cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Apollon (Lambi), Kos
  • Hotel Apollon (Lambi), Kos
  • Hotel Apollon (Lambi), Kos
  • Hotel Apollon (Lambi), Kos
  • Hotel Apollon (Lambi), Kos
  • Hotel Apollon (Lambi), Kos
  • Hotel Apollon (Lambi), Kos
  • Hotel Apollon (Lambi), Kos
  • Hotel Apollon (Lambi), Kos
  • Hotel Apollon (Lambi), Kos
  • Hotel Apollon (Lambi), Kos
  • Hotel Apollon (Lambi), Kos
  • Hotel Apollon (Lambi), Kos
  • Hotel Apollon (Lambi), Kos
  • Hotel Apollon (Lambi), Kos
1 / 15
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
11.10 - 12.10
już od 95 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.10 - 17.10
już od 95 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Apollon (Lambi)
  • Windsurfing
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Apollon (Lambi)
star 4

Grecja: Kos
Ocena hotelu Apollon (Lambi):
4.7 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 11 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Apollon to hotel usytuowany w bardzo zadbanym ogrodzie, blisko plaży i w spacerowej odległości od centrum malowniczego miasta Kos ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy osobom nastawionym na rozrywki i życie nocne oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, blisko plaży, w centrum miejscowości Lambi,w spacerowej odległości od centrum stolicy wyspy - miasta Kos
  • basen, brodzik dla dzieci, animacje dla dzieci i dorosłych
  • wyżywienie w opcji all Inclusive, wi fi w lobby gratis

Hotel Apollon (Lambi) w ofercie Biura podróży:

Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Apollon to hotel usytuowany w bardzo zadbanym ogrodzie, blisko plaży i w spacerowej odległości od centrum malowniczego miasta Kos ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy osobom nastawionym na rozrywki i życie nocne oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, blisko plaży, w centrum miejscowości Lambi,w spacerowej odległości od centrum stolicy wyspy - miasta Kos
  • basen, brodzik dla dzieci, animacje dla dzieci i dorosłych
  • wyżywienie w opcji all Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Położenie:

 Odnowiony w 2007 r. hotel architekturą, wystrojem i antycznymi akcentami wzorowany jest na pałacu Minosa z Knossos. Budynki hotelowe usytuowane są na dużym zielonym terenie, wśród palm i drzew bananowych, ze stawem pośrodku ogrodu. Obiekt znajduje się w centrum miejscowości Lambi, z tawernami, barami i sklepami, ok. 200 metrów od piaszczysto-żwirkowej plaży. Do centrum miasta Kos (ok. 1,5 km) można dostać się lokalnym autobusem (przystanek 10 m od hotelu). Hotel oddalony jest od lotniska o ok. 25 km.



Pokoje:

 186 standardowo wyposażonych pokoi (z możliwością 1 dostawki dla osoby dorosłej lub maksymalnie 2 dostawek dla dzieci) z łazienkami i balkonami lub tarasami (stolik i krzesła). W pokojach znajdują się: telefon, TV (satelitarna i kablowa), lodówka, klimatyzacja sterowana indywidualnie. W łazience prysznic lub wanna, WC i suszarka do włosów. Na życzenie hotel udostępnia bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat. Na potwierdzenie dostępne pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych.



Do dyspozycji gości:

 Recepcja (czynna 24 h), sejf przy recepcji (płatny dodatkowo ok. 3 EUR/dzień), kącik internetowy (za opłatą), Wi-Fi bezpłatne w lobby hotelowym. Goście hotelowi korzystać mogą z restauracji głównej z tarasem, baru w hotelowym lobby (otwartego w czasie chłodnej bądź deszczowej pogody) oraz baru głównego przy basenie. Hotel posiada centralnie usytuowany basen oraz brodzik dla dzieci - oba ze słodką wodą. Leżaki i parasole przy basenie są bezpłatne, ręczniki plażowe za dodatkową opłatą ok. 1 EUR/ręcznik; na plaży leżaki i parasole płatne (ok. 10 EUR/komplet).



