cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Le Pacha Resort (El Pasha), Morze Czerwone
  • Hotel Le Pacha Resort (El Pasha), Morze Czerwone
  • Hotel Le Pacha Resort (El Pasha), Morze Czerwone
  • Hotel Le Pacha Resort (El Pasha), Morze Czerwone
  • Hotel Le Pacha Resort (El Pasha), Morze Czerwone
  • Hotel Le Pacha Resort (El Pasha), Morze Czerwone
  • Hotel Le Pacha Resort (El Pasha), Morze Czerwone
  • Hotel Le Pacha Resort (El Pasha), Morze Czerwone
  • Hotel Le Pacha Resort (El Pasha), Morze Czerwone
  • Hotel Le Pacha Resort (El Pasha), Morze Czerwone
  • Hotel Le Pacha Resort (El Pasha), Morze Czerwone
  • Hotel Le Pacha Resort (El Pasha), Morze Czerwone
  • Hotel Le Pacha Resort (El Pasha), Morze Czerwone
  • Hotel Le Pacha Resort (El Pasha), Morze Czerwone
  • Hotel Le Pacha Resort (El Pasha), Morze Czerwone
  • Hotel Le Pacha Resort (El Pasha), Morze Czerwone
1 / 16
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
26.09 - 03.10
już od 1953 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
30.11 - 03.12
już od 1159 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Le Pacha Resort (El Pasha)
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Le Pacha Resort (El Pasha)
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
4.4 / 5
Średnia z 7 opinii
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    3.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, kameralny hotel. Położenie hotelu w sercu miasta, a jednocześnie przy plaży sprawia, że jest idealny dla miłośników życia nocnego, jak i wielbicieli słodkiego lenistwa.

Hotel Le Pacha Resort (El Pasha) w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, kameralny hotel. Położenie hotelu w sercu miasta, a jednocześnie przy plaży sprawia, że jest idealny dla miłośników życia nocnego, jak i wielbicieli słodkiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Hurghada

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

2019 r. Odnowiony w 2019 r. Na terenie hotelu: restauracje (5), bary (5), room service (płatny), pralnia (płatna), basen odkryty, 2 zjeżdżalnie dla dorosłych i 2 dla dzieci (czynne w godzinach 11:00-13:00,15:00-17:00).

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Wi-Fi przy basenie płatne wi-fi w pokojach i przy basenie płatne ok. 2$/dzień, dwa dni ok.3$, tydzień ok. 8$.

plaża

Przy hotelu, prywazne!: leżaki, ręczniki plażowe.

pokoje

Zlokalizowane są w 11 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 3), 10 bloków (liczba pięter: 3) Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 2 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

3 restauracje, restauracje a la carte (2), bary (5) All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-15:00), przekąski (10:00-12:00), podwieczorek (16:00-17:00) , kolacja (19:00-22:00), późny posiłek (22:00-00:00) , wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.włoska, chińska

z myślą o dzieciach

brodzik, zjeżdżalnie wodne dla dzieci (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 3-13 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

tenis stołowy, rzutki, siatkówka, siatkówka plażowa, aerobik, siłownia, animacje , dyskoteka

płatne

sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, sauna, jacuzzi, salon piękności, łaźnia turecka

Aktualizacja opisu

26.03.2019 11:31

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, kameralny hotel. Położenie hotelu w sercu miasta, a jednocześnie przy plaży sprawia, że jest idealny dla miłośników życia nocnego, jak i wielbicieli słodkiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

- przy plaży
- w centrum Hurghady
- ok. 6 km od lotniska

Plaża

- piaszczysta
- leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

- klimatyzacja centralna
- TV-Sat, telefon
- sejf (bezpłatnie),  lodówka
- łazienka (WC, wanna/prysznic)
- balkon/taras

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne
- basen
-  tenis stołowy, rzutki
-  siatkówka
-  animacje

Płatne
-  bilard
-  możliwość korzystania z kortów tenisowych w sąsiednim hotelu
- masaże lecznicze
-  sporty wodne na plaży
-  centrum nurkowe

Dla dzieci

- plac zabaw, miniklub, animacje
- brodzik
- menu dla dzieci w restauracji głównej

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie szwedzkiego stołu, lekkie przekąski w ciągu dnia. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane sa  24h.

