cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
  • Hotel Lillyland , Morze Czerwone
1 / 23
Udogodnienia hotelu Lillyland
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Lillyland
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Lillyland :
4.1 / 5
Średnia z 24 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lillyland :
  • Lokalizacja
    4.4
  • Hotel
    4.2
  • Pokoje
    3.4
  • Wyżywienie
    3.6
  • Atrakcje
    i sport
    3.6
  • Jakość
    do ceny
    4.2
Ocena hotelu:
4.1 / 5
Średnia z 24 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 18 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 grudnia 2018

Hotel Lillyland w ofercie Biura podróży:

Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Świetny wybór na rodzinne wakacje! Sympatyczny, duży hotel, którego największymi atutami jest to, co dzieciaki lubią najbardziej: długa piaszczysta plaża i mini­aquapark ze zjeżdżalniami i kolorowym zamkiem. W pięknym ogrodzie z palmami i kwiatami są aż 3 baseny! O dobry humor Gości w każdym wieku zadba ekipa animatorów, a w hotelowym centrum spa można skorzystać z masaży i zabiegów kosmetycznych. Mocną stroną hotelu jest także formuła all inclusive 24h z całodobowo serwowanymi napojami.

POŁOŻENIE:

ok. 15 km od centrum HURGHADY; ok. 20 km od lotniska w Hurghadzie; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko - hotel - lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

hotelowa, długość ok. 600 m, piaszczysta, łagodne zejście do morza, pomost ułatwiający nurkowanie i snurkowanie, rafa koralowa, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1994 r., odnowiony w 2010 r., 300 pokoi, budynek główny, 8 budynków bocznych i bungalowy, 1-2 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, bar przy basenie; centrum konferencyjne dla 150 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: lekarz na wezwanie, fryzjer, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 35 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka/minibar (codziennie uzupełniany w wodę), sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras;

rodzinny w bungalowie:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 65 m², pokój dzienny i sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny w bungalowie na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, słodka woda, ok. 1200 m², gł. 1,2-1,9 m, 2 brodziki dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,6 m, basen, słodka woda, ok. 700 m², gł. do 1,2 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; miniaquapark bezpłatny dla Gości hotelowych (czynny w określonych godzinach), podgrzewany w sezonie zimowym, kort tenisowy (wymagana wcześniejsza rezerwacja, bezpłatny 9.00-16.00, oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu za opłatą), siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci: dzienne i wieczorne zajęcia na plaży i przy basenie, aerobik, stretching; za opłatą: bilard, sporty wodne na plaży; centrum spa (płatne): jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, masaże, zabiegi kosmetyczne.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; lody (15.00-17.00); napoje bezalkoholowe (24h) i lokalne napoje alkoholowe w barze w lobby (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/101677000, www.lillylandresort.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Rozległy resort wakacyjny w egzotycznym ogrodzie, składający się z niskich aneksów i bungalowów. Włoski styl z wpływami arabskimi. Piękny pejzaż, dużo atrakcji sportowo-rekreacyjnych. Wymarzone miejsce na rodzinne wakacje.

Położenie

Przy prywatnej piaszczystej plaży z pomostem prowadzącym do laguny (rafa), ok. 17 km na południe od centrum Hurghady, 15 km od lotniska. W sąsiedztwie port jachtowy i promenada handlowa.

Wyposażenie

Hol powitalny z całodobową recepcją, bankomat, restauracja główna, restauracje a'la carte (w tym włoska), coffee shop i bary: w lobby, na plaży, przy basenie, sklepy, centrum konferencyjne, pralnia, kawiarenka internetowa, salon fryzjerski.

Pokoje

670 komfortowych pokoi w słonecznych kolorach; klimatyzacja indywidualnie sterowana, TV sat, sejf, telefon, minibar taras/balkon z widokiem na ogród, łazienka z wanną lub prysznicem i suszarką do włosów. Pokoje w budynku głównym (Standard), bungalowach (Chalet) lub bungalowach rodzinnych (Family).

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania (7.00 - 9.30), obiady (13.00 - 15.00) i kolacje (18.30 - 21.30) w formie bufetów w restauracji głównej, wczesne śniadania kontynentalne (3.30 - 6.00 - konieczna rezerwacja), późne kolacje (22.00 - 24.00), napoje bezalkoholowe, lokalne alkohole, kawa, herbata i woda mineralna w wyznaczonych barach przez całą dobę (24h), przekąski w dzień, podwieczorek, zimne przekąski nocne.

Sport i rozrywka

2 malownicze baseny odkryte, aquapark dla dzieci i dorosłych, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, aerobik, rzutki, masaże, jacuzzi, centrum fitness, sauna, bilard, siatkówka plażowa, sporty wodne i nurkowanie, parasailing, muzyka na żywo, dyskoteka, amfiteatr (występy), animacje.

Dla dzieci

Brodzik, miniklub w dzień, wieczorem minidyskoteka, zjeżdżalnie, plac zabaw, łóżeczka dziecięce, wysokie krzesełka.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 15 USD. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 18$. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską (15 USD lub 18 USD), obowiązkowej opłaty za uczesnictwo w kolacji wigilijnej (35 USD - obowiązkowo płatne na miejscu u rezydenta) i zabawie sylwestrowej (65 USD - obowiązkowo płatne na miejscu u rezydenta), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria lokalna:

4*

Data otwarcia:

1994 r. odnowiony w 2009 r.

Położenie:

12 km od Hurghady, 10 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 178.000 m2.

Plaża:

Przy hotelu, prywatna, piaszczysta. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne.

