cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
  • Hotel Jungle Aqua Park, Morze Czerwone
1 / 32
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
15.12 - 22.12
już od 1824 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
31.01 - 01.02
już od 218 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Jungle Aqua Park
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Jungle Aqua Park
star 4

Egipt: Morze Czerwone
Ocena hotelu Jungle Aqua Park:
4.7 / 5
Średnia z 104 opinii
Szczegóły oceny hotelu Jungle Aqua Park:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.6
  • Jakość
    do ceny
    4.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 15 grudnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 31 stycznia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jungle Aqua Park to rewelacyjny hotel, należący do sieci hotelowej Pickalbatros, stylizowany na afrykańską wioskę z bungalowami i mnóstwem basenów. Jest to jeden z największych aquaparków w Egipcie (35 zjeżdżalni)! Wyśmienita kuchnia i wysoki standard obsługi powodują, że jest to hotel dobry dla każdego, a w szczególności dla rodzin z dziećmi. Pobyt w hotelu Jungle Aqua Park to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 900 metrów od pięknej, piaszczystej plaży należącej do hotelu Dana Beach (transfer busem hotelowym) z bezpłatnymi parasolami i leżakami i barem All Inclusive, 25 km od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, rewelacyjne zaplecze sportowo rekreacyjne (jedne z największych w Hurghadzie) - 14 lagunowych basenów, aquapark z 35 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny, plac zabaw, mini klub, aquapark dla dzieci
  • znakomite wyżywienie w opcji All Inclusive, obejmujące również bar na plaży przy hotelu dana Beach, wi fi na terenie hotelu gratis

Hotel Jungle Aqua Park w ofercie Biura podróży:

Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jungle Aqua Park to rewelacyjny hotel, należący do sieci hotelowej Pickalbatros, stylizowany na afrykańską wioskę z bungalowami i mnóstwem basenów. Jest to jeden z największych aquaparków w Egipcie (35 zjeżdżalni)! Wyśmienita kuchnia i wysoki standard obsługi powodują, że jest to hotel dobry dla każdego, a w szczególności dla rodzin z dziećmi. Pobyt w hotelu Jungle Aqua Park to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 900 metrów od pięknej, piaszczystej plaży należącej do hotelu Dana Beach (transfer busem hotelowym) z bezpłatnymi parasolami i leżakami i barem All Inclusive, 25 km od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, rewelacyjne zaplecze sportowo rekreacyjne (jedne z największych w Hurghadzie) - 14 lagunowych basenów, aquapark z 35 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny, plac zabaw, mini klub, aquapark dla dzieci
  • znakomite wyżywienie w opcji All Inclusive, obejmujące również bar na plaży przy hotelu dana Beach, wi fi na terenie hotelu gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Duży, nowy kompleks hotelowy znanej egipskiej sieci Pickalbatros. Ogromny aquapark i bogaty program rekreacyjny są gwarancją wspaniałej wakacyjnej zabawy dla dorosłych i dla dzieci.

Położenie

Ok. 25 min od centrum Hurghady, 20 min od lotniska, 800 m od plaży (należy do siostrzanego hotelu Dana Beach). Hotelowy bus kursuje tam bezpłatnie. W pobliżu centrum handlowe i sklepy z pamiątkami.

Wyposażenie

Eleganckie lobby z całodobową recepcją, skrytkami depozytowymi, kafejką internetową, barem, bankomatem, punktem wymiany walut, centrum biznesowe z salą konferencyjną, sklepiki, kilka restauracji (m.in. kuchnia orientalna, międzynarodowa, azjatycka, meksykańska), 8 barów, pralnia.

Pokoje

Ponad 800 przestronnych, komfortowo urządzonych pokoi w niskich budynkach. Standardowe mają łazienkę (WC, prysznic, suszarka do włosów), klimatyzację, TV sat, telefon, minibar, balkon lub taras. Możliwość dostawek oraz pokoi rodzinnych.

Wyżywienie

All inclusive: Śniadania, obiady, kolacje w formie bufetów, późne śniadania i późne kolacje serwowane w restauracji orientalnej, przekąski w snack barze, podwieczorek w Crocodile Cafe, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (prócz tych w butelkach, puszkach i świeżo wyciskanych) w wybranych barach od godz. 10.00 do północy.

Sport i rozrywka

14 malowniczych basenów (w tym dwa podgrzewane w okresie zimowym) połączonych mostami i kanałami wodnymi z aquaparkiem (ponad 30 zjeżdżalni), aerobik, aerobik w wodzie, piłka nożna, minigolf, szachy, korty tenisowe, tenis stołowy, fitness, bilard, sala gier video, masaże, nurkowanie, sporty wodne na plaży, dzienne i wieczorne animacje. W pobliżu hotelu znajduje się dyskoteka Havana Club. Goście mogą także korzystać z części bazy rekreacyjnej i sportowej sąsiedniego hotelu Alf Leila Wa Leila należącego do tej samej sieci.

Dla dzieci

Zjeżdżalnie w aquaparku, brodziki, plac zabaw, mini klub, łóżeczka niemowlęce.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg ofert, polskojęzyczny  rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jungle Aqua Park to rewelacyjny hotel, należący do sieci hotelowej Pickalbatros, stylizowany na afrykańską wioskę z bungalowami i mnóstwem basenów. Jest to jeden z największych aquaparków w Egipcie (35 zjeżdżalni)! Wyśmienita kuchnia i wysoki standard obsługi powodują, że jest to hotel dobry dla każdego, a w szczególności dla rodzin z dziećmi. Pobyt w hotelu Jungle Aqua Park to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 900 metrów od pięknej, piaszczystej plaży należącej do hotelu Dana Beach (transfer busem hotelowym) z bezpłatnymi parasolami i leżakami i barem All Inclusive, 25 km od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, rewelacyjne zaplecze sportowo rekreacyjne (jedne z największych w Hurghadzie) - 14 lagunowych basenów, aquapark z 35 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny, plac zabaw, mini klub, aquapark dla dzieci
  • znakomite wyżywienie w opcji All Inclusive, obejmujące również bar na plaży przy hotelu dana Beach, wi fi na terenie hotelu gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Opis oferty

 

Położenie:

Komfortowy hotel położony ok. 20 min od centrum Hurghady i15 min od lotniska. Hotel składa się z budynku głównego i bungalowów, a w pobliżu zespołu hotelowego znajduje się centrum handlowe oraz sklepy z pamiątkami.
Plaża:

Usytuowany ok. 900 m od pięknej, piaszczystej plaży należącej do hotelu Dana Beach (przejście przez ulicę). Na plażę kursuje bezpłatny bus hotelowy (08:30-17:00) co ok. 30 min.. Parasole, leżaki oraz materace na plaży - bezpłatnie.
Do dyspozycji gości:

Recepcja 24-godz., liczne restauracje, m.in.: główna Mediterranean z kuchnią śródziemnomorską, orientalna Tagine, azjatycka, niemiecka Zum Kaiser, włoska Alfredo, 12 barów zlokalizowanych na terenie całego kompleksu oraz na plaży, a także kawiarnia. Ponad to, w hotelu znajduje się bankomat, telefon, przechowalnia bagażu, pralnia, apteka, mini market, pomoc medyczna (część z nich dodatkowo płatna). Hotel posiada 14 lagunowych basenów, połączonych mostami i kanałami wodnymi oraz aquapark z 35 zjeżdżalniami (21 dla dorosłych oraz 14 dla dzieci) - parasole, leżaki przy basenach dostępne bezpłatnie.
Pokoje:

Hotel oferuje ponad 860 przestronnych, komfortowych pokoi mieszczących się w niewysokich budynkach. Standardowe pokoje są 2-os. z możliwością 1 lub 2 dostawek. Wszystkie pokoje wyposażone są w: łazienkę (prysznic, WC, suszarka do włosów), klimatyzację, TV sat., telefon, sejf, mini bar (płatny) oraz balkon lub taras. Łóżeczko dla niemowląt bezpłatne.
Wyżywienie:

All inclusive: śniadania (07:00-11:00), późne śniadania (10:00-11:00), obiady (12:30-14:30) i kolacje (18:30-21:30) serwowane w formie bufetu. Ponadto: przekąski (12:00-17:00), podwieczorek (18:30-21:30), lody i naleśniki (12:00-21:00) w wybranych barach oraz późne kolacje (22:00-24:00) w restauracji Tagine. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wybranych barach i restauracjach w godz. 10:00-24:00. Dostępna także butelkowana woda mineralna. Dodatkowo płatne: świeżo wyciskane soki, importowane alkohole, napoje w butelkach i puszkach oraz mini bar. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usług objętych formułą all inclusive (np. godzin serwowania posiłków).
Program sportowy i animacyjny:

Całodzienny program animacyjny, aerobik, aqua aerobik, boisko do piłki nożnej, stół do ping-ponga, mini golf, szachy, korty tenisowe, tenis stołowy, fitness oraz siłownia. Dodatkowo płatne: rakiety do tenisa, oświetlenie kortów, bilard, sala gier video, masaże, sauna, jacuzzi, SPA, nurkowanie oraz sporty wodne przy plaży Dana. Dla najmłodszych: animacje, plac zabaw, brodziki, mini klub, mini disko, dziecięcy aqua park, menu oraz krzesełka dla dzieci w restauracji.
Internet:

Na terenie hotelu bezpłatny dostęp do WiFi, w pokojach dostęp do internetu przewodowego (płatny dodatkowo).
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: .
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD/os.), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy kazdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne


Inne

EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabrać euro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walut w hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Czas
Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l - 3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

W regionie
Hurghada
Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozkłady.
"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jungle Aqua Park to rewelacyjny hotel, należący do sieci hotelowej Pickalbatros, stylizowany na afrykańską wioskę z bungalowami i mnóstwem basenów. Jest to jeden z największych aquaparków w Egipcie (35 zjeżdżalni)! Wyśmienita kuchnia i wysoki standard obsługi powodują, że jest to hotel dobry dla każdego, a w szczególności dla rodzin z dziećmi. Pobyt w hotelu Jungle Aqua Park to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 900 metrów od pięknej, piaszczystej plaży należącej do hotelu Dana Beach (transfer busem hotelowym) z bezpłatnymi parasolami i leżakami i barem All Inclusive, 25 km od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, rewelacyjne zaplecze sportowo rekreacyjne (jedne z największych w Hurghadzie) - 14 lagunowych basenów, aquapark z 35 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny, plac zabaw, mini klub, aquapark dla dzieci
  • znakomite wyżywienie w opcji All Inclusive, obejmujące również bar na plaży przy hotelu dana Beach, wi fi na terenie hotelu gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Hurghada Wymarzone miejsce na niezapomniane wakacje dla miłośników "wodnych przygód". Na terenie hotelu znajduje się jeden z największych aquaparków w Hurghadzie, z ponad 30 zjeżdżalniami dla małych i dużych oraz olbrzymi kompleks basenów, gdzie można pluskać się w krystalicznie czystej wodzie. Na terenie obiektu do dyspozycji Gości są również restauracje z przysmakami kuchni z całego świata, bary. Dzięki centrum SPA z bogatą ofertą zabiegów relaksacyjnych, wrócisz odmłodzony, z równowagą umysłu, ciała i ducha, a gdy zmęczy Cię ten spokój możesz skorzystać z bogatej oferty sportowo-rekreacyjnej na terenie hotelu. Na naszych małych gości czeka tu również mini klub z wyszkoloną ekipą animacyjną, dzięki której dzieci będą mogły oddawać się beztroskiej i bezpiecznej zabawie. Sprawdź jaka przygoda czeka tu na ciebie.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2009 r. Odnowiony w 2015 r. Na terenie hotelu znajdują się bary, restauracje, room service (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, kompleks basenów, leniwa rzeka i aquapark z 35 zjeżdżalniami (21 zjeżdżalni dla dorosłych i 14 dla dzieci, łącznie 25000 m2).

rabaty i zniżki

1. dziecko do 14 lat pobyt w hotelu gratis 2. dziecko do 7 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

900 m od hotelu, prywatna z pomostem, piaszczysta, 300 m długości. Parasole, leżaki, materace, ręczniki - bezpłatne. Bar na plaży. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację, TV, telefon, sejf (bezpłatny), mini bar (bezpłatny - woda), zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienkę (WC, suszarka, prysznic), balkon lub taras. Typy pokoi: w bungalowach: pokoje standardowe , pokoje standardowe z widokiem na basen , pokoje rodzinne (2 pokoje połączone drzwiami) , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

8 restauracji (śródziemnomorska, orientalna "Tangine", niemiecka "Zum Kaiser", międzynarodowa "Le Marche", azjatycka "L'Asiatique", włoska "Alfredo", restauracja w aquaparku i bar z przekąskami), 12 barów, shisha corner (płatny) All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00), późny posiłek (22:00-00:00) serwowane w wyznaczonych restauracjach , przekąski (12:00-17:00), podwieczorek (15:00-17:00) i lody (12:00-21:00) serwowane w wyznaczonych barach, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych, soków ze świeżych owoców

z myślą o dzieciach

animacje i mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, brodziki, aquapark z 14 zjeżdżalniami menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, mini boisko do piłki nożnej, aerobik, mini golf, rzutki, szachy, 2 korty tenisowe, animacje

płatne

centrum SPA, masaż, sauna, łaźnia, jacuzzi, salon piękności, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe (na terenie hotelu Albatros Dana Beach), bilard, oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa

Aktualizacja opisu

19.11.2018 10:08

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Aquapark SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jungle Aqua Park to rewelacyjny hotel, należący do sieci hotelowej Pickalbatros, stylizowany na afrykańską wioskę z bungalowami i mnóstwem basenów. Jest to jeden z największych aquaparków w Egipcie (35 zjeżdżalni)! Wyśmienita kuchnia i wysoki standard obsługi powodują, że jest to hotel dobry dla każdego, a w szczególności dla rodzin z dziećmi. Pobyt w hotelu Jungle Aqua Park to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 900 metrów od pięknej, piaszczystej plaży należącej do hotelu Dana Beach (transfer busem hotelowym) z bezpłatnymi parasolami i leżakami i barem All Inclusive, 25 km od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, rewelacyjne zaplecze sportowo rekreacyjne (jedne z największych w Hurghadzie) - 14 lagunowych basenów, aquapark z 35 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny, plac zabaw, mini klub, aquapark dla dzieci
  • znakomite wyżywienie w opcji All Inclusive, obejmujące również bar na plaży przy hotelu dana Beach, wi fi na terenie hotelu gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Stylowy hotel sieci Pickalbatros Hotels z jednym z największych parków wodnych w Hurghadzie. Idealny wybór na rodzinne wakacje, świetny dla miłośników wodnego szaleństwa w typowo wakacyjnej atmosferze. Aquapark to mnóstwo niezapomnianych wrażeń na aż 35 zjeżdżalniach dla dorosłych i dzieci. Na miejscu do dyspozycji Gości jest kilka barów i restauracji oraz bogata formuła all inclusive, obejmująca nie tylko smaczne przekąski i napoje w ciągu dnia, ale również korzystanie z baru na plaży przy hotelu Dana Beach, do której organizowany jest bezpłatny dojazd. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 25 km od centrum HURGHADY; ok. 15 km od lotniska w Hurhgadzie; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

plaża przy hotelu Dana Beach, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 900 m od hotelu, bezpłatny dojazd hotelowym busem (kursy co 30 min), bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bar.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, stylowy, otwarty w 2009 r., 866 pokoi, hotel składa się z budynku głównego i bungalowów, lobby, całodobowa recepcja, 6 restauracji: Mediterranean - kuchnia śródziemnomorska, Tagin - kuchnia orientalna, Zum Kaiser - kuchnia niemiecka, Asian Planet - kuchnia azjatycka, Alfredo - kuchnia włoska oraz Le Marche - kuchnia międzynarodowa, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 10 barów na terenie całego kompleksu i bar na plaży; bankomat, apteka, minimarket, pasaż ze sklepikami hotelowymi; taras, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy, pralnia, lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 46 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, sejf, lodówka (codziennie uzupełniana w 2 butelki wody); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1, 2 lub 3 dostawek), ok. 46 m², przestronny i komfortowy, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

21 basenów połączonych mostami i kanałami wodnymi, Jungle Aqua Park - 11 basenów z 35 zjeżdżalniami (21 dla dorosłych oraz 14 dla dzieci), podgrzewany w sezonie zimowym, bezpłatne leżaki, materace, parasole i ręczniki; kort tenisowy (sprzęt i oświetlenie płatne), tenis stołowy, fitness, aerobik, gimnastyka wodna, minigolf, szachy, piłka nożna; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych, muzyka na żywo; za opłatą: bilard, sporty wodne na plaży oraz centrum nurkowe; centrum spa: siłownia; płatne: masaże, jacuzzi, sauna, zabiegi kosmetyczne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w wyznaczonych restauracjach; późne śniadanie (10.00-11.00), późna kolacja (22.00-24.00); przekąski (12.00-16.00) w wyznaczonym barze; lody (12.00-21.00); napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/653464670, www.pickalbatros.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fibus na plażęwstęp do aquaparku


