cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Ammos, Kos
  • Hotel Ammos, Kos
  • Hotel Ammos, Kos
  • Hotel Ammos, Kos
  • Hotel Ammos, Kos
  • Hotel Ammos, Kos
  • Hotel Ammos, Kos
  • Hotel Ammos, Kos
  • Hotel Ammos, Kos
  • Hotel Ammos, Kos
  • Hotel Ammos, Kos
  • Hotel Ammos, Kos
1 / 12
Udogodnienia hotelu Ammos
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Ammos
star 4

Grecja: Kos
Ocena hotelu Ammos:
4.2 / 5
Średnia z 6 opinii
Szczegóły oceny hotelu Ammos:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.2
  • Wyżywienie
    4.2
  • Atrakcje
    i sport
    3.7
  • Jakość
    do ceny
    4.2
Ocena hotelu:
4.2 / 5
Średnia z 6 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 sierpnia 2018

Hotel Ammos w ofercie Biura podróży:

Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ammos to kameralny hotel usytuowany w spokojnej okolicy, przy piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Mastichari. Polecamy dla osób ceniących relaks i cichy wypoczynek, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, na niewielkim wzgórzu, niedaleko wioski Mastichari, bezpośrednio przy plaży z łagodnym zejściem do morza
  • kameralna atmosfera, nowoczesne pokoje
  • animacje, strefa rozrywki dla dzieci, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kos

Opis oferty:

Położony przy piaszczystej plaży, w pięknej okolicy, otoczony zielonym ogrodem, jest wspaniałym miejscem zarówno dla rodzin podróżujących z dziećmi, jak i dla osób poszukujących spokojnego wypoczynku. Hotel oferuje wspaniałe widoki na Morze Egejskie, wyróżniają go między innymi nowocześnie urządzone pokoje. Polecany fanom spokoju, ciszy i relaksu.

POŁOŻENIE:

ok. 2,5 km od centrum MASTICHARI, ok. 22 km od miasta Kos, przy drodze lokalnej; ok. 7 km od lotniska w Kos.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu, ok. 30 m od recepcji, otoczona skałami, łagodne zejście do morza, bezpłatne parasole i leżaki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, odnowiony w 2010 r., 104 pokoje, do 3 pięter, winda, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia grecka i śródziemnomorska, obowiązuje strój formalny - panowie długie spodnie, bar przy basenie; sala telewizyjna, minimarket; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; parking; pokoje dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki - sofa), indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, mała lodówka, zestaw do kawy/herbaty; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, basen dla dzieci, jacuzzi, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); kort tenisowy (sprzęt płatny), siatkówka plażowa, tenis stołowy; plac zabaw dla dzieci.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-09.30), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barze przy basenie (11.00-12.00, 16.00-17.00), lody (14.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, ouzo, brandy) w wyznaczonych barach (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2242059313, www.ammosresort.gr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Ammos to kameralny hotel usytuowany w spokojnej okolicy, przy piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Mastichari. Polecamy dla osób ceniących relaks i cichy wypoczynek, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi.


Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ammos to kameralny hotel usytuowany w spokojnej okolicy, przy piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Mastichari. Polecamy dla osób ceniących relaks i cichy wypoczynek, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, na niewielkim wzgórzu, niedaleko wioski Mastichari, bezpośrednio przy plaży z łagodnym zejściem do morza
  • kameralna atmosfera, nowoczesne pokoje
  • animacje, strefa rozrywki dla dzieci, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

Grecja/Kos/Mastichari

All Inclusive

Warto podkreślić

- Przy piaszczystej plaży - Kameralny hotel - Nowocześnie urządzone pokoje - Animacje GRECOS.PL - Animacje dla dzieci - Strefa rozrywki dla dzieci - Na spokojne wakacje

- Kategoria lokalna

4*

Okiem Grecosa

Spokój przy piaszczystej plaży, zapierające dech w piersiach zachody słońca. To idealne miejsce na wypoczynek z dala od cywilizacji. Niewielki hotel już szósty rok przyciąga wysokiej jakości obsługą i swoim położeniem.

