cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Atlantis (Lambi), Kos
  • Hotel Atlantis (Lambi), Kos
  • Hotel Atlantis (Lambi), Kos
  • Hotel Atlantis (Lambi), Kos
  • Hotel Atlantis (Lambi), Kos
  • Hotel Atlantis (Lambi), Kos
  • Hotel Atlantis (Lambi), Kos
  • Hotel Atlantis (Lambi), Kos
  • Hotel Atlantis (Lambi), Kos
  • Hotel Atlantis (Lambi), Kos
  • Hotel Atlantis (Lambi), Kos
  • Hotel Atlantis (Lambi), Kos
  • Hotel Atlantis (Lambi), Kos
1 / 13
Ocena
hotelu:
3.7 / 5
Udogodnienia hotelu Atlantis (Lambi)
  • Windsurfing
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Atlantis (Lambi)
star 4

Grecja: Kos
Ocena hotelu Atlantis (Lambi):
3.7 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Atlantis (Lambi):
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.5
  • Jakość
    do ceny
    3.5
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobrej klasy obiekt, położony w bliskiej odległości od centrum miasta Kos. Jest to hotel w którym każdy znajdzie coś dla siebie! Polecam!

Hotel Atlantis (Lambi) w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobrej klasy obiekt, położony w bliskiej odległości od centrum miasta Kos. Jest to hotel w którym każdy znajdzie coś dla siebie! Polecam!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kos

Opis oferty:

Otoczony pięknym ogrodem z palmami i trawnikami, w plażowej dzielnicy miasta Kos, zapewnia wygodne, beztroskie wakacje. Do klimatycznej stolicy wyspy z restauracjami, barami i nocnym życiem można dojść spacerem lub skorzystać z dogodnego połączenia autobusowego. Zadbane baseny, duży, ładny ogród i morze na wyciągnięcie ręki zachęcają do aktywnego wypoczynku i korzystania w pełni ze słonecznych wakacji we wspaniałym wyspiarskim klimacie.

POŁOŻENIE:

w centrum LAMBI z barami, tawernami i sklepikami, ok. 2 km od centrum miasta Kos; ok. 30 km od lotniska w Kos; przystanek autobusowy ok. 10 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/Kos); ok. 20 km od aquaparku Lido.

PLAŻA:

Lambi, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 3 EUR/parasol i leżak).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1973 r., odnowiony na przełomie 2007 r., 510 pokoi, łącznie 8 budynków: główny - 4 piętra, 3 windy, 4 budynki - 3 piętra, 3 budynki parterowe, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna z tarasem - dania w formie bufetu, show-cooking, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, restauracja przy basenie - dania w formie bufetu; lounge-bar z tarasem, snack-bar przy basenie, bar w pobliżu holu; kącik telewizyjny, minimarket; taras z widokiem na ogród i basen, duży ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy (ok. 2 EUR/godz.), wypożyczalnia rowerów (przy hotelu); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Maestro.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², zadbany i elegancki, klimatyzowany w budynku głównym, indywidualnie sterowana klimatyzacja w bungalowach i budynku bocznym, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (bezpłatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

3-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², pokój dzienny i sypialnia przedzielone drzwiami - część pokoi z aneksem kuchennym, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 450 m², gł. 0,9-1,4 m, brodzik dla dzieci, ok. 40 m², gł. do 0,5 m, basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 350 m², gł. 1-1,2 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; siatkówka plażowa; plac zabaw dla dzieci, animacje rekreacyjno-sportowe dla dorosłych i dzieci: klub taneczny, minidisco, przedstawienia; za opłatą: tenis stołowy (ok. 5 EUR/godz.), kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu (ok. 5 EUR/godz., wypożyczalnia sprzętu: ok. 7 EUR/godz.), bilard (ok. 2 EUR/gra), masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej i restauracji przy basenie; kawa, herbata, ciastka, przekąski: kanapki, pizza, lody w restauracji przy basenie (10.00-19.00); napoje bezalkoholowe: napoje gazowane, woda i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, mocniejsze alkohole: whisky, wódka, gin, rum, tequila w barach (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2242028731, www.atlantishotel-kos.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobrej klasy obiekt, położony w bliskiej odległości od centrum miasta Kos. Jest to hotel w którym każdy znajdzie coś dla siebie! Polecam!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kos/Lambi