W hotelu:

2 restauracje na wolnym powietrzu, 3 restauracje w budynku, 5 barów, winda, 3 baseny odkryte, aquapark (3 zjeżdzalnie)

Pokoje: 

w budynku głównym, willach  i bungalowach: 425 pokoi standardowych, 231 pokoi w bungalowach; klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), TV, suszarka, telefon, balkon lub taras, wanna lub prysznic, wykładzina lub  terakota, minibar (płatny).

Rozrywki i usługi: 

Bezpłatne:

animacje, siłownia, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, wstęp do dyskoteki, aerobik.

Płatne: 

kawiarenka internetowa, pralnia, salon piękności, sauna, łaźnia turecka, narty wodne, masaż, jacuzzi, siatkówka, surfing, centrum nurkowe, bilard, jazda konna.

Dla dzieci: 

brodzik, animacje, miniklub, krzesełka w restauracji, plac zabaw, łóżeczka (na życzenie).

Wyżywienie:

All Inclusive (24 h)

Posiłki:

śniadanie, obiad, przekąski, kolacja.

Napoje zawarte:

lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera:

napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, napoi serwowanych w butelkach.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Egipt/Hurghada

Kategoryzacja hotelu

kat. Exim Tours 4* kat. lokalna 4*

Położenie

- przy plaży - ok.18 km od centrum El Dahar - ok. 14 km od centrum Sakkala - ok. 9 km od lotniska w Hurghadzie

Plaża

- piaszczysta, szeroka - prywatna, w pobliżu rafy koralowej (zalecane obuwie ochronne) - leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon - mini bar uzupełniany raz na pobyt (2 soki i woda mineralna) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras - sejf dostępny w pokoju lub w recepcji Pokój Rodzinny - sklada sie z dwóch pokoi i jednej łazienki - usytuowany w bungalowach pomiędzy recepcją a plażą Pokój Chalet - sklada sie z dwóch pokoi,  jednej łazienki oraz aneksu kuchennego  

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny - aquapark - gimnastyka - muzyka na żywo - pokazy folklorystyczne - siatkówka plażowa, rzutki - korty tenisowe - dyskoteka Płatne - oświetlenie kortów tenisowych - rakiety i piłki do tenisa - tenis stołowy - spa (masaże, sauna, jacuzzi, łaźnia parowa) - bilard, - jazda konna - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- plac zabaw, mini klub - brodzik - łóżeczko dla niemowląt (na życzenie)

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach, wczesne śniadanie, późna kolacja, lody dla dzieci (16:00 - 17:00). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w wybranych barach 24h. Raz na pobyt możliwość skorzystania z każdej restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 3 restauracje a la carte - restauracja rybna na plaży (płatna) - lobby bar (24h) - bar na plaży (10:00 - 17:00) - disco bar (22:00 - 02:00) - bar przy basenie (10:00 - 24:00)

Dodatkowe informacje

- kawiarenka internetowa (płatna) - Wi Fi w lobby (płatne) - sejf w recepcji (bezpłatny) - punkt wymiany walut - sala konferencyjna - mini market - pralnia - hotel dysponuje 671 pokojami

- rok otwarcia hotelu

1994 r. -www.lillylandbeachclub.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

opis hotelu

LILLYLAND BEACH CLUB RESORT
KATEGORIA EGIPSKA: ****
KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS: SF4

Położenie:
•    Hotel położony jest 20 km na południe od lotniska.

Plaża:
•     Piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu, o długości 600 m. Hotel posiada pomost.

Zakwaterowanie:
•    700 pokoi zlokalizowanych w budynku głównym oraz w bungalowach;
•    typy pokoi: standardowe (35 m2), bungalow family (65 m2 – 2pokoje), chalet family (68 m2 - 2 pokoje max. 2 dostawki), suity (85 m2). Pokoje standardowe znajdują się w budynku głównym;
•    wyposażenie: łazienka z wanną lub prysznicem, indywidualnie sterowana klimatyzacja, telewizor, sejf, mini bar (2 butelki wody i po dwa soki dla dzieci – jednorazowo). Pokoje family i suity posiadają taras a 75% pokoi standardowych balkon, taras lub balkon francuski. Za dodatkową opłatą skorzystać można w Wi-Fi.

Restauracje i bary:
•    5 restauracji: główna i 4 a’la carte (rybna, włoska, orientalna, chińska);
•    5 barów: lobby bar, przy basenie, przy plaży, Coops Bar i kawiarnia;
•    Dyskoteka przy plaży (napoje nie objęte są formułą All inclusive).

Wyżywienie:
•    All inclusive: wczesne śniadania, śniadania, obiady, kolacje,  późne kolacje i przekąski. Dla najmłodszych w wybranych godzinach dostępne są lody. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji dostępne są przez całą dobę . Raz na pobyt po wcześniejszej rezerwacji można skorzystać z wszystkich restauracji a’la carte poza restauracją rybną. Bistro francuskie nie jest objęte formułą All inclusive.

Sport i Rozrywka:
•    3 baseny zewnętrzne (w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym);
•    Zjeżdżalnie (wpadają do podgrzewanego basenu, czynne w określonych godzinach);
•    bezpłatnie: animacje, aerobik, streching, plażowa piłka nożna i siatkowa, tenis ziemny (w ciągu dnia);
•    odpłatnie: motorowe sporty wodne, szkoła nurkowania, bilard, tenis stołowy

Dla dzieci:
•    Brodzik, mini klub, plac zabaw, mini disco, specjalny bufet w restauracji dla dzieci 2-5 lat.

