Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 200 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Marhaba Beach, Sousse
  • Hotel Marhaba Beach, Sousse
  • Hotel Marhaba Beach, Sousse
  • Hotel Marhaba Beach, Sousse
  • Hotel Marhaba Beach, Sousse
  • Hotel Marhaba Beach, Sousse
  • Hotel Marhaba Beach, Sousse
  • Hotel Marhaba Beach, Sousse
  • Hotel Marhaba Beach, Sousse
  • Hotel Marhaba Beach, Sousse
  • Hotel Marhaba Beach, Sousse
  • Hotel Marhaba Beach, Sousse
1 / 12
Udogodnienia hotelu Marhaba Beach
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Marhaba Beach
star 3

Tunezja: Sousse
Ocena hotelu Marhaba Beach:
4.1 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Marhaba Beach:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    3.7
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.1 / 5
Średnia z 3 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 maja 2018

Hotel Marhaba Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, komfortowy hotel stanowiący kompleks wraz z sąsiednim Marhaba Resort, Club oraz Tour Khalef. Polecamy go ze względu na niewielką odległość od większych kurortów turystycznych, a co za tym idzie od dyskotek i lokalnych restauracji.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tunezja / Sousse

Opis oferty:

Położony w spokojnej okolicy, w otoczeniu palmowego ogrodu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży jest polecany na wypoczynek z całą rodziną. Doskonała, wakacyjna atmosfera i świetny zespół animatorów zapewnią rozrywkę dla dzieci i dorosłych. Na miejscu jest basen z wydzieloną częścią dla dzieci, 8 kortów tenisowych i squash. Do dyspozycji Gości są restauracje i kilka barów, w tym przy plaży.

POŁOŻENIE:

ok. 1,5 km od centrum SOUSSE, ok. 3 km od Port El Kantaoui; ok. 20 km od lotniska w Monastirze, ok. 40 km od lotniska w Enfidha; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1989 r., odnowiony w 2015 r., 259 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja á la carte, pizzeria, 3 bary, w tym przy plaży, kawiarnia mauretańska; parking, sklep z pamiątkami; taras z widokiem na ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: sejf w recepcji; na terenie hotelu występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 32 m², klimatyzowany, łazienka (wanna; suszarka), osobne wc, internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

3-os. (możliwość 1 dostawki), wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słona woda, ok. 280 m², gł. maks. 2,2 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; kryty basen, podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, ok. 190 m²; 8 kortów tenisowych, tenis stołowy, siłownia, koszykówka, siatkówka plażowa; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (6-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, dyskoteka, karaoke, kabaret, pokazy folklorystyczne; za opłatą: centrum wellness, squash, łucznictwo; oferta zewnętrzna: 27-dołkowe pole golfowe ok. 3 km od hotelu w Port El Kantaoui.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (6.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.00) w restauracji głównej; późne śniadanie (10.00-12.00) w wyznaczonym barze; przekąski (12.00-15.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00216/73240688, www.marhabahotels.tn

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przyjemny, komfortowy hotel stanowiący kompleks wraz z sąsiednim Marhaba Resort, Club oraz Tour Khalef. Polecamy go ze względu na niewielką odległość od większych kurortów turystycznych, a co za tym idzie od dyskotek i lokalnych restauracji.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, komfortowy hotel stanowiący kompleks wraz z sąsiednim Marhaba Resort, Club oraz Tour Khalef. Polecamy go ze względu na niewielką odległość od większych kurortów turystycznych, a co za tym idzie od dyskotek i lokalnych restauracji.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Elegancki hotel, tworzący wraz innymi obiektami sieci Marhaba ogromny kompleks wypoczynkowy. Tradycyjne wnętrza, duży ogród, piękna plaża. Doskonała propozycja na rodzinny wypoczynek. 

Położenie

Przy piaszczystej, prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, niecałe 2 km od centrum Sousse, 16 km od lotniska w Monastirze, ok. 45 km od lotniska w Enfidha. W pobliżu bary, kawiarnie, sklepy.

Wyposażenie

Restauracja główna, restauracja a'la carte, bar przy plaży (w sezonie grill), bar przy basenie, w lobby, na plaży, kawiarenka mauretańska z kocikiem sziszy, punkt wymiany walut, sklepy z pamiątkami, sala konferencyjna, salon fryzjerski, kafejka internetowa, sejf w recepcji (odpłatnie).

Pokoje

Standardowe, dwuosobowe pokoje z możliwością jednej dostawki posiadają łazienkę z suszarką do włosów, telefon, TV-Sat oraz balkon lub taras z widokiem na morze lub ogród, klimatyzację.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, lunche i obiadokolacje w formie bufetów w głównej restauracji.