Wyżywienie:

 All inclusive: śniadania (7.30-10.00), obiady (12.30-14.00) i kolacje (18.30-21.00) w formie bufetu. W barze przy basenie przekąski (kanapki, pizza, rogaliki) w ciągu dnia (11.00-19.00), ciastka (16.00-17.00) oraz lody (12.00-19.00). Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe dostępne do posiłków, a także w barach w godzinach 10.00-23.00.



Program sportowy i animacyjny, SPA:

 Program animacyjny dla dzieci i dorosłych, kilka razy w tygodniu wieczorne animacje (m.in. dyskoteka, kabaret). Duży ogród, plac zabaw dla dzieci, boisko do koszykówki. Do dyspozycji klientów także kort tenisowy z oświetleniem. Dodatkowo płatne: bilard (ok. 2 EUR/gra), gry elektroniczne.



Kategoria lokalna:

 ****



Naszym zdaniem:

 Idealne miejsce na cudowne rodzinne wakacje! Polecamy również dla poszukiwaczy wieczornych atrakcji, ze względu na dogodne połączenie z centrum życia nocnego, jakim jest miasto Kos, ze swoimi barami, tawernami i restauracjami.



Inne:

 www.apollonhotels.gr


Świadczenia

Cena obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena nie obejmuje: wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

KOS informacje ogólne

 

Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdaża się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.

Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.

Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.

Orientacyjne ceny
Obiad w tawernie od 8 EUR; woda 1l. - 1.5 EUR; piwo w barze od 1.5 EUR; kawa w kawiarni od 1 EUR.

Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.50 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 5 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

Kos
Zwana wyspą Hippokratesa - ojca medycyny, jest spokojną pełną słońca i piaszczystych plaż wakacyjną oazą. W ostatnich latach przeżywa rozkwit turystyczny ze względu na to, że ciągle udało jej się zachować prawdziwie grecką atmosferę i styl życia mieszkańców.

Miasto Kos
To centrum administracyjne i kulturalne wyspy rozciąga się we wszystkich kierunkach od malowniczego portu, przy którym cumuje niezliczona ilość wycieczkowych łodzi. Urocza starówka jest obowiązkowym punktem wizyty, a spacer należy zakończyć pod 700-letnim platanem, zwanym drzewem Hippokratesa. To jeden z najstarszych platanów w Europie.

Tigaki
Położona niedaleko miasta Kos miejscowość znana jest ze swojej pięknej piaszczystej plaży opadającej łagodnie do morza. To doskonałe miejsce dla rodzin z dziećmi i osób uwielbiających pływanie w morzu i wszelkie sporty wodne.

Marmari
Niewielka turystyczna miejscowość, która kiedyś była rybacką wioską. Obecnie ze względu na jedną z ładniejszych plaż na wyspie jest jednym z ulubionych miejsc na spokojne, relaksujące wakacje. Amatorzy sportów wodnych nie będą zawiedzeni - na plaży oferta zadowoli każdego.

Mastichari
Ten niewielki rybacki port połączył lokalne życie mieszkańców z turystyczną gościnnością. Rybacy ciągle wypływają w morze, a miejscowe tawerny oferują ryby i owoce morza z dzisiejszego połowu. Plaża w Mastichari została uznana za jedną z najpiękniejszych na wyspie i przyciąga nie tylko turystów, ale także wielu mieszkańców wyspy.

Kardamena
Jedna z popularniejszych turystycznych miejscowości, położona w południowej części wyspy. Kiedyś była rybacką wioską i port pozostał głównym miejscem, w którym skupia się życie mieszkańców i turystów. Na portowym nabrzeżu liczne kawiarnie i restauracje, a poza centrum doskonałe dla rodzin plaże z płytkim wejściem do wody. Dodatkową zaletą jest krótki transfer z lotniska.

