cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Star Beau Rivage, Morze Czerwone
1 / 19
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
10.05 - 15.05
już od 619 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
10.05 - 15.05
już od 619 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sea Star Beau Rivage
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży

Hotel Sea Star Beau Rivage
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Sea Star Beau Rivage:
4.0 / 5
Średnia z 6 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sea Star Beau Rivage:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 10 maja 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 maja 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Star Beau Rivage to bardzo elegancki hotel, pełen rozrywek i doskonale położony - bezpośrednio przy plaży i stosunkowo blisko centrum kurortu Hurghada ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Zapewnia doskonały komfort i dobrą obsługę. Polecamy wymagającym klientom preferującym liczne rozrywki oraz miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Hurghady
  • piękne widoki na Morze Czerwone, komfortowe pokoje, 2 baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, program animacyjny, plac zabaw, mini klub
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Sea Star Beau Rivage w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Star Beau Rivage to bardzo elegancki hotel, pełen rozrywek i doskonale położony - bezpośrednio przy plaży i stosunkowo blisko centrum kurortu Hurghada ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Zapewnia doskonały komfort i dobrą obsługę. Polecamy wymagającym klientom preferującym liczne rozrywki oraz miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Hurghady
  • piękne widoki na Morze Czerwone, komfortowe pokoje, 2 baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, program animacyjny, plac zabaw, mini klub
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

polozenie

  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

plaza

  • bezpośrednio przy piaszczystej, łagodnie opadającej plaży
  • piaszczysta
  • łagodnie opadająca
  • ręczniki w cenie

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • winda 
  • ogród
  • taras
  • basen
  • sala TV

Wyposażenie

  • Wi-Fi
  • ręczniki (w cenie) 

Dodatkowe udogodnienia

  • sejf (w recepcji)
  • parking (strzeżony, w cenie) 
  • bankomat w hotelu
  • sklep z pamiątkami 
  • sklepy 
  • minimarket 
  • jubiler 
  • fryzjer 
  • lekarz
  • pralnia (płatna)

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

293

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Dla dzieci

  • miniklub (dla dzieci powyżej 4. roku życia)
  • basen dla dzieci
  • plac zabaw 
  • animacje dla dzieci 

Sport i wellness

W cenie
  • piłka nożna 
  • siatkówka plażowa
Płatne
  • strefa spa 
  • łaźnia parowa 
  • masaże 
  • centrum fitness 
  • minigolf

rozrywka

  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 27 m2
  • od strony morza
  • po częściowym remoncie w 2017 r.
  • balkon
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sejf (płatny)
  • telefon
  • minibar (płatny)
  • TV sat.
  • wanna
  • suszarka do włosów
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie
  • obiad
  • kolacja
  • przekąski: w cenie, ciasto: w cenie
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • napoje: wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: płatnie
Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet
  • kawiarnia „star cafe": codziennie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Sea Star Beau Rivage to bardzo elegancki hotel, pełen rozrywek i doskonale położony - bezpośrednio przy plaży i stosunkowo blisko centrum kurortu Hurghada ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Zapewnia doskonały komfort i dobrą obsługę. Polecamy wymagającym klientom preferującym liczne rozrywki oraz miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Hurghady
    • piękne widoki na Morze Czerwone, komfortowe pokoje, 2 baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, program animacyjny, plac zabaw, mini klub
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Kameralny hotel, z którego rozpościera się piękny widok na Morze Czerwone. Odległość od starego centrum Hurghady to jedynie ok. 2 km, a od lotniska w Hurghadzie ok. 15 km.
    Plaża:

    Obiekt położony jest bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży. Leżaki, parasole, materace oraz ręczniki kapielowe na plaży - bezpłatne. Możliwość korzystania tylko z wydzielonej plaży hotelowej.
    Do dyspozycji gości:

    Hotel, wyremontowany w 2011 r., składa się z budynku głównego oraz dwóch 4-piętrowych skrzydeł. Całodobowa recepcja, 4 windy, punkt wymiany walut, bankomat, sklepiki z pamiątkami, pralnia. Dla gości przygotowano: 3 restauracje (główną oraz 2 a'la carte - włoską i z owocami morza), bary: przy basenie i na plaży (10:00-17:00), a także pub On the Rocks, kawiarnię Star i dyskotekę Subway. Przy hotelu znajdują się 2 baseny (w tym 1 z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym w jednym wydzielona sekcja dla dzieci). Leżaki, parasole, materace oraz ręczniki kąpielowe przy basenie bezpłatne.
    Wyżywienie:

    All inclusive: śniadania (07:00-10:00), obiady (13:00-15:00), kolacje (19:00-22:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej. Dodatkowo: późne śniadania (10:30-11:30), przekąski w barze na plaży i restauracji (12:30-14:30), słodki podwieczorek (16:00-17:00), lody dla dzieci (12:00-17:00) w barze włoskim. Ponadto lokalne napoje chłodzące, lokalne alkohole, kawa, herbata dostępne w wyznaczonych barach (10:00-24:00). Dostępna woda mineralna z dystrybutorów. Dodatkowo płatne: alkohole importowane, świeżo wyciskane soki, espresso, cappuccino, kawa po turecku, napoje butelkowane, a także restauracja a'la carte (rybna). Raz w tygodniu możliwość skorzystania z włoskiej restauracji a'la carte bezpłatnie (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usług objętych formułą all inclusive (np. godzin serwowania posiłków).
    Program sportowy i animacyjny:

    Dla dzieci i dorosłych: tenis stołowy, siatkówka, piłka nożna i siatkowa, dyskoteka oraz wieczorny program rozrywkowy. Za dodatkową opłatą - siłownia, jacuzzi, masaże, sauna, łaźnia turecka, bilard, mini golf, sporty wodne na plaży: centrum nurkowania, windsurfing oraz kitesurfing.
    Internet:

    W pomieszczeniach ogólnodostępnych hotelu dostęp do WiFi za opłatą (ok. 20 EGP/ 1 godzinę, 100 EGP/ 1 dzień lub 200 EGP/ 1 tydzień).
    Kategoria lokalna:

    *****
    Strona www:

    Program

    Dzień Pierwszy

    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego

    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni

    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko,7lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa wariant podstawowy(NNW, KL i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD/os.), wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    UWAGA! W poniższych terminach zakwaterowanie obejmuje:
    10-23.12.2020 (EHU/12/10) - 13 rozpoczętych dób hotelowych,
    17-23.12.2020 i 17-30.12.2020 (EHU/12/17) - 6 lub 13 rozpoczętych dób hotelowych,
    23.12.2020-07.01.2021 (EHU/12/23) - 15 rozpoczętych dób hotelowych,
    30.12.2020-07.01.2021 i 30.12.2020-14.01.2021 (EHU/12/30) - 8 lub 15rozpoczętych dób hotelowych.