Sport i rozrywka

Basen z tarasem słonecznym (bezpłatne parasole i leżaki), kryty basen, korty tenisowe, kort do squasha, tenis stołowy, siatkówka plażowa, aerobik, łucznictwo, minigolf, kręgle, warcaby ogrodowe, sporty wodne przy plaży, wieczorem programy rozrywkowe, animacje, taniec brzucha, bingo, występy fakira, muzyka na żywo, dyskoteka. W pobliżu  hotelu działa Centrum Thalasso & Spa Les Nereides (ponad 40 kabin zabiegowych, masaże, hydromasaże, zabiegi upiększające, relaksujące, sauny, tradycyjny hammam, 3 herbaciarnie, siłownia), pole golfowe w Port El Kantaui, możliwość transferu do ośrodka jeździeckiego. Goście hotelowi mogą korzystać z infrastruktury pozostałych hoteli sieci Marhaba.

Dla dzieci

Brodzik, miniklub, minidisco, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka niemowlęce (na specjalne życzenie).

Uwagi

Od obywateli RP wiza nie jest wymagana. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu. Informujemy, że zgodnie z decyzją Ministerstwa Turystyki Tunezji z dniem 31 sierpnia 2015 roku zostaje zniesiona opłata pobierana od turystów wyjeżdżających z Tunezji. Poniżej zamieszczamy oficjalny komunikat: Ministerstwo Turystyki Tunezji uprzejmie informuje, że z dniem 31 sierpnia 2015 r. oraz zgodnie z zapisami Ustawy o finansach publicznych z 2015 r., została zniesiona opłata w wysokości 30 dinarów tunezyjskich pobierana od turystów zagranicznych wyjeżdżających z Tunezji".

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przyjemny, komfortowy hotel stanowiący kompleks wraz z sąsiednim Marhaba Resort, Club oraz Tour Khalef. Polecamy go ze względu na niewielką odległość od większych kurortów turystycznych, a co za tym idzie od dyskotek i lokalnych restauracji.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, komfortowy hotel stanowiący kompleks wraz z sąsiednim Marhaba Resort, Club oraz Tour Khalef. Polecamy go ze względu na niewielką odległość od większych kurortów turystycznych, a co za tym idzie od dyskotek i lokalnych restauracji.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

opis hotelu

MARHABA BEACH
KATEGORIA TUNEZYJSKA: ****
KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS: SF4

Położenie:
·      Usytuowany jest ok 1,5 km od licznych sklepów, 3 km od Portu el Kantaoui i 16 km od lotniska w Monastirze.
 
Plaża:
·       Bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży. Parasole, leżaki, materace oraz ręczniki są bezpłatne zarówno na plaży jak i przy basenie.
 
Zakwaterowanie:
·       259 pokoi;
·       Typy pokoi: standardowe oraz junior suite;
·       Wyposażenie: centralnie sterowana klimatyzacja, łazienka z wanną, suszarka do włosów, telewizor, minibar (płatny dodatkowo), telefon, łącze Wi-Fi.
 
Restauracje i bary:
·       Restauracja główna, restauracja a la carte – Snack Bar (Goście mogą skorzystać raz w tygodniu po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji).
·       4 bary – salon bar, bar przy basenie, bar na plaży, american bar.
 
Wyżywienie:
·       All inclusive – śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, przekąski. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji w godz. 10.00-00.00.

Sport i Rozrywka:
·       Bardzo duży basen zewnętrzny, basen kryty (podgrzewany),
·       Bezpłatnie – tenis ziemny oraz mini golf (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji), tenis stołowy, boccia, łucznictwo, siatkówka plażowa, aerobik, fitness, gimnastyka w wodzie, waterpolo, codzienne animacje.
·       Odpłatnie –  sporty wodne na plaży, sauna oraz jacuzzi.
 
Dla dzieci:
·       Brodzik, plac zabaw, mini disco, mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat).
 
Pozostałe udogodnienia:
·       Profesjonalne centrum SPA i balneoterapii (płatne), sejf w recepcji (również dodatkowo płatny), sklepy, dyskoteka, salon fryzjerski, kafejka internetowa, internet Wi-Fi (bezpłatny w lobby i pokojach).
 
