Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
  • Hotel Shipka, Albena
1 / 19
Udogodnienia hotelu Shipka
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Bez paszportu

Hotel Shipka
star 3

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Shipka:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Shipka:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 września 2018

Hotel Shipka w ofercie Biura podróży:

Itaka R

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Opis oferty:

Popularny hotel, polecany głównie amatorom wakacyjnego życia nocnego. Otoczony miejscami rozrywek, leży na tyle blisko plaży, że nawet po trudach całonocnych zabaw spacer nad morze nie jest problemem. Warto skorzystać też z hotelowych udogodnień, basenów i centrum spa. Hotel znany również ze smacznej kuchni.

POŁOŻENIE:

w ZŁOTYCH PIASKACH, ok. 500 m od centrum kurortu, w zasięgu spaceru znajdują się liczne sklepy, restauracje, bary, puby, dyskoteki; ok. 30 km od portu lotniczego w Warnie, ok. 130 km od portu lotniczego w Burgas; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (3 BGN/Warna).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, dojście do plaży przez centrum kurortu, leżaki i parasole płatne (30 BGN/2 leżaki z materacami i parasol).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, wybudowany w 1973 r., całkowicie wyremontowany w 2004 r., 228 pokoi, 1 budynek złożony z części wysokiej (11 pięter, 3 windy) i niskiej (4 piętra, 2 windy), przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - kuchnia europejska i bułgarska, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja przy basenie - á la carte, dania z grilla, pizza, bar przy basenie, coffee shop; kantor; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf przy recepcji (35 BGN/tydz.); fryzjer; hotel przyjmuje zwierzęta domowe do 5 kg (5 BGN/dzień).

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 18-22 m², klimatyzowany, łazienka (wanna, wc), telewizja kablowa, telefon, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,5-1,8 m, okrągły brodzik zintegrowany z basenem, słodka woda, gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace; kryty basen, nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,5-3 m; siłownia; za opłatą: tenis stołowy, bilard; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna); centrum spa: jacuzzi, sauna, masaże, zabiegi relaksacyjne i upiększające z wykorzystaniem balneoterapii.

SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-14.30), kolacja (18.30-20.30) w formie bufetu w restauracji głównej; zimne napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole do obiadu i kolacji oraz w barze przy basenie (11.00-22.00); kawa i herbata w barze przy basenie (11.00-22.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00359/52389710, www.shipkahotel.com

GRATIS:

Wi-Fi


Itaka

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Opis oferty:

Popularny hotel, polecany głównie amatorom wakacyjnego życia nocnego. Otoczony miejscami rozrywek, leży na tyle blisko plaży, że nawet po trudach całonocnych zabaw spacer nad morze nie jest problemem. Warto skorzystać też z hotelowych udogodnień, basenów i centrum spa. Hotel znany również ze smacznej kuchni.

POŁOŻENIE:

w ZŁOTYCH PIASKACH, ok. 500 m od centrum kurortu, w zasięgu spaceru znajdują się liczne sklepy, restauracje, bary, puby, dyskoteki; ok. 30 km od portu lotniczego w Warnie, ok. 130 km od portu lotniczego w Burgas; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (3 BGN/Warna).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, dojście do plaży przez centrum kurortu, leżaki i parasole płatne (30 BGN/2 leżaki z materacami i parasol).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, wybudowany w 1973 r., całkowicie wyremontowany w 2004 r., 228 pokoi, 1 budynek złożony z części wysokiej (11 pięter, 3 windy) i niskiej (4 piętra, 2 windy), przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - kuchnia europejska i bułgarska, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja przy basenie - á la carte, dania z grilla, pizza, bar przy basenie, coffee shop; kantor; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf przy recepcji (35 BGN/tydz.); fryzjer; hotel przyjmuje zwierzęta domowe do 5 kg (5 BGN/dzień).

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 18-22 m², klimatyzowany, łazienka (wanna, wc), telewizja kablowa, telefon, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,5-1,8 m, okrągły brodzik zintegrowany z basenem, słodka woda, gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace; kryty basen, nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,5-3 m; siłownia; za opłatą: tenis stołowy, bilard; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna); centrum spa: jacuzzi, sauna, masaże, zabiegi relaksacyjne i upiększające z wykorzystaniem balneoterapii.

SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-14.30), kolacja (18.30-20.30) w formie bufetu w restauracji głównej; zimne napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole do obiadu i kolacji oraz w barze przy basenie (11.00-22.00); kawa i herbata w barze przy basenie (11.00-22.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00359/52389710, www.shipkahotel.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Złote Piaski, Bułgaria

Położenie

w centrum Złotych Piasków. Do Warny ok. 18 km. Telefoniczna opieka rezydenta.

Plaża

długa, szeroka, piaszczysta plaża oddalona o ok. 200 m. Leżaki i parasole na plaży za opłatą. 

Wyposażenie

całkowicie wyremontowany w 2015 r. hotel oferuje 228 pokoi. Recepcja z sejfami (za opłatą), windy, restauracja główna z tarasem, lobby bar z tarasem, kawiarnia, sklepik. W ogrodzie basen, bar przy basenie, pizzeria. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty. www.shipkahotel.com  

Dostęp do internetu

Wi-Fi w hotelu bez opłaty.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (2-3A): klimatyzacja, telefon, mała lodówka, TV sat, Wi-Fi, balkon. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): mniejsze, poza tym wyposażone jak pokoje 2A.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Sport

siłownia. Za opłatą: bilard, tenis stołowy.

Wellness

kryty basen, sauna, jacuzzi. Za opłatą centrum SPA: masaże, zabiegi z balneoterapii, fryzjer. 

Dzieci

brodzik, plac zabaw.

Rozrywka

Za opłatą: dyskoteka w hotelu. Liczne możliwości rozrywki w centrum Złotych Piasków.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu, napoje do posiłków. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godz. 11-22:00. Po południu w godz. 16-17:00 przekąski i wypieki.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3* Bułgaria/Złote Piaski

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 3*- kat. lokalna 3*

Położenie

- ok. 200 m od plaży - ok. 300 m od centrum Złotych Piasków - ok. 20 km od portu lotniczego w Warnie - w pobliżu przystanek autobusowy

Plaża

- piaszczysta - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

- klimatyzacja centralna - TV-Sat, telefon - łazienka (WC , wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, basen kryty - parasole i leżaki przy basenie - fitness Płatne - tenis stołowy - bilard - centrum spa, masaże, jacuzzi, sauna - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- plac zabaw - brodzik - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie) - wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie

BB: śniadanie w formie bufetu.

HB

śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu (napoje dodatkowo płatne do obiadokolacji)

FB

śniadanie i kolacja w formie bufetu, lunch serwowany z menu (napoje dodatkowo płatne do obiadokolacji)

All Inclusive

śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, popołudniowe przekąski dostępne w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane 11:00-22:00

Restauracje i bary

- restauracja główna - lobby bar - bar przy basenie - kawiarenka

Dodatkowe informacje

- sala telewizyjna - sala konferencyjna - sejf w recepcji (płatny) - sklepik - punkt wymiany walut - www.shipka-hotel.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Wygoda Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Najważniejsze cechy hotelu

Centrum SPA Basen Blisko centrum i plaży

Jednym zdaniem

Znakomita lokalizacja blisko centrum kurortu i piaszczystej plaży oraz bogata infrastruktura hotelowa - to najmocniejsze atuty tej oferty.

Opis miejscowości

Złote Piaski to prawdziwa wakacyjna stolica Bułgarii, położona tylko 17 km od Warny - z jej zabytkowym centrum i delfinarium. Miejscowość słynie z szerokich plaż ze złotym, drobnym piaskiem i z bogatej oferty rozrywek. To gwarny kurort, do którego przybywają turyści z całej niemal Europy (głównie Niemcy, Skandynawowie, Rosjanie, Polacy). Na aktywnych czekają loty na spadochronie, nurkowanie czy jazda na bananie. Na nadbrzeżu znajduje się wesołe miasteczko i liczne atrakcje dla dzieci: zjeżdżalnie,  trampoliny, samochodziki. życie nocne tętni tu niemal do rana - w licznych barach, dyskotekach czy kasynie.

