cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Sunny Beach, Morze Czerwone
1 / 70
Udogodnienia hotelu Three Corners Sunny Beach
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Three Corners Sunny Beach
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Hurghada
Ocena hotelu Three Corners Sunny Beach:
4.2 / 5
Średnia z 18 opinii
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Sunny Beach:
  • Lokalizacja
    3.7
  • Hotel
    4.6
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.4
  • Atrakcje
    i sport
    3.8
  • Jakość
    do ceny
    4.2
Ocena hotelu:
4.2 / 5
Średnia z 18 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 października 2018

Hotel Three Corners Sunny Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 km od centrum Hurghady
  • zadbane pokoje, 2 baseny, 3 zjeżdżalnie, leniwa rzeka, program animacyjny
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Położony tuż przy plaży z bezpłatnym serwisem i pomostem do nurkowania jest doskonałym pomysłem na rodzinne wakacje. Na miejscu moc atrakcji dla najmłodszych: baseny ze zjeżdżalniami, miniklub, gry i zabawy sportowe, a dla dorosłych dużo propozycji na aktywne spędzenie czasu: aerobik, minigolf czy siatkówka plażowa. Hotel oferuje popularną formułę all inclusive oraz zadbane i funkcjonalnie wyposażone pokoje, które zapewnią wygodny wypoczynek dla całej rodziny.

POŁOŻENIE:

ok. 20 km od centrum HURGHADY, ok. 8 km od El Gouny; ok. 24 km od lotniska w Hurghadzie; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie; bus hotelowy do Hurghady i El Gouny (płatny).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, pomost, przy brzegu rafa koralowa, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2009 r., systematycznie odnawiane pokoje, 303 pokoje, budynek główny i 9 budynków z pokojami, 2 piętra, lobby, całodobowa recepcja, 3 restauracje: Soleil - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, Shams Beach przy plaży z przekąskami, dostępne foteliki dla dzieci, Dolce Vita przy basenie - á la carte, kuchnia włoska i belgijska, dostępne foteliki dla dzieci, wymagana wcześniejsza rezerwacja, 40 EGP zniżki/os. dla Gości hotelu, bar Soleil w lobby, bar przy basenie, bar przy plaży; supermarket, apteka, fotograf, sklep z pamiątkami, jubiler, bankomat; taras, zadbany ogród, punkt internetowy (do 250 MB bezpłatnie/pokój), internet bezprzewodowy (do 250 MB bezpłatnie/pokój); za opłatą: room-service, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji, codziennie bezpłatnie butelka wody); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 33 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, słodka woda, ok. 900 m², gł. do 1,35 m, 3 zjeżdżalnie dla dorosłych, połączony z leniwą rzeką i brodzikiem dla dzieci, basen, słodka woda, ok. 1500 m², gł. 1,45 m, basen dla dzieci, podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, ok. 1200 m², gł. 0,6 m, zjeżdżalnie dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; tenis stołowy, rzutki, krykiet, boccia, minigolf, aerobik, joga, aqua aerobik, water polo, siatkówka plażowa; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (0-4 lata pod opieką rodziców, 4-12 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci, dyskoteka, amfiteatr; za opłatą: sporty wodne na plaży: nurkowanie, kitesurfing; centrum spa: bezpłatnie: siłownia; płatne: sauna, łaźnia parowa, zabiegi pielęgnacyjne, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-20.30) w formie bufetu w restauracji Soleil, późne śniadanie (10.30-11.30) i przekąski (15.00-17.00) w restauracji Shams Beach; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/1220004571-5;, www.threecorners.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 km od centrum Hurghady
  • zadbane pokoje, 2 baseny, 3 zjeżdżalnie, leniwa rzeka, program animacyjny
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Elegancki i nowoczesny hotel składający się z budynku głównego i niskich aneksów na rozległym terenie. Prestiżowa sieć hotelowa, bogate zaplecze rekreacyjne, spokojna okolica, idealne miejsce dla rodzin z dziećmi. Three Corners Sunny Beach według oficjalnej klasyfikacji jest hotelem 4-ro gwiazdkowym. Nasza ocena to 5 gwiazdek.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

p { margin-bottom: 0.21cm; }

p { margin-bottom: 0.21cm; }

Położenie

Przy ładnej, piaszczystej, prywatnej plaży (z drewnianym pomostem do morza), między Hurghadą, a miasteczkiem El Gouna, 10 km od lotniska, tyle samo od centrum Hurghady.

Wyposażenie

Hol powitalny z całodobową recepcją, restauracja główna Soleil (posiłki główne, kulinarne wieczory tematyczne, np. Smaki Włoch, Orientalna Noc, Dookoła Świata), Shams Beach Restaurant z panoramicznym widokiem na morze, Dolce Vita - włoska restauracja z zewnętrznym tarasem, 3 bary: w lobby (czynny do godz. 02.00), przy basenie i na plaży, kafejka internetowa, sala konferencyjna, bankomat, punkt wymiany walut, sklepiki, pralnia.

