Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 200 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
1 / 12
Udogodnienia hotelu El Mouradi Skanes
  • Golf
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży

Hotel El Mouradi Skanes
star 4

Tunezja: Monastir
Ocena hotelu El Mouradi Skanes:
4.2 / 5
Średnia z 7 opinii
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.7
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Ocena hotelu:
4.2 / 5
Średnia z 7 opinii

Hotel El Mouradi Skanes w ofercie Biura podróży:

Oasis Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

przy plaży, w strefie Skanes, ok. 10 km od Sousse i 12 km od Monastiru, ok. 4 km od lotniska w Monastirze.

 

Wyposażenie hotelu:

goście mogą korzystać z restauracji a la carte, bufetu i pizzeri na zewnątrz hotelu, barów, dyskoteki, butiku i sklepu z pamiątkami. Akceptowane są karty kredytowe. Dla zainteresowanych możliwość skorzystania z sali konferencyjnej.

 

Wyposażenie pokoju:

do dyspozycji gości przygotowanych jest 509 pokoi (w tym 11 junior suite) z widokiem na morze, pole golfowe lub basen. Wszystkie posiadają klimatyzację, oddzielną łazienkę i toaletę, telewizję satelitarną, telefon, suszarkę, lodówkę oraz za dodatkową opłatą skrzynkę depozytową.

 

Rozrywka i sport:

hotel posiada 3 baseny - kryty i 2 zewnętrzne, 4 korty tenisowe, centrum odnowy biologicznej (m. in. balneoterapia) i miejsce do uprawiania łucznictwa. Oferuje też bogaty wybór sportów wodnych i możliwość jazdy konnej. Położony jest obok pola golfowego Palm Links .

 

Wyżywienie

wersja all inclusive obejmuje:
koktajl powitalny, Śniadania w formie bufetu, Śniadania dla spóźnialskich o 11:00, obiady w formie bufetu, kolacje w formie bufetu woda wino i napoje bez ograniczenia podczas obiadu i kolacji, przekąski od 23:00 do 00:00, kawa, herbata, herbatniki i ciastka w godzinach od 16:00 do 17:00, restauracja a la carte jeden raz podczas pobytu (rezerwacja z jednodniowym wyprzedzeniem), 2 korty tenisowe (bez oświetlenia), tenis stołowy, siatkówka, mini golf, aerobik, gra w kule, piłka wodna - zgodnie z programem animacyjnym, animacja w ciągu dnia i wieczorem, spektakle na otwartym powietrzu lub w sali, konkursy, wieczory tradycyjne i folklorystyczne, mini kluby dla dzieci 5-8 lat KIDS CLUB, dla dzieci 8-11 lat JUNIOR CLUB, dla młodzieży 12-18 lat TEEN CLUB, leżaki przy basenie i na plaży (gratis), materace (płatne dodatkowo).

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • opłaty lotniskowe,
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • wyżywienie - dwa posiłki dziennie,
  • opiekę rezydenta,
  • ubezpieczenie KL, NW, bagaż,
  • podatek VAT.

 

Cena nie zawiera:

  • opłaty lotniskowej oraz ubezpieczenia dla terminów od 29.03 (260 PLN/tydzień i 290 zł/2 tygodnie).

 

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

KATEGORIA Tunezyjska

****

Położenie

Duży kompleks hotelowy położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży, ok. 8 km od centrum Sousse i 13 km od centrum Monastiru, ok. 7 km od lotniska w Monastirze oraz ok. 50 km od lotniska Enfidha. Hotel znajduje się obok pola golfowego Palm Links.

HOTEL OFERUJE

Hotel odznacza się bardzo ciekawą mauretańską architekturą. W sezonie letnim do dyspozycji Gości przygotowano 2 restauracje oraz 5 barów, a także Night Club oraz kawiarenkę mauretańską. Na terenie hotelu znajdują się również butiki i sklep z pamiątkami, kantor wymiany walut i fryzjer. Hotel zapewnia opiekę lekarską (na życzenie). Obiekt jest doskonale przygotowany do organizacji konferencji, posiada salę konferencyjną na ok. 500 osób oraz profesjonalny sprzęt audiowizualny. W hotelu znajduje się ponadto kawiarenka internetowa (płatna ok.8 DT/godz.) oraz wypożyczalnia samochodów.