Naszym zdaniem:
·       Hotel położony w dobrej lokalizacji, przy pięknej piaszczystej plaży. Bardzo dobre wyżywienie i przyjazna atmosfera z pewnością wpłyną na udany urlop.
·       Położenie blisko centrum pozwala na korzystanie z uroków życia nocnego Sousse
 
Strona internetowa:
·       www.marhabahotels.tn


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przyjemny, komfortowy hotel stanowiący kompleks wraz z sąsiednim Marhaba Resort, Club oraz Tour Khalef. Polecamy go ze względu na niewielką odległość od większych kurortów turystycznych, a co za tym idzie od dyskotek i lokalnych restauracji.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, komfortowy hotel stanowiący kompleks wraz z sąsiednim Marhaba Resort, Club oraz Tour Khalef. Polecamy go ze względu na niewielką odległość od większych kurortów turystycznych, a co za tym idzie od dyskotek i lokalnych restauracji.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Marhaba Beach położony w mieście Sousse, niedaleko (3km) od Portu jachtowego El Kantaoui. 

Plaża

Bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży. Parasole, leżaki, materace oraz ręczniki są bezpłatne zarówno na plaży jak i i przy basenie.

Hotel

Oficjalna kategoria tunezyjska 4**** Hotel położony w dobrej lokalizacji, położenie blisko centrum pozwala na korzystanie z uroków życia nocnego Sousseprzy. Bardzo dobre wyżywienie i przyjazna atmosfera z pewnością wpłyną na udany urlop.

Do dyspozycji gości

Recepcja 24h, sejf w recepcji za opłatą, restauracja główna, restauracja a la carte(Goście mogą skorzystać raz w tygodniu po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji), 4 bary: salon bar, bar przy basenie, bar na plaży, american bar. Na terenie hotelu: klepy, dyskoteka, salon fryzjerski, kafejka internetowa.

Internet

WiFi

Konferencje/incentive

-

Sport i rekreacja

Bardzo duży basen zewnętrzny, basen kryty (podgrzewany), Bezpłatnie - 8 kortów tenisowych oraz mini golf (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji), tenis stołowy, boccia, łucznictwo, siatkówka plażowa, aerobik, fitness, gimnastyka w wodzie, waterpolo, codzienne animacje. Odpłatnie - kort do squascha, sporty wodne na plaży, sauna oraz jacuzzi, profesjonalne centrum SPA i balneoterapii.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, mini disco, mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat).

Zakwaterowanie

254 standardowe pokoje, wszystkie klimatyzowane, posiadają łązienkę z wanna i suszarką do włosów, TV-SAT, minibar i balkon lub taras. Udogodnienia obejmują sprzątanie codziennie oraz łóżeczka dziecięce na życzenie.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje serwowane w formie bogatego szwedzkiego stołu, przekąski. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji serwowane w godz. 10.00-00.00.

Informacje dodatkowe

www.marhabahotels.tn

Cena

Cena PLN zawiera bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Z dniem 1 października 2014 roku wchodzi w życie podatek wyjazdowy w kwocie 30 dinarów tunezyjskich (równowartość 13 euro), który będzie pobierany od każdego turysty przy wyjeździe z Tunezji.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przyjemny, komfortowy hotel stanowiący kompleks wraz z sąsiednim Marhaba Resort, Club oraz Tour Khalef. Polecamy go ze względu na niewielką odległość od większych kurortów turystycznych, a co za tym idzie od dyskotek i lokalnych restauracji.


Oasis Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, komfortowy hotel stanowiący kompleks wraz z sąsiednim Marhaba Resort, Club oraz Tour Khalef. Polecamy go ze względu na niewielką odległość od większych kurortów turystycznych, a co za tym idzie od dyskotek i lokalnych restauracji.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Dla dzieci

Brodzik, mini-klub.

Położenie

Hotel, który wraz z hotelem Tour Khalef, Marhaba i Marhaba Club tworzy kompleks usytuowany we wspaniałym ogrodzie palmowym. Oddalony jest o ok. 1 km od centrum Sousse i ok. 3 km od Port El Kantaoui. Plaża bezpośrednio przy hotelu.

Rozrywka i sport

Bezpłatnie: basen, kryty basen, parasole przy basenie i na plaży. Odpłatnie: sauna, fitness club, korty tenisowe, tenis stołowy, mini-golf, jazda konno, sporty wodne, leżaki na plaży i przy basenie.

Wyposażenie hotelu

Restauracja, kilka barów, kawiarnia mauretańska, barbecue, snack bar, night club z dyskoteką, sklep z pamiątkami, bogaty program animacji, kantor, fryzjer.

Wyposażenie pokoju

Wszystkie (224) klimatyzowane, dwuosobowe pokoje z możliwością jednej dostawki posiadają łazienkę, telefon, TV-Sat oraz balkon lub taras z widokiem na morze lub ogród.

