cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
  • Hotel Klelia, Zakynthos
1 / 21
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.05 - 08.05
już od 2413 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.05 - 15.05
już od 2017 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Klelia
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Klelia
star 4

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Klelia:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Klelia to rewelacyjnie usytuowany klimatyczny hotel - blisko pięknej, piaszczystej plaży, na skraju rezerwatu żółwi Caretta caretta, w bliskiej odległości od centrum Kalamaki ze sklepami, barami i tawernami, 6 km od kurortu Laganas z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania i na romantyczne wakacje, ale także rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej okolicy, przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w pobliżu kurortu Kalamaki, 6 km od rozrywkowego Laganas
  • basen, jacuzzi, okazjonalnie wieczór grecki lub muzyka na żywo
  • bardzo dobre i zróżnicowane wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Klelia w ofercie Biura podróży:

Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Klelia to rewelacyjnie usytuowany klimatyczny hotel - blisko pięknej, piaszczystej plaży, na skraju rezerwatu żółwi Caretta caretta, w bliskiej odległości od centrum Kalamaki ze sklepami, barami i tawernami, 6 km od kurortu Laganas z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania i na romantyczne wakacje, ale także rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej okolicy, przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w pobliżu kurortu Kalamaki, 6 km od rozrywkowego Laganas
  • basen, jacuzzi, okazjonalnie wieczór grecki lub muzyka na żywo
  • bardzo dobre i zróżnicowane wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Zakynthos

Country

Grecja

Warto podkreślić

- W pobliżu piękna piaszczysta plaża
- Spokojna okolica
- Doskonała kuchnia

Okiem Grecosa

Hotel ze świetną kuchnią. Leży na skraju rezerwatu żółwi Caretta Caretta, blisko też stąd do Kalamaki. Zadowoli szukających zarówno aktywnego wypoczynku, jak i spokoju.

Położenie

• ok. 100 m od plaży
• ok. 500 m od centrum Kalamaki
• ok. 100 m od najbliższych sklepów
• przystanek autobusowy przy hotelu
• ok. 4 km od miasta Zakynthos
• ok. 5 km od lotniska

Plaża

• ok. 100 m od hotelu
• piaszczysta
• łagodne wejście do morza
• leżaki i parasole (płatne)

Hotel

• 2 budynki główne i boczny
• recepcja 24 h
• restauracja główna, bar
• kącik TV, Wi-Fi w lobby (bezpłatne)
• sejf przy recepcji płatny (ok. 15 EUR/tydz.)
• hotel nie posiada usprawnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej
• 73 pokoje
• hotel oczekuje na certyfikat standardu 4*

Pokoje

Ekonomiczny
• 2-3os. (ok. 18-20 m2)
• dostawka dla 3. osoby
• w odnowionym zimą 2016 r., budynku bocznym, oddzielonym lokalną drogą
• klimatyzacja indywidualna (bezpłatna)
• Wi-Fi (bezpłatne), TV-SAT
• lodówka, czajnik (na życzenie)
• łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka
• balkon lub taras

Wyżywienie

All Inclusive
• śniadanie, lunch i kolacja – bufet
• do kolacji obowiązuje strój formalny
• przekąski, lody, kawa, herbata (w wyznaczonych godzinach i barach)
• lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00–23.00)

Pełen relaks

Bezpłatnie
• basen ze słodką wodą, jacuzzi
• leżaki i parasole przy basenie
• tenis stołowy
• okazjonalnie wieczór grecki /muzyka na żywo

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie)
• plac zabaw, menu dla dzieci
• krzesełka w restauracji
• dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 13 lat

Cena obejmuje

Przelot samolotem Polska - Zakynthos - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR)

Cena nie obejmuje

Od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu, 1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Klelia to rewelacyjnie usytuowany klimatyczny hotel - blisko pięknej, piaszczystej plaży, na skraju rezerwatu żółwi Caretta caretta, w bliskiej odległości od centrum Kalamaki ze sklepami, barami i tawernami, 6 km od kurortu Laganas z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania i na romantyczne wakacje, ale także rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej okolicy, przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w pobliżu kurortu Kalamaki, 6 km od rozrywkowego Laganas
  • basen, jacuzzi, okazjonalnie wieczór grecki lub muzyka na żywo
  • bardzo dobre i zróżnicowane wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Zakynthos/Kalamaki

Opinia 7islands

Elegancki i zadbany hotel położony w pobliżu parku narodowego będącego miejscem wylęgu żółwi Caretta caretta. Cicha i spokojna okolica oraz bliskość piaszczystej plaży sprawiają, że polecamy hotel osobom ceniącym sobie spokojny wypoczynek.