Opinia 7islands

Zadbany obiekt położony wśród wypielęgnowanych ogrodów i zieleni. Bezpośrednia lokalizacja przy plaży to jeden z największych atutów obiektu. Ze względu na oferowane pokoje z możliwością 2 dostawek, kompleks cieszy się popularnością wśród rodzin.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Lambi, ok. 4 km od centrum miasta Kos, ok. 25 km od lotniska.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Położony na terenie dużego, zadbanego ogrodu kompleks składa się z budynku głównego oraz bungalowów. Na terenie hotelu znajduje się lobby z recepcją, kącik telewizyjny, restauracja, 2 bary, parking. Odpłatnie: sejf, Internet Wi-Fi, mini market. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 510 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów, telefon. Odpłatnie: klimatyzacja centralna (czynna okresowo 15.06-15.09), sejf (dodatkowo płatny). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (pokój dzienny i sypialnia).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-09:30), obiady (12:30-14:30) i kolacje (19:00-21:30). W wybranych barach w godzinach 10:00-23:00 serwowane są napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 wydawane są odpłatnie.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), animacje. Odpłatnie: tenis stołowy, kort tenisowy, bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik z wodą słodką, plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie, dodatkowo płatne).

Kontakt do hotelu

www.atlantishotel-kos.com / Tel.: 00 30 224 202 87 31


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobrej klasy obiekt, położony w bliskiej odległości od centrum miasta Kos. Jest to hotel w którym każdy znajdzie coś dla siebie! Polecam!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Dogodnie usytuowany hotel, otoczony zadbanym ogrodem; blisko plaży i centrum Kos. Składa się z budynku głównego i aneksów.  Atrakcyjne położenie, malownicze widoki, spokojna okolica, animacje dla dorosłych i dzieci.

Położenie

Przy żwirowej plaży (leżaki i parasole płatne) w wypoczynkowej dzielnicy Lambia, ok. 2 km do miasta Kos (spacer lub przejazd autobusem - przystanek znajduje się naprzeciwko hotelu), 26 km od lotniska. W pobliżu ścieżka rowerowa. 

Wyposażenie

Eleganckie lobby z całodobową recepcją i odpłatnym Internetem (łącza bezprzewodowe i punkt internetowy), kącik wypoczynkowy z TV, restauracja główna z tarasem, restauracja przy basenie, bar w lobby, snack bar przy basenie, bar przy plaży, minimarket, sklepik z pamiątkami, sala konferencyjna, taras, punkt wymiany walut.

Pokoje

Standardowe, 2-osobowe z możliwością dostawki (powierzchnia ok. 20 m kw.), wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację (15.06-15.09.), łazienkę (wanna lub prysznic, wc, suszarka do włosów), TV sat,  telefon, lodówkę, sejf , balkon lub taras (stolik i krzesełka). Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w bungalowach i studiach.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania (07.00-09.30), obiady (12.30-14.30), kolacje (19.00-21.30) w formie bufetów, ciasto, lody, kawa, herbata (10.00-16.30), przekąski zimne i ciepłe (10.00-19.00), lokalne napoje bezalkoholowe, alkoholowe i koktajle (10.00-23.00).