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jungle Aqua Park to rewelacyjny hotel, należący do sieci hotelowej Pickalbatros, stylizowany na afrykańską wioskę z bungalowami i mnóstwem basenów. Jest to jeden z największych aquaparków w Egipcie (35 zjeżdżalni)! Wyśmienita kuchnia i wysoki standard obsługi powodują, że jest to hotel dobry dla każdego, a w szczególności dla rodzin z dziećmi. Pobyt w hotelu Jungle Aqua Park to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 900 metrów od pięknej, piaszczystej plaży należącej do hotelu Dana Beach (transfer busem hotelowym) z bezpłatnymi parasolami i leżakami i barem All Inclusive, 25 km od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, rewelacyjne zaplecze sportowo rekreacyjne (jedne z największych w Hurghadzie) - 14 lagunowych basenów, aquapark z 35 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny, plac zabaw, mini klub, aquapark dla dzieci
  • znakomite wyżywienie w opcji All Inclusive, obejmujące również bar na plaży przy hotelu dana Beach, wi fi na terenie hotelu gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt/Hurghada

Opis

Duży kompleks hotelowy z budynkiem głównym i bungalowami, 11 barów i 6 restauracji z kuchnią lokalną, międzynarodową i azjatycką, Bogaty pakiet All Inclusive również na plaży, Jeden z największych parków wodnych w Hurghadzie, Idealny na niezapomniane wakacje dla rodzin z dziećmi,

Lokalizacja

w Hurghadzie, ok. 900 m od plaży (przy hotelu Dana Beach), ok. 25 km od centrum Hurghady, ok. 15 km od lotniska

Wyposażenie

liczba pokoi - 860, restauracje - 6, bary - 11,, recepcja 24h, lobby, taras słoneczny, internet bezprzewodowy, bankomat, mini market, sklep z pamiątkami, przechowalnia bagażu, wymiana walut, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), opieka lekarska (płatna), internet (płatny), centrum konferencyjne, sala TV, ogród, fryzjer, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

kompleks 21 basenów połączonych mostami i kanałami wodnymi w tym 4 osobne baseny dla dzieci, Jungle Aqua Park ? 11 basenów z 35 zjeżdżalniami (21 dla dorosłych oraz 14 dla dzieci) oraz basen typu leniwa rzeka, aquapark podgrzewany w sezonie zimowym, leżaki, parasole i ręczniki bezpłatne

Pokoje

klimatyzacja sterowana indywidualnie, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, telefon, sejf, lodówka (codziennie uzupełniana w 2 butelki wody), taras/balkon. Typ pokoju - STANDARD - dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka.

Plaża

ok. 900 m od hotelu (przy hotelu Dana Beach), prywatna, piaszczysta, łagodne zejście, parasole, leżaki i ręczniki, bar service.

Sport na plaży

siatkówka, motorowe sporty wodne (płatne), sporty wodne (płatne).

Sport i fitness

siłownia, tenis stołowy, mini boisko do piłki nożnej, aerobik, fitness, mini golf, rzutki, szachy, 2 korty tenisowe (płatne), bilard (płatny), SPA (płatne), masaże (płatne), sauna (płatna), zabiegi pielęgnacyjne (płatne), jacuzzi (płatne), łaźnia parowa.

Rozrywka

dzienne i wieczorne animacje, muzyka na żywo, program artystyczny.

Dla dzieci

animacje, plac zabaw dla dzieci, mini klub (4-12 lat), łóżeczko dziecięce (na zamówienie przed przyjazdem), brodzik, krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive. Dopłaty do kolacji w dniu 24/12 i 31/12 są obowiązkowe!.

All Inclusive

śniadanie (7.00 - 10.00), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolacja (18.30 - 21.00) w formie bufetu w wyznaczonych restauracjach; późne śniadanie (10.00 - 11.00), późna kolacja (22.00 - 24.00); przekąski (12.00 - 16.00) w wyznaczonym barze, lody (12.00 - 21.00); napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole (10.00 - 24.00); All Inclusive dostępny również na plaży; wymagane noszenie opasek All Inclusive.

Informacje dodatkowe

na plażę kursuje bezpłatny bus hotelowy (co 30 min).

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę 25 USD/os., ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka* Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie. Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem z Egiptu. *w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka

Obsługa na miejscu

Opieka polskojęzycznego przedstawiciela. Ecco Holiday nie zapewnia opieki pilota oraz obsługi polskiego rezydenta. Opiekę uczestnikom imprezy w miejscu wakacyjnym zapewniać będzie polskojęzyczny pracownik lokalnego agenta.

Informacje wizowe

Między Polską a Egiptem obowiązuje ruch wizowy. Obywatel RP może przed przyjazdem do Egiptu ubiegać się o wizę w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym lub otrzymać ją na lotnisku w Egipcie. Obywatel RP posługujący się paszportem dyplomatycznym nie może ubiegać się wizę wjazdową na lotnisku w Egipcie. Przed planowaną podróżą musi, pod rygorem niewpuszczenia na terytorium ARE, wystąpić z wnioskiem o jej wydanie w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym. Opłaty za wizę od 1 maja 2014 r. wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport powinien posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


ETI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jungle Aqua Park to rewelacyjny hotel, należący do sieci hotelowej Pickalbatros, stylizowany na afrykańską wioskę z bungalowami i mnóstwem basenów. Jest to jeden z największych aquaparków w Egipcie (35 zjeżdżalni)! Wyśmienita kuchnia i wysoki standard obsługi powodują, że jest to hotel dobry dla każdego, a w szczególności dla rodzin z dziećmi. Pobyt w hotelu Jungle Aqua Park to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 900 metrów od pięknej, piaszczystej plaży należącej do hotelu Dana Beach (transfer busem hotelowym) z bezpłatnymi parasolami i leżakami i barem All Inclusive, 25 km od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, rewelacyjne zaplecze sportowo rekreacyjne (jedne z największych w Hurghadzie) - 14 lagunowych basenów, aquapark z 35 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny, plac zabaw, mini klub, aquapark dla dzieci
  • znakomite wyżywienie w opcji All Inclusive, obejmujące również bar na plaży przy hotelu dana Beach, wi fi na terenie hotelu gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt/Hurghada

Położenie

Obiekt zlokalizowany ok. 20 km od lotniska i 25 km od centrum Hurghady. Goście korzystają z piaszczystej plaży siostrzanego hotelu Dana Beach, która jest oddalona ok. 900 m od hotelu (bezpłatny transfer).

Wyposażenie

Jedyny w swoim rodzaju budynek główny oraz stylowy kompleks bungalowów tworzą ogromną wioskę wakacyjną. Do dyspozycji gości 860 pokoi rozłożonych na powierzchni 260 tys m2, całodobowa recepcja, lobby z bezpłatnym Wi-Fi, kilka barów, restauracje tematyczne z kuchnią; śródziemnomorską, niemiecką, azjatycką, orientalną, włoską oraz międzynarodową, mini market, punkt wymiany walut. Hotel dysponuje 21 basenami usytuowanymi w zadbanym ogrodzie oraz 11 basenami w aquaparku. Leżaki, parasole przy basenie oraz na plaży bezpłatne, ręczniki kąpielowe w pokojach.

Pokoje

Nowoczesne pokoje standardowe rozmieszczone w bungalowach, wyposażone w; telefon, TV sat., sejf, mini bar (bezpłatna woda), klimatyzacje, balkon lub taras, łazienkę z WC, wanną/prysznicem i suszarką. Limitowana oferta pokoi ekonomicznych oraz rodzinnych.

Sport i rozrywka

Park wodny z 35 zjeżdżalniami (21 dla dorosłych oraz 14 dla dzieci), tenis stołowy, mini golf, szachy, piłka nożna, siłownia, kort tenisowy (sprzęt i oświetlenie dodatkowo płatne), zróżnicowane animacje, wieczorne pokazy. Za opłatą; gry wideo, bilard, SPA, masaże, sporty wodne na plaży.

Wyżywienie

All inclusive; śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, przekąski dostępne w godz. 12 – 17, kawa/herbata, ciasto w godz. 15 -17, lody i naleśniki w godz. 12 – 21. Lokalne napoje bezalkoholowe oraz alkohole dostępne w wybranych barach i restauracjach w godz. 10 – 24. Za opłatą; napoje importowane, świeżo wyciskane soki, wybrane dania w restauracjach a la carte.

Dzieci

Mini klub (4-12 lat), mini disco, plac zabaw, brodziki, dziecięcy aquapark.


TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jungle Aqua Park to rewelacyjny hotel, należący do sieci hotelowej Pickalbatros, stylizowany na afrykańską wioskę z bungalowami i mnóstwem basenów. Jest to jeden z największych aquaparków w Egipcie (35 zjeżdżalni)! Wyśmienita kuchnia i wysoki standard obsługi powodują, że jest to hotel dobry dla każdego, a w szczególności dla rodzin z dziećmi. Pobyt w hotelu Jungle Aqua Park to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 900 metrów od pięknej, piaszczystej plaży należącej do hotelu Dana Beach (transfer busem hotelowym) z bezpłatnymi parasolami i leżakami i barem All Inclusive, 25 km od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, rewelacyjne zaplecze sportowo rekreacyjne (jedne z największych w Hurghadzie) - 14 lagunowych basenów, aquapark z 35 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny, plac zabaw, mini klub, aquapark dla dzieci
  • znakomite wyżywienie w opcji All Inclusive, obejmujące również bar na plaży przy hotelu dana Beach, wi fi na terenie hotelu gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • Wi-Fi, w całym hotelu: w cenie
  • pralnia: za opłatą, płatność gotówką
  • recepcja
  • ogród
  • taras kantor
  • sala TV
  • parking (w zależności od dostępności), strzeżony: w cenie, parking, niezadaszony
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

866

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • hotel wyremontowany w 2017 roku

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia 
  • aerobik 
  • piłka nożna 
  • minigolf
  • aqua aerobik
  • siatkówka plażowa 
  • tenis stołowy 
Płatne
  • strefa spa
  • hammam
  • masaże 
  • sauna parowa 
  • zabiegi kosmetyczne
  • 2 korty tenisowe
  • oświetlenie kortu 
  • wypożyczenie sprzętu 
  •  nurkowanie
  • szkoła nurkowania PADI
  • snorkeling
  • parasailing
  • łódka typu banan
  • łódź ze szklanym dnem
  • wędkarstwo

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • lekki program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo
  • karaoke
  • boccia
  • boccia w cenie
  • rzutki
  • rzutki w cenie
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 46 m2
  • widok na ogród/widok na basen
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sejf (w cenie)
  • telefon
  • minibar (płatny)
  • czajnik
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski: w cenie, wliczone w all inclusive
  • ciasto: w cenie, wliczone w all inclusive
  • lody: w cenie, wliczone w all inclusive
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 7
  • główna restauracja „Mediterranean": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, bufet, w cenie, codziennie 07:00 - 21:00, z klimatyzacją, z tarasem
  • restauracja specjalistyczna „Tagin": rodzaje kuchni: orientalna, bufet, w cenie, codziennie 07:00 - 21:00, z klimatyzacją, z tarasem
  • restauracja specjalistyczna „Zum Kaiser": rodzaje kuchni: regionalna, bufet, w cenie, codziennie 07:00 - 00:00, kolacja w dwóch turach, z klimatyzacją, z tarasem
  • restauracja specjalistyczna „Club MC": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, w cenie, codziennie 12:00 - 19:00, z klimatyzacją, z tarasem
  • restauracja specjalistyczna „Le Marche": rodzaje kuchni: międzynarodowa, dania wegetariańskie, bufet, w cenie, codziennie 07:00 - 21:00, z klimatyzacją, z tarasem
  • restauracja specjalistyczna „L'Asiatique": rodzaje kuchni: azjatycka, bufet, w cenie, codziennie 18:00 - 21:00, z klimatyzacją, z tarasem
  • restauracja specjalistyczna „Alfredo": rodzaje kuchni: włoska, bufet, w cenie, codziennie 18:00 - 21:00, z klimatyzacją, z tarasem

  • bary i inne: 10
  • bar w lobby „Jungle Bar": codziennie, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Jazz Bar": codziennie 09:00 - 00:00, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Columbus Bar": codziennie 09:00 - 00:00, w cenie
  • lounge bar „Indigo Bar": codziennie 23:00 - 02:00, w cenie
  • bar przy krytym basenie „Colonies Bar": codziennie 12:00 - 00:00, w cenie
  • kafeteria „La Brioche": codziennie 07:00 - 21:00, w cenie
  • bar tematyczny „Il Gelato": codziennie 12:00 - 22:00
  • bar przy zewnętrznym basenie „Orange Bar": codziennie 10:00 - 17:00
  • bar przy zewnętrznym basenie „La Veranda": codziennie 10:00 - 17:00, w cenie
  • bar przy zewnetrznym basenie „Aqua Bar": codziennie 10:00 - 17:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • uroczysta kolacja: raz w tygodniu, w cenie, w formie bufetu
  • W okolicy

    • ok. 20 km od centrum Hurghady
    • ok. 900 m od plaży
    • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Jungle Aqua Park to rewelacyjny hotel, należący do sieci hotelowej Pickalbatros, stylizowany na afrykańską wioskę z bungalowami i mnóstwem basenów. Jest to jeden z największych aquaparków w Egipcie (35 zjeżdżalni)! Wyśmienita kuchnia i wysoki standard obsługi powodują, że jest to hotel dobry dla każdego, a w szczególności dla rodzin z dziećmi. Pobyt w hotelu Jungle Aqua Park to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 900 metrów od pięknej, piaszczystej plaży należącej do hotelu Dana Beach (transfer busem hotelowym) z bezpłatnymi parasolami i leżakami i barem All Inclusive, 25 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, rewelacyjne zaplecze sportowo rekreacyjne (jedne z największych w Hurghadzie) - 14 lagunowych basenów, aquapark z 35 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny, plac zabaw, mini klub, aquapark dla dzieci
    • znakomite wyżywienie w opcji All Inclusive, obejmujące również bar na plaży przy hotelu dana Beach, wi fi na terenie hotelu gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Usytuowany w drugiej linii brzegowej, położony zaledwie 25 minut od Hurghady i 20 minut od lotniska w Hurghadzie.

    PLAŻA

    Klienci korzystają z piaszczystej plaży hotelu Dana Beach należącego do tej samej sieci. Między hotelem a plażą kursuje bezpłatny bus hotelowy. Leżaki i parasole na plaży i przy basenie bezpłatnie, ręczniki plażowe bezpłatnie.

    HOTEL

    Kategoria lokalna: 4* Niezwykle popularny, olbrzymi kompleks hotelowy należący do sieci Pickalbatros. Składa się z budynku głównego, w którym znajduje się recepcja i restauracje oraz z parterowych lub dwupiętrowych bungalowów usytuowanych w przepięknym, malowniczym ogrodzie z licznymi dekoracjami nawiązującymi do dżungli. W całości tworzy unikatową wioskę uwielbianą przez rodziny z dziećmi i nie tylko.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, kantor, restauracja śródziemnomorska, restauracja azjatycka, restauracja orientalna, restauracja niemiecka, restauracja włoska, snack bar na plaży, snack bar przy basenie, snack bar w aqua park, 10 barów na terenie całego kompleksu, Red Sea Bar na plaży oferuje zimne napoje bezalkoholowe, kawę, herbatę oraz przekąski, shisha cotner. Room Service, usługi pralni, pralnia chemiczna, wymiana walut, biuro informacji turystycznej, bankomat / bankomat na terenie hotelu, usługi konsjerża, limuzyny (płatny) oraz specjalne potrawy dietetyczne (na prośbę). Hotel akceptuje karty Visa i Master Card.

    INTERNET

    WiFi na terenie hotelu za opłatą.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: dwadzieścia jeden zewnętrznych basenów w tym dwa podgrzewane w okresie zimowym, korty tenisowe, tenis stołowy, mini golf, małe boisko do piłki nożnej, sala fitness, aerobik, wodna gimnastyka, Aquapark. Odpłatnie: sauna, jacuzzi, masaże, spa, bilard, rakiety i oświetlenie kortów tenisowych, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    trzy brodziki i piętnaście wydzielonych części w basenach dla dorosłych, w Aquaparku basen ze zjeżdżalniami, wysoki krzesełka w restauracji, bezpłatne łóżeczka na zamówienie przed wylotem, opiekunka do dzieci za dodatkową opłatą.

    ZAKWATEROWANIE

    Oferuje 860 pokoi. Pokój typu standard dwuosobowy z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dla osoby dorosłej, wyposażony w klimatyzację, TV/SAT, mini bar za dopłatą, sejf, telefon, łazienkę z suszarką do włosów, balkon lub taras. Pokój dla czterech osób jest wyposażony w łóżko piętrowe dla dzieci lub dwa osobne łóżka za niewielkimi ściankami w jednym pokoju.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, późne śniadanie, przekąski w ciągu dnia, lody, popołudniowa kawa, herbata, ciasto, późna kolacja. Napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach.