POKOJE

Hotel dysponuje 505 pokojami standardowymi (20-40 m2) z balkonem lub tarasem. W pokojach są oddzielne łazienki i toalety, suszarka do włosów, telefon, telewizor (konieczne jest opłacenie kaucji zwrotnej za pilota) oraz mini bar. Odpłatnie można także wynająć sejf. Klimatyzacja działa okresowo (od 15/06 do 15/09). Pokoje z widokiem na morze (jeśli dostępne) są dodatkowo płatne. Pokoje typu suite (80 m2), składają się z pokoju dziennego i sypialni i wyposażone są tak samo jak standardy i znajdują się w nowszej części budynku.

Wyżywienie

All inclusive działa w godz. 09.00-24.00 i obejmuje: śniadanie (06.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolację (18.30-21.00), przekąski w ciągu dnia (12.30-16.00), przerwę na kawę (16.00-18.00), późne przekąski (22.00-24.00) oraz raz na pobyt uroczystą kolację w restauracji Marguerite (wymagana rezerwacja). Woda mineralna, napoje bezalkoholowe, wino i piwo serwowane są do posiłków, dodatkowo w wybranych barach - kawa, herbata, wódka Boukha i likier Tibarina. Napoje w dyskotece są płatne dodatkowo.

SPORT I ROZRYWKA

Na terenie obiektu znajdują się 2 baseny odkryte oraz basen kryty (czynny w sezonie zimowym), klub fitness oraz sala gimnastyczna. Hotel dysponuje również dużym centrum odnowy biologicznej, salonem piękności, dwoma saunami, hammanem. Jeśli Goście zdecydują się na wykupienie zabiegów w hotelowym SPA, mogą bezpłatne skorzystać z hammamu. Dla spragnionych sportowych rozrywek hotel przygotował ciekawą ofertę sportów wodnych (motorowe płatne) i możliwość jazdy konnej na plaży, boisko do siatkówki, stół bilardowy, warunki do gry w mini golfa, tenisa stołowego oraz łucznictwo. Na terenie hotelu znajduje się klub graczy w golfa. W okresie letnim prowadzony jest bogaty dzienny i wieczorny program animacyjny. Klienci mają możliwość bezpłatnego korzystania z kortu tenisowego (oświetlenie płatne), gry w tenisa stołowego oraz zajęć aerobiku. Leżaki i parasole - bezpłatne, materace płatne dodatkowo ok 2 DT.

DZIECI

Dla dzieci przygotowano dwa brodziki, mini klub (5-12 lat), plac zabaw oraz program animacyjny. Hotel prowadzi również klub dla młodzieży.

NASZYM ZDANIEM

Świetna propozycja dla każdego Klienta. Niezwykle bogata infrastruktura, dobry serwis i formuła All inclusive sprawiają, że wakacje spędzone w tym hotelu zadowolą nawet wybrednych Klientów.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Monastir

Data otwarcia

4* 1994 r. Odnowiony w 2002 r.  

Położenie

13 km od Monastiru, 7 km od lotniska w Monastirze. Hotel usytuowany na powierzchni 120 000 m2.  

Plaża

przy hotelu, prywatna, 100 m długości. Parasole, leżaki - bezpłatne, materace - płatne, ręczniki plażowe (depozyt).  

W hotelu

2 restauracje (w tym 1 a'la carte), 4 bary, 4 sale konferencyjne, winda, basen kryty, 2 baseny odkryte  

Pokoje

w budynku głównym: 455 pokoi standardowych, 48 pokoi typu junior suit; klimatyzacja centralna, telefon, TV, sejf (płatny), minibar (płatny), wanna, suszarka, terakota, balkon.  

