cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Beach, Riwiera Turecka
1 / 31
Ocena
hotelu:
3.5 / 5
Najbliższy termin
03.04 - 10.04
już od 1941 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.05 - 08.05
już od 1737 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Kleopatra Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Kleopatra Beach
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Kleopatra Beach:
3.5 / 5
Średnia z 13 opinii
Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Beach:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    2.5
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    i sport
    1.8
  • Jakość
    do ceny
    2.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 03 kwietnia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjnie położony obiekt o zadowalającym standardzie świadczonych usług. Bliskość piaszczystej plaży i tętniącego życiem centrum miasta to zdecydowany atut dla każdego gościa.

Hotel Kleopatra Beach w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjnie położony obiekt o zadowalającym standardzie świadczonych usług. Bliskość piaszczystej plaży i tętniącego życiem centrum miasta to zdecydowany atut dla każdego gościa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

KATEGORIA

4*

REGION

Alanya Czterogwiazdkowy, miejski hotel położony w pierwszej linii brzegowej. Do niewątpliwych zalet tego hotelu należy jego lokalizacja - w popularnym, nadmorskim kurorcie Alanya i jednocześnie przy jednej z najpiękniejszych plaż - plaży Kleopatry.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1996 r. Odnowiony w 2013 r. Na terenie hotelu znajduje się 2 restauracje, 3 bary, room service (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, winda, 2 baseny odkryte, zjeżdżalnia wodna (czynna w godzinach 11:00-12:30;15:00-17:00).

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

20 m od hotelu, prywatna, piaszczysta, 100 m długości. Parasole, leżaki, materace - płatne. Przejście do plaży przez ulicę.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną, sejf (płatny ok. 2 €/doba), minibar (pusty), łazienkę (WC, prysznic, suszarka), telefon, TV, balkon. Typy pokoi: w budynkach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

restauracja główna, restauracja a la carte, 3 bary All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie (08:00-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (11:00-21:00), podwieczorek (17:00-18:00) serwowane w barze przy basenie, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie) Formuła nie zawiera: napojów importowanych, świeżo wyciskanego soku z pomarańczy, kawy po turecku, lodów, napojów serwowanych w butelkach, napojów energetycznych Restauracje a la carte -płatna. Wymagana rezerwacja.międzynarodowa

z myślą o dzieciach

brodzik, zjeżdżalnia wodna, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), krzesełka w restauracji

w cenie

siłownia, łaźnia turecka (bezpłatny wstęp), tenis stołowy, siatkówka plażowa, animacje w wybrane dni tygodnia

płatne

sauna, masaż

Aktualizacja opisu

02.02.2018 17:56

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Przy plaży All Inclusive Serwis plażowy Zjeżdżalnie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjnie położony obiekt o zadowalającym standardzie świadczonych usług. Bliskość piaszczystej plaży i tętniącego życiem centrum miasta to zdecydowany atut dla każdego gościa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Położenie:

Miejski hotel składający się z trzech budynków (A,B,C)  usytuowanych w centrum strefy turystycznej w Alanyi, w odległości 1 km od ścisłego centrum oraz 30 m od pięknej, piaszczystej plaży Kleopatry. Od lotniska oddalony o 118 km.

 

Warunki mieszkalne:

Hotel posiada 184 standardowo wyposażonych, dwuosobowe standardowe pokoje z możliwością jednej lub dwóch dostawek oraz apartamenty z możliwością zakwaterowania max. 5 osób (3 os. dorosłe +2 dzieci, minimum 3 osoby pełnopłatne). Wszystkie pokoje wyposażone są w: klimatyzację, łazienkę z prysznicem oraz suszarką, TV, telefon, płatny sejf, płatny mini bar, balkon.

 

Do dyspozycji gości:

Recepcja, restauracja, restauracja a la carte, bar przy basenie, snack bar, sauna, masaż, internet, fitness, łaźnia turecka, lekarz, masaż, leżaki i parasole bezpłatnie przy basenie, odpłatnie na plaży.

 

Uprawianie sportów:

  • Bezpłatnie: basen, brodzik dla dzieci, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa.
  • Odpłatnie: sporty wodne na plaży.

 

Wyżywienie:

W cenie All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lekkie przekąski w godzinach 17:00-18:00, lokalne napoje alkoholowe oraz napoje bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00 do 23:00.

  • All inclusive nie obowiązuje na plaży.