Pozostałe udogodnienia:
•    Recepcja, pralnia, kantor, kafejka internetowa, wypożyczalnia samochodów, sklepiki z pamiątkami, apteka, salon piękności, możliwość skorzystania z sejfu w recepcji, centrum SPA (masaże, łaźnia, sauna, jacuzzi).

Naszym zdaniem:
•    Bogata infrastruktura oraz All inclusive działające przez 24h to główne atuty hotelu Lillyland. Polecamy wszystkim, którzy chcą odpocząć od codziennego zgiełku.

Strona internetowa:
•    www.lillylandresort.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:
Kompleks wypoczynkowy położony w otoczeniu rozległego ogrodu, odnowiony w 2010 r., bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży (w pobliżu rafy koralowej). Składa się z kilkudziesięciu1- i 2-piętrowych willi oraz bungalowów, oferuje łącznie ponad 670 pokoi. Hotel położony ok. 20 km od centrum handlowo-rozrywkowego Sakkala w Hurghadzie, gdzie znajdują się liczne sklepy z pamiątkami, restauracje i bary (dogodny dojazd busem lub taksówką), zaledwie ok. 2 km od galerii handlowej Senzo Mall oraz ok. 15 km od międzynarodowego lotniska w Hurghadzie.
Pokoje:
Hotel dysponuje pokojamistandardowymi,2 - osobowymi (możliwość1 dostawki), z łazienkami (wc, prysznic lub wanna, suszarka do włosów).,wyposażonymi w klimatyzację, telefon, TV-sat, sejf (bezpłatny), mini-bar (płatny dodatkowo), balkon lub taras. Za dopłatą pokoje rodzinne (z wydzieloną częścią sypialną).
Do dyspozycji gości:
Recepcja, kawiarenka internetowa (płatna ok. 10 USD/60 min.), punkt wymiany walut, bankomat, amfiteatr, fryzjer, sklep z pamiątkami, centrum handlowe, jubiler, butik, pralnia. Hotel posiada kilka restauracji: restaurację główną, restauracje a'la carte: włoska Dolce Vita, chińska i orientalna Prince Omar (1xna tydzień za darmo, wymagana wcześniejsza rezerwacja) oraz restaurację rybną za dodatkową opłatą, lobby bar (zamykany w godzinach 07:00-09:00 oraz 22:00-00:00), coffee shop, disco bar, snack bar, bar przy basenie, bar na plaży. Goście mogą korzystać z dwóch basenów zewnętrznych, brodzika dla dzieci oraz aquaparku, otoczonych tarasem słonecznym. Materace, leżaki i parasole przy basenach i na plaży bezpłatne.
Wyżywienie:
All Inclusive: śniadanie (07:00-9:30), obiad (13:00-15:00) i kolacja (18:30-21:30) w formie bufetu. Lekkie przekąski w ciągu dnia (11:00-18:00) oraz wieczorna przekąska (23:00-02:00) w wyznaczonych barach/restauracjach. Napoje bezalkoholowe (kawa, herbata, soki i woda mineralna) i lokalne napoje alkoholowe (piwo, wina białe, czerwone, lokalne wódki, gin, rum, whisky, brandy) 24 godz.w wyznaczonych barach. Dla dzieci - lody (16:00-17:00) w wyznaczonym barze.
Program sportowy i animacyjny, SPA:
Bezpłatnie dostępne są: aerobik, gimnastyka, siatkówka plażowa, rzutki, bule, mini boisko do piłki nożnej. Animacje, dyskoteka (22:00-3:00), muzyka na żywo, pokazy folklorystyczne, wieczory tematyczne. Za dodatkową opłatą można skorzystać z: 2 kortów tenisowych (oświetlenie dodatkowo płatne), bilarda, siłowni, masaży, zabiegów odnowy biologicznej, jacuzzi, sauny, jazdy konnej, sportów wodnych (kajaki, rowery wodne, windsurfing, nurkowanie, kitesurfing, snorkeling).
Kategoria lokalna:
****
Naszym zdaniem:
Ze względu na wspaniałą wakacyjną atmosferę oraz bogaty program animacyjno-rozrywkowy stanowi idealne miejsce na beztroskie wakacje dla młodych osób.
Inne:
www.lillylandresort.com

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy kazdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej ofraz innych wydatków osobistych.

Inne

EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
Waluta
EGP - funt egipski. Warto zabraćeuro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach w hotelach lub w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Czas
Zimą + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EGP woda 1l - 1.50 EGP piwo w barze od 6 EGP kawa w kawiarni od 1 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje 0.35 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie
Hurghada
Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym. Od wielu lat odwiedzana przez klientów z Polski, wyrosła od małej wioski na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza. Obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok.35 km wzdłuż wybrzeża. To jedno z niewielu miejsc gdzie większość hoteli leży przy plaży. Całe lato, mimo wysokich temperatur jest rajem zarówno dla osób szukających czynnego wypoczynku jak i dla tych nastawionych na zwiedzanie słynnych na cały świat zabytków.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia,Gdańska,Łodzi, Krakowa, Rzeszowa, Bydgoszczy, Lublina i Szczecina. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozkłady.

