cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Tuana, Wybrzeże Egejskie
1 / 42
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
26.08 - 02.09
już od 3842 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.10 - 28.10
już od 1754 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Club Tuana
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Club Tuana
star 5

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Fethiye
Ocena hotelu Club Tuana:
4.4 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 października 2019

Hotel Club Tuana w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 17 km od centrum Fethiye
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 45 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • sejf: w recepcji, za opłatą, płatność gotówką
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • minimarket 
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr 
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w barze, przy basenie
  • łącze internetowe: za opłatą
  • pralnia: za opłatą, płatność gotówką 
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie, niezadaszony 
  • sale konferencyjne: 2 

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

502

Kategoria lokalna

4,5 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: zewnętrzny
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • menu dla niemowląt 
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • wózek dla dzieci: za opłatą
  • bufet dla dzieci
  • miniklub
  • animacje dla dzieci
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka 
  • klub dla nastolatków 
  • animacje dla nastolatków 
  • minizoo

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness/siłownia
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • bodywork
  • indoor cycling
  • łucznictwo
  • minipiłka nożna
  • siatkówka, siatkówka plażowa
  • minigolf
  • squash
  • tenis stołowy
  • korty tenisowe: 5, sztuczny kort trawiasty
Płatne
  • sauna fińska
  • hammam
  • masaże
  • strefa spa: „THE SPA": płatność gotówką
  • siłownia
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • bodywork
  • indoor cycling 
  • łucznictwo
  • minipiłka nożna 
  • siatkówka
  • siatkówka plażowa
  • minigolf 
  • squash 
  • tenis stołowy 
  • tenis
  • korty tenisowe: 5, oświetlone
  • rowery
  • lekcje gry w tenisa
  • szkoła nurkowania PADI
  • snorkeling 
  • kanu
  • parasailing
  • rower wodny 
  • windsurfing
  • kitesurfing
  • surfing
  • żeglowanie
  • katamaran
  • nurkowanie
  • narty wodne
  • skutery wodne
  • łódka typu banan

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • karaoke
  • boccia
  • rzutki
  • bilard za opłatą
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 1-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój ekonomiczny DZZ2
  • 1-4 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 39 m2
  • widok na ogród
  • w bocznym budynku
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf
  • wanna lub prysznic
  • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
  • minibar: napoje bezalkoholowe, woda
  • telefon
  • TV sat.
  • radio
  • WC
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny FZX2
  • 2-5 os.
  • ok. 42 m2
  • widok na ogród
  • moskitiera
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2 €/dzień
  • sofa
  • wanna
  • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
  • minibar: napoje bezalkoholowe, woda
  • telefon
  • TV sat.
  • radio
  • WC
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 27 m2
  • balkon

  • wanna lub prysznic
  • WC
  • TV
  • klimatyzacja
  • suszarka do włosów
  • telefon
  • sejf
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-4 os.
  • balkon
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • TV
  • klimatyzacja
  • suszarka do włosów
  • telefon
  • sejf

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:30 - 11:30
  • obiad: 12:30 - 14:00, w formie bufetu
  • kolacja: 19:00 - 21:30, w formie bufetu
  • przekąski: 12:30 - 17:30, przekąski o północy: 23:00 - 00:00, ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • główna restauracja „VERANDA": rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, regionalna, śródziemnomorska, orientalna, turecka, dania z grilla, menu dla niemowląt, wymagana rezerwacja, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, wymagana rezerwacja, bufet dla dzieci, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, show cooking, popołudniowa herbata, 3 tury wydawania kolacji, z klimatyzacją, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „SULTAN ANADOLU RESTAURANT": rodzaje kuchni: turecka, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „IVRIZ RESTAURANT": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu
  • restauracja specjalistyczna „RISTORANTE ROMA": rodzaje kuchni: włoska, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu

  • bary i inne: 6
  •  bar na plaży „PALM BAR": 10:00 - 18:00
    bar przy zewnętrznym basenie „POOL BAR": 09:00 - 00:00
  • lounge bar „POSEIDON BAR": 11:00 - 00:00
  • bar „THE BAR"
  • bar w lobby „LOBBY BAR": 08:00 - 00:00
  • bar przekąskowy „ZOO BAR": 10:30 - 17:30

