cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
  • Hotel El Mouradi Skanes, Monastir
1 / 44
Ocena
hotelu:
4.2 / 5
Najbliższy termin
30.04 - 07.05
już od 1889 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.06 - 04.06
już od 1404 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu El Mouradi Skanes
  • Golf
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży

Hotel El Mouradi Skanes
star 4

Tunezja: Monastir
Ocena hotelu El Mouradi Skanes:
4.2 / 5
Średnia z 7 opinii
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.7
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 czerwca 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.

Hotel El Mouradi Skanes w ofercie Biura podróży:

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tunezja / Monastir

Opis oferty:

Doskonała propozycja na aktywny wypoczynek z dala od zgiełku miasta! Utrzymany w tradycyjnym, mauretańskim stylu jest rewelacyjnie położony tuż przy piaszczystej plaży i oferuje wiele możliwości uprawiania sportów. Miła i pomocna obsługa, basen o fantazyjnym kształcie, basen ze zjeżdżalniami i sympatyczny zespół animatorów zapewnią pobyt pełen atrakcji i beztroskiej zabawy. To także świetne miejsce dla miłośników golfa - w pobliżu hotelu znajdują się znakomite pola golfowe.

POŁOŻENIE:

w Skanes, ok. 8 km od Sousse, ok. 13 km od MONASTIRU; ok. 60 km od lotniska w Enfidha.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki, materace płatne (ok. 2 TND/dzień), ręczniki za kaucją (ok. 10 TND).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, regularnie odnawiany, 1 budynek, 3 piętra, winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Tulipe - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, 4 bary: Iris w lobby, Anemone i Oeillet przy basenie, Disco Bar (dodatkowo płatny), kawiarnia mauretańska (dodatkowo płatna); bankomat, parking; sala konferencyjna dla 500 osób; bezpłatny internet bezprzewodowy w recepcji; za opłatą: sejf w recepcji, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 22 m², klimatyzowany (w terminie: 15 czerwca-15 września), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna (wymagany depozyt), telefon, minibar (codziennie uzupełniany w wodę), za opłatą: sejf (dodatkowo wymagany depozyt); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, gł. 1,6 m, basen z 3 zjeżdżalniami, słodka woda, gł. 1,6 m, 2 brodziki, słodka woda, ok. 40 m² każdy, gł. 0,3-0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, 2 korty tenisowe, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki, minigolf, łucznictwo, petanka, water polo, lekcje tańca, aerobik; minikluby (5-12 lat, 13-17 lat), plac zabaw, animacje dla dorosłych i dla dzieci: wieczorne występy, muzyka na żywo, karaoke, minidisco; oferta zewnętrzna: pole golfowe Palm Links naprzeciwko hotelu, pole golfowe Flamingo ok. 12 km od hotelu.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.30-11.30), kolacja (w 2 turach: 19.30-20.30, 20.45-22.00) w formie bufetu w restauracji Tulipe; obiad (12.30-15.00) w formie bufetu w restauracji Tulipe i barze Anemone; przekąski (15.30-17.30) w formie bufetu w barze Anemone; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (9.00-24.00) w barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00216/73521999, www.elmouradi.com

GRATIS:

Wi-Fiserwis plażowy


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Monastir

OPIS

Mauretański klimat hotelu sprawia, że jest to bardzo przyjemne miejsce na wakacje w otoczeniu błękitnego morza i piaszczystej plaży. Każdy kto chce znaleźć ciszę i spokój doceni położenie z dala od zgiełku miasta. Do tego urozmaicone jedzenie, animacje dzienne i wieczorne, baseny o dużych powierzchniach oraz atrakcje dla dzieci sprawią, że tutaj odpoczniesz, również od swoich pociech.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

1994 r. Odnowiony w 2002 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bary (4), pralnia (płatna), sale konferencyjne (2), centrum biznesowe (płatne), basen kryty, 2 baseny odkryte, 3 zjeżdżalnie wodne dla dorosłych i dla dzieci (działają w godzinach 10:00-18:00).

