cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Pliska, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Pliska, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Pliska, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Pliska, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Pliska, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Pliska, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Pliska, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Pliska, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Pliska, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Pliska, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Pliska, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Pliska, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Pliska, Słoneczny Brzeg
1 / 13
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
09.06 - 16.06
już od 1329 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
11.06 - 18.06
już od 1300 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Pliska
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Pliska
star 3

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Pliska:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Pliska:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 09 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 czerwca 2020

Hotel Pliska w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

**

Region

Bułgaria / Słoneczny Brzeg

Opis oferty:

Hotel znajduje się blisko centrum Słonecznego Brzegu, przy pięknej piaszczystej plaży, niedaleko hotelu Fenix. Zadbany, schludny, starannie utrzymany, prowadzony przez rodzinę. To świetna oferta dla szukających niedrogich wakacji w kameralnej i miłej atmosferze, blisko różnorodnych atrakcji turystycznych.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum SŁONECZNEGO BRZEGU, w pobliżu sklepów, restauracji, barów i klubu nocnego Lazur, ok. 2 km od aquaparku Action Aquapark, ok. 6 km od Nessebaru; ok. 35 km od portu lotniczego w Burgas, ok. 95 km od portu lotniczego w Warnie; przystanek autobusowy ok. 350 m od hotelu (ok. 1 BGN/centrum Słonecznego Brzegu/Nessebar, ok. 6 BGN/Burgas).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 50 m od hotelu, dojście do plaży przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 8 BGN/leżak/dzień, ok. 8 BGN/parasol/dzień).

HOTEL:

dwugwiazdkowy, zadbany, całkowicie odnowiony w 2006 r., 110 pokoi, 1 budynek, 4 piętra, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Pliska - dania w formie bufetu (w porze śniadania), a la carte, kuchnia bułgarska i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar; kantor; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby (ok. 10 BGN/dzień), punkt internetowy (ok. 1 BGN/10min); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 13 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (płatny wg konsumpcji); za opłatą: internet bezprzewodowy (10 BGN/dzień), sejf (ok. 5 BGN/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon; możliwość zamówienia dwóch pokoi łączonych wewnętrznymi drzwiami.

SPORT I ROZRYWKA:

mały plac zabaw; za opłatą: bilard, masaże, sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): windsurfing, parasailing, banan, skutery wodne; zjeżdżalnie wodne (ok. 15 BGN/wstęp/os.).

FULL BOARD PLUS (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-20.00) w formie bufetu w restauracji głównej, do obiadu i kolacji lokalne wino, piwo i wybrane napoje bezalkoholowe. 

KONTAKT:

00359/885946110, www.pliskahotel.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

**

Region

Bułgaria / Słoneczny Brzeg

Opis oferty:

Hotel znajduje się blisko centrum Słonecznego Brzegu, przy pięknej piaszczystej plaży, niedaleko hotelu Fenix. Zadbany, schludny, starannie utrzymany, prowadzony przez rodzinę. To świetna oferta dla szukających niedrogich wakacji w kameralnej i miłej atmosferze, blisko różnorodnych atrakcji turystycznych.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum SŁONECZNEGO BRZEGU, w pobliżu sklepów, restauracji, barów i klubu nocnego Lazur, ok. 2 km od aquaparku Action Aquapark, ok. 6 km od Nessebaru; ok. 35 km od lotniska w Burgas, ok. 95 km od lotniska w Warnie; przystanek autobusowy ok. 350 m od hotelu (ok. 1 BGN/centrum Słonecznego Brzegu/Nesebar, ok. 6 BGN/Burgas).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 50 m od hotelu, dojście do plaży przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 8 BGN/leżak/dzień, ok. 8 BGN/parasol/dzień).

HOTEL:

dwugwiazdkowy, zadbany, całkowicie odnowiony w 2006 r., 110 pokoi, 1 budynek, 4 piętra, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Pliska - dania w formie bufetu (w porze śniadania), a la carte, kuchnia bułgarska i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar; kantor; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby (ok. 10 BGN/dzień), punkt internetowy (ok. 1 BGN/10min); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 13 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (płatny wg konsumpcji); za opłatą: internet bezprzewodowy (10 BGN/dzień), sejf (ok. 5 BGN/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon; możliwość zamówienia dwóch pokoi łączonych wewnętrznymi drzwiami.

SPORT I ROZRYWKA:

mały plac zabaw; za opłatą: bilard, masaże, sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): windsurfing, parasailing, banan, skutery wodne; zjeżdżalnie wodne (ok. 15 BGN/wstęp/os.).