Pokoje

300 tradycyjnie urządzonych, komfortowych pokoi. Wszystkie mają balkon lub taras (widok na baseny, częściowo na morze), klimatyzację sterowaną indywidualnie, TV sat, minibar, telefon, sejf, łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów. Istnieje możliwość rezerwacji pokoi rodzinnych oraz superior.

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania (07.00-10.00), obiady (12.30-15.00) i kolacje (18.30-21.00) w formie bufetów, po południu przekąski. Napoje ciepłe, zimne oraz alkohole lokalne serwowane do posiłków głównych, a w wyznaczonych barach od godz. 10.00 do północy.p { margin-bottom: 0.21cm; } p { margin-bottom: 0.21cm; śniadania (w godzinach 07- 10.00) i kolacje ( w godzinach 18.30- 21.00) w formie bufetów w restauracji głównej, obiady (w godzinach 12.30 -15.00): wybór sałatek, kanapki, pizza, frytki, danie dnia, po południu przekąski i herbata, lody, do posiłków napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne, np. wino i p

Sport i rozrywka

2 baseny (jeden z nich z mostkiem, zjeżdżalniami wodnymi, gejzerem i ze sztuczna rzeczką) z tarasami słonecznymi, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, piłka wodna, aerobik w wodzie, gimnastyka, minigolf, bilard, szachy, fitness, centrum sportów wodnych, animacje w dzień i wieczorem min. karaoke, bingo, pokazy filmowe i folklorystyczne, muzyka na żywo, przejażdżki na wielbłądach, noc orientalna. W pobliżu działa renomowany klub nurkowy Orca Dive Clubs, 8 km od hotelu znajduje się pole golfowe.

Dla dzieci

Brodzik, zjeżdżalnie wodne i inne wodne atrakcje (np. grzybek, „ośmiornica”), codziennie (10.00-17.00) zajęcia sportowe i rekreacyjne w klubie Trixie Kids Club (podział na grupy wiekowe 4-8 lat, 8-12 lat), plac zabaw, pokój zabaw, minidyskoteki wieczorem, menu dziecięce, łóżeczka dla niemowląt, wysokie krzesełka.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 15 USD. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 18$. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską (15 USD lub 18 USD), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 km od centrum Hurghady
  • zadbane pokoje, 2 baseny, 3 zjeżdżalnie, leniwa rzeka, program animacyjny
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

w trakcie klasyfikacji

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

*    Hotel położony między Hurghadą a El Gouną, oddalony 15 min drogi od centrum i 20 min od lotniska.

Plaża

*    Piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu, wejście do wody z pomostu.

Zakwaterowanie

*    303 pokoje zlokalizowane w kilku budynkach; *    Typy pokoi: standardowe (33 m2), family (33 m2 - jeden pokój), grand family (51 m2 - jeden większy pokój); *    Wyposażenie: łazienka z WC i suszarką do włosów, klimatyzacja, lodówka, telewizor, telefon, sejf, balkon lub taras. Z pokoi rozciąga się widok na morze, basen lub ogród.

Restauracje i bary

*    3 restauracje (główna, przy plaży, a'la carte Dolce Vita - bon na 40 LE) *    3 bary (w lobby, na plaży i przy basenie)

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, przekąski oraz lody. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji podawane są między 10.00 a 24.00.

Sport i Rozrywka

*    2 baseny (podgrzewane w sezonie zimowym), zjeżdżalnie; *    Bezpłatnie: siłownia, rzutki, tenis stołowy, siatkówka, aerobik, boccia, mini golf, program animacyjny dla dzieci i dorosłych; *    Odpłatnie:  szkoła nurkowa, przejażdżki na wielbłądzie.

Dla dzieci

*     Duży brodzik z parkiem wodnym i zjeżdżalnią, mini klub, plac zabaw, animacje.

Pozostałe udogodnienia

*    Płatne centrum SPA (masaże, sauna, łaźnia), fryzjer, manicure i pedicure, sklepiki, pralnia, opieka medyczna, kawiarenka internetowa oraz płatne Wi-Fi (bezpłatnie jest tylko 250MB).

Naszym zdaniem

*    Hotel o wciąż rosnącej popularności, stanowi idealną propozycję dla rodzin z dziećmi, oraz osób poszukujących wypoczynku w spokojnej okolicy.

Strona internetowa

*    www.threecorners.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 km od centrum Hurghady
  • zadbane pokoje, 2 baseny, 3 zjeżdżalnie, leniwa rzeka, program animacyjny
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Położony tuż przy plaży z bezpłatnym serwisem i pomostem do nurkowania jest doskonałym pomysłem na rodzinne wakacje. Na miejscu moc atrakcji dla najmłodszych: baseny ze zjeżdżalniami, miniklub, gry i zabawy sportowe, a dla dorosłych dużo propozycji na aktywne spędzenie czasu: aerobik, minigolf czy siatkówka plażowa. Hotel oferuje popularną formułę all inclusive oraz zadbane i funkcjonalnie wyposażone pokoje, które zapewnią wygodny wypoczynek dla całej rodziny.