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka Gala

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Oludeniz

    Opis oferty:

    Fantastyczne wakacje, znakomita zabawa od rana do wieczora w bardzo dobrze wyposażonym i świetnie utrzymanym kompleksie hotelowym, położonym w wielkim ogrodzie. Hotel leży bezpośrednio przy plaży; pomost to miejsce, skąd można podziwiać przepiękne zachody słońca. Alternatywą dla plaży są baseny, w tym jeden ze zjeżdżalniami, i brodziki dla dzieci. Niskie, zadbane budynki hotelowe otoczone są wypielęgnowanym, zielonym ogrodem. Mocną stroną hotelu są animacje z zabawami i zajęciami sportowymi. Goście doceniają obfite i urozmaicone posiłki w ramach pakietu ultra all inclusive. Hotel cieszy się znakomitymi opiniami, jest rekomendowany nawet najbardziej wymagającym Klientom.

    POŁOŻENIE:

    ok. 17 km od FETHIYE, ok. 30 km od centrum Oludeniz; ok. 45 km od portu lotniczego w Dalaman; przystanek lokalnych minibusów naprzeciwko hotelu (Fethiye).

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, blisko brzegu głęboka woda, pomost bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 1993 r., odnowiony w 2009 r., 459 pokoi, 28 budynków, 1 piętro; w budynku głównym: przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne dania wegetariańskie, restauracje á la carte, obsługa kelnerska (wymagana wcześniejsza rezerwacja): Zeugma - turecka, Ivriz - ryby, owoce morza, La Sera - włoska; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci; 6 barów, w tym: w lobby, przy basenie i w dyskotece, kantor; centrum konferencyjne dla 800 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: fotograf, kawiarenka internetowa, room-service, opiekunka do dziecka, pralnia, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    club:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 27-30 m², ładnie urządzony, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, minibar (napoje chłodzące na powitanie), sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    baseny, słodka woda: ok. 1000 m², gł. 1,6-2,2 m, 2 brodziki dla dzieci, słodka woda: gł. ok. 0,5 m i basen z 3 zjeżdżalniami dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; aerobik, koszykówka, siatkówka, boule, kajaki, rzutki, centrum fitness, minigolf; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-7 lat), maxiklub (8-12 lat), dyskoteka, amfiteatr, animacje dla dorosłychi dzieci; za opłatą: 5 kortów tenisowych, konsola do gier, bilard, sporty wodne na plaży: narty wodne, nurkowanie, parasailing; centrum spa: sauna, łaźnia turecka; płatne: zabiegi na twarz i ciało, masaże.ULTRA ALL INCLUSIVE 24H: śniadanie (7.00-10.30), późne śniadanie (10.30-11.30), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w snack-barze (12.30-17.30); kawa, herbata i ciastka w wyznaczonym barze (16.00-17.00); nocne przekąski w wyznaczonym barze (23.00-24.00); napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe całodobowo w wybranym barze; raz na pobyt kolacja w wyznaczonych restauracjach á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

    KONTAKT:

    0090/2526336316, www.majesty.com.tr


    Rainbow

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel otoczony pięknymi ogrodami z drzewami pomarańczowymi. Znajduje się w odległości ok. 17 km od centrum turystycznego miasta Fethiye oraz ok. 42 km od lotniska w Dalamanie. Przed hotelem znajduje się przystanek lokalnego autobusu.
    Plaża:

    Bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej, prywatnej plaży. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe dostępne bezpłatnie. Zalecane obuwie ochronne.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja 24 h, lobby, sala telewizyjna, restauracja główna, 3 restauracje a'la catre (wymagana rezerwacja): włoska, zowocami morza(bezpłatne dla Gości)i turecka (płatna, ok. 10 EUR/os.). Dwa baseny, jeden z 3 zjeżdżalniami (czynne w określonych godz.). Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe dostępne bezpłatnie. Dla najmłodszych: dwa brodziki, zjeżdżalnie, plac zabaw, mini zoo. Ponadto: dyskoteka na świeżym powietrzu.
    Pokoje:

    Hotel składa się z części Park i Club. W sumie 502 pokoje w 24 budynkach zlokalizowanych w pięknym ogrodzie. Pokoje standard Park (standard porównywalny do 4*)o pow. ok. 18-24 m2 dla max. 3 os. wyposażone w: łazienkę z wanną i/lub prysznicem oraz suszarkę do włosów, indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV Sat., telefon sejf (płatny ok. 2 EUR/dzień), minibar (uzupełniony w dniu przyjazdu, dalsza konsumpcja płatna) oraz balkon. Pokoje standard Club o pow. ok. 27-30 m2 dla max 3 os. dorosłych lub 2 os. dorosłych i 2 dzieci na dostawkach (możliwa dostawka w formie rozkładanej sofy), wyposażenie jak w standard Park. Dostępne także pokoje rodzinne Club o pow. ok. 43 m2, dla max. 4 os. dorosłych i dziecka na dostawce (sofy lub pojedyncze łóżka) z dwoma sypialniami.
    Wyżywienie:

    Ultra All Inclusive: śniadanie (07:00-10:30), późne śniadanie (10:30-11:30), lunch (12:30-14:00), obiadokolacja (19:00-21:30). Przekąski w ciągu dnia (12:30-17:30), lody (11:00-17:30), podwieczorek (15:00-17:00), nocna przekąska (23:00-24:00), nocne kanapki (01:00-02:00). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe oraz część alkoholi importowanych dostępne 24 h w wybranym barze, w pozostałych w godzinach otwarcia. Dodatkowo płatne: pozostałe importowane napoje alkoholowe, soki ze świeżych owoców.
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel oferuje bogaty program animacyjny. W ciągu dnia zabawy przy basenie, aqua aerobik, lekcje tańca, wieczorne show. Ponadto: tenis, boisko do koszykówki, siatkówka plażowa, siłownia, tenis stołowy, mini piłka nożna, mini golf, łucznictwo, rzutki, boccia, szachy. Dodatkowo płatne: centrum SPA, bilard, sporty wodne na plaży
    Internet:

    Internet Wi-Fi dostępny bezpłatnie w lobby oraz w pokojach.
    Kategoria lokalna:

    *****
    Strona www:

    www.clubtuana.com.tr
    Naszym zdaniem:

    Doskonały hotel położony z dala od zgiełku, pośród pięknego ukwieconego ogrodu. Bogaty program animacyjny oraz wysoki standard świadczonych usług decydują o popularności tego hotelu wśród Klientów. Polecamy szczególnie rodzinom z dziećmi z uwagi bogatą ofertę atrakcji dla najmłodszych. Formuła wioski wakacyjnej gwarantuje wesołą, zrelaksowaną atmosferę.
    Opinie klientów:

    Klienci oceniają ten hotel na 5.5/6. Sprawdź opinie:
    Program

    Dzień 1
    Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, pozostałych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
    Uprzejmie informujemy że od dnia 26.04.2019 w Turcji przestaną być honorowane banknoty o nominale 500 EUR. W związku z tym nie będzie możliwości opłacania pakietów płatnych pilotowi oraz wycieczek lokalnych banknotami o tym nominale. Prosimy o poinformowanie Klientów.
    Wycieczki lokalne

    EFEZ
    Jedno z najlepiej zachowanych starożytnych miast świata. Wycieczka do Efezu to prawdziwa podróż w objęcia kultury greckiej i rzymskiej oraz do korzeni chrześcijaństwa. Miasto było ośrodkiem kultu bogini Artemidy, prężnie działającym miastem portowym i centrum handlu. Za panowania Rzymian wzniesiono tu świątynie ku czci cesarzy: Domicjana, Trajana i Hadriana. Niesamowite miejsce, którego kamienie pamiętają filozofa Heraklita, a zbocza góry Pion niosą echo wystąpień Św. Pawła. Zgodnie z wierzeniami okolice Efezu to także ruiny bazyliki z grobem św. Jana Ewangelisty oraz Dom Marii - Matki Jezusa, gdzie spędziła ostatnie lata życia. Wśród najczęściej odwiedzanych zabytków i atrakcji turystycznych Turcji w 2012 r., Efez ustąpił miejsca jedynie Muzeum Hagia Sophia i Pałacowi Topkapı. Podczas wycieczki zwiedzą Państwo: antyczne miasto Efez, Meryemana (Dom Marii Matki) oraz ruiny Świątyni Artemidy.
    Cena ok. 64 EUR - z regionu Fethiye oraz Hisaronu, ok.60 EUR - z regionu Marmaris.

