Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Yelken Mandalinci **** All, Wybrzeże Egejskie
1 / 29
Udogodnienia hotelu Yelken Mandalinci **** All
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży

Hotel Yelken Mandalinci **** All
star 4

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Bodrum
Ocena hotelu Yelken Mandalinci **** All:
3.8 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Yelken Mandalinci **** All:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    3.7
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    3.3
  • Jakość
    do ceny
    3.7
Ocena hotelu:
3.8 / 5
Średnia z 3 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 maja 2018

Hotel Yelken Mandalinci **** All w ofercie Biura podróży:

Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobrej klasy obiekt z miłą obsługą i smaczną kuchnią, położony blisko centrum Turgutreis. Polecam!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Bodrum

Opis oferty:

Woda, słońce, bajeczna plaża to przepis na udane wakacje, jeżeli dodamy do tego nowoczesny hotel, zadbane pokoje i świetną atmosferę nic nie będzie mogło się z nimi równać. Położenie w centrum Turgutreis, miejscowości pełnej barów, restauracji z pięknym portem jachtowym, sprawia, że jest on chętnie wybierany przez młodych szukających rozrywki i dobrej zabawy. Po dniu pełnym wrażeń można odpocząć w ogrodzie lub przy basenie i skorzystać z bogatej oferty hotelowych barów i restauracji.

POŁOŻENIE:

w centrum TURGUTREIS, ze sklepami, restauracjami i barami, ok. 18 km od centrum Bodrum; ok. 55 km od lotniska Bodrum-Milas; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Bodrum).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 20 m od hotelu, przejście przez promenadę, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2016 r., 125 pokoi, 2 budynki, 3 piętra, winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 bary, w tym snack bar przy basenie; minimarket, sklep z pamiątkami, kantor; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, fryzjer, fotograf, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 26 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda na powitanie),sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 350 m², gł. 1,4 m, wydzielona część dla dzieci, gł. ok. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją; centrum fitness, aerobik; animacje w ciągu dnia; za opłatą: sporty motorowe na plaży, banan, narty wodne; centrum spa: bezpłatnie: łaźnia turecka, sauna; płatne: masaże, peelingi, zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; podwieczorek (17.00-17.30); przekąski (12.00-16.00) w snack barze; nocna zupa (23.30-24.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonych barach.

KONTAKT:

0090/2523823399, www.yelkenhotels.com.tr

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Dobrej klasy obiekt z miłą obsługą i smaczną kuchnią, położony blisko centrum Turgutreis. Polecam!


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobrej klasy obiekt z miłą obsługą i smaczną kuchnią, położony blisko centrum Turgutreis. Polecam!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Bodrum

Opis oferty:

Woda, słońce, bajeczna plaża to przepis na udane wakacje, jeżeli dodamy do tego nowoczesny hotel, zadbane pokoje i świetną atmosferę nic nie będzie mogło się z nimi równać. Położenie w centrum Turgutreis, miejscowości pełnej barów, restauracji z pięknym portem jachtowym, sprawia, że jest on chętnie wybierany przez młodych szukających rozrywki i dobrej zabawy. Po dniu pełnym wrażeń można odpocząć w ogrodzie lub przy basenie i skorzystać z bogatej oferty hotelowych barów i restauracji.

POŁOŻENIE:

w centrum TURGUTREIS, ze sklepami, restauracjami i barami, ok. 18 km od centrum Bodrum; ok. 55 km od portu lotniczego Bodrum-Milas; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Bodrum).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 20 m od hotelu, przejście przez promenadę, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2013 r., 95 pokoi, 2 budynki, 3 piętra, winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 bary, w tym snack bar przy basenie; minimarket, sklep z pamiątkami, jubiler, butiki, kantor; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, fryzjer, fotograf, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 26 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda uzupełniana codziennie), sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 40 m², przestronny i komfortowy, wyposażenie jak w pokoju standardowym.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 450 m², gł. 1,4 m, wydzielona część dla dzieci, gł. ok. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją; centrum fitness, aerobik; animacje w ciągu dnia; za opłatą: sporty motorowe na plaży, banan, narty wodne; centrum spa: bezpłatnie: łaźnia turecka, sauna; płatne: masaże, peelingi, zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; podwieczorek (17.00-17.30); przekąski (12.00-16.00) w snack barze; nocna zupa (23.30-24.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonych barach.

KONTAKT:

0090/2523823399, www.yelkenhotels.com.tr

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. i 2. dziecko do 13 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Dobrej klasy obiekt z miłą obsługą i smaczną kuchnią, położony blisko centrum Turgutreis. Polecam!


