cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
  • Hotel Euro Village Achilleas, Kos
1 / 48
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
06.06 - 13.06
już od 2839 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.10 - 11.10
już od 2369 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Euro Village Achilleas
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Euro Village Achilleas
star 4

Grecja: Kos
Ocena hotelu Euro Village Achilleas:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 06 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Eurovillage Achilleas to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Mastichari. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w spokojnym miejscu, w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na liczne atrakcje i animacje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, niedaleko miejscowości Mastichari
  • przestronne pokoje, basen hotelowy o olimpijskich rozmiarach
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Euro Village Achilleas w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Eurovillage Achilleas to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Mastichari. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w spokojnym miejscu, w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na liczne atrakcje i animacje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, niedaleko miejscowości Mastichari
  • przestronne pokoje, basen hotelowy o olimpijskich rozmiarach
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 200 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 10 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • sala telewizyjna
  • ogród
  • taras słoneczny
  • dyskoteka
  • Wi-Fi (w lobby, w cenie) 
  • minimarket
  • parking (w cenie)

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

345

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • brodzik 
  • miniklub (4-12 lat) 
  • minidisko 
  • plac zabaw 
  • pokój zabaw 
  • wysokie krzesełka w restauracji 
  • łóżeczko dla dziecka (płatne)

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia 
  • tenis stołowy 
  • minigolf 
  • tenis
  • piłka plażowa
Płatne
  • wypożyczalnia rowerów 
  • strefa spa 
  • masaże 
  • zabiegi kosmetyczne
  • sauna

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • wieczory taneczne
  • rzutki
  • bilard
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 17 m2
  • od strony ogrodu
  • sejf: w cenie, wliczone w all inclusive
  • lodówka: w cenie, wliczone w all inclusive
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
  • klimatyzacja
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • wanna lub prysznic
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu) 
  • przekąski
  • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe  
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „MAIN RESTAURANT": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, bufet, show cooking, codziennie 07:00 - 10:00, codziennie 12:30 - 14:30, codziennie 18:30 - 21:30, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „THEMED RESTAURANT": rodzaje kuchni: azjatycka, grecka, międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska, ryby/owoce morza, bufet, show cooking, na zapytanie wymagane, rezerwacja wymagane, w zależności od sezonu, codziennie 18:30 - 21:30, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 4
  • bar „MAIN BAR": codziennie 17:00 - 01:00
  • bar „BEACH BAR": czerwiec - wrzesień, codziennie 10:00 - 18:00
  • bar „pool/snack bar": codziennie 10:00 - 18:00
  • bar „DISCO NIGHT CLUB": czerwiec - wrzesień, kilka razy w tygodniu 23:30 - 03:00, za opłatą, płatność gotówką

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Eurovillage Achilleas to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Mastichari. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w spokojnym miejscu, w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na liczne atrakcje i animacje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, niedaleko miejscowości Mastichari
    • przestronne pokoje, basen hotelowy o olimpijskich rozmiarach
    • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Kos

    Opis oferty:

    Rozległy i zadbany, leży przy samej plaży, w wypielęgnowanym ogrodzie, niedaleko malowniczej wioski Mastichari, z małym portem rybackim i tawernami, słynącymi z owoców morza. Warto też przespacerować się do niedalekich ruin bazyliki Agios Ioannis z V w. Na amatorów współczesnych rozrywek czeka świetny basen hotelowy o wymiarach prawie olimpijskich i dużo atrakcji sportowych. Goście doceniają smaczne posiłki w ramach all inclusive, nienaganną czystość i świetny serwis. Ładne wnętrza utrzymane są w jasnej kolorystyce i dyskretnie ozdobione rzeźbami o antycznej tematyce.