 

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
  • wyżywienie wg opisu, 
  • podatek VAT,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe


Cena nie zawiera:

  • obowiązkowe ubezpieczenie
  • wizy płatnej przez klientów na lotnisku 15 Euro

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjnie położony obiekt o zadowalającym standardzie świadczonych usług. Bliskość piaszczystej plaży i tętniącego życiem centrum miasta to zdecydowany atut dla każdego gościa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Opis

hotel otwarty w 1993 roku, odnowiony w 2014 roku, składa się 3 budynków (5 pięter); do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, zjeżdżalnia wodna, restauracja główna, 2 bary, sala konferencyjna

Położenie

ok. 1 km od centrum Alanyi, ok. 118 km od lotniska w Antalyi 

Plaża

ok. 30 m od hotelu do plaży Kleopatry, serwis plażowy płatny (leżaki, parasole, bar)

Zakwaterowanie

203 pokoje: 203 pokoje standardowe (ok. 22-24 m²); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z prysznicem, suszarka, TV-SAT, sejf (płatny), minibar (płatny), balkon

Wyżywienie

All Inclusive – śniadanie (08:00-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:00-12:30, 14:00-17:00), podwieczorek (17:00-18:00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-23:00), dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne, alkohol wysokojakościowy, lody, kawa po turecku

Sport i rozrywka (w cenie)

animacje (2x w tyg.), siłownia, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, bezpłatne Wi-Fi w lobby

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, zabiegi na twarz i ciało, sauna, łaźnia t urecka, lekarz, bilard, room service, sporty wodne na plaży

Dla dzieci

brodzik, łóżeczko (na życzenie) 

WWW

www.feriahotels.com *** Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

GTI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjnie położony obiekt o zadowalającym standardzie świadczonych usług. Bliskość piaszczystej plaży i tętniącego życiem centrum miasta to zdecydowany atut dla każdego gościa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Położenie

Hotel położony ok. 2 km od centrum Alanyi, przy słynnej plaży Kleopatra, wzdłuż której biegnie promenada spacerowa, odległość od lotniska w Antalyi to ok. 120 km.

 

Informacje ogólne

Hotel składa się z 3 budynków 4- i 5-piętrowych, został otwarty w 1996 roku a ostatni remont przeprowadzono w 2009 roku. W hotelu znajduje się lobby z recepcją, 3 windy, Butik, mini-market, fryzjer, sklep z pamiątkami, sala konferencyjna na 100 osób (ok. 120m2).
www.feriahotels.com

 

Plaża

Hotel położony jest ok. 50 m od piaszczysto-żwirowej publicznej plaży, gdzie ma wyznaczone miejsce, przejście przez ulicę. Leżaki, materace i parasole – płatne. Bar na plaży (bezpłatny).

 

Pokoje

Standardowe: ok.18m2, przyjemnie urządzone, wyłożone terakotą lub wykładziną. W pokoju mini-bar (płatny), TV/SAT, sejf (płatny),  telefon. W łazience prysznic lub wanna i suszarka do włosów. Klimatyzacja sterowana indywidualnie. Wszystkie pokoje z balkonem. Część pokoi posiada boczny widok na morze.
Hotel posiada 203 pokoje w tym jeden przystosowany dla niepełnosprawnych.

 

Wyżywienie

All Inclusive
Kuchnia lokalna. Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, kawa, ciasto, przekąski. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalne dostępne są od 10:00 do 23:00. Do dyspozycji Gości lobby bar.Hotel posiada restaurację z tarasem i restaurację a’la carte (płatna).

 

Baseny

Na terenie hotelu do dyspozycji Gości 2 baseny, 2 brodziki dla dzieci, 1 zjeżdżalnia. Leżaki, materace i parasole – bezpłatne. Bar przy basenie (bezpłatny).

 

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: tenis stołowy, siłownia, siatkówka plażowa, kącik TV, bezprzewodowy Internet w lobby.
Płatne: sauna, łaźnia turecka, masaże, sporty wodne na plaży oferowane przez prywatnych przedsiębiorców, kawiarenka internetowa.

 

Hotel akceptuje karty płatnicze

Master i Visa.

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • opłaty lotniskowe,
  • transfery,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie,
  • ubezpieczenie,
  • opiekę rezydenta

 

Cena nie zawiera:

  • wizy płatnej po przylocie na lotnisku
Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Bee Free Holidays

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjnie położony obiekt o zadowalającym standardzie świadczonych usług. Bliskość piaszczystej plaży i tętniącego życiem centrum miasta to zdecydowany atut dla każdego gościa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Hotel

Miejski, pięciopiętrowy hotel składający się z trzech budynków (A, B, C) łącznie dysponuje 100 pokojami.

Lokalizacja

Hotel usytuowanych w centrum strefy turystycznej Alanyi, zaledwie 800 m od ścisłego centrum kurortu, w odległości około 118 km od lotniska w Antalyi. Od słynnej,  piaszczystej plaży Kleopatra oddalony zaledwie ok. 40m, przejście przez ulicę.