Budynek

Trzygwiazdkowy, kliematyzowany położony w pobliżu centrum Złotych Piasków, zaledwie 200 m od szerokiej, piaszczystej plaży. Kompleks hotelowy składa się składa się z dwóch części (4- i 11- piętrowej). W pobliżu hotelu znajduje się wiele restauracji, sklepów, barów, pubów, dyskotek. Oficjalna kategoria lokalna: ***.

Pokoje

2-osobowe z możiwością 1 lub 2 dostawek, klimatyzacja, telefon, TW-sat, łazienka z prysznicem i WC, mini-bar (odpłatnie), balkon.

Do dyspozycji gości

basen zewnętrzny z brodzikiem dla dzieci (leżaki i parasole przy basenie), bar w lobby i przy basenie, plac zabaw dla dzieci, 2 windy, 24 godz. recepcja, restauracja, , sejf w recepcji (odpłatnie), wymiana walut, minimarket, Wi-Fi w lobby, za dodatkową opłatą: tenis stołowy, bilard, centrum spa: jacuzzi, sauna, masaże, zabiegi relaksacyjne i upiększające z wykorzystaniem balneoterapii.

Plaża

Piaszczysta, publiczna, ok. 200 m od hotelu. Parasole i leżaki odpłatnie.

Wyżywienie

Śniadania lub śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne). Dostępna jest również opcja All inclusive.

Cena zawiera

9 lub 7 noclegów (autokar/dojazd własny) * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej - transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Dopłaty

Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 /os. - płatna na miejscu.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


Net Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria/ Złote Piaski

Strefa

Active, Economy

Dzieci

- 1 dziecko do 14 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

- centrum - ok. 500 m liczne bary, dyskoteki, restauracje, kawiarnie - Varna - ok. 18 km liczne zabytki, restauracje, bary, dyskoteki - lotnisko w Varnie - ok. 20 km

Plaża

ok. 200 m od hotelu, publiczna szeroka, długa, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole płatne ok. ok. 30 BGN/komplet - 2 leżaki, parasol, materace

Hotel

czterogwiazdkowy, 11 i 4 - piętrowy budynek, oferujący łącznie 228 funkcjonalnie i wygodnie urządzonych pokoi, otoczony ogrodem, odnowiony w 2015 roku

Udogodnienia

całodobowa recepcja, lobby, 5 wind, sejf w recepcji (dodatkowo płatny), punkt wymiany walut, przechowalnia bagażu, możliwość wypożyczenia samochodu, bezpłatny parking, możliwość wyposażenia żelazka, sala konferencyjna, przystosowany do osób niepełnosprawnych, możliwość wzięcia zwierzęcia domowego do 5 kg

Internet

bezpłatne WiFi na terenie całego hotelu

Pokoje

standardowy - 2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek, o powierzchni ok. 18 m2 - 22 m2, komfortowe, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, lodówka, TV SAT, telefon, klimatyzacja, balkon z widokiem na ulicę basen lub morze

Restauracje i bary

- restauracja główna - lobby bar / main bar - bar przy basenie / pool bar - bar z przekąskami / Pizza & BBQ - kawiarnia

Wyżywienie

HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne) All Inclusive

Rozrywka

basen z leżakami, parasolami, Spa, kryty basen, centrum fitness, sauna, masaże, tenis stołowy, bilard, rzutki

Płatne

Spa, masaże, sauna, bilard, taksa klimatyczna płatna obligatoryjnie na miejscu w wyokosci 0,5 € dorosły/dzień, dziecko w wieku 2-11,99 w wysokosci 0,25 €/dzień

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw dla dzieci, wysokie krzesła w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat

Program All Inclusive

07.30-10.30 śniadanie w restauracji głównej w formie bufetu, woda mineralna, kawa, herbata, soki (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych 13.00-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni lokalnej, przystawki, desery, lokalne napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, soki (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, cola, cola light, fanta, sprite oraz lokalne alkohole typu piwo, wino czerwone, wino białe 18.30-20.30 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, szeroki wybór potraw kuchni międzynarodowej, makarony, dania mięsne, ryby, przystawki, sałatki, pasty, owoce, desery, ciasta, lokalne napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, soki (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, cola, cola light, fanta, sprite oraz lokalne alkohole typu piwo, wino czerwone, wino białe 16.00-17.00 ciepłe i zimne przekąski typu hamburgery, pizza, hot-dogi, sezonowe owoce, serwowane w barze z przekąskami 11.00-22.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, soki (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, cola, cola light, fanta, sprite oraz lokalne alkohole typu piwo, wino czerwone, wino białe, brandy, rakia, rum, gin, whisky, wódka, mastika, tequila, likiery i inne drinki na bazie lokalnych alkoholi serwowane w lobby bar i pool bar w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów - parasole i leżaki przy basenie

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Karty kredytowe

Visa, MasterCard

Strona www hotelu

www.shipka-hotel.com

Nasza ocena

pokój **** położenie **** + wyżywienie *** * sport \ rozrywka ***+

Atuty

- dobre oceny na portalu Booking.com - bezpłatne WiFi na terenie całego hotelu - blisko do miasta Varna - odnowiony w 2015 roku

Balczik i Kaliakra

Balczik to malownicze, stare miasteczko z rezydencją Królowej Rumunii. Koło rezydencji znajduje się piękny ogród botaniczny, drugi co do wielkości w Europie. Labirynt krzewów, drzew, mostków, wodospady i liczne zaułki sprawiają, iż można się poczuć jak Alicja w krainie Czarów. W drodze do Balcziku można będzie zobaczyć pracownię garncarską gdzie zapoznamy się z tradycyjnymi metodami wyrobu bułgarskiej ceramiki. Kaliakra to 2-kilometrowy cypel z wspaniałym widokiem utworzonym przez naturę. W cenie bilety do pałacu i ogrodu botanicznego. Cena ok. 27 EUR/os.

Istambuł - 1 dzień

Całodzienna wycieczka do miasta położonego na dwóch kontynentach, dawnej stolicy wielkich mocarstw - Bizantyjskiego i Osmańskiego, a obecnie największej metropolii tureckiej. Bez wątpienia jednym z symboli tego miasta jest Błękitny Meczet. Został wybudowany na polecenie sułtana Ahmeda I, który tym monumentalnym projektem chciał przyćmić piękną, bizantyjską świątynię - Hagia Sofia, ufundowaną w VI wieku przez cesarza Justyniana I Wielkiego. W programie również zwiedzanie Hipodromu oraz przejazd przez Most Bosforski do azjatyckiej części. Następnie powrót do części europejskiej, zwiedzanie i zakupy w fabryce skór. Popołudniem obiad i czas wolny. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 75 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

Istambuł - 2 dni

Możliwy jest także wyjazd do Istambułu na 2 dni. Dzięki temu można zapoznać się również z nocnym życiem tego wspaniałego miasta, wybrać się na wieczór turecki (płatne dodatkowo ok. 30 EUR/os.), spróbować rejsu cieśniną Bosfor (płatne dodatkowo ok. 25 EUR/os.) czy zwiedzić słynny Pałac Topkapi (bilet wstępu ok. 20 EUR/os.). Pozostały program zwiedzania taki jak przy zakupie wycieczki jednodniowej. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 102 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

Nessebar

To niezwykle urokliwe miasteczko jest wizytówką bułgarskiego wybrzeża. Jest to jedno z najstarszych miast europejskich, które zostało wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Historia przeplata się tutaj ze współczesnością. Stare, średniowieczne cerkwie, wąskie, brukowane uliczki i domy z czasów bułgarskiego odrodzenia tworzą niezapomnianą atmosferę. Na miejscu czas wolny, który można przeznaczyć na samodzielne zwiedzanie miasta i delektowanie się jego magią. W cenie przewodnik oraz lunch. Cena ok. 36 EUR/os.

