Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Aquamarine, Morze Czerwone
1 / 24
Udogodnienia hotelu Jaz Aquamarine
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Jaz Aquamarine
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Jaz Aquamarine:
4.5 / 5
Średnia z 57 opinii
Szczegóły oceny hotelu Jaz Aquamarine:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    4.7
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.4
  • Atrakcje
    i sport
    4.2
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Ocena hotelu:
4.5 / 5
Średnia z 57 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 września 2018

Hotel Jaz Aquamarine w ofercie Biura podróży:

Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, przy prywatnej, piaszczysto - żwirowej plaży, przy wejściu do morza płytka laguna,17 km od centrum kurortu- części Sakkala
  • niska zabudowa, komfortowe pokoje, ogromne zaplecze rekreacyjno - sportowe - 16 basenów, 4 brodziki, mini aquapark, przy plaży aquapark z 11 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorne show
  • urozmaicona formuła All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:

Imponujący, przestronny kompleks hotelowy położony w południowej części Hurghady. Centrum kurortu, skupiające rozmaite atrakcje, oddalone jest o kilkanaście minut drogi od hotelu. Do centrum Sakkali - ok. 17 km, do lotniska - ok. 13 km.



Plaża:

Obiekt znajduje się tuż przy prywatnej, piaszczysto-żwirowej plaży (zalecane obuwie ochronne). Przy wejściu do morza płytka laguna, idealna do kąpieli dla najmłodszych. Parasole, leżaki oraz ręczniki na plaży - bezpłatnie.



Do dyspozycji gości:

Hotel wybudowany w 2009 r. Recepcja 24-godz., sklepy, bankomat, dyskoteka, 6 restauracji, w tym 2 główne: Topaz i 4 Corners (podzielona na sekcje tematyczne w stylu azjatyckim, włoskim, śródziemnomorskim i orientalnym) oraz restauracje a'la carte (dodatkowo płatne): włoska La Rocca, Sennara z owocami morza, azjatycka Ginger i libańska Zaitouna, a także kilka barów: przy plaży, przy basenie, lobby bar oraz shisha bar. Na terenie kompleksu znajduje się 16 basenów, 4 brodziki i mini aquapark dla najmłodszych gości. Przy plaży aquapark z 11 zjeżdżalniami oraz jacuzzi. Parasole, leżaki oraz ręczniki na terenie obiektu - bezpłatnie.


Pokoje:

Ponad 1300 komfortowych i gustownie urządzonych pokoi, mieszczących się w 3-piętrowych budynkach hotelowych. Standardowe pokoje są 2-osobowe (brak możliwości dostawki - możliwe są one tylko w pokojach superior (2+1) lub rodzinnych (2 oddzielne sypialnie, możliwe zakwaterowanie 3 os. dorosłych lub 2+2 dzieci). Wszystkie pokoje wyposażone w: łazienkę (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV-sat, telefon, sejf, lodówkę, mini bar (dodatkowo płatny) oraz balkon lub taras. Możliwa dopłata do widoku na morze (w pokojach superior).
Łóżeczka dla niemowląt - bezpłatnie.



Wyżywienie:

Bogata formuła All Inclusive: wczesne śniadania (05:30-07:00), śniadania (07:00-10:30), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-22:30) - wszystkie posiłki w formie bufetu w restauracji głównej. Ponadto przekąski, ciastka, kanapki, pizza, burgery (12:00-17:00) oraz podwieczorek (17:00-18:00). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, serwowane w barach w ciągu dnia (10:00-24:00). Formuła All Inclusive nie obejmuje mini-baru i restauracji a'la carte. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usług objętych formułą all inclusive (np. godzin serwowania posiłków).


Program sportowy i animacyjny:

Bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorny show, pokazy tańca, dyskoteka (22:00-02:00, bezpłatne napoje do 24:00). Dla najmłodszych - mini klub, plac zabaw, brodziki, a za opłatą opiekunka do dzieci. Ponadto dostępne również: aquapark (10:00-13:00 i 14:30-16:30)ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych, siłownia, siatkówka plażowa, tenis stołowy, 4 korty tenisowe (sprzęt za dodatkową opłatą), jacuzzi na plaży (w godzinach 10:00-12:00 i 14:00-16:00), boccia, piłka wodna, wodny aerobik, rzutki. Za opłatą:sporty wodne na plaży, jazda na wielbłądach, centrum SPA oferujące: saunę, jacuzzi oraz masaże (płatne).


Internet:

Bezpłatny dostęp do WiFi na terenie recepcji i hotelowego lobby (limit do 2Gb po przekroczeniu limitu dostęp do internetu dodatkowo płatny). Za opłatą dostęp do WiFi o szybszej transmisji danych. Internet dostępny również w pokojach.



Kategoria lokalna:

*****



Strona www:



Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:

Ĺšwiadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD/os.), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy kazdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

Luksor i Karnak
Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona - dodatkowo płatny), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95
USD
/os.


Nurkowanie głębinowe
Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
Cena ok. 55 USD
/os.

Kair -Centrum arabskiego świata
Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu. W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie), Sfinks i piramidy: Cheposa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 35 LE), najstarszy meczet Kairu - Meczet Amr Ibn Asa, kościół koptyjski, instytut papirusów oraz wytwórnia perfum. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95 USD
/os.

Safari - Sahara Park
Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, w której poznamy zwyczaje Beduinów oraz ich zwyczaje. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, a także wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
Cena ok. 55 USD
/os.

W galabiji przez miasto!
Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne, regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta - Dahar, a dalej - akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
Cena ok. 60 USD
/os.

Jungle Aqua Park
Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego - idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
Cena ok. 50 USD
/os.

HURGHADA- ATRAKCJE


Na zakupy do Senzo Mall w Hurghadzie
Galeria handlowa Senzo usytuowana jest przy Safaga Road 61111. W galerii m.in.: szereg sklepów, z których wiele reprezentuje dobrze znane, międzynarodowe marki ale również strefę gastronomiczną, supermarket oraz park rozrywki.

Inne

EGIPT HURGHADA - informacje ogólne

Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabrać euro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walut w hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.

Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Czas
Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.

Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l - 3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.

Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.



W regionie

Hurghada
Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.

Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, przy prywatnej, piaszczysto - żwirowej plaży, przy wejściu do morza płytka laguna,17 km od centrum kurortu- części Sakkala
  • niska zabudowa, komfortowe pokoje, ogromne zaplecze rekreacyjno - sportowe - 16 basenów, 4 brodziki, mini aquapark, przy plaży aquapark z 11 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorne show
  • urozmaicona formuła All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Hurghada Położony niedaleko wielu rozrywek, hotel o niskiej zabudowie, nowoczesnej architekturze i eleganckich wnętrzach. Na dużym terenie znajduje się kilkanaście basenów, duży aquapark, różnorodność restauracji i bogate zaplecze sportowe. Bezpośredni dostęp do prywatnej, żwirowej plaży z leżakami, parasolami i beach barem w systemie All Inclusive, świetna obsługa i dobre warunki pobytu sprawią, że wakacje, szczególnie rodzin z dziećmi, będą pełne atrakcji.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2009 r. Na terenie hotelu znajdują 5 restauracji, bar, room service (płatny), pralnia (płatna), kompleks basenów odkrytych, 14 zjeżdżalni wodnych w aquaparku (otwarte w wyznaczonych godzinach: 14:30-16:30). Urozmaicony program animacyjny oraz rozbudowane zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

rabaty i zniżki

1.dziecko do 13 lat pobyt gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kawiarenka internetowa płatna wi-fi w pokojach płatne ok. 33 LE/h; 113 LE/dzień; 477 LE/tydzień

plaża

Przy hotelu, prywatna, żwirowa, 400 m długości. Parasole, leżaki i ręczniki - bezpłatne. Skała koralowa przy zejściu do morza.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację indywidualną, sejf (bezpłatny), minibar (płatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, telefon, TV, łazienkę (WC, prysznic, suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: w 3 trzypiętrowych budynkach: pokoje standardowe dla max 2 os. , pokoje superior dla max 3 os. , pokoje rodzinne superior dla max 4 os. , pokoje rodzinne deluxe dla max 4 os. , pokoje rodzinne superior sea view - z widokiem na morze dla max 4 os. , pokoje rodzinne - family room swim up dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami, dostęp do współdzielonego basenu)

Wyżywienie

restauracja główna, 4 restauracje a la carte, bar All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-22:00) w formie bufetu w restauracji głównej oraz późny posiłek (23:00-23:55), późne śniadanie (11:00-12:00), przekąski (12:00-17:00), podwieczorek (17:00- 18:00) w wyznaczonym barze, lody, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.azjatycka "Makai Tukai", włoska "Nino's", libańska "Sofra", rybna "Corallo"

z myślą o dzieciach

animacje i zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4-11 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, brodziki, aquapark (7 zjeżdżalni) dla młodszych i starszych menu i krzesełka dla dzieci w restauracji , możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności , łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki, 4 korty tenisowe, rakiety i piłki do tenisa, animacje

płatne

sauna, łaźnia turecka, masaż, jacuzzi, centrum SPA, salon piękności, oświetlenie kortów, miniboisko do piłki nożnej, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

12.03.2018 14:47

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.


Itaka Gala R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, przy prywatnej, piaszczysto - żwirowej plaży, przy wejściu do morza płytka laguna,17 km od centrum kurortu- części Sakkala
  • niska zabudowa, komfortowe pokoje, ogromne zaplecze rekreacyjno - sportowe - 16 basenów, 4 brodziki, mini aquapark, przy plaży aquapark z 11 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorne show
  • urozmaicona formuła All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Nowoczesny i elegancki hotel prestiżowej sieci Jaz Iberotel, oferuje wygodne warunki pobytu w pięknie zaprojektowanej scenerii. Położony w nowej dzielnicy turystycznej Hurghady, blisko plaży, przyciąga bogatym zapleczem restauracji i barów serwujących dania kuchni z różnych regionów świata.

POŁOŻENIE:

ok. 20 km od HURGHADY; ok. 18 km od lotniska; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, zejście do morza żwirkowo-kamieniste, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bar.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, komfortowy, zbudowany w 2009 r., 1001 pokoi, 3 budynki, 1-3 piętra, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne menu dla dzieci, 4 restauracje á la carte (nieobjęte all inclusive): Corallo - restauracja rybna, Makai Tukai - kuchnia azjatycka, Nino's - kuchnia włoska, Sofra - kuchnia libańska; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 5 barów: Fayruz, Waves w lobby, La Perla, Aquarius przy basenie i Paradiso na plaży, fajka wodna (płatna), taras z widokiem na basen, bezpłatny internet bezprzewodowy w holu (do 150 MB/pokój); za opłatą: punkt internetowy (ok. 10 USD/godz.), room service; akceptowane karty kredytowe Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os., ok. 30 m², elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, sejf, minibar (płatny); balkon lub taras (stolik i krzesełka);

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 38 m² wyposażenie jak w pokoju standardowym; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem;

rodzinny superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 45 m² wyposażenie jak w pokoju standardowym; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem;

rodzinny deluxe:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 50 m² wyposażenie jak w pokoju standardowym; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; pokoje: rodzinny superior i rodzinny deluxe oraz widok na morze w pokoju superior na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

kilka basenów, słodka woda, m.in.: ok. 885 m², gł. 1,2 m, sezonowo podgrzewany, ok. 400 m², gł. 1,2 m, sezonowo podgrzewany, ok. 1280 m², gł. 1,2 m, sezonowo podgrzewany i ok. 150 m², gł. 0,8 m, 4 brodziki dla dzieci, słodka woda, ok. 36 m², gł. 0,4 m, sezonowo podgrzewany, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; aquapark (otwarty w określonych godzinach), 4 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu, aqua aerobic, siatkówka, piłka wodna, bule, tenis stołowy, siłownia; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (3-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci: gimnastyka, pokazy artystyczne, gry i zabawy; za opłatą: oświetlenie kortu (ok. 10 EUR/godz.).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie w formie przekąsek w barze przy basenie (10.30-12.00); podwieczorek w barach przy basenie i na plaży (17.00-18.00); przekąski w barze w lobby, przy basenie lub na plaży (12.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach all inclusive (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/653461100, www.jaz.travel

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, przy prywatnej, piaszczysto - żwirowej plaży, przy wejściu do morza płytka laguna,17 km od centrum kurortu- części Sakkala
  • niska zabudowa, komfortowe pokoje, ogromne zaplecze rekreacyjno - sportowe - 16 basenów, 4 brodziki, mini aquapark, przy plaży aquapark z 11 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorne show
  • urozmaicona formuła All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt/Hurghada

Opis

Fantastyczne położenie tuż przy prywatnym odcinku piaszczysto-żwirowej plaży, Aquapark z 18 basenami oraz 22 zjeżdżalniami, Duża baza gastronomiczna, Szereg atrakcji dla dorosłych i dla dzieci,

Lokalizacja

w Hurgadzie, przy plaży, ok. 21 km od centrum Hurghady, ok. 18 km od lotniska.

Wyposażenie

liczba pokoi - 1001, restauracje - 4, bary - 5, recepcja 24h, wymiana walut, lobby, ogród, klub nocny, room service (płatny), bezpłatny internet bezprzewodowy do 150 MB (w okolicy recepcji), taras słoneczny, opieka lekarska (płatna), salon urody oraz fryzjer (płatne), sklep z pamiątkami, bary przy basenie, bary z przekąskami, concierge.

Basen

kompleks 18 basenów dla dorosłych i dla dzieci, parasole i leżaki bezpłatnie; Aquapark z 22 zjeżdżalniami; 4 brodziki dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, łazienka z prysznicem, sejf, mini bar dziennie uzupełniany butelką wody mineralnej (płatny), telewizja, telefon, taras/balkon, zestaw do parzenia kawy/herbaty. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 2 osób dorosłych (ok. 30 m2) SUPERIOR - pokoje dla max 2 osób dorosłych i 1 dziecka (ok. 38 m2).