Wycieczki lokalne

ODKRYJ KOS - ok. 40 EUR
To całodniowa wycieczka, podczas której zobaczycie Państwo całe Kos! Zabierzemy Was do miejsc, które trzeba zobaczyć: świątynia Asklepiosa; mała grecka wioska, gdzie czas zatrzymał się w miejscu; przepiękna zatoka z błękitną bądź wręcz przezroczystą wodą. To cały dzień pełen ciekawych opowieści o Grekach-wyspiarzach, ich kulturze i tradycji, o ich podejściu do świata! To czas na zwiedzanie i relaks. Wycieczka rozpoczyna się od zwiedzania miasta Kos, z drzewem Hipokratesa, starożytną agorą i starym miastem. Następnie odwiedzamy świątynię Asklepiosa. Początkowo była to studnia lub źródło z ołtarzem w świętym gaju. Później świątynia, obok której stawiano szpitale i portyki dla chorych czekających na wejście do świątyni. Następnie zabierzemy Państwa do najbardziej uroczej wioski na wyspie Kos, zwanej Zia, która usytuowana jest na szczycie góry Dikeos. Stamtąd roztacza się wspaniały widok na okolice i inne wioski. Później dotrzemy do przepięknej zatoki Kamari, gdzie będą mieli Państwo wystarczająco dużo czasu na lunch lub pływanie i odpoczynek.


WYSPA NISSYROS -ok. 40 EUR
To jedna z bardziej ekscytujących wycieczek, a szczególnym przeżyciem jest zwiedzanie uśpionego wulkanu Poliviotis, który rozciąga się na prawie połowę wyspy. Mówi się, że Nissyros został oddzielony od Kos z powodu erupcji wulkanu. Po 2,5 godzinnej podróży, autobus wjedzie na szczyt wulkanu przez gaje oliwne i zatrzyma się pośrodku krateru, gdzie roztacza się prawdziwie księżycowy widok. Będą Państwo mieli okazję przespacerować się po kraterze, a po obejrzeniu wulkanu będzie czas, aby zjeść lunch, zwiedzić klasztor lub przejść się po wiosce.

 

KALYMNOS I PSERIMOS - ok. 40 EUR
Wycieczka morska: spokój, relaks i piękne widoki, a do tego naturalnie poławiane gąbki! Ta ostatnia atrakcja będzie

Program

Wyloty z: Warszawy, Katowic, Krakowa, Gdańska, Poznania, Bydgoszczy, Rzeszowa, Łodzi i Wrocławia. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozklady.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Apollon to hotel usytuowany w bardzo zadbanym ogrodzie, blisko plaży i w spacerowej odległości od centrum malowniczego miasta Kos ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy osobom nastawionym na rozrywki i życie nocne oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, blisko plaży, w centrum miejscowości Lambi,w spacerowej odległości od centrum stolicy wyspy - miasta Kos
  • basen, brodzik dla dzieci, animacje dla dzieci i dorosłych
  • wyżywienie w opcji all Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia

1988 r. Odnowiony 2007 r.

Położenie

centrum Lambi, 1,5 km od miasta Kos (przystanek autobusowy koło hotelu), 30 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 4.000 m².

Plaża 

200 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa, publiczna. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole i leżaki - płatne. Brak ręcznikó;w plażowych.

W hotelu

restauracja, bar, basen odkryty.

 

Pokoje 

w 7 budynkach: 183 pokoje standardowe; klimatyzacja indywidualna (bezpłatna), TV, telefon, lodó;wka, wanna lub prysznic, suszarka, balkon lub taras.

Rozrywki i usługi

Bezpłatne

animacje, internet bezprzewodowy.

Płatne

kącik internetowy, sejf w recepcji, kort tenisowy, bilard, pralnia, gry elektroniczne.

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw, krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna), łó;żeczka (na życzenie).

Wyżywienie

HB+

Posiłki: śniadanie, obiadokolacja.

Napoje zawarte: wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania i obiadokolacji, wino oraz piwo do obiadokolacji.