    NOC TURECKA
    Tradycyjny wieczór turecki w baśniowej krainie tańca i śpiewu. W tę noc dziedziniec XVI-wiecznego karawanseraju w Marmaris wypełni tłum gości, zapach tureckiej kuchni oraz dźwięki tradycyjnej muzyki. Wśród atrakcji: tańce brzucha, wirujący derwisze i inne tańce regionalne.
    Cenaok. 30 EUR - z regionu Marmaris.

    HAMAM
    To idealne miejsce dla Turystów pragnących połączyć przyjemne z pożytecznym - zrelaksować się i jednocześnie zadbać o urodę całego ciała. W czasie zabiegów w łaźni tureckiej (masaż w pianie, peeling specjalną rękawicą) można odpocząć i w pełni się odprężyć. Polecamy zwłaszcza na początku urlopu, peeling dodatkowo przyspieszy opaleniznę.
    Cena ok. 25 EUR - z regionu Fethiye oraz Marmaris.

    PAMUKKALE
    Ten turecki cud przyrody znajduje się na terenie Parku Narodowego i został umieszczony na Liście Światowego Dziedzictwa Przyrody UNESCO. Fantastyczne wapienne tarasy, wodospady i gorące źródła królują nad terenami zachodniej Anatolii. Obecny wygląd Pamukkale to efekt trwającego od 14 tysięcy lat procesu osadzania się soli wapnia wytrącanych z wód mineralnych. Nazywane są "Bawełnianym Zamkiem" - białe, kaskadowo ułożone baseny z daleka rzeczywiście wyglądają jak kłębki wełny.
    Cena ok.50 EUR - z regionu Fethiye oraz Marmaris.

    DALYAN
    Wspaniała wyprawa do Dalyanu - niezwykłego miejsca, gdzie spotykają się i mieszają ze sobą flora i fauna typowe dla wód słodkich i słonych. Wynikiem tego spotkania dwóch, zwykle odrębnych światów jest niezwykłe bogactwo, przyrodniczy raj, którego piękno przyciąga turystów wszystkich narodowości. Z autokaru przesiądziemy się na łódkę i popłyniemy do pierwszego punku naszej wycieczki jakim są kąpiele błotne i siarczanowe. Po lunchu wyruszymy w dalszy rejs, naturalnym kanałem łączącym morze z jeziorem Koycegiz. W ten sposób docieramy do miejsca, stanowiącego jeden z najbardziej rozpoznawalnych widoków Turcji - wykute w skale grobowce licyjskie. W końcu dopłyniemy do Żółwiej Plaży - miejsca, w którym zagrożone wyginięciem żółwie morskie składają jaja. Tam przerwa na pływanie i plażowanie.
    Cena ok. 37 EUR - z regionu Fethiye, ok.40 EUR - z regionu Marmaris.

    NURKOWANIE
    Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie pomiędzy nurkowaniami lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
    Cena ok. 50 EUR - z regionu Fethiye iMarmaris.

    JEEP SAFARI
    Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki - ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay.
    Cena ok.28 EUR - z regionu Fethiye,
    ok. 30 EUR - z regionu Marmaris.

    RAFTING
    Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
    Cena ok.55 EUR - z regionu Fethiye iMarmaris.

    MORSKA WYPRAWA
    Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek.
    Cena ok. 20 EUR - z regionu Fethiye iMarmaris.

