Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Royal Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Royal Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Royal Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Royal Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Royal Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Royal Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Royal Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Royal Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Royal Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Royal Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Royal Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Royal Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Royal Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Royal Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Royal Park, Słoneczny Brzeg
1 / 15
Udogodnienia hotelu Royal Park
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Royal Park
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Royal Park:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Royal Park:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 września 2018

Hotel Royal Park w ofercie Biura podróży:

Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spokojnej miejscowości Elenite
  • bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - Aqua Park, bogata oferta All inclusive
  • dyskoteka z barem All Inclusive do godziny 2;00

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:
Hotel położony na rozległym, zielonym terenie z pięknym ogrodem, w miejscowości Elenite - ok. 8 km od Słonecznego Brzegu (dojazd możliwy autobusemlub taksówką). Tuż obok imponującego kompleksu hotelowego znajduje się park wodny Atlantida - dla gości hotelowych możliwość bezpłatnego korzystania z atrakcji parku tj. basenów oraz zjeżdżalni (parasole i leżaki oraz bar na terenie parku wodnego - bezpłatne, restauracje na terenie parku wodnego - płatne dodatkowo). Do urokliwego Nesebaru wpisanego na listę UNESCO - ok. 15 km. Lotnisko w Burgas znajduje się ok. 40 km od hotelu, lotnisko w Warnie ok. 100km.
Plaża:
Obiekt usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Leżaki i parasole na plaży - bezpłatne.
Do dyspozycji gości:
Elegancki, czterogwiazdkowy hotel powstały w 2005 r. Recepcja 24 - godz. z lobby, kantor wymiany walut, basen, restauracja główna serwująca dania kuchni m.in. śródziemnomorskiej oraz regionalnej, lobby bar, bar przy basenie, Irish pub (płatny dodatkowo). Na terenie kompleksu znajdują się również restauracje a'la carte, sklep z pamiątkami, dyskoteka, salon fryzjerski, centrum SPA z bogatą ofertą zabiegów (płatne dodatkowo).
Pokoje:
Hotel ma do dyspozycji ponad 450 pokoi 2-osobowych (możliwość dostawki dla 2 dzieci lub 1 osoby dorosłej). Wszystkie pokoje wyposażone w klimatyzację, telefon, TV, sejf (płatny dodatkowo), łazienkę z wc (wanna lub prysznic, suszarka do włosów) oraz balkon z widokiem na ogród. Łóżeczko dla niemowląt - bezpłatne. Uwaga! Dziecko do 2 lat wchodzi w obłożenie pokoju.
Wyżywienie:
All Inclusive: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:30-14:30) i kolacje (18:30-21:00 )w formie bufetu. Lody, przekąski, ciastka, napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:30-22:30) w wyznaczonych barach i restauracjach. Grill (12:00-17:00). W barach na terenie hotelu (10:00-23:00) napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole.
Program sportowy i animacyjny:
Na terenie kompleksu znajduje się Centrum Animacyjne, 6 x w tygodniu organizowane są wieczory folklorystyczne (poza poniedziałkiem). Ponadto centrum fitness, aerobik, masaże, bilard, tenis stołowy, rzutki, szachy - część atrakcji płatna dodatkowo. Na plaży do dyspozycji centrum sportów wodnych (rowerki, skutery, windsurfing - za dodatkową opłatą). Dla najmłodszych brodzik, animacje, mini klub oraz 6 x w tygodniu figloklub z polskim animatorem.
Internet:
W recepcji internet Wi-Fi - bezpłatny.
Kategoria lokalna:
****
Strona www:
www.victoriagroup.bg
Naszym zdaniem:
Duży kompleks hotelowy z rewelacyjną lokalizacją przy samej plaży. Dedykowany głownie rodzinom z dziećmi, a także wszystkim chcącym wypocząć z dala od zgiełku kurortu.
Opinie klientów:
Klienci oceniają ten hotel na 4.0/6. Sprawdź opinie: https://r.pl/bulgaria-sloneczny-brzeg-wczasy/royal-park