Rozrywki i usługi

  Bezpłatne: łącze internetowe w lobby, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, minigolf, łucznictwo, dyskoteka, animacje.   Płatne: siłownia, salon piękności, centrum talasoterapii, sauna, masaże, jacuzzi, oświetlenie kortów tenisowych, rakiety i piłki do tenisa, bilard, jazda konna, pralnia, room service, sporty wodne na plaży.  

Atrakcje dla dzieci

2 brodziki, miniklub, krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie), opiekunka (płatna).  

Wyżywienie

All Inclusive (10:00-24:00)   Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja.   Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.   System nie zawiera: napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, napoi serwowanych w butelkach.  

Tel./Faks

00 216 73/ 521 999, 521 208.  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Tunezja/Skanes

Strefa

Active, Prestige

Lokalizacja

Skanes Sousse - ok. 8 km Monastir - ok. 13 km lotnisko Monastir - ok. 7 km lotnisko Enfidha- ok. 45 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, szeroka, piaszczysta, parasole i leżaki bezpłatne, materace (ok. 1 TND/dzień), ręczniki za kaucją (ok. 10 TND/dzień)

Hotel

czterogwiazdkowy, duży kompleks hotelowy o podwyższonym standardzie, należący do sieci El Mouradi Hotels, składa się z 4-piętrowego budynku głównego i jest zbudowany w typowo mauretańskim stylu, otoczony pięknym ogrodem, oferuje 505 funkcjonalnie urządzonych pokoi

Udogodnienia

całodobowa recepcja, 6 wind, kantor wymiany walut, wypożyczalnia samochodów, skuterów, rowerów, opieka lekarska (na życzenie, płatna), udogodnienia dla osób niepełnosprawnych, butik, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking.

Internet

kawiarenka internetowa (ok.8 TND/godz.)

Pokoje

2 os., z możliwością 1-dostawki, łazienka, wanna lub prysznic, klimatyzacja centralnie sterowana (czynna od 15 czerwca do 15 września), telefon, mini barek (zawartość za dodatkową opłatą) , TV SAT (kaucja zwrotna za pilota), balkon lub taras z widokiem na ląd

Restauracje i bary

restauracja główna Tulipe restauracja barbecue a la carte Marguerite pizzeria Narcisse lobby bar Iris american bar Orchidee bar przy basenie Anemone i Eillet bar na plaży Lys kawiarnia mauretańska Jacinthe

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

2 baseny odkryte, basen kryty (czynny w sezonie zimowym), międzynarodowe animacje prowadzone w wysokim sezonie, 2 korty tenisowe, wypożyczalnia rakiet(depozyt), tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, minigolf, klub nocny (wstęp wolny, napoje dodatkowo płatne).

Płatne

sejf w recepcji, pralnia, salon fryzjerski, centrum odnowy biologicznej, oświetlenie kortów (ok.8 TND/godz.), bilard, łucznictwo, jazda konna, pola golfowe- 18-dołkowe Palm Links (400 m od hotelu), Flamingo (12 km), rozrywki (m.in. kasyno) i życie nocne w Sousse lub Monastirze.

Dla dzieci

2 brodziki (o wymiarach 8,10 m x 10,40 m oraz 11,1 m x 9,60 m i głębokości 0,5 m), plac zabaw, mini club dla dzieci w wieku 5-12 lat, klub dla nastolatków w wieku 13-17 lat, animacje, gry, konkursy, łóżeczko niemowlęce na zamówienie za wcześniejszą rezerwacją, dostępne krzesełka dla maluchów w restauracji, opiekunka za opłatą (ok. 8 TND/godz.)

