: Blue Horizon Tapas&Sushi i In&Out Lounge Bar, internet bezprzewodowy, kantor, minimarket, sklep z pamiątkami, parking; sala konferencyjna dla 20 osób, ogród; za opłatą: punkt internetowy (5 EUR/godz.), sejf w recepcji (2 EUR/dzień), fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    superior:

    dla maks. 3 os. dorosłych lub 2 os. dorosłych i 2 dzieci (dostawka w formie 2-os. sofy), ok. 36 m², elegancki i nowoczesny, część dzienna z sofą i sypialna wydzielone optycznie lub oddzielone rozsuwanymi drzwiami, aneks kuchenny (mikrofalówka, czajnik, lodówka), klimatyzowany z możliwością regulacji, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf (ok. 14 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras; pokój superior z widokiem na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, w tym 1 sezonowo podgrzewany, słodka woda, ok. 100 m² i ok. 60 m², gł. ok. 1,1 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 30 m², gł. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (15 EUR, każda wymiana 1 EUR); tenis stołowy, rzutki, bilard, siłownia, sporty w basenie; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (dla dzieci w wieku 5-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: ćwiczenia gry i zabawy, wieczorne show; za opłatą: kort tenisowy (6 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu (ok. 2 EUR); centrum wellness: fitness, manicure, pedicure, masaże; szkoła nurkowania.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.30), obiad (13.30-15.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w snack-barze (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.30); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928512803, www.melia.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Sol Lanzarote to świetnie usytuowany hotel - tuż przy bardzo szerokiej plaży, 4 km od centrum kurortu Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na komfortowe zakwaterowanie, zaplecze rekreacyjno - sportowe oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Lanzarote.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy szerokiej, piaszczysto - żwirowej plaży Matogarda, przy promenadzie, 4 km od centrum Puerto del Carmen
    • duże, wyremontowane pokoje, 3 baseny
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel położony na obrzeżach kurortu, przy nadmorskiej promenadzie, ok. 4 km od centrum Puerto Del Carmen (szeroki wybór sklepów, restauracji, barów). Ok. 300 m od hotelu znajduje się małe centrum handlowe oraz restauracje. Do lotniska w Arrecife ok. 5 km.
    Plaża:

    Hotel znajduje się przy szerokiej, piaszczysto-żwirowej plaży Matagorda (przejście przez promenadę). Leżaki i parasole na plaży - płatne (ok. 6 EUR/os).
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja, windy, restauracjabufetowa,bar, tapas bar, zadbany ogród, tarasy słoneczne z leżakami i parasolami,3 baseny (jeden podgrzewany zimą, słodka woda), brodzik dla dzieci, plac zabaw, mini klub, pralnia (płatna), minimarket, sklep z pamiątkami, wypozyczania rowerów i samochodów (płatne), parking. Hotel zapewnia ręczniki basenowe bezpłatnie (depozyt ok.20 EUR, wymiana ok. 1 EUR).
    Pokoje:

    W hotelu znajduje się 341 wyremontowanych w 2015 rokupokoi o różnym standardzie w 3 budynkach.Wszystkie komfortowe, klimatyzowane,z łazienką (wanna/prysznic, suszarka do włosów), TV-sat, z telefonem , minibarem (płatny), sejfem (płatny ok. 18 Eur/tydzień + depozyt), balkonem lub tarasem (krzesła, stolik). Łóżeczko dla dzieci do 2 lat gratis -na potwierdzenie. Dostępne pokoje dla osób niepełnosprawnych (na potwierdzenie). Dziecko do lat 2 wlicza się w maksymalne obłożenie w pokoju.
    Pokoje standardowe (pow. ok. 26 m2) - dla max. 3 osób. Możliwa dopłata do widoku na ocean.
    Pokoje rodzinne (pow. ok. 35 m2) - dla max. 4 osób, sypialnia i pokój dzienny z rozkładaną sofą,dodatkowow pokoju: kuchenka mikrofalowa, lodówka iczajnik.Możliwa dopłata do widoku na ocean.
    Wyżywienie:

    All inclusive: śniadania (07:30-10:30), obiady i obiadokolacje (13:30-15:30), kolacje (18:30-21:30) w formie bufetu, przekąskiciągu dnia(12:00-17:00), napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10:30-23:30). Dieta bezglutenowa i wegetariańska na potwierdzenie.
    Program sportowy i animacyjny:

    Codzienne animacje dla dzieci i dorosłych. Bezpłatnie: siłownia, aerobik w wodzie, spinning. Dodatkowo płatne: tenis ziemny.
    Internet:

    WiFi w hotelu gratis. Stanowiska internetowe płatne (ok. 5 EUR/godz.).
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:
    Ĺšwiadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    LANZAROTE

