cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sun City, Słoneczny Brzeg
1 / 31
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
23.05 - 26.05
już od 299 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.06 - 07.06
już od 299 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sun City
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Sun City
star 3

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Sun City:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 maja 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 czerwca 2021

Hotel Sun City w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Burgas

lokalizacja

Słoneczny Brzeg, 4 km od Nessebaru, 28 km od lotniska w Burgas. Hotel usytuowany na powierzchni 4 500 m2.

kategoria organizatora

3*

kategoria lokalna

3*

Data otwarcia

2004 r. Odnowiony w 2017 r Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 2 bary, pralnia (płatna), sejf w recepcji (płatny), basen odkryty.

internet

- Wi-Fi w hotelu bezpłatne - Kawiarenka internetowa płatna

plaża

300 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole, leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację indywidualną, telefon, TV, minilodówkę (pusta), łazienkę (prysznic, WC, suszarka do włosów - do wypożyczenia w recepcji), balkon. Typy pokoi: w 5 budynkach: - pokoje standardowe - apartamenty

Wyżywienie

- restauracja, 2 bary

śniadanie i obiadokolacja

- śniadanie (07:30-10:00), kolacja (18:30-21:00) - wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-00:00) - śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:00-14:30), kolacja (18:30-21:00) - wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

- brodzik - krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne, na zamówienie przed przyjazdem)

płatne

- masaż - tenis stołowy, bilard

Aktualizacja opisu

04.12.2019 16:43

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy


Opis hotelu Sun City według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel w kategorii lokalnej 3*, wybudowany w 2004 roku, odnowiony w 2013. W jego skład wchodzi 5 oddzielnych budynków,w niskiej zabudowie 3-4 piętrowej. Hotel położony jest w cichym i spokojnym regionie Słonecznego Brzegu, w odległości jedynie ok. 10 minut  od piaszczystej i publicznej plaży (ok.450m) i centrum kurortu z licznymi barami, dyskotekami i sklepami. Serwis plażowy płatny dodatkowo. Bardzo dogodne położenie względem miasta Nessebar (ok. 7 km). Blisko  hotelu znajduje się przystanek autobusowy, z którego można łatwo dostać się do miasta Nessebar wpisanego na listę Światowego Dziedzictwa (odległość jedynie7 km). Jedynie 300 m od hotelu znajduje się park wodny „Action aquapark”. 

Do dyspozycji gości:

oddzielna recepcja oferująca takie usługi jak – sejf (platny dodatkowo), kantor, informacja, prasowanie, czyszczenie na sucho, wynajem samochodu, usługi medyczne; kawiarenka internetowa i Wi-Fi na terenie hotelu bez opłaty, bar z TV, bar przy basenie, sky bar, restauracja główna z tarasem, z miejscami dla 120 osób (80 wewnątrz i 40 na zewnątrz) serwująca posiłki kuchni bułgarskiej i międzynarodowej (koszt kolacji to ok. 10 lv/os.dorosła, 5 lv/dziecko); parking (bez opłaty, dostępna jest mała liczba miejsc parkingowych

Pokoje:

Liczba pokoi – 105. Wszystkie pokoje wyposażone w łazienkę (prysznic, WC), klimatyzację, lodówkę, TV sat, telefon, balkon lub taras. Pokoje 2 os. z możliwością 1 dostawki dla dziecka lub osoby dorosłe; pokój dla 4 osób (ok. 60 m2) składające się z 2 pomieszczeń (pokój dzienny i sypialnia), balkon. Hotel posiada 2 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (na parterze).

Wyżywienie:

Dwa posiłki – śniadania i obiadokolacje serwowane w formie bufetu lub all inclusive – 3 posiłki w ciągu dnia: śniadania, obiady i kolacje; wybrane napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne

Sport i rozrywka:

basen,  leżaki i parasole (bez dodatkowej opłaty), bilard i tenis stołowy (płatne dodatkowo), l,  sporty wodne na plaży (płatne dodatkowo)

Dla dzieci:

oddzielny brodzik, plac  zabaw, łóżeczko dla dziecka poniżej 2 roku życia (płatne dodatkowo ok. 5 BGN/dzień 



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Bułgaria/Słoneczny Brzeg

Kategoryzacja hotelu

kategoria lokalna 3* kategoria Exim Tours 3*

Położenie

Słoneczny Brzeg - W pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje, przystanek autobusowy - ok. 200 m Aquapark - ok. 300 m od plaży - ok. 7 km Nessebar - ok. 27 km od lotniska

Plaża

- piaszczysta, publiczna (dojście przez ulicę) - serwis plażowy płatny

Pokoje

Pokoje typu Standard Balcony or Terrace - TV sat - klimatyzacja - telefon - łazienka (wanna/prysznic, suszarka, WC) - balkon/taras Pokoje typu Apartament 2 Bedrooms Balcony składają się z 2 sypialni, salonu i 2 łazienek.

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatnie - basen ze słodką wodą - leżaki i parasole przy basenie Płatne: - bilard

Dla dzieci

- brodzik - plac zabaw - łóżeczka na zapytanie(płatne) - wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie

Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne.

Restauracje i bary

- restauracja - 2 bary

Dodatkowe informacje

- hotel z 2004 roku, ostatnia renowacja 2017 r. - 3 budynki, 3 piętra - 103 pokoje - 24 h recepcja - minimarket - sejf w recepcji płatny - internet WIFI bezpłatny - parking bezpłatny www.hotelsuncitybg.com

Bagaż

- w przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg   Kraków(RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 100zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 105zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  360 PLN - 32 kg -  565 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 95zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  400 PLN - 32 kg -  565 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa


Opis hotelu Sun City według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel w kategorii lokalnej 3*, wybudowany w 2004 roku, odnowiony w 2013. W jego skład wchodzi 5 oddzielnych budynków,w niskiej zabudowie 3-4 piętrowej. Hotel położony jest w cichym i spokojnym regionie Słonecznego Brzegu, w odległości jedynie ok. 10 minut  od piaszczystej i publicznej plaży (ok.450m) i centrum kurortu z licznymi barami, dyskotekami i sklepami. Serwis plażowy płatny dodatkowo. Bardzo dogodne położenie względem miasta Nessebar (ok. 7 km). Blisko  hotelu znajduje się przystanek autobusowy, z którego można łatwo dostać się do miasta Nessebar wpisanego na listę Światowego Dziedzictwa (odległość jedynie7 km). Jedynie 300 m od hotelu znajduje się park wodny „Action aquapark”. 

