cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Monte Carlo, Riwiera Turecka
  • Hotel Monte Carlo, Riwiera Turecka
  • Hotel Monte Carlo, Riwiera Turecka
  • Hotel Monte Carlo, Riwiera Turecka
  • Hotel Monte Carlo, Riwiera Turecka
  • Hotel Monte Carlo, Riwiera Turecka
  • Hotel Monte Carlo, Riwiera Turecka
  • Hotel Monte Carlo, Riwiera Turecka
  • Hotel Monte Carlo, Riwiera Turecka
  • Hotel Monte Carlo, Riwiera Turecka
  • Hotel Monte Carlo, Riwiera Turecka
  • Hotel Monte Carlo, Riwiera Turecka
  • Hotel Monte Carlo, Riwiera Turecka
  • Hotel Monte Carlo, Riwiera Turecka
  • Hotel Monte Carlo, Riwiera Turecka
1 / 15
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
27.05 - 03.06
już od 2125 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
30.09 - 07.10
już od 1835 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Monte Carlo
  • Windsurfing
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Monte Carlo
star 3

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Monte Carlo:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 września 2020

Hotel Monte Carlo w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony w świetnej lokalizacji, ok.3 km od ścisłego centrum Alanyi z szerokim wyborem barów, restauracji i sklepów. W okolicy hotelu kawiarnie oraz sklepiki. Do lotniska w Antalyi ok. 125 km.
Plaża:

Do ładnej, piaszczystej plaży ok. 150 m. Leżaki, parasole i materace na plaży dostępne bezpłatnie. Ręczniki plażowe do odbioru w recepcji (płatne ok. 3 EUR)
Do dyspozycji gości:

Recepcja 24h, winda, kantor, lobby, restauracja główna, bar w lobby (10:00-24:00), bar przy basenie (10:00-24:00). Basen główny, brodzik dla dzieci oraz basen ze zjeżdżalnią. Bezpłatne leżaki i parasole przy basenie. Ponadto za dodatkową opłatą: lekarz, pralnia, opiekunka do dziecka oraz butiki.
Pokoje:

W 6-piętrowym budynku znajduje się 120 pokoi. Pokoje standardowe (pow. ok. 16m2) wyposażone są w: łazienkę z prysznicem, suszarkę do włosów, centralnie sterowaną klimatyzacją, TV Sat., telefon, sejf (płatny dodatkowo ok. 1 EUR/dzień), minibar (konsumpcja za dodatkową opłatą, woda uzupełniana codzinnie), balkon. Pokoje rodzinne (pow. ok. 25m2) wyposażone jak pokoje standardowe. Hotel posiada pokój z udogodnieniami dla niepełnosprawnych.
Wyżywienie:

All Inclusive: śniadanie (07:30-09:30), późne śniadanie (09:30-10:00), lunch (12:30-14:00), obiadokolacja (19:00-21:00). Przekąski w snack barze (11:00-16:00), ciastka, kawa, herbata: w hotelu (16:30-17:30), nocna zupa (23:00-23:30). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole w barze przy basenie (10:00-23:30). Woda, herbata, kawa i napoje bezalkoholowe dostępne na plaży bezpłatnie. Po 23:30 konsumpcja płatna dodatkowo. All Inclusive nie obejmuje napoi importowanych, soków ze świeżo wyciskanych owoców, kawy po turecku i posiłków na plaży.
Program sportowy i animacyjny:

Hotel prowadzi program animacyjny w wersji soft: zabawy w wodzie, muzyka na żywo, wieczorne show. Tenis stołowy, siatkówka plażowa, rzutki. Dla dzieci dostępny mini klub (4-12lat) i plac zabaw. Za opłatą: sporty wodne na plaży, sauna, masaże, centrum SPA.
Internet:

Internet Wi-Fi na terenie hotelu dostępny bezpłatnie.
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

www.otelmontecarlo.com
Naszym zdaniem:

Dobrze zlokalizowany hotel cieszący się dobrymi opiniami wśród Gości. Hotel polecamy przede wszystkim osobom lubiącym hotele położone blisko miejskich rozrywek oraz rodzinom z uwagi na dostępność pokoi rodzinnych oraz atrakcje na terenie hotelu.
Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 5.0/6. Sprawdź opinie:
Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje: wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
Uprzejmie informujemy że od dnia 26.04.2019 w Turcji przestaną być honorowane banknoty o nominale 500 EUR. W związku z tym nie będzie możliwości opłacania pakietów płatnych pilotowi oraz wycieczek lokalnych banknotami o tym nominale. Prosimy o poinformowanie Klientów.
Wycieczki lokalne

Wycieczki lokalne
RIWIERA TURECKA PAMUKKALE - cena ok. 63 EUR
Całodzienna wycieczka do niezwykłego Pamukkale, ze względu na kolor zwanego Bawełnianą Twierdzą. To niezwykła, tworząca się od 14 tys. lat, kaskada białych, wapiennych tarasów i naturalnych basenów, napełnionych wodą z gorących źródeł. Cały teren stanowi Park Narodowy wpisany na listę światowego dziedzictwa przyrodniczego UNESCO. Następnie spacer po ruinach Hierapolis - antycznego uzdrowiska. Zachowało się tu wiele zabytków z czasów rzymskich: Wielkie Łaźnie z II w. n.e., ulica Frontiniusa o długości ok. 1 km, świątynia Apolla, święta sadzawka, teatr rzymski i inne.
ZAKUPY W ALANYI LUB SIDE
- To propozycja dla tych z Państwa, którzy chcą się przekonać, ile jest prawdy w opowieściach o niezwykłym kunszcie tureckich złotników, wytwórców konfekcji skórzanej oraz tekstylnej. Odwiedziny w salonach złotniczym i wyrobów skórzanych dadzą możliwość zrobienia zakupów nawet najbardziej wybrednym. Kolejnym punktem programu będzie wizyta w sklepie z tekstyliami. W chwilach, w których uda się Państwa oderwać od targowania, pilot chętnie podzieli się z Państwem wiadomościami o regionie, jego historii i współczesności. Znajdziemy oczywiście czas, by pokazać naszym gościom najpiękniejszą panoramę miasta.
KAPADOCJA - cena ok. 137 EUR
Fascynująca 2-dniowa wyprawa do początków chrześcijaństwa, do "krainy księżycowych" formacji skalnych i podziemnych miast. To wyjątkowa okazja, aby poznać przyrodę, kulturę i historię Turcji. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi, gdzie zwiedzać będziemy Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Odwiedzimy także największy w Turcji Karavanseray pochodzący z XIII w. Po przybyciu do Kapadocji zwiedzanie jednego z największych miast podziemnych w Kaymakli. Następnego dnia wyjazd do Goreme, gdzie zobaczymy słynne kościoły wykute w skałach. W programie także postoje na punktach widokowych.
PERŁY STAROŻYTNEJ PAMFILII - cena ok. 60 EUR
Wycieczka, dzięki której poznacie Państwo niesamowitą historię Turcji oraz piękno tutejszej przyrody. Podczas naszej wyprawy odwiedzimy Perge - nazywane też "małym Efezem", gdzie znajdują się ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast hellenistycznych. Następnie odwiedzimy Park Narodowy Kurşunlu zachwycający wspaniałymi wodospadami i niezliczonymi gatunkami egzotycznych ptaków i roślin. To właśnie tutaj będzie czas, aby odpocząć od upałów i nabrać sił na zwiedzanie najlepiej zachowanego teatru starożytnego w południowej Turcji - teatru w Aspendos, w którym do dnia dzisiejszego odbywają się koncerty.
HAMAM - cena ok. 25 EUR
Hamam, czyli łaźnia turecka, jest spadkobiercą najlepszych tradycji term rzymskich - instytucji niezbędnej niegdyś w każdym mieście, ulubionego miejsca rozrywki starożytnych Rzymian, Greków i Bizantyjczyków. Z czasem łaźnie tak mocno wrosły w krajobraz tureckich miast, iż dzisiaj większość Turków nie zdaje sobie sprawy z ich starożytnego rodowodu. W samych łaźniach czas zmienił jednak niewiele. Hamam to w tym samym stopniu relaks dla ciała i ducha. Sauna, kąpiele i masaże upływają w miłej atmosferze żartów i pogawędek. W pięknych marmurowych wnętrzach czekają nas między innymi: mycie i peeling specjalną rękawicą "kese", łaźnia parowa, polewanie zimną i gorącą wodą, masaż w pianie i w olejkach. Wizyta w Hamamie to zawsze jedno z tych najmilszych wspomnień z pobytu w Turcji.
ZIELONY KANION - cena ok. 55 EUR
Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój, lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe krajobrazy. Będziemy delektować się szmaragdowym kolorem czystego jeziora (turkusowa barwa wody jest efektem rozpuszczonych związków wapnia) i błękitem nieba. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Dla ochłody zatrzymamy się na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie. Będzie także przerwa na zrobienie zdjęć piątej co do wielkości w Turcji zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew.
JEEP SAFARI - cena ok. 39 EUR
Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki - ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay. Będzie także okazja do zapalenia fajki wodnej. MORSKA WYPRAWA - cena ok. 37 EUR Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek. Podpłyniemy także do Jaskini Piratów, Kochanków oraz Jaskini Fosforyzującej.
RAFTING - cena ok. 35 EUR
Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
DELFINARIUM - cena ok. 35 EUR
Zapraszamy Państwa do wizyty w Delfinarium. Wycieczka zapewni Państwu pełno wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Fantastyczna przygoda nie tylko dla najmłodszych!!!
NURKOWANIE - cena ok. 52 EUR
Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
MANAVGAT - cena ok. 42 EUR
Wycieczka, która pozwoli Państwu poznać tureckie realia. Odwiedzimy tradycyjny orientalny bazar, gdzie będą mogli Państwo poobserwować mieszkańców podczas zakupów czy samemu zakupić tureckie smakołyki. Po pełnym wrażeń pobycie na targu popłyniemy w spokojny rejs po rzece Manavgat, który kończy się malowniczym ujściem do Morza Śródziemnego. Odpoczniemy na plaży, gdzie zimna słodka woda rzeczna miesza się z ciepłą, słoną wodą morską. Następnie zwiedzimy jeden z największych meczetów na Riwierze Tureckiej z okazałym, pełnym ornamentów, wnętrzem.
ODKRYJ ALANYĘ -cena ok. 42 EUR
Podczas wycieczki odkryją Państwo nieznane przez wszystkich miejsca Alanyi. Najpierw wjedziemy na sławne wzgórze Alanyi czyli Kale, gdzie z punktu widokowego rozpościera się piękny widok na plażę oraz port. Następnie odwiedzimy jaskinię Dim - jedną z najdłuższych w Turcji. Podczas spaceru będzie można zobaczyć niesamowitą grotę pełną okazałych nacieków skalnych: stalagmitów i stalaktytów. Po zwiedzeniu jaskini udamy się do znanego mieszkańcom Alanyi miejsca piknikowego nad rzeką Dimcay. W restauracji, znajdującej się na pływających platformach zjemy "turecki obiad" i odpoczniemy od upałów. Po relaksie nad rzeką udamy się do portu w Alanyi, gdzie przesiądą się Państwo na statek. Podczas rejsu opłyniemy półwysep i zobaczymy symbol miasta czyli Czerwoną wieżę czy ukryte wśród skał groty, gdzie ukrywali się m.in. piraci.
Uwaga! Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.
Inne