    POŁOŻENIE:

    ok. 2 km od centrum wioski MASTICHARI z tawernami i sklepami; ok. 7 km od lotniska w Kos; bus hotelowy do miasta Kos (10 EUR/os., 5 EUR/dzieci do 12 lat/dwie strony, dzieci do 6 lat - bezpłatnie); przystanek autobusowy ok. 2 km od hotelu (ok. 3 EUR/Kos); bezpłatny bus hotelowy do aquaparku Lido (czerwiec-wrzesień).

    PLAŻA:

    Mastichari, publiczna, piaszczysto-kamienista (w części plaży, przy brzegu są skały - falochron), łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, leżaki i parasole płatne (9 EUR/za komplet 2 leżaki i parasol).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1991 r., całkowicie odnowiony w 2007 r., odświeżony w 2009 r., 330 pokoi, 56 budynków, 1-2 piętra, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i grecka, dostępne foteliki dla dzieci (ograniczona ilość), dania wegetariańskie, restauracja tematyczna - dania formie bufetu, tylko kolacja (wymagana wcześniejsza rezerwacja - 1-2 dni; czynna: czerwiec-październik), bar w głównym budynku, bar przy basenie, bar na plaży (czynny: czerwiec-wrzesień); sala telewizyjna, minimarket, kantor, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i przy basenie; za opłatą: punkt internetowy (ok. 5 EUR/godz.), wypożyczalnia rowerów, lekarz na wezwanie.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 17 m², zadbany i elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 6 EUR/dzień); balkon lub taras (stolik i krzesełka);

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 28 m², zadbany, 2 sypialnie połączone drzwiami z jedną łazienką, wyposażenie jak w pokoju standardowym (klimatyzator jest tylko w jednej sypialni); pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 810 m², gł. 1-1,4 m, basen dla dzieci, ok. 58 m², gł. 0,4-0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, siatkówka, minigolf, koszykówka, tenis stołowy, siłownia, siatkówka plażowa; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka (płatna; czynna: czerwiec-wrzesień, 2-3 razy w tygodniu, od 23.30, napoje dodatkowo płatne), animacje rekreacyjno-sportowe dla dorosłych i dzieci 6 razy w tygodniu; za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski: pizza, ciastka, kanapki (12.00-15.00)w barze przy basenie, napoje bezalkoholowe (kawa, herbata, soki, woda) i lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino) w barze przy basenie (10.00-18.00), popołudniowa kawa i herbata oraz ciasto i ciasteczka (15.30-16.30), lody (10.00-18.00) w barze przy basenie, napoje bezalkoholowe i wysokoprocentowe lokalne napoje alkoholowe (ouzo, whisky, brandy, wódka i koktajle) w głównym barze (17.00-23.00); kolacja w restauracji tematycznej (wymagana wcześniejsza rezerwacja - 1-2 dni wcześniej); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0030/2242059160,, www.eurovillageachilleashotel.com

    GRATIS:

    Wi-Fibus do aquaparku


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Eurovillage Achilleas to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Mastichari. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w spokojnym miejscu, w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na liczne atrakcje i animacje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, niedaleko miejscowości Mastichari
    • przestronne pokoje, basen hotelowy o olimpijskich rozmiarach
    • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Kos

    Opis oferty:

    Rozległy i zadbany, leży przy samej plaży, w wypielęgnowanym ogrodzie, niedaleko malowniczej wioski Mastichari, z małym portem rybackim i tawernami, słynącymi z owoców morza. Warto też przespacerować się do niedalekich ruin bazyliki Agios Ioannis z V w. Na amatorów współczesnych rozrywek czeka świetny basen hotelowy o wymiarach prawie olimpijskich i dużo atrakcji sportowych. Goście doceniają smaczne posiłki w ramach all inclusive, nienaganną czystość i świetny serwis. Ładne wnętrza utrzymane są w jasnej kolorystyce i dyskretnie ozdobione rzeźbami o antycznej tematyce. W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    ok. 2 km od centrum wioski MASTICHARI z tawernami i sklepami; ok. 7 km od lotniska w Kos; bus hotelowy do miasta Kos (10 EUR/os., 5 EUR/dzieci do 12 lat/dwie strony, dzieci do 6 lat - bezpłatnie); przystanek autobusowy ok. 2 km od hotelu (ok. 3 EUR/Kos); bezpłatny bus hotelowy do aquaparku Lido (czerwiec-wrzesień).