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe (depozyt), bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 2 budynkach (liczba pięter: 4, liczba wind: 6). Typy pokoi: pokoje standardowe: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa od 15.06 do 31.10.), sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , pokoje junior: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa od 15.06 do 31.10.), sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

restauracja główna "Tulipe", restauracja a la carte, bary (4) All Inclusive (09:00-00:00) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-22:00) serwowane w restauracji głównej, obiad (12:00-14:00), przekąski (15:30-17:30) serwowane w restauracji "Marguerite", wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Restauracje a la carte - jedna wizyta podczas pobytu gratis. Wymagana rezerwacja."Marguerite" francuska

z myślą o dzieciach

brodziki (3), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 5-12 lat, dzieci w wieku 1-4 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

korty do tenisa ziemnego (2), rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, minigolf, aerobik, animacje

płatne

oświetlenie kortów, bilard, siłownia, centrum SPA, masaż, sauna, salon piękności, łaźnia turecka, siłownia DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY Począwszy od 01 listopada 2018 roku, niezależnie od tego, czy umowa została zawarta przed 01 stycznia 2018 roku, czy nie, wszyscy Goście muszą zapłacić w dniu przyjazdu do hotelu podatek turystyczny w dinarach tunezyjskich (TND). Podatek będzie naliczany za wszystkich Gości powyżej 11.99 lat, a kwota zostanie pobrana za maksymalnie 7 nocy. 3 dinary tunezyjskie za osobę dorosłą za noc w hotelach 5 * i 4 *, 2 dinary tunezyjskie za osobę dorosłą za noc w hotelach 3 *, dinar tunezyjski za osobę dorosłą za noc w hotelach 2 *

Aktualizacja opisu

23.10.2019 12:44

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Zjeżdżalnie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Tunezja/Wybrzeże Wschodnie

Położenie

Bardzo przyjemny hotel zbudowany w stylu mauretańskim,  położony przy plaży, w strefie  turystycznej Skanes, 10 km od centrum Sousse, 12 km od centrum Monastiru i 4 km od lotniska w Monastirze. 

Warunki mieszkalne

Wszystkie (505) przyjemnie urządzone, dwuosobowe pokoje  z możliwością dwóch dostawek dla dzieci i jednej dla osoby dorosłej,  posiadają klimatyzację, łazienkę  z prysznicem lub wanną i suszarką, TV-SAT (po wpłacie kaucji zwrotnej za pilota), telefon, mini bar (dodatkowo płatny), sejf  (dodatkowo płatny), balkon lub taras.

Do dyspozycji gości

Recepcja z lobby, 4 restauracje, kilka barów, dyskoteka, butiki, centrum odnowy biologicznej, wypożyczalnia samochodów, fryzjer, lekarz, sala konferencyjna, opiekunka dla dzieci (dodatkowo płatna), sauna, masaż, mini-market, Internet, lekarz, fitness centrum, centrum zdrowia, aerobik, masaż, sauna, łaźnia, bogaty dzienny i wieczorny program animacji, mini klub i plac zabaw dla dzieci, mini klub dla nastolatków, leżaki i parasole przy basenie i na plaży bezpłatnie, materace płatnie. 

Uprawianie sportów

Bezpłatnie: basen, kryty basen, brodzik dla dzieci, kort tenisowe, tenis stołowy, boisko do siatkówki, mini golf. Odpłatnie: sprzęt i oświetlenie kortów tenisowych, bilard, łucznictwo, w bliskiej odległości hotelu znajduje się pole golfowe, sporty wodne na plaży.    

Wyżywienie

W cenie All Inclusive: śniadanie, obiad,  i kolacja w formie szwedzkiego stołu, lekkie przekąski w ciągu dnia, napoje bezalkoholowe  oraz lokalne napoje alkoholowe serwowane w godzinach od 10:00 do 24:00. 

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

przy plaży, w strefie Skanes, ok. 10 km od Sousse i 12 km od Monastiru, ok. 4 km od lotniska w Monastirze.

 

Wyposażenie hotelu:

goście mogą korzystać z restauracji a la carte, bufetu i pizzeri na zewnątrz hotelu, barów, dyskoteki, butiku i sklepu z pamiątkami. Akceptowane są karty kredytowe. Dla zainteresowanych możliwość skorzystania z sali konferencyjnej.