RIWIERA TURECKA informacje ogólne
Waluta TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
Język urzędowy - turecki.
Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
Czas + 1 godz. w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny Pizza ok. 20 TL woda 1,5l - ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok. 9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować. Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych zaopatrzonych w znaczek - w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
W regionie: Alanya To w zasadzie rejon w którym znajduje się kilkanaście różnych kurortów, ciągnących się na długości ponad 50 km. Centralną częścią Riwiery jest miasto Alanya ze słynną plażą Kleopatry oraz ogromnym wyborem restauracji, barów, dyskotek i innych rozrywek. Miejsce gdzie nie da się nudzić.
Side Położone na półwyspie zachęca pięknymi plażami, malowniczym portem jachtowym i dobrze zachowanymi zabytkami z czasów rzymskich: amfiteatrem i świątynią Apolla. Wokół samego Side znajduje się wiele miejscowości wypoczynkowych, z niektórych można dojść plażą aż do centrum miasta. To doskonały pomysł na wieczorne spacery.
Belek Położone tylko 35 km od lotniska, jest najbardziej luksusową miejscowością na Riwierze. Tu znajdują się luksusowe hotele i pola golfowe. Do tego szerokie, piaszczyste plaże, restauracje sklepy i centrum rozrywkowo-handlowe.
Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania, Wrocławia, Krakowa, Rzeszowa, Szczecina, Łodzi i Bydgoszczy
. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora.
Wizy

Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 150 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego najpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. Uzyskana wiza wydawana jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie. Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
Uwaga:
Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z opiekunem rezerwacji lub agentem, u którego dokonywałeś zakupu wycieczki.
Uwaga:
Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.
Wizy - informacje dla sprzedawców

Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 150 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. - Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa dostępna jest w systemie travella i kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego w systemie rezerwacyjnym Travella maksymalnie na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). - W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. - Uzyskana wiza wydawane jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie. Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
Uwaga:
Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
Uwaga:
Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.
Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Turcji, na Riwierze tureckiej trwa od początku czerwca do końca września. W pozostałych terminach część udogodnień hotelowych może być dostępna w ograniczonym zakresie lub nieczynna.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Turcja/Riwiera Turecka

Kategoryzacja hotelu

Kategoria Exim Tours  4* Kategoria lokalna  4*

Położenie

- ok. 100 m od plaży, przejście przez ulicę - ok. 1 km od centrum Alanyi - ok. 125 km od lotniska w Antalyi

Plaża

- publiczna, piaszczysto-żwirowa - leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 16 m2 - indywidualna klimatyzacja - telefon, TV-Sat - mini bar, sejf (płatne) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Rodzinny - powierzchnia ok. 28m2 - wyposażony podobnie jak pokój standardowy  

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, zjeżdżalnia - leżaki, materace i parasole przy basenie - siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki - programy animacyjne Płatne - sauna, hammam, masaże - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat)

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lekkie przekąski w ciągu dnia, podwieczorek, nocna przekąska. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:30. Bar na plaży płatny.  

Restauracje i bary

- restauracja główna

- 4 bary

w lobby, przy basenie, na plaży, snack bar

Dodatkowe informacje

- obiekt wybudowany w 1994 roku, wyremontowany w 2011 roku, dysponuje 120 pokojami - internet Wi-Fi w miejscach publicznych (bezpłatny) - www.otelmontecarlo.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr koszt 15 EUR.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Riwiera Turecka

Położenie

Dzielnica Obakoy Sklepy i restauracje ok.100 m Centrum Alanyi ok. 1 km Port lotniczy Antalya ok. 125 km

Plaża

piaszczystk - żwirkowa ok. 70 m od hotelu, przejście podziemnym tunelem Leżaki i parasole bezpłatnie Ręczniki plażowe za dodatkową opłatą Bar na plaży (płatny, bezpłatnie: woda, kawa, herbata, soki)

Pokoje

Pokój Standard ok. 16 m² Łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów Klimatyzacja TV-Sat, telefon Minibar Balkon Pokoje na niższych piętrach posiadają widok na basen, natomiast na wyższych piętrach na basen i morze Pokój Family ok. 28 m² Wyposażenie jak w pokojach Standard Pokoje na niższych piętrach posiadają widok na basen, natomiast na wyższych piętrach na basen i morze Pokój ANEX STANDARD Klimatyzacja Łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów TV-Sat, telefon Minibar Sejf Balkon Pokój ANEX FAMILY 2 pokoje Wyposażenie jak w pokojach Anex Standard Budynek Anex znajduje się ok. 50 m od budynku głównego Monte Carlo Hotel, restauracja dostępna jest w budynku głównym Monte Carlo. Monte Carlo Anex dysponuje basenem i zjeżdżalnią oraz barem. Goście mogą korzystać zarówno z części Anex jak i z budynku głównego. 10 pokoi dla osób niepełnosprawnych, 5 pokoi łączonych.