    WYSPA KLEOPATRY
    Niesamowity całodniowy rejs po turkusowych wodach zatoki Gökova do przepięknej Wyspy Kleopatry, słynącej z unikatowych na skalę światową plaż. Legenda głosi, że niespotykany nigdzie indziej poza Egiptem piasek został tu przewieziony statkami na polecenie Marka Antoniusza dla swojej ukochanej Kleopatry. W cenę wycieczki wliczone są: transfer z hotelu do portu i z powrotem, śniadanie, lunch oraz przerwa kawowa z przekąskami. Liczne przerwy na pływanie (warto wziąć rurkę i maskę do snorkelingu) oraz możliwość kąpieli błotnych.
    Cena ok. 35 EUR - z regionu Marmaris.

    PARAGLIDING
    Możliwość tandemowego skoku z paralotnią, w towarzystwie doświadczonego instruktora. Podczas lotu podziwiać można niesamowite widoki na okolicę z lotu ptaka - piękne plaże, zatoki oraz lazur roztaczających się wód.
    Cena ok. 105 EUR - z regionu Fethiye, ok. 130 EUR - z regionu Marmaris.

    RODOS
    - czyli Wyspa Słońca to niewątpliwie miejsce, w którym można poczuć prawdziwą, grecką atmosferę i tym samym podczas jednego urlopu zobaczyć dwa kraje. Po ok. 2,5 godzinnym rejsie zapraszamy na spacer po porcie oraz odwiedzenie miejsca, w którym znajdował się jeden z cudów starożytnego świata - Kolos Rodyjski. Zachęcamy również do obejrzenıa Pałacu Wielkich Mistrzów - jednego z najbardziej imponujących zabytków na Rodos. Na wyspie zachowały się też obiekty z okresu panowania tureckiego tj: Meczet Sulejmana Wspaniałego, łaźnie tureckie oraz biblioteka osmańska posiadająca w swoich zbiorach cenne manuskrypty islamskie. Spacerując po Rodos nie można nie ulec czarowi malowniczych, wąskich uliczek oraz tętniących życiem greckich tawern, gdzie można spróbować wyśmienitych, lokalnych przysmaków.
    Cena z regionu Fethiye ok. 70 EUR, z regionu Marmaris ok. 57 EUR.

    SAKLIKENT
    - czyli najdłuższy wąwóz w tej części Turcji liczący ok. 18 km długości oraz 300 metrów wysokości. Został on uformowany przez spływająca z gór Taurus rzekę Eşen. Podczas wycieczki zapraszamy na spacer po tym malowniczym miejscu, które zostało odkryte stosunkowo niedawno. Orzeźwiająca woda oraz niesamowite formacje skalne z pewnością sprawią, że będzie to niezapomniane przeżycie. Następnie udamy się na obiad do resturacji Yaka Park, gdzie można skosztować m.in. świeżego pstrąga. Po lunchu zapraszamy na zwiedzanie miasta Tlos - jednego z najstarszych i najważniejszych ośrodków starożytnej Licji. Zachwyca ono do dziś rzesze turystów swoim położeniem na stromym, skalnym urwisku. W Tlos możemy podziwiać bardzo dobrze zachowane ruiny antycznego miasta takie jak: teatr, stadion, termy czy grobowce licyjskie charakterystyczne dla tego regionu Turcji.
    Cena z regionu Fethiye ok. 37 EUR.

    Uwaga!
    Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.
    Inne

    TURCJA EGEJSKA informacje ogólne (Marmaris)

    Waluta

    TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
    Napiwki

    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwki. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
    Czas
    + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
    Język urzędowy:
    turecki
    Orientacyjne ceny

    Pizza ok.20 TL woda 1,5l. ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok.9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować.
    Poczta

    Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych z przyklejonym znaczkiem w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
    Elektryczność

    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów. Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
    W regionie

    Marmaris

    Jeden z najpopularniejszych kurortów egejskiego wybrzeża Turcji znany z największego, malowniczego portu jachtowego i bogatego życia nocnego. Doskonałe położenie, piękne widoki i mnóstwo zieleni czynią z Marmaris doskonałe miejsce do wypoczynku i zwiedzania. Stąd blisko do Efezu, Pamukkale czy Dalyanu, a nawet na grecką wyspę Rodos na którą katamaranem płynie się zaledwie 60 min.
    Oludeniz