Sport i rozrywka

2 baseny (bezpłatne parasole i leżaki), siatkówka plażowa, aerobik, odpłatnie sal gier, tenis stołowy, tenis ziemny, bilard. Grupa animatorów organizuje zajęcia sportowo-rekreacyjne w dzień i wieczorem. Przy hotelu znajduje się wypożyczalnia rowerów.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, animacje, minidyskoteki, wysokie krzesełka w restauracji, odpłatne łóżeczka niemowlęce - 6 Euro/noc.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobrej klasy obiekt, położony w bliskiej odległości od centrum miasta Kos. Jest to hotel w którym każdy znajdzie coś dla siebie! Polecam!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Kos Rozległy hotel zlokalizowany nieopodal historycznego miasta Kos. Tuż przy hotelu znajduje się szeroka, piaszczysta plaża, na której mamy nieograniczone pole do zabawy. Dodatkowym atutem hotelu jest wyżywienie w opcji All Inclusive.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1973 r. Odnowiony w 2008 r. Na terenie hotelu znajdują się 2 restauracje, 4 bary, 2 baseny odkryte, sejf w recepcji (płatny), mini market, wypożyczalnia rowerów, winda. Program animacyjny dla dzieci i dorosłych oraz zajęcia rekreacyjno-sportowe dla osób czynnych ruchowo.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 6 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby płatne

plaża

Przy hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa, łagodnie opadająca do morza, 200 m długości. Parasole i leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację (bezpłatna od 15.06 do 15.09 poza tym okresem płatna), TV, telefon, lodówkę, łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka, WC), balkon lub taras. Typy pokoi: w czteropiętrowym budynku głównym, 8 dwupiętrowych aneksach i bungalowach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje rodzinne dla max 4 os. (2 pokoje) , beachfront bungalow suite (sypialnia + salon, aneks kuchenny, wanna z jacuzzi, bezpłatne wi-fi, bezpłatny room service)

Wyżywienie

restauracja główna, restauracja przy basenie (otwarta od 15.05 do 15.10), 4 bary-2 płatne(m.in. bar przy basenie) All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-09:30), obiad (12:30-14:30) i kolacja (19:00-21:30) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, podwieczorek i lody (10:00-19:00) serwowane w wyznaczonych barach, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, plac zabaw, animacje, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne ok. 6€/doba, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

animacje, siatkówka plażowa

płatne

masaż, tenis stołowy, bilard, kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa, oświetlenie kortu

Aktualizacja opisu

19.07.2017 17:00

usługi dostępne w hotelu

All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobrej klasy obiekt, położony w bliskiej odległości od centrum miasta Kos. Jest to hotel w którym każdy znajdzie coś dla siebie! Polecam!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja/Kos

Opis

Atlantis Hotel to czterogwiazdkowy hotel położony w miejscowości Lambi, ok. 2 km od centrum Kos, w którym znajduje się wiele hoteli, restauracji, barów, tawern oraz sklepów. Kompleks składa się budynku głównego oraz z kilku niskich bungalowów w otoczeniu pięknego ogrodu, blisko piaszczystej plaży. Posiada przytulne oraz gustownie urządzone pokoje oraz oferuje smaczne dania kuchni greckiej oraz międzynarodowej serwowane w dwóch restauracjach oraz kilku barach. Obiekt stanowi doskonałe miejsce letniego wypoczynku dla rodzin z dziećmi.

Lokalizacja

w Lambi, ok. 200 m od plaży, ok. 2 km od centrum Kos, ok. 25 km od lotniska, przystanek komunikacji publicznej przy hotelu.

Wyposażenie

liczba pokoi - 510, restauracje - 2, bar na plaży, bar przy basenie, sejf (płatny), lobby, recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, tawerna, wnętrza klimatyzowane.

Basen

2 baseny odkryte ze słodką wodą, leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci

Pokoje

klimatyzacja, klimatyzacja centralnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf, internet bezprzewodowy (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób.

Plaża

prywatna, piaszczysta, przejście przez ulicę, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport i fitness

tenis ziemny, tenis stołowy, bilard (płatny).

Rozrywka

muzyka na żywo, program artystyczny, sala TV.

Dla dzieci

mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (07.00 - 09.30), lunch (12.30 - 14.30), i obiadokolacje (19.00 - 21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; lokalne alkohole oraz woda i napoje między 10.00 a 23.00; w restauracji przy basenie możliwość rezerwacji kolacji tematycznych (19.00 - 21.30) - wieczory greckie, włoskie, barbeque itp; ciepłe i zimne przekąski (10.00 - 16.30) w barze przy basenie - kanapki, pizza, ciasta, lody; przekąski w drugim barze przy basenie (16.30 - 19.00) - kanapki, pizza;

Informacje dodatkowe

Klimatyzacja centralnie sterowana w cenie od 15.06 - 15.09. Restauracja przy basenie oraz bary przy basenie czynne od 15.05 - 15.10.