    GRAND TOUR

    Całodzienna wycieczka objazdowa po najważniejszych i najpiękniejszych miejscach na całej wyspie. Między innymi zachwycający Park Narodowy Timanfaya gdzie jedziemy trasą między kraterami wulkanów, a także Jameos del Aqua, Ogród Kaktusów, Los Hervideros, El Golfo, Haria oraz La Geria, gdzie degustujemy przepyszne wina z Lanzarote.
    Cena: ok. 60 Eur za osobę dorosłą, ok. 35 Eur za dziecko (2 - 12 lat)
    I LOVE LA GRACIOSA
    Rejs przez cieśninę El Rio tuż przy malowniczych wysokich klifach na wysepkę znaną jako "oaza romantyków", której plaże uważane są za najpiękniejsze w tym regionie. Zwiedzanie miasteczka, a następnie wyprawa katamaranem wzdłuż wybrzeża La Graciosy. Po drodze czas na plażowanie, kajaki, snorkeling/kąpiel w oceanie, a na koniec impreza - tańce, zabawa. Opieka w języku polskim.
    Cena ok. 59 Eur za osobę dorosłą, ok. 35 Eur za dziecko (2 - 12 lat) (w cenie napoje bezalkoholowe, pyszny hiszpański obiad na katamaranie, piwo San Miguel i wino sangria bez ograniczeń, kajaki)
    LANZAROTE NIEZNANE VIP

    Wyjazd półdniowy (możliwa trasa poranna lub wieczorna) busem 8-osobowym na czele z polskim przewodnikiem - pasjonatem, gdzie odwiedzacie Państwo miejsca bardziej ukryte, lokalne, nieznane przeciętnemu turyście. Wjeżdżacie Państwo również w szutrowe zakątki. Doskonała opcja również dla tych, którzy na Lanzarote nie są po raz pierwszy.
    Cena: ok. 47 Eur
    SUBMARINE
    Wyprawa łodzią podwodną w ok 40metrowe głębiny oceanu, w miejsca gdzie podziwiamy wraki statków oraz wabimy poprzez wyrzutnie pokarmu wszystkie żywe organizmy jakie pływają w okolicy.
    Cena: ok. 55 Eur za osobę dorosłą, ok. 34 Eur za dziecko (2-12 lat)
    NURKOWANIE PO POLSKU
    Ławice ryb, płaszczki, ośmiornice, kraby, flądry i bajecznie kolorowe papugoryby to zaledwie namiastka atrakcji czekających w czystych, przejrzystych wodach oceanu. Wszystko pod okiem polskich instruktorów, zapewniających bezpieczną, wspaniałą zabawę oraz "głębię" pozytywnych emocji.                                                                   
    Cena: ok. 75 Eur
    WYDMY W CORRALEJO
    Lekka wycieczka na najmniej zaludnioną Wyspę Kanaryjską, która szczyci się krainą wydm do złudzenia przypominającą Saharę. Mamy też czas na zwiedzanie miasteczka Corralejo oraz plażowanie.Opieka w języku angielskim                                           
    Cena: ok. 53 Eur za osobę dorosłą, ok. 30 Eur za dziecko (2-12 lat) (cena zawiera lunch i statek)
    Dla aktywnych

    Mekka surferów
    Okazałe fale sprawiają, że jest to idealna lokalizacja do uprawiania sportów wodnych, a zwłaszcza surfingu. Do najlepszych miejsc zaliczają się Costa Teguise oraz Playa Famara. Lanzarote oferuje również inne formy sportów wodnych takie jak stand up paddle czy kajaki.
    Trekking
    Odkryj zadziwiający świat aktywnych wulkanów podczas trekkingowych wędrówek językami lawy! Przenieś się do innego świata spacerując pośród wulkanicznych kraterów, lawowych tuneli i tajemniczych wulkanicznych jezior. Zachwyć się niepowtarzalnym krajobrazem Lanzarote! (Możliwe wykupienie wycieczki trekkingowej u rezydenta. Koszt ok. 40 EUR/os.)
    Zwiedzanie

    Z miłości do wulkanów - Dom Cesara Manrique Ten dom to wyjątkowe dzieło sztuki, które powstało z miłości artysty do wulkanów. Wybudowany został w korycie wyschniętego potoku Taro de Tahiche. Parter domu znajduje się w naturalnych skalnych jamach powstałych po erupcji wulkanu.
    Przyroda

    Wioska El Golfo
    Zobacz na własne oczy krater wulkaniczny! W niewielkiej miejscowości El Golfo jest krater o tej samej nazwie, a w jego wnętrzu unikalne zielone jeziorko Charco de los Clicos.
    Kaktusy w Jardin de Cactus
    Kaktusowy ogród będący dziełem artysty Césara Manrique. W ogrodzie rośnie ponad 10 000 roślin reprezentujących ponad 1 400 gatunków! Większość z nich pochodzi z Ameryki i Madagaskaru, ale znaleźć tu także można kilka gatunków rodzimych dla Wysp Kanaryjskich.
    Relaks