Restauracje i bary

- restauracja główna
- restauracja na plaży
-  2 restauracje tematyczne (włoska i chińska - płatne)
-  lobby bar (24h)
-  bar przy basenie (10:00 – 18:00)
-  bar na plaży (10:00 – 18:00)
-  kawiarnia (płatna)

Dodatkowe informacje

- kawiarenka internetowa (płatna)
-  pralnia (płatna), lekarz (płatny), sklepik z pamiątkami
- www.lepacharesort.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.
Cena nie zawiera: wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany do paszportu, 15 USD) lub w Konsulacie (potrzebny jest wniosek wizowy i zdjęcie paszportowe, pełen cennik znajduje sie http://www.egipt.org.pl/aktualnosci,12,1.html). Od dnia wejścia Polski do UE w konsulacie możemy ubiegać się o wizę 3-miesięczną. Dokumenty można złożyć osobiście, bądź też wysłać kurierem lub listem poleconym i umówić się w Konsulacie na ich odesłanie na koszt osoby ubiegającej się o wizę. Szczegółowe informacje na temat czasu wyrabiania wizy znajdują się na www.egipt.org.pl/aktualnosci,37,1.html.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, kameralny hotel. Położenie hotelu w sercu miasta, a jednocześnie przy plaży sprawia, że jest idealny dla miłośników życia nocnego, jak i wielbicieli słodkiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Odnowiony niewielki kompleks hotelowy położony bezpośrednio przy plaży w sercu Sakkali.

Położenie

Bezpośrednio przy prywatnej plaży, 3 km od centrum Hurghady, 5 km od lotniska.

Wyposażenie

Restauracja główna, restauracja włoska, kawiarnie, bar przy basenie, bar na plaży, barbeque, bar w lobby, pub, nocny klub z dyskoteką, kilka sklepików, pralnia, gabinet kosmetyczny, kantor wymiany walut, sala konferencyjna, pralnia.

Pokoje

Ponad 160 pokoi w budynku głównym i bungalowach. Pokoje obszerne, nowocześnie urządzone, indywidualnie klimatyzowane, łazienka z suszarką do włosów, telefon, TV sat, lodówka, w większości balkon lub taras.

Wyżywienie

All Inclusive: Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, przekąski, kawa, herbata w barze Jasmin, napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne.

Sport i rozrywka

Basen, tenis stołowy, bilard, siatkówka, rzutki, centrum nurkowania i sporty wodne na plaży - wypożyczalnia nart wodnych, rowerów wodnych, sprzętu do nurkowania i windsurfingu, bogaty program rozrywek i animacji, dyskoteka. Możliwość korzystania z kortów tenisowych w sąsiednim hotelu.

Dla dzieci

Łóżeczko, fotelik, brodzik oraz plac zabaw.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, kameralny hotel. Położenie hotelu w sercu miasta, a jednocześnie przy plaży sprawia, że jest idealny dla miłośników życia nocnego, jak i wielbicieli słodkiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Hotel Le Pacha ***

Doskonała propozycja dla rodzin z dziećmi, Klientów ceniących sobie aktywny wypoczynek, również dla tych, co preferują beztroskie plażowanie i nocne życie.

Położenie

Położony w centrum Hurghady (Sekalla), bezpośrednio przy plaży.

Hotel oferuje

Niewielki kompleks hotelowy, w skład którego wchodzą budynek główny oraz bungalowy, położony jest w ładnym ogrodzie. Do dyspozycji Gości restauracja główna,  bar przy basenie, kawiarnia, english bar, lobby bar, oraz dyskoteka. Hotel posiada salę konferencyjną, kantor wymiany walut (obok hotelu) oraz kilka butików, gdzie można kupić m.in. pamiątki.

Pokoje

Hotel posiada 258 pokoi 2 osobowych z możli¬wością dostawki. Wszystkie pokoje są klimatyzowane, wyposażone w telefon, TV/SAT, lodówkę, większość pokoi posiada balkon lub taras.