Cena zawiera

przelot, pobyt w hotelu, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, bagaż podręczny - 10 kg (max. wymiary 55cmx40cmx20cm) + mała torebka Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Przy przelocie tanimi liniami bagażu głównego rejestrowanego. Dopłaty do bagażu głównego (opcjonalnie) - 15 kg - 480 zł/os/2 strony 20 kg - 600 zł/os/2 strony CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi kosztami.

Obsługa na miejscu

Opieka anglojęzycznego przedstawiciela (kontakt telefoniczny).

Informacje wizowe

Wizy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Net Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobrej klasy obiekt, położony w bliskiej odległości od centrum miasta Kos. Jest to hotel w którym każdy znajdzie coś dla siebie! Polecam!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja/Kos

Strefa

Family, Relax

Dzieci

- 1 dziecko do 14 lat - opłata tylko za przelot - 2 dziecko do 6 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

- Lambi - centrum miejscowości, liczne sklepy, bary, wypożyczalnie rowerów i sprzętu sportowego - miasto Kos - ok. 2 km główny ośrodek miejski i rozrywkowo - turystyczny na wyspie gdzie znajdują się liczne sklepy, bary, restauracje,rozmieszczone wokół urokliwej mariny i - na terenie pobliskiego Starego Miasta - przystanek autobusowy - w bliskiej odległości od hotelu skąd można dojechać do miasta Kos - lotnisko - ok. 30 km - Lido Water Park- Mastichari - ok. 20 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, długa, piaszczysto - żwirkowa z łagodnym zejściem do morza, serwis plażowy płatny ok. 8 EUR komplet, 2 leżaki i parasol

Hotel

czterogwiazdkowy, składający się z cztero piętrowego budynku głównego i kilknastu bungalowów, otoczonych zadbanym, ogrodem oferuje łącznie 510 pokoi

Udogodnienia

całodobowa recepcja, lobby z miejscami do wypoczynku, przechowalnia bagażu, wypożyczalnia samochodów, motorów i rowerów, parking, sejf w pokojach (bezpłatny), sejf w recepcji (wymagany depozyt)

Internet

płatne WiFi w pomieszczeniach ogólnodostępnych oraz pokojach hoteowych (ok. 1 EUR/20 min), kącik internetowy (ok. 1 EUR/20 min)

Pokoje

standardowy - 2 os. z możliwością 1 dostawki w postaci sofy, lub dla 3 os. dorosłych, zlokalizowany w budynku głównym, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja centralna (od 15.06-15.09), TV SAT, telefon, biurko, lodówka, balkon lub taras rodzinne - za dopłatą 2 os. z możliwością 2 dostawek lub 3 os. z 1 dostawką, max dla 4 osób, oddzielna sypialnia, salon, lodówka lub aneks kuchenny, pozostałe wyposażenie jak w pokoju typu standard, pokoje rodzinne zlokalizowane w bungalowach

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja przy basenie (czynna od 15.05-15.10) - lounge bar - bar przy basenie / pool bar - lobby bar- dodatkowo płatny

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

2 baseny w tym 1-relaksacyjny o nieregularnym kształcie z wydzieloną częścią dla dzieci oraz 2-basen sportowy, oddzielny brodzik dla najmłodszych dzieci, taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami i parasolami, tenis stołowy, pokój z grami, siatkówka plażowa, dzienne i wieczorne animacje

Płatne

kort tenisowy, bilard,

Dla dzieci

brodzik, animacje, odnowiony plac zabaw, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 2 lat, wysokie krzesła w restauracji

