cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Magnific, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Magnific, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Magnific, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Magnific, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Magnific, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Magnific, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Magnific, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Magnific, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Magnific, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Magnific, Wybrzeże Egejskie
1 / 10
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
19.09 - 26.09
już od 2659 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
06.10 - 13.10
już od 2579 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Magnific
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Magnific
star 4

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Bodrum
Ocena hotelu Magnific:
4.3 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Magnific:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 października 2019

Hotel Magnific w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Bodrum

Opis oferty:

Położony w samym centrum miejscowości Gumbet, słynącej z szalonego życia nocnego. Komfortowy i bardzo stylowy, wyposażony we wszystko, co potrzebne do udanego wypoczynku, chwalony za doskonałą jakość obsługi. Przepięknie zaprojektowany basen w palmowym ogrodzie zapewnia pełen relaks przed wieczorną zabawą. Idealny dla osób chcących w pełni skorzystać z licznych atrakcji słynnego tureckiego kurortu.

POŁOŻENIE:

w centrum rozrywkowej miejscowości GUMBET, ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 2 km do centrum Bodrum; ok. 45 km od portu lotniczego Bodrum-Milas; przystanek autobusowy przy hotelu (Bodrum).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu; bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, nowoczesny i stylowy, zbudowany w 1987 r., odnowiony w 2011 r., 176 pokoi w 11 dwupiętrowych budynkach; przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja; restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci; restauracja á la carte Kebap House przy plaży - obsługa kelnerska, kuchnia turecka, bar w lobby, bar przy basenie, bar przy plaży; taras z widokiem na morze, ogród palmowy, kantor, centrum konferencyjne, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², zadbany i stylowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), minibar (woda na powitanie), sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1100 m², gł. 1,7-1,8 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,7 m; bezpłatne parasole, leżaki, materace, ręczniki; tenis stołowy, siłownia, bilard, kajaki, rowery wodne; centrum soft spa: bezpłatnie: sauna, hammam; płatne: masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.00­-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze przy basenie (10.00-24.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2523195360.,

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 13 lat serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Bodrum

Opis oferty:

Położony w samym centrum miejscowości Gumbet, słynącej z szalonego życia nocnego. Komfortowy i bardzo stylowy, wyposażony we wszystko, co potrzebne do udanego wypoczynku, chwalony za doskonałą jakość obsługi. Przepięknie zaprojektowany basen w palmowym ogrodzie zapewnia pełen relaks przed wieczorną zabawą. Idealny dla osób chcących w pełni skorzystać z licznych atrakcji słynnego tureckiego kurortu.

POŁOŻENIE:

w centrum rozrywkowej miejscowości GUMBET, ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 2 km do centrum Bodrum; ok. 45 km od lotniska Bodrum-Milas; przystanek autobusowy przy hotelu (Bodrum).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu; bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, nowoczesny i stylowy, zbudowany w 1987 r., odnowiony w 2011 r., 176 pokoi w 11 dwupiętrowych budynkach; przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja; restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci; restauracja á la carte Kebap House przy plaży - obsługa kelnerska, kuchnia turecka, bar w lobby, bar przy basenie; taras z widokiem na morze, ogród palmowy, kantor, centrum konferencyjne, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², zadbany i stylowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), minibar (woda na powitanie), sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1100 m², gł. 1,7-1,8 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,7 m; bezpłatne parasole, leżaki, materace, ręczniki; tenis stołowy, siłownia, bilard, kajaki, rowery wodne; centrum soft spa: bezpłatnie: sauna, hammam; płatne: masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.00­-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze przy basenie (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2523195360,

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Mapa Hotelu Magnific
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Magnific

4.3
polecam

Fajny hotel, idealnie położony i przy plaży i w centrum Gumbet. Pokoje ładne, plaża przy hotelu, co prawda wąska. Na plaży dużo sportów wodnych. Polecam flying fish - niezapomniane przeżycie :)

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.3
zdecydowanie polecam

Super miejsce dla osób młodych i rozrywkowych, dobre trzy gwiazdki jak na to co widziałam juz w Turcji. Mały basenik na terenie, blisko też do plaży, ale największym jak dla mnie atutem jest mega imprezownia zaraz pod oknami, nie trzeba jeżdzić nie wiadomo gdzie żeby zaliczyć jakiś klub :-)

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Magnific:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Hotel
    3.2
  • Pokoje
    3.4
  • Wyżywienie
    4.1
  • Atrakcje
    i sport
    3.4
  • Obsługa
    4.2
HolidayCheck
Ocena Magnific:
3.3 / 6

Nieprzespane noce i brak relaksu 2012-06-23
Szczegóły oceny hotelu Magnific:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    2.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    2.8

Hotel położony blisko plaży.Dobre jedzenie i tyle plusów.Dobijają głośne noce -do 4 rano,bez zatycze...
więcej

3.7
Przyjemny pobyt dla młodych 2012-06-30
Szczegóły oceny hotelu Magnific:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Koszmar minionego lata. 2013-10-20
Szczegóły oceny hotelu Magnific:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.2
Dla kochających hałas i nocne rozrywki 2014-05-04
Szczegóły oceny hotelu Magnific:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

3.8
Hotel dobry dla każdego - polecam 2014-08-25
Szczegóły oceny hotelu Magnific:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Hotel dla osób które mają problem z zaśnięciem 2015-06-08
Szczegóły oceny hotelu Magnific:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    6.0

Hotel dla ludzi mających problemy z zasypianiem bo do dyskotek jest niedaleko ;) a głośna muzyka zac...
więcej

5.2

Magnific - możliwości zakwaterowania:

Pok. superior 2 os.+1 dost.
Pok. superior 2 os.
Pok. superior 1 os.

Magnific - Możliwości wyżywienia:


Magnific - miasta wylotu:


Magnific - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Magnific? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00