Cena zawiera


przelot,
zakwaterowanie,
wyżywienie wg opisu,
transfery lotnisko-hotel-lotnisko,
opiekę polskojęzycznego rezydenta,
ubezpieczenie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Apollon to hotel usytuowany w bardzo zadbanym ogrodzie, blisko plaży i w spacerowej odległości od centrum malowniczego miasta Kos ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy osobom nastawionym na rozrywki i życie nocne oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, blisko plaży, w centrum miejscowości Lambi,w spacerowej odległości od centrum stolicy wyspy - miasta Kos
  • basen, brodzik dla dzieci, animacje dla dzieci i dorosłych
  • wyżywienie w opcji all Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Grecja/Kos

Kategoryzacja hotelu

Kat. Exim Tours 4* Kat. lokalna 4*  

Położenie

- 2 km od miasta Kos - 200 m od plaży - 30 m od hotelu przystanek autobusowy - w centrum Lambi - 25 km od lotniska 

Plaża

- piaszczysto - żwirkowa - łagodne zejście do morza - leżaki i parasole płatne

Pokoje

Pokój standardowy - klimatyzacja - lodówka - Wi Fi płatne - TV sat, sejf (płatny dodatkowo) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka ) - balkon Pokój deluxe - wyposażenie jak w standardzie - wszystkie pokoje odnowione .

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne: - basen (leżaki i parasole bezpłatne) - boisko do koszykówki, piłki nożnej - kort tenisowy - animacje Płatne: - bilard - pokój gier .

Dla dzieci

- brodzik - plac zabaw - animacje - łóżeczko na zapytanie - krzesełka w restauracji

Wyżywienie

All inclusive:  śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia: kanapki, pizza, ciasto i lody w wybranych barach. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 10:00 - 23:00 w wybranych barach.

Restauracje i bary

- restauracja główna - lobby bar - bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- wypozyczalnia rowerów/aut - kacik internetowy płatny - Wi Fi w lobby bezpłatne, w pokojach płatne - sejf w recepcji (ok. 16 Eur/tydz) - dyskoteka - udogodnienia i pokoje dla niepełnosprawnych

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce ), opłaty lotniskowe i paliwowe.  .


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Apollon to hotel usytuowany w bardzo zadbanym ogrodzie, blisko plaży i w spacerowej odległości od centrum malowniczego miasta Kos ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy osobom nastawionym na rozrywki i życie nocne oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, blisko plaży, w centrum miejscowości Lambi,w spacerowej odległości od centrum stolicy wyspy - miasta Kos
  • basen, brodzik dla dzieci, animacje dla dzieci i dorosłych
  • wyżywienie w opcji all Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kos/Lambi

Opinia 7islands

Nowoczesny kompleks wzorowany na architekturze starożytnej Grecji. Filary, łuki, kolorystyka, starogreckie motywy na ścianach czy kamienne posągi pozwolą nam przenieść się do czasów panowania Bogów Greckich i poczuć niezwykły klimat tego pełnego tradycji kraju. Ze względu na swoje położenie stanowi idealne miejsce wypoczynkowe zarówno dla osób młodych jak i starszych, a także dla rodzin z dziećmi.

Położenie

W północno-wschodniej części wyspy, w miejscowości Lambi, ok. 2 km od centrum miasta Kos, ok. 25 km od lotniska. W miejscowości Lambi oraz w centrum Kos liczne restauracje, bary, tawerny, dyskoteki, sklepy oraz inne atrakcje rozrywkowe. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 100 m od hotelu.

Plaża

Ok. 200 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole płatne dodatkowo.

Hotel

Klimatyczny obiekt wzorowany na architekturze starożytnego pałacu w Knossos, otoczony bujnym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z recepcją, restauracja, bar, kącik telewizyjny, Internet Wi-Fi, parking. Odpłatnie: kącik internetowy, sejf (ok. 3 euro/dzień), opieka medyczna. Hotel przystosowany do potrzeb osób niepełnosprawnych. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 160 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w, suszarkę do włosów, lodówkę, telefon. Odpłatnie: sejf. Odpłatnie: klimatyzacja. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

2 posiłki: śniadania (07:30-09:30) i obiadokolacje (19:00-21:00) w formie bufetu. Możliwość dopłaty do all inclusive. All Inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-09:30), obiady (12:30-14:00), kolacje (19:00-21:00). W godzinach 11:00-19:00 serwowane są przekąski. W godzinach 16:00-17:00 dostępne są kawa, ciastka. W godzinach 10:00-23:00 dostępne są lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane alkohole oraz wszelkie zamówienia dokonywane po godzinie 23:00 wydawane są odpłatnie.