Plaża

prywatna, piaszczysto-żwirowa, bezpłatnie leżaki, parasole, ręczniki, bar service.

Sport na plaży

sporty wodne (płatne), windsurfing (płatny), nurkowanie (płatne).

Sport i fitness

4 korty tenisowe (oświetlenie kortu oraz sprzęt dodatkowo płatny), wodny aerobik, siatkówka, siłownia, tenis stołowy.

Rozrywka

animacje dla dorosłych i dla dzieci, dyskoteka, muzyka na żywo, wieczorny program rozrywkowy.

Dla dzieci

łóżeczko dziecięce, plac zabaw, pokój zabaw.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive, Dopłaty do kolacji w dniach 24/12 i 31/12 są obowiązkowe

All Inclusive

śniadanie 7.00 - 10.30, obiad 12.30 - 14.30, kolacja 18.30 - 22.00 w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie w formie przekąsek w barze przy basenie 10.30 - 12.00; podwieczorek w barach przy basenie i na plaży 17.00-18.00; przekąski w barze w lobby, przy basenie lub na plaży 12.00 - 17.00; lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w wyznaczonych barach 10.00-24.00.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę 25 USD/os. (od 1.05.2014), ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka* Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie. Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem z Egiptu. *w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka

Obsługa na miejscu

Opieka polskojęzycznego przedstawiciela.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, przy prywatnej, piaszczysto - żwirowej plaży, przy wejściu do morza płytka laguna,17 km od centrum kurortu- części Sakkala
  • niska zabudowa, komfortowe pokoje, ogromne zaplecze rekreacyjno - sportowe - 16 basenów, 4 brodziki, mini aquapark, przy plaży aquapark z 11 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorne show
  • urozmaicona formuła All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

HURGHADA/EGIPT

Do dyspozycji gości

• recepcja • ogród • kompleks basenów (w tym kilka dla dzieci) • aquapark (ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych) • główna restauracja Topaz • 4 restauracje tematyczne (włoska, libańska, azjatycka i rybna) • bar w lobby Fayrouz • bar przy basenie La Perla • kącik z fajkami wodnymi • klub nocny

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, o ograniczonej prędkości - w cenie, o wysokiej prędkości - płatne) • leżaki, parasole i ręczniki (przy basenie i na plaży, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• bankomat • pralnia (płatna) • sklep z pamiątkami • parking (w cenie) • opieka medyczna (na telefon) • fryzjer • biuro informacji turystycznej • service room (płatny)

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

1001

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dla dzieci

• minidyskoteka • plac zabaw • łóżeczko dla dziecka (na zapytanie, w cenie) • menu dla dzieci • wysokie krzesełka w restauracjach • aquapark z 7 zjeżdżalniami (dla dzieci od 12 lat) • miniklub (dla dzieci od 4 lat) • osobne baseny dla dzieci • opiekunka do dzieci (na zapytanie, płatna)

Sport i wellness

W cenie • 4 korty tenisowe (ze sprzętem) • sala fitness/siłownia • aerobik • gimnastyka • siatkówka plażowa • piłka nożna • piłka wodna • rzutki • tenis stołowy • boccia • jacuzzi (16+) • boisko wielofunkcyjne • tor biegowy

Płatne • oświetlenie kortów tenisowych • sprzęt do nurkowania powierzchniowego • sporty wodne na plaży • sauna fińska • masaże

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 45 m2 • 2 pomieszczenia połączone drzwiami • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • tel. • TV • zestaw do parzenia kawy/herbaty • minibar (płatny) • prysznic • WC • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy superior DZX1

• 1-3 os. • ok. 35 m2 • widok na ogród • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • telefon • TV • zestaw do parzenia kawy/herbaty • minibar (płatny) • prysznic • WC • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy Superior Senior DZX3

• widok na ogród • dla gości powyżej 55 r. ż. • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf (w cenie) • biurko • telefon • minibar (płatny) • TV sat. • prysznic • lustro kosmetyczne • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-2 os. • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • telefon • TV • zestaw do parzenia kawy/herbaty • minibar (płatny) • prysznic • WC • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu • późne śniadanie kontynentalne (do 12.00) • przekąski (12.00-17.00) • kawa, herbata i ciasto (17.00-18.00) • lody (12.00-17.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-24.00) • lody (12.00-17.00) • minibarek (płatny) • napoje importowane (płatne) • kolacje tematyczne • dania dietetyczne • kolacje możliwe w restauracjach tematycznych (stałe menu, konieczna rezerwacja, płatne)

Dodatkowe informacje • wymagany odpowiedni strój do kolacji (długie spodnie u panów)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.


Itaka Gala
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, przy prywatnej, piaszczysto - żwirowej plaży, przy wejściu do morza płytka laguna,17 km od centrum kurortu- części Sakkala
  • niska zabudowa, komfortowe pokoje, ogromne zaplecze rekreacyjno - sportowe - 16 basenów, 4 brodziki, mini aquapark, przy plaży aquapark z 11 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorne show
  • urozmaicona formuła All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Nowoczesny i elegancki hotel prestiżowej sieci Jaz Iberotel, oferuje wygodne warunki pobytu w pięknie zaprojektowanej scenerii. Położony w nowej dzielnicy turystycznej Hurghady, blisko plaży, przyciąga bogatym zapleczem restauracji i barów serwujących dania kuchni z różnych regionów świata.

POŁOŻENIE:

ok. 20 km od HURGHADY; ok. 18 km od portu lotniczego; bus hotelowy do Hurghady (płatny).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, zejście do morza żwirkowo-kamieniste, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bar all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, komfortowy, zbudowany w 2009 r., 1001 pokoi, 3 budynki, 1-3 piętra, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne menu dla dzieci, 4 restauracje á la carte (nieobjęte all inclusive): Corallo - restauracja rybna, Makai Tukai - kuchnia azjatycka, Nino's - kuchnia włoska, Sofra - kuchnia libańska; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci; 5 barów: Fayruz, Waves w lobby, La Perla, Aquarius przy basenie i Paradiso na plaży, fajka wodna (płatna), taras z widokiem na basen; internet bezprzewodowy w holu (do 150 MB bezpłatnie/pokój); za opłatą: punkt internetowy (ok. 10 USD/godz.), room service; akceptowane karty kredytowe Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os., ok. 30 m², elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, sejf, minibar (płatny); balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 45 m² wyposażenie jak w pokoju standardowym; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem;

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 38 m² wyposażenie jak w pokoju standardowym; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; pokoje rodzinne oraz widok na morze w pokoju superior na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

kilka basenów, słodka woda, m.in.: ok. 885 m², gł. 1,2 m, sezonowo podgrzewany, ok. 400 m², gł. 1,2 m, sezonowo podgrzewany, ok. 1280 m², gł. 1,2 m, sezonowo podgrzewany i ok. 150 m², gł. 0,8 m, 4 brodziki dla dzieci, słodka woda, ok. 36 m², gł. 0,4 m, sezonowo podgrzewany, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 4 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu, aqua aerobic, siatkówka, piłka wodna, bule, tenis stołowy, siłownia; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (3-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci: gimnastyka, pokazy artystyczne, gry i zabawy; za opłatą: oświetlenie kortu (ok. 10 EUR/godz.), aqua park (otwartyw określonych godzinach).