Zakwaterowanie

Standardowo wyposażone, dwuosobowe pokoje z możliwością jednej dostawki, posiadają klimatyzację, łazienkę z prysznicem oraz suszarką, TV/SAT, telefon, sejf (płatny), mini bar (płatny). Pokoje posiadają balkon lub taras.

Wyposażenie i usługi hotelu

Recepcja, restauracja główna, restauracja a’la carte, bar przy basenie, snack bar, bar na plaży, internet, lekarz, fryzjer, dwie windy.  Leżaki i parasole  przy basenie bezpłatnie, na plaży za dodatkową opłatą.

Sport i rekreacja

Bezpłatnie: basen, brodzik dla dzieci, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, fitness,
Odpłatnie: sauna, masaż, łaźnia turecka, sporty wodne na plaży.

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja serwowane w formie bufetu, późne śniadanie, po południu kawa, herbata i ciasto, lokalne napoje alkoholowe oraz napoje bezalkoholowe serwowane w godzinach od 10:00 do 24:00.

All inclusive nie obowiązuje na plaży.

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • wyżywienie wg opisu,
  • podatek VAT,
  • obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NNW, BAGAŻU, od chorób przewlekłych TU EUROPA SA),
  • opłaty lotniskowe i paliwowe.

 

Cena nie zawiera:

  • wizy płatnej przez klientów na lotnisku 15 Euro lub 20 USD
Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Sunshine

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjnie położony obiekt o zadowalającym standardzie świadczonych usług. Bliskość piaszczystej plaży i tętniącego życiem centrum miasta to zdecydowany atut dla każdego gościa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


4* Turcja/Alanya

Opis hotelu

Lokalizacja

- odległość od plaży

30m

- położenie

Alanya

- odległość od centrum

1 km

- odległość od lotniska

118 km Plaża - piaszczysta - leżaki, parasole płatne Hotel

- ilość gwiazdek

4*

- rok otwarcia

1996- rok odnowienia: 2011

- ilość pokoi

203

- ilość basenw

basen zewnętrzny, brodzik dla dzieciDodatkowe usługi

- płatne

masaże, sauna, łaźnia turecka, pralnia, lekarz na wezwanie, Internet - WiFi w lobby i pokojach bezpłatne - kawiarenka internetowa płatna Pokoje

- wyposażenie

łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosw, TV Sat, telefon, mini bar(płatny), klimatyzacja centralna, sejf (płatny), balkon - pokoje standardowe o pow. 22m2 Restauracje i bary

- Restauracje

restauracja głwna, restauracja tematyczna- Bary: bar przy basenie, bar na plaży (tylko napoje bezalkoholowe), Wyżywienie

- godziny all inclusive

lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe 10:00-23:00

- posiłki

śniadanie 08:00-10:00, obiad 12:30-14:00, kolacja 19:00-21:00, przekąski w ciągu dnia11:00-17:00, podwieczorek 17:00-18:00 Sporty

- bezpłatne

rzutki, ping pong, siatkwka plażowa

- płatne

sporty wodne na plaży, bilard, Dla dzieci - brodzik, łżeczko dla dziecka,

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjnie położony obiekt o zadowalającym standardzie świadczonych usług. Bliskość piaszczystej plaży i tętniącego życiem centrum miasta to zdecydowany atut dla każdego gościa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA TURECKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*     Hotel usytuowany jest w miejscowości Alanya, w odległości ok. 1 km od ścisłego centrum kurortu i 118 km od międzynarodowego lotniska w Antalyi.

Plaża

*    Zaledwie 30 m od hotelu, szeroka, piaszczysta - wystarczy przejść przez promenadę; leżaki i parasole na plaży są dodatkowo płatne.

Zakwaterowanie

*    203 pokoje; *    Typy pokoi: standardowe (22-24 m); *    Wyposażenie: klimatyzacja, telewizor, telefon, mini bar (płatny), sejf (płatny), łazienka z prysznicem, suszarka do włosów oraz balkon.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna; *    Bar przy plaży, bar przy basenie oraz lobby bar.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu; ponadto przekąski między posiłkami w barze przy basenie i na plaży oraz napoje bezalkoholowe a także napoje alkoholowe rodzimej produkcji (wino, piwo, wódka, whisky) serwowane w godz. 10.00-23.00; dodatkowo płatne są alkohole importowane, soki świeżo wyciskane z owoców, lody, cappuccino, espresso oraz kawa po turecku; w barze na plaży bezpłatne dla Gości są przekąski i napoje bezalkoholowe (w godz. 10.00-17.00).