 

Wyposażenie pokoju:

do dyspozycji gości przygotowanych jest 509 pokoi (w tym 11 junior suite) z widokiem na morze, pole golfowe lub basen. Wszystkie posiadają klimatyzację, oddzielną łazienkę i toaletę, telewizję satelitarną, telefon, suszarkę, lodówkę oraz za dodatkową opłatą skrzynkę depozytową.

 

Rozrywka i sport:

hotel posiada 3 baseny - kryty i 2 zewnętrzne, 4 korty tenisowe, centrum odnowy biologicznej (m. in. balneoterapia) i miejsce do uprawiania łucznictwa. Oferuje też bogaty wybór sportów wodnych i możliwość jazdy konnej. Położony jest obok pola golfowego Palm Links .

 

Wyżywienie

wersja all inclusive obejmuje:
koktajl powitalny, Śniadania w formie bufetu, Śniadania dla spóźnialskich o 11:00, obiady w formie bufetu, kolacje w formie bufetu woda wino i napoje bez ograniczenia podczas obiadu i kolacji, przekąski od 23:00 do 00:00, kawa, herbata, herbatniki i ciastka w godzinach od 16:00 do 17:00, restauracja a la carte jeden raz podczas pobytu (rezerwacja z jednodniowym wyprzedzeniem), 2 korty tenisowe (bez oświetlenia), tenis stołowy, siatkówka, mini golf, aerobik, gra w kule, piłka wodna - zgodnie z programem animacyjnym, animacja w ciągu dnia i wieczorem, spektakle na otwartym powietrzu lub w sali, konkursy, wieczory tradycyjne i folklorystyczne, mini kluby dla dzieci 5-8 lat KIDS CLUB, dla dzieci 8-11 lat JUNIOR CLUB, dla młodzieży 12-18 lat TEEN CLUB, leżaki przy basenie i na plaży (gratis), materace (płatne dodatkowo).

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • opłaty lotniskowe,
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • wyżywienie - dwa posiłki dziennie,
  • opiekę rezydenta,
  • ubezpieczenie KL, NW, bagaż,
  • podatek VAT.

 

Cena nie zawiera:

  • opłaty lotniskowej oraz ubezpieczenia dla terminów od 29.03 (260 PLN/tydzień i 290 zł/2 tygodnie).

 


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

KATEGORIA Tunezyjska

****

Położenie

Duży kompleks hotelowy położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży, ok. 8 km od centrum Sousse i 13 km od centrum Monastiru, ok. 7 km od lotniska w Monastirze oraz ok. 50 km od lotniska Enfidha. Hotel znajduje się obok pola golfowego Palm Links.

HOTEL OFERUJE

Hotel odznacza się bardzo ciekawą mauretańską architekturą. W sezonie letnim do dyspozycji Gości przygotowano 2 restauracje oraz 5 barów, a także Night Club oraz kawiarenkę mauretańską. Na terenie hotelu znajdują się również butiki i sklep z pamiątkami, kantor wymiany walut i fryzjer. Hotel zapewnia opiekę lekarską (na życzenie). Obiekt jest doskonale przygotowany do organizacji konferencji, posiada salę konferencyjną na ok. 500 osób oraz profesjonalny sprzęt audiowizualny. W hotelu znajduje się ponadto kawiarenka internetowa (płatna ok.8 DT/godz.) oraz wypożyczalnia samochodów.

POKOJE

Hotel dysponuje 505 pokojami standardowymi (20-40 m2) z balkonem lub tarasem. W pokojach są oddzielne łazienki i toalety, suszarka do włosów, telefon, telewizor (konieczne jest opłacenie kaucji zwrotnej za pilota) oraz mini bar. Odpłatnie można także wynająć sejf. Klimatyzacja działa okresowo (od 15/06 do 15/09). Pokoje z widokiem na morze (jeśli dostępne) są dodatkowo płatne. Pokoje typu suite (80 m2), składają się z pokoju dziennego i sypialni i wyposażone są tak samo jak standardy i znajdują się w nowszej części budynku.