ALL INCLUSIVE

śniadanie (7.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie w formie przekąsek w barze przy basenie (10.30-12.00); podwieczorek w barach przy basenie i na plaży (17.00-18.00); przekąski w barze w lobby, przy basenie lub na plaży (12.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach all inclusive (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/653461100, www.jaz.travel

GRATIS:

serwis plażowy

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, przy prywatnej, piaszczysto - żwirowej plaży, przy wejściu do morza płytka laguna,17 km od centrum kurortu- części Sakkala
  • niska zabudowa, komfortowe pokoje, ogromne zaplecze rekreacyjno - sportowe - 16 basenów, 4 brodziki, mini aquapark, przy plaży aquapark z 11 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorne show
  • urozmaicona formuła All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

w trakcie klasyfikacji

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

Hotel położony na południu Hurghady, 20 km od centrum i 14 km od lotniska.

Plaża

Piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Brak pomostu.

Zakwaterowanie

1001 pokoi typy pokoi: standard z widokiem na ogród (30m2), superior (38 m2) w widokiem na ogród lub basen, standard/superior family (45 m2) z widokiem na ogród, deluxe family (50 m2) posiadają widok na morze lub basen, family swim up (45 m2) zlokalizowane na parterze z wspólnym basenem dla kilku pokoi. Część pokoi standard/superior family ma łóżka piętrowe. Wszystkie pokoje rodzinne składają się z dwóch pomieszczeń - tylko sypialnia główna jest pomieszczeniem jasnym (są tam okna). wyposażenie: łazienka z wanną lub prysznicem i suszarką do włosów, klimatyzacja, telefon, telewizor (w pokojach family tylko w jednym pokoju), sejf, mini bar (płatny).

Restauracje i bary

5 restauracji (główna i 4 a'la carte płatne: włoska, azjatycka, libańska, z owocami morza); 6 barów (2 lobby, 2 przy basenie, przy plaży, food court z przekąskami) Dyskoteka (objęta All inclusive do 24.00)

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, późne kolacje. Podczas kolacji dostępne są lody. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji dostępne są między 10.00 a 24.00. Restauracje a'la carte są płatne i wymagana jest wcześniejsza rezerwacja.

Sport i Rozrywka

18 basenów (wybrane są podgrzewane w okresie zimowym); Aquapark - czynny w określonych godzinach (14 zjeżdżalni dla dorosłych i 8 dla dzieci); bezpłatnie: tenis stołowy, rzutki, boccia, siłownia, 4 korty tenisowe (oświetlenie płatne), siatkówka, jacuzzi na plaży, program animacyjny; odpłatnie: pokój gier, sporty wodne.

Dla dzieci

Klika brodzików (podgrzewane w okresie zimowym), plac zabaw, mini klub, specjalne menu w restauracji, opiekunka do dziecka (usługa płatna)

Pozostałe udogodnienia

Centrum SPA (płatne), wypożyczalnia samochodów, pralnia, sklepy z pamiątkami, dostęp do internetu (kawiarenka i bezpłatne Wi-Fi - pierwsze 150 mb), płatny bus hotelowy do Hurghady.

Naszym zdaniem

Olbrzymi resort o wysokim standardzie, idealny dla rodzin z dziećmi oraz osób lubiących aktywnie spędzać czas.

Strona internetowa

www.jaz.travel


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, przy prywatnej, piaszczysto - żwirowej plaży, przy wejściu do morza płytka laguna,17 km od centrum kurortu- części Sakkala
  • niska zabudowa, komfortowe pokoje, ogromne zaplecze rekreacyjno - sportowe - 16 basenów, 4 brodziki, mini aquapark, przy plaży aquapark z 11 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorne show
  • urozmaicona formuła All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

- przy plaży
- ok. 18 km od Hurghady – Sakkali
- ok. 12 km od lotniska w Hurghadzie

 

Plaża

- piaszczysto - żwirowa (wskazane obuwie ochronne)
- leżaki i parasole (bezpłatne)

 

Pokoje

Pokój Standardowy
- powierzchnia ok. 30 m²
- klimatyzacja indywidualna
- TV-Sat, telefon, sejf (bezpłatny)
- minibar (płatny)
- łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów)
- balkon
Pokój Superior
- powierzchnia ok. 40 m²
- wyposażenie pokoju standardowego
Pokój Rodzinny Superior
- dodatkowo 2 miejsca do spania
Pokój Rodzinny Deluxe:
- 2 pokoje przedzielone dzwiami (1 łazienka, lodówka i TV na 2 pokoje)


Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne
- 16 basenów
- 2 aqua parki, 11 zjeżdzalni
- siłownia
- rzutki, tenis stołowy, boccia, piłkarzyki
- siatkówka plażowa, piłka wodna
- jacuzzi na plaży
- 4 korty tenisowe 
- dyskoteka
- animacje

Płatne
- oświetlenie kortów tenisowych
- pokój gier
- centrum spa
- centrum nurkowe
- sporty wodne na plaży

 

Dla dzieci

- plac zabaw, miniklub, animacje
- basen 
- opiekunka (płatna)
- krzesełko w restauracji i łóżeczko

 

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach.
Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są  w godzinach 10:00 – 24:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.

 

Restauracje i bary

- 2 restauracje główne
- 4 restauracje a la carte (płatne)
- restauracja na plaży (bezpłatna)
- lobby bar (10:00 – 24:00)
- 2 bary przy basenie (10:00 – 18:00)
- bar na plaży (10:00 – 18:00)

 

Dodatkowe informacje

- internet Wi Fi (płatny)
- pralnia, lekarz (płatny), fryzjer, sklepy
- www.iberotel.net

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta; 
  • wyżywienie wg opisu, 
  • podatek VAT,
  • obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA),
  • opłaty lotniskowe i paliwowe.


Cena nie zawiera:

  • wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

 

Dodatkowa informacja wizowa

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany do paszportu, 15 USD) lub w Konsulacie (potrzebny jest wniosek wizowy i zdjęcie paszportowe, pełen cennik znajduje sie http://www.egipt.org.pl/aktualnosci,12,1.html). W konsulacie możemy ubiegać się o wizę 3-miesięczną. Dokumenty można złożyć osobiście, bądź też wysłać kurierem lub listem poleconym i umówić się w Konsulacie na ich odesłanie na koszt osoby ubiegającej się o wizę.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.