Warna, delfinarium

Całodzienna wycieczka, podczas której odwiedzimy delfinarium znajdującego się w Warnie. Występy tresowanych delfinów, które przez ok. pół godziny wykonują skomplikowane akrobacje, a nawet tańczą w rytm muzyki to zawsze wspaniały widok, który sprawia wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym. W Warnie będzie czas wolny na zwiedzanie oraz zakupy. Wstęp do delfinarium jest wliczony w cenę. Cena ok. 29 EUR/os.

Piknik na jachcie

Kilkugodzinna wprawa morska jachtem z z portu w Primorsku. Przyjemna podróż, która pozwala cieszyć się słońcem oraz morską bryzą na falach morza, an następnie rozkoszować się relaksem na odludnej plaży w malowniczej zatoce, gdzie będzie zorganizowany piknik. W zestawie smaczny posiłek, brandy, lokalne wino, szampan i napoje orzeźwiające. Dla aktywnych będzie możliwość spróbowania nurkowania w masce i płatwach oraz (1)wędkowania. Idealny pomysł na relaks z dala od zgiełku kurortu. Cena ok. 38 EUR/os.

Dyskoteka w pianie

Ogromna dmuchana arena, z której wylewa się piana to szansa na świetną zabawę z przyjaciółmi i to na pięknej plaży Złotych Piasków! Międzynarodowy zespół animatorów podgrzewa wesoła atmosferę różnymi grami i konkursami. W godzinach 16.00 - 17.00 dostępny jest bezpłatny bar, który serwuje bułgarskie napoje lokalne wino i piwo. Każdy uczestnik po imprezie otrzyma pamiątkową koszulkę na pamiątkę. Cena ok. 18 EUR/os. Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp. z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp. z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    Hotel usytuowany w kurorcie Złote Piaski, 500 m od centrum, 20 km od portu lotniczego.  

Plaża

*    Publiczna, piaszczysta, szeroka, oddalona ok. 200 m od hotelu. Parasole, leżaki - płatne.

Zakwaterowanie

*    228 pokoi; *    Typy pokoi: standardowe (ok. 14-18 m2); *    Wyposażenie : każdy pokój wyposażony jest w klimatyzację, telewizor, telefon, małą lodówkę, łazienkę z WC i suszarką do włosów, darmowy Internet Wi-Fi, balkon.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna; *    3 bary: bar przy basenie, lobby bar i Pizza bar (płatne).

*    BB

śniadania; *    HB: śniadania i obiadokolacja;

*    FB

3 posiłki dziennie; *    All Inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w godzinach określonych przez hotel.

Sport i Rozrywka

*    Basen zewnętrzny, basen wewnętrzny; *    Bezpłatnie: centrum fitness, sauna, jacuzzi, tenis stołowy; *    Odpłatnie: centrum SPA, masaże, bilard, sporty wodne na plaży.  

Dla dzieci

*    Plac zabaw, wydzielony brodzik z basenu głównego.

Pozostałe udogodnienia

*    Sejf (płatny), dyskoteka, sklep, parking, fryzjer, dostęp do Internetu, pralnia.

Naszym zdaniem

*    Przyjazny hotel położony w samym sercu wakacyjnego kurortu, polecany zwłaszcza osobom młodym poszukującym hotelu w pobliżu pubów, klubów i restauracji oraz blisko plaży.

Strona Internetowa

*   www.shipkahotel.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Traveliada

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Złote Piaski Hotel Shipka

Położenie

W Złotych Piaskach, ok. 500 m od centrum kurortu, w zasięgu spaceru znajdują się liczne sklepy, restauracje, bary, puby, dyskoteki; ok. 30 km od portu lotniczego w Varnie; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu .

Plaża

300 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki, materace płatne.

Zakwaterowanie

Pokój 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek) klimatyzowany, łazienka (wanna, wc), telewizja kablowa, telefon, lodówka. Pokój dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci w wieku 2-3 lat oraz 4-12 lat.

Udogodnienia dla Gości

Przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna, bar w lobby, bar przy basenie, kantor, bezprzewodowy internet w lobby.

Sport i rekreacja

Basen odkryty i kryty, brodzik dla dzieci, siłownia, tenis stołowy i bilard (płatny).

