cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Flamingo, Słoneczny Brzeg
1 / 36
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
12.06 - 19.06
już od 2129 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.09 - 20.09
już od 1659 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Flamingo
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Flamingo
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Flamingo:
4.0 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 12 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 września 2020

Hotel Flamingo w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria / Słoneczny Brzeg

Opis oferty:

Położony w słynnym kurorcie Słoneczny Brzeg, zaledwie kilka kroków od plaży, jest idealnym rozwiązaniem na wakacje w spokojnej okolicy, jednocześnie blisko wakacyjnych rozrywek. Łatwo można się stąd dostać do centrum, do zabytkowego Nessebaru czy urokliwej miejscowości St. Vlas z okolicy kursuje autobus. W hotelu elegancka restauracja i 2 bary, z czego jeden typu swim-up - można się w nim schłodzić nie tylko drinkiem. Dla aktywnych basen, sporty wodne na plaży i siłownia. Dzieci spędzą przyjemnie czas w przeznaczonym dla nich brodziku. Popołudnie najlepiej spędza się wypoczywając w ogrodzie lub na hotelowym tarasie. Polecamy zarówno na rodzinne wakacje, jak i szalony wypad z przyjaciółmi.

POŁOŻENIE:

ok. 1,5 km od centrum SŁONECZNEGO BRZEGU, ok. 100 m od sklepów i barów, ok. 2 km od Action Aquaparku, ok. 4 km od St. Vlas, ok. 7 km od Nessebaru; ok. 35 km od portu lotniczego w Burgas, ok. 95 km od portu lotniczego w Warnie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (ok. 1 BGN/centrum Słonecznego Brzegu, St. Vlas, Nessebar).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 300 m od hotelu, przejście przez ruchliwą ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 8 BGN/parasol/dzień, ok. 8 BGN/leżak/dzień), ręczniki za kaucją; za opłatą: sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2004 r., odnowiony w 2013 r., 158 pokoi, 1 budynek, 6 pięter, 2 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja Flamingo - dania w formie bufetu, kuchnia bułgarska i europejska, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar w lobby, bar przy basenie; kantor, sklep (gazety, pamiątki), parking; za opłatą: sejf w recepcji (ok. 10 BGN/dzień, ok. 50 BGN/tydzień), room-service, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów; bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; taras z widokiem na basen i ogród, ogród; udogodnienia dla niepełnosprawnych (2 pokoje; na zamówienie); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 34 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (płatny wg konsumpcji); za opłatą: internet bezprzewodowy; możliwość wypożyczenia żelazka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 400 m², gł. 1,2-1,4 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 10 m², gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 BGN); siłownia; plac i pokój zabaw dla dzieci; za opłatą: bilard, automaty do gier elektronicznych, sauna, masaże, salon piękności.

HALF BOARD PLUS:

śniadanie (7.30-10.00) i obiadokolacja (18.00-20.00; do obiadokolacji nielimitowana woda i napoje bezalkoholowe z dystrybutorów oraz 1 szklanka piwa lub 2 kieliszki wina) w formie bufetu w restauracji Flamingo;

FULL BOARD PLUS (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.00-14.00) i kolacja (18.00-20.00) w formie bufetu w restauracji Flamingo; napoje do obiadu i kolacji (nielimitowana woda i napoje bezalkoholowe z dystrybutorów oraz 1 szklanka piwa lub 2 kieliszki wina).

KONTAKT:

0035/955424625, www.flamingo-sunnybeach.biz

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Rainbow

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Wybudowany i oddany do użytku w 2006 r. nowoczesny i wygodnie wyposażony hotel. Położony w samym centrum Słonecznego Brzegu. Do rozległej, piaszczystej plaży ok. 200 m. W najbliższym otoczeniu hotelu znajdziemy liczne sklepy, puby, restauracje. Do zabytkowego Nessebaru, będącego perłą wybrzeża bułgarskiego, można dostać się przy pomocy transportu lokalnego.

 

Pokoje

158 przyjemnie urządzonych pokoi 2 os. (możliwe dostawki max. dla dwojga dzieci) mieszczących się na 5 piętrach. Każdy pokój wyposażony jest w: łazienkę z wc (suszarka do włosów), klimatyzację, telefon, TV SAT, mini bar (dodatkowo płatny) oraz balkon. W pokojach dostępne są sejfy (płatne dodatkowo ok. 50 leva/tydz). Istnieje możliwość wypożyczenia łóżeczka dla niemowlaka (bezpłatnie). Sprzątanie pokoi oraz wymiana ręczników odbywa się codziennie, wymiana pościeli co trzeci dzień.

 

Do dyspozycji gości

24 godzinna recepcja z bezpłatnym dostępem do WI FI (w jej obrębie), kącik internetowy ( dodatkowo płatny - 1 leva/godz), kantor, dwie windy, pralnia, sklep z pamiątkami, lobby bar oraz bar przy basenie, restauracja główna. Ponadto na terenie hotelu znajdują się dwa baseny ze słodką wodą i brodzik dla dzieci (wydzielony w basenie głównym). Parasole i leżaki przy basenach bezpłatnie, na plaży za opłatą. Hotel udostępnia ręczniki plażowe (depozyt ok. 40 leva) oraz dysponuje pokojem bagażowym.

 

Wyżywienie

Śniadania a za dopłatą obiadokolacje typu bufet podawane w restauracji głównej. Hotel dysponuje wysokimi krzesełkami dla najmłodszych gości.

 

Program sportowy i animacyjny

Za dodatkową opłatą: bilard, fitness, sauna, centrum SPA, masaże, salon gier. Dla najmłodszych plac zabaw. Sporty wodne ( windsurfing, snorkling, diving) dostępne na plaży za dodatkową opłatą. Kategoria lokalna: **** Strona internetowa: www.flamingo-sunnybeach.eu

 

Naszym zdaniem

Świetnie zlokalizowany, dobrej klasy Hotel za bardzo rozsądna cenę. Polecany szczególnie parom. Udany wypoczynek gwarantowany!.

 

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie wg opisu,
  • transfery lotnisko-hotel-lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • ubezpieczenie.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia:

2005 r.

Położenie:

Słoneczny Brzeg, 25 km od lotniska w Burgas.

Plaża :

250 m hotelu, publiczna, piaszczysta, parasole, leżaki płatne. Przejście do plaży przez ulicę.