    Wycieczki lokalne

    Kair - centrum arabskiego świata

    Wycieczka rozpoczyna się we wczesnych godzinach rannych transferem do Kairu. Śniadanie w formie suchego prowiantu. Program: Giza - jeden z siedmiu cudów świata - Piramidy: Cheopsa, Chefrena i Mykerynosa (możliwość wejścia do piramidy Chefrena, bilet ok. 100 LE), Sfinks oraz świątynia mumifikacji Chefrena, perfumeria, lunch (napoje płatne dodatkowo). Kolejno Muzeum Egipskie - znajduje się tam m. in. skarb Tutenhamona - słynna maska i sarkofag (pokój mumii królewskich - dodatkowo płatny ok. 200 LE, za opłatą ok. 50 LE możliwość wykonywania zdjęć w muzeum ). Powrót do Hurghady około 23:00. W hotelu zamówiona jest późna kolacja.
    Cena od 389 zł/os.

    Luxor

    Wycieczka rozpoczyna się w godzinach porannych. Śniadanie w formie suchego prowiantu. Przejazd przez pustynię, następnie przejazd wzdłuż Nilu, gdzie można zaobserwować codzienne życie rolników. Program: Świątynia w Karnaku (aleja sfinksów, sala hypoksylowa), Dolina Królów (wejście do 3 grobowców, możliwość wejścia również do grobowca Tutenhamona ok 300 LE ), Świątynia królowej Hatszepsut, Kolosy Memnona, fabryka alabastru, przeprawa przez Nil, w międzyczasie lunch (napoje dodatkowo płatne). Powrót do Hurghady ok. 22:00. W hotelu zamówiona jest późna kolacja.
    Cena od 389 zł/os.

    Sahara Park

    Wycieczka rozpoczyna się około godziny 13:00 wyjazdem z hotelu. Przejazd na pustynie do bazy z quadami(jazda quadami po pustyni około 45 min., konieczność posiadania ubezpieczenia pakiet SPORT). Następnie przejazd przez pustynię terenowymi jeepami do wioski beduińskiej, zwiedzanie wioski, w programie: przejażdżka na wielbłądach, pieczenie chleba z beduinami, apteka beduińska, przejażdżka samochodami terenowymi typu spidery. Następnie kolacja w formie bufetu (napój do kolacji) oraz Orientalne Show - taniec brzucha, wirujący derwisz, folklor arabski. Powrót do hotelu około 21:00.
    Cena od 199 zł/os.

    Mahmya

    Wycieczka rozpoczyna się w godzinach porannych transferem do portu Mahmya i wypłynięciem w kierunku wyspy (rejs ok. 45 min.) Po dopłynięciu do pięknej, piaszczystej plaży Mahmya chwila relaksu. Następnie wypłynięcie łodzią na pełne morze i około godziny snorkowania na jednej z najpiękniejszych raf Morza Czerwonego - Sabine (sprzęt snorkowy w cenie, konieczność posiadania ubezpieczenia pakiet SPORT). Po snorklingu powrót na wyspę, lunch (woda, soft drinki podczas obiadu w cenie). Po obiedzie czas na odpoczynek, kąpiele słoneczne oraz morskie i snorkowanie z plaży. Możliwość skorzystania z atrakcji, które oferuje Mahmya - Jetlev-Flyer, łódź ze szklanym dnem ( za dodatkową opłatą), boisko do piłki nożnej, siatkowej, parasole i maty plażowe (w cenie wycieczki). Do dyspozycji gości restauracje, bar oraz punkt pomocy medycznej.
    Cena od 329 zł/os.

    Paradise

    Wycieczka morska rozpoczyna się wypłynięciem w morze w godzinach porannych. Postój na pełnym morzu przy rafach koralowych, czas na snorkowanie (konieczność posiadania ubezpieczenia pakiet SPORT), możliwość podziwiania raf koralowych, fauny i flory Morza Czerwonego. Następnie dopłyniemy do wyspy Giftun, gdzie na pięknej, piaszczystej plaży Paradise" spędzimy około 3 godzin. Możliwość snorkowania bezpośrednio z plaży, program animacyjny do dyspozycji gości, parasole, maty, bar i toalety. Obiad i woda, oraz jeden napój bezalkoholowy w cenie wycieczki. Powrót około 16:30.
    Cena od 199 zł/os.

    Nurkowanie głębinowe

    Wycieczka rozpoczyna się wypłynięciem w morze w godzinach porannych. Krótkie szkolenie na łodzi w języku polskim. Dwa zanurzenia pod wodę w pełnym akwalungu z instruktorem, każde zanurzenie pod wodę trwa około 20 minut. Dodatkowo możliwość snorkowania, obiad na statku i napoje bezalkoholowe w cenie. Rafy koralowe i ryby na wyciągnięcie ręki, dla zainteresowanych możliwość kursu nurkowego PADI - szczegóły u rezydentów. Konieczność posiadania ubezpieczenia pakiet SPORT.
    Cena od 199 zł/os.

    Jungle Aqua Park

    Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego - idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
    Cena ok. 50 USD/os.

    Z dziećmi

    Delfinarium

    Jedyna taka okazja, żeby obejrzeć show z udziałem przeuroczych delfinów: salta i skoki oraz różne zabawy z przedmiotami w wodzie i z instruktorem. To niezapomniany i fantastyczny 45-minutowy pokaz sztuczek i umiejętności tych inteligentnych ssaków! Za dopłatą możliwość pływania z delfinami.
    Dla aktywnych

    Sporty wodne

    Dla aktywnych gości hotele oferują sprzęt do sportów wodnych, z którego korzystanie jest z reguły płatne. Miła dawka orzeźwienia i niezapomnianych sportowych emocji po całodniowym upale!
    Relaks

    Na zakupy do Senzo Mall w Hurghadzie!