Wyżywienie

BB oferuje - śniadania

Dodatkowe informacje

Zakwaterowanie od godz. 14.00, wykwaterowanie do godz. 12.00.

Cena zawiera - oferta na dojazd własny

Zakwaterowanie, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie NNW i KL, obowiązkową opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, atrakcje w hotelu wg oferty. Wysokość składek na TFG (doliczona na końcowym etapie rezerwacji) -dojazd własny - państwa graniczące z Polską 0zł/os ,dojazd własny do pozostałych destynacji - 10zł/os

Cena nie zawiera - oferta na dojazd własny

Opieki rezydenta, dojazdu, wycieczek fakultatywnych, wydatków własnych, opłaty klimatycznej (dorośli 5€, dzieci 2-11 lat 2,5€), świadczeń nie wymienionych w ofercie.


Ambit Tour

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Kurort

Złote Piaski - perła bułgarskiego wybrzeża czarnomorskiego. Unikalne połączenie wspaniałej roślinności, cudownych krajobrazów i terenów sportowych. Znajdują się ok. 15 km od Warny, jednego z największych miast kraju. Średnia temperatura powietrza latem wynosi 28o C, a wody morskiej 24o C. Do atrakcji tego centrum urlopowego należą tętniące życiem bary i kawiarnie. Turyści, którzy chcieliby aktywnie spędzić czas mogą grać tu w tenisa, mini golfa, popływać na desce surfingowej albo rowerach i skuterach wodnych. Na dzieci czeka aqua park, kolejki oraz nadmuchiwane pałace i dziecięce ośrodki sportowe. Złote Piaski zostały uhonorowane prestiżową nagrodą ekologiczną "Blue Flag".

Położenie

Hotel usytuowany w pobliżu licznych sklepów, kawiarni, barów, 500 m od centrum kurortu. Odległość od lotniska w Varnie ok. 15 km.

Plaża

Pokryta drobnym, złocistym piaskiem. Długa na około 3,5 km, szeroka miejscami do 100 m. Odległość od hotelu ok. 200 m., dojście przez centrum kurortu. Leżaki i parasole odpłatnie.

Hotel

Pierwszą część hotelu stanowi 4 piętrowy budynek - 2 windy, 94 pokoje dwuosobowe, 2 apartamenty. Drugą część stanowi 11 piętrowy budynek - 3 windy, 122 pokoje dwuosobowe, 6 apartamentów. Do dyspozycji gości - recepcja, windy, dwa baseny. Bary i restauracje - restauracja główna z tarasem, lobby bar, bar przy basenie. Odpłatnie - kantor, sejf, SPA, bilard, sauna.

Internet

Wi-Fi bezpłatne w całym hotelu.

Zakwaterowanie

Pokoje 2-os. z możliwością 1 dostawki ok. 18-22 m2. Wyposażenie: klimatyzacja, telewizor, telefon, mini lodówka, łazienka, balkon, możliwość wypożyczenia suszarki (wymagany depozyt 30 leva).

Sport i rozrywka

basen wewnętrzny i zewnetrzny, siłownia, tenis stołowy.

Dla dzieci

Plac zabaw, wydzielona sekcja basenowa, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 2 lat (odpłatnie).

Baseny

1 basen odkryty i 1 basen kryty, bezpłatne leżaki i parasole.

Wyżywienie

BB - śniadania w formie bufetu.

Cena zawiera

Zakwaterowanie, taksę klimatyczną, wyżywienie all inclusive, opiekę rezydenta, ubezpieczenie NNW, KL, bagaż w TU AXA, przelot samolotem charterowym w 2 strony, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, gwarancję niezmienności ceny.

Dodatkowo płatne

Wycieczki fakultatywne, ubezpieczenie od rezygnacji, chorób przewlekłych.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ambit Tour, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Bułgarii. Jest biurem podróży z długą, dwudziestopięcioletnią tradycją – tysiące zadowolonych klientów są potwierdzeniem wysokiej jakości usług i oferty dopasowanej do oczekiwań turystów.