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobrej klasy obiekt z miłą obsługą i smaczną kuchnią, położony blisko centrum Turgutreis. Polecam!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Bodrum Hotel Yelken Mandalinci położony jest przy prywatnej plaży, w malowniczej nadmorskiej miejscowości Turgutreis. Piękna woda, gorące słońce a do tego przestrzenne pokoje oraz wiele atrakcji w pakiecie All Inclusive.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1990 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 2 bary, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), winda, basen odkryty.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysta. Parasole, leżaki, ręczniki - bezpłatne.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną, minibar (bezpłatny - woda), telefon, TV, łazienkę (WC, suszarka, prysznic lub wanna), balkon lub balkon francuski. Typy pokoi: w trzypiętrowym budynku: pokoje promo , pokoje standardowe dla max. 3 os. , pokoje rodzinne dla max. 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

restauracja główna, 2 bary All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (19:30-21:00), późny posiłek (23:00-00:00) serwowane w formie bufetu głównej restauracji , przekąski (12:00-17:00), podwieczorek (17:00-18:00) serwowane w wyznaczonych barach , wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe , pakiety dla nowożeńców (na życzenie) Formuła nie zawiera:świeżo wyciskanego soku pomarańczowego, napojów importowanych, napojów serwowanych w butelkach

z myślą o dzieciach

brodzik

w cenie

siłownia , sauna, łaźnia turecka

płatne

centrum SPA, masaż, sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

19.07.2017 17:04

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Dobrej klasy obiekt z miłą obsługą i smaczną kuchnią, położony blisko centrum Turgutreis. Polecam!


Opinie o Hotelu Yelken Mandalinci **** All

Hotel i obsluga dosc dobre, miejsce urocze. Jest jeden problem:jesli ktos jest zakwaterowany w pokojach wychodzacych na ulice z wieloma barami, to bedzie mial wakacje w glosnej dyskotece!!!!! Wstretna i niesamowicie glosna muzyka (w wiekszosci techno) gra od wieczora do 4:00 rano kazdej nocy!!!!!! Jest to gehenna, nie da sie spac!!!!! Natomiast jesli dostanie sie pokoj od basenu (wewnetrznego podworza-ogrodu), to wszystko jest O.K. Trzeba wiec miec szczescie lub "zalatwic" albo wyklocic sie na miejscu o ten cichy pokoj. Jesli ktos nie chce ryzykowac, to odradzam ten hotel, jajuz na pewno tam nie pojade, chociaz przeniesli mnie do cichszego pokoju po pierwszej nocy spedzonej w dyskotece techno!!!!!!

POLECAM:
ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: może być
3.4

Wlasnie wrocilismy z Turcji gdzie spedzilismy dwa tygodnie w tym holelu.Powiem krotko jesli ktos dostanie pokoj od strony ulicy moze zapomniec o spokoju i wypoczynku na wakacjach!My tydzien walczylismy o zmiane pokoju poniewaz co noc mielismy wrazenie ze spimy w dyskotece na samym srodku parkietu!!!recepcja nas zwodzila ze nie maja pokoi choc hotel nie byl pelny.Dopiero drugi pokoj po tygodni nie przespanych nocy odrobine nas sadysfakcjonowal.Nie byl idealny(parter) po wytepieniu wszelkiego robactwa dalo sie mieszkac.Dla nas jednak liczylo sie tylko to ze bylo ciszej nic wiecej....chore...!Plaza zaniedbana,brodzik dla dzieci tyci.Jedyny pozytyw to dobre jedzenie i mila obsluga w barze i restauracji.My bylismy z ITAKI szczerze nie polecam tego biura,omijac z daleka.Rezydenci katastrofa zero kontaktu wrazie problemu liczyla sie tylko sprzedaz wycieczek i nic wiecej doslownie uciekaja nawet nie chca rozmawiac jesli cos sie dzieje.Nic sie nie stalo wedlug nich nawet po zgubieniu i zostawieniu w innym hotelu dwoch starszych Pan ktore w nocy same dotarly do naszego hotelu.Wyjazd oseniam za nie udany a to jednak mialy byc nasze wakacje i wypoczynek....trudno za rok mam nadziej ze lepiej i dokladniej bedziemy wybierac miejsce oraz biuro podrozy.

POLECAM:
ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: może być
3.1

Do hotelu dotarlismy w nocy ok 1. "Gdzie my trafiliśmy?" byliśmy rozczarowani. Do tego o 5 rano obudziło nas "wycie" z wieży. Rano wstałem i postanowiłem zobaczyć hotel w swietle dziennym.Okolica przepiekna, do morza dosłownie 20 m i te wyspy:) Jedzenie świetne. Pokoje i łazienki czyste. Młodzi bedą oczarownii Turgutreiss nie śpi nocą choć jest niewielkie. osobom starszym radze nie brać pokoju od ulicy bo dyskotekowo bedzie cała noc:) Radze też szybciej się wykapać bo woda jest grzana przez baterie słoneczne i moze być zimna później. Sauny i siłownia za free. Świetne wycieczki. Pamukkale, Daylan, Capadoccia. 5+ gorąco polecam

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Yelken Mandalinci **** All - możliwości zakwaterowania:

Standard 2+1
Rodinný pokoj 2+2
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 1 os.

Yelken Mandalinci **** All - Możliwości wyżywienia:


Yelken Mandalinci **** All - miasta wylotu:


Yelken Mandalinci **** All - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Yelken Mandalinci **** All? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00