    Oludeniz jest bardzo znanym i popularnym miejscem wypoczynkowym. Po pierwsze położone jest przy zdecydowanie najpiękniejszej i najczęściej fotografowanej plaży w Turcji. Po drugie uznawane jest za jedno z najlepszych miejsc na świecie do uprawiania paraglidingu. Podczas lotu paralotnią podziwiać można przepiękne widoki na lagunę oraz unikalne zatoczki.
    Fethiye

    Położone w miejscu antycznego miasta Telmessos, którego ruiny podziwiać można podczas spacerów wzdłuż wybrzeża. Obecnie jest ono jednym z najbardziej popularnych centrów turystycznych w Turcji przyciągając co roku rzesze turystów z całej Europy.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Gdańskaoraz Poznania. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na
    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa dostępna jest w systemie travella i kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego w systemie rezerwacyjnym Travella maksymalnie na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. Uzyskana wiza wydawane jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie.
    Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
    Uwaga!
    Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
    Uwaga!
    Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.
    Wizy

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowegonajpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. Uzyskana wiza wydawana jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie.
    Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
    Uwaga:
    Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z opiekunem rezerwacji lub agentem, u którego dokonywałeś zakupu wycieczki.
    Uwaga!
    Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Fethiye Kompleks zlokalizowany w pięknym zielonym ogrodzie tuż przy piaszczystej plaży, zachęca do letniego wypoczynku. Najmłodsi będą się świetnie bawić na zjeżdżalniach wodnych, dyskotece bądź w miniklubie. Liczne atrakcje przygotowane dla gości, rozbudowane zaplecze sportowe, inspirujące animacje, sprawią że wakacje będą niezapomniane.

    Kategoria lokalna

    5*HV

    Data otwarcia

    1993 r. Odnowiony w 2009 r.

    Położenie

     Yaniklar, 17 km od Fethiye, 45 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 120 000 m2. Na terenie hotelu znajdują się 4 restauracje, 6 barów, 2 sale konferencyjne, baseny odkryte, 3 zjeżdżalnie wodne.

    Plaża

    Posiada certyfikat Blue Flag. Przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 200 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki - bezpłatne.

    Pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację centralną w części Club, indywidualną w części Park, sejf (płatny ok. 12€/tydzień), minibar (bezpłatny, uzupełniony w dniu przyjazdu), wannę, prysznic, suszarkę, telefon, TV, balkon. Typy pokoi: w części Club Tuana: pokoje standardowe club dla max 4 os. pokoje dla niepełnosprawnych dla max 4 os. pokoje rodzinne club (2 sypialnie oddzielone drzwiami) w części Park Tuana: pokoje standardowe park dla max 3 os. pokoje rodzinne park (2 sypialnie oddzielone drzwiami)

    Wyżywienie

    restauracja główna, 3 restauracje a la carte, kilka barów (m.in. lobby bar, disco bar) Ultra All Inclusive (07:00-24:00) Formuła UAI zawiera:  śniadanie (07:00-10:30), późne śniadanie (10:30-11,30), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30), w formie bufetu w restauracji głównej oraz późny posiłek (23:00-00:00) przekąski, podwieczorek i lody w wyznaczonych barach lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe pakiety dla nowożeńców (bezpłatne, na życzenie) pakiety urodzinowe (bezpłatne, na życzenie) Formuła AI nie zawiera:  wysokojakościowych alkoholi, soków ze świeżych owoców, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych. Restauracje a la carte - trzy wizyty w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja. turecka "Sultan", włoska "Ristorante Roma", owoce morza "Ivriz".  INTERNET bezpłatne Wi-Fi w lobby płatna kawiarenka internetowa Z MYŚLĄ O DZIECIACH mini klub dla dzieci w wieku 4-7 i 8-12 lat dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna place zabaw, brodzik, zjeżdżalnia wodna krzesełka dla dzieci w restauracji głównej łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) opiekunka dla dzieci AKTYWNIE I ANIMACYJNIE W cenie: siłownia, sauna, łaźnia turecka, 5 kortów tenisowych, rakiety i piłki do tenisa, oświetlenie kortów (do godz. 22:00), tenis stołowy, rzutki, szachy, minigolf, siatkówka, siatkówka plażowa, koszykówka, mini boisko do piłki nożnej, aerobik, animacje, dyskoteka. Płatne: sejf w recepcji (ok. 12€/tydzień), pralnia, salon piękności, centrum SPA, jacuzzi, masaż, lekcje tenisa, bilard, sporty wodne na plaży.  DZIECKO POBYT GRATIS: 1.Dziecko do 14 lat pobyt gratis.  