Program All Inclusive

- 06:00-10:00 śniadanie podane w formie bogatego bufetu, kawa, herbata, gorąca czekolada, mleko, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), podane w restauracji głównej Tulipe - 10:00-11:00 późne śniadanie kontynentalne, woda mineralna - 10:00-12:00 lokalne napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, gorąca czekolada, mleko, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) - 10:00-18:00 lokalne napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, herbata miętowa, cola, fanta, sprite, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna oraz lokalne napoje alkoholowe typu likiery, wódka, rum, gin, brandy, lane piwo oraz drinki na bazie lokalnych alkoholi podane w barze przy basenie - 09:00-24:00 lokalne napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, mleko, czekolada na gorąco, lokalne napoje gazowane i niegazowane typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna oraz lokalne napoje alkoholowe typu likiery, wódka, rum, gin, brandy, lane piwo, oraz drinki na bazie lokalnych alkoholi podane w barze głównym Iris - 12:00-13:00 lokalne alkohole typu wódka Boukha, likier Tibarina, Pastis, Anisette - 12:30-14:00 obiad w postaci bogatego bufetu w formie dań kuchni międzynarodowej i lokalnej, szeroki wybór sałatek i przystawek, lokalne napoje bezalkoholowe gazowane i niegazowane typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), oraz lokalne napoje alkoholowe typu wino białe, różowe i czerwone, lane piwo podane w restauracji głównej Tulipe - 12:30-16:00 lekkie przekąski podane w snack barze, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) - 15:00-23:00 lokalne napoje bezalkoholowe gazowane i niegazowane typu lemoniada, cola, fanta, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa z ekspresu, kawa po Turecku, herbata czarna, miętowa, i ziołowe podane w kawiarni mauretańskiej Jacinthe - 16:00-18:00 lokalne napoje bezalkoholowe niegazowane soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, mleko, gorąca czekolada, - 18:00-19:00 lokalne alkohole typu wódka Boukha, likier Tibarina, Pastis, Anisette - 18:30-21:00 kolacja w restauracji głównej w formie dań kuchni międzynarodowej z elementami kuchni śródziemnomorskiej, podczas kolacji dostępne są napoje lokalne bezalkoholowe gazowane i niegazowane typu cola, lemoniada, fanta, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), wino białe, czerwone i różowe, lane piwo - 22:00-24:00 późne przekąski i woda mineralna w snack barze - w restauracji a la carte raz na pobyt bezpłatna kolacja po wcześniejszej rezerwacji - napoje alkoholowe nie są podawane młodzieży do lat 18, - w sezonie letnim (kwiecień - październik), bary na plaży, restauracje na zewnątrz hotelu otwarte są w zależności od warunków pogodowych oraz ilości gości hotelowych, w sezonie zimowym (listopad - marzec) bary na plaży, restauracje na zewnątrz hotelu są nieczynne - plac zabaw dla dzieci, mini golf, aerobik, animacje, leżaki i parasole przy basenie i na plaży, ręczniki plażowe i basenowe (depozyt)

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Karty kredytowe

Visa, Mastercard, Eurocard, Amex,

Strona www hotelu

www.elmouradi.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA LOKALNA

****

POŁOŻENIE

Usytuowany pomiędzy Sousse (8 km) i Monastirem (13 km). Oddalony od międzynarodowego lotniska w Monastirze ok. 7 km i 45 km od lotniska w Enfidha. W sąsiedztwie znajduje się 18-dołkowe pole golfowe (“ Palm Links”).

PLAŻA

Hotelowa, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole bezpłatnie, materace odpłatnie, ręczniki plażowe za depozytem.

HOTEL

Komfortowy kompleks hotelowy należący do znanej sieci hotelowej El Mouradi Hotels słynącej z oferowanych usług na wysokim poziomie. Zbudowany w mauretańskim stylu, składa się z czteropiętrowego budynku głównego usytuowanego na rozległym 12 ha terenie. Polecany dla rodzin z dziećmi oraz miłośnikom golfa.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Ogólne: recepcja, sześć wind, kantor wymiany walut, dyskoteka, sklepiki, mini market, wypożyczalnia samochodów, parking, hotel akceptuje karty Visa, Eurocard i Master Card.
Usługi: lekarz na życzenie, pralnia.
Restauracje i bary: restauracja główna, restauracja a la carte, snack bar przy basenie (czynny sezonowo), dwa bary przy basenach (czynne sezonowo), lobby bar, kawiarnia orientalna.