Położenie

• przy morzu • centrum Mastichari ok. 2 km • miasto Kos ok. 25 km • lotnisko ok. 5 km

Plaża

• bezpośrednio przy hotelu • prywatna, piaszczysto-żwirkowa • łagodne wejście do wody • leżaki i parasole (bezpłatnie)

Hotel

• wybudowany w 2010 r. • 1 budynek, recepcja 24 h • windy • restauracja • 2 bary - przy basenie, przy amfiteatrze • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie) • ręczniki plażowe (kaucja ok. 10 EUR) • amfiteatr • 104 pokoje • kategoria lokalna 4*

Pokoje

Standard • 2-os. (ok. 25 m2) • możliwość 1 dostawki • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • TV-SAT, telefon, sejf (bezpłatnie) • lodówka, czajnik • szlafroki, pantofle • łazienka - wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras • boczny widok na morze za dopłatą

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive

• śniadanie, lunch i kolacja - bufet • lody dla dzieci (14.00-16.00) • przekąski (11.00-12.00, 14.30-18.00) • kawa, herbata, ciastka (16.00-17.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • basen ze słodką wodą • jacuzzi • leżaki i parasole przy basenie • kort tenisowy, sprzęt do tenisa • tenis stołowy • animacje GRECOS.PL (01.06-30.09) Odpłatnie • sporty wodne na plaży w Mastichari

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • brodzik • plac zabaw • krzesełka w restauracji • Klub Delfinki (15.06-15.09)

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Ammos to kameralny hotel usytuowany w spokojnej okolicy, przy piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Mastichari. Polecamy dla osób ceniących relaks i cichy wypoczynek, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ammos to kameralny hotel usytuowany w spokojnej okolicy, przy piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Mastichari. Polecamy dla osób ceniących relaks i cichy wypoczynek, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, na niewielkim wzgórzu, niedaleko wioski Mastichari, bezpośrednio przy plaży z łagodnym zejściem do morza
  • kameralna atmosfera, nowoczesne pokoje
  • animacje, strefa rozrywki dla dzieci, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kos, Grecja

Opis hotelu

Ammos Resort jest pięknym i spokojnym hotelem, który oferuje widoki na Morze Egejskie. Hotel został zaprojektowany ze starannością i wykończony najlepszymi, naturalnymi materiałami. Hotel znajduje się 50 m od plaży, 3 km od centrum Mastichari, 4 km od ogrodu Hipokratesa, 5 km od parku wodnego i 7 km od Międzynarodowego Lotniska Hipokratesa.

Udogodnienia i serwisy zawierają: restaurację, bar, salon, basen, miniklub, plac zabaw dla dzieci, kort tenisowy, siłownię, parking i całodobową recepcję.

Pokoje wyposażone są w: telefon, TV, sejf, klimatyzację, bezprzewodowy Internet, zestaw do kawy/herbaty, balkon/taras, szlafroki, kapcie i łazienkę.

Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.

Adres: Mastichari, 85302 Kos, Grecja.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Ammos to kameralny hotel usytuowany w spokojnej okolicy, przy piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Mastichari. Polecamy dla osób ceniących relaks i cichy wypoczynek, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ammos to kameralny hotel usytuowany w spokojnej okolicy, przy piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Mastichari. Polecamy dla osób ceniących relaks i cichy wypoczynek, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, na niewielkim wzgórzu, niedaleko wioski Mastichari, bezpośrednio przy plaży z łagodnym zejściem do morza
  • kameralna atmosfera, nowoczesne pokoje
  • animacje, strefa rozrywki dla dzieci, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kos/Mastihari

Opinia 7islands

Hotel usytuowany w spokojnej okolicy, bezpośrednio przy plaży. Ofertę polecamy dla osób chcących odpocząć z dala od miejskiego zgiełku.