Do dyspozycji gości:

oddzielna recepcja oferująca takie usługi jak – sejf (platny dodatkowo), kantor, informacja, prasowanie, czyszczenie na sucho, wynajem samochodu, usługi medyczne; kawiarenka internetowa i Wi-Fi na terenie hotelu bez opłaty, bar z TV, bar przy basenie, sky bar, restauracja główna z tarasem, z miejscami dla 120 osób (80 wewnątrz i 40 na zewnątrz) serwująca posiłki kuchni bułgarskiej i międzynarodowej (koszt kolacji to ok. 10 lv/os.dorosła, 5 lv/dziecko); parking (bez opłaty, dostępna jest mała liczba miejsc parkingowych

Pokoje:

Liczba pokoi – 105. Wszystkie pokoje wyposażone w łazienkę (prysznic, WC), klimatyzację, lodówkę, TV sat, telefon, balkon lub taras. Pokoje 2 os. z możliwością 1 dostawki dla dziecka lub osoby dorosłe; pokój dla 4 osób (ok. 60 m2) składające się z 2 pomieszczeń (pokój dzienny i sypialnia), balkon. Hotel posiada 2 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (na parterze).

Wyżywienie:

Dwa posiłki – śniadania i obiadokolacje serwowane w formie bufetu lub all inclusive – 3 posiłki w ciągu dnia: śniadania, obiady i kolacje; wybrane napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne

Sport i rozrywka:

basen,  leżaki i parasole (bez dodatkowej opłaty), bilard i tenis stołowy (płatne dodatkowo), l,  sporty wodne na plaży (płatne dodatkowo)

Dla dzieci:

oddzielny brodzik, plac  zabaw, łóżeczko dla dziecka poniżej 2 roku życia (płatne dodatkowo ok. 5 BGN/dzień 



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ski Sun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

*** Bułgaria/Burgas

ATUTY

Kompleks hotelowy "Sun City" oferuje doskonałe warunki do relaksu i niezapomnianych wakacji. GRATIS WiFi w cenie

POŁOŻENIE

Hotel Sun City położony jest w cichej i spokojnej okolicy w północno-zachodniej części słonecznego brzegu, 350 metrów od plaży i niecałe kilometr od centrum miasta. Na deptaku główym restauracje, sklepy, bary i dyskoteki. Pormeanda spacerowa wzdłuż plaży i Morza Czarnego ok. 3 km dlugości.  W pobliżu hotelu znajduje się przystanek autobusowy, z którego można dojechać autobusem do pobliskiego miasta Nessebar i autobusem do Parku Wodnego. Park AQUA znajduje się zaledwie 300 metrów od hotelu. 

PLAŻA

przejście przez ulicę główną Słonecznego Brzegu i uliczkami przy hotelach do plaży (ok. 350 m), leżaki i parasole na plaży publicznej płatne ok. 30 BGN/2 leżaki i parasol. Plaża miejska strzeżona przez ratowników. Na plaży sporty i atrakcje wodne oferowane przez lokalne firmy za opłatą.

DLA DZIECI

Plac zabaw, brodzik, łożeczko dla dzieci do 2 lat (ok. 5 BGN/dzień)

HOTEL

Kompleks hotelowy składa się z dwóch czteropiętrowych i trzypiętrowych budynkówpołożonych. Wybudowany w 2004 roku i odnowiony w 2017 roku hotel oferuje 103 pokoje. W hotelu nie ma windy. Recepcja jest w oddzielnym budynku przy wejściu (sejf za oplatą ok. 5 BGN/dzień),  czynna jest przez 24 godziny na dobę. Oferuje usługi, takie jak kanto wymiany walut, sejfy, żelazko, pralnie, wynajem samochodu, wózki dziecięce i skutery do wynajęcia, lekarza. Hotel akceptuje karty kredytowe (Visa, MasterCard, Maestro). Na zewnątrz znajduje się basen z oddzielnym basenem dla dzieci, taras słoneczny z leżakami i parasolami, bar przy basenie, bar na tarasie z kafejką internetową,  bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu, 

KATEGORIA LOKALNA

3 gwiazdki.

POKOJE

przytulnie i funkcjonalnie wyposażone pokoje dwuosobowe: klimatyzacja, telewizja kablowa, lodówka, telefon, taras z widokiem na basen, lub ogród, łazienka, suszarka do włosów, prysznic, WC. Pokoje dwuosobowe (A2A): dla 2 os. dorosłych i 1 dziecka 2-12 lat (na dostawce). Dziecko pobyt gratis. Pokoje wariant promocyjny (A2S): dla 2 os.dorosłych. W promocyjnej cenie i ograniczonej ilości.

SPORT I ROZRYWKA

bilard, tenis stołowy. W centrum na deptaku kluby, dyskoteki i nocne życie Słonecznego Brzegu.

WELLNESS

masaże za opłatą.