INTERNET

Punkt internetowy za opłatą.

KONFERENCJE/INCENTIVE

Główna sala konferencyjna o powierzchni 519 m² (teatr - 500os., koktajl - 400 os., bankiet – 220 os., klasa – 250 os., „U” – 200 os.), trzy sale konferencyjne po 85-90 m²  (teatr – 60/80 os.).

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: dwa baseny odkryte (671 m² i olimpijski - 500 m²), basen kryty czynny sezonowo, tenis stołowy, kort tenisowy (oświetlenie za opłatą), boisko do koszykówki, łucznictwo, rzutki, mini golf, siatkówka plażowa, dzienne i wieczorne animacje.
Odpłatnie: pokój do brydża, bilard, video gry, oświetlenie kortów tenisowych, masaże, centrum nurkowe, windsurfing i inne sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

Basen (50 m²), animacje, opiekunka na zapytanie i za opłatą, mini klub (5-12), klub dla nastolatków (13-17 lat), mini dyskoteka, łóżeczka na życzenie.

ZAKWATEROWANIE

505 eleganckich pokoi.
Pokój typu Standard: 20 m² - dwuosobowy, 22 m² - trzyosobowy, 40 m² - czteroosobowy.        
Pokój typu Standard [Sea View]: 20 m² - dwuosobowy, 22 m² - trzyosobowy.  
Wyposażenie: łazienka (wanna lub prysznic, suszarka), WC, centralna klimatyzacja (czynna sezonowo), TV/SAT, telefon, lodówka, sejf, balkon lub taras.

WYŻYWIENIE

All inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, lody dla dzieci, podwieczorek z herbatą, kawą i ciastem, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 09.00-00.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych napoi alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych.

CENA

Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.
Cena nie zawiera: podatku turystycznego od każdej osoby powyżej 12 roku życia w wysokości 2 TND/doba,
płatnego w Tunezji podczas zakwaterowania w hotelu; dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

INFORMACJE DODATKOWE

http://www.elmouradi.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tunezja, Tunezja

Położenie

spokojne, ok. 13 km od centrum Monastyru, ok. 7 km od Sousse. Do najbliższego pola golfowego ok. 150 m. Connected Service w języku polskim.

Plaża

piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki i parasole słoneczne na plaży w cenie.

Wyposażenie

505 pokoi, rozmieszczonych na 4 piętrach w budynku głównym i bocznym (połączonych łącznikiem). Recepcja, windy, restauracja główna, restauracja a la carte, bary, sklepy. Na terenie zewnętrznym znajdują się 2 baseny, bar, tarasy słoneczne. Leżaki i parasole słoneczne przy basenach w cenie. Materace na leżaki za opłatą, ręczniki kąpielowe za kaucją. www.elmouradi.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 20 m2; klimatyzacja (15.06-15.10), lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na morze (1-3B). Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (2-4C): jeden przestronny pokój, balkon lub taras, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Dla min. 4 osób.

Dzieci

oddzielny brodzik, miniklub (5-12 lat, czynny w określonych godzinach), plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

animacje w dzień i wieczorem, dyskoteki (napoje za opłatą).

Dostęp do internetu

WiFi w strefie recepcji gratis.

Sport

aerobik, siatkówka plażowa, boccia, strzelanie z łuku, kajaki, minigolf, 2 korty tenisowe z twardą nawierzchnią (oświetlenie za opłatą, sprzęt za kaucją), tenis stołowy, rowery wodne. Za opłatą: bilard, siłownia oraz pole golfowe "Palm Links", oddalone ok. 150 m.

Wellness

basen kryty (nieczynny w miesiącach lipiec-sierpień). Za opłatą: centrum wellness oferujące zabiegi balneo, łaźnia parowa, masaże, sauna, whirlpool.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Późne śniadanie dla "śpiochów" do godz. 11:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 9-24:00. Przekąski w godz. 11:30-16:00. Kawa, herbata, ciasto w godz. 16-18:00. Przekąska o północy w godz. 22-24:00. 1 x na tydz. możliwa kolacja w restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Wcześniej = taniej

do 29.02.16 25% zniżki, 1.03-31.03.16 15% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach 20.04-30.04.16, 8.06-2.07.16, 12.10-22.10.16.