Wyżywienie

All inclusive działa w godz. 09.00-24.00 i obejmuje: śniadanie (06.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolację (18.30-21.00), przekąski w ciągu dnia (12.30-16.00), przerwę na kawę (16.00-18.00), późne przekąski (22.00-24.00) oraz raz na pobyt uroczystą kolację w restauracji Marguerite (wymagana rezerwacja). Woda mineralna, napoje bezalkoholowe, wino i piwo serwowane są do posiłków, dodatkowo w wybranych barach - kawa, herbata, wódka Boukha i likier Tibarina. Napoje w dyskotece są płatne dodatkowo.

SPORT I ROZRYWKA

Na terenie obiektu znajdują się 2 baseny odkryte oraz basen kryty (czynny w sezonie zimowym), klub fitness oraz sala gimnastyczna. Hotel dysponuje również dużym centrum odnowy biologicznej, salonem piękności, dwoma saunami, hammanem. Jeśli Goście zdecydują się na wykupienie zabiegów w hotelowym SPA, mogą bezpłatne skorzystać z hammamu. Dla spragnionych sportowych rozrywek hotel przygotował ciekawą ofertę sportów wodnych (motorowe płatne) i możliwość jazdy konnej na plaży, boisko do siatkówki, stół bilardowy, warunki do gry w mini golfa, tenisa stołowego oraz łucznictwo. Na terenie hotelu znajduje się klub graczy w golfa. W okresie letnim prowadzony jest bogaty dzienny i wieczorny program animacyjny. Klienci mają możliwość bezpłatnego korzystania z kortu tenisowego (oświetlenie płatne), gry w tenisa stołowego oraz zajęć aerobiku. Leżaki i parasole - bezpłatne, materace płatne dodatkowo ok 2 DT.

DZIECI

Dla dzieci przygotowano dwa brodziki, mini klub (5-12 lat), plac zabaw oraz program animacyjny. Hotel prowadzi również klub dla młodzieży.

NASZYM ZDANIEM

Świetna propozycja dla każdego Klienta. Niezwykle bogata infrastruktura, dobry serwis i formuła All inclusive sprawiają, że wakacje spędzone w tym hotelu zadowolą nawet wybrednych Klientów.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA LOKALNA

****

POŁOŻENIE

Usytuowany pomiędzy Sousse (8 km) i Monastirem (13 km). Oddalony od międzynarodowego lotniska w Monastirze ok. 7 km i 45 km od lotniska w Enfidha. W sąsiedztwie znajduje się 18-dołkowe pole golfowe (“ Palm Links”).

PLAŻA

Hotelowa, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole bezpłatnie, materace odpłatnie, ręczniki plażowe za depozytem.

HOTEL

Komfortowy kompleks hotelowy należący do znanej sieci hotelowej El Mouradi Hotels słynącej z oferowanych usług na wysokim poziomie. Zbudowany w mauretańskim stylu, składa się z czteropiętrowego budynku głównego usytuowanego na rozległym 12 ha terenie. Polecany dla rodzin z dziećmi oraz miłośnikom golfa.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Ogólne: recepcja, sześć wind, kantor wymiany walut, dyskoteka, sklepiki, mini market, wypożyczalnia samochodów, parking, hotel akceptuje karty Visa, Eurocard i Master Card.
Usługi: lekarz na życzenie, pralnia.
Restauracje i bary: restauracja główna, restauracja a la carte, snack bar przy basenie (czynny sezonowo), dwa bary przy basenach (czynne sezonowo), lobby bar, kawiarnia orientalna.

INTERNET

Punkt internetowy za opłatą.

KONFERENCJE/INCENTIVE

Główna sala konferencyjna o powierzchni 519 m² (teatr - 500os., koktajl - 400 os., bankiet – 220 os., klasa – 250 os., „U” – 200 os.), trzy sale konferencyjne po 85-90 m²  (teatr – 60/80 os.).