Sport i rozrywka

*    Basen zewnętrzny ze zjeżdżalnią; leżaki i parasole przy basenie są bezpłatne; *    Bezpłatnie: tenis stołowy, rzutki, sala fitness, łaźnia turecka oraz boisko do siatkówki, które znajduje się na plaży; dwa razy w tygodniu rozrywkę w ciągu dnia i wieczorem zapewnia zespół animatorów; *    Odpłatnie: masaże i zabiegi w salonie piękności, sauna, bilard oraz wszelkiego rodzaju sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

*    Brodzik oraz zjeżdżalnia; istnieje możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci.

Pozostałe udogodnienia

*    Kącik TV, kącik internetowy (płatny); winda, pralnia, sala konferencyjna dla 100 osób, w lobby bezpłatnie można skorzystać z łącza internetowego Wi-Fi.

Naszym zdaniem

*    Hotel posiada bardzo korzystne położenie. Z jednej strony bliskość piaszczystej plaży, z drugiej świetne miejsce wypadowe na nocne szaleństwa sprawia, że jest to hotel często wybierany przez osoby, które chcą odreagować od codziennej monotonii i korzystać z uroków tętniącego życiem kurortu.

Strona internetowa

*     www.feriahotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjnie położony obiekt o zadowalającym standardzie świadczonych usług. Bliskość piaszczystej plaży i tętniącego życiem centrum miasta to zdecydowany atut dla każdego gościa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Region

Turcja - Riwiera Turecka

Opis hotelu

Atrakcyjnie zlokalizowany hotel, znajduje się blisko ścisłego centrum miasta, przy długiej promenadzie, ciągnącej się wzdłuż pięknej plaży Kleopatry. Komfortowe pokoje posiadają standardowe wyposażenie, a elegancka restauracja serwuje smaczne i zróżnicowane dania kuchni tureckiej i międzynarodowej, którymi można się delektować także na zewnątrz. Do dyspozycji gości basen ze zjeżdżalnią, stanowiącą dużą atrakcję zwłaszcza dla najmłodszych. Obiekt posiada bardzo dobre połączenie z centrum kurortu, gdzie skorzystać można z wielu atrakcji turystycznych. Alanya jest największym tureckim ośrodkiem wczasowym nad Morzem Śródziemnym, w związku z czym każdy z przebywających tutaj turystów znajdzie sposób na ciekawe spędzenie czasu.





Lokalizacja:

w Alanyi, ok. 50 m od plaży, ok. 3 km od centrum , przy promenadzie, ok. 120 km od lotniska, ok. 100 m od sklepu, ok. 40 m od głównej ulicy, ok. 50 m od przystanku komunikacji publicznej.



Plaża:

prywatna, piaszczysta, przejście przez ulicę, bar service, prysznic, parasole (płatne), leżaki (płatne).



Sport i fitness:

siatkówka, tenis stołowy, masaże (płatne), sauna (płatna), rzutki, bilard (płatny), szachy, siłownia, łaźnia turecka, zabiegi pielęgnacyjne (płatne).



Sport na plaży:

nurkowanie (płatne), siatkówka, narty wodne (płatne), motorowe sporty wodne (płatne), sporty wodne (płatne).



Rozrywka:

okazjonalnie program artystyczny.



Dla dzieci:

plac zabaw, łóżeczko dziecięce.



Wyżywienie:

pakiet All Inclusive.



All inclusive zawiera:



śniadanie (8.00 - 10.00), lunch (12.30 - 14.00) i obiadokolację (19.00 - 21.00) w formie bufetu; kawa, ciasta (17.00 - 18.00); przekąski w barze przy basenie (10.00 - 12.30; 14.00 - 17.00); lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe od 10.00 do 23.00; korzystanie z łaźni tureckiej w ograniczonym zakresie (prysznic) i sali fitness; wybrane sporty przy hotelu.

Pakiet All inclusive nie zawiera: alkoholi importowanych, soków ze świeżych owoców, kawy po turecku, napojów energetyzujących, lodów, gofrów, restauracji a`la carte (m.in. na plaży).





Dodatkowe informacje:



Hotel posiada trzy budynki A, B i C.

Bezpłatny internet bezprzewodowy w okolicy lobby.

 

 





Cena zawiera:

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.



Cena nie zawiera:

Wizy tureckiej w wysokości 25 Euro. Ecco Holiday pośredniczy w uzyskaniu wizy - pobieramy 110 zł/os. za wizę i pośrednictwo.