Dla seniorów

Senior 55 Plus: 10% zniżki (max. 3 osoby).

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • położony bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży
  • bogata oferta animacji sportowych
  • w pobliżu hotelu pole golfowe "Palm Links"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.


Mapa Hotelu El Mouradi Skanes
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu El Mouradi Skanes

Hotel głównie pod gości francuskich, tak samo jedzenie i animacje, z obsługą ciężko się dogadać w jakimkolwiek innym języku. Poza tym ok, hotel i jego teren łącznie z plażą czysty i zadbany, poza hotelem syf. Pokoje ładne, widać zużycie ale nie razi to bardzo w oczy. Szału nie było, ale generalnie jesteśmy zadowoleni.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0

jak na warunki panujace w Tunezji to O.K. pokoje sprzatane codzien , w miare dokladnie , klimatyzaja dziala i nie smierdzi , posciel tez zmieniana . dwa baseny 1 z animacjami 2 spokojniejszy . jedzenie i alkochole dobre , przyzwoite , choc jedzenie wogole nie takie jak w europie . gdyby animacje byly po polsku to bylo by super a tak to tylko O.K.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1

W tym hotelu spędziłam 7 dni wspaniałego urlopu. Codzienne występy , animacje i dansingi uatrakcyjniły pobyt.Miła obsługa. Atrakcyjne, smaczne posiłki zadowoliły gusta moich wszystkich przyjaciół.

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Hotel dla osób ceniących dobrą zabawę. Super mini club dla dzieci oraz wspaniałe i zabawne wieczorne animacje dla dorosłych. Jedzenie jak to jedzenie - nie każdemu odpowiada (ale dużo i można zawsze coś dla siebie znaleźć). Obsługa miła, uśmiechnięta i pomocna. Pokoje czyste i codziennie sprzątane. Hotel posiada dwa baseny. Na jednym zawsze prowadzone są animacje natomiast na drugim jest cisza i spokój (można się relaksować). Szczerze polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1

Mieliśmy udane wakacje w tym hotelu , 14 dni bnyczenia się , wróciliśmy dwa tygodnie temu i do dzisiaj wspominamy dobre jedzonko, piwko i driny. Świetne animacje!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3

Bardzo ciekawy hotel, nam najbardziej do gustu przypadły baseny, w szczególności kryty dla dzieciaków. All inclusive na zaskakująco wysokim poziomie jak na Tunezję.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.4

Byliśmy w El Mouradi we wrześniu, pogoda słoneczna, mieliśmy fajny widok z pokoju, był sprzatany co dzień ale czasem trochę po łebkach. Podobał nam się basen, gdzie można było spalić kalorie po posiłkach, które są bardzo smaczne i różnorodne. uwaga na deserki ;) !! Należy nadmienić że animatorzy wymyślali różne atrakcje, czasem głupkowate a czasem na prawdę bardzo śmieszne. Podsumowując spędziliśmy bardzo fajny urlop w Tunezji

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
Opinie z Holidaycheck
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Hotel
    4
  • Pokoje
    4.2
  • Wyżywienie
    4.1
  • Atrakcje
    i sport
    4.2
  • Obsługa
    4.7
HolidayCheck
Ocena El Mouradi Skanes:
3.9 / 6

Wyśmienite jedzenie 2015-10-18
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.8

Jedzenie na poziomie europejskim,czysto w pokojach i całym hotelu,dobrze chroniony obiekt,obsługa up...
więcej

5.6
Świetny hotel, super jedzenie, miła obsługa, czysto 2015-10-16
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.3

Polecam wszystkim ten hotel chociarzby ze wzgledu bliskosci morza.Spędziliśmy tam cudne 7 dni,wszyst...
więcej

5.6
Palenisko śmieci! 2007-08-26
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    2.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