WYŻYWIENIE

Śniadanie, lunch i kolacja serwowane są w formie bufetu. Codziennie w restauracji serwowane są rozmaite dania i różne smaki kuhcni międzynarodowej i bułgaraskiej. Desery i popołudniowe przekąski uzupełniają program all inclusive. DWA POSIŁKI: śniadania i kolacje w formie bufetu. ALL INCLUSIVE: 3 posiłki w formie bufetu. Śniadanie: w godz: 8-10:00. Obiad: w godz: 12:30-14:30 Kolacja: w godz: 18:30-21:00. Przekąski o północy w godz: 24:00-00:30 Bar na tarasie:  w godz: 15-17:00: pizza, przekąski, lody, ciasto, loklane napoje alkoholwe, woda, sokil kawa, herbata. Bar przy basenie: 10-21:00: kawa, cappuccino, gotrąca czekolada, napoje bezalkoholowe, woda, soki, piwo z kija, lokalne napoje alkoholowe. W godz: 17-23:00: napoje bezalkoholowe, cola, fanta, sprite, tonic, woda gazowana, woda mineralna, piwo, wino, lokalne napoje alkoholowe: wódka, gin, brandy, raki, mastica, rum i likiery. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe od 10-23:00.

PARKING

bezpłatny parking przed hotelem.

CHECK IN/CHECK OUT

zakwaterowanie w dniu przyjazdu od 14:00, wykwaterowanie w dniu wyjazdu do 12:00


Opis hotelu Sun City według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel w kategorii lokalnej 3*, wybudowany w 2004 roku, odnowiony w 2013. W jego skład wchodzi 5 oddzielnych budynków,w niskiej zabudowie 3-4 piętrowej. Hotel położony jest w cichym i spokojnym regionie Słonecznego Brzegu, w odległości jedynie ok. 10 minut  od piaszczystej i publicznej plaży (ok.450m) i centrum kurortu z licznymi barami, dyskotekami i sklepami. Serwis plażowy płatny dodatkowo. Bardzo dogodne położenie względem miasta Nessebar (ok. 7 km). Blisko  hotelu znajduje się przystanek autobusowy, z którego można łatwo dostać się do miasta Nessebar wpisanego na listę Światowego Dziedzictwa (odległość jedynie7 km). Jedynie 300 m od hotelu znajduje się park wodny „Action aquapark”. 

Do dyspozycji gości:

oddzielna recepcja oferująca takie usługi jak – sejf (platny dodatkowo), kantor, informacja, prasowanie, czyszczenie na sucho, wynajem samochodu, usługi medyczne; kawiarenka internetowa i Wi-Fi na terenie hotelu bez opłaty, bar z TV, bar przy basenie, sky bar, restauracja główna z tarasem, z miejscami dla 120 osób (80 wewnątrz i 40 na zewnątrz) serwująca posiłki kuchni bułgarskiej i międzynarodowej (koszt kolacji to ok. 10 lv/os.dorosła, 5 lv/dziecko); parking (bez opłaty, dostępna jest mała liczba miejsc parkingowych

Pokoje:

Liczba pokoi – 105. Wszystkie pokoje wyposażone w łazienkę (prysznic, WC), klimatyzację, lodówkę, TV sat, telefon, balkon lub taras. Pokoje 2 os. z możliwością 1 dostawki dla dziecka lub osoby dorosłe; pokój dla 4 osób (ok. 60 m2) składające się z 2 pomieszczeń (pokój dzienny i sypialnia), balkon. Hotel posiada 2 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (na parterze).

Wyżywienie:

Dwa posiłki – śniadania i obiadokolacje serwowane w formie bufetu lub all inclusive – 3 posiłki w ciągu dnia: śniadania, obiady i kolacje; wybrane napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne

Sport i rozrywka:

basen,  leżaki i parasole (bez dodatkowej opłaty), bilard i tenis stołowy (płatne dodatkowo), l,  sporty wodne na plaży (płatne dodatkowo)

Dla dzieci:

oddzielny brodzik, plac  zabaw, łóżeczko dla dziecka poniżej 2 roku życia (płatne dodatkowo ok. 5 BGN/dzień 



Rego- Bis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

*** Bułgaria/Słoneczny brzeg

ATUTY

w okolicy liczne bary, restauracje, okazja do zabawy wyżywienie All Inclusive basen zewnętrzny z brodzikiem

NASZYM ZDANIEM

Hotel usytuowany niedaleko centrum Słonecznego Brzegu. Swoim Gościom oferuje wiele udogodnień, takich jak np. dwa baseny i brodzik dla dzieci, plac zabaw, wyśmienite wyżywienie All Inclusive, na które składają się lokalne potrawy. Do tego zlokalizowany w pobliżu Aquapark to dodatkowa atrakcja zapewniająca świetną zabawę podczas wakacji. 

POŁOŻENIE

ok. 350 m do plaży ok. 50 m do najbliższego sklepu ok. 1km do centrum Słonecznego Brzegu ok. 50 m do przystanku autobusowego ok. 200m do Aquaparku ok. 27 km do lotniska w Burgas

PLAŻA

Piaszczysta, publiczna, oddalona od hotelu o ok. 350 m. Serwis plażowy dodatkowo płatny. 

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Bezpłatne - basen zewnętrzny, brodzik, Wi-Fi na terenie całego obiektu, parking, bankomat, kantor, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji. Dodatkowo płatne - lekarz na wezwanie, pralnia, sejf w recepcji, kafejka internetowa, masaże, tenis stołowy, bilard

DLA DZIECI

Brodzik, plac zabaw. 

POKOJE

Zakwaterowanie 14:00 Wykwaterowanie 12:00 Hotel posiada 105 pokoi. Wszystkie wyposażone w TV, klimatyzację, mini lodówkę, łazienkę z prysznicem, telefon, balkon lub taras, Wi-Fi, łóżeczko dla dziecka (do wypożyczenia na recepcji - 5 lewów/dzień), suszarka do włosów (do wypożyczenia na recepcji - bezpłatnie).