Oasis Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, przy prywatnej, piaszczysto - żwirowej plaży, przy wejściu do morza płytka laguna,17 km od centrum kurortu- części Sakkala
  • niska zabudowa, komfortowe pokoje, ogromne zaplecze rekreacyjno - sportowe - 16 basenów, 4 brodziki, mini aquapark, przy plaży aquapark z 11 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorne show
  • urozmaicona formuła All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


IBEROTEL AQUAMARINE STANDARD

 

POŁOŻENIE:

nowy, luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci Iberotel, położony przy pięknej plaży z rafą koralową, ok. 20 km
od centrum Hurghady.

 

WYPOSAŻENIE HOTELU:

siedem restauracji w tym: restauracja główna „Topaz”, restauracje à la carte: azjatycka, libańska, włoska oraz restauracja serwująca ryby i owoce morza, bary w lobby, przy basenie i na plaży, kawiarnia orientalna, dyskoteka oraz kawiarenka internetowa (płatna) i internet bezprzewodowy (płatny) oraz sklepiki z pamiątkami.

 

WYPOSAŻENIE POKOI:

1001 pokoi, w 3 budynkach, z klimatyzacją, łazienką z suszarką do włosów, TV sat, sejfem, mini barem, telefonem oraz balkonem lub tarasem.

 

ROZRYWKA I SPORT:

4 baseny (jeden podgrzewany zimą), aquapark z 6 zjeżdżalniami, 4 korty tenisowe (rakiety, piłki oraz oświetlenie płatne), animacje, amfiteatr z wieczornym show, siatkówka plażowa, fitness centrum z siłownią (bezpłatna), jacuzzi i masażami (płatne), tenis stołowy (bezpłatny) oraz centrum nurkowania i sportów wodnych (płatne). Dla dzieci: brodziki (2 podgrzewane zimą), miniklub, animacje oraz plac zabaw. Dzieci powyżej 12 lat mogą korzystać ze zjeżdżalni w aquaparku.

 

WYŻYWIENIE:

all inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane w szklankach w godz. 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. Raz na pobyt kolacja w restauracji à la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Poza opcją all inclusive: woda i napoje w butelkach i puszkach, świeżo wyciskane soki, minibar, importowane alkohole, restauracje à la carte.

 

Cena zawiera:

  • przelot
  • opłaty paliwowe i kursowe,
  • opłaty lotniskowe,
  • transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
  • ubezpieczenie KL i NNW
  • zakwaterowanie
  • wyżywienie wg. oferty
  • opieka polskiego rezydenta

Cena nie zawiera:

  • wizy - 15 USD płatne na lotnisku w Egipcie
ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, przy prywatnej, piaszczysto - żwirowej plaży, przy wejściu do morza płytka laguna,17 km od centrum kurortu- części Sakkala
  • niska zabudowa, komfortowe pokoje, ogromne zaplecze rekreacyjno - sportowe - 16 basenów, 4 brodziki, mini aquapark, przy plaży aquapark z 11 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorne show
  • urozmaicona formuła All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Atuty

- ekskluzywna sieć hotelowa Iberotel
- wysoki standard dla wymagających
- idealny dla rodzin z dziećmi - Aqua Park w cenie
- bezpośrednio przy plaży - 16 besnów
- wyśmienite jedzenie i doskonałe All Inclusive

 

Lokalizacja

południowa cześć Hurghady - dzielnica hotelowa
nowe centrum Hurghady Sakkala (bus hotelowy 2 razy dziennie ok. 3 EUR/os.)
nowoczesne centrum handlowe Senzo Mall - ok. 3 km

lotnisko - ok. 10 km

 

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, prywatna, piaszczysta z drobnym żwirkiem z łagodnym zejściem do wody (zalecane obuwie ochronne), leżaki i parasole bezpłatne

 

Hotel

pięciogwiazdkowy, nowoczesny kompleks hotelowy z Aqua Parkiem zbudowany w 2009 roku, należący do prestiżowej sieci Jaz Iberotel, posiada 1001 pokoi w 3 budynkach 2-piętrowych położonych na terenie ładnego ogrodu

 

Udogodnienia

całodobowa recepcja z przestronnym lobby, bankomat, room service, kantor, przechowalnia bagażu, pralnia, możliwość wypożyczenia żelazka, opieka medyczna, niewielki pasaż handlowy, fryzjer, serwis taxi, ręczniki plażowe

 

Internet

Wi-Fi w lobby ok. 7 USD/godz., 17 USD/dzień, kawiarenka internetowa ok. 10 USD/godz.

 

Pokoje

standardowe 2-os., powierzchnia ok. 30 m2, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja centralna z możliwością indywidualnej regulacji, TV SAT, sejf, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), telefon, balkon lub taras z widokiem na ogród,
superior 2-os. z możliwością 1 dostawki dla dziecka, powierzchnia ok. 38 m2, wyposażenie pokoju standardowego, widok na ogród lub basen, widok na morze za dodatkową dopłatą,
superior rodzinny 2 pokoje łączone wewnętrznymi drzwiami, możliwość zakwaterowania maksymalnie 3 osób dorosłych i 1 dziecka, powierzchnia od 40 do 50 m2, wyposażenie pokoju standardowego, widok na ogród,
deluxe rodzinny 2 pokoje łączone wewnętrznymi drzwiami, możliwość zakwaterowania maksymalnie 3 osób dorosłych i 1 dziecka, powierzchnia od 45 do 50 m2, wyposażenie pokoju standardowego, widok na basen lub ogród

 

Restauracje i bary

2 restauracje główne - Topaz i Four Corners
4 restauracje a la carte (płatne) - włoska, azjatycka, rybna, libańska
bar przy plaży Paradisio / beach bar
lobby bar Fayrouz
2 bary przy basenie / pool bar
bar w dyskotece Fantasia

 

Wyżywienie

All Inclusive

 

Rozrywka

kompleks 16 dużych basenów (w tym kilka sezonowo podgrzewanych) z leżakami, materacami i parasolami oraz aqua park z zjeżdżalniami dla dorosłych i dzieci, bogate animacje, dyskoteka, fitness, piłka wodna, wieczorne przedstawienia, siłownia, rzutki, amfiteatr, tenis stołowy, boule, boisko do piłki nożnej, boisko do siatkówki, 4 korty tenisowe, jacuzzi na plaży

 

Płatne

oświetlenie kortów, centrum SPA - łaźnia turecka, sauna, jacuzzi, masaże, centrum nurkowania, sporty wodne na plaży, pokój gier

 

Dla dzieci

4 brodziki, mini klub (4-12 lat), mini disco, plac zabaw, pokazy dla dzieci, gry i zabawy, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat

 