    Galeria handlowa Senzo usytuowana jest przy Safaga Road 61111. W galerii m.in.: szereg sklepów, z których wiele reprezentuje dobrze znane, międzynarodowe marki ale również strefę gastronomiczną, supermarket oraz park rozrywki. www.senzomall.com
    Papas Bar

    Nieduży lokal położony tuż przy wejściu na teren Mariny. Wieczorem jest tu zawsze tłoczno i gwarno. DJ-e grają świetną rockową i popową muzykę do tańca, a odważni mogą spróbować swoich sił w karaoke. www.papasbar.com Ekskluzywna zabawa w Little Budda Na wieczór w ekskluzywnym wydaniu w najdroższej dyskotece w Hurghadzie nie trzeba nikogo namawiać. Pomimo, że wstęp kosztuje blisko 20 USD/os, to lokal przyciąga turystów niesamowitym klimatem, wystrojem oraz wyśmienitą muzyką. Można tutaj skosztować świetnych drinków i w gronie przyjaciół spędzić naprawdę niezapomniany wieczór. www.littlebuddha-hurghada.com
    Uwaga!
    Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Listę dostępnych wycieczek lokalnych do sprzedaży w Polsce oraz aktualne ceny można znaleźć w serwisie internetowym pod adresem R.pl/wycieczki-lokalne, Call Center, Oddziałach oraz punktach agencyjnych. Natomiast pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych oferowanych na miejscu wraz z ich cenami jest dostępnych u naszych rezydentów.
    "

    Inne

    EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
    Waluta
    EGP - funt egipski. 1 USD = ok.16,5 EGP 1 EUR = ok.18,5 EGP. Warto zabrać euro lub dolary (nie są akceptowane banknoty wydane przed 1996 r.) . Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walut w hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.

    Czas
    Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 50 EGP woda 1l -6 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od15 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od50 do nawet 400 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
    Poczta
    Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

    W regionie
    Hurghada

    Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozkłady.
    "

    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Egipcie trwa od początku czerwca dokońca września.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Sea Star Beau Rivage to bardzo elegancki hotel, pełen rozrywek i doskonale położony - bezpośrednio przy plaży i stosunkowo blisko centrum kurortu Hurghada ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Zapewnia doskonały komfort i dobrą obsługę. Polecamy wymagającym klientom preferującym liczne rozrywki oraz miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Hurghady
    • piękne widoki na Morze Czerwone, komfortowe pokoje, 2 baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, program animacyjny, plac zabaw, mini klub
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Hurghada

    OPIS

    Hotel położony tuż przy piaszczystej plaży z naturalną rafą koralową daje możliwość podziwiania pięknych koralowców podczas nurkowania z rurką. Rejsy statkiem ze szklanym dnem dla chętnych dostarczą dodatkowych wrażeń. Centrum sportów wodnych na plaży zaprasza do nowych doświadczeń jakim może być nauka serfowania. Pobyt uatrakcyjnią ciekawe animacje sportowe przy basenie i na plaży. Dla najmłodszych przygotowano plac zabaw oraz brodzik. Nowoczesne centrum Hurghada - Sakkala, znajduje się ok. 10 km od hotelu.

    lokalizacja

    2 km od centrum Hurghady, 2 km od Dahar, 10 km od lotniska w Hurghadzie. Hotel usytuowany na powierzchni: 20000 m2.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2000 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu: restauracje (3), bar, room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), basen odkryty.

    internet

    - Wi-Fi w hotelu płatne

    plaża

    Przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 150 m długości (zalecane jest obuwie kąpielowe). Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 1 budynku: - 1 budynek główny (liczba pięter: 5, liczba wind: 4) Typy pokoi: - pokoje standardowe dla max. 3 os.: klimatyzacja centralna (działa w godzinach 01:00-00:00), sejf (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon

    Wyżywienie

    - 2 restauracje, restauracja a la carte, bar All Inclusive (10:00-00:00) - śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:00-22:00) serwowane w restauracji głównej - późne śniadanie (10:30-12:30), przekąski (12:30-14:30), podwieczorek (16:00-17:00) serwowane w restauracji Terrace - lody - wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Restauracje a la carte - jedna wizyta podczas pobytu gratis. Wymagana rezerwacja. - włoska

    z myślą o dzieciach

    - brodzik - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-13 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - menu i krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    - tenis stołowy - rzutki - koszykówka - piłka nożna - siatkówka - siatkówka plażowa - aerobik - animacje - dyskoteka

    płatne

    - minigolf - bilard - sporty wodne na plaży - siłownia - centrum SPA - masaż - sauna - jacuzzi - salon piękności

    Aktualizacja opisu

    14.10.2019 14:47

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Sea Star Beau Rivage to bardzo elegancki hotel, pełen rozrywek i doskonale położony - bezpośrednio przy plaży i stosunkowo blisko centrum kurortu Hurghada ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Zapewnia doskonały komfort i dobrą obsługę. Polecamy wymagającym klientom preferującym liczne rozrywki oraz miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Hurghady
    • piękne widoki na Morze Czerwone, komfortowe pokoje, 2 baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, program animacyjny, plac zabaw, mini klub
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Egipt/Hurghada

    Kategoryzacja hotelu

    kat. Exim Tours 4* kat. lokalna 4*

    Położenie

    - przy plaży - ok. 2 km od starego centrum El Dahar - ok. 15 km od lotniska w Hurghadzie

    Plaża

    - piaszczysta (300 metrów długości) - leżaki i parasole (bezpłatne)

    Pokoje

    - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon - mini bar (płatny), sejf (bezpłatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów)

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - 2 baseny - tenis stołowy - aerobik w wodzie - boccia - lekcje tańca - dyskoteka (AI do 24.00) - animacje Płatne - bilard - mini golf - masaże, sauna, łaźnia turecka - siłownia - sporty wodne na plaży - centrum nurkowe

    Dla dzieci

    - basen - plac zabaw - mini klub - mini disco - kącik w restauracji dla dzieci - krzesełko dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dzieci do 2 lat (na życzenie)

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, późne śniadanie, podwieczorek, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach, nocne przekąski. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00 w wybranych barach (wino oraz piwo serwowane jest w godzinach 11:00 - 23:00).

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - restauracja włoska (płatna) - restauracja rybna (płatna) - bar w dyskotece (23:00 - 24:00) - bar przy basenie ( od 10:00 do zachodu słońca) - 2 bary na tarasie (10:00 - 24:00)

    Dodatkowe informacje

    - kawiarenka internetowa (płatna) - pralnia (płatna) - salon piękności - bankomat

    - hotel dysponuje 279 pokojami, rok otwarcia hotelu

    2000 r. - www.seastarbeaurivage.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

    Cena nie zawiera

    opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

    Informacje paszportowo-wizowe

    Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Oasis Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Sea Star Beau Rivage to bardzo elegancki hotel, pełen rozrywek i doskonale położony - bezpośrednio przy plaży i stosunkowo blisko centrum kurortu Hurghada ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Zapewnia doskonały komfort i dobrą obsługę. Polecamy wymagającym klientom preferującym liczne rozrywki oraz miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Hurghady
    • piękne widoki na Morze Czerwone, komfortowe pokoje, 2 baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, program animacyjny, plac zabaw, mini klub
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Hotel Sea Star *****

     