Wycieczki lokalne

KAIR
Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu (uwaga! wyjazd z hoteli ok. 2 w nocy, powrót po północy), w programie: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie), Sfinks i piramidy w Gizie wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 35 LE, instytut papirusów oraz wytwórnia perfum. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95 USD.
NURKOWANIE GŁĘBINOWE
Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie na rafach i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
Cena ok. 55 USD.
ŁÓDŻ PODWODNA SINBAD
SUBMARINE
Podwodna podróż w różnorodny i kolorowy świat fauny i flory głębi Morza Czerwonego - rejs specjalnie przystosowaną łodzią daje możliwość zrobienia niepowtarzalnych zdjęć oraz nakręcenia filmu.
Cena ok. 65 USD. SAFARI - SAHARA PARK
Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni, wizyta w beduińskiej wiosce gdzie można poznać zwyczaje Beduinów i poznać prostotę ich życia. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
Cena ok. 55 USD. LUKSOR I KARNAK
Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach, w programie: świątynia w Karnaku, Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad.
Cena ok. 95 USD.
DOLPHIN SHOW
Fantastyczny ok. 45 min. niezapomniany pokaz umiejętności i inteligencji sympatycznych ssaków. Okazja by przez 15 min. doświadczyć jak cudownie jest pływać z delfinem u boku.
Cena za show ok 40 USD
(pływanie z delfinami dodatkowo płatne - ok.100 USD/10 min).
AQUA PARK SINBAD
Nowy Aqua park w Hurghadzie, wycieczka dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Wycieczka rozpoczyna się w godzinach rannych. Całodzienne all inclusive w Aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
Cena ok. 45 USD.
CITY TOUR
Zwiedzanie Hurghady: meczet, kościół koptyjski, sklep wolnocłowy, sklep z pamiątkami.
Cena ok.20 USD.
KATAMARAN
Ok. 2 godz. rejs łodzią, dryfującą pomiędzy rafami- możliwość podziwiania podwodnego świata.
Cena ok. 40 USD.
Ponadto dla chętnych wycieczki:
KAIR
-samolotem,
JEROZOLIMA
-samolotem,
GIFTUN
,
ORANGE BAY SHARM ELNAGA PARK KORALOWY
- ceny dostępne u rezydenta na miejscu.
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow Tours, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt/Hurghada

Strefa

Economy, Active

Dzieci

pobyt gratis - opłata tylko za przelot - pierwsze dziecko 2-14 lat - drugie dziecko 2-6 lat

Lokalizacja

południowa część Hurghady, dzielnica hotelowa nowe centrum Hurghady Sakkala - ok. 17 km centrum handlowe Senzo Mall - ok. 2 km lotnisko - ok. 14 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, 600-metrowa, szeroka, piaszczysta, z łagodnym zejściem do wody, z przystanią jachtową, prywatna wysepka, z pomostem ułatwiającym zejście do raf koralowych, leżaki i parasole bezpłatne

Hotel

czterogwiazdkowy, rozległy, położony w pięknym, egzotycznym ogrodzie, posiada 695 pokoi rozmieszczonych w bungalowach oraz budynkach 1- i 2-piętrowych

Udogodnienia

całodobowa recepcja, punkt wymiany walut, sala telewizyjna, przechowalnia bagażu, sklepy, bankomat, amfiteatr, pralnia, możliwość wynajęcia samochodu, serwis taxi, fryzjer, mini market, apteka, parking, ręczniki plażowe

Internet

kawiarenka internetowa i Wi-Fi w lobby i w pokojach (ok. 8 USD/godz.)

Pokoje

2-os., możliwość 1 dostawki, pow. ok. 35 m2 lub pokoje 2-os. z możliwością 2 dostawek w budynku bungalow, pow. ok. 65 m2, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja, telefon, TV SAT, sejf, lodówka, balkon lub taras z widokiem na ogród i tereny hotelowe

Restauracje i bary

restauracja główna z kuchnią międzynarodową 3 restauracje a la carte - włoska, arabska i chińska / wymagana wcześniejsza rezerwacja restauracja rybna na plaży / dodatkowo płatna lobby bar 24h/na dobę kawiarnia bar na plaży / beach bar bar salsa / pool bar

Wyżywienie

All Inclusive 24h

Rozrywka

2 baseny ze słodką wodą z leżakami i parasolami, animacje, aerobik, aqua aerobik, aqua park z 4 zjeżdżalniami dla dorosłych, muzyka na żywo, przedstawienia folklorystyczne, siłownia, boisko do siatkówki, rzutki, korty tenisowe, dyskoteka

Płatne

wypożyczenie sprzętu oraz oświetlenie kortów tenisowych, sporty wodne na plaży - windsurfing, kitesurfing, narty wodne, kajaki, tenis stołowy, bilard, fitness, centrum SPA - łaźnia turecka, jacuzzi, masaże, sauna, jazda konna

Dla dzieci

brodzik ze słodką wodą, Aqua Park z kilkoma zjeżdżalniami, animacje, mini klub (4-12 lat), mini disco, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat Program All Inclusive 03.00-06.00 wczesne śniadanie kontynentalne w restauracji głównej 07.00-09.30 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata 13.00-15.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej 18.30-22.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni lokalnej, szeroki wybór sałatek, deserów i owoców 23.00-02.00 późne przekąski w restauracji głównej 11.00-18.30 ciepłe i zimne przekąski serwowane w Beach Bar 16.00-17.00 lody dla dzieci serwowane w Beach Bar 24h/na dobę lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole typu piwo, wino białe i czerwone, rum, gin, brandy, whisky, wódka i drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w lobby bar, Salsa Bar, Beach Bar i Coffe Shop - w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji Dolce Vita / kuchnia włoska, Prince Omar / kuchnia orientalna, Chinese / kuchnia chińska - wymagana wcześniejsza rezerwacja do posiłków serwowane są lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole typu piwo, wino białe i czerwone - leżaki i parasole przy basenie oraz na plaży - aerobik, aqua aerobik, siłownia, boisko do siatkówki, rzutki, korty tenisowe, dyskoteka - muzyka na żywo i przedstawienia folklorystyczne - dzienne i wieczorne animacje