Program All Inclusive

07.00-10.30 śniadanie w formie bogatego bufetu w restauracji głównej Topaz i Four Corners, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata
10.30-12.00 późne śniadanie serwowane w barze przy basenie La Perla
12.30-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej Topaz
18.30-22.00 kolacja w formie urozmaiconego bufetu w restauracji głównej Topaz i Four Corners, dania kuchni międzynarodowej
12.00-17.00 przekąski serwowane w barze przy basenie La Perla, Aquarius oraz w Beach Bar Paradisio
12.00-17.00 lody serwowane w barze przy basenie La Perlas i przy plaży Paradisio
17.00-18.00 kawa, herbata, ciastka serwowane w barze przy basenie Le Perla
10.00-24.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole typu piwo, wino białe i czerwone, rum, gin, whisky, brandy, wódka i drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w barach przy basenie i przy plaży oraz w lobby bar Fayrouz - w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów
22.00-24.00 wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe w dyskotece Fantasia
do posiłków serwowane są napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole typu piwo, wino białe i czerwone
- leżaki, parasole i materace przy basenie oraz na plaży
- dyskoteka, fitness, piłka wodna, siłownia, rzutki, amfiteatr, tenis stołowy, boule, boisko do piłki nożnej, boisko do siatkówki, 4 korty tenisowe, jacuzzi na plaży
- Aqua Park z zjeżdżalniami dla dorosłych i dzieci
- międzynarodowe animacje w ciągu dnia i wieczorne przedstawienia

 

Oficjalna kategoria

5 gwiazdek

 

Karty kredytowe

Visa, MasterCard, Dinners Club, Amex

 

Strona hotelu

www.jaz.travel

 

Nasza ocena

Pokój *****
Położenie *****
Wyżywienie *****
Sport \ rozrywka *****


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, przy prywatnej, piaszczysto - żwirowej plaży, przy wejściu do morza płytka laguna,17 km od centrum kurortu- części Sakkala
  • niska zabudowa, komfortowe pokoje, ogromne zaplecze rekreacyjno - sportowe - 16 basenów, 4 brodziki, mini aquapark, przy plaży aquapark z 11 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorne show
  • urozmaicona formuła All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Elegancki, duży i z rozmachem zaprojektowany hotel renomowanej sieci Jaz. Idylliczna sceneria, oryginalne  wnętrza, ciekawy kompleks basenów i aquapark, niska zabudowa, moc atrakcji rozrywkowych i sportowych.

Położenie

Na rozległym terenie, przy długiej piaszczysto-żwirowej plaży (płytka woda z koralowcami - zalecane obuwie ochronne), 20 km na południe od centrum Hurghady (odpłatne kursy busem hotelowym), 18 km od lotniska.

Wyposażenie

Eleganckie lobby z recepcją i barem, 2 restauracje główne Tapaz  i Four Corners (bufety - także tematyczne),  restauracje a'la carte z kuchnią azjatycką, włoską, śródziemnomorską, kilka barów (w tym przy basenach i na plaży), kafejka orientalna z sziszą, pralnia, minicentrum handlowe, apteka, gabinet lekarski (dyżury), sala konferencyjna, centrum biznesowe, odpłatne łącza internetowe w lobby, salon fryzjerski, punkt wymiany walut, bankomat, wypożyczalnia samochodów, room-service.

Pokoje

Eleganckie, przestronne (ok. 30 m kw.), gustownie urządzone, 2-osobowe, wyposażone w łazienkę z suszarką do włosów, indywidualnie sterowaną klimatyzację, minibar, telefon, TV sat, sejf, zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon lub taras. Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokoju superior (38 m kw., miejsce na dostawkę) oraz w pokoju rodzinnym (45 m kw., dwie sypialnie).

Wyżywienie

All Inclusive -  śniadania (7:00-10:00), lunche (12:30-15:00), kolacje (18:30-22:00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie w formie przekąsek w barze przy basenie; popołudniowe przekąski w barach przy basenie i na plaży (15:00-17:00, 17:00-18:00); przekąski w barze w lobby, przy basenie lub na plaży (12:00-17:00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach all inclusive (10:00-24:00); Obowiązkowe noszenie opasek all inclusive.

Sport i rozrywka

Duży kompleks basenów z wysepkami i tarasami słonecznymi, aquapark (czynny w wyznaczonych godzinach) z kilkunastoma ślizgawkami wodnymi, 2 jacuzzi z widokiem na morze, 4 korty tenisowe, tenis stołowy, siłownia, siatkówka plażowa, rzutki, boccia, piłka wodna, aerobik, 1400-metrowa ścieżka do biegania, sauna, łaźnia parowa, masaże, sporty wodne i centrum nurkowe, przedstawienia i wieczorki folklorystyczne w hotelowym amfiteatrze oraz program rekreacyjno-rozrywkowy, dyskoteka.

Dla dzieci

4 brodziki, ślizgawki wodne, zajęcia w miniklubie (4-12 lat), sala i plac zabaw, wysokie krzesełka, łóżeczka niemowlęce, możliwa indywidualna opieka nad dzieckiem (odpłatnie).

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny  rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.


Orex
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, przy prywatnej, piaszczysto - żwirowej plaży, przy wejściu do morza płytka laguna,17 km od centrum kurortu- części Sakkala
  • niska zabudowa, komfortowe pokoje, ogromne zaplecze rekreacyjno - sportowe - 16 basenów, 4 brodziki, mini aquapark, przy plaży aquapark z 11 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorne show
  • urozmaicona formuła All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

HURGHADA

Opis oferty:

Elegancki i nowoczesny 5 gwiazdkowy hotel, jeden z najnowszych hoteli z sieci Jaz. Hotel został otwarty jesienią 2009r. Do dyspozycji gości jest duży kompleks złożony z trzech 3-piętrowych budynków, restauracja główna i 4 restauracje a'la carte ( włoska, azjatycka, rybna i libańska), bary, aqua park, 22 zjeżdżalnie (w tym 14 dla dorosłych i 8 dla dzieci), 18 basenów (część podgrzewana w okresie zimowym), amfiteatr, dyskoteka.

POKOJE:

W hotelu znajduje się 1001 pokoi; wyposażenie pokoi standardowych: eleganckie nowocześnie zaprojektowane wnętrza, klimatyzacja sterowana indywidualnie, sejf, telefon, balkon lub taras, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, mini bar.

W HOTELU:

centrum Spa & Wellness, jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, masaże, centrum nurkowe, centrum sportów wodnych na plaży, kafejka internetowa, sklepiki, pralnia, lekarz, salon fryzjerski, salon kosmetyczny, kantor, bankomat, apteka, wypożyczalnia samochodów.

KONTAKT:

http://www.jaz.travel/destinations/egypt/hurghada-hotels/jaz-aquamarine-resort.aspx

POŁOŻENIE:

Ok. 20 km od centrum Hurghady, 18 km od lotniska, położony w spokojnej okolicy Hurghady.

PLAŻA:

Bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży z rafą koralową (zalecane obuwie do kąpieli), serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, materace, ręczniki).

WYŻYWIENIE:

All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane i wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, lody oraz napoje butelkowane

DLA DZIECI:

animacje, plac zabaw, brodziki, zjeżdżalnie, aqua-park (8 zjeżdżalni dla dzieci), mini klub, dyskoteka, menu w restauracji, wysokie krzesełka w restauracji.