Położenie

Na północno-zachodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Mastichari, ok. 3 km od jej centrum, ok. 25 km od stolicy w mieście Kos, ok. 7 km od lotniska. W centrum Mastichari znajdują się liczne sklepy, restauracje, tawerny, bary.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto - żwirkowa. Leżaki i parasole na plaży bezpłatne.

Hotel

Wybudowany w 2010 roku. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, restauracja, 2 bary, parking. Odpłatnie: Wi-Fi w lobby, sejf w recepcji, mini market. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 108 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, lodówkę. Odpłatnie: centralnie sterowana klimatyzacja. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z bocznym widokiem na morze i możliwością 1 dostawki, dwuosobowe o podwyższonym standardzie z widokiem na morze i możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki w formie bufetu: śniadania (07:30 - 09:30), obiady (12:30 - 14:00) i kolacje (19:00 - 21:00). W godzinach 11:00-12:00 oraz 16:00 - 17:00 w barze przy basenie serwowane są ciastka, a w godzinach 14:00 - 16:00 serwowane są lody. W wybranych barach w godzinach 10:00-23:00 dostępne są lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 wydawane są odpłatnie.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatnie), jacuzzi w basenie, tenis stołowy. Odpłatnie: kort tenisowy.

Dla dzieci

Brodzik z wodą słodką, plac zabaw.

Kontakt do hotelu

www.ammosresort.com / Tel.: 00 30 224 205 93 13

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Ammos to kameralny hotel usytuowany w spokojnej okolicy, przy piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Mastichari. Polecamy dla osób ceniących relaks i cichy wypoczynek, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi.


Mapa Hotelu Ammos
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja

Opinie o Hotelu Ammos

Bardzo spokojny hotel, na romantyczne wieczory, zachody słońca i święty spokój dookoła. Do niewielkiego centrum ok 2km. Odpoczęliśmy aż za bardzo :)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1

nam się w Ammos bardzo podobalo. bylismy w tamtym roku i to hotel raczej na relaksacyjne wakacje. okolica spokojna ale urokliwa. hotel niewielki, ale cały odnowiony, obsługa przyjemna. fajny klimacik w tamtych okolicach, ale bardzo rozrywkowi chyba beda sie nudzili

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.0

fajny hotelik w baaaardzo spokojnej okolicy, dobra lokalizacja do zwiedzania wyspy, w sasiedztwie brak wiekszych atrakcji i konieczne auto. przytulne pokoje, smaczne posilki, przyjazny personel.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.0

Byliśmy w tym roku w Latino Bay, a w ubiegłym w Ammos i musze powiedzieć, że hotele są porównywalne. Tu i tu dużo zieleni, cicho, spokojnie, kameralnie, w okolicy miłe knajpki a w samym ośrodku uprzejma obsługa. Bez fajerwerk, ale hotel wart swojej ceny. Cicho i spokojnie. Na relaksacyjny wyjazd ok.

POLECAM:
na romantyczne wakacje
Podsumowanie: polecam
4.3

Bardzo dobry standard, polecam dla osób które chcą odpocząć, par, rodzin. Piękne pokoje. Ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni. Dobry standard w dobrej cenie

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
3.9

Termin: 03.09.2010-10.09.2010. Opcja: Last minute,cena 1600/os. Bardzo miły hotel, osoby które chcą odpocząć od zgiełku miast na pewno będą zadowolone. Jedzenie typowo greckie (czyt. tłuste) ale dla dbających o figurę też się coś znajdzie. Plaża dość wąska,ale w tym sezonie w którym byłam była prawie pusta :) Wieczorne i nie tylko atrakcje z przemiłymi Włochami i naszą animatorką Alicją. Pokoje bardzo czyste i świetnie urządzone. Sejf był za darmo. Na prawdę polecam ten hotel z czystym sumieniem.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Ammos - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.

Ammos - Możliwości wyżywienia:


Ammos - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Ammos? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00