UDOGODNIENIA

Suszarka (do wypożyczenia na recepcji) Mini lodówka Balkon/taras Klimatyzacja TV Łóżeczko dla dziecka (do wypożyczenia na recepcji - 5 lewów/dzień) Parking Dwa zewnętrzne baseny Masaże Brodzik Plac zabaw Wi-Fi Bankomat Kantor

WYŻYWIENIE

All Inclusive Śniadanie 07:30-10:00, obiad 12:30-14:30, kolacja 18:30-21:00 - posiłki w formie otwartego bufetu. Przekąski serwowane w godzinach 15:00-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w: Pool Bar (przy basenie, 10:00-21:00) praz Bar-Terrace (10:00-24:00).

DODATKOWE INFORMACJE

Hotel akceptuje psy - poniżej 3 kg -5 lewów/dzień; powyżej 3 kg - 10 lewów/dzień

CENA ZAWIERA

- Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą, - Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). - Opiekę rezydenta podczas pobytu (nie dotyczy oferty z dojazdem własnym) - Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, - Podatek Vat, - Ubezpieczenie (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym) Oferta z przelotem: dla przelotów czarterowych: bagaż podręczny i bagaż rejestrowany (dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów) dla lotów na połączeniach rejsowych: LOT  bagaż podręczny 8 kg, Ryanair/Wizzair mały bagaż podręczny (40x30x20 cm) Nie dotyczy obozów młodzieżowych. Oferta sam przelot zawiera: - bagaż podręczny i bagaż rejestrowany (dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów) - opłaty lotniskowe

SKŁADKA NA TURYSTYCZNY FUNDUSZ POMOCOWY

Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP) został utworzony na podstawie ustawy z dnia 2 marca 2020, o szczególnych rozwiązaniach związanych z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID - 19, innych chorób zakaźnych oraz wywołanych nimi sytuacji kryzysowych (Dz. U. z 2020 r. poz 1842 z późn. zm.). - składka TFP  jest obowiązkowa - składka TFP jest naliczana od każdego podróżnego biorącego udział w imprezie turystycznej - składka TFP nie podlega zwrotowi Składka TFP dotyczy imprez samolotowych na czarterach i samolotach rejsowych/liniowych, imprez autokarowych, objazdów, obozów młodzieżowych, imprez z dojazdem własnym (z wyłączeniem imprez typu ekspress).

CENA NIE ZAWIERA

- Opłat klimatyczno-meldunkowych, - Wycieczek fakultatywnych, - Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie, - Transportu (dotyczy oferty z dojazdem własnym) - Ubezpieczenia (dotyczy oferty z dojazdem własnym - możliwość dokupienia w datach pobytu) Oferta z przelotem: dla lotów na połączeniach rejsowych: bagaż rejestrowany dodatkowo płatny LOT do 23kg (RT) 250 PLN/os Wizzair do 10 kg (RT) 270 pln/os; do 20kg (RT) 350 pln/os; do 32kg (RT) 490 pln/os Wizz Priority - pierwszeństwo wejścia na pokład + dodatkowa walizka do 10 kg (RT) 190 pln/os Ryanair do 10 kg (RT) 270 pln/os; do 20kg (RT) 350 pln/os Nie dotyczy obozów młodzieżowych i samych przelotów.

ROZSZERZONE UBEZPIECZENIE Bezpieczne Wakacje, Spokojne Rezerwacje

Ubezpieczenie rozszerzone obowiązuje przy zakupie oferty Lato 2021 do 12.04.2021 i zawiera: a. ubezpieczenie od zachorowania w następstwie epidemii b. KL do 30 000 EUR, NNW do 3 000 EUR c. ubezpieczenie od chorób przewlekłych Nie dotyczy samych przelotów.

REZERWACJE "DO POTWIERDZENIA"

Oferty, w których pokoje oznaczone są kodem PKT, podlegają innym zasadom zakładania rezerwacji (szczegóły poniżej) zaliczkowania oraz nie są objętę aktualną promocją. Rezerwacje, w których przelot oparty jest na samolocie rejsowym/liniowym po założeniu muszą zostać potwierdzone przez Organizatora. Warunkiem potwierdzenia takiej rezerwacji jest wpłata zaliczki (29% wartości ceny imprezy) w momencie założenia rezerwacji. Cena ofert z przelotem samolotem rejsowym/liniowym uzależniona jest od AKTUALNEJ ceny przewoźnika, zatem może ulec zmianie w trakcie zakładania lub w momencie potwierdzania przez Organizatora rezerwacji. W sytuacji, gdy pojawią się wyżej opisane różnice w cenie, Organizator będzie się kontaktował z Klientem lub Agentem w celu potwierdzenia akceptacji nowej ceny. WAŻNE: prosimy o uważne sprawdzanie podawanych danych osobowych - wszelkie, nawet kosmetyczne zmiany danych Klienta w przypadku rezerwacji ofert opartych o samoloty rejsowe są płatne. Nie dotyczy obozów młodzieżowych i samych przelotów.

POKOJE PROMOCYJNE

Pokoje promocyjne, to pokoje standardowe w promocyjnej cenie. Ich ilość jest ograniczona.