POŁOŻENIE:

ok. 20 km od centrum HURGHADY, ok. 8 km od El Gouny; ok. 24 km od portu lotniczego w Hurghadzie; płatny bus hotelowy do Hurghady i El Gouny.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, pomost, przy brzegu rafa koralowa, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, bar objęty formułą all inclusive.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2009 r., systematycznie odnawiane pokoje, 303 pokoje, budynek główny i 9 budynków z pokojami, 2 piętra, lobby, całodobowa recepcja, 3 restauracje: Soleil - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, Shams Beach przy plaży z przekąskami, dostępne foteliki dla dzieci, Dolce Vita przy basenie - á la carte, kuchnia włoska i belgijska, dostępne foteliki dla dzieci, wymagana wcześniejsza rezerwacja, 40 EGP zniżki/os. dla Gości hotelu, bar Soleil w lobby, bar przy basenie, bar przy plaży; supermarket, apteka, fotograf, sklep z pamiątkami, jubiler, bankomat; taras, zadbany ogród, punkt internetowy (do 250 MB bezpłatnie/pokój), internet bezprzewodowy (do 250 MB bezpłatnie/pokój); za opłatą: room-service, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji, codziennie bezpłatnie butelka wody); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 33 m², większy, przedzielony ścianą, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, słodka woda, ok. 900 m², gł. do 1,35 m, 3 zjeżdżalnie dla dorosłych, połączony z leniwą rzeką i brodzikiem dla dzieci, basen, słodka woda, ok. 1500 m², gł. 1,45 m, basen dla dzieci, podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, ok. 1200 m², gł. 0,6 m, zjeżdżalnie dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; tenis stołowy, rzutki, krykiet, boccia, minigolf, aerobik, joga, aqua aerobik, water polo, siatkówka plażowa; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (0-4 lata pod opieką rodziców, 4-12 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci, dyskoteka, amfiteatr; za opłatą: sporty wodne na plaży: nurkowanie, kitesurfing; centrum spa: bezpłatnie: siłownia; płatne: sauna, łaźnia parowa, zabiegi pielęgnacyjne, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-20.30) w formie bufetu w restauracji Soleil, późne śniadanie (10.30-11.30) i przekąski (15.00-17.00) w restauracji Shams Beach; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/1220004571-5, www.threecorners.com

GRATIS:

serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 km od centrum Hurghady
  • zadbane pokoje, 2 baseny, 3 zjeżdżalnie, leniwa rzeka, program animacyjny
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:
Przestronny hotel o dużym, zadbanym ogrodzie wewnętrznym należący do znanej i cenionej sieci hotelowe Three Corners. Oddalony jesto ok. 25 km na północ od centrum Hurghady, ok. 6 km na południe od El Gouny orazok. 25 km od lotniska.
Plaża:
Obiekt usytuowany jest przy prywatnej, piaszczysto-żwirowej plaży z molo z dostępem do niewielkiej rafy koralowej (zalecane obuwie kąpielowe). Na plaży ręczniki kąpielowe, leżaki oraz parasole - bezpłatne.
Do dyspozycji gości:
Recepcja 24-godz., sklep z pamiątkami, mini market, pralnia. Hotel posiada restaurację główną Soleil, restaurację Shams na plaży, restaurację a'la carte Dolce Vita serwująca kuchnię włoską oraz kilka barów, w tym:lobby bar Soleil, bar przy basenie Sunset Pool Bar ibar na plaży Peanuts Beach Club. Klienci skorzystać mogą także z 3 basenów zewnętrznych (1 z nichpodgrzewany zimą) oraz brodzika. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe przy basenie - bezpłatne. Hotel posiada udogodnienia dla niepełnosprawnych.
Pokoje:
Ponad 300pokoi 2-osobowych typu standard o pow. ok 25 m2 z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, wyposażonych w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę (prysznic, WC, suszarka do włosów), TV-sat, telefon, mini bar (odpłatnie), sejf oraz balkon lub taras. Kilka pokoi przystosowanych dla niepełnosprawnych.
Wyżywienie:
All Inclusive obejmujące: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:30-14:30) oraz kolacje(18:30-21:00) serwowane w restauracji głównej w formie bufetu. W ciągu dnia serwowane są także ciepłe i zimne przekąski (10:00-12:00i15:00-16:00) oraz lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-00:00) w wyznaczonych barach. All Inclusive nie obejmuje świeżo wyciskanych soków, napojów butelkowanychoraz importowanych alkoholi.
Program sportowy i animacyjny:
Animacje dla dzieci i dorosłych - gry i zabawy, gimnastyka, aerobik w wodzie, nauka i pokazy tańca oraz muzyka na żywo. Dodatkowotenis stołowy, siatkówka plażowa, piłka nożna na plaży, piłka wodna, rzutki, siłownia, a przyplaży centrum sportów wodnych (płatne dodatkowo). Na terenie hotelu za dodatkową opłatą można skorzystać także z sauny, jacuzzi,łaźni parowej orazmasaży. W El Gouna znajduje się ponadto najbliższe pole do mini golfa.Dla najmłodszychhotel posiadabrodzik, plac zabaw, a także mini klub z bogatym programem animacyjnym!
Internet:
Na terenie hotelubezpłatny dostęp do sieci WiFi przy transferze do 250 MB na pokój na tydzień (po wykorzystaniutego transferu inernet płatny dodatkowo). Za dodatkową opłatą przewodowy dostęp do internetu.
Kategoria lokalna:
****
Strona www:
www.threecorners.com
Naszym zdaniem:
Bardzo dobra opcja na wakacje w gronie rodziny i przyjaciół.Hotel oferuje duży wybór animacji orazusługi na najwyższym poziomie!