Wizy:

Przy wjeździe do Turcji jest wymagana wiza w cenie 20 USD lub 15 EUR od osoby. Zakup wizy aktualnie możliwy jest tylko za pośrednictwem systemu E-visa (https://www.evisa.gov.tr) - płatność tylko kartą kredytową. Wiza wydawana jest na okres 180 dni i jest wizą wielokrotnego przekraczania granicy. Łączny czas pobytu w Turcji w trakcie jednej wizyty nie może przekraczać 90 dni. Paszport musi być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty końca ważności wizy.

Istnieje możliwość wykupienia e-wizy za pośrednictwem biura Ecco Holiday w cenie 110 PLN brutto / osobę.

Obsługa:

Ecco Holiday zapewnia opiekę polskiego przedstawiciela podczas pobytu na Riwierze Tureckiej.

Transfer na trasie lotnisko - hotel - lotnisko realizowany jest przez lokalnego kontrahenta z anglojęzyczną obsługą.

Kategoria oficjalna

****

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4 Udogodnienia:4

liczba pokoi

201, restauracje: 1, windy: 2, baseny odkryte: 2, room service (płatny), lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy, TV w lobby, recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, fryzjer, skrzynka pocztowa, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie.

Opis pokoi

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), lodówka, widok na morze (płatny), ogrzewanie, telefon, taras/balkon, muzyka, suszarka do włosów, łazienka z prysznicem, łazienka z wanną lub prysznicem.

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób (ok. 20 m2).

All inclusive

TAK

2 Dzieci

TAK

Standard

****


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjnie położony obiekt o zadowalającym standardzie świadczonych usług. Bliskość piaszczystej plaży i tętniącego życiem centrum miasta to zdecydowany atut dla każdego gościa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


POŁOŻENIE

Hotel świetnie zlokalizowany, ok 1 km od ścisłego centrum Alanyi, przy  plaży Kleopatra (przejście tylko przez ulicę). Od lotniska w Antalyi oddalony ok. 118 km. W najbliższej okolicy hotelu znajdują się liczne kawiarnie, bary oraz sklepiki.

PLAŻA

ok 30 metrów od hotelu, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Bar na plaży w opcji All Inclusive serwuje tylko napoje bezalkoholowe  w godzinach 10:00 - 17:00

HOTEL

Kategoria lokalna 4* Dobrej klasy hotel zlokalizowany bardzo blisko centrum magicznej Alanyi. Polecamy dla osób nastawionych na plażowanie i korzystanie z uroków życia nocnego Alanyi.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, winda, lobby, restauracja, bar przy basenie, bar na plaży, kącik TV, winda. Usługi pralnicze, opieka medyczna. Dwa razy w tygodniu hotel organizuje programy animacyjne.

INTERNET

-

KONFERENCJE/INCENTIVE

Sala konferencyjna dla 105 osób.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie - basen, leżaki, parasole i materace przy basenie, bilard, tenis stołowy, siatkówka plażowa.  Odpłatnie - sauna, masaże, łaźnia turecka, salon piękności, sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

Brodzik, łóżeczka na życzenie. 

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 203 pokoje.  Pokoje typu Standard - ok. 22-24m, komfortowe, dwuosobowe z możliwością jednej dostawki. Wyposażone w klimatyzację, łazienkę z prysznicem i suszarkę do włosów, TV/SAT, sejf (płatny), telefon oraz mini bar (płatny). Wszystkie pokoje posiadają balkon. Pokoje typu Economy - takie jak Standard. 

WYŻYWIENIE

All Inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lekkie przekąski w barze przy basenie i na plaży, popołudniowa kawa i herbata. Lokalne napoje bezalkoholowie i alkoholowe podawane w godzinach 10.00-23.00 w wyznaczonych barach. Opcja All Inclusive nie obejmuje napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, lodów, espresso, capuccino i kaw po turecku.

INFORMACJE DODATKOWE

http://feriahotels.com/kleopatra-beach/

WARUNKI WJAZDOWE

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

CENA

Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Beds online

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjnie położony obiekt o zadowalającym standardzie świadczonych usług. Bliskość piaszczystej plaży i tętniącego życiem centrum miasta to zdecydowany atut dla każdego gościa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Facilities