Sport i rozrywka

Basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), kort tenisowy, animacje dzienne i wieczorne, jacuzzi. Odpłatnie: bilard, masaże, wypożyczenie rowerów.

Dla dzieci

Brodzik z wodą słodką, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.apollonhotels.gr / tel.: 0030 22420 27331


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Apollon to hotel usytuowany w bardzo zadbanym ogrodzie, blisko plaży i w spacerowej odległości od centrum malowniczego miasta Kos ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy osobom nastawionym na rozrywki i życie nocne oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, blisko plaży, w centrum miejscowości Lambi,w spacerowej odległości od centrum stolicy wyspy - miasta Kos
  • basen, brodzik dla dzieci, animacje dla dzieci i dorosłych
  • wyżywienie w opcji all Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kos, Grecja

Opis hotelu

Goście zakwaterowani są w 160 pokojach. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. W skład wyposażenia wchodzą sejf, restauracja, jadalnia, bar, sala telewizyjna, pokój zabaw dla dzieci i wielojęzyczny personel. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi. Hotel oferuje wyposażenie przystosowane do gości niepełnosprawnch. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na sofie. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się sejf. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Odpowiednie urozmaicenie w czasie pobytu zapewni bogata oferta zajęć, w tym: tenis ziemny, siatkówka, koszykówka, tenis stołowy, bilard, zajęcia gimnastyczne i aerobik. Program animacyjny i minidisco to doskonały pomysł na zagospodarowanie Państwa czasu wolnego.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Apollon (Lambi)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja
Filmy hotelu Apollon (Lambi):
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Apollon
https://youtu.be/vimx_XaoPo0
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Apollon (Lambi)

4.7
polecam

Ładny hotelik w spokojnej okolicy. Polecamy na rodzinny wypoczynek

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.2
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Obsługa
    5.6
HolidayCheck
Ocena Apollon (Lambi):
4.8 / 6

Polecamy hotel Apollon 2017-09-19
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Świetna lokalizacja aby zwiedzić dodekanez 2009-09-29
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    4.0

3.9
Dobry kompromis-polecam! 2010-03-14
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Jest ok 2010-06-21
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.2
Hotel dla par 2010-07-19
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    4.0

2.5
Ostatni raz w Grecji i Hb 2010-08-03
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.0
Na krótki pobyt 2010-08-20
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    2.0

4.5
Gorąco polecam 2010-08-24
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.8

Bardzo fajny hotel z dużym, choć płytkim basenem idealnym do zabawy z dzieciakami. Jest też oddzieln...
więcej

5.4
Polecam z czystym sumieniem 2010-08-29
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel w pełni polecam. Cena adekwatna do warunków. Jednak osoby bardzo wymagające raczej nie będą za...
więcej

5.2
Bardzo przyjemny hotel 2010-10-18
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Tani, czysty hotel 2010-10-18
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    6.0

Hotel dla niewymagających luksusu. może już troszkę postarzały ale ... wszystko jak najbardziej ok. ...
więcej

5.4
Fajny hotel, polecam! 2010-10-18
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel Apollon już od samego początku bardzo mi się spodobał, w recepcji przywitała nas przemiła, uś...
więcej

5.4
Przyzwoity hotel z bajecznym ogrodem 2010-10-18
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Warto wybrać się do tego hotelu. Jego 3,5 gwiazdki nie powinny zniechęcić lecz przeciwnie, można spę...
więcej