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: R.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Wizy
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Świadczenia
Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy kazdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Inne
EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabrać euro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walut w hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Czas
Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l - 3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie Hurghada
Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozkłady.
Wycieczki lokalne
Kair - Centrum arabskiego świata
Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu. W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie), Sfinks i piramidy: Cheposa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 35 LE), najstarszy meczet Kairu - Meczet Amr Ibn Asa, kościół koptyjski, instytut papirusów oraz wytwórnia perfum. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95 USD.
Nurkowanie głębinowe
Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie na rafach i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
Cena ok. 55 USD.
W galabiji przez Hurghadę!
Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta - Dahar, a dalej - akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
Cena ok. 60 USD.
Safari - Sahara Park
Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, gdzie można poznać zwyczaje Beduinów i poznać prostotę ich życia. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
Cena ok. 55 USD.
Luksor i Karnak
Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95 USD.
Jungle Aqua Park
Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego - idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
Cena ok. 50 USD.
Katamaran
Fascynująca, trwająca około 2 godzin wyprawa łodzią, dryfującą pomiędzy rafami- możliwość podziwiania podwodnego świata.
Cena ok. 40 USD.
Ponadto dla chętnych wycieczki:
Kair samolotem (ok. 300 USD), wyspa Giftun (ok. 35 USD), Hurghada City Tour (ok. 25 USD), Dolphin Show (ok. 40 USD) - dokładne ceny dostępne u rezydenta na miejscu.
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow Tours, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy kazdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabrać euro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walut w hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Czas
Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l - 3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie Hurghada
Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozkłady.

Wizy

Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.

Wycieczki lokalne

Kair - Centrum arabskiego świata
Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu. W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie), Sfinks i piramidy: Cheposa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 35 LE), najstarszy meczet Kairu - Meczet Amr Ibn Asa, kościół koptyjski, instytut papirusów oraz wytwórnia perfum. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95 USD.
Nurkowanie głębinowe
Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie na rafach i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
Cena ok. 55 USD.
W galabiji przez Hurghadę!
Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta - Dahar, a dalej - akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
Cena ok. 60 USD.
Safari - Sahara Park
Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, gdzie można poznać zwyczaje Beduinów i poznać prostotę ich życia. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
Cena ok. 55 USD.
Luksor i Karnak
Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95 USD.
Jungle Aqua Park
Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego - idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
Cena ok. 50 USD.
Katamaran
Fascynująca, trwająca około 2 godzin wyprawa łodzią, dryfującą pomiędzy rafami- możliwość podziwiania podwodnego świata.
Cena ok. 40 USD.
Ponadto dla chętnych wycieczki:
Kair samolotem (ok. 300 USD), wyspa Giftun (ok. 35 USD), Hurghada City Tour (ok. 25 USD), Dolphin Show (ok. 40 USD) - dokładne ceny dostępne u rezydenta na miejscu.
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow Tours, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 km od centrum Hurghady
  • zadbane pokoje, 2 baseny, 3 zjeżdżalnie, leniwa rzeka, program animacyjny
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Hurghada, Egipt

Położenie

bezpośrednio nad morzem, dobre warunki do nurkowania. Do miejscowości El Gouna ok. 8 km, do centrum Hurghady ok. 12 km (do obu miejscowości transfer hotelowym busem za opłatą).

Plaża

hotelowa, piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu, dostęp do morza ułatwia pomost. Leżaki, parasole, ręczniki kąpielowe na plaży bezpłatnie. Na plaży Peanuts Beach Club.

Wyposażenie

komfortowy hotel należący do belgijskiej sieci Three Corners oferuje 303 pokoi w budynku głównym oraz dwupiętrowych budynkach bocznych. Do dyspozycji Gości: lobby, recepcja, restauracja w formie bufetu z tarasem, restauracja na plaży, włoska restauracja a la carte Dolce Vita z tarasem (za opłatą), bar, minimarket. Na terenie zewnętrznym znajdują się 2 baseny ze słodką wodą (jeden ze zjeżdżalniami), bar przy basenie. Leżaki, parasole, ręczniki kąpielowe przy basenach bezpłatnie. www.threecorners.com

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

komfortowe. Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze (1-3A): klimatyzacja (sterowana indywidualnie), minibar (za opłatą), TV sat. (ekran LCD), telefon, sejf, kącik do wypoczynku, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje rodzinne z bocznym widokiem na morze (2B): przestronniejsze, 1 pokój z optycznie wydzieloną częścią sypialną; wyposażone jak pok. 2A.