W Hotelu:

restauracja, 3 bary, basen odkryty, winda.

Pokoje :

w budynku głó;wnym 158 pokoi standardowych; klimatyzacja centralna, telefon, TV, suszarka, mini bar (płatny), wanna i prysznic, balkon lub taras.

Rozrywki i usługi:

 

Bezpłatne:

sala telewizyjna

Płatne:

salon piękności, siłownia, sauna, masaże, sejf w recepcji, kącik internetowy

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw

Wyżywienie :

HB

Posiłki :

śniadania i obiadokolacje

Napoje zawarte :

wybrane napoje bezalkoholowe podczas śniadania

Cena zawiera:

  • przelot,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie wg opisu,
  • transfery lotnisko-hotel-lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • ubezpieczenie. 

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Oasis Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

Idealny wybór na wakacje w spokojnej okolicy, przy jednoczesnej bliskości wakacyjnych rozrywek. Doskonała lokalizacja do zwiedzania kurortu Słoneczny Brzeg, zabytkowego Nessebaru, czy urokliwej miejscowości St. Vlas. Hotel polecany zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i dla poszukujących miejsca na szalone wakacje z przyjaciółmi.

Położenie

Ok. 1,5 km od centrum Słonecznego Brzegu, ok. 100 m od sklepów i barów, ok. 7 km od Nessebaru, ok. 35 km od lotniska w Burgas.

Plaża

Ok. 200 m od hotelu (przejście przez ruchliwą ulicę), piaszczysta, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, parasole i leżaki płatne (ok. 8 BGN/parasol/dzień, ok. 8 BGN/leżak/dzień), ręczniki za kaucją.

Hotel

Internet - WiFi  w miejscach ogólnodostępnych (bezpłatny). Obiekt wybudowany w 2004 r., odnowiony w 2013. Posiada 158 pokoi w 6-piętrowym budynku, 2 windy, lobby, recepcja, sejf (płatny, ok. 10 BGN/dzień), kantor, sklep (gazety, pamiątki), parking, taras i ogród. Płatne - room-service, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów. Oficjalna kategoria bułgarska ****.

Pokoje

Klimatyzacja, łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów), TV Sat, telefon, mini bar (płatny), internet WiFi (płatny), balkon. Standardowy - 2-osobowy z możliwością dostawki dla 1 osoby dorosłej lub 2 dzieci. Oferta zawiera przykładowe zdjęcia pokoi.

Rekreacja, Sport, Atrakcje

Basen ze słodka woda, parasole i leżaki przy basenie bezpłatne, ręczniki za kaucją (ok. 10 BGN), siłownia. Płatne - bilard, automaty do gier elektronicznych, sauna, masaże, salon piękności. 

Dla dzieci

Brodzik, plac i pokój zabaw dla dzieci.

Wyżywienie

All inclusive Light - 3 główne posiłki: śniadanie, obiad, kolacja z napojami w następujący sposób: śniadanie - herbata, kawa, woda, soki; obiad i kolacja - woda, soki, napoje bezalkoholowe, włoskie wino butelkowe i piwo z beczki. Między posiłkami napoje są dostępne za dodatkową opłatą. Po południu słodkie i pikantne przekąski, kawa i herbata, woda.

Restauracje i bary

Restauracja, bar w looby oraz bar typu swim-up.

Informacje dodatkowe

Hotele zastrzegają sobie prawo do modyfikowania oferty All Inclusive. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują na miejscu w hotelu. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive i późne śniadanie w wyznaczonych barach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu-październik 2018. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu.

Warto wyróżnić

- blisko długiej i szerokiej plaży - przestronne pokoje - doskonała baza wypadowa do zwiedzania i zabawy

Świadczenia w cenie

Cena zawiera (PLN): obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer: lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT.


Marco

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Słoneczny Brzeg

Słoneczny Brzeg

Słoneczny Brzeg to jeden z największych kurortów nad Morzem Czarnym, leżący około 30 km od Burgas, zajmujący rozległy pas wybrzeża pomiędzy przylądkiem Elenite, a Neseberem. Kurort, który został założony w latach 60-tych obecnie dalej prężnie się rozwija. Wzdłuż nadmorskiej promenady wciąż powstają nowe kompleksy hotelowe. Prawdziwą atrakcją i atutem Słonecznego Brzegu jest złocista, bardzo długa (około 8 km) i szeroka (prawie 100 m), piaszczysta plaża rozciągająca się wzdłuż całej zatoki otoczonej lasami i stokami gór z pięknym widokiem na Neseber (w czasie przypływów mogą pojawić się kamienie przy brzegu). Dzięki temu, że plaża kurortu łagodnie schodzi do morza jest to idealne miejsce na letni wypoczynek. Słoneczny Brzeg zapewnia atrakcje także najmłodszym gościom, bowiem znajdują się tutaj place zabaw dla dzieci, wesołe miasteczka, aquaparki. W Słonecznym Brzegu zlokalizowanych jest ponad 200 hoteli, są liczne restauracje, sklepy, tawerny, nocne kluby, dyskoteki zapewniające doskonałą rozrywkę. Również miłośnicy aktywnego wypoczynku znajdą tutaj bogatą ofertę uprawiania sportów wodnych. Dzięki dogodnej lokalizacji i dobrym połączeniom z innymi turystycznymi miejscowościami, Słoneczny Brzeg jest doskonałą bazą wypadową do zwiedzania Neseberu, Sozopola, Burgas, Pomorie czy nawet Istambułu.

Położenie

w północnej części Słonecznego Brzegu, około 1,5 km od ścisłego centrum kurortu, gdzie znajdują się liczne restauracje, kluby, tawerny, około 250 m od szerokiej i piaszczystej plaży (serwis plażowy i sprzęt wodny dodatkowo płatne).

Hotel

gustownie i elegancko urządzony. Recepcja, przestronny hol z lobby barem, winda, klimatyzowana restauracja, bar przy basenie, kantor wymiany walut, sklepik z pamiątkami, bezpłatny dostęp do Wi-Fi w lobby hotelowym, mały parking (ilość miejsc ograniczona). Dodatkowo hotel oferuje odpłatnie sejf.

