cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
  • Hotel Guitart Central Park Resort, Costa Brava
1 / 18
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
16.12 - 23.12
już od 696 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.09 - 17.09
już od 139 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Guitart Central Park Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Guitart Central Park Resort
star 4

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu Guitart Central Park Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Guitart Central Park Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 grudnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 września 2019

Hotel Guitart Central Park Resort w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Kompleks hotelowy położony ok. 600 m do centrum Lloret de Mar (szeroki wybór restauracji, barów i dyskotek). Przy hotelu kafeterie, sklepy i bary. Do lotniska w Geronie ok. 30 km, do lotniska w Barcelonie ok. 90 km.
Plaża:

Około 400 m. od hotelu znajdują się dwie szerokie, piaszczysto - żwirowe plaże (Fenals i Lloret). Na plaży dostępne leżaki i parasole (płatne ok. 10 Eur/komplet).
Do dyspozycji gości:

Recepcja, windy, restauracje, tarasy słoneczne w ogrodzie, leżaki i parasole przy basenach: 3 baseny (w tym 1 kryty), 2 brodziki, park wodny (ponad 2000 m2 przestrzeni dla gier i zabaw w wodzie Splash Park - miejsce przeznaczone dla mniejszych dzieci, z basenem (ok 30 cm głębokości ) i atrakcjami wodnymi 2 zjeżdżalnie o długości powyżej 7 metrów duży basen), w basenach słodka woda, mini klub, plac zabaw, opiekunka do dziecka (płatna), dyskoteka (czynna w każdą sobotę), sale konferencyjne, parking (płatny). Hotel nie zapewnia ręczników basenowych.
Uwaga! Park wodny będzie czynny od od połowy maja dopołowy wrześniaprzy czym hotel zastrzega sobie prawo do zmiany dat otwarcia i zamknięcia aquaparku w przypadku niesprzyjających warunków atmosferycznych.
Pokoje:

W hotelu znajduje się 414 pokoi różnego typu,odświeżonych w 2010 roku. Wszystkie klimatyzowane, z na wpółotwartą łazienką (suszarka do włosów), TV-sat, sejfem (ok.20 Eur/tydzień), balkonem. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis (na potwierdzenie).
Pokoje standardowe (pow. ok 16 m2) - dla max 4 osób, jako dostawki możliwe niskie wysuwane łóżko lub rozkładana sofa.
Pokoje junior suite(pow. ok30 m2) - zawsze na potwierdzenie, z osobną sypialnią, dla max 4 osób.
Wyżywienie:

All inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski między posiłkami, lody. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barach na terenie hotelu (10:30 - 23:30).
Program sportowy i animacyjny:

Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dzień od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbowna miejscu). Powrót do Polski.
Uwagi do programu
Whotelach na terenie Katalonii konieczna opłata podatku turystycznego - ok 1,2 Euro od osoby za dzień.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 10 lub 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje: lokalnego podatku katalońskiego płatnego przy zakwaterowaniu, wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne

Wycieczki lokalne

Barcelona - blask księżyca i szum fontanny
Wycieczka rozpocznie się w godzinach popołudniowych a powrót do hotelu planowany jest w okolicach północy. Zobaczymy m.in. Kościół La Sagrada Familia (z zewnątrz). Kościół ten, zaprojektowany przez sławnego architekta Antonio Gaudiego jest od dawna wizytówką Barcelony. Następnie pojedziemy na wzgórze Montjuic gdzie zatrzymamy się na tarasie widokowym aby podziwiać panoramę miasta. Kolejnym punktem programu będzie Wioska Hiszpańska - zaprojektowana z okazji Światowej Wystawy w roku 1929 miała przedstawić całą kwintesencję elementów architektury i obyczajów z nawet najdalszych zakątków kraju (wstęp w cenie wycieczki). Następnie udamy się na najsłynniejszą barcelońską ulicę La Rambla, gdzie będziemy mieli czas wolny na odpoczynek, zrobienie zakupów lub samodzielne poznanie okolicy. Wieczorem pod Pałacem Narodowym odbywa się pokaz tańczących fontann. Dla chętnych, opcjonalnie i za dodatkową opłatą można udać się na zwiedzanie stadionu FC Barcelony Camp Nou (koszt około 25 EUR) lub Oceanarium (około 20 EUR). Cena ok. 45 EUR za osobę dorosłą, ok. 30 EUR za dziecko.
Montserrat - Duchowe Centrum Katalonii
Montserrat to miejsce niezwykłe. Ten schowany w masywie górskim klasztor Benedyktynów wybudowany został na półce skalnej na wysokości 700 m n .p.m. Już sama droga do tego miejsca może dostarczyć wielu emocji. Klasztor jest głównym Sanktuarium Maryjnym Katalonii. Miejsce to jest dla Hiszpanów tym, czym Jasna Góra dla Polaków. Podczas wycieczki zwiedzimy Bazylikę z jej najcenniejszym obiektem adoracji - figurą Czarnej Madonny. A każdy miłośnik górskich krajobrazów doceni widoki jakie oferuje ta majestatyczna góra. Cena ok. 39 EUR za osobę dorosłą, ok. 26 EUR za dziecko.
Dzikie wybrzeże Tossa de Mar
Wycieczka wzdłuż wybrzeża Costa Brava, gdzie będziemy mieli możliwość podziwiania wspaniałych widoków tego "Dzikiego Wybrzeża". Popłyniemy statkiem do małego, średniowiecznego, nadmorskiego miasteczka który jest wizytówką tej okolicy. Górująca nad miastem starówka z kamiennymi wieżami, murami obronnymi i brukowanymi uliczkami co roku jest chętnie odwiedzana przez turystów. Kręte, wąskie uliczki Tossy pełne są lokalnych restauracji i sklepików, w których każdy znajdzie coś dla siebie. Miasto było niegdyś miejscem spotkań artystów z całego świata, a Marc Chagall tworzył tu swoje największe dzieła. W drodze powrotnej wstąpimy do lokalnej winiarni na degustację hiszpańskich specjałów. Cena ok. 39 EUR za osobę dorosłą, ok. 29 EUR za dziecko.
Barcelona - Gaudi, gotyk i zabytki
Całodzienna wycieczka podczas której będziemy mogli zobaczyć Parc Guell zaprojektowany przez Antonio Gaudiego (wstęp w cenie wycieczki). Ten słynny na cały świat park ze wspaniałymi tarasami, kaskadami, najdłuższą na świecie ławeczką, mozaikową jaszczurką i niebanalnymi podcieniami zachwyca niezmiennie od lat tysiące turystów każdego dnia. Następnie zobaczymy z zewnątrz kolejne dzieło tego artysty jakim jest Kościół Świętej Rodziny La Sagrada Familia. Kolejną atrakcją będzie spacer bo dzielnicy gotyckiej "Barri Gotic", która stanowi jeden z najbardziej magicznych zabytków Katalonii. Zobaczymy tam m.in. wspaniały kościół Santa Maria del Mar. Na koniec przewidziany jest czas wolny na starówce. Cena ok. 49 EUR za osobę dorosłą, ok. 35 EUR za dziecko.
Rupit i Besalu - średniowieczna Katalonia
Przepiękna wycieczka do dwóch średniowiecznych katalońskich miasteczek. Besalu - kluczowe miejsce na szlaku romańskich zabytków Katalonii. Spacer po tej malowniczej miejscowości pozwala poznać uroki średniowiecznej osady. Po zwiedzeniu Besalu przewidziany jest obiad z degustacja lokalnych trunków. Po drodze zatrzymamy się na tarasie widokowym skąd rozciąga się niesamowity widok na okoliczne góry. Kolejnym punktem programu jest zwiedzanie miasteczka Rupit. Charakterystyczne wąskie brukowane uliczki, domy z kamienia często wbudowane w skały oraz place z podcieniami przenoszą nas w czasy średniowiecza. Cena ok. 49 EUR za osobę dorosłą, ok. 37 EUR za dziecko.
Girona i Salvador Dali
Pierwszym punktem programu będzie zwiedzanie surrealistycznego muzeum Salvadora Daliego w Figueres (wstęp w cenie wycieczki), jego rodzinnym mieście. Zgromadzone tam dzieła stanowią kwintesencję stylu w jakim komponował swe obrazy ten wielki artysta. Następnie odwiedzimy jedno z najpiękniejszych miast Katalonii, Gironę. To wspaniale zachowane, pełne zabytków miasto swe początki miało jeszcze przed rozpoczęciem nowej ery. Głównymi atrakcjami są przede wszystkim największa jednonawowa katedra w Europie oraz dzielnica żydowska oraz oryginalna architektura arabska potwierdzająca wpływy tej cywilizacji na wygląd dzisiejszej Hiszpanii. Cena ok. 49 EUR za osobę dorosłą, ok. 37 EUR za dziecko.
Dla aktywnych