Dzieci

oddzielny brodzik, minikluby Trixie Kids (4-8 lat), Trixie Cool (9-12 lat). W mini klubach o dzieci troszczy się specjalnie przeszkolony personel. Plac zabaw, zjeżdżalnia, ośmiornica, gejzery, grzybek, menu dla dzieci w restauracji, pokój z grami. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Dostęp do internetu

WI-FI na terenie ogólnodostępnym do 250 MB gratis, powyżej za opłatą, kącik internetowy (za opłatą).

Sport

aerobik, tenis stołowy, siatkówka plażowa, piłka wodna, rzutki, gimnastyka w wodzie, boccia, minigolf. Za opłatą: bilard, nurkowanie, nauka nurkowania, przejażdżka na wielbłądzie, masaże (specjalny namiot na plaży). Spa Oasis za opłatą.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji Soleil. Późniejsze śniadanie w restauracji na plaży, Lekki obiad w formie bufetu w restauracji na plaży (sałatki, przekąski, kanapki, specjalność dnia). Przekąski w godz. 15-16:00. Kawa, herbata, ciasteczka w godz. 16-17:00. Lody w godz. 10:-17:00. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) oraz bezalkoholowe w godz. 10-24:00.

Zniżki

DLA DZIECI 2-13 LAT: pobyt gratis.

Polecamy

  • 3 baseny, w tym jeden o wymiarach olimpijskich
  • zjeżdżalnie
  • dużo atrakcji dla dzieci
  • wysoki standard usług gwarantowany przez belgijską sieć hotelową
  • ok
    Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.


    Ecco Holiday
    • Standard
      star
    • Lokalizacja

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 km od centrum Hurghady
    • zadbane pokoje, 2 baseny, 3 zjeżdżalnie, leniwa rzeka, program animacyjny
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Egipt/Hurghada

    Opis

    Hotel położony w spokojnej okolicy, między Hurghadą, a miasteczkiem El Gouna, Dziewięć 2-piętrowych budynków, w których mieszczą się czyste, komfortowe pokoje, 1 basen sportowy oraz 2 baseny o nieregularnym kształcie idealnie wkomponowane w ogród palmowy, Przestronna, elegancka restauracja serwująca smaczne, urozmaicone dania, Atrakcje dla dzieci i dorosłych,

    Lokalizacja

    w Hurghadzie, przy plaży, ok. 15 km od lotniska.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 301, restauracje - 1, restauracje a'la carte - 2, bary - 3, baseny odkryte - 2, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, ogród, mini market, jubiler, opieka lekarska (płatna).

    Basen

    1 basen odkryty o wymiarach olimpijskich, 2 baseny odkryte - rekreacyjne (zimą podgrzewane), w tym jeden ze zjeżdżalniami, leżaki, parasole, ręczniki bezpłatne; brodziki dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), internet bezprzewodowy, lodówka, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty, telewizor LCD. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób. RODZINNE - pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka ( albo 2 osób dorosłych i 2 dzieci)

    Plaża

    prywatna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście, przy hotelu, prysznic, parasole, leżaki, ręczniki.

    Sport na plaży

    siatkówka, sporty wodne (płatne).

    Sport i fitness

    tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), mini golf, siłownia.

    Rozrywka

    muzyka na żywo, okazjonalnie program artystyczny, animacje.

    Dla dzieci

    mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, animacje.

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive, Dopłaty do kolacji w dniach 24/12 i 31/12 są obowiązkowe!

    All Inclusive

    śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu w głównej restauracji; przekąski serwowane w barze przy plaży; lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe

    Informacje dodatkowe

    Bezpłatny dostęp do Wi-Fi do 250 MB. Płetne po przekroczeniu limitu , Lodówka w pokojach uzupełniana wodą,

    Cena zawiera

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę 25 USD/os. (od 1.05.2014), ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka* Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie. Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem z Egiptu. *w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka

    Obsługa na miejscu

    Opieka polskojęzycznego przedstawiciela.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

    ok
    Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.


    Prima Holiday
    • Standard
      star
    • Lokalizacja

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 km od centrum Hurghady
    • zadbane pokoje, 2 baseny, 3 zjeżdżalnie, leniwa rzeka, program animacyjny
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Oddalony ok. 18 km od centrum Hurghady - Sakkala, 6 km od El Gouny, do obu tych miejscowości kursuje bus hotelowy (odpłatnie). Odległość od lotniska to ok. 25 km. 8 km od hotelu znajduje się pole golfowe.