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Karty kredytowe

Visa, MasterCard

Strona hotelu

www.lillylandbeachclub.com

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ***** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****

Atuty

- piękna piaszczysta plaża - Aqua Park wybudowany w 2011 roku - egzotyczny ogród palmowy - znakomita cena - 3 restauracje a la carte

City Tour Hurghada

Zwiedzanie Hurghady z polskojęzycznym przewodnikiem. Przejazd do starego centrum Hurghady El Dahar, zwiedzanie kościoła koptyjski, zakupy w lokalnych sklepikach z pamiątkami oraz wizyta w Instytucie Papirusu gdzie można będzie poznać tajniki wyrobu papirusu. Cena ok. 15 USD/os.

Kair

Kair jest największą metropolią w Afryce, która łączy ślady najstarszej cywilizacji ze współczesnością. Stanowi również centrum politycznego i kulturalnego świata arabskiego. W programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa, a po obiedzie wizyta w Pałacu Esencji Kwiatowych i Instytucie Papirusu. Powrót do hotelu w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 97 USD/os. W przypadku transportu samolotem ok. 280 USD/os.

Kair 2 dni

Pierwszego dnia w programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, po obiedzie przejazd do Cytadeli Kairskiej, nocleg w hotelu. Drugiego dnia przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa oraz wizyta w Instytucie Papirusu. Po obiedzie zwiedzanie Sakkarze gdzie znajduje się pierwsza piramida schodkowa Egiptu - piramida Dżesera. Powrót do hotelu w Hurghadzie w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 230 USD/os.

Luksor

Ze względu na tak olbrzymią ilość zabytkowych obiektów Luksor nazywany jest często największym muzeum świata na otwartej przestrzeni i został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwiedzanie rozpoczyna się od zachodniego brzegu, gdzie znajdują się kolosy Memnona, Dolina Królów z wykutymi w skale grobowcami faraonów oraz Świątynia Królowej Hatszepsut - budowla sakralna zbudowana u stóp gigantycznej ściany skalnej w Deir el Bahari (Teby) w XV w. p.n.e. Po wizycie w manufakturze alabastru i obiedzie przejazd na wschodni brzeg i zwiedzanie kompleksu świątyń w Karnaku. Cena ok. 95 USD/os.

Desert Adveture

Wycieczka jeepami w góry do wioski beduińskiej, gdzie można poznać historię i tradycje Beduinów, którzy żyją na pustyni, z dala od miast. Przewidziana jest także przejażdżka na wielbłądach oraz oglądanie gwiazd przez teleskop. Cena ok. 45 USD/os.

Giftun - 4 Wyspy

Całodzienny rejs statkiem po Morzu Czerwonym, gdzie podczas snorkelingu będzie można podziwiać wspaniałe rafy koralowe, a następnie oddać się błogiemu lenistwu na plaży wyspy Giftun. Cena ok. 40 USD/os.

Delfinarium

Wizyta w delfinarium, gdzie odbywa się pokaz akrobacji i niezwykłych umiejętności w wykonaniu delfinów pod okiem zawodowych treserów. Możliwość dokupienia po pokazie pływania z delfinami w basenie- płatne dodatkowo ok. 45 USD/5 min Cena ok. 25 USD/os.

Glass Boat

Rybki przez szybki. Rejs statkiem na rafy Morza Czerwonego i możliwość podziwiania bogactw świata podwodnego przez panoramiczne okna znajdujące się pod pokładem statku. Cena ok. 30 USD/os.

Submarine

Dopłynięcie łodzią do platformy, z której schodzi się do łodzi podwodnej. Łódź zanurza się na głębokość ok. 20 m i podczas ok. 35 min rejsu podziwia się urzekającą faunę i florę podwodnego świata. Cena ok. 60 USD/os.

Wieczór 1001 nocy

Orientalny wieczór z folklorem egipskim - akrobacje na koniach, taniec brzucha, wirujący derwisz oraz tańce folklorystyczne. Na koniec tańczące fontanny - pokaz świateł w rytm zmieniającejsię muzyki. Cena ok. 25 USD/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Świetny wybór na rodzinne wakacje! Sympatyczny, duży hotel, którego największymi atutami jest to, co dzieciaki lubią najbardziej: długa piaszczysta plaża i mini­aquapark ze zjeżdżalniami i kolorowym zamkiem. W pięknym ogrodzie z palmami i kwiatami są aż 3 baseny! O dobry humor Gości w każdym wieku zadba ekipa animatorów, a w hotelowym centrum spa można skorzystać z masaży i zabiegów kosmetycznych. Mocną stroną hotelu jest także formuła all inclusive 24h, z całodobowo serwowanymi napojami oraz tematycznymi restauracjami á la carte.

POŁOŻENIE:

ok. 15 km od centrum HURGHADY; ok. 20 km od portu lotniczego w Hurghadzie.