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: dwa baseny odkryte (671 m² i olimpijski - 500 m²), basen kryty czynny sezonowo, tenis stołowy, kort tenisowy (oświetlenie za opłatą), boisko do koszykówki, łucznictwo, rzutki, mini golf, siatkówka plażowa, dzienne i wieczorne animacje.
Odpłatnie: pokój do brydża, bilard, video gry, oświetlenie kortów tenisowych, masaże, centrum nurkowe, windsurfing i inne sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

Basen (50 m²), animacje, opiekunka na zapytanie i za opłatą, mini klub (5-12), klub dla nastolatków (13-17 lat), mini dyskoteka, łóżeczka na życzenie.

ZAKWATEROWANIE

505 eleganckich pokoi.
Pokój typu Standard: 20 m² - dwuosobowy, 22 m² - trzyosobowy, 40 m² - czteroosobowy.        
Pokój typu Standard [Sea View]: 20 m² - dwuosobowy, 22 m² - trzyosobowy.  
Wyposażenie: łazienka (wanna lub prysznic, suszarka), WC, centralna klimatyzacja (czynna sezonowo), TV/SAT, telefon, lodówka, sejf, balkon lub taras.

WYŻYWIENIE

All inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, lody dla dzieci, podwieczorek z herbatą, kawą i ciastem, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 09.00-00.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych napoi alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych.

CENA

Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.
Cena nie zawiera: podatku turystycznego od każdej osoby powyżej 12 roku życia w wysokości 2 TND/doba,
płatnego w Tunezji podczas zakwaterowania w hotelu; dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

INFORMACJE DODATKOWE

http://www.elmouradi.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity, stylowy hotel otoczony zachwycającym ogrodem. Znakomita atmosfera, świetny program animacyjny i mnogość zajęć rekreacyjno - sportowych to mocne strony tego obiektu należącego do znanej sieci.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tunezja, Tunezja

Położenie

spokojne, ok. 13 km od centrum Monastyru, ok. 7 km od Sousse. Do najbliższego pola golfowego ok. 150 m. Connected Service w języku polskim.

Plaża

piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki i parasole słoneczne na plaży w cenie.

Wyposażenie

505 pokoi, rozmieszczonych na 4 piętrach w budynku głównym i bocznym (połączonych łącznikiem). Recepcja, windy, restauracja główna, restauracja a la carte, bary, sklepy. Na terenie zewnętrznym znajdują się 2 baseny, bar, tarasy słoneczne. Leżaki i parasole słoneczne przy basenach w cenie. Materace na leżaki za opłatą, ręczniki kąpielowe za kaucją. www.elmouradi.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 20 m2; klimatyzacja (15.06-15.10), lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na morze (1-3B). Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (2-4C): jeden przestronny pokój, balkon lub taras, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Dla min. 4 osób.

Dzieci

oddzielny brodzik, miniklub (5-12 lat, czynny w określonych godzinach), plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

animacje w dzień i wieczorem, dyskoteki (napoje za opłatą).

Dostęp do internetu

WiFi w strefie recepcji gratis.

Sport

aerobik, siatkówka plażowa, boccia, strzelanie z łuku, kajaki, minigolf, 2 korty tenisowe z twardą nawierzchnią (oświetlenie za opłatą, sprzęt za kaucją), tenis stołowy, rowery wodne. Za opłatą: bilard, siłownia oraz pole golfowe "Palm Links", oddalone ok. 150 m.

Wellness

basen kryty (nieczynny w miesiącach lipiec-sierpień). Za opłatą: centrum wellness oferujące zabiegi balneo, łaźnia parowa, masaże, sauna, whirlpool.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Późne śniadanie dla "śpiochów" do godz. 11:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 9-24:00. Przekąski w godz. 11:30-16:00. Kawa, herbata, ciasto w godz. 16-18:00. Przekąska o północy w godz. 22-24:00. 1 x na tydz. możliwa kolacja w restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Wcześniej = taniej

do 29.02.16 25% zniżki, 1.03-31.03.16 15% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach 20.04-30.04.16, 8.06-2.07.16, 12.10-22.10.16.

Dla seniorów

Senior 55 Plus: 10% zniżki (max. 3 osoby).