Trekking i rowery
Costa Brava i Costa del Maresme to raj dla wielbicieli trekkingu i jazdy na rowerach. Okoliczne wzgórza Parku Naturalnego Montnegre zapraszają do eksplorowania szlaków - piękne krajobrazy gwarantowane.
Nordic walking na plażach Costa del Maresme
Długie piaszczyste plaże Costa del Maresme zachęcają do tej formy aktywności. Polecamy nordic walking o zachodzie słońca, zwłaszcza po leniwym i gorącym dniu.
Z dziećmi

Water World - Lloret de Mar
Zapraszamy do największych parków wodnych na Costa Brava - ten sposób aktywności to wspaniała zabawa dla całej rodziny, na które czekają zjeżdżalnie o różnym stopniu trudności i emocji oraz liczne baseny. W parku w Lloret de Mar znajduje się największy wodny rollercoster w Europie - Water Mountain. Cena ok. 33 EUR za osobę dorosłą, ok. 19 EUR za dziecko (do 120 cm wzrostu).
Marineland - Palafolls
Ten park wodny z dodatkowymi atrakcjami w postaci pokazów tresury delfinów, fok i papug sprawi że zarówno dzieci jak i dorośli nie będą chcieli przegapić żadnego z show. Cały dzień spędzony w tym parku gwarantuje świetną zabawę całej rodzinie. Cena ok. 28 EUR za osobę dorosłą, ok 18 EUR za dziecko (do 12-stu lat).
Kuchnia

Tradycyjna katalońska kuchnia
Charakterystykę kuchni katalońskiej determinuje położenie regionu. Bliskość porośniętych lasami gór, morza oraz usytuowanych na słonecznych tarasach warzywników stanowią bazę dla składników, które lądują w domowych kociołkach (cassolas). Warto spróbować cassola de peix (kociołek z ryb i owoców morza) czy pollastre amb escamarlans (kociołek z kurczaka z rakami morskimi) w połączeniu z pa amb tomaquet czyli podpiekanym chlebem natartym pomidorem, oliwą i czosnkiem. Do tego plaster dojrzewającej szynki i lokalnego sera, a wszystko to uzupełnione kieliszkiem cavy, czyli szampanem z wyśmienitych katalońskich winnic.
Relaks

Stolica klubowej zabawy: Lloret de Mar
Najlepszym miejscem na całonocne imprezy są kluby w Lloret de Mar. Tutaj grają najlepsi dj'e i zjeżdżają się imprezowicze z całego wybrzeża. Centrum miasta tętni życiem do białego rana.
Marimurtra
Malowniczo położony na urwistym klifie i zajmujący ok. 4 hektarów powierzchni ogród botaniczny w Blanes zachwyca różnorodną roślinnością. Idealna opcja na popołudniową wycieczkę.
Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
Inne

Costa del Maresme i Costa Brava informacje ogólne



Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W kurortach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić walutę.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.

Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu.