    Położenie:

    bezpośrednio przy plaży, 15 km od lotniska w Hurghadzie

     

    Wyposażenie hotelu:

    279 pokoi typu DBL - "de luxe", serwis hotelowy - 24h, sejf w recepcji – bezpłatny, kantor wymiany walut w recepcji, sklepiki z pamiątkami, plac zabaw dla dzieci , klub dla dzieci, opiekunka do dzieci, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi salon masażu, bogaty wieczorny program animacyjny, wyżywienie - szwedzki stół, 2 restauracje, kawiarnia, 2 bary [przy basenie i na plaży], prywatna plaża: leżaki, parasole, materace - gratis

     

    Wyposażenie pokoi:

    pokoje z widokiem na morze z balkonami, klimatyzacja, TV-SAT , mini bar, telefon , kanał muzyczny, wanna, suszarka do włosów , toaleta

     

    Rozrywka i sport:

    3 baseny: 1 z podgrzewaną wodą (w zimie), 1 duży i 1 dla dzieci, centrum nurkowania, centrum windsurfing, kort tenisowy, piłka siatkowa.

     

    Wyżywienie: 

    All Inclusive - śniadanie w restauracji głównej, w godz. 07:00 – 10:00, - późne śniadanie w restauracji głównej, w godz. 10:00 – 11:00, - obiad w restauracji głównej, w godz. 13:00 – 15:00, - obiad w restauracji włoskiej (konieczna wcześniejsza rezerwacja), w godz. 13:00 – 15:00, - przekąski w barze przy basenie, w godz. 12:30 – 14:00, - kolacja w restauracji głównej, w godz. 19:00 – 22:00, - kolacja w restauracji włoskiej (konieczna wcześniejsza rezerwacja), w godz. 19:00 – 22:00, - „nocne” przekąski w restauracji głównej, w godz. 22:00 – 01:00, - kawa, herbata oraz napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (serwowane w szklankach) w godz. 10:00 – 24:00, - mini klub dla dzieci w godz. 09:00 – 17:00, - napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane w hotelowej dyskotece w godz. 21:00 – 24:00 - tenis stołowy, - squash.

     

    Cena zawiera:

    • przelot samolotem,
    • świadczenia hotelowe,  
    • zakwaterowanie: 7/14 noclegów (zniżki dla dzieci obowiązują przy dwóch osobach pełnopłatnych w pokoju),
    • wyżywienie - All,
    • opiekę rezydenta,

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy egipskiej płatnej w Egipcie

     

     


    AlfaStar

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Sea Star Beau Rivage to bardzo elegancki hotel, pełen rozrywek i doskonale położony - bezpośrednio przy plaży i stosunkowo blisko centrum kurortu Hurghada ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Zapewnia doskonały komfort i dobrą obsługę. Polecamy wymagającym klientom preferującym liczne rozrywki oraz miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Hurghady
    • piękne widoki na Morze Czerwone, komfortowe pokoje, 2 baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, program animacyjny, plac zabaw, mini klub
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    Elegancki, nowoczesny hotel położony bezpośrednio na cudownej plaży, 15 km od lotniska w Hurghadzie. Hotel składa się z budynku głównego oraz 2 czteropiętrowych skrzydeł. Idealny wybór dla amatorów dobrej zabawy. 

    W hotelu:

    279 pokoi typu DBL - "de luxe", 80% pokoi z widokiem na morze, 100% pokoi z balkonami, serwis hotelowy 24h, sejf w recepcji - bezpłatny, kantor wymiany walut w recepcji, sklepiki z pamiątkami, pralnia, opieka medyczna, plac zabaw dla dzieci, klub dla dzieci, opiekunka do dzieci, 3 baseny: 1 z podgrzewaną wodą w okresie zimowym, 1 duży i 1 dla dzieci, sauna, jacuzzi, salon masażu, wieczorny program rozrywkowy, wyżywienie - szwedzki stół, 2 restauracje, kawiarnia, 2 bary (przy basenie i na plaży), prywatna plaża: leżaki, parasole, materace - gratis.


    Sport:

    centrum nurkowania, centrum windsurfing, kort tenisowy, piłka siatkowa.


    W pokojach:

    klimatyzacja, telewizja SAT, mini bar, telefon, kanał muzyczny, wanna, suszarka do włosów, toaleta.

    Cena zawiera:

    • przelot samolotem czarterowym do Egiptu,
    • opłaty lotniskowe,
    • ubezpieczenie,
    • transfery,
    • pobyt w hotelu,
    • wyżywienie: all inclusive, 
    • opiekę rezydenta,
    • podatek VAT.

    Cena nie zawiera:

    • wizy egipskiej + 15 USD (płatna na lotnisku w Egipcie),
    • wycieczek fakultatywnych,
    • obowiązkowych dopłat za kolacje: wigilijną oraz sylwestrową.

    Bee Free Holidays

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Sea Star Beau Rivage to bardzo elegancki hotel, pełen rozrywek i doskonale położony - bezpośrednio przy plaży i stosunkowo blisko centrum kurortu Hurghada ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Zapewnia doskonały komfort i dobrą obsługę. Polecamy wymagającym klientom preferującym liczne rozrywki oraz miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Hurghady
    • piękne widoki na Morze Czerwone, komfortowe pokoje, 2 baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, program animacyjny, plac zabaw, mini klub
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Hotel

    Komfortowy hotel świadczący usługi na wysokim poziomie, cieszący się dużym zainteresowaniem. W skład kompleksu wchodzi bydynek główny i 2 przyległe do niego budynki mieszkalne, do dyspozycji gości 279 pokoi.

     

    Lokalizacja

    Obiekt usytuowany przy piaszczystej plaży z pomostem i niewielką rafą koralową, w odległości ok. 2 km od starego centrum Hurghady El Dahar i ok. 8 km od nowego centrum Sakkala. Lotnisko znajduje się ok. 10 km od hotelu.

     

    Zakwaterowanie

    Pokój typu Standard: dwuosobowy o powierzchni ok. 27 m2, z możliwością zakwaterowania dwójki dzieci lub jednej osoby dorosłej, wyposażony w centralną klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, TV/SAT,  internet wi-fi (odpłatnie), mini bar (odpłatnie), balkon lub taras. Pokoje posiadają widok na basen lub morze. W pokojach typu standard przy zakwaterowaniu 2+2, jedno z dzieci śpi z rodzicami, hotel gwarantuje tylko jedną dostawkę.