    Marina Rubicon
    Ta ekskluzywna marina znajduje się w miejscowości Playa Blanca. Jest idealnym miejscem na wieczorne, romantyczne spacery. Zwolennicy luksusu znajdą tutaj również sklepy znanych marek.
    Słuchając szumu fal
    Papagayo jest jedną z nielicznych białych plaż na wyspie. Zapraszamy do relaksu nad zatokami obmywanymi przez krystalicznie czystą wodę. Wypoczynek w towarzystwie pięknych widoków, ciepłego piasku i szumu fal gwarantowany!
    Klify na Playa Famara
    Playa Famara leży w północno-zachodniej części wyspy. Niezwykle piękna - po wschodniej stronie otoczona jest potężnymi klifami masywu Risco De Famara, a po drugiej stronie podziwiać można białe domki miasteczka. Znakomita do spacerowania i uprawiania windsurfingu! Ostrzegamy jednak, że fale potrafią tu być naprawdę wysokie.
    Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

    Inne

    WYSPY KANARYJSKIE informacje ogólne

    Waluta
    EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza
    Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego.
    Czas
    Czas Polski - 1 godzina.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l. - 1 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Lanzarote
    Najbardziej niezwykła ze wszystkich Wysp Kanaryjskich, uznana za cud przyrody i wpisana na liste UNESCO jako Światowy Rezerwat Biosfery. Większość jej powierzchni pokrywa zastygła lawa oraz ponad 300 wulkanicznych stożków. Jedną z największych atrakcji jest Park Narodowy Timanfaya założony na terenach wulkanicznych, zwanych górami ognia. Wyspa jest również bardzo harmonijnie zabudowana według koncepcji słynnego hiszpańskiego architekta Cesara Manrique. Nie znajdziemy tu wysokiej zabudowy, a nawet nadmorskie kurorty zachowują typowy kanaryjski charakter. Do tego piękne plaże z ciemnym piaskiem i fantastyczna atmosfera oraz pogoda, a także niezwykłe uprawiane tylko tutaj wina - to wszystko powoduje, że Lanzarote jest jedyna w swoim rodzaju.
    Playa Blanca
    Choć szybko się rozwija w ostatnich latach, nadal zachowała swój urok i atmosferę spokoju i relaksu. Poza plażą znajdziecie tu port jachtowy i promenadę ze sklepami i restauracjami. Stąd najbliżej do sąsiedniej Fuerteventury i do słynnych winnic Lanzarote, gdzie w wulkanicznej ziemi uprawia się winorośle i produkuje jedno z najlepszych białych win Hiszpanii.
    Puerto del Carmen
    Ten najstarszy i największy kurort zbudowany wokół portu rybackiego teraz rozciąga się wzdłuż najdłuższej plaży na wyspie i przyciąga zarówno rodziny z dziećmi jak i osoby spragnione rozrywki. Tu znajdziecie największy wybór barów, restauracji i kawiarni oraz sklepy a nawet kasyno.
    Costa Teguise
    Jedna z najstarszych miejscowości wypoczynkowych Lanzarote wybudowana od podstaw wg projektów Cesara Manrique oferuje doskonałe plaże i jest świetnym miejscem wypadowym do zwiedzania wyspy. Tu każdy znajdzie coś dla siebie - aqua park, restauracje i bary, pole golfowe i plaże dla każdego. Amatorzy wind surfingu skupiają się na plaży Las Cucharas, a rodziny z dziećmi najczęściej wybierają mniejsze Los Charcos z jasnym piaskiem.
    Wyloty z:
    Warszawy i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Sol Lanzarote to świetnie usytuowany hotel - tuż przy bardzo szerokiej plaży, 4 km od centrum kurortu Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na komfortowe zakwaterowanie, zaplecze rekreacyjno - sportowe oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Lanzarote.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy szerokiej, piaszczysto - żwirowej plaży Matogarda, przy promenadzie, 4 km od centrum Puerto del Carmen
    • duże, wyremontowane pokoje, 3 baseny
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Lanzarote

    Kategoryzacja hotelu

    Sol Lanzarote 4*

    Położenie

    - oddalony od plaży około 200m - Matagorda - ok. 3km do centrum Puerto Del Carmen - ok. 5 km od lotniska - w pobliżu sklepy, restauracji - przy hotelu znajduje się przystanek autobusowy

    Plaża

    - piaszczysto-żwirkowa oddalona o  ok. 200m od hotelu - publiczna - leżaki i parasole (płatne)