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • położony bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży
  • bogata oferta animacji sportowych
  • w pobliżu hotelu pole golfowe "Palm Links"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu El Mouradi Skanes
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu El Mouradi Skanes

4.0
polecam

Hotel głównie pod gości francuskich, tak samo jedzenie i animacje, z obsługą ciężko się dogadać w jakimkolwiek innym języku. Poza tym ok, hotel i jego teren łącznie z plażą czysty i zadbany, poza hotelem syf. Pokoje ładne, widać zużycie ale nie razi to bardzo w oczy. Szału nie było, ale generalnie jesteśmy zadowoleni.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0
4.1
polecam

jak na warunki panujace w Tunezji to O.K. pokoje sprzatane codzien , w miare dokladnie , klimatyzaja dziala i nie smierdzi , posciel tez zmieniana . dwa baseny 1 z animacjami 2 spokojniejszy . jedzenie i alkochole dobre , przyzwoite , choc jedzenie wogole nie takie jak w europie . gdyby animacje byly po polsku to bylo by super a tak to tylko O.K.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
4.6
zdecydowanie polecam

W tym hotelu spędziłam 7 dni wspaniałego urlopu. Codzienne występy , animacje i dansingi uatrakcyjniły pobyt.Miła obsługa. Atrakcyjne, smaczne posiłki zadowoliły gusta moich wszystkich przyjaciół.

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.1
polecam

Hotel dla osób ceniących dobrą zabawę. Super mini club dla dzieci oraz wspaniałe i zabawne wieczorne animacje dla dorosłych. Jedzenie jak to jedzenie - nie każdemu odpowiada (ale dużo i można zawsze coś dla siebie znaleźć). Obsługa miła, uśmiechnięta i pomocna. Pokoje czyste i codziennie sprzątane. Hotel posiada dwa baseny. Na jednym zawsze prowadzone są animacje natomiast na drugim jest cisza i spokój (można się relaksować). Szczerze polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
4.3
polecam

Mieliśmy udane wakacje w tym hotelu , 14 dni bnyczenia się , wróciliśmy dwa tygodnie temu i do dzisiaj wspominamy dobre jedzonko, piwko i driny. Świetne animacje!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.4
polecam

Bardzo ciekawy hotel, nam najbardziej do gustu przypadły baseny, w szczególności kryty dla dzieciaków. All inclusive na zaskakująco wysokim poziomie jak na Tunezję.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.4
4.1
polecam

Byliśmy w El Mouradi we wrześniu, pogoda słoneczna, mieliśmy fajny widok z pokoju, był sprzatany co dzień ale czasem trochę po łebkach. Podobał nam się basen, gdzie można było spalić kalorie po posiłkach, które są bardzo smaczne i różnorodne. uwaga na deserki ;) !! Należy nadmienić że animatorzy wymyślali różne atrakcje, czasem głupkowate a czasem na prawdę bardzo śmieszne. Podsumowując spędziliśmy bardzo fajny urlop w Tunezji

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Hotel
    3.6
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    3.6
  • Atrakcje
    i sport
    3.7
  • Obsługa
    4.2
HolidayCheck
Ocena El Mouradi Skanes:
3.7 / 6

Palenisko śmieci! 2007-08-26
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    2.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

3.7
Dla ceniących spokój 2008-03-17
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony przy pięknej plaży. Ładnie wyposażony, duży ogród i baseny. W sam raz dla chcących od...
więcej

5.6
Miły wypoczynek. 2008-05-11
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Bardzo ładny hotel, położony w spokojnej okolicy, z możliwością zwiedzania Souse i Monastiru. Plaża ...
więcej

5.8
Super hotel dla rodzin z dziećmi 2008-06-22
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.3

Bardzo jestem zadowolona z pobytu w tym hotelu. Z pewnością bym do niego wróciła jeszcze raz. Napraw...
więcej

5.3
Bardzi fajnie 2008-07-20
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    6.0

hotel cudowny, obsluga wspaniala, jedzenie bajka. minus plaza smierdza ca brudna pelna muchpodobno s...
więcej