Wyżywienie

Formuła All Inclusive w formie bufetu w restauracji głównej- śniadanie 07.00 – 10.00, obiad 13.00 – 15.00, kolacja 19.00 - 22.00; Lobby bar otwarty jest od godz. 10.00 - 22.00; English Pub otwarty od godz. 18.00 - 22.00; Bar przy basenie i na plaży w okresie zimowym otwarty jest w godz. 11.00 - 17.00, w sezonie letnim czynny do 18.00. W formule All Inclusive zawarte są również napoje bezalkoholowe (takie jak cola, fanta, sprite, woda mineralna, herbata, kawa i gorąca czekolada), a także napoje alko¬holowe rodzimej produkcji piwo, wino, whisky. Barek kawowy (kawa, herbata, ciastka) od 16.00 do 17.00. Formuła All Inclusive nie obejmuje posiłków i napojów w resta¬uracji Chinese oraz dyskoteki - Caligula.

Sport i rozrywka

Na terenie hotelu znajdują się basen z brodzikiem, kort tenisowy, boisko do siatkówki oraz centrum sportów wodnych. Wieczorem prowadzone są programy animacyjne. Ponadto bez dodatkowych opłat są sporty - bilard pół godziny (na pokój raz w tygodniu); Siatkówka wodna, siatkówka, tenis stołowy.

Dzieci

Dla najmłodszych brodzik.

Cena zawiera

  • bilet lotniczy,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • wyżywienie, 
  • opłatę lotniskową,
  • opłatę paliwową,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
  • ubezpieczenie NNW, KL; bagaż,

 

 

 

Cena nie zawiera

  • wizy egipskiej 15 USD płatnej na lotnisku w Hurghadzie,
  • wycieczek fakultatywnych. 

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, kameralny hotel. Położenie hotelu w sercu miasta, a jednocześnie przy plaży sprawia, że jest idealny dla miłośników życia nocnego, jak i wielbicieli słodkiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Polozenie

hotel położony jest bezpośrednio przy plaży, w centrum Hurghady, w odległości ok. 15 km od lotniska

Wyposazenie Hotelu

do dyspozycji Klientów na terenie hotelu znajdują się restauracja główna „Alladin”, restauracja włoska „Casa Rustica”, restauracja na plaży „Palm Beach” serwująca ryby i owoce morza, restauracja chińska, bary oraz pub i kantor wymiany walut. Hotel dysponuje również w pełni wyposażoną salą konferencyjną i kawiarenką internetową.

Wyposazenie Pokoju

hotel posiada 245 pokoi wyposażonych w klimatyzację, telewizor, mini bar, telefon, łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów, sejf oraz balkon lub taras.

Wyzywienie

all inclusive

Nasza Opinia

hotel położony w samym centrum miasta, bezpośrednio przy plaży w otoczeniu ogrodu palmowego, bogaty program animacyjny i wiele propozycji dla osób aktywnych.

Rozrywka I Sport

dla Gości przygotowano duży basen, kort tenisowy, bilard, tenis stołowy oraz fitnes club z siłownią, sauną, jacuzzi i masażami, a dla poszukiwaczy rozrywek dyskotekę „Caligula”.

All Inclusive

- śniadanie w formie bufetu, w restauracji głównej „Alladin”, w godz. 07:00 – 10:00, - obiad w formie bufetu, w restauracji głównej „Alladin”, w godz. 13:00 – 15:00, - kolacja w formie bufetu, w restauracji głównej „Alladin”, w godz. 19:00 – 22:00, - napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole (piwo, wino, whiskey, rum, wódka) w godz. 10:00 – 22:00, - przerwa na kawę w godz. 16:00 – 17:00, - lody dla dzieci w godz. 16:00 – 17:00, - pół godziny gry w bilard na pokój, na tydzień, - pół godziny korzystania z roweru wodnego na pokój, na tydzień


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, kameralny hotel. Położenie hotelu w sercu miasta, a jednocześnie przy plaży sprawia, że jest idealny dla miłośników życia nocnego, jak i wielbicieli słodkiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

4

Region

HURGHADA

Opis oferty:

Hotel został otwarty w 1997 roku, odnawiany sezonowo, usytuowany na powierzchni 110.000m². Do dyspozycji gości basen zewnętrzny o powierzchni 1585m2, 3 zjeżdżalnie wodne, restauracja główna "Alaa El Dein", 2 restauracje a'la carte (włoska, chińska), 4 bary.