     

    Wyposażenie i usługi hotelu

    Recepcja, restauracja główna El Khaiam, 2 restauracje a'la carte La Nona - kuchnia włoska, Samakmak - ryby i owoce morza, bar & restauracja przy basenie, bary: Lower terrace, Panorama, The Garden; kawiarnia z shishą Star Cafe, pub On The Rocks, klub nocny Subway, mini klub i plac zabaw dla dzieci, opiekunka do dzieci, bogaty program animacyjny dla dorosłych i dla dzieci, muzyka na żywo, sklepiki z pamiątkami, pralnia, lekarz na życzenie, salon piękności, kawiarenka internetowa, internet wi-fi w lobby, sejf, kantor wymiany walut, bankomat, hotel akceptuje karty płatnicze Visa, Maestro i Master Card. Leżaki, parasole, materace i ręczniki przy basenie i na plaży bezpłatnie.

     

    Sport i rekreacja

    Bezpłatnie: 2 baseny (1 podgrzewany w sezonie zimowym), brodzik dla dzieci, kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka plażowa, boccia, rzutki, gimnastyka wodna, aerobic, lekcje tańca.
    Odpłatnie: sauna, jacuzzi, masaże, oświetlenie kortów i sprzęt do tenisa,  squash, siłownia, bilard, mini golf, centrum nurkowe, kite & windsurfing, sporty wodne na plaży.

     

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, podwieczorek, lody dla dzieci. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10:00 - 24:00 w wyznaczonych barach.


    Cena zawiera:

    • bilet lotniczy,
    • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
    • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
    • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
    • wyżywienie wg opisu,
    • podatek VAT,
    • obowiązkowe ubezpieczenie (KL i NNW, Bagażu, ubezpieczenia od chorób przewlekłych TU EUROPA SA),
    • opłaty lotniskowe i paliwowe.

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy płatnej przez klientów na lotnisku w Hurghadzie - 15 usd.

    Sky Club

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Sea Star Beau Rivage to bardzo elegancki hotel, pełen rozrywek i doskonale położony - bezpośrednio przy plaży i stosunkowo blisko centrum kurortu Hurghada ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Zapewnia doskonały komfort i dobrą obsługę. Polecamy wymagającym klientom preferującym liczne rozrywki oraz miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Hurghady
    • piękne widoki na Morze Czerwone, komfortowe pokoje, 2 baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, program animacyjny, plac zabaw, mini klub
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    W ogrodzie palmowym, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do wody i panoramicznym widokiem na morze. Przy hotelu niewielka rafa koralowa stwarzająca idealne warunki do nurkowania. Obiekt oddalony ok. 10 km od lotniska i ok. 2 km od starego centrum Hurghady z mnóstwem restauracji, kafejek i shisha barów, a także tradycyjnym arabskim bazarem, na którym zakupić można regionalne wyroby i pamiątki.

    Opis hotelu

    Pięciogwiazdkowy, elegancki obiekt, składa się z budynku głównego oraz dwóch czteropiętrowych skrzydeł wyposażonych w windy. Do dyspozycji Gości: restauracja główna, Italian Restaurant, a także Samkmak Fish restaurants (dodatkowo płatna), The Grill Pool Bar & Restaurant, 3 bary All Inclusive - Star Coffe Shop, Pool Bar i bar na tarasie, kawiarnia, On The Rock's Pub, stylowa dyskoteka, Coffee Shop, kafejka internetowa (ok.5 EUR/godz.), kantor, bankomat, bezpłatny sejf w recepcji, sklepy z pamiątkami. Ponadto: 2 baseny w tym 1 z wydzieloną sekcją dla dzieci i 1 podgrzewany zimą, tenis stołowy, boisko do siatkówki, piłka nożna, międzynarodowa grupa animacyjna. Mini golf, bilard, sporty wodne oraz nurkowanie na plaży, salon SPA, fitness (dodatkowo płatne). Mini klub dla dzieci 4-12 lat, brodzik, plac zabaw, liczne gry i zabawy, możliwość zamówienia bezpłatnego łóżeczka dla dzieci do 2 lat, wysokie krzesła w restauracji.

    Pokoje

    Komfortowe pokoje 2 osobowe z możliwością 1 dostawki. Wszystkie z widokiem na morze i baseny posiadają taras lub balkon, klimatyzację z indywidualną regulacją, łazienkę z wanną lub prysznicem, suszarkę, TV SAT, lodówkę z mini barem (dodatkowo płatny), telefon.


    Program All inclusive


    • 07:00 – 10:00 śniadanie w formie urozmaiconego bufetu w restauracji głównej
    • 10:00 – 11:00 śniadanie kontynentalne dla śpiochów w restauracji głównej
    • 13:00 – 15:00 obiad w formie bogatego bufetu dań kuchni międzynarodowej i orientalnej  w restauracji głównej
    • 12:30 – 14:00 lekki lunch i przekąski  w Grill Pool Bar & Restaurant
    • 12:00 – 17:00 lody dla dzieci w  Italian Restaurant Bar
    • 16:00 – 17:00 podwieczorek, kawa, herbata, przekąski, ciasta, słodkości w Garden Tea Time Corner na tarasie
    • 19:00 – 22:00 kolacja w formie bogatego bufetu dań kuchni międzynarodowej oraz okazjonalne show cooking w restauracji głównej
    • 19:00 – 22:00 Italian Restaurant, serwująca  wykwintne dania kuchni włoskiej (dostępna raz podczas pobytu, wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji)
    • 22:00 – 24:00 późna kolacja w restauracji głównej
    • 10:00 – 24:00 alkohole lokalne: rum, ouzo, whisky, wódka, gin, tequila, brandy, piwo, wino białe i czerwone oraz napoje bezalkoholowe typu: fanta, sprite, cola, herbata i kawa, woda mineralna, soki (za wyjątkiem swieżo wyciskanych i butelkowanych), koktajle alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w Star Coffee Shop
    • 10:00 – 24:00 napoje alkoholowe i bezalkoholowe w Upper Terrace Bar a także w Lower Terrace Bar
    • 10:00 – do zachodu słonca różnego rodzaju soki, napoje gazowane i niegazowane, koktajle i drinki z lokalnych alkoholi typu: wódka, gin, whisky, rum, brandy w The Grill Pool Bar & Restaurant przy basenie i plaży
    • 23:00 – 02:00 wstęp do dyskoteki The Subway wybrane drinki i napoje all inclusive do 24:00
    • podczas posiłków serwowane są lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, piwo, wino białe i czerwone
    • parasole, leżaki, materace i ręczniki przy basenie oraz na plaży
    • squash (1 godzina dziennie), tenis stołowy, siatkówka, piłka nożna,
    • bogate, międzynarodowe animacje dzienne i
    • mini klub i plac zabaw dla dzieci
    • opieka polskojęzycznego rezydenta

    Cena zawiera:

    • noclegi
    • wyżywienie wg opisu
    • ubezpieczenie NNW, KL, bagaż
    • przelot samolotem
    • opieka rezydenta
    • transfer z/na lotnisko

    Cena nie zawiera:

    • wizy egipskiej płatnej na lotnisku
      wycieczki fakultatywne

    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Sea Star Beau Rivage to bardzo elegancki hotel, pełen rozrywek i doskonale położony - bezpośrednio przy plaży i stosunkowo blisko centrum kurortu Hurghada ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Zapewnia doskonały komfort i dobrą obsługę. Polecamy wymagającym klientom preferującym liczne rozrywki oraz miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Hurghady
    • piękne widoki na Morze Czerwone, komfortowe pokoje, 2 baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, program animacyjny, plac zabaw, mini klub
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA EGIPSKA

    ****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF4,5

    Położenie

    10 km od lotniska w Hurghadzie, 2 km od starego centrum - El Dahar.