3.7
Dla ceniących spokój 2008-03-17
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony przy pięknej plaży. Ładnie wyposażony, duży ogród i baseny. W sam raz dla chcących od...
więcej

5.6
Miły wypoczynek. 2008-05-11
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Bardzo ładny hotel, położony w spokojnej okolicy, z możliwością zwiedzania Souse i Monastiru. Plaża ...
więcej

5.8
Super hotel dla rodzin z dziećmi 2008-06-22
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.3

Bardzo jestem zadowolona z pobytu w tym hotelu. Z pewnością bym do niego wróciła jeszcze raz. Napraw...
więcej

5.3
Bardzi fajnie 2008-07-20
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    6.0

hotel cudowny, obsluga wspaniala, jedzenie bajka. minus plaza smierdza ca brudna pelna muchpodobno s...
więcej

5.3
Boscy animatorzy 2008-07-26
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

swietny klimat, fantastyczni ludzie:) a Ci co tak narzekaja to proponuje jechac na wakacje za 10 tys...
więcej

5.8
Było super! 2008-09-12
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.5

4.7
Duży plus 2008-09-19
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Wszystko dobrze zorganizowane. Dla ceniących spokój drugi basen. Duże czyste pokoje. Jedzenie w du...
więcej

5.4
Mimo pory roku hotel żył i był gościnny 2008-10-21
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.3

Przez dwa tygodnie nie widziałem, aby ktoś się kąpał w basenie. Jednak listopad jest zimnym miesiące...
więcej

5.0
Przyzwoity 2009-05-25
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.5

4.0
Fajne miejsce na odpoczynek poza sezonem 2009-05-31
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    2.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.0

4.4
Nie dla niepalących! 2009-06-14
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

4.2
Hotel wart polecenia! 2009-08-07
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.0

4.9
Bardzo udane rodzinne wakacje 2009-08-11
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

4.4
Raczej ok 2009-10-02
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.1
Zdecydoanie nie polecam 2009-10-10
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    2.5
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    2.5

2.9
Hotelowi należą sie te cztery gwiazdki 2009-10-27
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

4.8
Odradzam 2010-01-18
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    2.0

3.2
Żadna rewelacja, ale ogólnie ok 2010-01-29
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    3.0

4.5
Godny polecenia dla "pozytywnie nastawionych" 2010-04-29
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Rewelacja ! 2010-06-13
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Super wakcje 2010-06-23
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Polecam.Nie słuchajcie malkontentów.Wszystko ok 2010-07-08
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.3

Polecam.Nie słuchajcie malkontentów.Część stara i nowa to rzecz gustu.Stara to wystrój w patynowanym...
więcej

5.2
Rewelacja! 2010-09-09
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.5

Najpiekniejsze wakajce! Jedynym minusem sa muchy! przeogromne ich iloci;p ale reszta, to same plusy!...
więcej

5.4
Ponoć najlepszy hotel w Tunezji 2010-09-13
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Hotel dla rodziny z dziećmi i paczki znajomych też 2010-09-14
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.0

5.0
Ciekwy hotel 2011-03-27
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.8

Podsumowując miła okolica, mozliwość wyjścia do ciekawych lokali, dobra komunikacja między miastami....
więcej

5.5
Hotel na przyzwoitym poziomie 2011-06-28
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Hotel piękny, czysty i ładnie usytuwany 2011-06-30
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Można powiedzieć że wszystko co powinno być w hotelu to było ok.Jedzenie bardzo urozmaicone,ciepłe,t...
więcej

5.6
Polecam El Mouradi Skanes Beach 2011-08-16
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Polecam 2011-08-21
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
El Mouradi Beach Skanes 2011-11-06
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.5
Hotel dla niewymagających 2011-11-12
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.2
Świetne wakacje 2012-02-09
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Polecam 2012-06-10
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
HOTEL FAJNY, PLAŻA I MORZE JUŻ NIEKONIECZNIE 2012-06-19
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.5

Plusy: czysty, zadbany hotel, czyste pokoje, dobra obsługa, przyzwoite jedzenie (choć a`la carte roz...
więcej