Pokoje

2-osobowe, z możliwością 1 lub 2 dostawek, nowocześnie urządzone, łazienka (prysznic lub wanna, umywalka, WC, suszarka do włosów), klimatyzacja sterowana centralnie, TV, mini-bar (płatny wg konsumpcji), balkon.

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny (leżaki na basenie bezpłatne), brodzik dla dzieci, mały plac zabaw, płatne - centrum Spa, salon piękności, sauna, masaże, centrum fitness, pokój gier, bilard, piłkarzyki.

Wyżywienie

Light all inclusive obejmuje 3 posiłki w formie bufetu - śniadania (7.30-10.00), obiady (12.00-14.00), obiadokolacje (18.00-20.00), napoje do posiłków - napoje bezalkoholowe i alkoholowe (wino, piwo).

Cena obejmuje

- przejazd komfortowym autokarem (klimatyzacja, video, barek, WC) - 9 noclegów - 9 obiadów (bufet) - 9 obiadokolacji (bufet) - ubezpieczenie (KL + NW + bagaż) - opieka pilota-rezydenta - obowiązkowa składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (naliczana przy zakładaniu rezerwacji) Świadczenia rozpoczynają się obiadokolacją pierwszego dnia pobytu, a kończą śniadaniem w ostatnim dniu pobytu. Zakwaterowanie od godz. 14.00. Wykwaterowanie do godz. 10.00. Wyjazdy z Polski wg rozkładu jazdy. Przyjazd na miejsce w godzinach przedpołudniowych. Wyjazd ze Słonecznego Brzegu w godzinach popołudniowych. Powrót do Bielska-Białej około godz. 18.00. Pozostałe miasta wg rozkładu jazdy.

Cena nie uwzględnia

Uczestnicy sami pokrywają na miejscu koszty taksy klimatycznej 6 EUR za pobyt.

Naszym zdaniem

Przyjemny i komfortowy hotel 4*, którego dogodna lokalizacja blisko centrum, stwarza możliwość spędzania czasu zarówno na plaży, jak i na basenie oraz sprzyja korzystaniu z atrakcji i rozrywek oferowanych przez ten tętniący życiem kurort. Jest to hotel odpowiedni zarówno dla miłośników aktywnego wypoczynku, jak i dla rodzin z dziećmi. Obiekt od zawsze cieszył się niesłabnącą popularnością, miłą obsługą, dobrej jakości serwisem, smacznym wyżywieniem oraz bliskim dostępem do wszelkich rozrywek. PREZENTOWANE CENY UWZGLĘDNIAJĄ OBOWIĄZUJĄCE RABATY I PROMOCJE.


Rego- Bis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

**** Bułgaria/Słoneczny brzeg

ATUTY

- niedaleko od nadmorskiej promenady z licznymi sklepami, restauracjami - basen z brodzikiem dla dzieci - atrakcje w okolicy 2 aquaparki,  wesołe miasteczko, bary, dyskoteki, kluby karaoke - plac zabaw dla dzieci

NASZYM ZDANIEM

Bliskość promenady, na której znajdują się liczne kramy i restauracje oraz niewielka odległość od plaży są świetnym wyborem na wakacje. Urocze pokoje i smaczna kuchnia dopełnią wymarzony, rodzinny wypoczynek. W roku 2019 wprowadzona opcja All Inclusive Light to przepis na udane wakacje.

POŁOŻENIE

- ok. 300 m od plaży i nadmorskiej promenady - ok. 1,5 km od centrum - ok. 50 m do przystanku - ok. 100 m od sklepów i barów, - ok. 2 km od Action Aquaparku, - ok. 4 km od Św. Własu, - ok. 7 km od Nessebyru - ok. 35 km od portu lotniczego w Burgas

PLAŻA

Publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 300 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (8-10 lewa za 1 szt. Na dzień), ręczniki za kaucją.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Bezpłatne - 2 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja, bar w lobby, basen z wydzieloną częścią dla dzeci, bar przy basenie (płatny) , kantor, sklep, sejf w recepcji (ok. 10 BGN/dzień, ok. 50 BGN/tydzień), room-service, internet Dodatkowo płatne - fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów, taras z widokiem na basen i ogród, ogród, udogodnienia dla niepełnosprawnych (2 pokoje- na zamówienie).

DLA DZIECI

Basen z brodzikiem, plac zabaw. 

POKOJE

Zakwaterowanie - 14.00 Wykwaterowanie - 12.00 Hotel posiada ok 120 pokoi, o metrażu 28 m2. Pokoje standardowe dwuosobowe (możliwość dostawki w sofie rozkładanej sofy dla 1 lub 2 dzieci - wspólne spanie), klimatyzowane, łazienka (prysznic, WC, suszarka do włosów, mini zestaw kosmetyków), telewizja satelitarna, telefon, minibar (alkohol i słodycze - dodatkowo płatny) Internet- w lobby bezpłatny, możliwość wypożyczenia żelazka, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem, balkon (stolik i krzesła), suszarka, lodówka, czajnik. Hotel posiada również jeden pokój dla osób niepełnosprawnych.

UDOGODNIENIA

* Suszarka * Winda * Czajnik * Lodówka * Balkon * Klimatyzacja indywidualna * Tv * Łóżeczko dla dziecka * Internet bezpłatny * Przechowalnia bagażu * Minibar w pokoju (płatny) * Kantor na terenie hotelu * Basen z brodzikiem * Restauracja * Lobby bar * Bar przy basenie

WYŻYWIENIE

All Inclusive Light Śniadanie - bufet (7.30-10.00), obiad w formie bufetu (12.00-14.00), obiadokolacja - bufet (18.00-20.00) oraz drobne przekąski 15.00- 16.30. Do każdego posiłku przysługują napoje (wino, piwo, bezalkoholowe). Bar z napojami w godzinach 8.00-22.00

DODATKOWE INFORMACJE

Hotel dysponuje jednym pokojem przystosowanym dla osób niepełnosprawnych. Na terenie hotelu znajduje się kantor, a w odległości 150 m od obiektu położony jest bankomat (lewa bułgarskie).

CENA ZAWIERA

Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,   Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). Bagaż ( dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów ), Opiekę rezydenta podczas pobytu, Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, Podatek Vat, Ubezpieczenie KL 30 000 EUR, NNW 3 000 EUR, bagaż 200 EUR.

CENA NIE ZAWIERA

Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych, Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie.