Położenie

Na południowo-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Kalamaki, ok. 500 m od centrum z licznymi barami, sklepami, restauracjami, ok. 4 km od stolicy Zakynthos, ok. 3 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

Plaża

Ok. 100 m od hotelu, piaszczysta. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Odnowiony w 2012 roku kompleks składa się z 3 dwupiętrowych budynków otoczonych ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja, kącik telewizyjny, restauracja, bar, Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: kącik internetowy, sejf w recepcji, wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 4 *.

Pokoje

Hotel dysponuje 61 pokojami z łazienką i toaletą, część pokoi posiada balkon lub taras. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, Internet Wi-Fi, lodówkę, suszarkę do włosów. Rodzaje pokoi: dwuosobowe o podwyższonym standardzie z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (08:00-10:30), obiady (13:00-14:30), kolacje (19:00-21:00). W godzinach 10:00-17:00 dostępne są przekąski. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe dostępne są w godzinach 10:00-23:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), jacuzzi. Odpłatnie: bilard, centrum fitness, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.zanteklelia.com / Tel.: 00 30 269 502 70 56


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Mapa Hotelu Klelia
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Klelia:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Klelia
https://youtu.be/Vh5_PpAh_ok
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Klelia

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Obsługa
    0
HolidayCheck
Ocena Klelia:
0 / 6

Hotel godny polecenia dla ludzi chcących odpocząć 2010-06-12
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.7

Hotel dla chcących odpocząć. Blisko plaży jak i tawern. Tradycyjne bardzo dobre jedzenie, choć śniad...
więcej

5.0
Rewelacyjne wakacje 2010-07-15
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Bardzo miły hotel, położony w pięknej okolicy. Za płotem biegają konie, z baru przy basenie widać mo...
więcej

5.2
Dobry hotel z dobrym położeniem 2011-06-11
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Bardzo fajny hotel, w którym mieszkaliśmy z grupką przyjaciół podczas 'kumpelskiego' wyjazdu. Hotel ...
więcej

5.6
Bardzo sympatyczny hotel, polecam! 2011-07-03
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Tymiankowy miód 2011-09-17
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Jesień na Zente 2011-10-23
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.3

Przyjemny hotel z bardzo dobrym polożeniem przy pieknej piaszczystej plaży. Pokoje przestronne i pra...
więcej

5.0
Minusy hotelu, obiektywna opinia standardu hotelu 2014-06-10
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

1.5
Bardzo udany pobyt -szczerze polecam 2014-06-21
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Bardzo polecam ale tylko pokój typu standard w głównym kompleksie budynków. Wyśmienita kuchnia. W...
więcej

5.7
Dobre jedzenie, miła obsługa, duży basen 2014-06-22
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Fajny hotel dla osób aktywnie spędzających czas na Zakynthos (plaża, zwiedzanie, wycieczki) - bardzo...
więcej

5.6
Udany wypoczynek 2014-06-30
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Udany, urlop. Polecamy 2014-09-29
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Spokojny i przyjemny pobyt 2015-06-12
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Całkiem udany pobyt 2015-09-18
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    6.0

Urlop spędziliśmy w budynku głównym. Hotel bardzo przyjemny jednak potwierdziły sie obawy o małym pr...
więcej

4.9
Śwetny hotel. Pokoje ekonomiczne-bez obaw 2015-10-01
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Bunkier w małej dziupli Kalamaki 2016-07-14
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    5.0

2.5
Hotel Klelia Beach Zakynthos- Polecam 2017-06-10
Szczegóły oceny hotelu Klelia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7

Klelia - możliwości zakwaterowania:

Pokój ekonomiczny
Pokój 1-os.

Klelia - Możliwości wyżywienia:


Klelia - miasta wylotu:


Klelia - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Klelia? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00