    Plaża

    Szeroka na 300 m piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu.

    Zakwaterowanie

    293 pokoi; Typy pokoi: standard (27-31 m2), junior suite (37 m2 - 2 pomieszczenia), executive suite (43 m2 - 2 pomieszczenia), royal suite (120 m2 - 2 pokoje); Wyposażenie: łazienka z wanną i suszarką do włosów, klimatyzacja, telewizor, telefon, mini bar (zawartość płatna), sejf oraz balkon lub taras.

    Restauracje i bary

    4 restauracje (główna, włoska, rybna, kącik grillowy i z pizzą); 6 barów (w tym bar w przy basenie i w dyskotece).

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, późne kolacje, przekąski i limitowane lody dla dzieci w wybranych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji dostępne są od 10.00 do 24.00. Nie wszystkie bary objęte są tą formułą. Restauracja rybna i kącik grillowy i z pizzą są dodatkowo płatne. Restauracja włoska dostępna jest bezpłatnie raz na tydzień).

    Sport i Rozrywka

    2 baseny (mniejszy podgrzewany w okresie zimowym); Bezpłatnie: tenis stołowy, squash, boisko do siatkówki plażowej i piłki plażowej, program animacyjny; Odpłatnie: bilard, mini golf, centrum nurkowe i sportów wodnych, przejażdżki na wielbłądzie.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, mini klub (4-14 lat), mini disco, kącik dziecięcy w restauracji, łóżeczka dla niemowląt, krzesełka w restauracji.

    Pozostałe udogodnienia

    Pralnia, opieka medyczna, sejf w recepcji, salon urody, centrum SPA (masaże, łaźnia turecka, sauna, siłownia - usługi płatne), kantor, bankomat, dyskoteka (wejście bezpłatne, all inclusive do 24.00).

    Naszym zdaniem

    Hotel o dogodnej lokalizacji, w zasięgu kilkuminutowego spaceru do starej części Hurghady. Polecamy dla osób, które lubią aktywnie spędzać czas.

    Strona internetowa

    www.seastarbeaurivage.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Sea Star Beau Rivage to bardzo elegancki hotel, pełen rozrywek i doskonale położony - bezpośrednio przy plaży i stosunkowo blisko centrum kurortu Hurghada ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Zapewnia doskonały komfort i dobrą obsługę. Polecamy wymagającym klientom preferującym liczne rozrywki oraz miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Hurghady
    • piękne widoki na Morze Czerwone, komfortowe pokoje, 2 baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, program animacyjny, plac zabaw, mini klub
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Elegancki hotel na rozległym terenie w otoczeniu ogrodu. Sympatyczna atmosfera, obsługa na wysokim poziomie, przyjazny dla rodzin, dogodna lokalizacja.

    Położenie

    Tuż przy ładnie zagospodarowanej prywatnej, przyjemnej choć niedużej plaży (rafa koralowa, dobrze zabrać ze sobą specjalne obuwie), wyposażonej w leżaki i parasole. Kompleks leży w spokojnej okolicy, około 2 km od centrum Hurghady, 10 km od starego centrum Sakkali  i 10 km od lotniska.

    Wyposażenie

    Kilka restauracji: główna (śniadania, obiady, kolacje), La Nona -  kuchnia włoska, barbeque, bary na tarasie panoramicznym i przy basenie, kawiarnia orientalna, całodobowa Star Cafe z Internetem, herbaciarnia, klub nocny, lobby z recepcją, salonem wypoczynkowym i skrytkami depozytowymi (gratis), kantorem wymiany walut, sklepiki z pamiątkami, bankomat, salon piękności (kosmetyka, zabiegi pielęgnacyjne, fryzjer), pralnia.

    Pokoje

    Kilka rodzajów zakwaterowania; pokoje typu standard - elegancko wyposażone  z tarasem/balkonem (widok na basen lub morze), z indywidualnie sterowaną klimatyzacją, minibarem, telefonem, TV sat, łazienką (wanna, suszarka) i bezprzewodowym łączem internetowym (odpłatnie). Możliwość rezerwacji pokoi typu superior i suites.

    Wyżywienie

    HB: Śniadania i kolacje - bufety All Inclusive: Śniadania (07.00 - 10.00), obiady (13.00-15.00) i kolacje (19.00-22.00) w formie bufetów, przekąski, popołudniowa herbata/kawa, napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne, lody dla dzieci.

    Sport i rozrywka

    2 baseny; w tym mniejszy podgrzewany zimą (tarasy do opalania) i duży z wydzieloną częścią dla dzieci, siatkówka plażowa, boccia, aerobik, piłka wodna, jacuzzi, mały kort tenisowy, zadaszone i klimatyzowane boisko do squasha, stoły tenisowe, fitness, sauna, łaźnia turecka, bilard, salon masażu. Na plaży znajduje się Aqua Center (wypożyczalnia sprzętu do nurkowania i surfingu, rowery wodne, kajak, łódź ze szklanym dnem, tzw. banan, lekcje z instruktorem, rejsy, połowy, dzienne i nocne nurkowanie itd.) oraz miniglf.  Międzynarodowy zespół animatorów organizuje wieczorne programy rozrywkowe, dyskoteki, zajęcia sportowe, lekcje tańca itd.