SPORT I ROZRYWKA:

Animacje, tenis stołowy, koszykówka plażowa, boccia, rzutki, korty tenisowe ( oświetlenie i sprzęt płatny dodatkowo), aerobik, piłka wodna, siłownia.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, przy prywatnej, piaszczysto - żwirowej plaży, przy wejściu do morza płytka laguna,17 km od centrum kurortu- części Sakkala
  • niska zabudowa, komfortowe pokoje, ogromne zaplecze rekreacyjno - sportowe - 16 basenów, 4 brodziki, mini aquapark, przy plaży aquapark z 11 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorne show
  • urozmaicona formuła All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hurghada, Egipt

Opis hotelu

Kurort zapewnia gościom wyjątkowe rozyrwki, wakacyjne doznania i nieskończony wybór atrakcji dla całej rodziny. Hotel znajduje się 300 m od plaży, 6,5 km od centrum handlowego, 16 km od Międzynarodowego Lotniska Hurghady.

Udogodnienia i serwisy zawierają: restauracje, bary, bary z przekąskami, baseny, siłownię, zjeżdżalnie wodne, kort tenisowy (płatny), klub dziecięcy, klub nocny i całodobową recepcję.

Pokoje wyposażone są w: klimatyzację, TV, telefon, sejf, suszarkę do włosów, minibar (płatny), łazienkę i balkon/taras.

Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.

Adres: South Sahl Hashish Road, Magawish, Hurghada, Morze Czerwone, Egipt.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, przy prywatnej, piaszczysto - żwirowej plaży, przy wejściu do morza płytka laguna,17 km od centrum kurortu- części Sakkala
  • niska zabudowa, komfortowe pokoje, ogromne zaplecze rekreacyjno - sportowe - 16 basenów, 4 brodziki, mini aquapark, przy plaży aquapark z 11 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorne show
  • urozmaicona formuła All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany w południowej części Hurghady, oddalony ok. 15 km od centrum Sakkala i ok. 13 km od lotniska.

PLAŻA

Przy hotelu prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża - zalecane obuwie ochronne. Leżaki i parasole na plaży bezpłatnie, ręczniki plażowe bezpłatnie.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 5* Luksusowy i nowoczesny obiekt hotelowy, należący do znanej z wysokiego standardu świadczonych usług sieci hotelowej Jazz, idealny dla najbardziej wymagających klientów. Oferuje 1001 pokoi. Miłośnicy wodnych ślizgawek nie będą tu narzekać, na miejscu mają do dyspozycji 18 basenów w tym 3 z podgrzewaną wodą i aż 18 zjeżdżalni. Ponadto na miejscu działa centrum nurkowe i centrum windsurfingowe, a chętni mogą spróbować swoich sił w jeździe na wielbłądach.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, eleganckie lobby, kantor, restauracja główna Topaz, 4 restauracje a'la carte włoska, azjatycka, rybna i orientalna, lobby bar, lobby bar dla dorosłych, 2 snack bar przy basenach, bar na plaży, dyskoteka Fantasia, Shisha Corner, apteka, serwis pralni i prasowania, lekarz na wezwanie, salon fryzjerski, sklepiki, bankomat oraz room service.

INTERNET

WiFi 150MB w lobby bezpłatnie. Odpłatny internet pre paid cards.

KONFERENCJE/INCENTIVE

Sala konferencyjna.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: 18 basenów ( część podgrzewanych w sezonie zimowym), leżaki i parasole przy basenie, aquapark z 14 zjeżdżalniami dla dorosłych (czynnych w wyznaczonych godzinach), tenis stołowy, rzutki, siłownia, 4 korty tenisowe, jacuzzi w basenie, programy anmacyjne i wieczorne show. Odpłatnie: pokój gier, centrum Spa, sporty wodne przy plaży, windsurfing.

DLA DZIECI

brodzik, 8 zjeżdżalni wodnych, mini club, opiekunka do dzieci za dodatkową opłatą. Łóżeczko na życzenie przed wylotem.

ZAKWATEROWANIE

Pokoje typu standard dwuosobowe bez możliwości dostawki o powierzchni 30m, pokoje typu superior z możliwością jednej dostawki o powierzchni 38m i pokoje typu family dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek o powierzchni 45m. Wszystkie pokoje wyposażone w łazienki ( prysznic, suszarki do włosów), klimatyzację, TV/SAT, mini bar, sejf, telefon oraz balkon. Zestaw do kawyi herbaty oraz mini bar uzupełniany codziennie w butelkę bezpłatnej wody mineralnej.

INFORMACJE DODATKOWE

www.jaz.travel Do kolacji obowiązuje strój formalny( panowie długie spodnie).

WYŻYWIENIE

All inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, późne śniadanie, popołudniowa kawa, herbata, ciasto, lody, przekąski w barze na plaży. Napoje bezalkoholowe, woda mineralna, lokalne piwo, wino i lokalne alkohole serwowane w godzinach 10.00-24.00 w ywbranych barach. Importowane napoje alkoholowe, soki wyciskane ze świeżych owoców, napoje butelkowane oraz mini bar w pokojach dodatkowo płatne. Kolacja Wigilijna (24.12) oraz Kolacja Noworoczna (31.12) wliczone w cenę imprezy.

CENA

Cena PLN dla oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena PLN dla oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD.Nowość! Możliwość wykupienia wizy przez portal https://visa2egypt.gov.eg, koszt wizy jednokrotnego przekroczenia 25 USD, wielokrotna - 60 USD. Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, przy prywatnej, piaszczysto - żwirowej plaży, przy wejściu do morza płytka laguna,17 km od centrum kurortu- części Sakkala
  • niska zabudowa, komfortowe pokoje, ogromne zaplecze rekreacyjno - sportowe - 16 basenów, 4 brodziki, mini aquapark, przy plaży aquapark z 11 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorne show
  • urozmaicona formuła All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Hurghada, Egipt

Położenie

w turystycznej strefie Hurghady, bezpośrednio nad morzem. Do centrum nowej części Hurghady ok. 24 km, (kursuje płatny bus), ok. 18 km od portu lotniczego.

Plaża

bezpośrednio przy piaszczyto-żwirowej plaży, (zalecane obuwie kąpielowe). Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe na plaży bezpłatnie.

Wyposażenie

luksusowy hotel, wybudowany w 2009 roku oferuje 1001 pokoi w kilku 2. piętowych budynkach. Do dyspozycji Gości: lobby, recepcja. Restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, 4 restauracje a la carte (za opłatą): restauracja "Sennara" - owoce morza, "Ginger" - kuchnia azjatycka, "La Rocca" - kuchnia włoska, "Zaytouna" - kuchnia libańska; 5 barów, w tym bary przy basenie i na plaży. Kącik shisha za opłatą. Na zewnątrz, w rozległym, zadbanym ogrodzie znajduje się 16 basenów (częściowo podgrzewane w sezonie zimowym), tarasy słoneczne. Leżaki, parasole przeciwsłoneczne i ręczniki kąpielowe przy basenie bezpłatnie.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

Zakwaterowanie: nowoczesne, komfortowe, ładnie urządzone. Pokoje dwuosobowe (1-2A): przestronne, ok. 30 m2, klimatyzacja indywidualna, TV, telefon, sejf, mini bar (za opłatą), balkon lub taras. Pokoje dwuosobowe superior (1-2B): z widokiem na morze. Pokoje superior (1-2C). Pokoje rodzinne superior (2-3F): ok. 40 m2, 2 pokoje dla 2-3 os. dorosłych z 2 dzieci. Pokoje rodzinne de luxe (2-3D): ok. 50 m2, 2 pokoje dla 2-3 os. dorosłych z 2 dzieci.