    PLAŻA:

    Mastichari, publiczna, piaszczysto-kamienista (w części plaży, przy brzegu są skały - falochron), łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, leżaki i parasole płatne (9 EUR/za komplet 2 leżaki i parasol).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1991 r., całkowicie odnowiony w 2007 r., odświeżony w 2009 r., 330 pokoi, 56 budynków, 1-2 piętra, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i grecka, dostępne foteliki dla dzieci (ograniczona ilość), dania wegetariańskie, restauracja tematyczna - dania formie bufetu, tylko kolacja (wymagana wcześniejsza rezerwacja - 1-2 dni; czynna: czerwiec-październik), bar w głównym budynku, bar przy basenie, bar na plaży (czynny: czerwiec-wrzesień); sala telewizyjna, minimarket, kantor, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i przy basenie; za opłatą: punkt internetowy (ok. 5 EUR/godz.), wypożyczalnia rowerów, lekarz na wezwanie.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 17 m², zadbany i elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 6 EUR/dzień); balkon lub taras (stolik i krzesełka);

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 28 m², zadbany, 2 sypialnie połączone drzwiami z jedną łazienką, wyposażenie jak w pokoju standardowym (klimatyzator jest tylko w jednej sypialni); pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 810 m², gł. 1-1,4 m, basen dla dzieci, ok. 58 m², gł. 0,4-0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, siatkówka, minigolf, koszykówka, tenis stołowy, siłownia, siatkówka plażowa; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka (płatna; czynna: czerwiec-wrzesień, 2-3 razy w tygodniu, od 23.30, napoje dodatkowo płatne), animacje rekreacyjno-sportowe dla dorosłych i dzieci 6 razy w tygodniu; za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski: pizza, ciastka, kanapki (12.00-15.00)w barze przy basenie, napoje bezalkoholowe (kawa, herbata, soki, woda) i lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino) w barze przy basenie (10.00-18.00), popołudniowa kawa i herbata oraz ciasto i ciasteczka (15.30-16.30), lody (10.00-18.00) w barze przy basenie, napoje bezalkoholowe i wysokoprocentowe lokalne napoje alkoholowe (ouzo, whisky, brandy, wódka i koktajle) w głównym barze (17.00-23.00); kolacja w restauracji tematycznej (wymagana wcześniejsza rezerwacja - 1-2 dni wcześniej); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0030/2242059160,, www.eurovillageachilleashotel.com

    GRATIS:

    Wi-Fibus do aquaparku


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Eurovillage Achilleas to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Mastichari. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w spokojnym miejscu, w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na liczne atrakcje i animacje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, niedaleko miejscowości Mastichari
    • przestronne pokoje, basen hotelowy o olimpijskich rozmiarach
    • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    Hotel przypomina małą wioskę wakacyjną. Jest to rozległy kompleks składający się z wielu niskich bungalowów rozlokowanych w przepięknym, zadbanym ogrodzie. Centrum miejscowości Mastichari, ze sklepami, barami i restauracjami, oddalone o ok. 2 km od obiektu, do miasta Kos ok. 20 km (można dojechać komunikacją miejską z Mastichari, kilka razy w tygodniu kursuje też autobus hotelowy). Transfer z lotniska trwa ok. 20 min.
    Plaża:
    Obiekt położony bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży. Leżaki i parasole na plaży- płatne(ok. 8 EUR/komplet: 2 leżaki i parasol).
    Do dyspozycji gości:
    Hotel przeszedł gruntowną renowację w 2010 r. Recepcja 24 - godz., lobby,klimatyzowaną restaurację główną (dostępne bezpłatne krzesełka dla dzieci), restaurację tematyczną serwującą dania kuchni greckiej, włoskiej i azjatyckiej,2 bary (jeden czynny w okresie od czerwca do września), bar przy plaży (czynny w okresie czerwiec - wrzesień),2 bary przy basenie (jeden czynny w okresie od czerwca do września), dwa baseny ze słodką wodą,2 brodziki dla dzieci, kącik telewizyjny, mini market. Dla dzieci dobrze wyposażony plac zabaw oraz mini klub. Leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie, brak ręczników kąpielowych. Przy hotelu wypożyczalnia rowerów, skuterów i samochodów.
    Pokoje:
    420 wygodnie i funkcjonalnie urządzonych pokoi 2-osobowych (możliwość 1 dostawki) orazpokoi rodzinnych - 2-pomieszczeniowych, dla max. 4 osób. Wszystkie posiadają łazienkę oraz balkon lub taras (meble ogrodowe: 2 krzesełka + stolik) i rozmieszczone są w różnych budynkach na terenie całego kompleksu. W pokojach znajduje się: telefon, TV-sat, lodówka (bezpłatna), sejf (ok. 12 EUR/tydzień, ok. 18 EUR/2 tygodnie), klimatyzacja (bezpłatna w okresie od 15.06 do 15.09, poza tym okresem dodatkowo płatna ok. 6 EUR/dzień). Pilot do TV i klimatyzacji za depozytem 10 EUR. Na życzenie hotel udostępnia bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat.
    Wyżywienie:
    All Inclusive obejmuje: śniadania (07:30-09:30), lunch (12:30-14:00) i kolacje (19:00-21:30) - wszystkie posiłki w formie bufetu. Restauracja tematyczna (otwarta w okresie od połowy maja do połowy października) serwuje posiłki (18:30-21.:0) różnorodne, menu w formie bufetu (wymagana wcześniejszej rezerwacja). Restauracja główna podaje dania kuchni greckiej i międzynarodowej. Przekąski (10.00-18.00) w barze przy basenie: kanapki, pizza, kawa i ciastka (15:00-16:00) oraz przekąski w barze przy plaży (10:00-18:00), lody (10:00-18:00). Napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkoholowe w barze głównym (17:00-23:00), piwo, wino i napoje bezalkoholowe w barze przy basenie (11:00-17:00).
    Program sportowy i animacyjny:
    Program animacyjny w języku angielskim i niemieckim 6 dni w tygodniu (10.00-12.30 oraz 15.00-17.00).2 xw tygodniu animacje wieczorne (od czerwca do września), dyskoteka (3 xw tygodniu), 1 x w tygodniu muzyka na żywo. Bezpłatnie (możliwy depozyt): minigolf, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa. Bilard płatny (5EUR/gra). Wszyscy goście hotelowi mają możliwość korzystania z nielimitowanych i darmowych wejść do aquaparku Lido Water Park w Mastichari! Konieczny odbiór potwierdzenia wstępu w recepcji oraz wcześniejsza rezerwacja bezpłatnego transportu. Ponadto w okresie od czerwca do września działa nasz figloklub - 6 x w tygodniu zabawy dla dzieci z polskim animatorem!
    Internet:
    W hotelu kącik internetowy oraz internet Wi-Fi w lobby - za opłatą (ok. 4 EUR/godz.).
    Kategoria lokalna:
    ****
    Strona www:
    www.achilleashotel.com
    Naszym zdaniem:
    Polecamy szczególnie rodzinom z dziećmi ze względu na bogate animacje, bliskość plaży oraz nieograniczone możliwości korzystania ze wszystkich atrakcji aquaparku Lido Water Park! Dla wszystkich szukających dobrej zabawy.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Eurovillage Achilleas to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Mastichari. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w spokojnym miejscu, w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na liczne atrakcje i animacje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, niedaleko miejscowości Mastichari
    • przestronne pokoje, basen hotelowy o olimpijskich rozmiarach
    • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Kos Czterogwiazdkowy Euro Village Achilleas Hotel znajduje się w dzielnicy Mastichari, w północno-zachodniej części wyspy Kos. Zbudowany na pięknym odcinku plaży, to nowoczesny hotel charakteryzujący się zielonymi ogrodami. Oprócz przyjemnych chwil na naszej plaży lub przy basenach, można korzystać z wyboru spośród różnych rodzajów sportów, takich jak tenis, mini golf, boisko do siatkówki plażowej, stół tenisowy, koszykówka lub poćwiczyć w dobrze wyposażonej siłowni.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    1991 r. Odnowiony w 2009 r. Na terenie hotelu znajdują się bary, 2 restauracje, basen odkryty.