Wyżywienie

2 posiłki - śniadanie - w formie bufetu i obiadokolacja sałatki i przystawki w formie bufetu oraz danie główne - serwowane. Możliwość dokupienia obiadów z menu z obsługą. Dostępna opcja All Inclusive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przyjemny, komfortowy hotel stanowiący kompleks wraz z sąsiednim Marhaba Resort, Club oraz Tour Khalef. Polecamy go ze względu na niewielką odległość od większych kurortów turystycznych, a co za tym idzie od dyskotek i lokalnych restauracji.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, komfortowy hotel stanowiący kompleks wraz z sąsiednim Marhaba Resort, Club oraz Tour Khalef. Polecamy go ze względu na niewielką odległość od większych kurortów turystycznych, a co za tym idzie od dyskotek i lokalnych restauracji.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Tunezja/Wybrzeże Wschodnie

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- bezpośrednio przy plaży - ok. 1,5 km od centrum Sousse - ok. 3 km od centrum Port El Kantaoui - ok. 46 km od lotniska w Enfidii - ok. 16 km od lotniska w Monastirze

Plaża

- piaszczysta, długa - leżaki i parasole (bezpłatne), ręczniki (depozyt)

Pokoje

- klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon - mini bar (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, basen kryty - leżaki i parasole przy basenie, ręczniki plażowe (depozyt)) - siłownia, aerobic, gimnastyka wodna - 8 kortów tenisowych i mini golf (wymagana wcześniejsza rezerwacja) - tenis stołowy - siatkówka plażowa, fitness - bogaty program animacji Płatne - centrum Spa, sauna,  masaże - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- plac zabaw, mini klub (4-12 lat), mini disco - brodzik - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie) - wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-24:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - bar - bar na plaży - bar przy basenie - kawiarnia mauretańska

Dodatkowe informacje

- hotel dysponuje 254 pokojami - internet Wi Fi w lobby (bezpłatny) - sejf w recepcji (płatny) - kantor, sklepy, fryzjer - dyskoteka - www.marhabahotels.com.tn

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe. 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przyjemny, komfortowy hotel stanowiący kompleks wraz z sąsiednim Marhaba Resort, Club oraz Tour Khalef. Polecamy go ze względu na niewielką odległość od większych kurortów turystycznych, a co za tym idzie od dyskotek i lokalnych restauracji.


Mapa Hotelu Marhaba Beach
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Marhaba Beach

Kolejny pobyt w tym hotelu (lato 2014 i zima 2015) i kolejny udany urlop. Miło, czysto i przyjemnie, plaża przy samym hotelu, nie trzeba przechodzić prze ulicę ani nic, personel uprzejmy, po napiwku jeszcze bardziej, super animacje. Jak dla mnie super miejsce na oderwanie się od rzeczywistości.

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1

Świetnie położony hotel, tuż przy plaży, cały teren zielony, czysty i zadbany (niestety poza hotelem już niezbyt). Sam hotel już lata świetności przeżył, widać że jest trochę starawy, ale mimo wszystko sympatyczny. Obsługa niezbyt miła, ciągle oglądają się na napiwki. Jedzenie dobre i urozmaicone, nieźle przytyliśmy na tych wakacjach ;) do miasta jest kawałek, ale można się przejść bo jest całkiem ładne

POLECAM:
na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1

pokoje skromnie urządzone, codziennie sprzątane. animacji sporo, nic po polsku i ogólnie w hotelu mało polaków, można się dogadać łamanym angielskim lub rosyjskim. jedzenie w porządku, smaczne, lokalne. plaża przy samym hotelu, szeroka, leżaki i parasole na free na plaży. polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0
Opinie z Holidaycheck
Szczegóły oceny hotelu Marhaba Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Hotel
    5
  • Pokoje
    5.2
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Obsługa
    5.1
HolidayCheck
Ocena Marhaba Beach:
5 / 6

Dobre miejsce na krotki wypoczynek 2008-04-18
Szczegóły oceny hotelu Marhaba Beach:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.7

Spokojny hotel polozony bezposrednio na plazy. Dobre miejsce na wypad do pobliskich miast. Wieczorne...
więcej

5.1

Marhaba Beach - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pok. rodzinny suite 3 os.
Pok. rodzinny suite 4 os.
Pok. rodzinny suite 3 os. w/morze
Pok. rodzinny suite 4 os. w/morze

Marhaba Beach - Możliwości wyżywienia:


Marhaba Beach - miasta wylotu:


Marhaba Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Marhaba Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00