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: R.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Świadczenia
Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4 rozpoczęte doby hotelowe, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Inne
BUŁGARIA
informacje ogólne
Waluta
LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie. Od czerwca 2017r nie ma opłat roamingowych w UE.
W regionie
Albena
Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.
Złote Piaski
Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.
Słoneczny Brzeg
To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 km. plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.
Sozopol
Jedna z najstarszych miejscowości nad Morzem Czarnym, uznawana za kulturalną stolicę wybrzeża. Ulubione miejsce artystów i fotografów, którzy uwieczniają malownicze zaułki, kręte uliczki i oryginalne drewniane domy z XVIII w. Stare miasto oczarowuje romantyczną atmosferą. Atrakcją dla turystów są oczywiście piękne, piaszczyste plaże.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Wrocławia, Gdańska, Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: : r.pl/rozklady.
Wycieczki lokalne
Wycieczki lokalne Nessebar Wycieczka do jednego z najpiękniejszych miast bułgarskich, którego starówka wpisana jest na Listę Światowego Dziedzictwa Kultury UNESCO. Nessebar położony jest na malowniczym półwyspie połączonym z lądem jedynie wąskim przesmykiem. Znajdziemy tu pozostałości po starożytnych Rzymianach, Grekach, przepiękne cerkwie średniowieczne, fragmenty budowli tureckich i małe, drewniane domki wybudowane w stylu bułgarskiego odrodzenia narodowego. Uroku miastu dodają liczne tawerny i restauracyjki nad brzegiem morza. Wycieczka również dla hoteli w Słonecznym Brzegu. Cena ok. 32 EUR bez obiadu/ ok. 37 EUR z obiadem. Bukareszt - Paryż Wschodu (1dzień) Wycieczka autokarowa do najbardziej zaludnionego miasta na Półwyspie Bałkańskim. Miasto zostało okrzyknięte "Paryżem Wschodu" ze względu na Łuk Triumfalny, przepływającą tu rzekę oraz XIX- wieczną architekturę. Bukareszt to metropolia kontrastów, która na każdym kroku zaskakuje i zachwyca. W programie m.in. Łuk Triumfalny, Plac Zwycięstwa, Teatr Narodowy, Katedra Patriarchalna, Plac Uniwersytecki, Pałac Królewski oraz stare historyczne centrum miasta. Czas na zdjęcia oraz lunch. Powrót do hotelu późnym wieczorem. Przy wycieczce konieczny paszport. Warna - Delfinarium Niezapomniana wizyta w największym w tej części Europy delfinarium, podczas której podziwiać będzie można występy tresowanych delfinów - skoki, balanse, tańce i zabawy z publicznością. To wspaniała rozrywka zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Po programie przewidziane jest zwiedzanie Warny - drugiego pod względem wielkości miasta w Bułgarii, nazywanego "Perłą Morza Czarnego". Cena ok. 28 EUR ze Złotych Piasków / 42-47 EUR ze Słonecznego Brzegu. Bałczik i wieczór bułgarski Bałczik - jedno z najbardziej urokliwych miasteczek bułgarskich. Jest on nazywany "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Głównym punktem będzie zwiedzanie kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii. Podziwiać w nim można m.in. piękne budowle, a także rezerwat kaktusów i róż. Jak się bawić, to tylko w gorącym, bałkańskim stylu na wieczorze bułgarskim w ludowej restauracji. Nie zabraknie specjałów lokalnej kuchni i typowo bułgarskich napojów oraz występów. Cena ok. 47 EUR Jeep safari - (1/2 dnia) Wycieczka zapewniająca mnóstwo adrenaliny, będąca wspaniała zabawa dla całej rodziny. Wyjazd z hotelu w godz. 9- 10, jeepami z napędem 4x4 w góry Bałkańskie. Jazda jeepami po trudnym terenie, leśnych ścieżkach i pagórkach. Wycieczka również dla hoteli w Słonecznym Brzegu. Cena ok. 36-43 EUR/os Przyroda Zacisze w Parku Przyrodniczym Złote Piaski Idealne schronienie dla osób poszukujących wytchnienia od plażowego lenistwa. Park Przyrodniczy Złote Piaski leży w bezpośrednim sąsiedztwie kurortu. Po zaledwie kilkunastu minutach spaceru od Grand Hotelu Hermitage otoczy nas gęsta, żywa zieleń, a dobiegający zewsząd szum wielkiego kurortu zniknie. Na terenie parku można wędrować wyznaczonymi szlakami. Około 90% z 13,2 km2 stanowią tutaj drzewa i krzewy! Relaks Pora na zabawę! Kurort Złote Piaski oferuje niezliczoną liczbę znakomitej klasy klubów, pubów, dyskotek. Lokale o tak "gorących" nazwach jak: Roxy Disco, Arrogance Disco czy Papaya zapewnią wspaniałą atmosferę oraz przepyszne drinki, a wisienką na torcie jest znakomita muzyczna oprawa! Na nudę zatem nie można narzekać! Wszystko czego dusza zapragnie Nadmorska promenada to serce Złotych Piasków! Miejsce tętni życiem 24 godziny na dobę. Tutaj znajdziecie wypożyczalnie, sklepy, bary oraz restauracje. Niebiańskie plaże Turyści kochają Złote Piaski za szerokie, piękne plaże pokryte drobnym piaskiem. To wymarzone miejsce na korzystanie z kąpieli słonecznych. Czas na plażowanie w Albenie! Plaża w Albenie jest szeroka i piaszczysta, więc czas spędzony tutaj na opalaniu to czysta przyjemność! Dzieci mogą bawić się swobodnie i bezpiecznie, gdyż zejście do morza jest łagodne i długo nie przekracza głębokości 150 cm. Zwiedzanie Klasztor z XIV-wieku Zobacz na własne oczy Monaster Aładża! Nadzwyczajna skała, wysoka na ok.30 metrów, skrywa w sobie dwa poziomy wykutych w skale pomieszczeń. Znajdowały się tutaj niegdyś cele, w których spali zakonnicy, sala modlitewna, dwie cerkiewki, kaplica, krypta, kuchnia i jadalnia. Połączone korytarzami i kamiennymi schodami robią niesamowite wrażenie! Katakumby z I i II wieku, również wykute w skale, są oddalone ok. 800 metrów od klasztoru. Z dziećmi Rozrywka dla najmłodszych! Lunapark w Albenie gwarantuje wspaniałą zabawę dzieciom. Wachlarz atrakcji jest duży - do wyboru dyskoteka, dmuchana trampolina, tor kartingowy i mini-kolejka. Z myślą o maluchach organizowane są również konkursy oraz przedstawienia teatrzyku lalkowego. Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4 rozpoczęte doby hotelowe, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

BUŁGARIA
informacje ogólne
Waluta
LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie. Od czerwca 2017r nie ma opłat roamingowych w UE.
W regionie
Albena
Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.
Złote Piaski
Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.
Słoneczny Brzeg
To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 km. plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.
Sozopol
Jedna z najstarszych miejscowości nad Morzem Czarnym, uznawana za kulturalną stolicę wybrzeża. Ulubione miejsce artystów i fotografów, którzy uwieczniają malownicze zaułki, kręte uliczki i oryginalne drewniane domy z XVIII w. Stare miasto oczarowuje romantyczną atmosferą. Atrakcją dla turystów są oczywiście piękne, piaszczyste plaże.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Wrocławia, Gdańska, Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: : r.pl/rozklady.