5.3
Boscy animatorzy 2008-07-26
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

swietny klimat, fantastyczni ludzie:) a Ci co tak narzekaja to proponuje jechac na wakacje za 10 tys...
więcej

5.8
Było super! 2008-09-12
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.5

4.7
Duży plus 2008-09-19
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Wszystko dobrze zorganizowane. Dla ceniących spokój drugi basen. Duże czyste pokoje. Jedzenie w du...
więcej

5.4
Mimo pory roku hotel żył i był gościnny 2008-10-21
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.3

Przez dwa tygodnie nie widziałem, aby ktoś się kąpał w basenie. Jednak listopad jest zimnym miesiące...
więcej

5.0
Przyzwoity 2009-05-25
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.5

4.0
Fajne miejsce na odpoczynek poza sezonem 2009-05-31
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    2.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.0

4.4
Nie dla niepalących! 2009-06-14
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

4.2
Hotel wart polecenia! 2009-08-07
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.0

4.9
Bardzo udane rodzinne wakacje 2009-08-11
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

4.4
Raczej ok 2009-10-02
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.1
Zdecydoanie nie polecam 2009-10-10
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    2.5
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    2.5

2.9
Hotelowi należą sie te cztery gwiazdki 2009-10-27
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

4.8
Odradzam 2010-01-18
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    2.0

3.2
Żadna rewelacja, ale ogólnie ok 2010-01-29
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    3.0

4.5
Godny polecenia dla "pozytywnie nastawionych" 2010-04-29
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Rewelacja ! 2010-06-13
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Super wakcje 2010-06-23
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Polecam.Nie słuchajcie malkontentów.Wszystko ok 2010-07-08
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.3

Polecam.Nie słuchajcie malkontentów.Część stara i nowa to rzecz gustu.Stara to wystrój w patynowanym...
więcej

5.2
Rewelacja! 2010-09-09
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.5

Najpiekniejsze wakajce! Jedynym minusem sa muchy! przeogromne ich iloci;p ale reszta, to same plusy!...
więcej

5.4
Ponoć najlepszy hotel w Tunezji 2010-09-13
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Hotel dla rodziny z dziećmi i paczki znajomych też 2010-09-14
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.0

5.0
Ciekwy hotel 2011-03-27
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.8

Podsumowując miła okolica, mozliwość wyjścia do ciekawych lokali, dobra komunikacja między miastami....
więcej

5.5
Hotel na przyzwoitym poziomie 2011-06-28
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Hotel piękny, czysty i ładnie usytuwany 2011-06-30
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Można powiedzieć że wszystko co powinno być w hotelu to było ok.Jedzenie bardzo urozmaicone,ciepłe,t...
więcej

5.6
Polecam El Mouradi Skanes Beach 2011-08-16
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Polecam 2011-08-21
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
El Mouradi Beach Skanes 2011-11-06
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.5
Hotel dla niewymagających 2011-11-12
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.2
Świetne wakacje 2012-02-09
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Polecam 2012-06-10
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
HOTEL FAJNY, PLAŻA I MORZE JUŻ NIEKONIECZNIE 2012-06-19
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.5

Plusy: czysty, zadbany hotel, czyste pokoje, dobra obsługa, przyzwoite jedzenie (choć a`la carte roz...
więcej

4.9
Hotel godny polecenia 2012-06-27
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Bardzo sie cieszę, że wybrałam ten hotel. Były to jedne z moich najlepszych wakacji jak dotąd. Na wa...
więcej

5.8
Bardzo fajne wakacje 2012-06-28
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.3

Bardzo fajny hotel prócz plaży nie mam się do czego przyczepić byłam z 2 letnim dzieckiem. Jedzenie ...
więcej

5.1
Polecam jesteśmy zadowoleni 2012-07-13
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.0

4.2
Nie polecam, poniżej oczekiwan! 2012-07-18
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

3.7
Polecam 2012-07-30
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

5.2
Fajne wakacje ale... 2012-08-11
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Cudowne i niezapomniane wakacje 2012-08-23
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony pomiędzy Sousse, a Monastirem.Ja zakochałam się w mieście Sousse . W hotelu jeśli pra...
więcej