Hotel został skonstruowany w roku 1996. Hotel został całkowicie odnowiony w roku 2012. Hotel składa się z budynku głównego i aneksu. Obiekt składa się z budynku głównego i 4 aneksów. Na terenie obiektu znajduje się 203 pokoi. Nieruchomość jest złożona z 202 pokoje dwuosobowe i 1 pokój dla osób niepełnosprawnych. Ten atrakcyjny hotel jest idealnym miejscem na weekendowy wypad lub dłuższe wakacje. Hotel zapewnia klimatyzację w miejscach publicznych. Hotel oferuje całodobową recepcję. Hotel zapewnia Gościom sejf do przechowywania cennych przedmiotów. Na terenie obiektu znajduje się kantor wymiany walut. Hotel dysponuje windą. Na terenie obiektu znajduje się sklep. W Hotel obecny jest zasięg telefonów komórkowych. Dla wygody Gości, w Hotel możliwy jest dostęp do Internetu. Goście mogą skorzystać z serwisu pokojowego. Dostępne są usługi pralnicze. Goście mogą korzystać z usług medycznych w przypadku choroby. Goście mogą energicznie rozpocząć dzień w hotelowej siłowni. Goście mogą poprosić pomocny, wielojęzyczny personel o wszelkie porady oraz wskazanie drogi.

Kategoria

4

Address

KIZLARPINARI MAH. ATATURK CAD. 194/A
07400 ALANYA
E-mail: info@feriahotels.com
Website: www.feriahotels.com

Contact

Phone: 00902425128091
Booking phone: 00902425128091
Management phone: 00902425128091
Fax number: 00902425128092

GPS

36.551867,31.977277

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Rego- Bis

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjnie położony obiekt o zadowalającym standardzie świadczonych usług. Bliskość piaszczystej plaży i tętniącego życiem centrum miasta to zdecydowany atut dla każdego gościa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


**** Turcja/Riwiera Turecka

ATUTY

- blisko plaży Kleopatry - zewnętrzny basen z brodzikiem - bar przy basenie i na plaży - bliskość centrum miejscowości

NASZYM ZDANIEM

Rewelacyjny obiekt na wakacyjny wypoczynek. Blisko pięknej plaży Kleopatry, ok. 20 min spacerem do centrum Alanyi. W obiekcie panuje przyjemna atmosfera, jedzenie jest wyśmienite, a centrum SPA i basen umożliwiają relaksowanie się podczas pobytu. 

POŁOŻENIE

- ok. 30 m do plaży - ok. 80 m najbliższego sklepu - ok. 1 km do centrum Alanyi - ok. 118 km do lotniska w Antalyi - ok. 520 km do stolicy kraju - Ankary

PLAŻA

Piaszczysta plaża Kleopatry, oddalona od hotelu o ok. 30 m, serwis plażowy dodatkowo płatny. Na plaży znajduje się bar czynny w godzinach 8:00-17:00. 

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Bezpłatne - zewnętrzny basen, brodzik dla dzieci, łóżeczka dla dzieci, leżaki i parasole przy basenie, salka TV, bilard, tenis stołowy, siatkówka plażowa, animacje 2 razy w tygodniu. Dodatkowo płatne - łaźnia turecka, sauna, masaże, centrum SPA, sporty wodne, lekarz, minibar, sejf, pralnia, room service, telefon, fax, Internet.

DLA DZIECI

Brodzik, plac zabaw. 

POKOJE

Zakwaterowanie 14:00 Wykwaterowanie 12:00 Hotel posiada 203 pokoje. Pokoje typu standard o metrażu ok. 22-24m2 posiadają łazienkę z prysznicem i suszarką, wyposażone są w klimatyzację, TV, sofę, sejf (dodatkowo płatny), telefon, minibar (dodatkowo płatny), balkon. Room service dostępny od 8:00 do 00:00.

UDOGODNIENIA

* Suszarka * Winda * Minibar * Balkon * Klimatyzacja * TV * Łóżeczko dla dziecka * Internet * Sejf w pokoju (dodatkowo płatny) * Centrum SPA * Basen zewnętrzny * Brodzik dla dzieci * Animacje 2 razy w tygodniu

WYŻYWIENIE

All Inclusive Posiłki podawane w formie otwartego bufetu. Śniadanie (8:00-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00), przekąski przy basenie (10:00-12:30 i 14:00-17:00), kawa i herbata (17:00-18:00). Formuła All Inclusive nie zawiera świeżo wyciskanych soków, espresso, cappuccino, kawy tureckiej, wszystkich napojów importowanych i lodów. Bar przy basenie objęty jest formułą All Inclusive i czynny jest od 10:00 do 00:00 (All Inclusive do 23:00). Bar na plaży czynny w godzinach 8:00-17:00.

DODATKOWE INFORMACJE

Napoje alkoholowe podawane Gościom powyżej 18 roku życia.

CENA ZAWIERA

Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,   Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). Bagaż ( dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów ), Opiekę rezydenta podczas pobytu, Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, Podatek Vat, Ubezpieczenie.