OBOWIĄZKOWE OPŁATY

 Taksa klimatyczna + opłata meldunkowa 10 EUR/os. płatne obowiązkowo raz na pobyt

WAŻNE INFORMACJE

Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

BUŁGARIA

To największy kraj Półwyspu Bałkańskiego i zarazem ulubione miejsce wypoczynku setek turystów. Na obszarze zaledwie 110 tys. km2. Spotyka się tam niezwykłą różnorodność krajobrazu. Ku wzgórzom Starej Płaniny wznosi się równina Naddunajska. Wzdłuż granicy z Grecją ciągnie się kotlina Rodopy, a Nizina Górnotracka zakończona jest malowniczym wybrzeżem Morza Czarnego. Bułgaria ponownie przezywa swoje najlepsze lata. Jest znacznie tańsza od innych krajów Europy, w nadmorskich miejscowościach powstają coraz to nowsze ośrodki turystyczne i rozrywkowe. Rozwija się baza noclegowa, króluje pyszna lokalna kuchnia, a miejscowa ludność jest niezwykle serdeczna. W całym kraju można spotkać miejsca o fascynującej i wielowiekowej historii. Będą w Bułgarii te miejsca koniecznie musisz zobaczyć: 1.Warna - stolica kraju, będąca centrum kultury i rozrywki z ogromną ilością barów, restauracji i dyskotek, której historia sięga VI wieku p.n.e. Miłośnicy historii pogrążą się tutaj w zwiedzaniu licznych zabytków jak np. ruiny budowli rzymskich, fortyfikacji bizantyjskich, zabytki architektury tureckiej. 2. Riła - największe pasmo górskie w Bułgarii. Na najwyższym szczycie, jakim jest Musała (2925 m n.p.m.) śnieg może leżeć do 8 miesięcy. Właśnie tam znajduje się jedna z najciekawszych atrakcji kraju. Monastyr Rylski to kompleks klasztorny, idealnie wkomponowany w góry, które go otaczają. Obecnie przebywa tam ok. 60 mnichów, a cały kompleks wpisano na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. 3. Podczas pobytu w Wielkim Tyrnowie miłośnikom wina poleca się wycieczkę do winiarni Maryan. Oferuje możliwość skosztowania wielu przeróżnych rodzajów win. Wycieczka obejmuje zwiedzanie piwnicy z winami, a nawet degustację win prosto z beczki. Wina produkowane klasycznymi technikami winiarskimi, w połączeniu z nowoczesną technologią, aby otrzymać produkt najlepszej jakości. 4. Miasto Płowdiw - drugie pod względem liczby mieszkańców miasto Bułgarii. Niegdyś znane jako Filippopolis, ponieważ podbił je Filip II Macedoński. Można tu dziś podziwiać zabytki z dawnych czasów, np. wciąż czynny teatr rzymski. Mieszcząc się na siedmiu wzgórzach nad rzeką Maritsa jest często nazywany właśnie Miastem Siedmiu Wzgórz". 5. Park Narodowy Pirin wznosi się niczym wielki bałkański wał nad granicami Macedonii i Grecji. Wpisany jest na listę UNESCO. Wysoko na górze zbierają się czapki mgły, a alpejskie doliny są zasypane lawinami leśno-zielonych drzew sosny i jodły. Park, który został okrzyknięty rajem dla miłośników pieszych wycieczek i sportów zimowych.

POWODY, DLA KTÓRYCH WARTO JECHAĆ DO BUŁGARII

1.Plaże - Linia brzegowa kraju rozciąga się na aż 400 km i jest bardzo urozmaicona. Właśnie w Bułgarii znajdują się jedne z najpiękniejszych nadmorskich kurortów i plaż. Najciekawsze bułgarskie wybrzeża - Słoneczny Brzeg czy Sozopol to miejsca najciekawsze, na których podczas letniego sezonu temperatury sięgają powyżej 30 stopni! 2. Zabytki, które są śladem zachowania się wielowiekowej historii i starożytnej kultury kraju. Tyle historii można znaleźć w jednym miejscu! Będąc na wakacjach należy koniecznie odwiedzić m.in. klasztor Rila lub niesamowity rzymski teatr w Płowdiwie, pochodząc z lat 98-117 p.n.e. Na uwagę zasłguje także muzealne miasto Koprivštitsa, które przeniesie Cię w czasie! 3. Piękne krajobrazy, na które składają się niezwykłe góry, parki i przyroda. Ponadto ogrom możliwości spędzania wolnego czasu. Można udać się na piesze wędrówki, spróbować wspinaczki, jazdy konnej, wędkarstwa, a nawet sprawdzić swoje siły w sportach wodnych! Sceneria jest niesamowita, a wybory są niemalże nieograniczone! 4. Pyszna lokalna kuchnia, która zachwyca rozmaitością świeżych warzyw oraz owocami morza. Pełne smaku papryki, pomidory, bakłażany, cukinie, sałatka szopska, ajvar, wyśmienite dania z grilla oraz ryby, krewetki czy kalmary. W rozsądnych cenach można skosztować smaków typowych dla krajów bałkańskich i zakochać się w tym regionie jeszcze bardziej! 5. Rose Damascena czyli dolina róż - jeden z symboli Bułgarii, położona na południe od gór bałkańskich. Piękna roślina Rose Damascena była przez wieki ubóstwiana przez bułgarski lud, używano jej do produkcji popularnego oleju różanego. Dziś Bułgaria to producent ponad 70% oleju różanego na świecie, co daje jej miano największego producenta tego cennego oleju. Jeśli przyjedziesz w maju lub czerwcu do Bułgarii, możesz wziąć udział w Festiwalu Róż w Karlowie czy Kazanlyku,. Zdecydowanie nie pożałujesz!


Delta Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria/Słoneczny Brzeg

POŁOŻENIE

usytuowany jest w północnej części Słonecznego Brzegu najbardziej popularnego kurortu bułgarskiego oferującego niezliczona ilość atrakcji dla dorosłych jak i dla dzieci. Posiada dogodne połączenie autobusem z oddalonym ok 7 km. z zabytkowym centrum Nessebaru. ok. 1,5 km do centrum Słonecznego Brzegu.

PLAŻA

położona 250 m (przejście przez ulice) szeroka piaszczysta dobrze zagospodarowana, serwis plażowy (leżaki i parasole płatne ok. 12 EUR/dzień/zestaw).