Wycieczki lokalne

Wycieczki lokalne Nessebar Wycieczka do jednego z najpiękniejszych miast bułgarskich, którego starówka wpisana jest na Listę Światowego Dziedzictwa Kultury UNESCO. Nessebar położony jest na malowniczym półwyspie połączonym z lądem jedynie wąskim przesmykiem. Znajdziemy tu pozostałości po starożytnych Rzymianach, Grekach, przepiękne cerkwie średniowieczne, fragmenty budowli tureckich i małe, drewniane domki wybudowane w stylu bułgarskiego odrodzenia narodowego. Uroku miastu dodają liczne tawerny i restauracyjki nad brzegiem morza. Wycieczka również dla hoteli w Słonecznym Brzegu. Cena ok. 32 EUR bez obiadu/ ok. 37 EUR z obiadem. Bukareszt - Paryż Wschodu (1dzień) Wycieczka autokarowa do najbardziej zaludnionego miasta na Półwyspie Bałkańskim. Miasto zostało okrzyknięte "Paryżem Wschodu" ze względu na Łuk Triumfalny, przepływającą tu rzekę oraz XIX- wieczną architekturę. Bukareszt to metropolia kontrastów, która na każdym kroku zaskakuje i zachwyca. W programie m.in. Łuk Triumfalny, Plac Zwycięstwa, Teatr Narodowy, Katedra Patriarchalna, Plac Uniwersytecki, Pałac Królewski oraz stare historyczne centrum miasta. Czas na zdjęcia oraz lunch. Powrót do hotelu późnym wieczorem. Przy wycieczce konieczny paszport. Warna - Delfinarium Niezapomniana wizyta w największym w tej części Europy delfinarium, podczas której podziwiać będzie można występy tresowanych delfinów - skoki, balanse, tańce i zabawy z publicznością. To wspaniała rozrywka zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Po programie przewidziane jest zwiedzanie Warny - drugiego pod względem wielkości miasta w Bułgarii, nazywanego "Perłą Morza Czarnego". Cena ok. 28 EUR ze Złotych Piasków / 42-47 EUR ze Słonecznego Brzegu. Bałczik i wieczór bułgarski Bałczik - jedno z najbardziej urokliwych miasteczek bułgarskich. Jest on nazywany "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Głównym punktem będzie zwiedzanie kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii. Podziwiać w nim można m.in. piękne budowle, a także rezerwat kaktusów i róż. Jak się bawić, to tylko w gorącym, bałkańskim stylu na wieczorze bułgarskim w ludowej restauracji. Nie zabraknie specjałów lokalnej kuchni i typowo bułgarskich napojów oraz występów. Cena ok. 47 EUR Jeep safari - (1/2 dnia) Wycieczka zapewniająca mnóstwo adrenaliny, będąca wspaniała zabawa dla całej rodziny. Wyjazd z hotelu w godz. 9- 10, jeepami z napędem 4x4 w góry Bałkańskie. Jazda jeepami po trudnym terenie, leśnych ścieżkach i pagórkach. Wycieczka również dla hoteli w Słonecznym Brzegu. Cena ok. 36-43 EUR/os Przyroda Zacisze w Parku Przyrodniczym Złote Piaski Idealne schronienie dla osób poszukujących wytchnienia od plażowego lenistwa. Park Przyrodniczy Złote Piaski leży w bezpośrednim sąsiedztwie kurortu. Po zaledwie kilkunastu minutach spaceru od Grand Hotelu Hermitage otoczy nas gęsta, żywa zieleń, a dobiegający zewsząd szum wielkiego kurortu zniknie. Na terenie parku można wędrować wyznaczonymi szlakami. Około 90% z 13,2 km2 stanowią tutaj drzewa i krzewy! Relaks Pora na zabawę! Kurort Złote Piaski oferuje niezliczoną liczbę znakomitej klasy klubów, pubów, dyskotek. Lokale o tak "gorących" nazwach jak: Roxy Disco, Arrogance Disco czy Papaya zapewnią wspaniałą atmosferę oraz przepyszne drinki, a wisienką na torcie jest znakomita muzyczna oprawa! Na nudę zatem nie można narzekać! Wszystko czego dusza zapragnie Nadmorska promenada to serce Złotych Piasków! Miejsce tętni życiem 24 godziny na dobę. Tutaj znajdziecie wypożyczalnie, sklepy, bary oraz restauracje. Niebiańskie plaże Turyści kochają Złote Piaski za szerokie, piękne plaże pokryte drobnym piaskiem. To wymarzone miejsce na korzystanie z kąpieli słonecznych. Czas na plażowanie w Albenie! Plaża w Albenie jest szeroka i piaszczysta, więc czas spędzony tutaj na opalaniu to czysta przyjemność! Dzieci mogą bawić się swobodnie i bezpiecznie, gdyż zejście do morza jest łagodne i długo nie przekracza głębokości 150 cm. Zwiedzanie Klasztor z XIV-wieku Zobacz na własne oczy Monaster Aładża! Nadzwyczajna skała, wysoka na ok.30 metrów, skrywa w sobie dwa poziomy wykutych w skale pomieszczeń. Znajdowały się tutaj niegdyś cele, w których spali zakonnicy, sala modlitewna, dwie cerkiewki, kaplica, krypta, kuchnia i jadalnia. Połączone korytarzami i kamiennymi schodami robią niesamowite wrażenie! Katakumby z I i II wieku, również wykute w skale, są oddalone ok. 800 metrów od klasztoru. Z dziećmi Rozrywka dla najmłodszych! Lunapark w Albenie gwarantuje wspaniałą zabawę dzieciom. Wachlarz atrakcji jest duży - do wyboru dyskoteka, dmuchana trampolina, tor kartingowy i mini-kolejka. Z myślą o maluchach organizowane są również konkursy oraz przedstawienia teatrzyku lalkowego. Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spokojnej miejscowości Elenite
  • bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - Aqua Park, bogata oferta All inclusive
  • dyskoteka z barem All Inclusive do godziny 2;00

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Elegancki hotel przy plaży, wchodzący w skład rozleglej wioski wakacyjnej Elenite Holiday Village. Malownicze pejzaże, dużo zieleni, ładna plaża, spokojna okolica, bogata oferta rekreacyjna. Wymarzone miejsce na rodzinny urlop.

Położenie

Przy piaszczystej plaży, w wiosce turystycznej Elenite, ok. 3 km od Sveti Vlas, 12 km od centrum Słonecznego Brzegu, 15 km od Nessebaru, 40 km od lotniska w Burgas. W pobliżu znajdują się lokale gastronomiczne, sklepy, przystanek autobusowy oraz inne hotele kompleksu.

Wyposażenie

Eleganckie lobby z recepcją i bezpłatnym Wi-Fi, restauracja główna, restauracje a'la carte, bar w lobby, bar przy plaży, bar przy basenie, pub, klub nocny, kantor wymiany walut, sklepiki, wypożyczalnia samochodów . W pobliżu jest apteka i bankomat. Większość obiektów na terenie kompleksu jest otwarta do 15 września.

Pokoje

Gustownie umeblowane, klimatyzowane z łazienkami (wanna lub prysznic, suszarka do włosów), odpłatny sejf 7BGN/dzień, TV sat, telefon, minibar, balkon (widok na morze lub na park i kompleks wakacyjny). Możliwość wypożyczenia czajnika (za depozytem). Pokoje mają powierzchnię ok. 30 m kw., a studia - ok. 42 m kw.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania (7:30-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:00-21:00) w formie bufetów w restauracji głównej, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w wyznaczonych barach, raz na tydzień kolacja w restauracji a'la carte (konieczna rezerwacja). Bary na plaży dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny (serwis plażowy gratis, ręczniki za depozytem), siatkówka plażowa, gimnastyka w wodzie, aerobik, minigolf, sala fitness, szachy, kort tenisowy (płatne wypożyczenie rakiet, piłeczek i oświetlenie), tenis stołowy, rzutki, aquapark Atlantis (czynny od 01.06 do 15.09), dzienne i wieczorne animacje, program rozrywkowy.  Odpłatnie: bilard, sauna, łaźnia, jacuzzi, zabiegi kosmetyczne, masaże, squash, kręgle, sporty wodne. Niektóre spośród wymienionych części infrastruktury i atrakcji znajdują się na terenie kompleksu Elenite.

Dla dzieci

Brodzik, zjeżdżalnie wodne, miniklub, minidyskoteki, odpłatne łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka w restauracjach.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spokojnej miejscowości Elenite
  • bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - Aqua Park, bogata oferta All inclusive
  • dyskoteka z barem All Inclusive do godziny 2;00

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras
  • Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych, w cenie)
  • minimarket
  • parking (płatny)
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

505

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Sport i wellness

Płatne
  • siatkówka plażowa 
  • tenis

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  •  obiad: w formie bufetu
  •  kolacja: w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracja
  • bar
  • W okolicy

    • w miejscowości Elenite
    • bezpośrednio przy plaży
    • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min
    ok
    Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.


    Orex
    • Standard
      star
    • Lokalizacja

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spokojnej miejscowości Elenite
    • bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - Aqua Park, bogata oferta All inclusive
    • dyskoteka z barem All Inclusive do godziny 2;00

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    Royal Park Elenite jest częścią kompleksu Royal Club Victoria, Elenite, został otwarty w 2004 roku, usytuowany na powierzchni 4500 m²; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, basen kryty, restauracja główna, 3 restauracje A la Carte (otwarte w wysokim sezonie), kuchnia: bułgarska , włoska, śródziemnomorska (raz na pobyt kolacja wybranej restauracji A la Carte – bezpłatnie, wymagana wcześniejsza rezerwacja), 4 bary, kawiarnia, klub nocny, bezpłatne wejście na teren Aquaparku Atlantida (otwarty od 01.06-15.09)

    Położenie

    Elenite, ok. 15 km od centrum Nessebaru, ok. 9 km od centrum Słonecznego Brzegu, ok. 45 km od lotniska w Burgas