    Dla dzieci

    Basen (głębokość 75 cm), plac zabaw, animacje, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka, lekcje nurkowania dla starszych dzieci, sala zabaw wyposażona w zabawki, TV, DVD.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Sunshine

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Sea Star Beau Rivage to bardzo elegancki hotel, pełen rozrywek i doskonale położony - bezpośrednio przy plaży i stosunkowo blisko centrum kurortu Hurghada ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Zapewnia doskonały komfort i dobrą obsługę. Polecamy wymagającym klientom preferującym liczne rozrywki oraz miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Hurghady
    • piękne widoki na Morze Czerwone, komfortowe pokoje, 2 baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, program animacyjny, plac zabaw, mini klub
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* + Egipt/Hurghada

    Opis hotelu

    Lokalizacja

    - odległość od plaży

    bezpośrenio

    - położenie

    Hurghada (w stronę El Gouna)

    - odległość od centrum

    10 km

    - odległość od lotniska

    15 km Plaża - piaszczysta (mała rafa koralowa przy brzegu) - leżaki, parasole, materace -bezpłatne Hotel

    - ilość gwiazdek

    5

    - rok otwarcia

    2000

    - ilość pokoi

    279

    - ilość basenów

    3 baseny zewnętrzne, brodzik dla dzieci Udogodnienia

    - bezpłatne

    sejf w recepcji , fitness club, dyskoteka Subway, punkt wymiany walut, pralnia, salon piękności, fryzjer,

    - płatne

    jacuzzi, łaźnia parowa, łaźnia turecka, sauna, masaże, peeling, masaż, sklep, lekarz na wezwanie Internet - kawiarenka internetowa Pokoje

    - wyposażenie

    łazienka , suszarka do włosów, klimatyzacja indywidualna, TV, mini bar (płatny), telefon, balkon. Restauracje i bary

    - Restauracje

    restauracja główna, restauracja a la carte z daniami z grilla oraz włoska

    - Bary

    2 bary na tarasie, pool bar, bar na plaży (dodatkowo płatny), pub, bar orientalny (płatny) Wyżywienie

    - godziny All inclusive

    11:00 - 24:00

    - posiłki

    śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski w ciągu dnia, ciasta, kolacja, zupa o północy. Dla dzieci serwowane są lody 16:00 - 17:00 Rozrywka - animacje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia i wieczorem Sporty

    - bezpłatne

    mini golf, ping pong, siatkówka plażowa,

    - płatne

    squash, bilard, nurkowanie, sporty wodne. Dla dzieci - mini klub 4-12 lat - wysokie krzesła w restauracji - plac zabaw - brodzik - łóżeczko dla dziecka


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Sea Star Beau Rivage to bardzo elegancki hotel, pełen rozrywek i doskonale położony - bezpośrednio przy plaży i stosunkowo blisko centrum kurortu Hurghada ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Zapewnia doskonały komfort i dobrą obsługę. Polecamy wymagającym klientom preferującym liczne rozrywki oraz miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Hurghady
    • piękne widoki na Morze Czerwone, komfortowe pokoje, 2 baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, program animacyjny, plac zabaw, mini klub
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony na północy Hurghady, ok. 2 km od centrum Hurghady i ok. 13 km od lotniska w Hurghadzie. Nowoczesne centrum Hurghada - Sakkala, znajduje się ok. 10 km od hotelu.  

    PLAŻA

    Hotel położony przy piaszczystej plaży z rafą koralową.

    HOTEL

    Hotel wyremontowany w 2011 roku.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja z sejfem, dodatkowo płatne: fryzjer, lekarz, sklepy z pamiątkami, minimarket, bankomat, parking.

    INTERNET

    Wi - Fi dodatkowo płatne.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Dodatkowo płatne: strefa Spa, sauna parowa, fitness, masaże, mini golf, squash, jacuzzi, bilard, rzutki, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe. W cenie: 2 baseny, animacje, gimnastyka w wodzie, siatkówka plazowa, piłka nożna, tenis stołowy.

    DLA DZIECI

    Brodzik wydzielony przy basenie głównym, mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), plac zabaw, menu dla dzieci w restauracji (na życzenie).

    ZAKWATEROWANIE

    Pokoje standardowe z widokiem na ogród, wyposażone są w : klimatyzację, tv, telefon, sejf (bezpłatny), mini bar( płatny), łazienkę: wanna, suszarka, WC, balkon lub taras.

    WYŻYWIENIE

    Hotel oferuje opcje wyżywienia All inclusive: śniadanie, obiad  i kolacja w formie bufetu. Śniadanie: 07:00 do 10:00 Obiad: 13:00 do 15:00 Kolacja: 19:00 do 22:00

    INFORMACJE DODATKOWE

    Adres: Al Hilal- Military Hospital Street, 84511 Hurghada, Egypt Qesm Hurghada, Red Sea Governorate http://seastar.net-services.cc/

    CENA

    Cena oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WARUNKI WJAZDOWE

    wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD.Nowość! Możliwość wykupienia wizy przez portal https://visa2egypt.gov.eg, koszt wizy jednokrotnego przekroczenia 25 USD, wielokrotna - 60 USD. Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Sea Star Beau Rivage to bardzo elegancki hotel, pełen rozrywek i doskonale położony - bezpośrednio przy plaży i stosunkowo blisko centrum kurortu Hurghada ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Zapewnia doskonały komfort i dobrą obsługę. Polecamy wymagającym klientom preferującym liczne rozrywki oraz miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Hurghady
    • piękne widoki na Morze Czerwone, komfortowe pokoje, 2 baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, program animacyjny, plac zabaw, mini klub
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Hurghada, Egipt

    Opis hotelu

    Z przyjemnością witamy naszych gości w hotelu Sea Star Beau Rivage, który zapewnia przyjemny i relaksujący pobyt. Obsługa i zarząd hotelu są w pełni oddani pracy i z pewnością zapewnią wszystkie serwisy niezapomnianego wyjazdu. Hotel znajduje się przy plaży, 1,5 km od centrum Hurghady, 8 km od przystani i 12,5 km od Międzynarodowego Lotniska Hurghady.

    Udogodnienia i serwisy zawierają: restaurację, bar, basen, basen dla dzieci, bezprzewodowy Internet, klub dziecięcy, zabiegi spa (płatne) i windę.

    Pokoje wyposażone są w: klimatyzację, TV, telefon, bezprzewodowy Internet, minibar (płatny) i balkon/taras.

    W przypadku wybrania opcji All Inclusive:

    Pakiet All Inclusive zawiera wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przekąski) oraz napoje takie, jak: lekkie drinki, piwo, wino, wodę, drinki alkoholowe, wszystkie z lokalnych marek.

    Drinki serwowane są od rana do późnego wieczora (do ok. godz. 22.00–24.00).

    Czas otwarcia różni się między hotelami.

    W niektórych hotelach program rozrywkowy wliczony jest w cenę.

    Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.

    Informujemy, że recepcja otwarta jest w określonych godzinach. Podczas składania rezerwacji prosimy o podanie szacowanego czasu przyjazdu i informacje dotyczące lotu.