    INFORMACJE DODATKOWE

    http://www.pickalbatros.com/hotels/jungle-park-resort/ Holiday Check 5,7/98% Nagroda Award 2016.

    CENA

    Cena PLN dla oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena PLN dla oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WARUNKI WJAZDOWE

    wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Jungle Aqua Park to rewelacyjny hotel, należący do sieci hotelowej Pickalbatros, stylizowany na afrykańską wioskę z bungalowami i mnóstwem basenów. Jest to jeden z największych aquaparków w Egipcie (35 zjeżdżalni)! Wyśmienita kuchnia i wysoki standard obsługi powodują, że jest to hotel dobry dla każdego, a w szczególności dla rodzin z dziećmi. Pobyt w hotelu Jungle Aqua Park to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 900 metrów od pięknej, piaszczystej plaży należącej do hotelu Dana Beach (transfer busem hotelowym) z bezpłatnymi parasolami i leżakami i barem All Inclusive, 25 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, rewelacyjne zaplecze sportowo rekreacyjne (jedne z największych w Hurghadzie) - 14 lagunowych basenów, aquapark z 35 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny, plac zabaw, mini klub, aquapark dla dzieci
    • znakomite wyżywienie w opcji All Inclusive, obejmujące również bar na plaży przy hotelu dana Beach, wi fi na terenie hotelu gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    - ok. 700 m od plaży należącej do hotelu Dana Beach (dojazd bezpłatnym busem hotelowym)
    - ok. 17 km od centrum Hurghady
    - ok. 12 km od lotniska w Hurghadzie

    Plaża

    - piaszczysta
    - leżaki i parasole (bezpłatne)

    Pokoje

    - klimatyzacja indywidualna
    - TV-Sat, telefon
    - minibar, sejf
    - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów)
    - balkon/taras

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne
    - największy aquapark w Hurghadzie (35 zjeżdżalni)
    - kompleks basenów, 2 baseny sezonowo podgrzewane zimą
    - tenis stołowy, minigolf
    - siłownia
    - boisko do piłki nożnej
    - animacje
    Płatne
    - rakiety i oświetlenie kortów tenisowych
    - sauna, jacuzzi, masaże
    - bilard, gry video, szachy, jazda konna
    - sporty wodne na plaży
    - centrum nurkowe

    Dla dzieci

    - miniklub, plac zabaw
    - brodzik i zjeżdżalnie w kompleksie aquaparku
    - restauracja
    - krzesełko w restauracji i łóżeczko

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe  i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 – 24:00.

    Restauracje i bary

    - restauracja śródziemnomorska
    - restauracja marokańska
    - restauracja niemiecka
    - restauracja angielska
    - restauracja azjatycka
    - restauracja włoska
    - 9 barów na terenie hotelu (10:00 - 24:00)
    - bar na plaży (10:00 - 17:30)

    Dodatkowe informacje

    - internet Wi Fi (płatny)
    - kawiarenka internetowa (płatna)
    - pralnia, lekarz, minimarket, bank, apteka
    - www.pickalbatros.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od następstw chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.
    Cena nie zawiera: wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

    Informacje paszportowo-wizowe

    Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 15 USD).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Oasis Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Jungle Aqua Park to rewelacyjny hotel, należący do sieci hotelowej Pickalbatros, stylizowany na afrykańską wioskę z bungalowami i mnóstwem basenów. Jest to jeden z największych aquaparków w Egipcie (35 zjeżdżalni)! Wyśmienita kuchnia i wysoki standard obsługi powodują, że jest to hotel dobry dla każdego, a w szczególności dla rodzin z dziećmi. Pobyt w hotelu Jungle Aqua Park to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 900 metrów od pięknej, piaszczystej plaży należącej do hotelu Dana Beach (transfer busem hotelowym) z bezpłatnymi parasolami i leżakami i barem All Inclusive, 25 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, rewelacyjne zaplecze sportowo rekreacyjne (jedne z największych w Hurghadzie) - 14 lagunowych basenów, aquapark z 35 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny, plac zabaw, mini klub, aquapark dla dzieci
    • znakomite wyżywienie w opcji All Inclusive, obejmujące również bar na plaży przy hotelu dana Beach, wi fi na terenie hotelu gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    ok. 1,5 km od plaży w hotelu Dana Beach (dowóz bezpłatnym busem), ok. 10 km od lotniska i ok. 20 km od centrum Hurghady.

    Wyposażenie hotelu:

    restauracja „Mediterranean”, restauracja orientalna „Tagin”, azjatycka „Plant”, niemiecka „Zum Kaiser”, restauracja „Viking”, bary „Jungle”, „Indigo”, „Coconut”, „Banana”, „Tropical”, „Ananas” oraz kawiarnie „Crocodile” i „White Elaphant”, kafejka internetowa, niewielkie centrum handlowe oraz bank.

    Wyposażenie pokoju:

    436 pokoi w bungalowach, z klimatyzacją, łazienką z suszarką do włosów, telefonem, TV-Sat, sejfem, mini barem oraz balkonem lub tarasem.

    Wyżywienie:

    all inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu w wyznaczonych restauracjach, przekąski, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane w szklankach, w godz. 10.00–24.00, w wyznaczonych barach. Poza opcją all inclusive: woda i napoje w butelkach i puszkach, świeżo wyciskane soki, importowane alkohole, mini bar.

    All Inclusive:

    - śniadanie (bufet) w restauracji „Mediterranean” lub w restauracji orientalnej lub w restauracji azjatyckiej w godz. 07.00 – 10.00 - późne śniadanie w restauracji orientalnej w godz. 10.00 – 11.00 - przekąski w barze „Aqua Park” w godz. 12.30 – 15.00 - obiad (bufet) w restauracji „Mediterranean” lub w restauracji azjatyckiej w godz. 12.30 – 14.30 - podwieczorek (kawa, herbata, ciasto) w kawiarni „Crocodile” w godz. 15.00 – 17.00 - kolacja (bufet) w restauracji „Mediterranean” lub w restauracji orientalnej lub w restauracji azjatyckiej lub w restauracji niemieckiej w godz. 18.30 – 21.30 - późna kolacja w restauracji orientalnej w godz. 22.00 – 24.00

    Rozrywka i sport:

    16 basenów odkrytych (jeden podgrzewany zimą), ogromny park wodny z 35 zjeżdżalniami, siłownia (bezpłatnie), kort tenisowy (rakiety i oświetlenie płatne), tenis stołowy (bezpłatny), bilard (płatny), mini golf (bezpłatny), animacje oraz centrum nurkowania i sportów wodnych na plaży (płatne). Dla dzieci 12 brodzików i aqua park, plac zabaw, mini disco oraz mini klub.

    Uwagi:

    Bary na plaży i restauracje na zewnątrz hotelu otwarte są w zależności od godziny zachodu słońca, warunków pogodowych oraz ilości gości hotelowych. Animacje hotelowe prowadzone są w wysokim sezonie, nie są prowadzone w języku polskim, szczegółowe programy umieszczane są na tablicy informacyjnej. Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w opcji "all inclusive". Dokładne godziny obowiązywania posiłków są umieszczane na hotelowej tablicy informacyjnej, a także podawane przez rezydenta na spotkaniu informacyjnym po przylocie. Informacje zawarte w opisie sporządzone zostały na podstawie danych posiadanych do dnia 27.10.2009 Aktualizacja danych następuje na bieżąco, na podstawie otrzymywanych materiałów, przesłanych przez hotel, na dany sezon.