Świetna, wieloletnia znajomość bułgarskiego rynku turystycznego, dobre relacje z kontrahentami, doświadczenie i wysokie kwalifikacje personelu umożliwiają utrzymanie oferty na bardzo wysokim poziomie, zarówno dla klientów indywidualnych jak i dla grup zorganizowanych. W ofercie Biura Podróży Ambit Tour znajdują się znane, lubiane i sprawdzone hotele w opcji all inclusive, idealne na rodzinny wypoczynek czy wakacje we dwoje. Dostępne są także nietypowe długości pobytów - nawet 20 dni wakacji!

Biuro jest członkiem Krakowskiej Izby Turystyki i Izby Turystyki Rzeczypospolitej Polskiej. Ambit Tour został wpisany do Rejestru Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych Marszałka Województwa Małopolskiego pod numerem Z/3/2016. Posiada Gwarancję Ubezpieczeniową dla Touroperatorów w AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.


TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

RIWIERA BUŁGARSKA/BUŁGARIA

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • taras • basen (zewnętrzny/kryty, ze słodką wodą) • restauracja główna (z tarasem) • restauracja Pizza & BBQ • 2 bary • sala telewizyjna 

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • leżaki i parasole (przy basenie, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• fryzjer • sklep z pamiątkami • opieka medyczna • kantor • sejf (w recepcji, płatny) • pralnia (płatna) • parking • garaż (w cenie) • sala konferencyjna 

Karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

219

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel akceptuje psy (płatne ok. 5 €/dzień)

Dla dzieci

• wysokie krzesełko • plac zabaw • łóżeczko dziecięce (na zapytanie, w cenie) • brodzik (zintegrowany) • opieka nad dziećmi (płatna)

Sport i wellness

W cenie • siłownia (wstęp powyżej 15. roku życia)

Płatne • bilard • centrum wellness • sauna fińska • łaźnia parowa • masaże • zabiegi kosmetyczne i medyczne • tenis stołowy • jacuzzi

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 14 m2 • wanna lub prysznic • balkon • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • telefon • LCD TV sat. • sofa • biurko • lodówka • suszarka do włosów • WC

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-4 os. • ok. 18 m2 • wanna • balkon • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • telefon • LCD TV sat. • sofa • biurko • lodówka • suszarka do włosów • WC

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (w formie bufetu) • obiad (w formie bufetu lub a la carte) • kolacja (w formie bufetu) • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane lokalne napoje alkoholowe

Dwa posiłki • śniadanie i kolacja • posiłki w formie bufetu

Śniadania • w formie bufetu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Shipka

Opinie o Hotelu Shipka

Byłam z mężem w tym hotelu w 2012 tyd.Polecam ten hotel,bo jest dobrze położony gdyż z jednej strony blisko wszędzie tzn.do centrum ,a z drugiej strony na uboczu nieco;)Jedzonko pyszne,pokoje czyściutkie i sprzątane co dziennie. Fajnie się mieszka na wyższych piętrach(mieliśmy widok na morze z 10 piętra w bardzo atrakcyjnej cenie). Basen oblegany przez Niemców ale my Polacy nie jeździmy na wczasy żeby przy basenie całe dnie spędzać;0)Idąc do centrum ok 500m. idzie się cały czas między sklepikami,barami,pubami,restauracjami lub można zejść do morza ok 50m. i iść plażą-polecam:)Poza tym jest tam taka rura z której wypływa woda solankowa z siarczanami-jak w SPA tylko na świeżym powietrzu z widokiem na turkusowe morze:)Polecam osobą ,które nie wymagają cudów w tak atrakcyjnej cenie:)

POLECAM:
singlom, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3

Shipka - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
Pokój Dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Standard - 2+1
Standard - 2+2
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
miejsce w apart 2 osobowym
miejsce w apart 3 osobowym
Pokój 2 osobowy z możliwością 1 lub 2 dostawek
Pokój 2 osobowy z możliwością 1 lub 2 dostawek
Pokój 2 osobowy z możliwością 1 lub 2 dostawek
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Pok. 1 os.
TRP

Shipka - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Shipka? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00