WAŻNE INFORMACJE

Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

BUŁGARIA

To największy kraj Półwyspu Bałkańskiego i zarazem ulubione miejsce wypoczynku setek turystów. Na obszarze zaledwie 110 tys. km2. Spotyka się tam niezwykłą różnorodność krajobrazu. Ku wzgórzom Starej Płaniny wznosi się równina Naddunajska. Wzdłuż granicy z Grecją ciągnie się kotlina Rodopy, a Nizina Górnotracka zakończona jest malowniczym wybrzeżem Morza Czarnego. Bułgaria ponownie przezywa swoje najlepsze lata. Jest znacznie tańsza od innych krajów Europy, w nadmorskich miejscowościach powstają coraz to nowsze ośrodki turystyczne i rozrywkowe. Rozwija się baza noclegowa, króluje pyszna lokalna kuchnia, a miejscowa ludność jest niezwykle serdeczna. W całym kraju można spotkać miejsca o fascynującej i wielowiekowej historii. Będą w Bułgarii te miejsca koniecznie musisz zobaczyć: 1.Sofia- stolica kraju, będąca centrum kultury i rozrywki z ogromną ilością barów, restauracji i dyskotek, której historia sięga VI wieku p.n.e. Miłośnicy historii pogrążą się tutaj w zwiedzaniu licznych zabytków jak np. ruiny budowli rzymskich, fortyfikacji bizantyjskich, zabytki architektury tureckiej. 2. Riła - największe pasmo górskie w Bułgarii. Na najwyższym szczycie, jakim jest Musała (2925 m n.p.m.) śnieg może leżeć do 8 miesięcy. Właśnie tam znajduje się jedna z najciekawszych atrakcji kraju. Monastyr Rylski to kompleks klasztorny, idealnie wkomponowany w góry, które go otaczają. Obecnie przebywa tam ok. 60 mnichów, a cały kompleks wpisano na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. 3. Podczas pobytu w Wielkim Tyrnowie miłośnikom wina poleca się wycieczkę do winiarni Maryan. Oferuje możliwość skosztowania wielu przeróżnych rodzajów win. Wycieczka obejmuje zwiedzanie piwnicy z winami, a nawet degustację win prosto z beczki. Wina produkowane klasycznymi technikami winiarskimi, w połączeniu z nowoczesną technologią, aby otrzymać produkt najlepszej jakości. 4. Miasto Płowdiw - drugie pod względem liczby mieszkańców miasto Bułgarii. Niegdyś znane jako Filippopolis, ponieważ podbił je Filip II Macedoński. Można tu dziś podziwiać zabytki z dawnych czasów, np. wciąż czynny teatr rzymski. Mieszcząc się na siedmiu wzgórzach nad rzeką Maritsa jest często nazywany właśnie Miastem Siedmiu Wzgórz". 5. Park Narodowy Pirin wznosi się niczym wielki bałkański wał nad granicami Macedonii i Grecji. Wpisany jest na listę UNESCO. Wysoko na górze zbierają się czapki mgły, a alpejskie doliny są zasypane lawinami leśno-zielonych drzew sosny i jodły. Park, który został okrzyknięty rajem dla miłośników pieszych wycieczek i sportów zimowych.

POWODY, DLA KTÓRYCH WARTO JECHAĆ DO BUŁGARII

1.Plaże - Linia brzegowa kraju rozciąga się na aż 400 km i jest bardzo urozmaicona. Właśnie w Bułgarii znajdują się jedne z najpiękniejszych nadmorskich kurortów i plaż. Najciekawsze bułgarskie wybrzeża - Słoneczny Brzeg czy Sozopol to miejsca najciekawsze, na których podczas letniego sezonu temperatury sięgają powyżej 30 stopni! 2. Zabytki, które są śladem zachowania się wielowiekowej historii i starożytnej kultury kraju. Tyle historii można znaleźć w jednym miejscu! Będąc na wakacjach należy koniecznie odwiedzić m.in. klasztor Rila lub niesamowity rzymski teatr w Płowdiwie, pochodząc z lat 98-117 p.n.e. Na uwagę zasłguje także muzealne miasto Koprivštitsa, które przeniesie Cię w czasie! 3. Piękne krajobrazy, na które składają się niezwykłe góry, parki i przyroda. Ponadto ogrom możliwości spędzania wolnego czasu. Można udać się na piesze wędrówki, spróbować wspinaczki, jazdy konnej, wędkarstwa, a nawet sprawdzić swoje siły w sportach wodnych! Sceneria jest niesamowita, a wybory są niemalże nieograniczone! 4. Pyszna lokalna kuchnia, która zachwyca rozmaitością świeżych warzyw oraz owocami morza. Pełne smaku papryki, pomidory, bakłażany, cukinie, sałatka szopska, ajvar, wyśmienite dania z grilla oraz ryby, krewetki czy kalmary. W rozsądnych cenach można skosztować smaków typowych dla krajów bałkańskich i zakochać się w tym regionie jeszcze bardziej! 5. Rose Damascena czyli dolina róż - jeden z symboli Bułgarii, położona na południe od gór bałkańskich. Piękna roślina Rose Damascena była przez wieki ubóstwiana przez bułgarski lud, używano jej do produkcji popularnego oleju różanego. Dziś Bułgaria to producent ponad 70% oleju różanego na świecie, co daje jej miano największego producenta tego cennego oleju. Jeśli przyjedziesz w maju lub czerwcu do Bułgarii, możesz wziąć udział w Festiwalu Róż w Karlowie czy Kazanlyku,. Zdecydowanie nie pożałujesz!


Opis hotelu Sun City według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel w kategorii lokalnej 3*, wybudowany w 2004 roku, odnowiony w 2013. W jego skład wchodzi 5 oddzielnych budynków,w niskiej zabudowie 3-4 piętrowej. Hotel położony jest w cichym i spokojnym regionie Słonecznego Brzegu, w odległości jedynie ok. 10 minut  od piaszczystej i publicznej plaży (ok.450m) i centrum kurortu z licznymi barami, dyskotekami i sklepami. Serwis plażowy płatny dodatkowo. Bardzo dogodne położenie względem miasta Nessebar (ok. 7 km). Blisko  hotelu znajduje się przystanek autobusowy, z którego można łatwo dostać się do miasta Nessebar wpisanego na listę Światowego Dziedzictwa (odległość jedynie7 km). Jedynie 300 m od hotelu znajduje się park wodny „Action aquapark”. 