Program All Inclusive

07.00-09.30 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite 12.30-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej lub restauracji przy basenie, dania kuchni greckiej i międzynarodowej- show cooking, liczne przystawki, przekąski, sałatki, desery, owoce, lody, napoje bezalkoholowe typu kawa herbata, nielimitowane lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino oraz lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite 19.00-21.30 kolacja w formie urozmaiconego bufetu w restauracji głównej lub restauracji przy basenie, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni śródziemnomorskiej, bogaty wybór dań głównych, przystawek, sałatek, deserów i owoców, napoje bezalkoholowe typu kawa herbata, nielimitoweane lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino oraz lokalne napoje bezalkoholowe typu cola , fanta, sprite 10.00-19.00 przekąski typu kanapki, pizza, ciastka, ciasteczka, napoje bezalkoholowe typu kawa herbata, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola , fanta, sprite, lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino serwowane w barze przy basenie 19.00-23.00 mocniejsze lokalne alkohole typu whisky, wódka, gin, rum i koktajle na ich bazie, wino, piwo, napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata oraz lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite serwowane w lounge bar

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona www hotelu

www.atlantishotel-kos.com

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ****+ Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****

Atuty

- doskonałe położenie, bezpośrednio przy plaży oraz w niedalekiej odległości od centrum miasta Kos - bardzo smaczna kuchnia - bogaty program All Inclusive - dla Klientów Net Holiday pokoje DBL zlokalizowane w odnowionych pokojach tylko w budynku głównym - nowa klimatyzacja

- znany i lubiany przez polskich Klientów, wysokie opinie na portalach opiniotwórczych

Holidaycheck, TripAdvisor

Grecki Wieczór

Wieczór spędzony wśród tradycyjnych kamiennych domków w jednej z najwspanialszych miejscowości wyspy to okazja zarówno, aby obejrzeć wspaniały spektakl jakim jest zachód słońca za wyspami Dodekanezu jak i nacieszyć podniebienie smakami greckiej kuchni i poczuć klimat tego uroczego kraju. Greckie wino, przepyszne dania, tradycyjny taniec, czyli miejscowy folklor w czystej postaci. Tradycyjne rytmy, okraszone toastami białego i czerwonego wina, sprawiają, że na parkiet wyruszają najbardziej nieśmiali tancerze, a wspomnienia na długo pozostają w głowach. Cena ok. 43 EUR

Rejs do Bodrum

Wakacje na Kos nie są kompletne bez wizyty na pobliskim kontynencie czyli w Turcji. Podróżując promem można dostać się do miasta portowego Bodrum, położonego na wzgórzu i słynącego z majestatycznego zamku, który stoi na straży malowniczej przystani. Tureccy właściciele sklepów przyciągają do swoich wyrobów oraz zapraszają do skosztowania tradycyjnej tureckiej herbaty. Alternatywą do próbowania swych sił negocjacyjnych może być odpoczynek relaks w prawdziwej łaźni tureckiej lub skorzystanie z tureckiego masażu. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki. Cena ok. 38 EUR + ok. 5 EUR/os. - opłata portowa

Zwiedzanie wyspy

Jest to doskonały sposób, aby dowiedzieć się wszystkiego, co wyspa ma do zaoferowania, w ciągu jednego dnia. Wycieczka autokarem po najciekawszych zakątkach Kos pozwala nie tylko na odkrywanie naturalnego piękna wyspy ale także poznanie historii, mitologii i doświadczenie tradycyjnego sposobu życia. W programie znajdują się zarówno tradycyjne wioski, takie jak górskiej miejscowość Zia, ośrodki wypoczynkowe, takie jak Kardamena, jak i romantyczne zatoki niedaleko Kamari i Kefalos. Dzień pełen wrażeń i odkrywania nieznanych i niewidocznych na pierwszy rzut oka tajemnic naszej wyspy. Cena ok. 36 EUR