CENA NIE ZAWIERA

Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych, Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie.

WAŻNE INFORMACJE

Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

REZERWACJE "DO POTWIERDZENIA"

Rezerwacje, w których przelot oparty jest na samolocie rejsowym/liniowym po założeniu muszą zostać potwierdzone przez Organizatora. Warunkiem potwierdzenia takiej rezerwacji jest wpłata zaliczki (minimum 29% ceny rezerwacji) w momencie założenia rezerwacji. Cena ofert z przelotem samolotem rejsowym/liniowym uzależniona jest od AKTUALNEJ ceny przewoźnika, zatem może ulec zmianie w trakcie zakładania lub w momencie potwierdzania przez Organizatora rezerwacji. W sytuacji, gdy pojawią się wyżej opisane różnice w cenie, Organizator będzie się kontaktował z Klientem lub Agentem w celu potwierdzenia akceptacji nowej ceny. WAŻNE: prosimy o uważne sprawdzanie podawanych danych osobowych - wszelkie, nawet kosmetyczne zmiany danych Klienta w przypadku rezerwacji ofert opartych o samoloty rejsowe są płatne.

UBEZPIECZENIE

Szanowny Kliencie, pamiętaj że kupując ofertę na sezon 2020,  w ramach ubezpieczenia od Kosztów Leczenia jesteś objęty ubezpieczeniem od zachorowania w następstwie epidemii. Kup ofertę na sezon 2021 do 30.06.2020, a otrzymasz takie ubezpieczenie gratis również na kolejne wakacje!

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjnie położony obiekt o zadowalającym standardzie świadczonych usług. Bliskość piaszczystej plaży i tętniącego życiem centrum miasta to zdecydowany atut dla każdego gościa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Witamy Kleopatra Beach Hotel w Kleopatra. Hotel położony jest 30 m od plaży piaszczysta. Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, klimatyzację i recepcję. Personel mówi po angielsku i niemiecku. Hotel posiada czynny w sezonie basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się centrum miasta. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna.

Udogodnienia:

Hotel oferuje pokojówki, usługę budzenia, opiekę medyczną, sejfy, pralnię i serwis pokojowy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot i w sali internetowej. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel posiada salę konferencyjną. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

All Inclusive: All Inclusive obejmuje wino (pora serwowania: 10:00 - 23:00), przekąski (pora serwowania: 11:00 - 17:00), ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 17:00 - 18:00), napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 10:00 - 23:00), kawę i herbatę (pora serwowania: 10:00 - 23:00), piwo (pora serwowania: 10:00 - 23:00) i alkohole lokalne (pora serwowania: 10:00 - 23:00).

Sport i Rozrywka:

W ramach aktywności hotel oferuje rzutki, tenis stołowy i bilard. Kleopatra Beach Hotel posiada hammam. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness i siatkówka plażowa.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Kleopatra Beach

Opinie o Hotelu Kleopatra Beach

1.7
zdecydowanie odradzam

nigdy w życiu zbierałam cały rok na te wczasy- hotel, jedzenie masakra, byłam już w Turcji kilka razy przeżyłam w tym hotelu koszmar. Nie jestem z tych bardzo wymagających osób ale to była gehenna. Tyle razy piszę już opinie a biuro dlaczego mojej opinii nie wyświetla. Błagam Was nigdy do tego hotelu.Nie wiem jeszcze dlaczego Coral nie rozwiązał umowy z tym hotelem. Bród, smród i ubóstwo, nie znałam Turcji od tej strony po tum pobycie przeraziłam się a kocham Turcję.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
1.7
2.3
zdecydowanie odradzam

brud, syf i malaria. Pokój w drugim budynku z widokiem na mury budynku pierwszego, Hałas od silników klimatyzacji nie do zniesienia

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
2.3
3.7
może być

hotel jak najbardziej w porządku, w całkiem niezłym stanie, czysty i wysprzątany zadowalająco. pokoje odpowiednio klimatyzowane, z sejfem i lodówką, sprzątanie na życzenie. obsługa różnie, w większości uprzejma. słabe wyżywienie i drinki. główną zaletą hotelu jest jego ekstra położenie, blisko do bardzo malowniczego portu. a jeszcze szkoda że w hotelu animacji nie ma żadnych, bo wieczorami trochę nudnawo. ogólna ocena dobra, choć zachwycona nie jestem

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.7
2.1
zdecydowanie odradzam