WYPOSAŻENIE

hotel dysponuje 158 pokojami, klimatyzowana restauracja, recepcja, basen z brodzikiem, dwie windy, kantor, sejf płatny (ok. 3 EUR/dzień), WiFi w lobby (bezpłatnie), parking w miarę dostępności (płatny), ogród.

POKOJE

2 - osobowe (możliwość 1 lub 2 dostawek), łazienka (prysznic, suszarka do włosów), klimatyzacja centralni sterowana, TV SAT, WiFi (płatne.), telefon, balkon, mini bar.

WYŻYWIENIE

2 x dziennie (śniadania i obiadokolacje w formie bufetu).

SPORT I ROZRYWKA

basen odkryty i brodzik dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, centrum SPA: siłownia, sauna (płatna), masaże (płatne), salon piękności (płatny), bilard (płatny), automaty do gier elektronicznych; na plaży wypożyczalnia sprzętu do uprawiania sportów wodnych (dodatkowo płatne).

CENA OBEJMUJE

7/9 noclegów* wyżywienie* ubezpieczenie (NNW, KL, bagaż)* opieka rezydenta.

UWAGI

cena nie zawiera opłaty za Turystyczny Fundusz Gwarancyjny 10 PLN/os.* taksa klimatyczna 7 EUR/os./turnus - płatna na miejscu.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel Flamingo położony jest w zachodniej części słynnego i dużego kurortu Słoneczny Brzeg, ok. 600 m od centrum. W pobliżu hotelu supermarket, liczne sklepy, puby, restauracje. Ok. 25 km od lotniska w Burgas.

Plaża

oddalona od hotelu 250m (przejście przez ulicę), piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Leżak, parasole i materace odpłatnie, ręczniki plażowe bezpłatnie.

Hotel

Kategoria lokalna 4* Obiekt hotelowy, otwarty w 2005 roku w spokojnej okolicy, po renowacji w 2013r. Polecany na rodzinne wakacje, jak również dla Klientów lubiących poznawać uroki miejsc wakacyjnych.

Do dyspozycji gości

Recepcja, lobby, room service, sejf odpłatnie, restauracja główna, lobby bar, bar przy basenie, ogród, taras, 2 windy, przechowalnia bagażu. Centrum biznesowe, usługi pralni, pralnia chemiczna, fryzjer/salon piękności, usługa prasowania, wymiana walut, sklep z pamiątkami / upominkami, czyszczenie butów, wypożyczalnia samochodów, biuro informacji turystycznej, faks / ksero, rezerwacja biletów usługa.

Internet

WiFi w lobby hotelowym bezpłatnie, możliwość korzystania z WiFi w pokojach za dodatkową opłatą.

Sport i rekreacja

Bezpłatnie odkryty basen z sektorem dla dzieci, parasole i leżaki przy basenie, siłownia. Odpłatnie bilard, sauna, pokój gier, masaże, sporty wodne przy plaży.

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw i wysokie krzesełka w restauracji. Bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem.

Zakwaterowanie

Oferuje 158 pokoi na 6 piętrach. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością dostawki, wyposażone w łazienki z suszarką do włosów, klimatyzację, TV, telefon, mini bar za opłatą oraz balkon.

Wyżywienie

HB śniadanie i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji za dodatkową opłatą. FB śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadów i kolacji za dodatkową opłatą.

Informacje dodatkowe

www.flamingo-sunnybeach.biz Udogodnienia dla niepełnosprawnych (2 pokoje; na zamówienie).

Cena

Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WIZA I PASZPORT

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Wygoda Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Najważniejsze cechy hotelu

Wysoki poziom obsługi Basen w hotelu Blisko plaży

Jednym zdaniem

Nowoczesny obiekt zapewniający wysoki komfort wypoczynku, w świetnej lokalizacji - blisko plaży i centrum kurortu.

Opis miejscowości

Słoneczny Brzeg to największa i najpopularniejsza miejscowość letniskowa Bułgarii, nazywana często Las Vegas Wschodniej Europy. Dyskoteki, kluby, aqua parki, restauracje, parki rozrywki i liczne hotele z basenami oświetlają po zmroku całe wybrzeże.

Budynek

6 piętrowy, nowoczesny, klimatyzowany budynek .Obiekt położony w północnej części Słonecznego Brzegu, oddalony od tętniącego życiem serca kurortu ok. 10 min spacerkiem, 200 m od piaszczystej plaży (przejście przez ulicę).

Pokoje

Przestronne, gustownie i komfortowo urządzone 2-osobowe pokoje z możliwością jednej lub dwóch dostawek (dla dorosłych lub dorosłych z dziećmi); łazienka z prysznicem i WC, suszarka do włosów, klimatyzacja, balkon, TV-SAT, mini bar, telefon.

Do dyspozycji gości

2 windy, recepcja, przestronne lobby z kącikiem TV sat, sejf (w recepcji, dodatkowo płatny), kacik zabaw dla dzieci, Wi-fi, lobby bar, klimatyzowana restauracja z tarasem, mini market, fryzjer, basen z tarasem słonecznym (ręczniki, leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie), brodzik dla dzieci przy basenie, bilard (dodatkowo płatny), siłownia, masaże (dodatkowo płatne), sauna (dodatkowo płatna), plac zabaw dla dzieci, łóżeczko dla dziecka (bez dopłat)

Plaża

Szeroka, piaszczysta, publiczna, 200 m od hotelu. Do dyspozycji gości leżaki i parasole (odpłatnie)

Wyżywienie

Śniadania  i obiadokolacje w formie bufetu (obiadokolacja: bar sałatkowy, 4 dania główne, 3 desery do wyboru).

Cena zawiera

9 lub 7 noclegów (autokar/dojazd własny) * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej - transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Dopłaty

Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 /os. - płatna na miejscu.