Dzieci

4 brodziki, plac zabaw, pokój zabaw, mini klub (4-12 lat), Aqua park "Blue Marine" z 7 zjeżdżalniami, m.in. królik, żółw, słonik, ośmiornica, żabka, (dla dzieci od 10 lat, otwarty w określonych godzinach). Menu dla dzieci w restauracji głównej, wysokie krzesełka w restauracji. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie.

Rozrywka

Rozrywka: program animacyjny, przedstawienia, muzyka na żywo, dyskoteka, aqua park ze zjeżdżalniami, (11 zjeżdżalni dla dorosłych).

Dostęp do internetu

WI-FI na tarasie w lobby barze gratis.

Sport

4 korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), boisko wielofunkcyjne (oświetlenie za opłatą), aqua aerobik, polo wodne, siatkówka, piłka wodna, tenis stołowy, siłownia, boccia, rzutki.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu. Późniejsze śniadanie dla "śpiochów". Wieczory tematyczne: kuchnia międzynarodowa, orientalna, śródziemnomorska, azjatycka. Przekąski w barach przy basenach i na plaży (12:00-17:00). Po południu kawa, herbata, ciasteczka. Wybór lokalnych napoi alkoholowych (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) oraz bezalkoholowych w godz. 10:00-24:00.

Zniżki

DLA DZIECI 2-12 LAT: pobyt gratis.

Polecamy

  • luksusowy hotel, jeden z najlepszych hoteli sieci Jaz
  • nowoczesna architektura, piękne, gustownie urządzone wnętrza
  • urozmaicona oferta kulinarna i rozrywkowa,
  • długa, piaszczysta plaża
  • 16 basenów, aquapark "Blue Marine"
  • przestronne pokoje rodzinne

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jaz Aquamarine to elegancki i luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na najwyższą jakość świadczonych usług. Jest to także idealna propozycja dla miłośników plażowania i sportów wodnych, a przede wszystkim dla aktywnym osób oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dogodne zakwaterowania, rewelacyjną infrastrukturę hotelową - m in 16 basenów, 11 zjeżdżalni oraz bardzo bogatą formułę All Inclusive. Wypoczynek w hotelu Jaz Aquamarie top gwarancja udanych wakacji w Egipcie.


Mapa Hotelu Jaz Aquamarine

Opinie o Hotelu Jaz Aquamarine

Hotel swietny niestety zdjecia sa na ofertach robione jak byl nowy po 6 latach niestety nadgryzl go zab czasu szczerze bardzo sie rozczarowale teraz juz tylko Staingerberger lub Premier la rive polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
3.7

Fajny, duży kompleks. Serwis na wysokim poziomie, niedaleko centrum, obok pasaże handlowe można wszystko na miejscu kupić.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

wróciłem zadowolony, obsługa aż za nadskakuje, baseny fajne, czysto i dobre jedzenie.

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

hotel spełnił wszystkie moje oczekiwania. niedrogie miejsce na porządny egipski wypoczynek

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.1

Pozytywnie oceniam ten hotel, byłem tu już trzeci raz w ciągu dwóch lat i nic się nie zmienia, cały czas jest świetnie. Hotel na rozległym terenie, czysty, z egzotyczną zadbaną roslinnoscia. Profesjonalna obsługa, smaczne jedzenie. Nic dodac, nic ująć, super miejsce na super wakacje

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

Wspanialy kompleks , rozbudowany , wysoki standard , jedyne co by mogło się poprawić to jedzenie bo jest trochę mało urozmaicone, ale poza tym to wszystko super, pokoje , animacje , plaża ekstra , polecam i napewno wrócę

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Polecam serdecznie, przyjemne pokoje, miła obsługa, dobre jedzenie, można się poopalać, popływać, wyskoczyć do miasta. Dla młodych i nie wymagających luksusów i dla rodzin z dziećmi znakomity.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje
Podsumowanie: polecam
4.1

Byłam w maju w tym roku i jestem bardzo zadowolona.Polecam ten hotel z czystym sumieniem

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Byłem tam z Żoną 09.2012. jest poprostu zajebiście polecam parom,rodziną i nie tylko. Napewno skorzystamy jeszcze raz.. Pozdrówcie Mohameda on jest kelnerem w restauracji super gość.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Swietny hotel... po prostu rewelacyjny. zarowno wielkosc kurortu, jak i czystosc i wysoki standard pokoi, ich czystosc, swietne wyzywienie, urozmaicone i wysokiej jakosci, animacja na bardzo wysokim poziomie, oraz personel ktory jest bardzo profesjonalny i goscinny....Napewno tam wroce...bez dwoch zdan...

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Jaz Aquamarine - możliwości zakwaterowania:

superior family room
superior dbl
family room [superior] dbl
standard dbl
run of the house standard
run of the house superior
run of the house superior family
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
family superior room dbl
1 os. standard
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
1 os. superior
1 os. pokój superior, widok na morze
Standard Garden View DBL
2 os. deluxe family room
Superior DBL
Superior 2+1/0
Rodinný pokoj 2+2/1
Standard 2+0
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
2 os. standard
2 os. superior
2 os. superior, widok na morze
2 os. superior family room
STANDARD ROOM
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
2 os. Superior Family Room, widok na morze
DELUXE FAMILY ROOM
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy superior
Pokój 2-osobowy
Pokój 2 os.
dfm deluxe family room
dfm deluxe family room
Superior dvoulůžkový pokoj + 1 př.
Superior dvoulůžkový pokoj
Pokój jednoosobowy Superior
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Pokój 2-osobowy w supercenie
Pok. rodzinny superior 2 os.
Pok. rodzinny superior 3 os.
Pok. rodzinny superior 4 os.
Pok. rodzinny deluxe 2 os.
Pok. rodzinny deluxe 3 os.
Pok. rodzinny deluxe 4 os.
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
POKÓJ RODZINNY SUPERIOR
SUPERIOR Z WIDOKIEM NA MORZE
Jednolůžkový pokoj
Pokój 2 os. Superior
sr standard room
sr standard room
pokoj 1 osobowy, superior
Superior
supfr superior family room
supfr superior family room
supr superior room
supr superior room
POKÓJ SUPERIOR
SUPERIOR FAMILY ROOM SEA VIEW

Jaz Aquamarine - Możliwości wyżywienia:


Jaz Aquamarine - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Jaz Aquamarine? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00