Hotel położony blisko centrum, jednak sam stan hotelu pozostawia wiele do życzenia. W części hotelu, w której byłam brud i pleśń w łazience. W ofercie dostałam pokój "sea view", który rzeczywiście miał widok na morze.... szczerze, to wszystkie pokoje go miały, niezależnie od piętra, na którym się znajdowały. Jednak pokoje położone na I, II (w tym mój) czy III piętrze mieściły się nad kuchnią...wszystkie kuchenne zapachy wpadały do pokoju zaraz po otwarciu okna i żeby zobaczyć morze z pokoju trzeba była nieźle się nagimnastykować - wychylając się przez balkon. Sąsiedztwo z innym hotelem, nie pozwalało na przejście choćby promyczka słońca do pokoju. Obsługa miła...aż nadto, ale to pewnie kwestia kultury. Basen malutki, przy nim jedna zjeżdżalnia i rzeczywiście mało leżaków, które zwijali co wieczór. Jeśli ktoś na nich leżał, to delikatnie mówiąc został zrzucony. Hotel raczej nie dla singli, lecz dla starszych osób, które chcą spokoju i cienia w upalne dni. Poza tym pełno w nim Niemców i Rosjan. Na tym kończy się międzynarodowość. Uważam, że cena za pobyt jest nieadekwatna, w stosunku do udogodnień i tego, co proponuje hotel.

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
2.1
3.0
może być

Wiele rzeczy co jest napisane w ofercie jest nie prawdą, gdyż nie ma tam placu zabaw dla dzieci, hotel jak najbardziej jest przeznaczony dla singli. w pokojach psuje sie klimatyzacja, i brak niekiedy ciepłej wody i prądu. przez pierwszą dobę w nocy kilkakrotnie gasł prąd. basen malutki bez ugodnień, mało leżaków.

POLECAM:
ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: może być
3.0
4.1
polecam

Czwarty raz w Alani. Hotel oceniam na 3 dobre gwiazdki. Niektóre pokoje odnowione inne nie. W odnowionej części super piękne łazienki a w starej dramatycznie "zużyte". Polecam, ja zawsze tak robie, o danie np 10$ na wstępie podczas meldowania i poproszenie o ładny pokuj. Położenie hotelu idealne. Nad samą plażą Kleopatry. Przepiękne widoki z okna. Polecam...

POLECAM:
Podsumowanie: polecam
4.1
4.3
polecam

Razem z mężem spędziliśmy tam wakacje na przełomie lipca i sierpnia 2010. Hotel czysty, położony bardzo blisko plaży, niedaleko do centrum, większość pokoi z widokiem na morze, przesmiła obsługa, bardzo dbająca o swoich gości, jedzenia bardzo dużo i różnorodnie. Jedyny mankament to, to że było brak animacji lub jej szczątkowe ilości. Ogólnie miłe i pozytywne wrażenia. Polecam P.S. Jechaliśmy z biura Bee Free - wszystko było dobrze zorganizowane

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.9
zdecydowanie polecam

Jest to bardzo dobry hotel i polecam go na przyszłosc. I maja bardzo miła obsługę

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.3
polecam

Bylam z corka w Kl.Beach w sierpniu 2009r.Mieszkalysmy w drugim hotelu(niby gorszym),ale nam to nie przeszkadzalo.Obsluga hotelowa bardzo przyjazna.Jedzenie smaczne(kazdy mogl cos wybrac).Drinki troche zbyt slabe(moze to dbalosc obslugi ?).Plaza bliziutko,a do centrum promedada prowadzila sama.Wycieczki fakultatywne wsaniale zorganizowane.Dla nas byl to super wyjazd,a byle czym sie nie zadawalamy.Polecam wszystkim,ktorzy nie szukaja dziury w calym,a chca rewelacyjnie wypoczac w sloncu i wspanialej atmosferze.Raj na ZIEMI kochani,raj....

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.4
polecam

Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu.Jedzenie było wyśmienite,bardzo różnorodne i smaczne.Do dyspozycji są 2 baseny,ping-pong,zjeżdżalnia do wody dla dzieci.Super lokalizacja-kilka kroków od plaży,piękna i spokojna okolica.Obok promenada którą dojdziemy do centrum,piękne widoki,piękna piaszczysta plaża.Gorąco polecam;)))))))

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.4

Kleopatra Beach - możliwości zakwaterowania:

STANDARD ROOM SNG USE 1PAX
Pokój typu Standard / Sea View
Pokój typu Standard
STANDARD ROOM 3PAX
STANDARD ROOM SEA VIEW 3PAX
STANDARD ROOM SEA VIEW 2PAX
STANDARD ROOM 2PAX
STANDARD ROOM SEA VIEW SNG USE 1PAX

Kleopatra Beach - Możliwości wyżywienia:


Kleopatra Beach - miasta wylotu:


Kleopatra Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Kleopatra Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00