    Adres: Military Hospital, Hurghada, Morze Czerwone, Egipt.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Sea Star Beau Rivage

    Opinie o Hotelu Sea Star Beau Rivage

    4.0
    polecam

    Byliśmy tutaj z mężem w czerwcu 2014 roku, hotel oceniamy na jakieś 4, może odrobinę wyżej. Obiekt zadbany i czysty, blisko do plaży, wszystko lśniące i pachnące. Pokój musieliśmy raz wymieniać, bo jako małżeństwo dostaliśmy dwa oddzielne łózka, upomnieliśmy się w recepcji i wymienili nam na większy pokój z lepszym widokiem i odpowiednim łóżkiem. Wyżywienie to najsłabszy punkt hotelu, bardzo słabe i monotonne, drinki rozcieńczane, co prawda głodni ani spragnieni nie chodziliśmy, ale mimo wszystko spory minus. Dyskoteka w porządku, animacje również, można sobie potańczyć i się zrelaksować.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.0
    polecam

    Miły urlop z dziećmi. Super rozbudowany kompleks basenów. Plaża w porządku, do popływania z pomostu, obok jest płytkie zejście w sam raz dla dzieci. Pokoje standardowe, czyste, klimatyzowane cały czas. Dla dzieci animacje w oddzielnym miejscu, do tego brodzik. Do jedzenia nie można się przyczepić, jak na Egipt dobre. Blisko do centrum miasta. Polecam każdemu.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    1.7
    odradzam

    Jestem drugi raz w tym Hotelu Sea Star Beau Rivage w Hurghadzie. Niestety rozczarowanie ogromne i NEGATYWNE OPINIE BĘDĄ ! Nic nie dostaliśmy jako goście którzy drugi raz wrócili do tego samego hotelu poza bransoletkami w kolorze ORANGE . Wiele się zmieniło na gorsze a poprzednio rok temu tu mieszkałem. Co jest negatywne w tym hotelu : ochrona przy wejściu do hotelu jest okropna. Konkretnie niski, gruby łysy ochroniarz który pomiędzy ludźmi po całym hotelu chodzi i zaczepia ludzi. Dlaczego ochroniarz ciągle chodzi wśród turystów ? Gruby, łysy Ochroniarz przeważnie z tej wieczornej zmiany ciągle w barze hotelowym coś pije i łazi za turystami. Byłem w innych hotelach w Hurghadzie ochrona siedzi przy wejściu i nie chodzi pomiędzy turystami. W Sea Star Beau Rivage pan ochroniarz jest niegroźny ale irytuje jak plącze się cały wieczór i noc wśród turystów w Barze, Na dyskotece , Na tarasie – ciągle zaczepia wszystkich. Pan łysy gruby ochroniarz często śpi na tarasie. Fatalnie ! Ochrona zachowuje się jak goście V.I.P , zamawiam kawę w cofe shopie a ochroniarz też razem ze mną kawę pije. Na dyskotece gruby ochroniarz zaczepia dziewczyny . W każdy wieczór na dyskotece ochroniarz grubas był. - Panie Generalny Manager proszę ochronę trzymać przy wejściu do Hotelu. Niech nie chodzą po hotelu. Za rok pewnie z panami sprzątaczami będę w cofe shopie czy na tarasie kawę pił. @ Następna sprawa ! Hotel zmienił rodzaj piwa na gorsze w smaku i tańsze. POLECAM - Barmani , Kucharze , Kelnerzy, Recepcja , Beach Boye – SUPER ! NIEPOLECAM – Managerowie na Restauracji - nic nie robią ! NIEPOLECAM Ochrony. @ Plaża ta z rafami to TRAGEDIA – Trzeba coś z tym zrobić – Stare zniszczone rafy Czarna tafla wody. Druga plaża ta z widokiem na Hotel Magic – piasek który w sobie kryje przykre niespodzianki – kolce i inne niebezpieczne rzeczy. Jeśli Pan GENERALNY MANAGER HOTELU SEA STAR BEAU RIVAGE w Hurghadzie Zajmie się Tym co jest złe, tym co napisałem to z sentymentem wrócę ponownie ale na chwilę obecną lepszę są tańsze hotele w Hurghadzie i w lepszej lokalizacji np.: Sakala czy niedaleko lotniska.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    • figure
    Podsumowanie: odradzam
    1.7
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Hotel jak najbardziej OK. Czysty, spokojny. Obsługa bardzo miła, jedzenie jak na Egipt dobre, różnorodne i w dużych ilościach. Troche brakuje ciekawej rafy przy hotelu... Pokoje w średnim standardzie ale bardzo czyste.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Polecam! Super hotel, wyśmienite jedzenie, spokój , nie daleko od starego miasta 30 min piechotą. Bajeczne morze z rafą oraz podczas jednego z pobytów przypadkowe urocze 3 delfiny były atrakcja pływając po zatoczki przy hotelu wraz z niezdarnymi turystami!!! Łagodne, piaszczyste zejście do morza raj dla dzieci, 20 metrów od brzegu rafa z całym inwentarzem . Uwaga można na rafie w morzu spotkać skrzydlice ( pływają na wyciągnięcie ręki ) i przy dnie szkaradnice oraz inne bajecznie kolorowe - boskie widoki!! Można tak pływać całymi godzinami. Polecam byłem 3 krotnie w Sea Star, będąc już w Egipcie 8 razy. Należy wybrać obcje All zdecydowanie + drobne na napiwki co ułatwia szybszą obsługę bo 2 ich funty bakszysz, czyli nasze tylko 1,2 zł robią kolosalna różnicę!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    piekna sprawa, kompetentna i mega sympatyczna opieka i przewodnictwo p. Macka Z. statek Nile Treasure fantastyczna trasa oraz wypoczynek wlasnie w Sea Star Beau Rivage - stary hotel, z bardzo dobra obsluga, bardzo dobra opcja all inclusive. poczytajcie w katalogu cala oferte a na prawde sie nie zawiedziecie. recenzje z wyprawy po Nilu z biurem z Krakowa i przede wszystkim osoba p. Macka sa jak najbardziej wiarygodne.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0

    Sea Star Beau Rivage - możliwości zakwaterowania:

    standard room
    standard side sea view
    1 os. pokoj standardowy
    Standard Side Sea View DBL
    standard dbl
    2 os. pokoj standardowy
    3 os. pokój standardowy
    standard [sea view] dbl
    Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
    Pokoj dwuosobowy + 2x dostawka
    Pokoj dwuosobowy
    pokoj 1osobowy

    Sea Star Beau Rivage - Możliwości wyżywienia:


    Sea Star Beau Rivage - miasta wylotu:


    Sea Star Beau Rivage - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Sea Star Beau Rivage? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00