POKOJE:

258 pokoi; Wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie indywidualnie, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, sejf, minibar, wykładzina lub terakota, balkon; sprzątanie - codziennie, wymiana ręczników i pościeli - codziennie

W HOTELU:

masaże, salon kosmetyczny, centrum fitness, sauna, jacuzzi, lekarz, pralnia, mini-market, bilard, szkoła nurkowa, wszystkie sporty wodne na plaży, internet bezprzewodowy, room service

KONTAKT:

www.lepacharesort.com

POŁOŻENIE:

w centrum Hurghady, 10 km od lotniska

PLAŻA:

piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu, serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, materace)

WYŻYWIENIE:

All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, lody oraz napoje butelkowane

DLA DZIECI:

animacje, mini klub, brodzik, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, dyskoteka, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, kameralny hotel. Położenie hotelu w sercu miasta, a jednocześnie przy plaży sprawia, że jest idealny dla miłośników życia nocnego, jak i wielbicieli słodkiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

w centrum Hurghady - Sakkala, w pobliżu sklepy, bary i restauracje. Ok. 10 km od portu lotniczego w Hurghadzie.

PLAŻA

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, miejscami kamieniste, zalecane obuwie ochronne, przy hotelu, ezpłatne parasole i leżaki.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4* Starszy obiekt hotelowy położony w samym centrum miasta. Propozycja skierowana dla osób lubiących atrakcje miejsc turystycznych.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, restauracja główna Aladdin - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska, kuchnia międzynarodowa, dostępne menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 restauracje la carte: Casa Rustica - kuchnia włoska, China Town - kuchnia chińska; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci; bar w lobby, bar przy basenie, bar na plaży, Genie Pub, Cafe Trottoire, Disco Caligula, sejf w recepcji, bank, sklepy: jubiler, pamiątki, artykuły spożywczeroom-service, lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

INTERNET

punkt internetowy za opłatą.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

bezpłatnie - basen, parasole i leżaki, aerobic, aqua aerobic, siatkówka plażowa, piłka wodna, gry zespołowe; plac zabaw dla dzieci, animacje,  wieczorne show odpłatnie - kort tenisowy w sąsiednim hotelu Reeine Style (ok. 20 USD/godz.), oświetlenie i wypożyczenie sprzętu, bilard; sporty wodne na plaży, sauna, jacuzzi, masaże, salon piękności.

DLA DZIECI

brodzik, plac zabaw,

ZAKWATEROWANIE

standardowy: 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 20-25 m, zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, mini-bar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon.

WYŻYWIENIE

All inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze w godzinach 10.00-22.00.

INFORMACJE DODATKOWE

www.lepacharesort.com

CENA

Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, kameralny hotel. Położenie hotelu w sercu miasta, a jednocześnie przy plaży sprawia, że jest idealny dla miłośników życia nocnego, jak i wielbicieli słodkiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hurghada, Egipt

Opis hotelu

Ten czarujący kurort , specjalnie zaprojektowany dla rodzin, mieści się w Hurghada. Konstrukcja tej nieruchomości pochodzi z roku 1997. Goście mogą skorzystać z dostępu do Wi-Fi w obszarach publicznych. Recepcja jest otwarta przez cały dzień. Ponadto, ten przyjazny dla dzieci kurort oferuje łóżeczka na życzenie dla małych dzieci. Wspólne obszary są dostępne dla wózków inwalidzkich w tym kurorcie. Zwierzęta nie są dopuszczalne na terenie obiektu. Ta nieruchomość oferuje różnorodne doświadczenia gastronomiczne. Dzięki opcjom spędzania wolnego czasu, oferowanym w tej nieruchomości, goście mogą cieszyć się pełnym zabawy doświadczeniem. Podróżujący mogą odnaleźć równowagę ciała i duszy dzięki udogodnieniom zdrowotnym i odnowy biologicznej, należącym do kwatery. Podróżujący mogą cieszyć się z możliwości zasmakowania posiłków serwowanych w udogodnieniach restauracyjnych struktury. Niektóre z niniejszych usług Le Pacha Resort mogą być płatne.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Le Pacha Resort (El Pasha)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Le Pacha Resort (El Pasha)