    Plaża

    prywatna, piaszczysta plaża znajduje się ok.10 m od hotelu, leżaki i parasole przy basenie oraz na plaży –bezpłatnie, bezpłatny bar na plaży 09.00-24.00 (otwarty od 01.06-15.09)

    Zakwaterowanie

    490 pokoi: 382 pokoi standardowych (ok. 30 m²), 62 pokoje typu studio (ok. 42 m²), 46 pokoi typu studio z 2 sypialniami (ok. 50 m²); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, żelazko (na życzenie), TV SAT, sejf, balkon lub taras

    Wyżywienie

    All Inclusive – śniadanie (07.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, ciastka, ciasta, kawa, herbata serwowane w różnych godzinach w wyznaczonych barach; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe bezpłatne w godzinach 10.00-24.00; dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane

    Sport i rozrywka

    animacje, aerobik, aqua-aerobik, muzyka na żywo (okazjonalnie), sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, siłownia, tenis stołowy, klub nocny (otwarty od 01.06-15.09, napoje bezpłatne w godzinach 22.00-02.00), kort tenisowy, mini boisko do piłki nożnej, mini golf, bezpłatne WI-FI w wyznaczonych strefach

    Dodatkowo płatne

    Centrum  Spa & Wellness, zabiegi na twarz i ciało, salon kosmetyczny, sejf na recepcji, rzutki, bilard , salon gier, lekarz (na wezwanie), fryzjer, wypożyczenie sprzętu do tenisa (ok. BGN/godz.), wypożyczenie sprzętu do mini golfa (depozyt ok. 30BGN), squash, mini market, wypożyczalnia rowerów, wszystkie sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    animacje brodzik, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, luna park (otwarty od 01.06-15.09), krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka płatna

    www

    www.victoriagroup.bg ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

    ok
    Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.


    Sun&Fun
    • Standard
      star
    • Lokalizacja

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spokojnej miejscowości Elenite
    • bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - Aqua Park, bogata oferta All inclusive
    • dyskoteka z barem All Inclusive do godziny 2;00

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA BUŁGARSKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    *    Hotel Royal Park położony jest w wiosce wakacyjnej Elenite ok. 45 km od lotniska w Burgas i ok. 10 km od Słonecznego Brzegu.

    PLAŻA

    *    Piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu (serwis plażowy bezpłatny, ręczniki plażowe za depozytem).

    ZAKWATEROWANIE

    *    500 pokoi i apartamentów; *    Typy pokoi: pokoje standardowe (1 pomieszczenie, ok. 25 m2), studio (ok. 42 m2, część z nich składa się z 2 pomieszczeń, nie oddzielonych drzwiami); *    Wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną i WC, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, telefon, mini bar (uzupełniony w wodę w dniu przylotu), sejf (płatny).

    RESTAURACJE I BARY

    *    Restauracja główna, 2 restauracje a'la carte: bułgarska, śródziemnomorska (Goście w zależności od długości pobytu mogą darmowo zjeść kolację w restauracji a'la carte; wymagana wcześniejsza rezerwacja); *    4 bary: lobby bar, bar przy basenie, pub w Aquaparku, (bar na plaży-płatny); *    Na terenie kompleksu znajdują się również pub irlandzki, klub nocny, cukiernia (dodatkowo płatne).

    Wyżywienie

    *    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, ponadto specjalny bufet dla dzieci, przekąski w ciągu dnia, desery, ciastka, lody dostępne w wybranych godzinach, darmowe przekąski oraz napoje bezalkoholowe w barze w aquaparku; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są w hotelowych barach pomiędzy godz. 10:00 a 24:00 (w barze w klubie nocnym do 02:00).

    SPORT I ROZRYWKA

    *    Duży basen zewnętrzny, Aquapark Atlantis (bezpłatny wstęp i atrakcje); *    Bezpłatnie: rzutki, centrum fitness, siatkówka plażowa, aerobik, zajęcia sportowe w basenie, bilard, tenis, mini golf; na Gości czeka profesjonalny zespół animatorów, który zapewni rozrywkę w ciągu dnia i wieczorami; *    Odpłatnie: wypożyczenie sprzętu do tenisa i mini golfa, kręgle, sporty wodne na plaży (m.in. rowerki wodne, windsurfing, żeglarstwo) oraz masaże i zabiegi w centrum SPA.

    DLA DZIECI

    *    Dla najmłodszych Gości hotel przygotował brodzik, nowopowstały lunapark (ciuchcia, karuzele), zjeżdżalnie w Aquaparku, mini klub (4-12 lat), mini disco oraz szereg animacji; istnieje możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka.

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    *    Mini centrum handlowe, kantor wymiany walut, salon fryzjerski, kafejka internetowa, sejf w recepcji (ok. 7 leva/dzień), profesjonalne centrum SPA, amfiteatr, wypożyczalnia samochodów, parking (płatny ok. 12 leva/dzień); łącze internetowe Wi-Fi w lobby.

    NASZYM ZDANIEM

    *    Hotel wchodzi w skład kompleksu Royal Club Victoria Elenite. Polecany jest w szczególności dla rodzin z dziećmi oraz dla osób aktywnych ze względu na bogate zaplecze sportowo-rekreacyjne. Hotel zapewnia Klientom odpoczynek w zacisznym i spokojnym miejscu w otoczeniu zieleni.

    STRONA INTERNETOWA

    *    www.royalpark-bg.net


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

    ok
    Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.


    Wezyr
    • Standard
      star
    • Lokalizacja

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spokojnej miejscowości Elenite
    • bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - Aqua Park, bogata oferta All inclusive
    • dyskoteka z barem All Inclusive do godziny 2;00

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria lokalna:

    4*

    Data otwarcia:

    2004 r.

    Położenie:

    Elenite, 45 km od lotniska w Burgas.

    Plaża:

    przy hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki - bezpłatne, ręczniki plażowe - depozyt.

    W hotelu:

    2 restauracje i 2 a la carte w Kompleksie Royal Club, 2 bary, basen odkryty, sala konferencyjna. Aquapark - basen odkryty z 7-ma zjeżdżalniami w kompleksie Royal Club (leżaki i parasole w aquaparku płatne dodatkowo).

    Pokoje:

    pokoje standardowe (288 pokoi z widokiem na ogród, 112 pokoi z widokiem na morze); klimatyzacja centralna, sejf (płatny), mini bar (płatny), telefon, TV, suszarka, wanna lub prysznic, balkon, taras lub balkon francuski.

    Rozrywki i usługi:

    Płatne: centrum SPA, salon piękności, masaże, sauna, kącik internetowy, korty tenisowe, siłownia, jacuzzi, bilard, kręgle, mini golf, sporty wodne na plaży.

    Bezpłatne: bezprzewodowe łącze internetowe w lobby, siatkówka plażowa, animacje.

    Dla dzieci: brodzik, plac zabaw, mini klub, animacje.

    Wyżywienie:

    All Inclusive (10:00-22:30)

    Posiłki: śniadania, obiady, przekąski, kolacje.