Do dyspozycji gości:

oddzielna recepcja oferująca takie usługi jak – sejf (platny dodatkowo), kantor, informacja, prasowanie, czyszczenie na sucho, wynajem samochodu, usługi medyczne; kawiarenka internetowa i Wi-Fi na terenie hotelu bez opłaty, bar z TV, bar przy basenie, sky bar, restauracja główna z tarasem, z miejscami dla 120 osób (80 wewnątrz i 40 na zewnątrz) serwująca posiłki kuchni bułgarskiej i międzynarodowej (koszt kolacji to ok. 10 lv/os.dorosła, 5 lv/dziecko); parking (bez opłaty, dostępna jest mała liczba miejsc parkingowych

Pokoje:

Liczba pokoi – 105. Wszystkie pokoje wyposażone w łazienkę (prysznic, WC), klimatyzację, lodówkę, TV sat, telefon, balkon lub taras. Pokoje 2 os. z możliwością 1 dostawki dla dziecka lub osoby dorosłe; pokój dla 4 osób (ok. 60 m2) składające się z 2 pomieszczeń (pokój dzienny i sypialnia), balkon. Hotel posiada 2 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (na parterze).

Wyżywienie:

Dwa posiłki – śniadania i obiadokolacje serwowane w formie bufetu lub all inclusive – 3 posiłki w ciągu dnia: śniadania, obiady i kolacje; wybrane napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne

Sport i rozrywka:

basen,  leżaki i parasole (bez dodatkowej opłaty), bilard i tenis stołowy (płatne dodatkowo), l,  sporty wodne na plaży (płatne dodatkowo)

Dla dzieci:

oddzielny brodzik, plac  zabaw, łóżeczko dla dziecka poniżej 2 roku życia (płatne dodatkowo ok. 5 BGN/dzień 



Atur

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

BULGARIABOJ

Hotel info

wakacyjny, kameralny kompleks hotelowy położony w północnej części kurortu, z dala od zgiełku dyskotek i klubów nocnych. Bliskość centrum, zapewnia jednocześnie łatwy dostęp do wszelkich atrakcji i rozrywek Słonecznego Brzegu. Niedaleki dystans dzieli hotel również od szerokiej, piaszczystej plaży. Atutem obiektu jest jego niska zabudowa, co wspólnie z zadbaną zielenią tworzy atmosferę błogich wakacji. Klimat ten szczególnie odczuwa się na tarasie słonecznym z basenem. To dobre miejsce relaksu. Kategoria lokalna 3***

Lokalizacja

Słoneczny Brzeg, północna część kurortu, ok 350m od nadmorskich deptaków i ok 800m od centrum z licznymi butikami, restauracjami, klubami i dyskotekami. Lotnisko w Burgas ok. 30km.

Plaża

ok. 400m od hotelu (przejście przez ulicę), piaszczysta, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

Hotel

105 pokoi, 5 satelitarnych budynków, lobby z recepcją 24h, restauracja główna, taras, bar, sezonowy bar przy basenie, punkt wymiana walut, płatny sejf i kącik internetowy, płatne miejsca parkingowe.

Pokój

funkcjonalnie wyposażony, klimatyzacja (sezon letni), TV, telefon, mini lodówka. łazienka (prysznic), balkon lub taras. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki. Pokój 1-osobowy na zamówienie.

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny (sezon letni), taras słoneczny, leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: bilard, tenis stołowy. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek kurortu.

Dzieci

brodzik, kącik zabaw

Opcje wyżywienia

- all inclusive

All inclusive

3 posiłki główne: śniadanie, lunch, kolacja / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / w godzinach popołudniowych lekki snack, przekąska lub słodycze / 11:00-23:00 lokalne napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole / leżaki przy basenie bezpłatnie. Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu.

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim - telefon alarmowy, spotkanie informacyjne w hotelu.

Nasza opinia

kameralny, wakacyjny kompleks hotelowy z miłą atmosferą. Położenia z dala od hałasu dyskotek sprzyja wypoczynkowi, jednocześnie zaledwie dystans spaceru dzieli obiekt od wszelkich atrakcji kurortu.

180504Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy dzieci do lat 2 tzw infantów) - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x20x25cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - WizzAir (kod lotu W6) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x30x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - lokalna taksa klimatyczna - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych


Opis hotelu Sun City według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel w kategorii lokalnej 3*, wybudowany w 2004 roku, odnowiony w 2013. W jego skład wchodzi 5 oddzielnych budynków,w niskiej zabudowie 3-4 piętrowej. Hotel położony jest w cichym i spokojnym regionie Słonecznego Brzegu, w odległości jedynie ok. 10 minut  od piaszczystej i publicznej plaży (ok.450m) i centrum kurortu z licznymi barami, dyskotekami i sklepami. Serwis plażowy płatny dodatkowo. Bardzo dogodne położenie względem miasta Nessebar (ok. 7 km). Blisko  hotelu znajduje się przystanek autobusowy, z którego można łatwo dostać się do miasta Nessebar wpisanego na listę Światowego Dziedzictwa (odległość jedynie7 km). Jedynie 300 m od hotelu znajduje się park wodny „Action aquapark”. 

Do dyspozycji gości:

oddzielna recepcja oferująca takie usługi jak – sejf (platny dodatkowo), kantor, informacja, prasowanie, czyszczenie na sucho, wynajem samochodu, usługi medyczne; kawiarenka internetowa i Wi-Fi na terenie hotelu bez opłaty, bar z TV, bar przy basenie, sky bar, restauracja główna z tarasem, z miejscami dla 120 osób (80 wewnątrz i 40 na zewnątrz) serwująca posiłki kuchni bułgarskiej i międzynarodowej (koszt kolacji to ok. 10 lv/os.dorosła, 5 lv/dziecko); parking (bez opłaty, dostępna jest mała liczba miejsc parkingowych

Pokoje:

Liczba pokoi – 105. Wszystkie pokoje wyposażone w łazienkę (prysznic, WC), klimatyzację, lodówkę, TV sat, telefon, balkon lub taras. Pokoje 2 os. z możliwością 1 dostawki dla dziecka lub osoby dorosłe; pokój dla 4 osób (ok. 60 m2) składające się z 2 pomieszczeń (pokój dzienny i sypialnia), balkon. Hotel posiada 2 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (na parterze).