5.9
Tunezja po raz pierwszy 2012-08-23
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Wakacje w El Mouradi 2012-08-25
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.2
Dobry hotel na wczasy nawet w sezonie 2012-08-29
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.7
Polecam zdecydowanie 2012-08-30
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.7

Hotel bardzo dobry. Zdjęcia nie odzwierciedlają w pełni warunków w hotelu - jest zdecydowanie lepiej...
więcej

5.4
Wakacje październik Tunezja El Mouradi Skanes 2012-09-08
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Hotel cudny, w pełni godny polecenia! 2012-09-17
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Duży hotel z dobrym jedzeniem 2012-09-19
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
El Mouradi Skanes Beach: świetne miejsce. 2012-10-03
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.5

Bardzo dobry hotel dla osób niewymagających chcących spędzić udane wakacje. Duży hotel, duża oferta ...
więcej

5.4
El Mouradi, fajny hotel za nieduże pieniądze 2012-10-11
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Miło, spokojnie, super 2013-03-11
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

witam z czystym sumienie polecam ten hotel wszystko było jak należy jedyną rzeczą która mi się ni...
więcej

4.5
Miły i czysty hotel, ale kiepska plaża 2013-04-10
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Udany wypoczynek 2013-07-23
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.0

Jestem zadowolony z pobytu w tym hotelu, czysty, dobre jedzenie (trochę tylko uciążliwe kolejki w st...
więcej

5.3
Hotel dla rodzin z dziećmi 2013-07-27
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

4.0
Bardzo doby hotel 2013-08-04
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel przez przypadek ale godny polecenia 2013-08-04
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Najlepszy hotel w Skanes 2013-12-26
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

To były wspaniałe i miłe wakacje w tym hotelu. Obsługa bardzo miła. Małym problemem były latające w...
więcej

5.4
4 gwiazdki? Nie ma mowy! 2014-03-30
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

2.8
Całkiem niezły hotel 2014-04-02
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Rewelacyjny hotel 2014-07-09
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo duży, ładny, czysty i na okres wakacji wystarczający. Jedzenie urozmaicone, drinki dob...
więcej

5.7
Wczasy 2014 2014-07-23
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Dla tych, co lubią baseny i smażing 2014-07-28
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

3.8
Ciężko określić... 2014-08-19
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.0

3.6
Odpowiedni hotel za odpowiednią cenę 2014-09-07
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    4.0

Hotel jak za swoją cenę bardzo dobry. Podobno jeden z najlepszych w Skanes (miedzy sousse a monastir...
więcej

4.8
Fajny hotel dla grupy przyjaciół! 2015-03-09
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Miło i wesoło 2015-07-03
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Hotel nie jest nowy ale nie mozna tez powiedziec ze stary, ale czysty i zadbany, w nowszej czesci w...
więcej

5.5
Hotel El Mouradi Skanes Beach 2015-09-23
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    6.0

Tak jak wspominam , MORZE okropnie brudne niczym nasz Bałtyk miejscami gorsze a to przez sąsiadując...
więcej

5.3
Świetny hotel, super jedzenie, miła obsługa, czysto 2015-10-16
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.3

Polecam wszystkim ten hotel chociarzby ze wzgledu bliskosci morza.Spędziliśmy tam cudne 7 dni,wszyst...
więcej

5.6
Wyśmienite jedzenie 2015-10-18
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Skanes:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.8

Jedzenie na poziomie europejskim,czysto w pokojach i całym hotelu,dobrze chroniony obiekt,obsługa up...
więcej

5.6

El Mouradi Skanes - możliwości zakwaterowania:

pok. 2 os. z widokiem na morze std sea view
Pokój 2-osobowy
Pokój 1-osobowy
junior suite dbl
standard dbl
standard [sea view] dbl
STANDARD ROOM
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os.+2 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
STANDARD SEA VIEW
JUNIOR SUITE

El Mouradi Skanes - Możliwości wyżywienia:


El Mouradi Skanes - miasta wylotu:


El Mouradi Skanes - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel El Mouradi Skanes? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00