    Napoje zawarte: wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

    Tel./fax:

    + 35 905 / 546 91 90

    Atrakcje dla dzieci:

    polskojęzyczny animator dla dzieci od 19.06 do 11.09

    zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4 -12 lat: zajęcia plastyczne, gry planszowe, teatrzyk, zawody sportowe

    mini disco

    plac zabaw

    dwa brodziki

    możliwość wypożyczenia łóżeczka dla infanta bezpłatnie


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

    ok
    Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.


    Wygoda Travel
    • Standard
      star
    • Lokalizacja

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spokojnej miejscowości Elenite
    • bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - Aqua Park, bogata oferta All inclusive
    • dyskoteka z barem All Inclusive do godziny 2;00

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Najważniejsze cechy hotelu

    Nowość Tuż przy plaży Basen zewnętrzny

    Jednym zdaniem

    Elegancki hotel położony przy plaży, polecany w szczególności dla rodzin z dziećmi oraz dla osób aktywnych ze względu na bogate zaplecze sportowo - rekreacyjne.

    Opis miejscowości

    Elenite jest małą miejscowością turystyczną  położoną nad Morzem Czarnym, zaledwie 9 km od kurortu Słoneczny Brzeg i 45 km od jednego z największych miast Bułgarii - Burgas. Jest to doskonałe miejsce na rodzinne wczasy - znacznie spokojniejsze niż oblegany przez turystów Słoneczny Brzeg. W Elenite znajdziemy przepiękną plażę, park wodny oraz sporo atrakcji dla miłośników aktywnego wypoczynku i sportów wodnych więc  podczas urlopu na pewno nie będziemy narzekać na brak atrakcji.

    Budynek

    czterogwiazdkowy, 11-piętrowy hotel, położony bezpośrednio przy plaży na rozległym, zielonym terenie z pięknym ogrodem. Do urokliwego Nessebaru wpisanego na listę UNESCO - ok. 15 km. Lotnisko w Burgas znajduje się ok. 40 km od hotelu. Oficjalna kategoria ****.

    Pokoje

    2-osobowe z możliwością jednej lub dwóch dostawek, łazienka z prysznicem lub wanną i WC, suszarka do włosów, TV sat, klimatyzacja,  telefon, sejf (odpłatnie 7BGN/dzień), balkon lub taras

    Do dyspozycji gości

    Basen zewnętrzny, leżaki i parasole przeciwsłoneczne przy basenie i na plaży, brodzik dla dzieci,  restauracja, bar, recepcja 24 h, winda, Wi-Fi przy recepcji. Dodatkowo na terenie kompleksu Elenite:  plac zabaw dla dzieci, park wodny Atlantyda (w centrum Elenite 09:00-19:00 leżaki i posiłki na terenie Aquaparku dodatkowo płatne), boiska sportowe, centrum fitness i wellness (odpłatnie), bankomat, klub nocny, animacje, boiska sportowe.

    Plaża

    przy hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole i leżaki  bezpłatnie.

    Wyżywienie

    All Inclusive: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:30-14:30) i kolacje (18:30-21:00) serwowane w formie urozmaiconego bufetu. Raz w tygodniu kolacja w jednej z restauracji a la carte (wymagana rezerwacja), ciasto i lody (10:30-22:30), przekąski (10:30-17:30), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe: wino, piwo, woda, napoje gazowane, kawa, herbata (10:00 -23:00).

    Cena zawiera

    9 lub 7 noclegów (autokar/dojazd własny) * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej -transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Dopłaty

    Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 /os. - płatna na miejscu.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

    Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

    Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.

    ok
    Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.


    Oasis Tours
    • Standard
      star
    • Lokalizacja

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spokojnej miejscowości Elenite
    • bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - Aqua Park, bogata oferta All inclusive
    • dyskoteka z barem All Inclusive do godziny 2;00

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    OPIS

    Jest częścią rozległego kompleksu wypoczynkowego Royal Club Victoria Elenite, który oferuje praktycznie wszystko, czego można zapragnąć podczas letniego wypoczynku. Hotel Royal Park usytuowany jest bezpośrednio przy plaży, w otoczeniu bujnego ogrodu. Obiekt charakteryzuje się eleganckimi wnętrzami, których wystrój jest połączeniem elementów morskich z zamkowym wystrojem. Pokoje w jasnej, ciepłej kolorystyce zapewniają wygodę i relaks. Goście mogą skorzystać z bogatej oferty rozrywkowo-rekreacyjnej, spędzić wieczór w klubie nocnym lub skorzystać z zabiegów w Spa. Dla najmłodszych moc atrakcji - m.in. aquapark, mini klub, park rozrywki.

    Położenie

    Elenite, ok 15 km od Nessebaru, ok. 9 km od Słonecznego Brzegu. W pobliżu - park wodny Atlantida, sklepy, bary. Lotnisko Burgas, ok. 36 km od hotelu.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta; leżaki i parasole na plaży bezpłatne.

    Hotel

    Internet - Wi-Fi bezpłatne w miejscach ogólnodostępnych. Hotel dysponuje ponad 450 pokojami. W hotelu znajduje się całodobowa recepcja, winda, przechowalnia bagażu, kantor. Płatne - wypożyczalnia samochodów, parking, centrum Spa, sklepy, apteka (usługi zlokalizowane na terenie całego kompleksu). Oficjalna kategoria bułgarska ****

    Pokoje

    Klimatyzacja, łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), sejf (płatny, ok. 8 BGN/dzień), TV-sat, mała lodówka, telefon, balkon, balkon francuski lub taras, powierzchnia ok. 30 m2. Pokój standardowy - 2-osobowy z możliwością dostawki dla 1 osoby dorosłej lub 2 dzieci.

    Rekreacja, Sport, Atrakcje

    Basen zewnętrzny, bezpłatne leżaki i parasole przy basenie. Na terenie kompleksu - 6 razy w tygodniu dzienny i wieczorny program sportowo-rekreacyjny, aquapark Atlantida, szachy, piłka nożna, lunapark, fitness; płatne - squash, kort tenisowy (płatne wypożyczenie sprzętu), minigolf (wypożyczenie sprzętu za kaucją), sporty wodne na plaży, bilard, centrum Spa.

    Dla dzieci

    Brodzik, dziecięce krzesła w restauracji, animacje. Na terenie kompleksu - plac zabaw, mini klub, lunapark z karuzelami (czynny 6 dni w tygodniu w sezonie, w godz. 18.00-21.00).

    Wyżywienie

    All Inclusive - śniadania, obiady, kolacje serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, lody w wyznaczonych barach. Wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach w określonych godzinach. Raz na 7 dniowy pobyt kolacja w restauracji a la carte - wymagana wcześniejsza rezerwacja.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, 3 restauracje a la carte (bułgarska, śródziemnomorska, włoska), bar w lobby, bar przy basenie, bar na plaży (płatny). Na terenie kompleksu - 3 bary i klub.

    Informacje dodatkowe

    Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All inclusive Goście otrzymują w dniu przyjazdu, podczas zameldowania. All Inclusive w wyznaczonych barach. Goście korzystający z pakietu All inclusive zobowiązani są do noszenia opasek. W restauracjach obowiązuje formalny strój (mężczyźni długie spodnie). Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Część barów, restauracji i innych atrakcji działa tylko w wysokim sezonie (01.06-01.09). Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu - październik 2017.