Czas
Taki sam jak w Polsce.
Język urzędowy

hiszpański
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l. - 1 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa od 1 EUR.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

W regionie


Costa del Maresme
Południowy pas wybrzeża Costa Brava, od ujścia rzeki Tordero w miejscowości Blanes do samej Barcelony. Costa del Maresme znane jest z bardzo dobrych hoteli, długich oraz ciągnących się kilometrami piaszczystych i piaszczysto - żwirowych plaż. Do najbardziej znanych kurortów wybrzeża należą Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar, połączone koleją z głównym placem Barcelony - Plaza Catalunya.
Calella i Pineda de Mar
Kurorty z niewielkim starym miastem, pełnym wąskich uliczek, ukwieconych balkonów, kafeterii, restauracji, barów i sklepów, tętniące również lokalnym życiem. Calella, to po Lloret de Mar, miejsce gdzie również przyjeżdżają bawić się młodzi ludzie. Pineda de Mar wydaje się być najbardziej spokojną (ale nie nudną) miejscowością wybrzeża.
Santa Susanna i Malgrat de Mar
Połączone ze sobą miejscowości turystyczne idealne nie tylko na rodzinny wypoczynek. Bogata baza hotelowa, promenada z niezliczoną ilością sklepów, restauracje, bary oraz szeroka plaża to atuty tych kurortów. Doskonała baza wypadowa dla wszystkich tych, którzy lubią również aktywny wypoczynek - zachęcamy do wycieczek rowerowych i trekkingu po okolicznych wzgórzach Parku Naturalnego Montnegre.
Costa Brava
Odcinek prawdziwego Dzikiego Wybrzeża rozciągający się od Blanes do granicy z Francją, którego wizytówką są niewielkie zatoczki ukryte wśród skał i lasów piniowych oraz białe miasteczka, które upodobali sobie zamożni mieszkańcy Barcelony i Francuzi, dla których urlop w tej części wybrzeża oznacza fantastyczną kuchnię, doskonałe wino oraz klimatyczne hotele.
Lloret de Mar
Jedna z największych miejscowości turystycznych na Costa Brava, oferująca liczne rozrywki dla osób w każdym wieku. W centrum można się bawić o każdej porze dnia i nocy. Spokojniej jest na obrzeżach miasta oraz w części Fenals, gdzie znajdują się hotel dedykowane bardziej rodzinom niż rozbawionej młodzieży. W Lloret znajdują się 2 bardzo ładne, zatokowe plaże.
Tossa de Mar
Tossę uznaje się za jedno z najbardziej romantycznych miejsc na Costa Brava. Malowniczo pnące się po niewielkim wzgórzu średniowieczne mury i starówka pełna kafejek, restauracji oraz sklepów to najbardziej rozpoznawalne miejsca. Do tego piaszczysta plaża i nadmorska promenada.
www.
Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 10 lub 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
lokalnego podatku katalońskiego płatnego przy zakwaterowaniu, wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Długie plaże czy niewielkie zatoczki nazywane calas? Słodkie lenistwo czy wycieczki po okolicznych zielonych wzgórzach? Nieziemskie berberechos popijane winem z winnicy Torres czy może patatas bravas w ostrym pomidorowym sosie? Secesyjne budowle Gaudiego czy surrealistyczna sztuka Daliego? Kosmopolityczna atmosfera dużej Barcelony czy niewielkie Cadaques, niegdyś odwiedzane przez Miro, Picassa a nawet Walta Disneya? Szaleństwo w parkach wodnych czy może w dyskotekach i klubach? A może warto poznać tajemnice średniowiecznej Girony? A może nie Girony tylko Besalu? A może, może…. - tak to wszystko może być! Witamy w Katalonii!
"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Oskar

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Hotel

Hotel GUITART CENTRAL PARK ***

Kategoria

3

Opis zakwaterowania

Położenie Hotel o standardzie 3* należący do doskonale znanej i rozpoznawalnej na europejskim rynku sieci Hoteli Guitart. Guitart Central Park jest uznawany przez wielu klientów za najatrakcyjniejszy obiekt hotelowy w Llloret de Mar. Położony zaledwie ok. 400 m od plaży „Fanals” i ok. 400 m. od ścisłego centrum Lloret de Mar gwarantuje łatwy dostęp do wszystkich atrakcji oferowanych przez miejscowość Lloret de Mar. Na terenie hotelu do dyspozycji gości jest aż 5 basenów, z czego 4 są otwarte, a poza sezonem 1 z nich jest podgrzewany i kryty. Otoczenie hotelu to pięknie zagospodarowany teren zielony opływający kwiatami, ozdobnymi krzewami i sztucznymi wodospadami pośród których znajdują się tarasy do kąpieli słonecznych.Bezpłatnie do dyspozycji gości są leżaki i parasole. Bogate zaplecze sportowo-rekreacyjne w ramach którego bezpłatnie korzystać można z kortów tenisowych, ściany tenisowej, tenisa stołowego. Ponadto za opcjonalną opłatą na miejscu siłownia, sauna, gabinet masażu, bilard *. Ponadto hotel oferuje doskonałą, urozmaiconą kuchnię w formie bufetu oraz bogaty program animacyjny dla swoich gości. Guitart Central Park cieszy się bardzo dobrą opinią klientów z racji na wykwalifikowaną obsługę, międzynarodową atmosferę, doskonałą lokalizację oraz znakomity stosunek ceny do jakości. Pokoje w hotelu są klimatyzowane.