    PLAŻA

    Prywatna plaża hotelowa przy hotelu, z pomostem. Przy brzegu rafa koralowa, zalecamy obuwie ochronne. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatnie.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 4* Należący do sieci Three Corners, kompleks hotelowy z licznymi atrakcjami dla dzieci, składa się z dziewięciu dwupiętrowych budynków.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, lobby, kantor, restauracja główna, restauracja a'la carte Dolce Vita, restauracja Shams na plaży, bar w lobby, bar na plaży, bar przy basenie. Lekarz na wezwanie, usługi pralni chemicznej, wypożyczalnia samochodów. Hotel akcpetuje karty kredytowe Visa, Master Card.

    INTERNET

    bezpłatny internet WiFi 250 MB na pokój na pobyt. Punkt internetowy za opłatą.

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    Sala konferencyjna.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: 2 baseny (1 podgrzewany w okresie zimowym), basen ze zjeżdżalniami, leżaki i parasole przy basenie, ręczniki plażowe, siłownia, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, boccia, programy animacyjne - gry i zabawy m.in. szachy, badminton, mini golf, Odpłatnie: centrum Spa, masaże, sauna, łaźnia turecka, łaźnia parowa, salon piękności, fryzjer, przejażdżki na wielbłądach, centrum nurkowe,

    DLA DZIECI

    brodzik, zjeżdżalnie wodne dla juniorów, plac zabaw, hotelowe cluby dla dzieci w dwóch kategoriach wiekowych 4-8 lat i 8-12 lat, wysokie krzesełka w restauracji, bezpłatne łóżeczka na zamówienie przed wylotem,

    ZAKWATEROWANIE

    Oferuje 303 pokoje. Pokój typu Standard: dwuosobowy z możliwością jednej dostawki, wyposażony w klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, TV/SAT, telefon, odpłatny minibar za opłatą, bezpłatny sejf oraz balkon lub taras. pokój typu Family Room: wyposażony identycznie jak pokój standardowy, posiada dwa pojedyncze łóżka oraz dwuosobową sofę.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, późne śniadanie popołudniowa kawa, herbata, ciastka. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, mini baru w pokoju.

    INFORMACJE DODATKOWE

    www.threecorners.com Ocena HCH 49 Rekomendacja turystów 82%.

    CENA

    Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WARUNKI WJAZDOWE

    wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

    ok
    Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.


    ETI
    • Standard
      star
    • Lokalizacja

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 km od centrum Hurghady
    • zadbane pokoje, 2 baseny, 3 zjeżdżalnie, leniwa rzeka, program animacyjny
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Egipt/Hurghada

    Położenie

    Hotel położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży, do centrum Hurghady z licznymi restauracjami i sklepami ok. 8 km, do starego miasta ok. 12 km., do lotniska ok. 15 km.

    Wyposażenie

    Hotel został wyremontowany w 2014 r., oferuje 303 pokoje, rozmieszczone w 3-piętrowym budynku. Do dyspozycji Gości; hol powitalny z recepcją, sejf, bankomat, bar w lobby, fryzjer, sklepy, restauracja główna, restauracje a la carte ( azjatycka, włoska, międzynarodowa, śródziemnomorska) i 3 bary, WIFI w lobby oraz kącik internetowy za opłatą. Na zewnątrz kompleks basenowy w ogrodzie, kilka basenów ogrzewanych w sezonie zimowym, oddzielny brodzik dla dzieci, zjeżdżalnie, bar przy basenie, taras słoneczny. Leżaki, materace, ręczniki kąpielowe przy basenie i na plaży bez opłaty. Bar na plaży, gdzie sezonowo serwowane są przekąski i napoje orzeźwiające.

    Pokoje

    Pokoje dwuosobowe (ok. 33 m2), strefa wypoczynkowa, sejf, minibar za opłatą, dostęp do Internetu oraz WIFI za opłatą, telefon, DVD, TV sat., klimatyzacja (sterowana indywidualnie) i ogrzewanie, wentylator (sterowane centralnie), balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje rodzinne; ok. 51 m2, większe, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

    Sport i Rozrywka

    Piłka plażowa, tenis stołowy, rzutki, gimnastyka w wodzie, wodne polo, aerobik, minigolf, boccia, programy animacyjne i przedstawienia, karaoke, imprezy na plaży. Za opłatą; sauna, spa, haman, masaże, zabiegi wellness, łaźnia turecka, jazda na wielbłądach, centrum nurkowe, park wodny.

    Dzieci

    Mini klub dla dzieci 10-17, plac zabaw, brodzik, zjeżdżalnie.

    Wyżywienie

    All inclusive; śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, po południu przekąski, ciastka, lody, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe jak; kawa, herbata 10-24 w barach na terenie hotelu.

    ok
    Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.