5.6
Świetny hotel 2011-06-14
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Ładny, czysty hotel z kilkoma minusami 2011-06-22
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

3.3
Dobry wakacyjny standart 2011-07-08
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Naprawdę dobry wakacyjny standart. To nie jest Hiszpania, ale ...jedzenie zdrowsze i spory wybór men...
więcej

5.7
Hotel bez rewelacji, ale ok, 4 gwiazdki to za dużo! 2011-08-06
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.3
Niestety brudno 2011-09-15
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

3.5
Świetny hotel 2011-10-03
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Apollon zatopiony w zieleni 2011-10-14
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    4.7

Bardzo przyjemny hotel, negatywne opinie w ogóle się nie potwierdziły, może dlatego, że dostaliśmy p...
więcej

4.5
Miło spędzone wakacje 2012-08-06
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Hotel Apollon 2013-06-02
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    5.0

jedzenie w hotelu fatalne .......mały wybór. miało się wrażenie że je się cały czas to samo............
więcej

3.7
Jedziesz na własne ryzyko 2013-06-19
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    3.4
  • Pokoje
    2.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel dla średnio wymagających. Pokoje stare, małe, łazienki też. Pokojowe starają się jak mogą al...
więcej

4.3
Hotel Apollon 2013-08-20
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

4.5
Hotel Apollon 2013-08-20
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Pobyt w Kos 2013-08-27
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Rewelacyjny wypoczynek wakacyjny 2013-09-09
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Hotel zasługuje na max. 2 gwiazdki z plusem 2013-10-11
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    2.3
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.3

Hotel nie zasługuje na **** dałbym max ***. Pokoje zrobione na minimum przyzwoitości, a jak się jesz...
więcej

3.0
Hotel max zasługuje na 2* - 4* to jakiś żart!!! 2014-07-06
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    3.3

Dostaliśmy pokoje na parterze, naszym zdaniem nie nadające się do zamieszkania - koszmar!! Wstrętnie...
więcej

2.6
Polecam 2014-08-12
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel godny polecenia, piekne otoczenie, spokoj, bliskosc miasta i wielu plaz.obsluga mila, pomocna....
więcej

5.3
No nie wiem... 2014-08-16
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    4.0

Moja ocena dla tego hotelu jest niezbyt dobra . Uważam tak poniewaz jesli płace za wakacje inclusive...
więcej

3.8
Polecam, miły, spokojny hotel 2014-09-15
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel bardzo ładny spokojny, polecam dla chcących się zrelaksować, odnowiony , jedynie minus za poko...
więcej

4.9
Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki 2014-09-29
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    6.0

3.8
Cichy i spokojny hotel. 2014-10-03
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Ładnie, porządnie, z małym minusem 2014-10-22
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    6.0

Spędziliśmy tydzień w maju w tym hotelu.l Specjalnie wybraliśmy hotel blisko miasta KOS, dlatego też...
więcej

5.3
Ten hotel to żenada! 2015-06-30
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

2.5
Rewalacyjny hotel, super odpoczynek 2015-08-25
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Bardzo malowniczy , uroczy ,klimatyczny hotel. Spokojna okolica blisko plaży 5 min spacerkiem.Pokoj...
więcej

5.8
Super wakacje w hotelu Apollon 2016-06-20
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

wakacje 4-11 czerwiec 2016 , Jest to mój 18 wyjazd na wycieczkę lotniczą Hotel od wejścia robi b...
więcej

5.8
Rodzinne, Kameralne 4*. Polecam Rodzinom 2016-08-23
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Udane wakacje! 2016-09-13
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

Hotel na dobrym poziomie! Wyżywienie urozmaicone i bardzo dobre, ładna plaża w niedalekiej odległośc...
więcej

5.5
Przyzwoity hotel 2017-07-17
Szczegóły oceny hotelu Apollon (Lambi):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

4.5

Apollon (Lambi) - możliwości zakwaterowania:

Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon

Apollon (Lambi) - Możliwości wyżywienia:


Apollon (Lambi) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Apollon (Lambi)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00