PLAŻA:

hotelowa, długość ok. 600 m, piaszczysta, łagodne zejście do morza, pomost ułatwiający nurkowanie i snurkowanie, rafa koralowa, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty formułą all inclusive.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1994 r., odnowiony w 2010 r., 671 pokoi, budynek główny, 8 budynków bocznych i bungalowy, 1-2 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, 3 restauracje á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja): kuchnia włoska, azjatycka i orientalna, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bary: w lobby, przy basenie, na plaży, przy aquaparku; bankomat, wymiana walut, minimarket; centrum konferencyjne dla 150 osób, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy, lekarz na wezwanie, fryzjer, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 35 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka/minibar (płatny wg konsumpcji, 2 małe butelki wody mineralnej na powitanie), sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny w bungalowie:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 65 m², pokój dzienny i sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny w bungalowie na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, słodka woda, ok. 1200 m², gł. 1,2-1,9 m, 2 brodziki dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,6 m, basen, słodka woda, ok. 700 m², gł. do 1,2 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; miniaquapark bezpłatny dla Gości hotelowych (czynny w określonych godzinach), podgrzewany w sezonie zimowym, kort tenisowy (wymagana wcześniejsza rezerwacja, bezpłatny 9.00-16.00, oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu za opłatą), siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci: dzienne i wieczorne zajęcia na plaży i przy basenie, aerobik, stretching; za opłatą: bilard, sporty wodne na plaży; centrum spa (płatne): jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, masaże, zabiegi kosmetyczne.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-9.30), późne śniadanie (9.30-10.30), obiad (12.30-15.00), kolacja (19.00-22.00) w wyznaczonej restauracji w formie bufetu, przekąski (15.00-17.00); późne przekąski (1.00-3.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (24h) w barze w lobby; raz na pobyt kolacja w każdej z restauracji á la carte; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/101677000, www.lillylandresort.com

GRATIS:

serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt/Hurghada

Opis

Mirage Bay Resort & Aquapark, rozległy czterogwiazdkowy kompleks, położony w pięknym ogrodzie, ok. 17 km na południe od centrum Hurghady. Bezpośrednio przy hotelu znajduje się prywatna, długa, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza, malowniczą mariną, laguną i niewielką rafą koralową. W pobliżu hotelu usytuowany jest także deptak z licznymi sklepami z pamiątkami, restauracjami i dyskotekami. Kompleks składa się z kameralnych jedno i dwupiętrowych budynków oraz z części z bungalowami. Do dyspozycji Gości oddana jest restauracja główna oraz cztery restauracje ala carte, coffee shop i bary, w których można cieszyć się formułą All Inclusive. Hotel oferuje także wiele rozrywek m.in. muzykę na żywo, baseny ze zjeżdżalniami, centrum sportów wodnych i centrum fitness z łaźnią parowa, sauną i jacuzzi.

Lokalizacja

w Hurghadzie, przy plaży, ok. 15 km od lotniska.

Wyposażenie

liczba pokoi - 671, restauracje - 5, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, sejf, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), kawiarnie, recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, bank, opieka lekarska (płatna), pokoje łączone, centrum konferencyjne.

Basen

3 baseny odkryte, aquapark ze zjeżdżalniami, leżaki, parasole, ręczniki i materace bezpłatne.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf, mini bar (płatny), ogrzewanie, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób.

Plaża

prywatna, piaszczysta, przy hotelu, parasole, leżaki, ręczniki.

Sport na plaży

snorkeling (płatny), siatkówka, windsurfing (płatny), parasailing (płatny), sporty wodne (płatne).

Sport i fitness

wodny aerobik, jazda konna (płatna), tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), centrum fitness (płatne), aerobik, sauna (płatna), rzutki, bilard (płatny).

Rozrywka

muzyka na żywo, dyskoteka, program artystyczny.

Dla dzieci

menu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive. Dopłata do kolacji w dniu 31/12 jest obowiązkowa ( płatna przy rezerwacji). W cenie nie ma uroczystej kolacji w dniu 24/12.

All Inclusive

śniadanie (7.00 - 9.30), lunch (12.30 - 15.00) i obiadokolację (19.00 - 21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; po wcześniejszej rezerwacji w recepcji możliwe wczesne śniadanie (3.00 - 6.00) i późna kolacja (22.00 - 24.00); napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole między 11.00 a 23.00 w wybranych barach; naleśniki i donuty przy basenie (11.00 - 12.00); przekąski (12.30 - 16.00); lody (16.00 - 17.00); podwieczorek (17.00 - 18.00); zimne przekąski (1.00 - 3.00); raz na pobyt kolacja w restauracji ala carte (konieczna wczesniejsza rezerwacja); godzina korzystania z sauny raz na pobyt; w mini barze dwie butelki wody po przyjeździe (jeżeli zakwaterowane jest dziecko dodatkowo dwa soczki).

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę 25 USD/os. (od 1.05.2014), ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka* Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie. Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem z Egiptu. *w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka

Obsługa na miejscu

Opieka polskojęzycznego przedstawiciela.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hurghada, Egipt

Położenie

w strefie turystycznej, w pobliżu hotelu liczne sklepy, restauracje, bary, możliwość zakupów i rozrywki. Do centrum Hurghady ok. 17 km.

Plaża

bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. Leżaki, parasole, ręczniki kąpielowe na plaży bezpłatnie. Bar na plaży.

Wyposażenie

rozległy hotel, odnowiony w 2010 r. składa się z jedno- i dwupiętrowych budynków oraz bungalowów i oferuje 671 pokoi. Do dyspozycji Gości: lobby hotelowe, recepcja, restauracja główna, 4 restauracje a la carte, lobby bar, kawiarnia, minimarket. W dużym, zadbanym ogrodzie znajdują się 3 baseny, aquapark ze zjeżdżalniami, taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki, parasole przeciwsłoneczne, ręczniki kąpielowe przy basenach bezpłatnie. www.lillylandresort.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

funkcjonalne, wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (A/E1-3A): pow. ok. 33 m2, standardowe, klimatyzacja, TV sat., telefon, sejf, minibar (za opłatą), balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje - wariant ekonomiczny (A/E1-3S): wyposażone jak pok. dwuosobowe. Pokoje w bungalowach (A/E2-4B): 2 pokoje, pow. ok. 65 m2, przestronniejsze, wyposażone jak pok. 2A.