    Exim Tours
    • Standard
      star
    • Lokalizacja

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 km od centrum Hurghady
    • zadbane pokoje, 2 baseny, 3 zjeżdżalnie, leniwa rzeka, program animacyjny
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Egipt/Hurghada

    Kategoryzacja hotelu

    kat. Exim Tours 4* kat. lokalna 4*

    Położenie

    - przy plaży - ok. 20 km od centrum Hurghady - ok. 24 km od lotniska w Hurghadzie

    Plaża

    - piaszczysto-żwirowa, łagodne zejście do morza, przy brzegu rafa koralowa, zalecane obuwie ochronne - leżaki i parasole (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon - mini bar (płatny, uzupełniany w wodę) - sejf (bezpłatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras - powierzchnia ok. 25 m2 Pokój Rodzinny - wyposażenie pokoju standardowego - powierzchnia ok. 33 m2

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen - 3 zjeżdżalnie dla dorosłych - tenis stołowy - siatkówka - siłownia - mini golf - krykiet - rzutki - joga - animacje   Płatne - masaże - sauna - jacuzzi - sporty wodne na plaży - centrum nurkowe

    Dla dzieci

    - basen - zjeżdżalnie - plac zabaw - mini klub

    Wyżywienie

     All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, późne śniadanie, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach, późna kolacja. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-24:00.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna (kuchnia międzynarodowa) - restauracja przy plaży z przekąskami - restauracja a la carte (płatna - kuchnia włoska i belgijska) - lobby bar - bar przy plaży - bar przy basenie  

    Dodatkowe informacje

    - Wi Fi (do 250 MB na pokój) - sklep - jubiler - bankomat do wymiany pieniędzy - hotel dysponuje 303 pokojami - rok otwarcia hotelu: 2009 r - www.threecorners.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

    Informacje paszportowo-wizowe

    Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

    ok
    Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.


    TUI
    • Standard
      star
    • Lokalizacja

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 km od centrum Hurghady
    • zadbane pokoje, 2 baseny, 3 zjeżdżalnie, leniwa rzeka, program animacyjny
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    HURGHADA/EGIPT

    Do dyspozycji gości

    • recepcja • ogród • 2 baseny • 4 restauracje 

    Wyposażenie

    • Wi-Fi (w całym hotelu) • recepcja • ogród • kantor • sejf • sklep z pamiątkami • butik • jubiler • sklepy • fryzjer • lekarz • pralnia (płatna) • parking • amfiteatr

    Dodatkowe udogodnienia

    • kantor • sejf • sklep z pamiątkami • butik • jubiler • sklepy • fryzjer • opieka medyczna • pralnia (płatna) • parking 

    Karty

    Visa, MasterCard 

    Liczba pokojów

    303

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki

    Dla dzieci

    • plac zabaw • łóżeczko dziecięce (w cenie) • basen dla dzieci • miniklub (dla dzieci w wieku 4-12 lat) • animacje dla dzieci • animacje dla młodzieży 

    Sport i wellness

    W cenie • sala fitness/siłownia: w ofercie firm zewnętrznych

    Płatne • strefa spa: w ofercie firm zewnętrznych
    • masaże
    • szkoła nurkowania PADI

    Rozrywka

    • przedstawienia

    • muzyka na żywo

    Pokoje

    Pokój rodzinny FZX1

    • 2-4 os. • ok. 51 m2 • widok na basen/widok na morze • balkon lub taras • klimatyzacja (w cenie) • sejf • minibar (płatny) • prysznic • suszarka do włosów • WC • TV • Wi-Fi: w cenie • w nowym budynku

    Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1

    • 2-3 os. • ok. 33 m2 • pokój dla osoby dorosłej z dzieckiem • balkon lub taras • klimatyzacja • sejf • minibar (płatny) • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • WC

    Pokój 2-osobowy DZX1

    • 1-3 os. • ok. 33 m2 • widok na morze/widok na basen • pokój dzienno-sypialny • balkon lub taras • klimatyzacja • sejf • minibar (płatny) • prysznic • suszarka do włosów • WC • Wi-Fi: za opłatą • TV

    Wyżywienie

    All inclusive • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu) • przekąski • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane lokalne napoje alkoholowe 

    Restauracje i bary • restauracje: 4
    • główna restauracja
    • restauracja: rodzaje kuchni: azjatycka, chińska, francuska, międzynarodowa, włoska, orientalna, ryby/owoce morza, bufet, rezerwacja wymagana
    • restauracja: rodzaje kuchni: włoska, a la carte, rezerwacja wymagana
    • restauracja: typ: dine around

    • bar w lobby "Soleil bar": styczeń - grudzień, codziennie


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    ok
    Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    Three Corners Sunny Beach to dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z pomostem do nurkowania, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, osobom pragnącym odpocząć w hotelu o dobrej jakości świadczonych usług oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę basenową oraz animacje i atrakcje dla najmłodszych.