Nissyros

Rejs wzdłuż wybrzeża Kos jest pierwszą okazją do przyjrzenia się wyspie Nisyros, jednak dopiero ruszając w drogę autokarem można zapuścić się w głąb Polyvotis i zobaczyć najbardziej spektakularne widoki jakie gdziekolwiek można spotkać. Zbliżając się do krateru wulkanu można bez trudu poczuć siłę lawy dudniącą pod stopami, doświadczyć bulgotania błota i wylatującej z gejzerów pary. Całość sprawia takie wrażenie, żę przez chwilę można się zastanowić czy zamiast na greckiej wyspie nie jesteśmy na Księżycu. W programie wycieczki znajdzie się również czas na spacer między wąskimi, brukowanymi uliczkami portowego miasta Mandraki zachwycającego białymi domkami z niebieskimi okiennicami oraz odwiedzenie przepięknego klasztoru Matki NMP. Cena ok. 40 EUR

Dzień bez pośpiechu

Przybijając do brzegu w atrakcyjnym mieście portowym Pothia na słynnej z połowu gąbek wyspie Kalymnos można zostać zahipnotyzowanym przez maleńkie kolorowe domy, usytuowane na zboczu wzgórza. W czasie wycieczki będzie można zobaczyć jak przetwarza się naturalne gąbki a także nauczyć się historii i techniki miejscowych poławiaczy gąbek. Drugim przystankiem będzie bezludna wyspa Plati, gdzie można nurkować z pokładu statku a także delektować się smakami potraw z grilla przygotowywanymi bezpośrednio na pokładzie. Ostatnim przystankiem jest postój na zamieszkałej przez ledwie 50 osób wyspie Pserimos, gdzie długie, piaszczyste wybrzeża łagodnie opadające do krystalicznie czystego morza zachęcają do skorzystania z kąpieli morskich i słonecznych. Cena ok. 46 EUR Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp. z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobrej klasy obiekt, położony w bliskiej odległości od centrum miasta Kos. Jest to hotel w którym każdy znajdzie coś dla siebie! Polecam!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Grecja/Kos

Położenie

- ok 2 km od centrum miasta Kos - przy plaży - w pobliżu sklepy, restauracje i tawerny - przystanek autobusowy przy hotelu - ok 30 km od lotniska

Plaża

- piaszczysto-żwirowa - leżaki i parasole płatne (ok. 8/doba za komplet) - łagodne zejście do morza

Pokoje

Standardowe - zlokalizowane w budynku głównym - mini bar - TV-SAT, telefon - klimatyzacja (bezpłatna w szczycie sezonu) - łazienka (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów) - wszystkie pokoje z balkonem/tarasem - pokoje z widokiem na morze za dopłatą Rodzinne - zlokalizowane w bungalowach - pokój dzienny oraz sypialnia - wyposażone podobnie jak pokoje standardowe.

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatne - 2 baseny - leżaki i parasole przy basenie - programy animacyjne - taras słoneczny - sala telewizyjna płatne - kort tenisowy - bilard - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik, mini klub, plac zabaw

Wyżywienie

All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski. Posiłki serwowane w formie bufetu. Wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 23:00

Restauracje i bary

- restauracja główna, snack bar - bar przy basenie - lobby bar (płatny dodatkowo również w opcji AI)

Dodatkowe informacje

- 510 pokoi zlokalizowanych w budynku głównym, budynkach bocznych i bungalowach - otwarty w 1973 r., odnowiony w 2008 r. - mini market - bezprzewodowy internet w lobby (płatny, ok 1/20 min)) - kawiarenka internetowa (płatna) - www.atlantishotel-kos.com

Bagaż

Kraków Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 384 PLN - 20 kg - 480 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobrej klasy obiekt, położony w bliskiej odległości od centrum miasta Kos. Jest to hotel w którym każdy znajdzie coś dla siebie! Polecam!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

Grecja/Kos

All Inclusive

Położenie

• przy morzu • w centrum Lambi • w pobliżu sklepy, tawerny, bary • przystanek autobusowy ok. 100 m • miasto Kos ok. 2 km • lotnisko ok. 25 km

Plaża

• Bezpośrednio przy hotelu • piaszczysto-żwirowa • łagodne zejsćie do morza • leżaki i parasole (odpłatnie)

Hotel

• odnowiony w 2010 roku • budynek główny i kilka bocznych • recepcja 24 h • restauracja • 3 bary • Wi-Fi w lobby (odpłatnie) • kącik internetowy (odpłatnie) • minimarket • 510 pokoi • kategoria lokalna 4*