    internet

    Wi-Fi w lobby płatne, Kawiarenka internetowa płatna kawiarenka internetowa płatna ok.4€/h, internet w lobby płatny ok. 3€/h, 10€/dzień, 35€/tydzień

    plaża

    Przy hotelu, publiczna, piaszczysto - kamienista. Parasole, leżaki, ręczniki - płatne.

    pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację indywidualną (bezpłatna), sejf (bezpłatny), lodówkę, TV, łazienkę (WC, suszarka, wanna), balkon lub taras. Typy pokoi: w 3 budynkach i 35 aneksach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje rodzinne dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , pokoje superior dla max 2 os. , pokoje standardowe typu single

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracja a la carte, bary (niektóre czynne w okresie czerwiec - wrzesień) All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera: śniadanie (07:30 - 09:30), obiad (12:40-14:00), kolacja (19:00-21:30), przekąski, lody (10:00-18:00) w wybranych barach, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Restauracje a la carte -płatna. Wymagana rezerwacja.międzynarodowa

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje i zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do lat 2 (na zamówienie przed przyjazdem, płatne ok.6€/dzień), plac zabaw

    w cenie

    kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa, animacje (6 dni w tygodniu), siłownia, aerobik, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, siatkówka plażowa, mini golf

    płatne

    masaż (na zamówienie), cymbergaj, bilard, dyskoteka (czynna w okresie czerwiec-wrzesień, w poszczególne dni)

    Aktualizacja opisu

    19.07.2017 17:02

    usługi dostępne w hotelu

    Przy plaży Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Eurovillage Achilleas to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Mastichari. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w spokojnym miejscu, w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na liczne atrakcje i animacje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, niedaleko miejscowości Mastichari
    • przestronne pokoje, basen hotelowy o olimpijskich rozmiarach
    • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4

    Region

    Grecja/Kos/Mastihari

    Opinia 7islands

    Hotel usytuowany w spokojnej okolicy bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży. Ofertę polecamy dla osób poszukujących zakwaterowania z formułą all inclusive, animacjami i bazą sportowo-rekreacyjną.

    Położenie

    Na północno-zachodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Mastichari, ok. 3 km od jej centrum, ok. 22 km od stolicy w mieście Kos, ok. 7 km od lotniska. W centrum Mastichari znajdują się liczne sklepy, restauracje, tawerny, bary.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirowa, szeroka. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    Hotel

    Nowoczesny kompleks, otoczony zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, 4 bary, Internet Wi-Fi, parking. Odpłatnie: mini market, wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, telefon, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: klimatyzacja, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (dwie sypialnie).

    Wyżywienie

    All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-09:30), obiady (12:30-14:00), kolacje (19:00-21:30). Przekąski oraz lody serwowane są w godzinach 10:00-18:00. W wybranych barach w godzinach 10:00-23:00 dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 wydawane są odpłatnie.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: 2 baseny z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatnie), tarasy słoneczne, tenis ziemny, mini golf, tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka. Odpłatnie: siłownia, sporty wodne na plaży, dyskoteka (kilka razy w tygodniu).