    Warto wyróżnić

    * Przy plaży * Wysoki standard * Przestronne, jasne pokoje * Ciekawe animacje * Spokojna okolica wymarzona na spacery i wędrówki do miasta * Aquapark Atlantida

    ok
    Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.


    Net Holiday
    • Standard
      star
    • Lokalizacja

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spokojnej miejscowości Elenite
    • bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - Aqua Park, bogata oferta All inclusive
    • dyskoteka z barem All Inclusive do godziny 2;00

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria/ Słoneczny Brzeg

    Strefa

    Family, Active

    Dzieci

    - 1 dziecko do 12 lat - opłata tylko za przelot - 2 dziecko do 6 lat - opłata tylko za przelot

    Lokalizacja

    Elenite - niewielka spokojna miejscowość turystyczna z przepiękną piaszczystą plażą Słoneczny Brzeg - ok. 9 km gdzie znajdują się liczne bary, dyskoteki, restauracje , sklepy, mini wesołe miasteczko i bogata infrastruktura rozrywkowa Nessebar - ok. 15 km zabytkowe centrum wpisane na listę UNESCO, Aqua Park/ dogodne połączenie komunikacji publicznej lotnisko w Burgas - ok. 35 km

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu, ładnie zagospodarowana, piaszczysta, szeroka z łagodnym zejściem do wody, parasole oraz leżaki bezpłatne dla gości hotelowych, ręczniki za depozytem 10 EUR

    Hotel

    czterogwiazdkowy, nowoczesny i komfortowy resort, wybudowany w 2004 roku, na rozległym, zielonym terenie z pięknym ogrodem, stanowi część kompleksu hotelowo-rozrywkowego Royal Club Victoria składający się z 4 hoteli i kompleksu bungalowów, Aqua Parku i zaplecza sportowo-rekreacyjnego, hotel oferuje 500 pokoi i apartamentów zlokalizowanych w kilkupiętrowym budynku głównym , otoczony ładnym ogrodem

    Udogodnienia

    całodobowa recepcja oraz przestronne lobby z miejscami do wypoczynku, 4 windy, punkt wymiany walut, bankomat przy hotelu, przechowalnia bagażu, mini market, fryzjer, lekarz (na życzenie), ręczniki plażowe za depozytem, możliwość wynajęcia samochodu, płatny parking (ok.7 EUR/dzień), możliwość wypożyczenia żelazka, możliwość zakwaterowania z małym psem lub kotem do 5 kg za opłatą 5 EUR/dzień

    Internet

    WI-FI w lobby bezpłatne

    Pokoje

    2-os.z możliwością 1 dostawki dla osoby dorosłej i2dostawek dla dzieci (rozkładana sofa), ok. 25 m2, komfortowe i dobrze wyposażone, łazienka z wanną i prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja sterowana indywidualnie, TV SAT , sejf (płatny ok.3,5 EUR/dzień), telefon, lodówka, balkon lub taras, widok na morze za dopłatą

    Restauracje i bary

    restauracja główna w formie bufetu 2 restauracja a la carte - kuchnia bułgarska i śródziemnomorska lobby bar / main bar bar przy basenie /pool bar kawiarnia Philipopolis 4 bary z przekąskami i napojami na terenie całego kompleksu oraz w Aquaparku Galaxy Night Club Irish Bar bar na plaży/beach bar

    Wyżywienie

    All Inclusive

    Rozrywka

    duży basen zewnętrzny z leżakami i parasolami, duży Aqua Park Atlantis z zjeżdżalniami i leniwą rzeką oraz innymi atrakcjami, kort tenisowy z płatną wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, siłownia, bilard w lobby, mini golf (sprzęt za depozytem), dyskoteka, profesjonalne animacje dzienne m.in. aerobic, aqua aerobic, gimnastyka, siatkówka plażowa, piłka wodna, piłka nożna, rzutki, wieczorne przedstawienia w amfiteatrze, muzyka na żywo

    Płatne

    Centrum Spa oraz salon piękności, kręgielnia, sporty wodne oraz windsurfing na plaży, taksa klimatyczna płatna obligatoryjnie na miejscu w wyokosci 0,5 € dorosły/dzień, dziecko w wieku 2-11,99 w wysokosci 0,25 €/dzień

    Dla dzieci

    brodzik, aqua park dla dzieci zjeżdżalniami i wieloma atrakcjami, mini lunapark z pociągiem i 4 karuzelami, plac zabaw, mini klub Aladin (4-12 lat), mini disco, międzynarodowy zespół animacyjny organizujący liczne zabawy, gry i konkursy, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2

    Program All Inclusive

    07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.30-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej złożony z dań kuchni międzynarodowej i lokalnej, przystawki, przekąski, sałatki, ciasteczka, owoce, desery 18.30-21.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni bułgarskiej, wybór dań głównych, przystawek, sałatek, deserów i owoców, podczas kolacji od Panów wymagane długie spodnie oraz zakryte buty - do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz lokalne alkohole typu piwo, wino białe, wino czerwone 18.00 - 22.30 możliwość kolacji w wybranej restauracji a la carte (2 razy podczas pobytu, wymagana rezerwacja tego samego dnia od godz 9.30 rano w recepcji hotelu) Sozopol - serwująca tradycyjne dania kuchni bułgarskiej Mediterrranean- serwująca dania kuchni śródziemnomorskiej i europejskiej do posiłków w restauracjach a la carte serwowane są lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna, oraz lokalne napoje alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, natomiast markowe napoje alkoholowe i wina dodatkowo płatne 10.30-22.30 ciastka, słodkości, lody, kawa, herbata, napoje serwowane w kawiarni Philipopolis 12.15-11.30 lekkie przekąski typu pizza, kanapki, sałatki, słodkości podane w snack bar 10.00-17.00 ciepłe i zimne przekąski, kanapki, hot dogi, dania fastfood serwowane w snack barach Korabcheto, Gabkata oraz w barze na terenie Aquaparku i na plaży w godzinach ich funkcjonowania 10.00-24.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna, oraz napoje lokalne alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, wódka, brandy, gin, whisky, rum oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w Lobby Bar 10.00-18.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna, oraz napoje lokalne alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, wódka, brandy, gin, whisky, rum oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w barze przy basenie/pool bar 18.00-23.00lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna, oraz napoje lokalne alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, wódka, brandy, gin, whisky, rum oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w barze animacyjnym 09.00 -19.00 w Aquaparku serwowane są tylko napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz kawa i herbata 22.00-02.00 lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w dyskotece Galaxy - nielimitowany wstęp do Aquaparku - leżaki, parasole przy basenie, na plaży oraz w Aquaparku - mini klub dla dzieci w wieku 4 - 12 lat

    Oficjalna kategoria

    4 gwiazdki

    Strona www hotelu

    www.royalpark-bg.net

    Nasza ocena

    Pokój **** Położenie ****+ Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****+

    Atuty

    - rewelacyjny rodzinny resort z Aquaparkiem i wieloma atrakcjami dla dzieci - doskonała atmosfera i bogate zaplecze sportowo-rekreacyjne - szeroka oferta All Inclusive - dyskoteka z barem All Inclusive - położony bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży z bezpłatnymi leżakami, parasolami i ręcznikami

    Nessebar

    To niezwykle urokliwe miasteczko jest wizytówką bułgarskiego wybrzeża. Jest to jedno z najstarszych miast europejskich, które zostało wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Historia przeplata się tutaj ze współczesnością. Stare, średniowieczne cerkwie, wąskie, brukowane uliczki i domy z czasów bułgarskiego odrodzenia tworzą niezapomnianą atmosferę. Na miejscu czas wolny, który można przeznaczyć na samodzielne zwiedzanie miasta i delektowanie się jego magią. Cena ok. 13 EUR/os.