Opis miejscowości

Lloret de Mar - urlop w rytmie flamenco... Miasteczko położone jest w samym centrum Costa Brava, co po hiszpańsku oznacza Dzikie Wybrzeże. Aż dziw bierze, że nazwa ta nadana została zaledwie sto lat temu - i to zupełnie przypadkiem - gdyż dzikość przyrody i ostre klify zapierają dech w piersiach. Innym znaczeniem słowa brava jest - waleczne, i tu również wybrzeże ma się czym pochwalić. Usiane jest ufortyfikowanymi wieżami strażniczymi, które niegdyś broniły przed najazdem piratów, dziś natomiast służą turystom do podziwiania panoramy miasteczek i uroków linii brzegowej. Mimo wyczuwalnego ducha historii, Lloret de Mar to z pewnością lokalne centrum rozrywki. Kolorowe szyldy wielopoziomowych dyskotek, ulokowanych przy głównej ulicy miasta, witają miłośników niekończącego się nocnego życia - na niektórych dyskotekach bawić się można również w ciągu dnia! Wchodząc jednak w głąb wąskich hiszpańskich uliczek ma się wrażenie, że czas się tu zatrzymał. Mimo niezliczonej ilości sklepików, straganów i stoisk przygotowanych głównie dla turystów, wciąż znaleźć tu można tradycyjne bary, w których dostaje się tzw. tapas (przystawki), a starzy Hiszpanie leniwie spędzają tu swoją sjestę. Zmieniła się jedynie waluta, bo poczciwe hiszpańskie pesety zastąpiło euro. Plaże Dziesięć plaż rozciągających się wzdłuż miasteczka z pewnością oczarują każdego turystę. Platja de Lloret, Platja de Fenals, Cala Banys czy Platja la Tortuga to zaledwie kilka z nich, każda o innym charakterze i oferująca inne atrakcje. Platja de Lloret to największa plaża miasta, tłumnie odwiedzana przez turystów. Platja de Fenals, choć nieco mniejsza, oferuje opiekę ratowników, zaplecze gastronomiczne i łagodne zejście do morza, idealne dla dzieci. Obie plaże posiadają drobnoziarnisty piasek, w przeciwieństwie choćby do Cala Banys, która ulokowana we wnęce skalnej, jest doskonałym miejscem do łowienia ryb czy snorkelingu. Na głównych plażach miasta za kilka euro wynająć można leżaki, parasole czy materace. Kuchnia W licznych restauracjach i tawernach dostępne są tu nie tylko potrawy katalońskie, ale i z całej Hiszpanii. I tak warto spróbować paelli, zapiekanki ryżowo-warzywnej z różnymi dodatkami, najczęściej owocami morza, czy choćby długo dojrzewającej szynki - jamón serrano. W tradycyjnych barach dookoła lady rozwieszone są konserwowane w soli świńskie nogi, które kroi się na cienkie plasterki i podaje jako przystawki. Jest to jedna z największych delicji kuchni hiszpańskiej. Nie można opuścić Katalonii bez skosztowania regionalnego przysmaku tortilli de patatas - specjalnego omletu z jajek i ziemniaków, robionego tu według domowych receptur, a na deser crema catalana, karmelowego budyniu z chrupiącą skórką. życie nocne Gdy zapada zmrok, Lloret rozbłyska neonami ogromnych dyskotek, a ulice wypełniają się tłumami turystów, chętnymi do wspólnej zabawy. Pod każdą dyskoteką spotkać można osobę rozdającą ulotki ze zniżkami na najlepsze imprezy. Nie da się przejść obojętnie obok kompleksu Tropic's, a koniecznie odwiedzić trzeba również Zoo, Zodiac czy Moby's. W wielu knajpkach obejrzeć można pokaz tańca flamenco, natomiast w hotelach odbywają się wieczorne animacje dla dużych i małych. W każdy sobotni wieczór, pod Ratuszem, Katalończycy dają popis tradycyjnego tańca - Sardany. Sport i rekreacja Lloret de Mar to przede wszystkim świątynia sportów wodnych - od wypożyczalni skuterów i kajaków, przez nurkowanie, aż po wycieczki katamaranem. Znajdują się tu również kluby golfowe, wypożyczalnie rowerów oraz kluby nordic walking, a popularnym widokiem są spadochrony prężące się nad wodą, tzw. parasailing. Na głównej plaży znajduje się kilka boisk do siatkówki plażowej, a nieopodal boisko do piłki nożnej. W mieście znajduje się również słynny Water World - największy park wodny na wybrzeżu, z ogromnymi, pionowymi zjeżdżalniami Kamikaze, oraz Marineland, gdzie zobaczyć można popisy delfinów i fok. Na pieszą wycieczkę najlepiej wybrać się na niewielkie wzniesienie, gdzie ulokowane są egzotyczne Ogrody Świętej Klotyldy, warowna wieża Sant Joan, czy stanowiska archeologiczne pradawnych Iberów. Te piękne trasy spacerowe, ciągnące się wzdłuż wybrzeża, zadowolą każdego piechura.

Program ramowy

Dzień 1 - Wyjazd z Polski zgodnie z rozkładem jazdy autokarów. Przejazd przez Niemcy, Francję. Dzień 2 - Przyjazd do Lloret de Mar w godzinach południowych. Zakwaterowanie. Spotkanie informacyjne z rezydentem. Dzień 3-11 - Pobyt na miejscu. Możliwość korzystania z dodatkowych wycieczek fakultatywnych, np. Barcelona, Monsserat. Dzień 11 - Wykwaterowanie do godziny 09.00. Czas wolny. Wyjazd do Polski w godzinach wieczornych.Przejazd przez Francję, Niemcy. Dzień 12 - Przyjazd do Polski w godzinach wieczornych (Wrocław ok. godz. 22.00), natomiast do pozostałych miast przyjazd w godzinach nocnych -porannych dnia następnego.