4.4
polecam

polozenie - bardzo dobre, centrum miasta niby, a i przy plazy, i z ogrodem, do sklepow i knajpek blisko, nie trzeba meczyc sie w autobusach. wieczorami warto isc na spacer do portu, ciagle cos tam sie dzieje (puby, knajpki z sziszą i romantyczna atmosfera). blisko jest do dyskotek. pokoj - z widokiem na basen, czysty, nowoczesnie wyposażony. jedzenie - niezle, szeroki wybor, smaczne, bez chorob. ogolnie polecam, rodziny z dziecmi beda zadowolone, mnostwo animacji w ciągu dnia oraz wieczorem i imprezowicze tez sie pobawia

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.4
4.4
zdecydowanie polecam

super hotel bardzo dobre polożeniw w centrum miasta ale w hotelu absolutna cisz piekny ogród bardzo polecam choć nie rozumie dlaczego biura podróży wystawiaja dla niego wysoką cene taką jak za hotele 5*

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
4.9
zdecydowanie polecam

Naprawde POLECAM ten hotel niedawno z tamtąd wróciłam i było bossko fajne animacje cudowna plaza a takze basen mila obsługa i wszystko naprawde rewelacyjne:)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.3
zdecydowanie polecam

Polecam wszystkim to miejsce, w hotelu obsługa świetna, jedzenie smaczne, bardzo zadbane pokoje;) p.s Meżczyźni pilnujcie swoich blond dziewczyn/żon;)))

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3
4.6
zdecydowanie polecam

Hotel na bardzo dobrym poziomie, może nie najtańszy, ale wart swojej ceny. Obsługa kulturalna i pomocna, pokoje przestronne i z ładnym widokiem (na początku dostaliśmy widok na ulicę, ale udało się zamienić bez dopłat). Restauracja hotelowa zasługuje na 4+, duzy wybór potraw i wszystko smaczne. Polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.4
polecam

Super hotel, raczej kameralny i w samym centrum. Mimo to, nie słychać hałasu. Moim zdaniem, to świetna baza wypadowa na wycieczki, zwiedzanie czy wieczorne wyjścia - wszędzie blisko. Do tego bardzo przyjemna plaża jest przy samym hotelu. Naprwdę polecam, zwłaszcza osobom aktywnym, które nie chcą tylko leżeć cały dzień i się opalać.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.4
4.1
może być

Tragiczna obsługa recepcji, nie zapłacisz to nie dostaniesz normalnego pokoju.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: może być
4.1
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    3.9
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.1
  • Obsługa
    4.1
HolidayCheck
Ocena Le Pacha Resort (El Pasha):
3.9 / 6

Super cena super hotel super obsługa 2017-10-09
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super! 2017-10-09
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Taki sobie, ale może być 2017-09-20
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

3.8
Mile zaskoczeni! 2007-09-09
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.5

4.8
Polecam z naprwade czystym sumieniem 2007-09-13
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel w pełnie zasługuje na 4 gwiazdki. Obsługa profesjonalna, bardzo miła, bardzo dbają o turystów,...
więcej

5.8
Taki sobie 2008-02-16
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    4.0

Będąc już 8 raz w Egipcie ( Hurghada ) uważam że to hyba najgorszy hotel w jakim byłem Wliczając w t...
więcej

4.1
Hotel godny polecenia 2008-05-19
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.7

Hotel położony w centrum, w pobliżu dużo knajpek i sklepów. Obsługa hotelowa ogólnie miła, tylko Pan...
więcej

5.0
Dobry hotel w samym centrum miasta :) 2008-05-29
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.0

Hotel jak na 4* egipskie naprawdę w porządku. Usytuowany w centrum nowej części Hurghady, przy główn...
więcej

5.1
Miły i przyjemny hotel 2008-06-04
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.3

Miły i przyjemny hotel. Własna, zadbana plaża, basen obszerny, osobno brodzik dla dzieci. Wyżywienie...
więcej