Wyżywienie:

Dwa posiłki – śniadania i obiadokolacje serwowane w formie bufetu lub all inclusive – 3 posiłki w ciągu dnia: śniadania, obiady i kolacje; wybrane napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne

Sport i rozrywka:

basen,  leżaki i parasole (bez dodatkowej opłaty), bilard i tenis stołowy (płatne dodatkowo), l,  sporty wodne na plaży (płatne dodatkowo)

Dla dzieci:

oddzielny brodzik, plac  zabaw, łóżeczko dla dziecka poniżej 2 roku życia (płatne dodatkowo ok. 5 BGN/dzień 



Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***+

Region

Słoneczny Brzeg

Położenie

w północnej części kurortu, z dala od zgiełku i dyskotek. Spacerem plażą ok. 5 km do półwyspu Nessebar. Do nowego aquaparku spacerem ok. 15 min.   

Plaża

do długiej, szerokiej, piaszczystej i łagodnie opadającej ku morzu plaży ok. 350 m (w linii prostej), spacerem drogą ok. 450 m. Leżaki, materace i parasole przy basenie gratis. Na plaży publicznej Słonecznego Brzegu leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

kameralny obiekt z przyjazną atmosferą, ma 88 pokoi. Hol powitalny, recepcja z sejfami (za opłatą), restauracja z małym tarasem, bar nad restauracją z kącikiem TV i z tarasem, kawiarenka internetowa i WI-FI (w cenie). Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny i bar przy basenie. Pokoje dla osób niepełnosprawnych (2 pokoje, na parterze).   

Dostęp do internetu

WIFI w ogólnodostępnych pomieszczeniach i w pokojach gratis.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

z TV sat., tel., lodówką, klimatyzacją, prysznicem, WC. Balkon lub taras. A1A/A2A/A3A: pokój 2-os. A2S/A3S: pokój 2-os. wariant ekonomiczny. A4D: pokój 4-os. (ok. 60 m kw), pokój dzienny, oddzielna sypialnia, balkon. A2K: pokój 2-os. na wyższych piętrach.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (za opłatą ok. 4 BGN/dzień).

Rozrywka

w okolicznych restauracjach, tawernach i dyskotekach.

Sport

odpłatnie: bilard, tenis stołowy. Różnorodne sporty wodne, zabawy dla dzieci (samochodziki, karuzele) oferowane przez lokalne agencje na plaży i przy głównej promenadzie za opłatą.

Wyżywienie

z dwoma posiłkami lub all inclusive: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski, kanapki, kawa, herbata, ciasto i lody w godz. 15-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00.

łóżeczko dla dziecka

do 2 lat ok. 5 BGN/dzień. Uwaga! Maksymalna liczba osób może zostać przekroczona nawet  o dziecko do 2 lat.

Parkowanie

niewielka liczba miejsc parkingowych dla gości hotelu bez opłaty.

Zwierzę domowe

do 5 kg, ok. 5 EUR/dzień.

Dodatkowe informacje

Zniżki- A2A/A2S- 2 dorosłych + 1 dziecko (2-13 lat)- 100% na dostawce. A2A- 1 dorosły + 1-2 dzieci (2-13 lat)- 50%. A4D- 4 dorosłych + 1-2 dzieci (2-13 lat)- 100% na dostawce. Wcześniej = taniej- 20% zniżki przy rez. do 31.01, 15% do 31.03, 10% do 31.05. Dni gratis-  7 = 5, 14 = 10- 20.05-20.06, 5.09-30.09.

Polecamy

kameralny i rodzinny hotel z miłą obsługą i atmosferą


Opis hotelu Sun City według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel w kategorii lokalnej 3*, wybudowany w 2004 roku, odnowiony w 2013. W jego skład wchodzi 5 oddzielnych budynków,w niskiej zabudowie 3-4 piętrowej. Hotel położony jest w cichym i spokojnym regionie Słonecznego Brzegu, w odległości jedynie ok. 10 minut  od piaszczystej i publicznej plaży (ok.450m) i centrum kurortu z licznymi barami, dyskotekami i sklepami. Serwis plażowy płatny dodatkowo. Bardzo dogodne położenie względem miasta Nessebar (ok. 7 km). Blisko  hotelu znajduje się przystanek autobusowy, z którego można łatwo dostać się do miasta Nessebar wpisanego na listę Światowego Dziedzictwa (odległość jedynie7 km). Jedynie 300 m od hotelu znajduje się park wodny „Action aquapark”. 

Do dyspozycji gości:

oddzielna recepcja oferująca takie usługi jak – sejf (platny dodatkowo), kantor, informacja, prasowanie, czyszczenie na sucho, wynajem samochodu, usługi medyczne; kawiarenka internetowa i Wi-Fi na terenie hotelu bez opłaty, bar z TV, bar przy basenie, sky bar, restauracja główna z tarasem, z miejscami dla 120 osób (80 wewnątrz i 40 na zewnątrz) serwująca posiłki kuchni bułgarskiej i międzynarodowej (koszt kolacji to ok. 10 lv/os.dorosła, 5 lv/dziecko); parking (bez opłaty, dostępna jest mała liczba miejsc parkingowych

Pokoje:

Liczba pokoi – 105. Wszystkie pokoje wyposażone w łazienkę (prysznic, WC), klimatyzację, lodówkę, TV sat, telefon, balkon lub taras. Pokoje 2 os. z możliwością 1 dostawki dla dziecka lub osoby dorosłe; pokój dla 4 osób (ok. 60 m2) składające się z 2 pomieszczeń (pokój dzienny i sypialnia), balkon. Hotel posiada 2 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (na parterze).