Informacje dodatkowe

- dziecko 0-2 lat (bez świadczeń hotelowych) płaci 400 zł - dojazd własny -150 zł; daty pobytu przy dojeździe własnym to 1 dzień od katalogowej daty rozpoczęcia imprezy i 1 dzień przed katalogowym dniem zakończenia imprezy, np. (H1) 17.06 - 28.06, pobyt na miejscu 18.06 - 27.06 - dokumenty - paszport lub dowód osobisty - zgodnie z obowiązującymi przepisami (dostępne na stronie www.msz.gov.pl)

Oferta zawiera

- przejazd autokarem klasy LUX (klimatyzacja, cafe - bar, DVD, WC) - zakwaterowanie - 9 noclegów - wyżywienie BB - 9 śniadań - opieka rezydenta na miejscu - podatek VAT

Oferta nie zawiera

- dopłata do wyżywienia HB - 300 zł (9 obiadokolacji) - dopłata do pokoju 1-osobowego - 550 zł - słoneczna gwarancja spokoju 50 zł - gwarancja niezmienności ceny 50 zł - ubezpieczenie od chorób przewlekłych SIGNAL IDUNA (KL 20000 euro, NNW 10000 zł, BP 500 zł) - dopłata 160 zł

Składniki wymagane

- ubezpieczenie SIGNAL IDUNA (KL 10000 euro, NNW 10000 zł, BP 500 zł) - doliczane przy rezerwacji 45 zł - opłata klimatyczna 5 euro - płatna u pilota w autokarze


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Oskar, działającego na polskim rynku od 1998 roku. Wieloletnie doświadczenie oraz nieustanny rozwój stawiają Biuro Podróży Oskar w gronie godnych polecenia touroperatorów. Specjalizacją tego biura to krótkie wycieczki objazdowe po Europie oraz wakacje zagraniczne realizowane autokarem. Flota Biura Podróży Oskar to najnowocześniejsze autokary prowadzone przez wykwalifikowanych i sprawdzonych kierowców.

Oferta Biura Podróży Oskar to wakacje w Hiszpanii, Bułgarii, Grecji, Albanii i Czarnogórze oraz interesujące objazdowe wycieczki autokarowe do najciekawszych zakątków Europy. To również szeroka oferta tak zwanych City Break, dzięki którym turyści odwiedzić mogą europejskie parki rozrywki, festiwale regionalne, czy spędzić udanego Sylwestra i Walentynki. Wśród nich mozna wymienic Festiwal Tulipanów w Holandii, Wodospad Rheinfall i Wyspa Mainau w Szwajcarii, zwiedzanie Budapesztu, Widnia, Bratysława w jednej podróży i tym podobne.

Wakacyjne kierunki podróży, kurorty wypoczynkowe oraz baza noclegowa znajdujące się w ofercie dobierane są starannie i z uwzględnieniem wymogów rynku. Biuro nieustannie unowocześnia flotę autokarową – obecnie posiada kilkanaście najwyższej klasy komfortowych autokarów, prowadzonych przez wykwalifikowanych i sprawdzonych kierowców.


Coral Travel

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Costa Brava

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

opis hotelu

Na terenie znajdują się 5 restauracji, 7 barów (w tym 2 bary AI), 5 basenów (1 podgrzewany), sala balowo-konferencyjna na 400 osób, parking (płatny).

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne

plaża

400 m od hotelu. Publiczna, piaszczysta. Leżaki i parasole - płatne.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację, sejf (płatny), TV, telefon, łazienkę (WC, prysznic lub wanna), balkon lub taras. Typy pokoi: w kilku budynkach: superior Silver dla max 4 os. (budynek I - pokoje posiadają standard 3*+, pokój jest klimatyzowany, wyciszony, możliwość zamówienia dwóch pokoi łączonych (z balkonem) , superior Gold dla max 4 os. (budynek I - pokoje posiadają standard 4*, mini bar, karta magnetyczna, wyciszony) , junior suity rodzinne dla max 5 os. (budynek I, 2 pomieszczenia oddzielone wyciszającą kurtyną) , suity dla max 4 os. (klimatyzacja, mini bar) , suity Art (1 pomieszczenie z drzwiami przesuwnymi, mini bar)

Wyżywienie

restauracje, restauracja a'la carte, 7 barów

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera: śniadanie, obiadokolacja , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie, obiad i kolacja

Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:30-23:30) Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja w restauracji głównej, przekąski w wybranych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja.barbecue

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje, mini klub (3-5, 6-12 lat), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna sala gier, krzesełka w restauracji, plac zabaw

w cenie

animacje (muzyka na żywo, pokazy taneczne), kort tenisowy

płatne

centrum SPA (basen kryty, sauna, siłownia), sala gimnastyczna, automaty do gry, wielofunkcyjne boisko sportowe

dodatkowe informacje

OPŁATA TURYSTYCZNA W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się następująco ok. 5* - 2,25 €/os/doba (Barcelona ok. 2,25€/os/doba), 4* - ok. 0,90€/os/doba (Barcelona ok. 1,10€/os/doba), 3*, 2*, apartamenty - ok. 0,45€/os/doba (Barcelona ok. 0,65€/os/doba). Do powyższych cen należy doliczyć 10% podatku.Opłata turystyczna naliczana jest od ukończonego 16 roku życia i tylko za pierwsze 7 dni pobytu.

Aktualizacja opisu

24.10.2017 15:24

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi SPA Tenis Mini Klub


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POLOŻENIE

w miejscowości Lloret de Mar, w pobliżu z licznymi barami i sklepami. Ok. 70 km od portu lotniczego w Barcelonie. Przystanek autobusowy 100m od hotelu. Odległość od klubu golfowego Angel de Lloret wynosi zaledwie 4 km.

PLAŻA

Dpubliczna plaża Fenals, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga położona 500 metrów od hotelu, dojście chodnikiem, parasole, leżaki i materace płatne.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4* Kompleks hotelowy składający się z dwóch części: trzy- i czterogwiazdkowa, zbudowany w 1971 r., odnowiony w 2010 r..

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, winda, 3 restauracje dostępne dla Gości zakwaterowanych w części czterogwiazdkowej, restauracja la carte Petit Grill (w sezonie zimowym czynna w wybrane dni), 6 barów: Habaneres, Salsa Cafe, Chiringuito, Bavaria, Bowling, Marina (w sezonie zimowym czynne wybrane bary). Przechowalnia bagażu, kryty i odkryty parking, koszt 15 euro / dzień, usługi pralni chemcznej, wypożyczalnia samochodów, sala telewizyjna, punkt medyczny.

INTERNET

W pomieszczeniach ogólnodostępnych można bezpłatnie korzystać z WiFi.