Ramowy program imprezy

Ramowy program imprez samolotowych 10/11 noclegów:  Dzień 1: odprawa na lotnisku 2 godz. przed wylotem. Przelot i transfer do hoteli, obiadokolacja lub suchy prowiant. Dni 2-9 lub 10: pobyt, wypoczynek. Dzień 10 lub 11: śniadanie bądź suchy prowiant, wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, wylot do Polski. Sprawdź rozkład lotów. Ramowy program imprez autokarowych 7/9 noclegów: Dzień 1: wyjazd zgodnie z rozkładem jazdy, przejazd przez Słowację, Węgry. Dzień 2: przejazd przez Rumunię lub Serbię do Bułgarii, przyjazd do Złotych Piasków/Słonecznego Brzegu, zakwaterowanie. Dzień 3-8 lub 10: wypoczynek. Dzień 9 lub 11: wykwaterowanie z hotelu wyjazd do Polski, przejazd przez Rumunię lub Serbię. Dzień 10 lub 12: przejazd przez Węgry, Słowację, przyjazd do Polski. Ramowy program imprez z dojazdem własnym: Program 7-noclegowy: Dzień 1: przyjazd, zakwaterowanie od godz. 14:00, obiadokolacja. Dzień 2-7: wypoczynek. Dzień 8: śniadanie, wykwaterowanie do godz. 10:00.  Program 9-noclegowy: Dzień 1: przyjazd, zakwaterowanie od godz. 14:00, obiadokolacja. Dzień 2-9: wypoczynek. Dzień 10: śniadanie, wykwaterowanie do godz. 10:00


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

* Odnowiony obiekt położony w zachodniej części Słonecznego Brzegu, 1,3 km od centrum miasta, 40 km od portu lotniczego.

PLAŻA

* Szeroka i piaszczysta w odległości 250 m od hotelu, przejście do plaży przez ulicę; parasole oraz leżaki płatne.

ZAKWATEROWANIE

* 158 pokoi rozmieszczonych na 6 piętrach jednego budynku; * Typy pokoi: 158 pokoi standardowych (38 m, w tym 2 pokoje dla osób niepełnosprawnych); * Wyposażenie: klimatyzacja, telefon, telewizor, balkon lub taras oraz dodatkowo płatny: mini bar, sejf i dostęp do łącza internetowego Wi-Fi.

RESTAURACJE I BARY

* Restauracja główna; * 2 bary: Lobby bar oraz bar przy basenie (dodatkowo płatne).

Wyżywienie

* HB: śniadania i obiadokolacje w formie bufetu;

* FB

śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu; * Na specjalne życzenie można zamówić śniadanie do pokoju (odpłatnie);

SPORT I ROZRYWKA

* Basen zewnętrzny z tarasem, ręczniki plażowe za depozytem (ok. 10 leva), ogród; * Bezpłatnie: centrum fitness; * Odpłatnie: bilard, rowery, sauna fińska, masaże, biblioteka, salon gier, sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

* Najmłodszym hotel oferuje brodzik, plac zabaw, a na specjalne życzenie łóżeczka dla niemowląt.

POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

* Serwis pokojowy, wypożyczalnia samochodów, punkt wymiany walut, fryzjer, informacja turystyczna, przechowalnia bagażu, pralnia, centrum biznesowe, faks/ksero, salon piękności, sklep z pamiątkami, bezpłatny parking; w lobby Goście mogą bezpłatnie skorzystać z łącza internetowego Wi-Fi.

NASZYM ZDANIEM

* Całkowicie odnowiony hotel o dobrym standardzie i świetnej lokalizacji jest idealny dla par oraz osób poszukujących relaksu na terenie hotelu, a rozrywek poza obiektem noclegowym.

STRONA INTERNETOWA

* www.flamingo-sunnybeach.biz


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Orex

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel został otwarty w 2004 roku, wyremontowany w 2013 roku, składa się z pięciopiętrowego budynku głównego, usytuowany w zadbanym ogrodzie; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, restauracja główna, 2 bary

Położenie

ok. 1,5 km od centrum Słonecznego Brzegu, ok. 2 km od parku wodnego Action Aquapark, ok. 32 km od lotniska w Burgas

Plaża

publiczna, piaszczysta plaża znajduje się ok.250 m od hotelu (przejście przez ulicę); leżaki i parasole przy basenie -bezpłatne, na plaży-za dodatkową opłatą, ręczniki –za kaucją

Zakwaterowanie

 158 pokoi: pokoje standardowe (ok. 34 m²), 2 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (ok. 34 m²); wyposażenie: klimatyzacja centralna, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV SAT, minibar (płatny), balkon

Wyżywienie

 Half Board – śniadanie i kolacja w restauracji głównej (w godzinach ustalonych przez hotel), napoje do posiłków są za dodatkową opłatą Full Board – śniadanie, obiad i kolacja w restauracji głównej (w godzinach ustalonych przez hotel), napoje do posiłków są za dodatkową opłatą

Sport i rozrywka

bezpłatne WI-FI w wyznaczonych strefach, w centrum Słonecznego Brzegu liczne sklepy, restauracje, bary, dyskoteki

Dodatkowo płatne

 sejf na recepcji, pralnia, room service, sklep z pamiątkami, wszystkie sporty wodne na plaży

Dla dzieci

 brodzik, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

www

 www.flamingo-sunnybeach.biz ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Regobis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

Słoneczny Brzeg

UPOLUJ SWOJĄ ZNIŻKĘ NA 2019!

- Gwarancja Niezmienności Ceny za jedyne 39zł/osoba. - Rabaty dla stałych klientów 2,5% - zapytaj o rabat Sprzedawcę. - NOWOŚĆ - RAZEM RAŹNIEJ - Specjalne oferty dla Grup powyżej 20 osóbób

ATUTY

- niedaleko od nadmorskiej promenady z licznymi sklepami, restauracjami - duży basen, brodzik dla dzieci, zadbany ogród - NOWOŚĆ program All Inclusive Light - centrum SPA

NASZYM ZDANIEM

Bliskość promenady, na której znajdują się liczne kramy i restauracje oraz niewielka odległość od plaży są świetnym wyborem na wakacje. Urocze pokoje i smaczna kuchnia dopełnią wymarzony, rodzinny wypoczynek. W roku 2019 wprowadzona opcja All Inclusive Light dopełni przepis na udane wakacje.

POŁOŻENIE

- ok. 200 m od plaży i nadmorskiej promenady - ok. 1,5 km od centrum - ok. 50 m do przystanku - ok. 100 m od sklepów i barów, - ok. 2 km od Action Aquaparku, - ok. 4 km od Św. Własu, - ok. 7 km od Nessebyru - ok. 35 km od portu lotniczego w Burgas.