     

    Cena zawiera:

    • przelot
    • opłaty paliwowe i kursowe,
    • opłaty lotniskowe,
    • transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
    • ubezpieczenie KL i NW
    • zakwaterowanie
    • wyżywienie wg. oferty
    • opieka polskiego rezydenta

    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Jungle Aqua Park to rewelacyjny hotel, należący do sieci hotelowej Pickalbatros, stylizowany na afrykańską wioskę z bungalowami i mnóstwem basenów. Jest to jeden z największych aquaparków w Egipcie (35 zjeżdżalni)! Wyśmienita kuchnia i wysoki standard obsługi powodują, że jest to hotel dobry dla każdego, a w szczególności dla rodzin z dziećmi. Pobyt w hotelu Jungle Aqua Park to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 900 metrów od pięknej, piaszczystej plaży należącej do hotelu Dana Beach (transfer busem hotelowym) z bezpłatnymi parasolami i leżakami i barem All Inclusive, 25 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, rewelacyjne zaplecze sportowo rekreacyjne (jedne z największych w Hurghadzie) - 14 lagunowych basenów, aquapark z 35 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny, plac zabaw, mini klub, aquapark dla dzieci
    • znakomite wyżywienie w opcji All Inclusive, obejmujące również bar na plaży przy hotelu dana Beach, wi fi na terenie hotelu gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Egipt / Hurghada

    Opis oferty:

    Stylowy hotel sieci Pickalbatros Hotels z jednym z największych parków wodnych w Hurghadzie. Idealny wybór na rodzinne wakacje, świetny dla miłośników wodnego szaleństwa w typowo wakacyjnej atmosferze. Aquapark to mnóstwo niezapomnianych wrażeń na aż 35 zjeżdżalniach dla dorosłych i dzieci. Na miejscu do dyspozycji Gości jest kilka barów i restauracji oraz bogata formuła all inclusive, obejmująca nie tylko smaczne przekąski i napoje w ciągu dnia, ale również korzystanie z baru na plaży przy hotelu Dana Beach, do której organizowany jest bezpłatny dojazd. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    ok. 25 km od centrum HURGHADY; ok. 15 km od portu lotniczego w Hurhgadzie.

    PLAŻA:

    plaża przy hotelu Dana Beach, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 900 m od hotelu, bezpłatny dojazd hotelowym busem (kursy co 30 min), bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bar objęty all inclusive.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, stylowy, otwarty w 2009 r., 860 pokoi, hotel składa się z budynku głównego i bungalowów, lobby, całodobowa recepcja, 6 restauracji: Mediterranean - kuchnia śródziemnomorska, Tagin - kuchnia orientalna, Zum Kaiser - kuchnia niemiecka, Asian Planet - kuchnia azjatycka, Alfredo - kuchnia włoska oraz Le Marche - kuchnia międzynarodowa, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 10 barów na terenie całego kompleksu i bar na plaży; bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych, bankomat, apteka, minimarket, pasaż ze sklepikami hotelowymi, taras; za opłatą: punkt internetowy, pralnia, lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 46 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, lodówka (codziennie uzupełniana w 2 butelki wody); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    21 basenów połączonych mostami i kanałami wodnymi, Jungle Aqua Park - 11 basenów z 35 zjeżdżalniami (21 dla dorosłych oraz 14 dla dzieci), podgrzewany w sezonie zimowym, bezpłatne leżaki, materace, parasole i ręczniki; kort tenisowy (sprzęt i oświetlenie płatne), tenis stołowy, fitness, aerobik, gimnastyka wodna, minigolf, szachy, piłka nożna; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych, muzyka na żywo; za opłatą: bilard, sporty wodne na plaży oraz centrum nurkowe; centrum spa: siłownia; płatne: masaże, jacuzzi, sauna, zabiegi kosmetyczne.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w wyznaczonych restauracjach; późne śniadanie (10.00-11.00), późna kolacja (22.00-24.00); przekąski (12.00-16.00) w wyznaczonym barze; lody (12.00-21.00); napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0020/653464670, www.pickalbatros.com

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fibus na plażęwstęp do aquaparku


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Jungle Aqua Park to rewelacyjny hotel, należący do sieci hotelowej Pickalbatros, stylizowany na afrykańską wioskę z bungalowami i mnóstwem basenów. Jest to jeden z największych aquaparków w Egipcie (35 zjeżdżalni)! Wyśmienita kuchnia i wysoki standard obsługi powodują, że jest to hotel dobry dla każdego, a w szczególności dla rodzin z dziećmi. Pobyt w hotelu Jungle Aqua Park to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 900 metrów od pięknej, piaszczystej plaży należącej do hotelu Dana Beach (transfer busem hotelowym) z bezpłatnymi parasolami i leżakami i barem All Inclusive, 25 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, rewelacyjne zaplecze sportowo rekreacyjne (jedne z największych w Hurghadzie) - 14 lagunowych basenów, aquapark z 35 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny, plac zabaw, mini klub, aquapark dla dzieci
    • znakomite wyżywienie w opcji All Inclusive, obejmujące również bar na plaży przy hotelu dana Beach, wi fi na terenie hotelu gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA EGIPSKA

    ****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    Hotel oddalony jest 25 min drogi od centrum Hurghady i 20 min od lotniska. Do centrum kursuje płatny bus hotelowy od 8.00 do 17.00.

    Plaża

    Hotel znajduje się w drugiej linii brzegowej. Plaża znajduje się w hotelu Dana Beach, gdzie dowozi bezpłatny bus hotelowy. Leżaki i parasole na plaży są bezpłatne.

    Zakwaterowanie

    860 pokoi; typy pokoi: standardowe, łączone drzwiami, family (jeden większy pokój); wyposażenie: łazienka z suszarką do włosów, klimatyzacja, telewizor, telefon, mini bar (uzupełniany tylko wodą) oraz balkon lub taras.

    Restauracje i bary

    6 restauracji (główna, włoska, orientalna, niemiecka, angielska, chińska) - wszystkie objęte formułą All inclusive; 10 barów (w tym bar na plaży i na terenie Aquaparku).

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje, przekąski i lody w wybranych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji dostępne są między 10.00 a 24.00.

    Sport i Rozrywka

    32 baseny zewnętrzne z czego aż 11 znajduje się na terenie Aquaparku; Aquapark - 35 zjeżdżalni różnej wielkości (21 zjeżdżalni dla dorosłych i 14 dla dzieci); Bezpłatnie: korty tenisowe (oświetlenie i sprzęt płatne), tenis stołowy, mini golf, siłownia, małe boisko do piłki nożnej, bogaty program animacyjny; Odpłatnie: bilard oraz sporty wodne (na terenie hotelu Dana Beach).

    Dla dzieci

    15 basenów (wydzielona część basenów dla dorosłych), 1 brodzik ze zjeżdżalniami na terenie Aquaparku, mini klub (4-12 lat), mini disco, plac zabaw, animacje dla dzieci.

    Pozostałe udogodnienia

    Za dodatkową opłatą skorzystać można z sauny, masaży, jacuzzi i , Wi-Fi w lobby oraz kawiarenki internetowej. Na terenie hotelu mieści się też kilka sklepów, apteka, bankomat. W razie konieczności można skorzystać z opieki medycznej.

    Naszym zdaniem

    Wspaniały hotel oddany do użytku w 2009 roku, oferuje olbrzymi Aquapark przez co stanowi idealną propozycję dla rodzin z dziećmi, ale również dla dorosłych.

    Strona internetowa

    www.pickalbatros.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Net Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Jungle Aqua Park to rewelacyjny hotel, należący do sieci hotelowej Pickalbatros, stylizowany na afrykańską wioskę z bungalowami i mnóstwem basenów. Jest to jeden z największych aquaparków w Egipcie (35 zjeżdżalni)! Wyśmienita kuchnia i wysoki standard obsługi powodują, że jest to hotel dobry dla każdego, a w szczególności dla rodzin z dziećmi. Pobyt w hotelu Jungle Aqua Park to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 900 metrów od pięknej, piaszczystej plaży należącej do hotelu Dana Beach (transfer busem hotelowym) z bezpłatnymi parasolami i leżakami i barem All Inclusive, 25 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, rewelacyjne zaplecze sportowo rekreacyjne (jedne z największych w Hurghadzie) - 14 lagunowych basenów, aquapark z 35 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny, plac zabaw, mini klub, aquapark dla dzieci
    • znakomite wyżywienie w opcji All Inclusive, obejmujące również bar na plaży przy hotelu dana Beach, wi fi na terenie hotelu gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt/Hurghada

    Strefa

    Family/Active

    Dzieci

    - 1 dziecko 2-13 lat opłata tylko za przelot

    Lokalizacja

    południowa część Hurghady, dzielnica hotelowa centrum Hurghady Sakkala - ok. 17 km (bus ok. 2 EUR/os.) lotnisko - ok. 15 km centrum handlowe Senzo Mall - ok. 700 m

    Atuty

    - największy Aqua Park w Hurghadzie, nagroda HolidayCheck 2016 - bardzo bogate All Inclusive - kompleks 32 basenów + 35 zjeżdżalni - 6 restauracji + 10 barów All Inclusive - wysokie oceny Klientów

    Plaża

    ok. 900 m od hotelu, szeroka, z łagodnym zejściem do wody, znajduje się przy hotelu Dana Beach, co 20 min. kursuje bezpłatny bus hotelowy, leżaki i parasole bezpłatne, bar All Inclusive na plaży - napoje alkoholowe, bezalkoholowe, lunch

    Hotel

    rozległy i elegancki wakacyjny resort, spełnia wszystkie wymogi hotelu pięciogwiazdkowego, z największym aquaparkiem w Hurghadzie, oddany do użytku w 2009 roku, należy do prestiżowej sieci hotelowej Pickalbatros, posiada 860 pokoi rozmieszczonych w bungalowach i budynkach 1-piętrowych, otoczony egzotycznym ogrodem, oficjalna kategoria 4 gwiazdki

    Udogodnienia

    całodobowa recepcja, room service, bankomat, wymiana walut, pasaż ze sklepami hotelowymi, apteka, opieka medyczna, fryzjer, pralnia, sala telewizyjna, możliwość wynajęcia samochodu, parking, przechowalnia bagażu, ręczniki plażowe

    Internet

    Wi-Fi w lobby oraz w pokojach ok. 10 USD/godz., ok. 20 USD/dzień, ok. 70 USD/tydz.