SPORT,REKREACJA I ROZRYWKA

Obiekt zapewnia czynne w sezonie odkryte baseny, otoczone tarasami i ogrodami. Na miejscu znajduje się także basen z podgrzewaną wodą, który latem jest odkryty. 

DLA DZIECI

w restauracjach foteliki i menu dla dzieci, opiekunka do dziecka (na zamówienie), bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem.

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 414 pokoi i apartamentów. Pokoje silver dwuosobowe z możliwością jednej dostawki. Wyposażone w łazienki z prysznicem, klimatyzację/ogrzewanie, TV/SAT, telefon i płatny dostęp do internetu. Pokoje superior gold z możliwością dwóch dostawek. Wyposażone w łazienki z prysznicem i suszarką do włosów, klimatyzację/ogrzewanie, TV/SAT, lodówkę, podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze oraz rozkładaną sofą dla 2 osób.

WYŻYWIENIE

HB - Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.            (W terminie 24.12. i 31.12. w cenie zawarta kolacja świąteczna i sylwestrowa)  FB - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Napoje do obiadów i kolacji dodatkowo płatne.    (W terminie 24.12. i 31.12. w cenie zawarta kolacja świąteczna i sylwestrowa) All Inclusive śniadania, obiady i  kolacje, napoje lokalne wliczone w cenę.  (W terminie 25.12. i 31.12. w cenie zawarta kolacja świąteczna i sylwestrowa)

WAŻNE INFORMACJE DODATKOWE / INNE

www.hotelguitartgoldcentralpark.com ocena HCH 5

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: czarter-23kg, Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m), Ryannair - 15kg; bagaż podręczny: czarter 5kg,  Wizzair - mały o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (przy niskiej sprzedaży w okresie zimowym tj. od listopada do kwietnia alternatywnie możliwa opieka anglojęzyczna), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

DOBA HOTELOWA

UWAGA!!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Costa Brava, Hiszpania

Położenie

centralne. Do plaży w Lloret ok. 400 m, do plaży w Fanals ok. 700 m (po schodach).

Wyposażenie

4 budynki (Central Park i Central Park Aparthotel 3*, Gold Park 4* i Instytut GEM 3*) z łącznie 678 pokojami. Recepcja, pomieszczenia klubowe, sala z TV sat., bary, restauracje dla niepalących, piwiarnia, kawiarenka internetowa (WLAN gratis, WLAN premium za dodatkową opłatą), windy. 3 baseny, 2 brodziki, kryty basen (do 1.06 i od 1.10). Tarasowy zespół ogrodowy, tarasy słoneczne, leżaki (za opłatą). Nowy aquapark (ok. 30.05-29.09), ok. 2000 m kw., splash pool, zjeżdżalnie, baseny (Aqupark za opłatą, dla Gości hotelu Gold Central Park w cenie).

Zakwaterowanie (A)

różne typy pokoi mogą leżeć w różnych budynkach. WLAN w każdym pokoju (za opłatą)Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4* Superior Silver G2D/G3D/G1D: prysznic, WC, suszarka, sejf (za opłatą), telefon, TV -sat., parkiet, 2 łóżka podwójne  typ Queensize, klimatyzacja, balkon. G2H: superior Silver- pokój rodzinny (2 pomieszczenia) dla 2 os. dor. i do 2 dzieci (do 17 lat). 2 pokoje typu superior Silver połączone drzwiami. B2A/B3A/B1A: Superior Gold, (ok. 22 m kw.), prysznic, WC, suszarka, TV sat., klimatyzacja, sejf (za opłatą), balkon, minibar (za opłatą).  B2D: superior Gold- pokój rodzinny, dla 2 os. dorosłe. i  2 dzieci (do 13 lat), 2 pokoje 2 -os. typ superior Gold. B2B/B3B/B4B: Juniorsuite-pokój rodzinny (2 pomieszczenia) min. 4 os., jak Superior Gold, tylko część sypialna oddzielona optycznie z podwójnym łóżkiem, (ok. 32 m kw), 2 x TV sat., wanna, WC.Guitart Central Park Aqua Resort und Institut GEM 3*: A2A/A3A/A1E: pokój 1-os. typ standard, (ok. 16 m kw.), wanna, WC, sejf (za opłatą), telefon, TV -sat., klimatyzacja, balkon. A1E: wanna lub prysznic. A2G: pokój rodzinny typ standard, dla 2 os. dor. + 2 dzieci (do 17 lat), 2 pokoje 2-os. typ standard (nie połączone drzwiami). E2A/E3A/E4A: apartamenty w budynku Vital Club GEM zlokalizowane na obrzeżach ośrodka, na wzniesieniu, (posiłki w  hotelu Guitart Central Park),  2 pomieszczenia, dla 2-4 Pers., brak klimatyzacji, wanna, WC, pokój dzienno - sypialny, telefon, TV -sat.,, sejf (za opłatą), kącik jadalny, aneks kuchenny (2-palnikowa kuchenka), podwójna rozkładana kanapa, lodówka, sypialnia, balkon. B2G/B3G/B4G: suita dla 2-4 osób.

Wyżywienie

śniadanie, 2 lub 3 posiłki lub all inclusive (dla pok. E2A/E3A/E4A tylko śniadanie i 2 posiłki) (posiłki w formie bufetu). All inclusive (nie dla E2A/E3A/E4A). Wino stołowe i woda do kolacji.

Sport

tenis stołowy, boccia. Za opłatą: kort tenisowy z twardą nawierzchnią, bilard.

Wellness

za opłatą: kompleks relaksacyjny Vital Club w budynku IV/GEM z krytym basenem (czynny do 1.06 i od 1.10), sauną, solarium, hydromasażem, masażem, łaźniami leczniczymi, siłownią, gimnastyką i salonem piękności.

Dzieci

plac zabaw, program animacyjny, miniclub (2-12 lat, 10-18:00)

Rozrywka

urozmaicony międzynarodowy program animacyjny, wieczorki taneczne, pokazy flamenco. 1 x pobyt wstęp gratis do Gran Casino Costa Brava.