PLAŻA

Publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 300 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 10 BGN/parasol/dzień, ok. 10 BGN/leżak/dzień), ręczniki za kaucją.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Flamingo to hotel czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2004 r., odnowiony w 2013 r., który posiada 158 pokoi, 1 budynek, 6 pięter, 2 windy, lobby, całodobową recepcjaę, restaurację, bar w lobby, basen z wydzieloną częścią dla dzeci,bar przy basenie (płatny) , kantor, sklep, sejf w recepcji (ok. 10 BGN/dzień, ok. 50 BGN/tydzień), room-service, dodatkowo płatne- fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów; bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych, taras z widokiem na basen i ogród, ogród, udogodnienia dla niepełnosprawnych (2 pokoje- na zamówienie).

POKOJE

Zakwaterowanie - 14.00 Wykwaterowanie - 10.00 Pokoje standardowe dwuosobowe (możliwość dostawki w sofie rozkładanej sofy dla 1 lub 2 dzieci - wspólne spanie), klimatyzowane, łazienka (prysznic, WC, suszarka do włosów, mini zestaw kosmetyków), telewizja satelitarna, telefon, minibar (alkohol i słodycze - dodatkowo płatny) Internet- w lobby bezpłatny, możliwość wypożyczenia żelazka, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem, balkon (stolik i krzesła).

WYŻYWIENIE

ALL INCLUSIVE Light - śniadanie w formie bufetu (7.30-10.00), obiad w formie bufetu (12.00-14.00), obiadokolacja w formie bufetu (18.00-20.00) oraz drobne przekąski 15.00- 16.30. Do każdego posiłku przysługują napoje (wino, piwo, bezalkoholowe).

KRAJ - BUŁGARIA

Bułgaria to prawdziwy raj dla urlopowiczów. Wspaniale zachowane zabytki w Bułgarii, piękne szerokie plaże, dobre jedzenie, słoneczna pogoda, nieustająca zabawa - to wszystko sprawi, że zawsze warto wracać do Bułgarii, do miejsc odwiedzanych licznie przez Polaków od lat 80-tych do dziś. Bułgaria dzięki licznym inwestycjom przeżywa “drugą młodość" i ponownie staje się coraz bardziej popularna. Turyści mogą wypoczywać na pięknych plażach z których aż 16 zostało wyróżnionych Błękitną Flagą - prestiżową nagrodą przyznawaną czystym ekologicznie regionom. Bułgaria to wspaniały kraj na wyjazd rodzinny, integracyjny, zorganizowanie kolonii/obozu młodzieżowego czy wczasy ze znajomymi. To bardzo dynamicznie rozwijające sie państwo, pełne kontrastów i zaskakujących sprzeczności, posiada wszystko to, co najważniejsze do udanego wypoczynku.

REGION - SŁONECZNY BRZEG

Słoneczny Brzeg to największy i najbardziej popularny kurort Bułgarii, z około 600 hotelami i 400 restauracjami. Jego budowa rozpoczęła się w 1958 roku, w miejscu, gdzie w starożytności i w średniowieczu znajdowały się studnie, zaopatrujące Nessebyr w wodę. Największą atrakcją Słonecznego Brzegu jest fantastyczna plaża, 6-cio kilometrowy pas złotego piasku w formie półksiężyca otoczony wydmami. Miejscami plaża osiąga 60 m szerokości. Została oznaczona Błękitną Flagą, jako jedna z najczystszych plaż w Europie. Morze Czarne w tym miejscu ma łagodne zejście do wody. Dzięki bryzie morskiej w ciągu dnia nie odczuwa się upałów, a noce są orzeźwiające.

WYCIECZKI FAKULTATYWNE

Bałczik - Kaliakra, orientacyjna cena w 2018 roku - 39 € Jeep- Safari, orientacyjna cena w 2018 roku - 30 € Sozopol i spływ rzeką Ropotamo, orientacyjna cena w 2018 roku - 25 € Stambuł - wycieczka 1-dniowa, orientacyjna cena w 2018 roku - 70 € Warna - Delfinarium, orientacyjna cena w 2018 roku - 36 € Wieczór Bułgarski - Biesiada, orientacyjna cena w 2018 roku - 25 €

CENA ZAWIERA

• Przelot • 7 noclegów w hotelu Flamingo **** • opłaty lotniskowe • Wyżywienie według zakupionej oferty • Tranfer lotnisko-hotel-lotnisko w kraju docelowym • Bagaż podróżny w cenie • Opiekę rezydenta podczas pobytu • Opłatę na fundusz gwarancyjny według rozporządzenia Ministerstwa Finansów (15 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji • Ubezpieczenie KL 20 000 €, NNW 2 000 €, bagaż 200 € • Podatek VAT

CENA NIE ZAWIERA

• Taksy klimatycznej + Opłaty meldunkowej 10 €/os. płatne obowiązkowo raz na pobyt u rezydenta • Wycieczek fakultatywnych

WAŻNE

Więcej informacji o tym Etapie Promocji znajdziesz w regulaminie na stronie Organizatora

INFO DOTYCZĄCE PRZELOTU

- Bezpośredni przelot Katowice - Burgas- Katowice - Limit bagażowy na osobę 20 kg bagaż rejestrowany + 5kg bagaż podręczny - Zbiórka na lotnisku na 2h przed planowanym wylotem - Przelot realizowany na podstawienie ważnego dowodu osobistego lub paszportu - dokument musi być ważny minimum 6 miesięcy (od daty powrotu do Polski). - Dziecko, które nie podróżuje z obojgiem prawnych opiekunów musi posiadać upoważnienie podpisane przez nieobecnego opiekuna w formie notarialnej przetłumaczonej na język angielski (dziadkowie muszą mieć przy sobie upoważnienie od obojga rodziców).