    Dla dzieci

    Brodzik z wodą słodką, plac zabaw.

    Kontakt do hotelu

    http://www.eurovillageachilleashotel.com / Tel.: 00 30 224 205 91 60

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Mapa Hotelu Euro Village Achilleas
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
    Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
    Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
    Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
    Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
    Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
    Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
    Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
    Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja
    Filmy hotelu Euro Village Achilleas:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Euro Village Achilleas
    https://youtu.be/lKbE6R4q0lc
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Euro Village Achilleas

    4.0
    zdecydowanie polecam

    Zaletą jest bardzo duży obszar hotelu i usytuowanie budynków, dzięki czemu nawet duża liczba gości nie daje wrażenia tłoku. Wszystkie budynki i urządzenia hotelowe znajdują się w pięknym i zadbanym ogrodzie, a duża plaża daje możliwość znalezienia intymnego miejsca i spacerów. Moje zastrzeżenia wzbudziła konieczność opuszczenia pokoju do 12.00 w południe w sytuacji, gdy wyjazd z hotelu na lotnisko miał nastąpić o 1.00 po północy

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.0
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      4.8
    • Pokoje
      4.4
    • Wyżywienie
      4.6
    • Atrakcje
      i sport
      4.4
    • Obsługa
      5.1
    HolidayCheck
    Ocena Euro Village Achilleas:
    4.8 / 6

    100 procent gwarancji na cudowny wypoczynek 2017-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wspaniałe wczasy 2007-06-05
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Hotel w pięknym ogrodzie z olbrzymim basenem i niezłą plażą. Wspaniałe warunki dla dzieci, animacje ...
    więcej

    4.9
    Super hotel, polecam dla rodzin 2007-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      3.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    zasługuje na więcej gwiazdek, spokojny, raczej kameralny z miłą obsługą, super dla rodzin z dziećmi....
    więcej

    5.4
    Wspaniale wakacje z mezem 2007-08-19
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.5
    Maksymalnie 3 gwiazdki 2007-09-25
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      2.6
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      2.8
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      4.0

    Hotel nie zasługuje na więcej niż 3 gwiazdki, plaża hotelowa zaniedbana, stare leżaki, bardzo dużo t...
    więcej

    3.3
    Polecam goraco 2008-01-06
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    5.5
    Udany urlop z drobnymi ale 2008-08-03
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.5

    4.3
    Fajny hotel duży basen 2008-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      5.5

    5.0
    Wspaniałe wakacje z rodziną 2008-10-28
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Wspaniałe wakacje z rodziną, mimo rezerwacji pokoju pojedynczego otrzymaliśmy pokój rodzinny, rezyde...
    więcej

    5.7
    Dobry hotel dla rodzin z dziećmi 2009-01-29
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    4.7
    Doskonały wypoczynek! 2009-05-19
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.5

    4.8
    Nie do końca super, niestety 2010-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      4.0

    3.3
    Czwarty raz w Euro Village Achilleas Hotel 2010-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Zdecydowanie polecam ten hotel!! 2010-10-06
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Fajny! 2010-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      2.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      5.0

    Hotel fajny tylko na totalnym odludziu wszedzie daleko. Nisko latajace samoloty nad hotelem dla dzie...
    więcej

    4.7
    Idealny (prawie) dla rodzin z dziećmi 2010-10-12
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Hotel polecany rodzinom z dziećmi 2010-11-04
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    3.8
    Gorąco polecam 2011-05-24
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      4.5

    Hotel położony w bardzo spokojnej okolicy, na uboczu, rozległa piaszczysta plaża, z malowniczym zejś...
    więcej

    4.7
    Było przyjemnie! 2011-07-06
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.7

    Hotel usytuowany trochę na uboczu ale do najbliższego miasteczka było niedaleko ok. 25 min drogi pie...
    więcej