    Sozopol i Ropotamo

    Sozopol to miasto, którego historia sięga VII wieku - mnóstwo w nim wąskich uliczek, ogrodów figowych oraz charakterystycznych, drewnianych domów z wysuniętymi górnymi kondygnacjami. Zostało założone jako trackie osiedle, należało w przeszłości do Rzymian i Turków - dzisiejszy swój wygląd zawdzięcza głównie bułgarskiemu odrodzeniu z XIX wieku. Spacerując kilkusetletnimi uliczkami można poczuć wspaniałą atmosferę tego wielokulturowego miasteczka. Po drodze odbędzie się również zwiedzanie klasztoru Św. Jerzego w Pomorie oraz krótki spacer w Burgas. Wycieczkę zakończy spływ rzeką Ropotamo, w trakcie którego można podziwiać niezwykle bogatą faunę i florę znajdującą się na wybrzeżu. Cena ok. 31 EUR/os.

    Istambuł - 1 dzień

    Całodzienna wycieczka do miasta położonego na dwóch kontynentach, dawnej stolicy wielkich mocarstw - Bizantyjskiego i Osmańskiego, a obecnie największej metropolii tureckiej. Bez wątpienia jednym z symboli tego miasta jest Błękitny Meczet. Został wybudowany na polecenie sułtana Ahmeda I, który tym monumentalnym projektem chciał przyćmić piękną, bizantyjską świątynię - Hagia Sofia, ufundowaną w VI wieku przez cesarza Justyniana I Wielkiego. W programie również zwiedzanie Hipodromu oraz przejazd przez Most Bosforski do azjatyckiej części. Następnie powrót do części europejskiej, zwiedzanie i zakupy w fabryce skór. Popołudniem obiad i czas wolny. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 62 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

    Istambuł - 2 dni

    Możliwy jest także wyjazd do Istambułu na 2 dni. Dzięki temu można zapoznać się również z nocnym życiem tego wspaniałego miasta, wybrać się na wieczór turecki (płatne dodatkowo ok. 30 EUR/os.), spróbować rejsu cieśniną Bosfor (płatne dodatkowo ok. 25 EUR/os.) czy zwiedzić słynny Pałac Topkapi (bilet wstępu ok. 20 EUR/os.). Pozostały program zwiedzania taki jak przy zakupie wycieczki jednodniowej. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 92 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej. Cena ok. 40 EUR/os.

    Jeep Safari

    Ci którzy chcieliby na chwilę zmienić krajobraz i odpocząć od falującego morza powinni wybrać się na całodzienną wycieczkę jeepami w góry Strandża. Będzie można zobaczyć unikalne wodospady, jaskinie, a także zwidzieć kilka bułgarskich wiosek. W jednej z nich, która stanowi muzeum architektoniczno-historyczne, odbędzie się obiad pod gołym niebem. Po smacznym obiedzie polecamy spacer po wiosce, degustacja miodu, zwiedzanie dobrze zachowanej starej wiejskiej szkoły i autentycznego domu Strandżanskiego, zbudowanego 300 lat temu. Nad rzeką Weleka, gdzie znajduje się piękny wodospad istnieje możliwość kąpieli. Cena ok. 48 EUR/os.

    Warna, delfinarium i skalny klasztor

    Całodzienna wycieczka, która rozpocznie się od zwiedzanie słynnego eremickiego klasztoru Aładża pochodzącego najprawdopodobniej z IV w. i rozbudowanego na przestrzeni XIII i XIV wieku . Znajduje się on w jaskini - naturalne pieczary pełniły funkcję cel mnichów, a z te z kolei były ze sobą połączone wykutymi w kamieniu korytarzami. Popołudniem odwiedzimy delfinarium znajdującego się w Warnie - wstęp wliczony w cenę. Występy tresowanych delfinów, które przez ok. pół godziny wykonują skomplikowane akrobacje, a nawet tańczą w rytm muzyki to zawsze wspaniały widok, który sprawia wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym. Obiad (wliczony w cenę) odbędzie się w tradycyjnej bułgarskiej restauracji W Warnie będzie czas wolny na samodzielne zwiedzanie lub zakupy. Wstęp do delfinarium i obiad są wliczone w cenę. Cena ok. 45 EUR/os.

    Piknik na jachcie

    Kilkugodzinna wprawa morska jachtem z portu Nesebyr. Szansa na kąpiel w głębiach morza Czarnego oraz nurkowanie z płetwami i fajką. Podczas resju będzie serwowany pyszny obiad - rybka z rusztu, dodatki, mieszane sałatki, napoje bezalkoholowe i piwo. Idealny pomysł na relaks z dala od zgiełku kurortu. Cena ok. 35 EUR/os.

    Dyskoteka w pianie

    Ogromna dmuchana arena, z której wylewa się piana to szansa na świetną zabawę z przyjaciółmi i to na złocistej plaży Słonecznego Brzegu! Międzynarodowy zespół animatorów podgrzewa wesoła atmosferę różnymi grami i konkursami. W godzinach 16.00 - 17.00 dostępny jest bezpłatny bar, który serwuje bułgarskie napoje lokalne wino i piwo. Każdy uczestnik po imprezie otrzyma pamiątkową koszulkę na pamiątkę. Cena ok. 18 EUR/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

    Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

    Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

    ok
    Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.


    Atur
    • Standard
      star
    • Lokalizacja

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spokojnej miejscowości Elenite
    • bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - Aqua Park, bogata oferta All inclusive
    • dyskoteka z barem All Inclusive do godziny 2;00

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    BULGARIASPB

    OFERTA ATUR - HOT DEAL

    - bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - lokalny rezydent z językiem polskim

    Hotel info

    Na rozległym terenie, wśród bujnej zieleni drzew usytuowano imponujący kompleks Elenite Holiday Village. Wygodne hotele i apartamenty, liczne bary oraz restauracje, centrum animacji oferujące program zabawy i zajęć sportowych, wieczory w amfiteatrze lub przy muzyce na żywo… wszystko to sprawia iż kompleks ogarnia wszechobecna atmosfera wakacji. To również wyjątkowe miejsce z uwagi na prywatną, piaszczystą plażę i park wodny Atlantyda, prawdziwy raj dla amatorów wodnych atrakcji. Kompleks Elenite to dobry wybór zarówno dla miłośników błogiego relaksu, jak i zwolenników aktywnego wypoczynku, którzy znajdą tu zaplecze sportowe, a także ofertę sportów wodnych. Wchodzący w skład tego wakacyjnego resortu Hotel Royal Park wyróżnia doskonała lokalizacja, w centralnej części kompleksu, tuż przy piaszczystej plaży i morzu. W otoczeniu hotelu znajdują się liczny atrakcje, a w odległości zaledwie kilku kroków znajduje się park wodny. Obiekt charakteryzuje okazały hol recepcyjny, a także marynistyczne elementy wystroju pokoi. Dania kuchni lokalnej i międzynarodowej serwuje hotelowa restauracja, a w barze delektować można się kolorowym drinkiem lub lampką wina. Kategoria lokalna 4****

    Lokalizacja

    Elenite, centralne położenie w kompleksie wakacyjnych hoteli i apartamentów Holiday Village Elenite. W pobliżu przystanek komunikacji lokalnej. Tętniący życiem kurort Słoneczny Brzeg ok.10 km, malowniczy Neseber ok. 15 km. Lotnisko w Burgas ok. 40km.