WAŻNE INFORMACJE

Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego. Informacja dla podróżujących do Bułgari z dziećmi do 18 lat - Nie jest wymagane pełnomocnictwo rodziców małoletniego podróżującego z osobą trzecią. Radzimy jednak sporządzanie tego rodzaju dokumentu, który często przydaje się w przypadkach losowych np. choroby, nagłej potrzeby interwencji chirurgicznej, konieczności podpisania zgody na wystawienie paszportu tymczasowego w zamian zagubionego dokumentu tożsamości itp. Pełnomocnictwo powinno zawierać standardowe dane - imię, nazwisko, seria i nr dowodu osobistego rodziców/opiekunów prawnych, dziecka i osoby, pod której opieką będzie się znajdować dziecko. Dokument może być w języku polskim. Jest on bardzo przydatny w razie kontroli policji lub wizyty w placówce medycznej. (Za - www.polakzagranica.msz.gov.pl)


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Rego Bis, które posiada ponad 20 lat doświadczenia w organizowaniu wypoczynku dla młodzieży i dorosłych. Biuro specjalizuje się w wakacjach autokarem do Bułgarii, Chorwacji, Hiszpanii, Czarnogóry i Albanii. Nowością są wakacje w Czarnogórze i jako całkowita nowość na polskim rynku - wczasy w Macedonii. Można skorzystać także z oferty wyjazdów samolotem czy z bogatej puli apartamentów na dojazd własny. Biuro Podróży Rego Bis oferuje także szeroki wybór obozów młodzieżowych.

Dzięki długoletniej współpracy z zagranicznymi kontrahentami gwarantuje rzetelność i wysoką jakość oferowanych usług. Mottem biura jest dobra jakość za rozsądną cenę, dlatego pracownicy dokładają wszelkich starań, aby jakość, cena imprezy, bezpieczeństwo przejazdu, baza hotelowa i program imprez spełniał oczekiwania klientów. Długa obecność Biura Podróży Rego Bis na rynku i doświadczenie w organizowaniu różnego typu wyjazdów daje gwarancję spokojnego i udanego wypoczynku.


Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

Opis hotelu

Flamingo Hotel znajduje się 250 m od piaszczystej plaży i 400 m od centrum kurortu.

Hotel oferuje następujące udogodnienia i usługi: recepcję 24-godzinną, windę, restaurację, bar, basen, basen dla dzieci, plac zabaw dla dzieci i WiFi (za dodatkową opłatą).

Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, łazienkę z wanną lub prysznicem, WC, suszarkę do włosów, telewizor, telefon, balkon lub taras.

** Należy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień mogą zostać zamknięte z powodu pogody, warunków sezonowych. **

Adres: Sunny Beach, 8240, Bułgaria.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Flamingo
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
Filmy hotelu Flamingo:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Flamingo!
https://youtu.be/Rdzva0WVZIc
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Flamingo

4.6
zdecydowanie polecam

Ogólnie super

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
3.7
może być

Cena hotelu za jaką pojechaliśmy była bardzo korzystna, dlatego jak na swoje warunki uważam ze standard był dobry, niedaleko do morza, centrum, fajny wyjazd.

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: może być
3.7
4.0
polecam

dobry standard za rozsądną cenę

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.0
3.6
polecam

Pobyt -czerwiec 2012, hotel zadbany, na 4*, widok na basen lub na łąkę!do morza ok 200m, posiłki smaczne , choć codziennie serwowano te same potrawy, obiad w hotelu 14lewy-28 zł, a na mieście można zjeść cos na ciepło, dość tanio6-10 lewy.Przy plaży promenada z licznymi sklepikami.wycieczki fakultatywne- przeciętne.Brak dyskotek i możliwości zrobienia ciekawych zakupów.Urlop dla ceniących spokój.obowiązkowa opłata klimatyczna 6euro.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
3.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    4
  • Hotel
    2.5
  • Pokoje
    3
  • Wyżywienie
    1
  • Atrakcje
    i sport
    1
  • Obsługa
    3
HolidayCheck
Ocena Flamingo:
2.3 / 6

Witam 2008-08-02
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    3.8

Witam, właśnie wróciłem z Bułgarii. Mieszkałem z dziewczyną 10dni w hotelu Flamingo. Hotel ładny res...
więcej

4.7
Polecam 2009-07-26
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

4.8
Hotel na prawdę godny polecenia! 2009-12-27
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Hotel jest świetny 2010-08-12
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Pierwsze wakacje zakochańców 2012-07-25
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Hotel, który z pełną odpowiedzialnością polecam 2012-07-29
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Super hotel 2012-08-27
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.5

hotel na prawdę super, jedzenie, stan pokoi i hotelu na wysokim poziomie!! codziennie coś nowego mił...
więcej

5.0
Nowa opinia o hotelu 2013-08-02
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Udane wakacje w Słonecznym Brzegu 2013-08-27
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.2
Wspaniała Bułgaria! 2013-09-05
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Hotel Flamingo 2013-09-09
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Hotel Flamingo to jest to 2014-01-17
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Cisza i spokój. Polecam! 2014-03-28
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Godny polecenie, wszystko w porządku 2014-06-15
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel ok tylko na pierwszy rzut oka. 2014-08-09
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    1.0

2.5
Zapominamy o gwiazdkach 2014-08-18
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Co najwyżej trzy słoneczka 2014-08-21
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

Podzielam w pełni opinie "Seby" zachęcam do przeczytania. Hotel zasługuje najwyżej na trzy gwiazd...
więcej

4.5
Fajny pobyt za rozsądne pieniądze. 2014-09-02
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    4.0

Bardzo dobra lokalizacja-nie za blisko głównej promenady (dzięki czemu była cisza) a zarazem 10 minu...
więcej

4.7
Udane wakacje 2014 2015-01-12
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Totalna porażka 2015-03-22
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

3.0
Super wakacje! 2015-07-10
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Bardzo dobry hotel,czysty i przyjemny. Obsługa bardzo miła i pomocna, codziennie czyste ręczniki i s...
więcej

5.8
Wakacyjny koszmar 2015-12-27
Szczegóły oceny hotelu Flamingo:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

1.3

Flamingo - możliwości zakwaterowania:

pokój 2-osobowy dbl
pokój 2-osobowy dbl + dostawka
pokój 2-osobowy dbl + dostawka/wspólne spanie
pokój 2-osobowy + dostawka dbl + dostawka
pokój 2-osobowy + dostawka/wspólne spanie dbl + dostawka/wspólne spanie
Pokój 2-osobowy
Pokój 1-osobowy
Pokoj 2 osobowy + 1 dostawka
Pokoj 2 osobowy + 2 dostawki
Pokoj 2 osobowy

Flamingo - Możliwości wyżywienia:


Flamingo - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Flamingo? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00