    5.3
    Sam hotel mierny jak na 4 gwiazdki 2011-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    3.2
    Niestety nie polecam 2011-08-17
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    4.7
    Było OK, prawie... 2011-08-27
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      6.0

    Hotel w Itace miał 4 gwiazdki. Nie sądzimy aby na nie zasługiwał. Beznadziejne stare łóżka od któryc...
    więcej

    4.7
    Mieszane uczucia 2011-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.2
    Urlop może być miły, ale nie dla wymagających! 2011-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    3.7
    Udany urlop w nie do końca greckiej architekturze 2011-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Fantastyczne wakacje! 2012-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Jestem wraz z rodziną bardzo zadowolona! 2012-08-08
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Super hotel! 2012-09-17
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Bardzo fajny hotel! 2012-09-26
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Euro Village Achilleas Beach 2012-10-02
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      5.0

    Hotel godny polecenia! Byliśmy na przełomie maja i czerwca, kiedy jest on opanowany przez seniorów i...
    więcej

    4.7
    Nie do końca czterogwiazdkowy 2013-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.2
    Wspaniale wakacje 2013-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Świetny hotel na rodzinne wakcje! 2013-08-07
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel wart polecenia 2013-08-27
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.3
    Hotel zdecydowanie poniżej standardów 2013-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.0

    3.0
    Za tą cenę oczekiwałem więcej 2013-09-10
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    3.8
    Lenistwo i nieziemskie widoki! 2013-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Bardzo udany urlop 2013-11-10
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Wakacje bardzo udane. Mieliśmy piętrowy pokój z 2 łazienkami w nowej części hotelu, bardzo ładny. Pr...
    więcej

    5.6
    Hotel zasługuje na 4 gwiazdki 2014-06-24
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Idealny na wakacje z dziećmi 2014-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Właśnie wróciliśmy z wakacji w tym hotelu. Idealny hotel dla rodzin z dziećmi, piękne dwa duże basen...
    więcej

    5.7
    Tylko pokoje w nowej części! 2014-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Fajny hotel dla rodzin z dziećmi 2014-08-13
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.8

    Spedzilismy w tym hotelu 2 tygodnie na przelomie lipca, czerwca. Rodzina z dwojka dzieci - 3 i 6 la...
    więcej

    5.1
    Euro Village Achilleas to 2*, a nie 4* 2014-09-26
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    3.5
    Hotel godny polecenia! 2014-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Świetnie położony hotel, z cudownym "ogrodem", dużym i czystym basenem (a nawet dwoma). Bardzo blisk...
    więcej

    5.8
    Słaby standard 2014-10-05
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      2.0

    2.7
    Godny polecenia hotel, także dla rodzin z dziećmi 2015-01-19
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.3

    Ogólnie Kos jako wyspa robi pozytywne wrażenie. Obajzd wyspy samochodem można odbyć w jeden dzień za...
    więcej

    4.6
    Wakacje na szóstkę 2015-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Nie polecam: nieadekwatny stosunek ceny do jakości 2015-08-26
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    3.2
    Tani, duży hotel bez większych wad. 2015-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Mile zaskoczona 2015-10-04
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel godny polecenia. Przemiła obsługa. Pokoje codziennie sprzątane, włącznie z wymianą ręczników. ...
    więcej

    5.8
    Raczej 3 gwiadzki dla niewymagających all inclusive po 17 2016-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Euro Village Achilleas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2

    Euro Village Achilleas - możliwości zakwaterowania:

    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Rodinný pokoj pro 2 osoby
    Pok. rodzinny 3 os.
    Pok. rodzinny 4 os.
    Pok. 1 os.

    Euro Village Achilleas - Możliwości wyżywienia:


    Euro Village Achilleas - miasta wylotu:


    Euro Village Achilleas - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Euro Village Achilleas? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00