    Pokoje

    2-os., możliwość 1 lub 2 dostawek, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja, sejf, TV SAT, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), telefon, balkon lub taras z widokiem na basen lub ogród

    Restauracje i bary

    7 restauracji / śródziemnomorska, włoska, orientalna, niemiecka, angielska, azjatycka, na plaży lobby bar 7 barów przy basenach / pool bar bar na plaży / beach bar

    Wyżywienie

    All Inclusive

    Rozrywka

    kompleks 32 basenów z leżakami i parasolami oraz największy Aqua Park w Hurghadzie z 35 zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych, ślizgawkami, animacje, aqua aerobik, aerobik, piłka wodna, przedstawienia wieczorne, siłownia, jacuzzi, sala fitness, korty tenisowe, boisko do piłki nożnej, tenis stołowy, mini golf, dyskoteka

    Płatne

    wypożyczenie sprzętu i oświetlenie kortów tenisowych, centrum sportów wodnych na plaży, centrum nurkowe, centrum SPA - kryty basen, masaże, jacuzzi, sauna, bilard (ok. 10 USD/godz.)

    Dla dzieci

    kilkanaście brodzików, aqua park ze zjeżdżalniami, mini klub (4-12 lat), mini disco, plac zabaw, specjalne menu i wysokie krzesełka w restauracji, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2 oraz wynajęcia opiekunki

    Program All Inclusive

    07.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji Mediterranean , Tagine, Zum Kaiser, Le Marche, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata 10.00-11.00 późne śniadanie w restauracj Mediterranean 12.30-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji Mediterranean / kuchnia śródziemnomorska, Tagine / kuchnia marokańska, Zum Kaiser / kuchnia niemiecka 18.30-21.00 i 20.30-21.30 kolacja w formie bufetu w restauracji Mediterranean, Tagine, Zum Kaiser, Le Marche, Alfredo / kuchnia włoska, Snack Cafe, L' Asiatique / kuchnia azjatycko-indyjska 22.00-24.00 późna kolacja w restauracji orientalnej Tagine 12.00-21.00 lody serwowane w Il Gelato 12.00-17.00 pizza i kanapki serwowane w Club MC 12.00-14.30 przekąski i lekki lunch w barze na plaży przy hotelu Dana Beach 10.30-14.30 przekąski w Aqua Park Restaurant 07.00-21.30 słodkie śniadanie (07.00-10.00), ciasta, ciasteczka (15.00-17.00) i desery (18.30-21.30) w poszczególnych godzinach w La Brioche Cafe 10.00-24.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, czekolada, lokalne alkohole typu piwo, wino białe i czerwone, brandy, rum, gin, whisky, wódka i drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w Jungle Bar, Colombus Bar, Jazz Bar, Indigo Bar, Club MC, The Colonies Bar, Aqua Park Restaurant, Aqua Bar, Orange Bar, La Veranda Bar, Beach Bar- w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów do posiłków serwowane są lokalne napoje bezalkoholowe typu cola fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole typu piwo, wino białe i czerwone - leżaki i parasole przy basenie oraz na plaży - animacje dzienne i przedstawienia wieczorne Do kolacji Świątecznej i Sylwestrowej obowiązkowa dopłata - płatna w momencie rezerwacji.

    Oficjalna kategoria

    4 gwiazdki

    Karty kredytowe

    Visa, MasterCard

    Strona hotelu

    www.pickalbatros.com

    Nasza ocena

    Pokój ***** Położenie ***** Wyżywienie ***** Sport/rozrywka *****

    Cena obejmuje

    opiekę polskiego rezydenta ,przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3,4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny. Dopłata do kolacji Świątecznej i Sylwestrowej - jeśli jest w opisie.

    Cena nie obejmuje

    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

    City Tour Hurghada

    Objazd po Hurghadzie z przewodnikiem polskojęzycznym. Przejazd do starego centrum miasta El Dahar - meczet oraz kościół koptyjski, akwarium morskie z przepięknym okazami z Morza Czerwonego ( płatne 3$). Czas na zakupy pamiątek, w tym, Galeria papirusów. Cena ok.15 USD/os.

    Kair

    Kair jest największą metropolią w Afryce, która łączy ślady najstarszej cywilizacji ze współczesnością. Stanowi również centrum politycznego i kulturalnego świata arabskiego. W programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa, a po obiedzie wizyta w Pałacu Esencji Kwiatowych i Instytucie Papirusu. Powrót do hotelu w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 85 USD/os. W przypadku transportu samolotem ok. 280 USD/os.

    Luksor

    Ze względu na tak olbrzymią ilość zabytkowych obiektów Luksor nazywany jest często największym muzeum świata na otwartej przestrzeni i został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwiedzanie rozpoczyna się od zachodniego brzegu, gdzie znajdują się kolosy Memnona, Dolina Królów z wykutymi w skale grobowcami faraonów oraz Świątynia Królowej Hatszepsut - budowla sakralna zbudowana u stóp gigantycznej ściany skalnej w Deir el Bahari (Teby) w XV w. p.n.e. Po wizycie w manufakturze alabastru i obiedzie przejazd na wschodni brzeg i zwiedzanie kompleksu świątyń w Karnaku. Cena ok. 85 USD/os.

    Blue Trip

    Całodzienna wycieczka morska, sprzęt ABC wypożyczamy w porcie, możliwość spróbowania swoich sił w snorkelingu i podziwiania wspaniałych raf koralowych Morza Czerwonego ( postój 2 razy po godzinie na dwóch różnych rafach). Czas wolny na plaży na wyspie. W trakcie snorkelingu obiad serwowany na łodzi, a do niego zimny napój. Cena ok.33 USD/os.

    Nurkowanie - Intro Diving

    Niesamowite przeżycie - odkrywamy rafy koralowe w sprzęcie nurkowym pod opieką instruktorów Padi. Na pierwszy raz - Intro Diving. Całodniowa wycieczka, dwie sesje nurkowe po 15 minut- nurkowanie z łodzi na wodach otwartych. W cenie sprzęt, lunch, napoje, snorkeling w przerwach. KURS PADI 4 DNIOWY 280$ Cena ok.48 USD/os.

    El Gouna + Dom Delfinów

    Bajkowe miasteczko zaprojektowane przez twórców Eurodisneylandu. Słynie z oryginalnej architektury, luksusowych hoteli, najlepszych restauracji i renomowanych salonów SPA. Rejs statkiem do portu w El Gounie, podczas rejsu dwa przystanki na kąpiel i snorkeling. Dla zainteresowanych możliwość powędkowania. W podróż wzdłuż lagun El Gouny zabierze Państwa niewielka łódź, z której zobaczycie najpiękniejsze zakątki tego urokliwego miasteczka. W programie także wizyta w akwarium i obiad na statku. Cena ok.48 USD/os.

    Mahmya - Rajska Wyspa

    Piaszczysta plaża, turkusowe morze i przepiękne rafy koralowe, Opalanie, relaks i błogie lenistwo z dala od gwaru i wielkiego miasta. Do Państwa dyspozycji bezpłatna wypożyczalnia sprzętu ABC, parasole, maty. W cenie obiad w restauracji na wyspie. Napoje dodatkowo płatne. Cena ok.86 USD/os.

    Quady poranne - 3 godziny

    Poranna przejażdżka quadami po pustyni. Cena ok.38 USD/os.

    Doskonała wycieczka dla dorosłych i dla dzieci. W programie

    jazda jeepami, quadami ok. 20 minut, spidecarami oraz na wielbłądzie, zwiedzanie wioski beduińskiej, terrarium z egzotycznymi zwierzętami, kolacja, pokaz folklorystyczny oraz oglądanie gwiazd przez teleskop. Cena ok.40 USD/os.