Wyżywienie:

Dwa posiłki – śniadania i obiadokolacje serwowane w formie bufetu lub all inclusive – 3 posiłki w ciągu dnia: śniadania, obiady i kolacje; wybrane napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne

Sport i rozrywka:

basen,  leżaki i parasole (bez dodatkowej opłaty), bilard i tenis stołowy (płatne dodatkowo), l,  sporty wodne na plaży (płatne dodatkowo)

Dla dzieci:

oddzielny brodzik, plac  zabaw, łóżeczko dla dziecka poniżej 2 roku życia (płatne dodatkowo ok. 5 BGN/dzień 



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

Położenie

w północnej części kurortu, z dala od zgiełku i dyskotek. Sklepy, restauracje i bary w pobliżu. Spacerem plażą ok. 7 km do półwyspu Nessebar. Do nowego aquaparku spacerem ok. 15 min.

Plaża

do długiej, szerokiej, piaszczystej plaży drogą ok. 450 m. Leżaki i parasole na plaży publicznej za opłatą.

Wyposażenie

hotel oferuje 105 pokoi. Recepcja z sejfami (za opłatą), restauracja z małym tarasem, bar z kącikiem TV i tarasem. Na zewnątrz basen ze słodką wodą, taras słoneczny i bar przy basenie. Leżaki, materace i parasole przy basenie gratis. Pokoje dla osób niepełnosprawnych (2 pokoje, na parterze).

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): TV sat., telefon, lodówka, klimatyzacja, z balkonem lub tarasem. Prysznic, WC. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): najniżej położone, poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje Komfort Plus (2K): na najwyższych piętrach. Apartamenty (4D): przestronne (ok. 60 m), osobna sypialnia oraz pokój dzienny, z balkonem, 2 łazienki; poza tym wyposażone jak pokoje 2A.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat za opłatą (ok. 5 BGN/dzień).

Rozrywka

w okolicznych restauracjach, tawernach i dyskotekach.

Dostęp do internetu

WI-FI w hotelu oraz kącik internetowy gratis.

Sport

za opłatą: bilard, tenis stołowy. Różnorodne sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Przekąski, kawa, herbata, ciasto i lody w godz. 15-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00.

Wcześniej = taniej

do 29.02.16 20% zniżki, 1.03-31.03.16 15% zniżki, 1.04-31.05.16 10% zniżki.

Dni gratis

7 = 5, 14 = 10 w terminach 20.05-21.06.16, 5.09-30.09.16, 7 = 6, 14 = 12 w terminach 22.06-29.06.16, 20.08-4.09.16.

Dla singli

1A=2A bez dopłaty w terminach 20.05-8.06.16, 5.09-30.09.16.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • kameralny i rodzinny hotel
  • miła obsługa i atmosfera


Opis hotelu Sun City według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel w kategorii lokalnej 3*, wybudowany w 2004 roku, odnowiony w 2013. W jego skład wchodzi 5 oddzielnych budynków,w niskiej zabudowie 3-4 piętrowej. Hotel położony jest w cichym i spokojnym regionie Słonecznego Brzegu, w odległości jedynie ok. 10 minut  od piaszczystej i publicznej plaży (ok.450m) i centrum kurortu z licznymi barami, dyskotekami i sklepami. Serwis plażowy płatny dodatkowo. Bardzo dogodne położenie względem miasta Nessebar (ok. 7 km). Blisko  hotelu znajduje się przystanek autobusowy, z którego można łatwo dostać się do miasta Nessebar wpisanego na listę Światowego Dziedzictwa (odległość jedynie7 km). Jedynie 300 m od hotelu znajduje się park wodny „Action aquapark”. 

Do dyspozycji gości:

oddzielna recepcja oferująca takie usługi jak – sejf (platny dodatkowo), kantor, informacja, prasowanie, czyszczenie na sucho, wynajem samochodu, usługi medyczne; kawiarenka internetowa i Wi-Fi na terenie hotelu bez opłaty, bar z TV, bar przy basenie, sky bar, restauracja główna z tarasem, z miejscami dla 120 osób (80 wewnątrz i 40 na zewnątrz) serwująca posiłki kuchni bułgarskiej i międzynarodowej (koszt kolacji to ok. 10 lv/os.dorosła, 5 lv/dziecko); parking (bez opłaty, dostępna jest mała liczba miejsc parkingowych

Pokoje:

Liczba pokoi – 105. Wszystkie pokoje wyposażone w łazienkę (prysznic, WC), klimatyzację, lodówkę, TV sat, telefon, balkon lub taras. Pokoje 2 os. z możliwością 1 dostawki dla dziecka lub osoby dorosłe; pokój dla 4 osób (ok. 60 m2) składające się z 2 pomieszczeń (pokój dzienny i sypialnia), balkon. Hotel posiada 2 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (na parterze).

Wyżywienie:

Dwa posiłki – śniadania i obiadokolacje serwowane w formie bufetu lub all inclusive – 3 posiłki w ciągu dnia: śniadania, obiady i kolacje; wybrane napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne

Sport i rozrywka:

basen,  leżaki i parasole (bez dodatkowej opłaty), bilard i tenis stołowy (płatne dodatkowo), l,  sporty wodne na plaży (płatne dodatkowo)

Dla dzieci:

oddzielny brodzik, plac  zabaw, łóżeczko dla dziecka poniżej 2 roku życia (płatne dodatkowo ok. 5 BGN/dzień 



Mapa Hotelu Sun City
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
Filmy hotelu Sun City:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Sun City
https://youtu.be/xbUq3Kct2yk

Opinie o Hotelu Sun City

Sun City - możliwości zakwaterowania:

standard pokój dwuosobowy
standard pokój dwuosobowy promocyjny
Pokój typu Standard Promocyjny
Pokój typu Standard
Standard Apartment (Balcony or Terrace)
2 Bedroom Standard Apartment (Balcony)
Single w.Child Standard Room (Balcony or Terrace)
Standard Room (Balcony or Terrace, Promotion)
Twin Standard Room (Balcony or Terrace)

Sun City - Możliwości wyżywienia:


Sun City - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sun City? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00