Wyżywienie

All Inclusive: Śniadanie, późne śniadania, obiad, kolacja w formie bufetu Nocna zupa w godz. 23:30-00:00 Przekąski dostępne w wybranych barach na terenie hotelu Kawa, herbata, słodycze serwowane w ciągu dnia Lody (płatne) Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji dostępne w godz. 10:00-23:30

Opis hotelu

Recepcja Restauracja główna Kilka barów; w tym bar przy basenie, Lobby bar, Snack bar, bar na plaży Basen zewnętrzny, brodzik, zjeżdżalnia Plac zabaw 3 windy Sejf w recepcji (płatny) Pralnia Sala telewizyjna Sala konferencyjna Opieka medyczna (na telefon) Udogodnienia dla osób niepełnosprawnych Oficjalna kategoria hotelu 4*

Internet

Wi-Fi bezpłatnie (na terenie obiektu)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: Odpłatnie:


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

.

Położenie

.

Wyposażenie

.

Pokoje

.

Wyżywienie

All Inclusive.

Sport i rozrywka

.

Dla dzieci

.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena od 11 kwietnia 2014 wynosi 30 USD lub 25 EUR / osobę. Innym sposobem nabycia wizy tureckiej (który ma być obowiązkowy w kolejnych latach) jest system online e-viza (https://www.evisa.gov.tr/en/), gdzie można nabyć wizę za 20 USD / osobę. Od 11 kwietnia 2014 strona ma zostać uruchomiona w polskiej wersji językowej, a płatność ma być możliwa za pośrednictwem kart debetowych i kredytowych. Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni w okresie 180 dni ważności wizy. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu do Turcji.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę turecką, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

w dzielnicy Obagol (800 m od lokalnego centrum), 8 km od centrum Alanyi, 135 km do lotniska w Antalii. W pobliżu hotelu liczne bary, restauracje, sklepy. Do centrum Alanyi dogodny dojazd busem lub taksówką.

PLAŻA

Piaszczysto - żwirowa, oddalona 100 m od hotelu (przejście do plaży tunelem). Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Na plaży bezpłatna woda, kawa, herbata oraz lokalne napoje słodkie.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4* Sześciopiętrowy obiekt hotelowy zbudowany w 1996 roku, odnowiony w roku 2007. Polecany dla mniej wymagających Klientów , ceniących sobie lokalną rozrywkę, bliskość centrum jak również amatorów nocnego szaleństwa.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, 3 windy (w tym jedna dla Gości niepełnosprawnych), kantor wymiany walut, restauracja, lobby bar, snack bar przy basenie, kącik TV, sala spotkań. Usługi pralni chemicznej, lekarz na wezwanie.

INTERNET

WiFi w lobby bezpłatnie, kawiarenka internetowa odpłatnie.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie basen, zjeżdżalnia ( czynna w wzynaczonych godzinach), leżaki i parasole, tenis stołowy, rzutki, piłka wodna Odpłatnie sauna, masaże, sporty wodne przy plaży

DLA DZIECI

brodzik, plac zabaw

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 120 pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością jednej dostawki o powierzchni 16m. Wyposażone w klimatyzację, łazienki z prysznicami, suszarki do włosów,TV/SAT, telefon oraz mini bar (odpłatny), sejf (odpłatny). Wszystkier pokoje posiadają balkony. Pokoje typu family o pwierzchni 28m. Pokoje ekonomiczne wyposażone jak pokoje standard -w specjalnych cenach.

WYŻYWIENIE

All inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadanie, snacki w ciągu dnia, popołudniowa kawa, herbata, nocna przekąska - zupa. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-23.30 w wyznaczonych barach. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, lodów, soków wyciskanych ze świeżych owoców. Możliwość zamówienia lunch boxów przy wcześniejszych wylotach lub wyjazdach na wycieczki fakultatywne.

INFORMACJE DODATKOWE

www.otelmontecarlo.com Hotel przystosowany jest do potrzeb Gości niepełnosprawnych.