    Super Sahara Park Quadami

    Zabawa i spora dawka adrenaliny podczas 3 godzinnej niezapomnianej wyprawy quadami ( ok. 40 km) w okolice Gór Morza Czerwonego. W programie - wizyta w wiosce beduińskiej, przejażdżka na wielbłądach, beduińska kolacja, napoje bezalkoholowe, zachód słońca nad górami, orientalne show ( taniec brzucha, wirujący derwisz, fakir show). Do jazdy na quadach należy mieć ukończone 16 lat. Cena ok.50 USD/os.

    Blue Aquarium, rejs po morzu

    „Rybki przez szybki" - możliwość podziwiania bogactwa raf koralowych Morza Czerwonego - krótki rejs w kierunku raf, następnie przejście pod pokładem ( ok. 2,5 m pod wodą). Znajdują się tam panoramiczne okna pozwalające obserwować bogactwo podwodnego świata. Cena ok.40 USD/os.

    Delfinarium

    Wizyta w delfinarium, gdzie odbywa się pokaz akrobacji i niezwykłych umiejętności w wykonaniu delfinów pod okiem zawodowych treserów. Możliwość dokupienia po pokazie pływania z delfinami w basenie- płatne dodatkowo ok. 65 USD/5 min i ok. 90 USD/10 min. Cena ok. 25 USD/os.

    Łódź podwodna Submarine

    Dopłynięcie łodzią do platformy, z której schodzi się do łodzi podwodnej. Łódź zanurza się na głębokość ok. 20 m i podczas ok. 35 min rejsu podziwia się urzekającą faunę i florę podwodnego świata. Cena ok. 60 USD/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

    Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

    Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Jungle Aqua Park to rewelacyjny hotel, należący do sieci hotelowej Pickalbatros, stylizowany na afrykańską wioskę z bungalowami i mnóstwem basenów. Jest to jeden z największych aquaparków w Egipcie (35 zjeżdżalni)! Wyśmienita kuchnia i wysoki standard obsługi powodują, że jest to hotel dobry dla każdego, a w szczególności dla rodzin z dziećmi. Pobyt w hotelu Jungle Aqua Park to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 900 metrów od pięknej, piaszczystej plaży należącej do hotelu Dana Beach (transfer busem hotelowym) z bezpłatnymi parasolami i leżakami i barem All Inclusive, 25 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, rewelacyjne zaplecze sportowo rekreacyjne (jedne z największych w Hurghadzie) - 14 lagunowych basenów, aquapark z 35 zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny, plac zabaw, mini klub, aquapark dla dzieci
    • znakomite wyżywienie w opcji All Inclusive, obejmujące również bar na plaży przy hotelu dana Beach, wi fi na terenie hotelu gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hurghada, Egipt

    Opis hotelu

    Kurort zbudowany został w roku 2009. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 860 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Na miejscu znajduje się sejf i bankomat. Dostępne w hotelu Wi-Fi (bezpłatnie) zapewnia wygodny dostęp do sieci. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, kawiarnia, bar i bar na plaży. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Na terenie ośrodka wczasowego znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, opieka medyczna, transfer hotelowy, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego płatny.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, wentylator i łazienkę. Balkon bądź taras stanowi dla gości doskonałą okazję do relaksu. Ponadto goście skorzystać mogą z sejfu oraz za opłatą z minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również minilodówka. Do wyposażenia należą również telefon, telewizor i Wi-Fi. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. W łazience znajduje się prysznic. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Kompleks oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Położone w cieniu parasoli leżaki idealnie nadają się na chwilę relaksu. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w kurorcie, jak np. tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa i minigolf. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. W tym ośrodku wczasowym oddajemy do Państwa dyspozycji Centrum Wellness. Oferta płatnych zabiegów obejmuje spa, saunę, łaźnię parową, łaźnię turecką, salon piękności i zabiegi masażu. Muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

    Wyżywienie

    Oferowane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad oraz kolacja. Dania dietetyczne i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W kompleksie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2018


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Jungle Aqua Park
    Polecamy Hotele w Morze Czerwone (Egipt)

    Opinie o Hotelu Jungle Aqua Park

    4.7
    zdecydowanie polecam

    Bylismy z rodzina w tym hotelu i w ogole nie wyobrazam sobie jak mozna pojechac do tego hotelu bez dzieci. Dla nich to na pewno bedzie raj. Polecam hotel wszystkim ktorzy chca tam jechac napewno nikt nie bedzie zalowac. Aquapark super mnostwo zjezdzalnie lacznie chyba ze 30 i dla malych i dla doroslych, dotego baseny ogromne, bylo duzo osob ale nie bylo tloku. Swietna obsluga , super pokoje duze wysprzatane i kilka restauracji z ktorych mozna korzystac bezplatnie oraz bary z drinkami i sokami . Animacje wieczorne dla doroslych dyskoteki tance pokazy i dla dzieci tez. Swietne miejsce polecam serdecznie.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Polecam szczególnie rodziną z dzięcmi (również najmłodszymii, zajmą się w miniklubie), ale i parom na szalone, romantyczne wakacje. Jest dużo atrakcji, na czele z akuaparkiem, jedzenia dużo - 5 rodzajów kuchni - od marokańska, francuska, włoska i inne. Polecam, niezapomniane wakacje :)))

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Hotel is very very good, fantastic all inclusive and animator Mario

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Hotel zrobił nam mnie naprawdę duże wrażenie. Nie spodoba się osobom szukającym ciszy i spokoju, bo wszędobylskie dzieci krzyczą i biegają, jest ciągły hałas. Jednak na wakacje rodzinne będzie idealny. Aquapark jest duży, zadbany i bezpieczny. Pokoje duże i wysprzątane. Pierwszy raz w Hurghadzie, trzeci w Egipcie, ten hotel mi się spodobał i na pewno chcę do niego wrócić. Pozdrawiam i polecam

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Najlepsze wakacje w życiu, dzieci szczęśliwe, zjeżdżalnie zapierają dech. Jedzenie, opieka rezydenta bez zarzutu. A mówili nam wcześniej ze nie jechać do Egiptu z małymi dziećmi. Bzdura!!!!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Drugi mój pobyt w tym hotelu i jeszcze lepsze wrażenia.Uważam ,że przez dwa lata hotel ogromnie podniósł poziom obsługi. Gorąco polecam a ci co marudzą mogą jechać przecież na Hawaje.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Byliśmy z 2 dzieci w październiku na wczasach. Gorąco polecam!!! Mnóstwo atrakcji, dużo basenów (nie zdązyliśmy nawet z wszystkich skorzystać) fantastyczne zjeżdżalnie i bardzo dobre urozmaicone jedzenie. Codziennie wieczorem udane imprezki :). Napewno tam jeszcze wrócimy

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Uważam, że hotel godny polecenia. Spędziliśmy w nim 2 cudowne tygodnie. polecam wszystkim bez względu na wiek.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    3.9
    polecam

    Ja byłem we wrześniu 2012. Moi znajomi rok wczesniej.. Jedzenie było bardzo słabe.. non stop to samo .. Obsługa zależy gdzie... czasem są zmęczeni :-)) ale jak ktoś lubi wodę, baseny atrakcje to super miejsce...

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    3.9
    2.7
    odradzam

    Jedzenie bardzo słabe, ciagle to samo

    POLECAM:
    Podsumowanie: odradzam
    2.7
    Następna

    Jungle Aqua Park - możliwości zakwaterowania:

    dbl standard room
    standard dbl
    family room dbl
    Family room DBL [2+2]
    Family room DBL [2+3]
    Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Family Room
    Pokój Dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    1 os. standard
    Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Standard DBL
    Pokoj dwuosobowy Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) prysznic WC klimatyzacja taras
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    2 os. standard
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Bungalow-typ standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen Internet Safe Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    STANDARD ROOM GARDEN / POOL VIEW
    Pokój jednoosobowy
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.+2 dost.
    Pok. 2 os.
    DZ/BkoT
    DZ/BkoT
    DZ/BkoT/Spar
    POKÓJ DWUOSOBOWY
    EZ/BkoT
    Pok. rodzinny 2 os.
    Pok. rodzinny 3 os.
    Pok. rodzinny 4 os.
    Pok. rodzinny 5 os.
    Pokój rodzinny
    FamZim/BkoT
    frgv family room gv
    frgv family room gv
    POKÓJ RODZINNY 2+2
    Pokój rodzinny
    FAMILY ROOM WITH SLIDING DOOR
    Jednolůžkový pokoj
    srgvpv standard room garden or pool view
    srgvpv standard room garden or pool view

    Jungle Aqua Park - Możliwości wyżywienia:


    Jungle Aqua Park - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Jungle Aqua Park? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00