FULL BOARD PLUS (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-20.00) w formie bufetu w restauracji głównej, do obiadu i kolacji lokalne wino, piwo i wybrane napoje bezalkoholowe. 

KONTAKT:

00359/885946110, www.pliskahotel.com


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

**

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF2+

Położenie

W południowej części Słonecznego Brzegu, 50 m od plaży, 300 m od centrum resortu, 35 km od lotniska w Burgas.

Plaża

50 m od hotelu, piaszczysta.

Zakwaterowanie

Łącznie 110 pokoi rozmieszczonych na 4 piętrach (brak windy); Typy pokoi: standard; Wyposażenie: łazienka z prysznicem i WC, klimatyzacja, telefon, telewizor, Internet (płatny), mała lodówka, sejf (płatny), balkon.

Restauracje i bary

Restauracja główna.

Wyżywienie

BB - śniadania; HB - śniadania (07.30-10.00) i obiadokolacje (18.30-20.00) w formie bufetu (kolacje mogą być serwowane jeśli hotel ma małe obłożenie).

Sport i Rozrywka

Hotel nie posiada własnego basenu, ale Goście mogą korzystać z basenu sąsiedniego obiektu.

Dla dzieci

Plac zabaw naprzeciwko hotelu, specjalne krzesła w restauracji, bezpłatne łożeczka dla niemowląt.

Pozostałe udogodnienia

Parking (bezpłatny dla Gości), wypożyczalnia samochodów; Zwierzęta są w hotelu akceptowane (cena ok. 10 leva/dzień).

Naszym zdaniem

Hotel polecamy dla mało wymagających Klientów, którzy nie oczekują wysokiego standardu zakwaterowania i są nastawieni na spędzanie czasu poza obiektem noclegowym; Pokoje są niewielkie, ale czyste.

Strona Internetowa

www.pliskahotel.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mapa Hotelu Pliska
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
Filmy hotelu Pliska:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Pliska!
https://youtu.be/rt-kZKlbjes
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Pliska

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Pliska:
  • Lokalizacja
    2.5
  • Hotel
    2.5
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    i sport
    3
  • Obsługa
    3
HolidayCheck
Ocena Pliska:
2.5 / 6

Polecam!! 2010-09-30
Szczegóły oceny hotelu Pliska:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.0

Jak najbardziej polecam, hotel połozony bardzo blisko plaży. Panuje tam naprawde milła atmosfera. W ...
więcej

5.1
Godny polecenia 2010-10-21
Szczegóły oceny hotelu Pliska:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.5

5.2
Hotel Pliska, polecam 2011-11-25
Szczegóły oceny hotelu Pliska:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Byłam ze znajomymi w hotelu Pliska w wakacje 2011 i moge polecic. Dobry standard, czyste pokoje, lad...
więcej

5.4
Polecam 2011-11-26
Szczegóły oceny hotelu Pliska:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.3

Blisko morza, plaża czysta. Posilki smaczne, obslzuga hotelu miła. blisko do centrum , dużo możliwos...
więcej

4.7
Polecam dla rodzin 3-4 osobowych 2012-06-27
Szczegóły oceny hotelu Pliska:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Pliska - naprawdę warto 2012-07-25
Szczegóły oceny hotelu Pliska:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.8
Polecam wczasy z Fun Club w Bułgarii! 2012-08-07
Szczegóły oceny hotelu Pliska:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam 2014-06-15
Szczegóły oceny hotelu Pliska:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Polecam 2014-08-25
Szczegóły oceny hotelu Pliska:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Chętnie pojechałabym tam raz jeszcze i wszystkich namawiam - warto. W hotelu czysto, obsługa naprawd...
więcej

5.3
Czysty, blisko plaża, a to ważne! 2014-09-12
Szczegóły oceny hotelu Pliska:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

czsyty, nieduży pokój , mała szafa-to jedyny mankament , reszta same plusy, a najważniejsze że do pl...
więcej

5.2
Polecam 2016-08-10
Szczegóły oceny hotelu Pliska:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Fajny hotelik za małą kasę 2016-10-25
Szczegóły oceny hotelu Pliska:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.3

Fajny hotelik za małą kasę pokoje są standardowe nie ma co oczekiwać po nim 5 gwiazdkowego hotelu, a...
więcej

4.9

Pliska - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
sr standard room
sr standard room

Pliska - Możliwości wyżywienia:


Pliska - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Pliska? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00