    Mapa Hotelu Three Corners Sunny Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Hurghada)
    Wakacje w El Gouna, last minute i all inclusive w Hurghadzie
    Rejs na Giftun, wakacje w Hurghadzie - Egipt
    Piramidy w Gizie, wycieczka z Hurghady
    Kair, wycieczka fakultatywna z Hurghady
    Zwiedzanie Luxoru, wakacje w Egipcie
    Mahmya Beach w Hurghadzie
    Plaże Hurghady, wakacje w Egipcie
    Dahar, dzielnica Hurghady

    Opinie o Hotelu Three Corners Sunny Beach

    Wróciliśmy z tego hotelu jakiś miesiąc temu, po pierwsze było bardzo bezpiecznie, dbają o turystów i ich bezpieczeństwo. Teren hotelu bardzo ładny, czysty, zadbany, największą atrakcją cieszył się standardowo aquapark dla małych i dużych. Jedzenie jak na Egipt smakowało nam.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6

    Super hotel, nie za duży, nie za mały, taki w sam raz, ze świetnymi animacjami dla dzieci i dorosłych (tańce, aerobik itp), jedzenie bardzo smaczne, pokoje ładne i codziennie sprzątane. PS. Pani od Guest Relactions jest Polką :)))

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.6

    Miałem przyjemność wypoczywać w tym hotelu na początku stycznia tego roku. Super miejsce, bardzo fajne baseny, nawet są podgrzewane, plaża bez szału bo koralowa, ale można popływać bezpośrednio na głębi bo zejście jest z molo, świetne jedzenie i drinki, całkiem przyzwoite jak na lokalne warunki, a do tego sporo rozrywek o każdej porze dnia. Było fajnie, polecam!

    POLECAM:
    singlom, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.4

    Bardzo piękny, pachnący jeszcze świeżością hotel. Wygląda na niedawno wybudowany. Obsługa super profesjonalna, bardzo się starali. Pokoje duże, w pełni wyposażone. Kuchnia godna pochwały, bardzo duży wybór potraw (zwłaszcza na kolacje). Dania z różnych stron świata (włoskie makarony, orientalne potrawy itd). Szczerze polecam.

    POLECAM:
    wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4

    Generalnie bardzo fajnie, mogłoby być tylko więcej animacji, bo czasem hotel wygląda raczej niż sanatorium niż wakacyjny resort... poza tym super, plaża ładna, pokoje zadbane jednak łazienki do remontu. Są też sklepiki z pamiątkami, można coś kupić i wcale nie trzeba jechać do miasta.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.0

    polecam glównie dla rodzin z dziećmi,dużo basenów,animacji,zjeżdżalnie super... plaża też fajna,gruboziarnista,wejście do wody długie i bezpieczne dla maluchów... pokoje przyzwoite i fajnie urządzone... jedzenia mnóstwo,nie da się wszystkiego sprubować... super wakacje,napewno wrócimy!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6

    Rewelacja, hotel na doskonałym poziomie. Wszystko dopracowane w najmniejszych szczegółach. Pokoje przestronne (mieliśmy z widokiem na może), czyściutko. Plaża bardzo romantyczna, można też wygrzewać się nad basenem (są dwa, jeden z podgrzewaną wodą). Są też zjeżdzalnie dla dzieci i sporo animacji. Kuchnia serwuje bardzo smaczne jedzenie (i dużo), przez tydzień nie zdążylismy spróbować wszystkiego.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9

    Spory hotel, składa się z kilku budynków na rozległym terenie, poza nim w sumie jest tylko pustynia, do Hurghady też daleko, bliżej i ładniej jest w El Gounie, polecam. Miejsce raczej dla osób nastawionych na aktywne spędzanie czasu, rozrywek jest dużo, można pływać, oglądać rafę (nie tak bogatą jak w Marsa, ale jakaś jest), można wypożyczyć deskę i popróbować swoich sił. Poza tym miejsce raczej spokojne... Mi tam się podobalo i chętnie kiedyś wrócę.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.1

    Wypoczywaliśmy z żoną na początku października -przeszkadzał silnie wiejący wiatr. Ze stołówki nie wychodziliśmy głodni zawsze można było coś wybrać , owoców stanowczo było za mało jak na lekarstwo.Lokalizacja na znacznym uboczu ale my wiedzieliśmy gdzie znajduje się ten hotel .Ja z żoną wróciliśmy bardzo zadowoleni. Cały pobyt spędzaliśmy na plaży, dużym mankamentem to przedpołudniowy odpływ .

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    3.7

    Byłem wraz z rodziną. Hotel w przedniej części jeszcze nie wykończony. Piękny ogród,pokoje czyste, jedzenie ok. barmani wporządku. Animacje dla dzieci tragedia. Sytuacje ratował basen ze zjezdzalniami. No i standard aby miec leżak przy basenie, to nie można spać do 9.A ze daleko do Hurghady? zawsze przed wyjazdem mozna sprawdzic na Google maps.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.1

    Three Corners Sunny Beach - możliwości zakwaterowania:

    Standard 2+1
    Rodinný pokoj 2+2/1
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj
    Pokój 2-osobowy
    Pok. rodzinny 2 os.
    Pok. rodzinny 3 os.
    Rodinný pokoj pro 4 osoby
    Pokój rodzinny
    Jednolůžkový pokoj

    Three Corners Sunny Beach - Możliwości wyżywienia:


    Three Corners Sunny Beach - miasta wylotu:


    Three Corners Sunny Beach - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Three Corners Sunny Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00