WARUNKI WJAZDOWE

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

CENA

Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Beds online

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Facilities

Sitting at only 160 metres from the beach, this hotel offers the perfect hub for anyone looking to spend his/hers days lazing around the beach and gathering sunshine. It even offers an outdoor pool, for the days when the sea isn't as calm and warm as it can be. Guests of the venue can start their day with a hearty meal at the breakfast buffet and then head out to either exploring the city, relaxing on the beach or for a small shopping spree at the Alanyum Shopping Mall, a 10-minute walk away. Those wanting to sample the rich and delicious traditional Turkish cuisine can find a number of local restaurants within a short stroll from the venue, while onsite there is a snack bar serving tasty appetizers and drinks.

Category

3

Address

10. Sk No:4 Oba Göl
ALANYA
E-mail: info@otelmontecarlo.com

Contact

Phone: 00902425140652
Booking phone: 902425174747
Fax number: 00902425143352

GPS

36.536778,32.03524


Mapa Hotelu Monte Carlo
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Monte Carlo

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Hotel
    3.8
  • Pokoje
    4.2
  • Wyżywienie
    4.4
  • Atrakcje
    i sport
    3
  • Obsługa
    5.2
HolidayCheck
Ocena Monte Carlo:
3.8 / 6

Dobry hotel dla niewymagających 2007-07-31
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    4.0

4.1
Monte carlo is o.k. 2008-06-03
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    3.7
  • Obsługa
    5.0

Hotel jak na *** naprwdę o. k. Blisko plazy, wokół mnóstwo sklepów, knajpek, lokalnych biur turystyc...
więcej

4.8
Bardzo fajny hotel, ale jedzenie kiepskie 2009-02-16
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.8

Ogólnie hotel sprawia dobre wrażenie. Obsługa jest sympatyczna i kompetentna. W hotelu jest czysto. ...
więcej

5.1
Bardzo udane wakacje i dobry hotel! 2009-08-06
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Hotel jak na 3 gwiazdki calkiem dobry 2009-08-24
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    4.5

4.6
Hotel spełniający 3 gwiazdki 2009-09-30
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.1
Czysty hotel, świetna kuchnia 2010-06-27
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.3

Pokoje są czyste,sprzątane codziennie, pyszne i urozmaicone jedzenie, przyjemna uśmiechnięta bosług...
więcej

5.1
Wypad z przyjaciółmi do Alany - Hotel Monte Carlo 2011-01-25
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.3

Polecam jak najbardziej. Wyjazd super udany. Hotel jak na swoją cenę w bardzo dobrym standardzie, al...
więcej

4.9
Monte Carlo, moja ocena 2011-06-26
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Niesamowita atmosfera hotelu Monte Carlo 2011-09-30
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Super hotel 2012-05-27
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

byliśmy w różnych hotelach 3,4 i 5 gwiazdkowych ale takiego świetnego jak ten hotel nigdy nie spotka...
więcej

6.0
Bardzo udany urlop 2012-09-10
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Bardzo udany urlop 2012-09-10
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Bardzo fajny hotel 2013-08-16
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    4.0

Zero animacji animator do zwolnienia !!! Jak na trzy gwizdki to całkiem całkiem, nie dla rodzin z dz...
więcej

4.2
Hotel OK! Ale... 2013-08-20
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    5.8

Brak animacji w hotelu. Animator bardzo słaby (maskara) na prośbę włączenia muzyki powiedział "nie c...
więcej

5.3
Hotel ok! 2013-09-02
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Nie polecam 2013-10-04
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    2.0

2.7
Nie polecam 2013-10-08
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

2.5
Ten hotel to totalna pomyłka! 2013-10-11
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

1.8
Doskonała lokalizacja hotelu 2013-11-15
Szczegóły oceny hotelu Monte Carlo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Wakacje w październiku na zakończenie sezonu urlopowego uważam za udane. Hotel po remoncie, pokoje ł...
więcej

6.0

Monte Carlo - możliwości zakwaterowania:

afr anex family room
afr anex family room
afr anex family room
asr anex standard room
asr anex standard room
fr family room
fr family room
sr standard room
sr standard room
sr standard room

Monte Carlo - Możliwości wyżywienia:


Monte Carlo - miasta wylotu:


Monte Carlo - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Monte Carlo? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00