5.3
Polecamy! 2008-06-08
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

5.8
Najlepszy hotel w centrum hurghady 2008-06-17
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

Zdecydowanie polecam osobom, które są nastawione na nocne zycie Hurghady oraz spędzanie czasu nie ty...
więcej

5.6
Zadaniczo polecamy 2008-07-15
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.0

Hotel nie jest największy, położony bezpośrednio przy głównej handlowej ulicy, ale hałas z ulicy nie...
więcej

4.5
Wielkie rozczaroanie 2008-08-10
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

2.0
Świetny hotel 2008-08-22
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.5

Hotel dla wszystkich, POLECAM , położenie: w centrum przy bardzo ruchliwej ulicy (po drugiej stronie...
więcej

5.5
Porażka! 2008-09-02
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    1.0

2.0
Le pcha beach resort. Hurghada 2008 2008-10-23
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.4
Polecam z czystym sumieniem 2009-02-08
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Naprawdę udane wakacje, bardzo życzliwi ludzie, hotel bardzo przyjazny. Jedyne co mozna zarzucic to ...
więcej

5.9
Le Pacha 2009-03-20
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.5

4.8
Polecam hotel la pacha 2009-08-26
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

5.0
Bardzo fajny hotel 2010-05-30
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Szczerze polecam! 2010-07-27
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Serdecznie polecam hotel Le Pacha 2010-08-23
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

W tym hotelu byłam już 2 razy i za każdym razem soędziłam w nim miłe wakacje. Panuje tam bardzo miła...
więcej

5.6
Było ok. 2011-06-30
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.7

Wróciliśmy 24.06.11.Hotel ok,lata świetności ma za sobą,przydałby się remont łazienek ale sprzątają ...
więcej

4.4
Opinia o hotelu 2011-09-20
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Opinia o hotelu 2011-09-20
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Opinia o hotelu 2011-09-21
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
Hurghada 2011-09-21
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Opinia bardzo dobra 2011-09-21
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Słoneczny urlop z błękitem morza w centrum Hurghady 2011-09-23
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Zawsze super i dużo wrażeń 2012-01-17
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Hotel dobry, moim zdaniem na 4 gwiazdki nie zasługuję, pod względem struktury hotelowej. Jedzenie do...
więcej

5.1
Serdecznie polecam 2012-01-23
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.8

Serdecznie polecam wszystkim którzy uwielbiają ciepłe klimaty. Osobiście uwielbiam Egipt i jestem je...
więcej

5.5
Daje plusa temu hotelowi 2012-03-19
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

Zachęcam do wyjazdu do tego pokoju! Byłam tam z mezem i byly to wspaniale wakcje!Jeszcze tam wroce! ...
więcej

4.8
Piękne miejsce 2012-04-18
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.8

Bylem razem z kolega i na prawde siwetnie sie bawilismy. miejsce godne polecenia singlom bo sa impre...
więcej

4.5
Hotel z dobrym położeniem i małą rafą przy brzegu 2012-09-14
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.0

Hotel położony w centrum Hurghady, w hotelu sporo młodzieży z przewagą Rosjan i Polaków. Prywatna pl...
więcej

4.9
Centrum miasta i plaza w jednym 2012-11-10
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.7
Wczasy 2013 2013-05-22
Szczegóły oceny hotelu Le Pacha Resort (El Pasha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.5

Wspanialy urlopik.Polecam ten Hotel :) Wycieczki statkiem na rafe.Podwodny rejs statkiem.Obsluga prz...
więcej

5.6

Le Pacha Resort (El Pasha) - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2 os. Promocyjny
dbl standard room
Pokoj dwuosobowy Internet
standard dbl
Pokoj dwuosobowy Internet
STANDARD ROOM
Pokoj dwuosobowy Internet
ROOM STANDARD
PROMO ROOM
pr promo room
pr promo room
sr standard room
sr standard room
sr standard room

Le Pacha Resort (El Pasha) - Możliwości wyżywienia:


Le Pacha Resort (El Pasha) - miasta wylotu:


Le Pacha Resort (El Pasha) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Le Pacha Resort (El Pasha)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00