    Plaża

    bezpośrednio przed hotelem, piaszczysta, bezpłatne leżaki (ilość ograniczona).

    Hotel

    450 pokoi, hol powitalny, recepcja 24h, lobby, windy, restauracja główna, bar, sezonowy bar przy basenie, sezonowy pub, wymiana walut. Na terenie kompleksu: sezonowe bary i restauracje a la carte, butiki z pamiątkami, płatny kącik internetowy, sezonowa dyskoteka, tereny zielone, płatne miejsca parkingowe.

    Pokój

    standardowo wyposażony, klimatyzacja (sezon letni), TV, telefon, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), płatny sejf, balkon. 2-osobowy, możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci (możliwa sofa - wspólne spanie) co może jednak zmniejszać komfort zakwaterowania. Za dopłatą pokoje z widokiem na morze. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

    Sport i rozrywka

    basen zewnętrzny (sezon letni), taras słoneczny, leżaki przy basenie i na plaży bezpłatne. Na terenie kompleksu: centrum animacji, cykliczne rozgrywki sportowe, programy rozrywkowe i wieczory z muzyką, centrum fitness, masaż, bilard, tenis stołowy, rzutki - część atrakcji płatna dodatkowo. Park wodny Atlantyda (sezon letni; wstęp i atrakcje wodne bezpłatnie, napoje i posiłki za opłatą).

    Dzieci

    brodzik, kącik zabaw, cykliczne programy animacyjne i zajęcia sportowe prowadzone przez zespół animatorów na terenie kompleksu

    Opcje wyżywienia

    - all inclusive

    All inclusive

    śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / w wyznaczonych godzinach snacki, przekąski lub słodycze / 10:00-23:00 lokalne napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole w barach na terenie hotelu / kolacja w wybranej restauracji a'la carte na terenie kompleksu (w miarę dostępności miejsc, wymagana wcześniejsza rezerwacja) / leżaki przy basenie i na plaży bezpłatnie / wstęp do parku wodnego Atlantyda Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu.

    Uwagi

    hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim. Telefon alarmowy 24h/7, spotkanie informacyjne w hotelu na życzenie klienta.

    Nasza opinia

    wygodny hotel działający w ramach wakacyjnego resortu z bogatą infrastrukturą sportową, ofertą rozrywek i aqua parkiem. Atutem jest również sąsiedztwo plaży. Dobra propozycja dla rodzin z dziećmi oraz dla wszystkich pragnących wypocząć z dala od zgiełku kurortu, w kompleksie zapewniającym pełen zakres udogodnień i atrakcji. 170711

    Cena zawiera

    - bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż - taksa klimatyczna

    Cena nie zawiera

    - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych

    Przewóz bagażu

    Limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - WizzAir (kod lotu W6) duży bagaż podręczny do 15 kg i max wymiarach 56x45x25cm; opcjonalnie za dopłatą możliwość zmiany na - mały bagaż podręczny o max wymiarach 42x32x25cm + bagaż rejestrowany do 23 kg

    ok
    Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    Royal Park to idealna propozycja na rodzinny wypoczynek w Bułgarii. Polecamy szczególnie ze względu na przepiękną piaszczystą plażę z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz ogromną ilość atrakcji dla dorosłych i dzieci takich jak: duży Aqua Park ze zjeżdżalniami, fontannami i basenami, mini karuzele i kolejkę, animacje, smaczne wyżywienie oraz bogaty program All Inclusive. Dodatkowo 2 razy w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte serwującej dania z kuchni włoskiej i tradycyjnej bułgarskiej. Polecamy - pobyt w hotelu Royal park to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.


    Mapa Hotelu Royal Park
    Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
    Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
    Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Nessebar, Bułgaria
    Wakacje w Bułgarii, Primorsko
    Wakacje w Sozopolu
    Wakacje w Sveti Vlas
    Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
    Filmy hotelu Royal Park:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Royal Park!
    https://youtu.be/61IkplRj7Wg

    Opinie o Hotelu Royal Park

    Świetny park wodny Atlantida i mini Wesołe Miesteczko - to atrakcje w sam raz dla dzieci.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9

    Royal Park - możliwości zakwaterowania:

    SEA VIEW 1PAX
    SEA VIEW 2PAX
    Park View Standard PV
    park view standard pv sd
    Park View Studio PV
    park view studio pv sd
    park view two beed room studio pv
    park view two beed room studio pv sd
    1 os. standard
    Standard 2+2/1 výhled na mořskou stranu
    Standard 2+2/1
    Studio 2+2/1 výhled na mořskou stranu
    Studio 2+2/1
    2brspv 2 bedroom studio pv
    2brspv 2 bedroom studio pv
    2brspv 2 bedroom studio pv
    2brssv 2 bedroom studio sv
    2brssv 2 bedroom studio sv
    2brssv 2 bedroom studio sv
    2 os. standard
    Apartmá 3+2 - výhled na moře
    Apartmá 3+2 - výhled do parku
    STUDIO PARK VIEW 2PAX
    STUDIO SEA VIEW 3PAX
    PARK VIEW 2PAX
    STUDIO SEA VIEW 2PAX
    STUDIO PARK VIEW 1PAX
    STUDIO 2 BEDROOMS PARK VIEW
    STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA PARK
    DOUBLE ROOM SEA VIEW SINGLE USE
    PARK VIEW 1PAX
    PARK VIEW 3PAX
    STUDIO PARK VIEW 3PAX
    DOUBLE ROOM PARK VIEW SINGLE USE
    STUDIO SEA VIEW 1PAX
    Pokoj dwuosobowy
    pokoj 2 osobowy MORZE
    pokoj 2 osobowy PARK
    Pok 2+dost MORZE (1dziecko)
    Pok 2+dost MORZE (2 dzieci)
    Pok 2+dost PARK (1dziecko)
    Pokój 2 os. z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    SEA VIEW 3PAX
    STUDIO Z WIDOKIEM NA MORZE
    STUDIO BEZ WIDOKU NA MORZE
    pokoj jednoosobowy
    srpv standard room pv
    srpv standard room pv
    srsv standard room sea view
    stdpv studio pv
    stdsv studio sv
    studio
    Studio z widokiem na morze
    Studio z widokiem na park
    STUDIO 2 BEDROOMS SEA VIEW
    POKÓJ Z WIDOKIEM NA MORZE

    Royal Park - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Royal Park? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00