Dzieci

brodzik, miniklub, plac zabaw, zjeżdżalnie. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

urozmaicone animacje w ciągu dnia i wieczorem dla dzieci i dla dorosłych., aquapark bezpłatnie.

Dostęp do internetu

kącik internetowy i internet bezprzewodowy w lobby za opłatą.

Sport

aerobik, rzutki, tenis, tenis stołowy, siatkówka plażowa. Za opłatą: siłownia, bilard, jazda konna, sauna, jacuzzi, masaże oraz sporty wodne oferowane na plaży przez lokalne agencje.

All Inclusive

24h: 3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) oraz napoje bezalkoholowe w wybranych barach 24h. Przekąski w godz. popołudniowych oraz nocnych (12:30-16:00; 1-3:00). Lody dla dzieci w godz. 16-17:00. Raz na pobyt możliwa kolacja w restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Minibar uzupełniony 2 butelkami wody w dniu przyjazdu.

Wcześniej = taniej

do 31.05.16 25% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach: 12.05.-07.07.16, 22.08.-29.09.16.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • przy ładnej piaszczystej plaży w zatoce kąpielowej
  • łagodne zejście do morza
  • kilka zjeżdżalni dla dzieci i dla dorosłych
  • przestronne pokoje
  • napoje w pakiecie All inclusive 24H

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hurghada, Egipt

Położenie

w strefie turystycznej, w pobliżu hotelu liczne sklepy, restauracje, bary, możliwość zakupów i rozrywki. Do centrum Hurghady ok. 17 km.

Plaża

bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. Leżaki, parasole, ręczniki kąpielowe na plaży bezpłatnie. Bar na plaży.

Wyposażenie

rozległy hotel, odnowiony w 2010 r. składa się z jedno- i dwupiętrowych budynków oraz bungalowów i oferuje 671 pokoi. Do dyspozycji Gości: lobby hotelowe, recepcja, restauracja główna, 4 restauracje a la carte, lobby bar, kawiarnia, minimarket. W dużym, zadbanym ogrodzie znajdują się 3 baseny, aquapark ze zjeżdżalniami, taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki, parasole przeciwsłoneczne, ręczniki kąpielowe przy basenach bezpłatnie. www.lillylandresort.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

funkcjonalne, wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (A/E1-3A): pow. ok. 33 m2, standardowe, klimatyzacja, TV sat., telefon, sejf, minibar (za opłatą), balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje - wariant ekonomiczny (A/E1-3S): wyposażone jak pok. dwuosobowe. Pokoje w bungalowach (A/E2-4B): 2 pokoje, pow. ok. 65 m2, przestronniejsze, wyposażone jak pok. 2A.

Dzieci

brodzik, miniklub, plac zabaw, zjeżdżalnie. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

urozmaicone animacje w ciągu dnia i wieczorem dla dzieci i dla dorosłych., aquapark bezpłatnie.

Dostęp do internetu

kącik internetowy i internet bezprzewodowy w lobby za opłatą.

Sport

aerobik, rzutki, tenis, tenis stołowy, siatkówka plażowa. Za opłatą: siłownia, bilard, jazda konna, sauna, jacuzzi, masaże oraz sporty wodne oferowane na plaży przez lokalne agencje.

All Inclusive

24h: 3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) oraz napoje bezalkoholowe w wybranych barach 24h. Przekąski w godz. popołudniowych oraz nocnych (12:30-16:00; 1-3:00). Lody dla dzieci w godz. 16-17:00. Raz na pobyt możliwa kolacja w restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Minibar uzupełniony 2 butelkami wody w dniu przyjazdu.

Wcześniej = taniej

do 31.05.16 25% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach: 12.05.-07.07.16, 22.08.-29.09.16.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • przy ładnej piaszczystej plaży w zatoce kąpielowej
  • łagodne zejście do morza
  • kilka zjeżdżalni dla dzieci i dla dorosłych
  • przestronne pokoje
  • napoje w pakiecie All inclusive 24H


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Sympatyczny hotel polecany głównie dla rodzin z dziećmi, położony w rozległym, zielonym ogrodzie kojącym zmysły. Trzy baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych oraz bogaty program animacyjny to głównie atuty tego ośrodka.


Mapa Hotelu Lillyland

Opinie o Hotelu Lillyland

Hotel jest całkiem w porządku, pokoje nie zachwycają jednak, chociaż my dopłaciliśmy i dostaliśmy pokój po remoncie. Bardzo ładny zadbany ogród i plaża, sporo atrakcji dla dzieci - przyjechaliśmy z dwójką maluszków i były zachwycone. Baseny również w porządku, animacje mogą być. Nie jest to może nic luksusowego, ale nam wystarczyło żeby spędzić wspaniałe, tygodniowe, gorące wakacje :-)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
  • figure
Podsumowanie: może być
3.9