4.9
Hotel godny polecenia 2012-06-27
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Bardzo sie cieszę, że wybrałam ten hotel. Były to jedne z moich najlepszych wakacji jak dotąd. Na wa...
więcej

5.8
Bardzo fajne wakacje 2012-06-28
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.3

Bardzo fajny hotel prócz plaży nie mam się do czego przyczepić byłam z 2 letnim dzieckiem. Jedzenie ...
więcej

5.1
Polecam jesteśmy zadowoleni 2012-07-13
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.0

4.2
Nie polecam, poniżej oczekiwan! 2012-07-18
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

3.7
Polecam 2012-07-30
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

5.2
Fajne wakacje ale... 2012-08-11
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Cudowne i niezapomniane wakacje 2012-08-23
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony pomiędzy Sousse, a Monastirem.Ja zakochałam się w mieście Sousse . W hotelu jeśli pra...
więcej

5.9
Tunezja po raz pierwszy 2012-08-23
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Wakacje w El Mouradi 2012-08-25
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.2
Dobry hotel na wczasy nawet w sezonie 2012-08-29
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.7
Polecam zdecydowanie 2012-08-30
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.7

Hotel bardzo dobry. Zdjęcia nie odzwierciedlają w pełni warunków w hotelu - jest zdecydowanie lepiej...
więcej

5.4
Wakacje październik Tunezja El Mouradi Skanes 2012-09-08
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Hotel cudny, w pełni godny polecenia! 2012-09-17
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Duży hotel z dobrym jedzeniem 2012-09-19
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
El Mouradi Skanes Beach: świetne miejsce. 2012-10-03
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.5

Bardzo dobry hotel dla osób niewymagających chcących spędzić udane wakacje. Duży hotel, duża oferta ...
więcej

5.4
El Mouradi, fajny hotel za nieduże pieniądze 2012-10-11
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Miło, spokojnie, super 2013-03-11
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

witam z czystym sumienie polecam ten hotel wszystko było jak należy jedyną rzeczą która mi się ni...
więcej

4.5
Miły i czysty hotel, ale kiepska plaża 2013-04-10
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Udany wypoczynek 2013-07-23
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.0

Jestem zadowolony z pobytu w tym hotelu, czysty, dobre jedzenie (trochę tylko uciążliwe kolejki w st...
więcej

5.3
Hotel dla rodzin z dziećmi 2013-07-27
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

4.0
Bardzo doby hotel 2013-08-04
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel przez przypadek ale godny polecenia 2013-08-04
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Najlepszy hotel w Skanes 2013-12-26
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

To były wspaniałe i miłe wakacje w tym hotelu. Obsługa bardzo miła. Małym problemem były latające w...
więcej

5.4
4 gwiazdki? Nie ma mowy! 2014-03-30
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

2.8
Całkiem niezły hotel 2014-04-02
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Rewelacyjny hotel 2014-07-09
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo duży, ładny, czysty i na okres wakacji wystarczający. Jedzenie urozmaicone, drinki dob...
więcej

5.7
Wczasy 2014 2014-07-23
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Dla tych, co lubią baseny i smażing 2014-07-28
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

3.8
Ciężko określić... 2014-08-19
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.0

3.6
Odpowiedni hotel za odpowiednią cenę 2014-09-07
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    4.0

Hotel jak za swoją cenę bardzo dobry. Podobno jeden z najlepszych w Skanes (miedzy sousse a monastir...
więcej

4.8
Fajny hotel dla grupy przyjaciół! 2015-03-09
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Miło i wesoło 2015-07-03
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Hotel nie jest nowy ale nie mozna tez powiedziec ze stary, ale czysty i zadbany, w nowszej czesci w...
więcej

5.5
Hotel El Mouradi Skanes Beach 2015-09-23
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    6.0

Tak jak wspominam , MORZE okropnie brudne niczym nasz Bałtyk miejscami gorsze a to przez sąsiadując...
więcej

5.3

Masz pytania o Hotel El Mouradi Skanes? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00