Opłata klimatyczna

ok. 1,50 EUR/dzień/os. od 17 lat.

Łóżeczko dla dziecka

do 2 lat bez opłaty. Rezerwacja w biurze podróży. Maks. liczba osób nie może zostać przekroczona.

Parkowanie

parking ok. 15 EUR/dzień w terminie 27.05-15.09, w pozostałych terminach ok. 10 EUR/dzień (w miarę dostępności).

Zwierzę domowe

nie.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu. Napoje do posiłków (bez ograniczeń wino stołowe, woda, napoje orzeźwiające, piwo). Wszystkie napoje standardowe i koktajle oraz przekąski i lody przy barze Guitart Central Park II w godz. 10-23:30. Tenis. Rowery. Leżaki przy basenie GCP II. Zniżki w restauracji "Petit Grill", w sali "Palas Atenea" i w studiu piękności GEM.

Zniżki (A)

1-2 dzieci (2-12 lat): pobyt gratis lub zniżki procentowe lub (2-17 lat): zniżki procentowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Itaka

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania / Costa Brava

Opis oferty:

Doskonale położony, blisko pięknej piaszczystej plaży Lloret, wyróżnionej certyfikatem Błękitna Flaga i centrum miasteczka Lloret de Mar wraz z jego wszystkimi atrakcjami. Świetnym miejscem relaksu będzie ładnie zaprojektowany i zadbany ogród. Dodatkowym atutem jest kryty basen i bezpłatny bezprzewodowy internet. Bliska odległość od centrum miasteczka czyni go dobrym wyborem także dla miłośników życia nocnego.

POŁOŻENIE:

w LLORET DE MAR z barami i sklepami; ok. 71 km od portu lotniczego w Barcelonie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

PLAŻA:

Lloret, publiczna, piaszczysta, długość ok. 1630 m, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 400 m od hotelu, dojście chodnikiem, parasole, leżaki i materace płatne, bar, restauracje; Fenals, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 700 m od hotelu, dojście chodnikiem i schodami, parasole, leżaki i materace płatne.

HOTEL:

dwie części: trzy- i czterogwiazdkowa, zbudowany w 1971 r., odnowiony w 2010 r., 590 pokoi, 4 budynki, 6 pięter, 9 wind, przestronny hol, całodobowa recepcja, 3 restauracje - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, 2 z restauracji dostępne dla Gości zakwaterowanych w części trzygwiazdkowej, 3 restauracje dostępne dla Gości zakwaterowanych w części czterogwiazdkowej, restauracja á la carte Petit Grill (w sezonie zimowym czynna w wybrane dni), 6 barów: Habaneres, Salsa Cafe, Chiringuito, Bavaria, Bowling, Marina (w sezonie zimowym czynne wybrane bary); przechowalnia bagażu, wymiana walut; centrum konferencyjne dla 300 os., taras, ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: room-service, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia, wypożyczalnia rowerów; na terenie hotelu występują schody i różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe Visa, MasterCard, American Express.

standardowy economy***:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², w części***, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 5 EUR/os./dzień, ok. 10 EUR/os./3 dni); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 450 m², gł. 1-1,4 m, wydzielona część dla dzieci, basen, słodka woda, ok. 160 m², gł. 1-1,4 m, brodzik, słodka woda, ok. 45 m², gł. 0,5 m, kryty basen, słodka woda, ok. 90 m², gł. 1 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace; boisko, rzutki, pokój gier; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (3-5 lat), animacje dla dzieci i dorosłych, okazjonalnie muzyka na żywo; za opłatą: kort tenisowy, kręgielnia; centrum spa: płatne: kryty basen, ok. 50 m², masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

KONTAKT:

0034/902347034, www.hotelguitartcentralpark.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Atur

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

HISZPANIACB

OFERTA ATUR - HOT DEAL

- bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - lokalny rezydent z językiem polskim

Hotel Info

Przestronny kompleks hotelowy złożony z kilku sekcji położonych wśród zieleni zadbanego ogrodu o powierzchni ok. 20.000m2. Obiekt słynie z nieskrępowanej, wakacyjnej atmosfery i bogatej infrastruktury. W hotelu dostępne jest zróżnicowane cenowo zakwaterowanie o standardach 3* i 4*. Goście korzystać mogą z licznych atrakcji sportowych oraz kompleksów basenów (w tym jeden zadaszony w okresie zimowy). Atutem jest również dobra lokalizacja w spokojnej dzielnicy renomowanego kurortu Lloret de Mar. Blisko szeroka, piaszczysta plaża Fenals, a także centrum miejscowości z licznymi atrakcjami i rozrywkami. Kategoria lokalna 4****

Lokalizacja

Lloret de Mar, spokojna okolica, na wzniesieniu. Butiki, bary, restauracje w pobliżu. Tętniące życie centrum kurortu z klubami i dyskotekami ok. 650m. Lotnisko w Gironie ok. 30km, w Barcelonie ok. 95km.

Plaża

plaża Fenals ok. 500m od hotelu, główna plaża Lloret de Mar ok. 750m, piaszczysto-żwirkowe , długie i szerokie. Publiczne, bezpłatne, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą. Rejsy wycieczkowe do Tossa de Mar lub Calelli za opłatą (sezon letni).

Hotel

590 pokoi w 4 budynkach, hol powitalny z lobby, recepcja 24h, windy, restauracje główna z show cooking, restauracje tematyczne i liczne bar dostępne w zależności od sezonu, cafeteria, butik, sala konferencyjna, płatny kącik internetowy, wymiana walut. Na terenie obiektu występują schody i różnice poziomów.

Pokój typu silver

kameralny, wygodnie urządzony, klimatyzacja, ogrzewanie (sezon zimowy), TV, telefon, płatny sejf, łazienka (prysznic lub wanna), umywalka oraz suszarka w pokoju, balkon lub taras. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki. Pokój 1-osobowy na zamówienie.