Prawda jest taka że ten hotel ma już swoje czasy za sobą. My byliśmy w maju 2014 r. W marcu były duże ulewy. Przy wyjściu z pokoju urwał się przed mani gzyms nad schodami. Później przez 1 dzień nie działała klimatyzacja. Pokoje są w kategorii średnie jak 4 gwiazdki tego przybytku/ na recepcji widnieją 3+/ Czystośc w pokojach średnia. Do pozytywów to piękny ogród, czyste choć już podniszczone baseny, miła rafa i molo. Jedzenie dobre tylko te tłumy rosjan / nie zawsze miłych rosjan/

POLECAM:
Podsumowanie: może być
3.0

pokoje w bungalowach świetne, dla dziecka oddzielne pomieszczenie, wszystko codziennie sprzątane na błysk :)) , jedzenie bardzo dobre, ale na początku obsługa trochę nie wyrabiała z liczbą gości, w drugim dniu już wszystko było okej. jak za tę cenę wyjazd super, wybawiliśmy się za wszystkie czasy :))

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3

Gdy człowiek już tam dotrze, to czuje się jak w raju. Otacza go wielki, zielony ogród z mnóstwem kwiatów i innej egzotycznej roślinności. Sam hotel uwielbiam, byłem tam już 4 razy w ciągu 2 lat, teraz 5 i na pewno tutaj wrócę. Świetne posiłki, zajmujące animacje dla dzieci i dyskoteki dla dorosłych, molo na plaży prowadzące do rafy z kolorowymi rybami, restauracje i bary z najróżniejszymi drinkami. Wszystko co potrzeba do szczęścia jest na miejscu. Polecam serdecznie!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Piękna lokalizacja i przede wszystkim ogród, przepiękna roślinność. Pokoje pozostawiają wiele do życzenia łazienki z grzybem oraz nie przyjemny zapach. Wszystko spowodowane jest tym że hotel jest stary i wymaga remontu. Jedzenie bardzo średnie były dni że przez cały dzień jedyną jadalną rzeczą były owoce. Soki słodkie jak syrop tylko mieszane z wodą można było wypić. Nie polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.0

Niedawno wróciliśmy, jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystko zgodne z ofertą. Super

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3

Jeżeli ktoś ma porównanie do innych hoteliw Hurghadzie to ten Hotel to totalna porażka ,przede wszystkim jest stary zniszczony , baseny w opłakanym stanie ,pokoje to - 1 * ,99,9% Rosjan , jedzenie w opcji all wydzielane na stołówce walka o talerze , kubki itp , marny wybór alkoholi no i sztuczna plaża koszmar woda mętna walka o leżaki ,plac zabawa absolutnie odradzam ostre kanty powyłamywane szczebelki ,jedyne plusy to nowy aqua park i ogród, wierzcie mi warto dopłacić i się nie stresować!!!

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
1.9

Hotel z bardzo rozległym terenem (ok, 1km długości - hotel przy plaży ;) ), trzema czystymi basenami i dobrym jedzeniem. Na miejscu dancingi, atrakcje wieczoru i animacje. Bardzo blisko nowego centrum Cleopatra, ok. 20km od starego centrum Sekkala. Możliwość korzystania z ręczników hotelowych na plaży i basenie (swoje można zostawić w domu), warto jednak zabrać żelazko (brak w hotelu). Sanitariaty w porządku. Cuda w pokoju na łóżku z ręczników i kwiatów po pozostawieniu 1USD wprawiają w zachwyt. Hotel posiada własne molo prowadzące do nieco podniszczonej rafy z bardzo ciekawą fauną morską :) Polecam zabrać etui lub aparat wodoszczelny, dla chętnych na nurkowanie na pewno się przyda. W hotelu mnóstwo Rosjan, obsługa tylko w języku rosyjskim właśnie i angielskim. Największy plus ALL 24h (napoje i posiłki). Internet płatny, ale można kupić kartę za 10 USD na miejscu (potrzebny własny modem). Byliśmy 2 tygodnie, wróciliśmy zadowoleni.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.7

Ogólnie hotel bardzo przyjemny. Na pewno dużą zaletą jest ogromny ogród z bujną roślinnością, mała zatoczka i sztucznie usypana piaszczysta plaża, po której można chodzić bez ochronnego obuwia (rzadkość w Egipcie). Jedzenie- bez rewelacji, ale głodnym nikt nie chodził. Codziennie inne kolacje tematyczne potrafiły pozytywnie zaskoczyć. Baseny 3, w tym dwa ze zjeżdżalniami- frajda nawet dla dorosłych. Byliśmy grupą pod koniec września, tłoków nie było: ani w restauracjach, ani na plaży. Program animacyjny baaaaaaaardzo fajny i różnorodny- od 10 rano- umilał czas spędzany na plaży. Obsługa ok, no tylko barmani robili wyrzuty za każdym razem gdy nalewali więcej niż 1 drinka na osobę, a ponieważ kubeczki miały po 100-200 ml to szaleństwa nie było (no chyba, że dało się napiwek odpowiedni ;P ). Z atrakcji dodatkowych polecamy nurkowanie z miejscowymi nurkami- niezapomniane wrażenia i podwodne widoki ;-)

POLECAM:
ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.6

polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3

Lillyland - możliwości zakwaterowania:

standard dbl
bungalow [standard] dbl
suite dbl
run of the house family bungalow
run of the house standard
BUNGALOW
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. rodzinny bungalow 2 os.+1 dost.
Pok. rodzinny bungalow 2 os.+2 dost.
RENOVATED ROOM POOL VIEW
RENOVATED ROOM GARDEN VIEW
Pok. 1 os.
DELUXE ROOM
CONNECTED FAMILY ROOM

Lillyland - Możliwości wyżywienia:


Lillyland - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Lillyland ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00