    Aktualizacja opisu

    2015.10.09, g. 14:17


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Dalaman, Turcja

    Położenie

    do centrum Fethiye ok. 17 km (3 razy dziennie transfer za opłatą), lotnisko w Dalamanie oddalone ok. 33 km. Uwaga: Connected Service w języku polskim.

    Plaża

    bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej plaży (zalecane obuwie kąpielowe). Leżaki, parasole, materace i ręczniki na plaży i przy basenie w cenie.

    Wyposażenie

    502 pokoje rozmieszczone w wielu 3-piętrowych budynkach szeregowych położonych w rozległym ogrodzie. Hotel posiada lobby z recepcją, restaurację z tarasem, 3 restauracje a'la carte (włoska, rybna, turecka; raz na pobyt w cenie, rezerwacja), bary, sklepiki i punkty usługowe. W ogrodzie znajdują się baseny ze zjeżdżalniami i taras słoneczny. Hotel akceptuje karty Visa i Master.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-3A) w części Park, minibar (napoje bezalkoholowe w dniu przyjazdu), klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV-SAT, telefon, łazienka z prysznicem, WC, suszarka, balkon, od strony parku. Pokoje wariant ekonomiczny (A2-3S) wyposażone jak A1-3A. Pokoje dwuosobowe (A1-3B) w części Club, przestronniejsze, łazienka z wanną, klimatyzacja sterowana centralnie, balkon, poza tym wyposażone jak A1-3A. Pokoje rodzinne (A2-4C) ok. 39 m2, w części Park, dwa pomieszczenia, łazienka z wanną, balkon od strony parku. Pokoje rodzinne (A2-4D) ok. 43 m2, w części Club, dwa pokoje połączone drzwiami, poza tym wyposażone jak A1-3B.

    Dzieci

    baseny dla dzieci ze zjeżdżalniami, klub dla dzieci w wieku 4-7 i 8-14 lat (w określonych godzinach), plac zabaw, minidisco, animacje, opiekunka do dziecka (na zapytanie, za opłatą).

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka, kursy tańca, nauka języka tureckiego.

    Dostęp do internetu

    WiFi w lobby w cenie. Kącik internetowy za opłatą.

    Sport

    aerobik, koszykówka, siatkówka plażowa, strzelanie z łuku, siłownia, strzelanie z wiatrówki, mini piłka nożna, tenis stołowy, rowery wodne, 5 kortów tenisowych z oświetleniem. Za opłatą bilard i sporty wodne na plaży.

    Wellness

    sauna, łaźnia turecka. Za opłatą masaże.

    All Inclusive 24H

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne całą dobę. W ciągu dnia przekąski. Po południu kawa, herbata, ciasto, lody. Przekąska o północy.

    Wcześniej = taniej

    do 31.01.16 20% zniżki, do 29.02.16 15% zniżki, do 30.04.16 12% zniżki.

    Dla dzieci

    2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Polecamy

    • bezpośrednio przy plaży
    • klubowy charakter
    • dużo atrakcji sportowych
    • i dla dzieci


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Club Tuana
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Club Tuana

    4.4
    polecam

    Na dość wysokim poziomie. Ładne budynki, wnętrza ogólnodostępne, pokoje trochę zniszczone. Baseny, zjeżdżalnie, brodziki okey. Ogólnie dla dzieci sporo się działo, był klub z opiekunami i animacje przez cały dzień. Bogaty all, urozmaicone jedzenie, dobre alkohole. Ogólne wrażenia pozytywne, szkoda tylko tych pokoi na tak dobry hotel.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      4.4
    • Wyżywienie
      5
    • Atrakcje
      i sport
      5.3
    • Obsługa
      5.1
    HolidayCheck
    Ocena Club Tuana:
    5 / 6