    Pokoje

    Standard Balcony or Terrace Standard ok 26m - klimatyzacja indywidualna - TV, telefon - lodówka - sejf (płatny) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Superior Balcony or Terrace Standard ok 36m - wyposażenie jak w pokoju standardowym - część dzienna z sofą i sypialna wydzielone optycznie - aneks kuchenny Standard Balcony or Terrace Family room ok 36m - wyposażenie jak w pokoju standardowym - część dzienna z sofą i sypialna wydzielone optycznie lub oddzielane rozsuwanymi drzwiami - aneks kuchenny

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 2 baseny (jeden podgrzewany sezonowo) , leżaki i parasole - siłownia, - tenis stołowy, rzutki, bilard - animacje dzienne i wieczorne Płatne - kort tenisowy - centrum wellness - masaże - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - brodzik - pokój zabaw dla dzieci, miniklub - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie) - wysokie krzesełka w restauracji i menu dla dzieci

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w snack bar. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 23:30.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - restauracja a'la carte - 2 bary

    Dodatkowe informacje

    - wifi w lobby bezpłatne - kącik internetowy (ok. 5 EUR/godz) - mini market - kantor - wypożyczalnia samochodów i rowerów - sala konferencyjna dla 20 osób - odremontowany w 2015 roku - obiekt dysponuje 343 pokojami

    Bagaż

    Lato 2017 Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25, który za dodatkową opłatą można zastąpić dużym bagażem podręcznym o wadze; - 15 kg - 160 zł/osobę (max. 56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 414 PLN (wyloty od 01.04 - 30.09) / 326 PLN (wyloty od 01.10 - 31.10) - 32 kg - 510 PLN (wyloty od 01.04 - 30.09) / 422 PLN (wyloty od 01.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena Będzie wyższa. Berlin (Ryanair) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 220 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Zima 2017/18 Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 326 PLN (wyloty od 01.11 - 30.11 i od 10.01-31.03)/ 414 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01) - 32 kg - 422 PLN (wyloty od 01.11 - 30.11 i od 10.01-31.03)/ 510 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena Będzie wyższa. Berlin (Ryanair) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (wyloty od 16.10 - 05.12) / 310 PLN (wyloty od 06.12 - 10.01)/ 220 PLN (wyloty od 11 01 - 30 04) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Mapa Hotelu Sol Lanzarote
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Lanzarote)
    Rozrywkowa Playa Blanca na Lanzarote
    Jaskinia Jameos del Aqua na Lanzarote
    park rozrywki z egzotycznymi zwierzętami Rancho Texas
    Jardin de Cactus - lanzarote
    El Golfo na Lanzarote
    La Graciosa - dziewicza wyspa
    Mirador del Rio - Lanzarote
    Papagayo Beach, Lanzarote
    Wakacyjny kurort Puerto del Carmen na Lanzarote
    Park wulkanów Timanfaya Park na Lanzarote
    Famara Beach - Lanzarote
    Rodzinny kurort Costa Tequise na Lanzarote
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Sol Lanzarote

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Sol Lanzarote:
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      4
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      3.6
    • Atrakcje
      i sport
      3.6
    • Obsługa
      4.1
    HolidayCheck
    Ocena Sol Lanzarote:
    4.1 / 6

    Ten hotel cierpi na schizofrenię ... 2011-01-23
    Szczegóły oceny hotelu Sol Lanzarote:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      2.0

    3.6
    Super Hotel 2011-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Sol Lanzarote:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Zdecydowanie godny polecenia 2011-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Sol Lanzarote:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Dla rodzin z dziećmi - idealny 2011-08-14
    Szczegóły oceny hotelu Sol Lanzarote:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Aparthotel Sol Lanzarote Puerto del Carmen 2011-09-22
    Szczegóły oceny hotelu Sol Lanzarote:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Okropny hotel 2012-04-01
    Szczegóły oceny hotelu Sol Lanzarote:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      1.3

    Hotel bardzo brudny,pokoje sprzatane z wierzchu,lazienka duza ale bardzo brudna,napawala obrzydzenie...
    więcej

    3.0
    Hotel przyjemny, ale okolica słaba 2012-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Sol Lanzarote:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3

    Sol Lanzarote - możliwości zakwaterowania:

    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Pok. superior 2 os.+1 dost.
    Pok. superior 2 os.+2 dost.
    Pok. superior 2 os.
    Doppelzimmer,Economy
    Doppelz,Superior,Balk/Ter
    Superior,Balk/Ter,Meerbli
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Einzelz,Superior,Balk/Ter
    EZ Superior,Balk/Ter,M
    Suite,Balk/Ter,Meerblick

    Sol Lanzarote - Możliwości wyżywienia:


    Sol Lanzarote - miasta wylotu:


    Sol Lanzarote - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Sol Lanzarote? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00