Pokoje

Rodzinny- • 2-3 os. (ok. 25 m2) • możliwość 1 dostawki • klimatyzacja indywidualna (15.06-15.09) • TV-SAT, radio, telefon • łazienka- wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras • sejf (bezpłatnie) • pokój dzienny i sypialnia oddzielone dzrwiami

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive

• śniadanie, lunch i kolacja - bufet • przekąski (10.00-19.00) • kawa, herbata, ciasta (17.00-18.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie- • basen ze słodką wodą • leżaki i parasole przy basenie (bezpłatnie) • zajęcia rekreacyjno - ruchowe • siatkówka plażowa • piłka wodna, aerobik • program animacyjny Odpłatnie- • kort tenisowy, tenis stołowy • bilard

Dla dzieci

• brodzik • plac zabaw • miniklub

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, 7 lub 14 noclegów, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe ERV Standard KL (15 000 EUR), NNW (7 000 PLN) i bagażu (300 EUR).

PROMOCJA

- Gwarancja Niezmienności Ceny


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobrej klasy obiekt, położony w bliskiej odległości od centrum miasta Kos. Jest to hotel w którym każdy znajdzie coś dla siebie! Polecam!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • lobby
  • recepcja
  • 4 bary (główny, przy basenie, na plaży-płatny i bar przekąskowy)
  • kącik TV
  • restauracja główna
  • taras słoneczny
  • ogród
  • 2 baseny (jeden o pow. ok. 450 m2, drugi basen pływacki o pow. ok. 350 m2)
  • basen dla dzieci

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w lobby, w cenie)
  • kącik internetowy (płatny)
  • leżaki i parasole (przy basenach w cenie, na plaży płatne)

Dodatkowe udogodnienia

  • parking (w cenie)
  • minimarket

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

510

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Sport i wellness

W cenie
  • siatkówka plażowa
Płatne
  • tenis stołowy
  • kort tenisowy (możliwość wypożyczenia sprzętu)
  • bilard

rozrywka

  • program animacyjny w ciągu dnia (15.05-15.10)
  • wieczorny program rozrywkowy (15.05-15.10)

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na ląd
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • lodówka
  • TV sat.
  • telefon
  • sejf
  • klimatyzacja (15.06.-15.09.2018 r.)
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi (płatne)
Pokój 2-osobowy DZX4
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na ląd
  • przyloty/wyloty we wtorki
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • lodówka
  • TV sat.
  • telefon
  • sejf
  • klimatyzacja (15.06.-15.09.2018 r.)
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi (płatne)

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie
  • obiad
  • kolacja
  • posiłki w formie bufetów
  • przekąski w ciągu dnia
  • lody
  • kawa, herbata
  • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w restauracjach i barach 

W okolicy

  • bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej plaży, łagodnie opadającej do morza
  • w centrum miejscowości wypoczynkowej Lambi (bardzo dobra infrastruktura, dojazd autobusem liniowym, przystanek w odległości ok. 100 m)
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Atlantis (Lambi)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja

Opinie o Hotelu Atlantis (Lambi)

3.7
może być

Schludny ale bez rewelacji. Przyjemnie polozony. Monotonne jedzenie.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.7
3.7
polecam

Bardzo sympatyczny hotel, obsługa (również polsko-języczna) spokojna i miła, podchodzi bardzo serdecznie do wczasowiczów, fajne zajęcia dla dzieci i dorosłych. Bardzo przyjemne otoczenie hotelu, blisko plaży. Jedyny minus - monotonna kuchnia, ale są też kolacje tematyczne, które można codziennie zmieniać, więc nie jest tak strasznie. Rodziny z dziećmi na pewno nie będą się tam nudzić. Blisko sklepiki oraz wypożyczalnia rowerów i samochodów. Polecam!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
3.7

Atlantis (Lambi) - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.

Atlantis (Lambi) - Możliwości wyżywienia:


Atlantis (Lambi) - miasta wylotu:


Atlantis (Lambi) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Atlantis (Lambi)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00