    Hotel dla rodzin 2007-11-13
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.8

    Bardzo dory hotel. Godny polecenia. Cena adekwatna. Powyzej oczekiwań. dlamrodzin z dziecmi, ale tez...
    więcej

    5.4
    Wspaniałe lenistwo z dziećmi 2008-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.0

    Spędziliśmy tu dwa wspaniałe tygodnie z dzieckiem i znajomą parą ( również z dzieckiem). Polecam. H...
    więcej

    5.5
    Hotel super, 2009-06-10
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.6
    Bardzo przyjemne wakacje z rodzinką 2009-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      2.5

    4.9
    Góry wyrastające z morza 2009-10-12
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Majesty raz jeszcze 2011-05-17
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Kulinarna nuda 2011-05-25
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      3.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.8

    Dlaczego nuda? Poniewaz dobra pizza i spaghetti to troche malo, by wyzej ocenic wyzywienie w tym hot...
    więcej

    5.1
    Dzisiaj wróciłam i szczerze polecam 2011-06-20
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Wspaniałe wakacje dla rodzin z dziećmi 2012-04-25
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.5

    Byliśmy w tuanie 2 razy z dwójką dzieci.wiek 2 i 4 . Doskonały hotel pod prawie każdym względem.Jed...
    więcej

    5.5
    Znakomity na majówkę! 2012-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Zadbany, rodzinny hotel, ale bez fajerwerków. 2012-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Hotel ładnie położony, ale odradzam 2012-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      2.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      3.8

    Hotel ładnie położony- jest tu piękny widok na góry i morze. Jednak sama plaża kamienista i mało at...
    więcej

    3.8
    Więcej tam nie wrócę. 2012-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.5

    Hotel rozłożony na dużym terenie, malowniczo położony. Same pokoje małe, brudne. Bardzo leniwi praco...
    więcej

    4.3
    Hotel z piękną zielenią, ale nic więcej. 2012-11-12
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      1.3

    Generalnie sam hotel nie jest zły... wszystkie braki rekompensuje zieleń. Jednak obsługa masakra. ...
    więcej

    3.4
    Odradzam ten hotel, nie warty tych pieniędzy. 2013-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.0

    3.3
    Fajny hotel z małymi mankamentami 2013-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      3.6
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      3.7
    • Obsługa
      5.3

    Napisze tylko o mankamentach tego hotelu. 1) Brak klimatyzowanej restauracji oraz klimatyzowanego b...
    więcej

    4.6
    Piękny resort, wspaniały wypoczynek.! 2013-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    SUPER, SUPER, SUPER. Polecam wszystkim ! Hotel jest wspaniały pod każdym względem, byłam już w nim...
    więcej

    5.6
    Hotel dla rodzin z dziećmi 2014-05-25
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      3.5

    Hotel dla Rosjan, i rodzin z dziecmi, przy basenie gwarno,glosna muzyka, dzieci w basenie dla dorosl...
    więcej

    4.0
    W życiu nie wróciłem tak rozczarowany z wakacji. 2014-07-02
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.0

    3.7
    Same fakty, każdy niech sam oceni 2014-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Club Tuana:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    3.2

    Club Tuana - możliwości zakwaterowania:

    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    CLUB STANDARD ROOM WITH BALCONY SINGLE USE
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    PROMO PARK STANDARD ROOM WITH BALCONY SINGLE USE
    PARK FAMILY ROOM WITH BALCONY
    PARK STANDARD ROOM WITH BALCONY
    PROMO CLUB STANDARD ROOM WITH BALCONY
    CLUB STANDARD ROOM WITH BALCONY
    PROMO CLUB STANDARD ROOM WITH BALCONY SINGLE USE
    PROMO PARK STANDARD ROOM WITH BALCONY
    PARK STANDARD ROOM WITH BALCONY SINGLE USE
    CLUB FAMILY ROOM WITH BALCONY

    Club Tuana - Możliwości wyżywienia:


    Club Tuana - miasta wylotu:


    Club Tuana - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Club Tuana? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00