Sport i rozrywka

kompleks basenów zewnętrzny (sezon letni), niewielki basen zadaszony (sezon zimowy), tarasy słoneczne, przestronny ogród. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: automaty do gier, rzutki, tenis stołowy, kort tenisowy, boisko wielofunkcyjne, mini centrum SPA & fitness m.in. z salą fitness, sauną, ofertą zabiegów relaksacyjnych i kosmetycznych. Cykliczne programy animacyjne lub muzyka na żywo. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek w pobliskim centrum kurortu.

Dzieci

brodzik, kącik zabaw.

Opcje wyżywienia

- śniadania, obiadokolacje - all inclusive soft - all inclusive

3 posiłki główne

śniadanie, lunch, kolacja / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / limitowane wino i woda do lunchu i kolacji / leżaki przy basenie bezpłatnie Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive soft dostępne w recepcji hotelu.

All inclusive

śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / w godzinach popołudniowych snacki, przekąski lub słodycze / 10:30-23:00 lokalne napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole / leżaki przy basenie bezpłatnie Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu.

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim. W okresie listopad-marzec telefon alarmowy 24h/7, spotkanie informacyjne w hotelu na życzenie klienta.

Nasza opinia

wygodny, wakacyjny obiekt z bogatym zapleczem rekreacyjnym polecany zarówno rodzinom z dziećmi jak i grupie znajomych. Baseny położone w otoczeniu tarasów i ogrodów, programy animacyjne… zabawa, sport i wypoczynek. 160927

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna w Hiszpanii, w zależności od standardu zakwaterowania 2**-3*** 0,5 EUR/os/dzień, 4**** 1 EUR/os/dzień, 5***** 2,5 EUR/os/dzień, opłata max za 7 dni, (nie dotyczy dzieci 0-16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych

Przewóz bagażu

Limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mała podręczna torebka + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x23 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20 kg - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x20 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 15 kg lub do 20 kg - WizzAir (kod lotu W6) duży bagaż podręczny do 15 kg i max wymiarach 56x45x25cm; opcjonalnie za dopłatą możliwość zmiany na - mały bagaż podręczny o max wymiarach 42x32x25cm + bagaż rejestrowany do 23 kg Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu rejestrowanego zg z systemem rezerwacyjnym.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Hiszpania/Costa Brava

Kategoryzacja hotelu

- kat. Eximtours 4* - kat. lokalna 4*  

Położenie

- Lloret de Mar - w pobliżu hotelu znajdują się sklepy, bary/restauracje, centrum miasta, supermarket, przystanek autobusowy, postój taksówek - ok 200 m dyskoteka - ok 2 km dworzec kolejowy - ok 2 km pole golfowe - ok 2 km Zamek Sant Jaon - ok 30 km od lotniska w Gironie - ok 90 km od Barcelony  

Plaża

- plaża piaszczysta ok 400 m - parasole słoneczne i leżaki (płatne)

Pokoje

Pokój Standard - balkon/taras - klimatyzacja/ ogrzewanie - TV-SAT - telefon - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka) - mini bar/ lodówka - sejf (płatny) Superior: - pokoje powiększone - wyposażenie podobne jak w pokoju standard Apartamenty Junior Suite - część wypoczynkowa - balkon/taras - klimatyzacja/ ogrzewanie - TV-SAT - telefon - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka) - mini bar/ lodówka - sejf (płatny) Apartamenty Suite - pokoje powiększone - wyposażenie podobne jak w pokoju Junior Suite

Sport, Relaks, Rozrywka

- baseny ze słodką wodą - taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami  i parasolami słonecznymi - ogród - animacje - Park wodny - pokój gier - bule - siłownia/ fitness Płatne: - bilard - tenis stołowy - kort tenisowy - SPA - masaże - sauna  

Dla dzieci

- brodzik - zjeżdżalnia - plac zabaw - animacje dla dzieci - mini club

Wyżywienie

Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

Restauracje i bary

- 2 restauracje - lobby bar - bar przy basenie  

Dodatkowe informacje

- hotel 6 piętrowy - 414 pokoi - 2 windy - lobby z recepcją - internet Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych (bezpłatne) - sala konferencyjna - sala telewizyjna - kantor - pralnia (płatna) - sejf (płatny) - wypożyczalnia samochodów - www.guitarthotels.com

Bagaż

Kraków, Poznań, Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Berlin Tegel (RyanAir/ Laudamotion); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 310 PLN (od 01.06-30.09)/ 220 PLN (od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa, Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 380 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 300 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 500 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 410 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 300 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 240 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 400 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 320 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Mapa Hotelu Guitart Central Park Resort
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Costa Brava)
Callela na wybrzeżu Costa Brava w Hiszpanii
Wakacje w Tossa del Mar w Hiszpanii
Barcelona, La Rambla, Sagrada Familia - Hiszpania
Kurort Sana Susana na Costa Brava w Hiszpanii
Girona, Figueres - Hiszpania, Costa Brava
Wycieczka fakultatywna z Costa Brava w Hiszpanii do Monserrat
Lloret de Mar na Costa Brava w Hiszpanii
Park Guell, Casa Mila, Sagrada Familia - dzieła Gaudiego w Barcelonie

Opinie o Hotelu Guitart Central Park Resort

Guitart Central Park Resort - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby typ superior/wysoki standard lazienka WC klimatyzacja balkon
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy Standard lazienka WC klimatyzacja balkon
Junior Suita lazienka WC klimatyzacja balkon
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny typ superior/wysoki standard lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Standard lazienka WC klimatyzacja balkon
Junior Suita lazienka WC klimatyzacja balkon
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
Suita lazienka WC klimatyzacja balkon widok na basen
Apartament dwupokojowy lazienka WC balkon
Junior Suita lazienka WC klimatyzacja balkon
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
Suita lazienka WC klimatyzacja balkon widok na basen
Apartment,Balkon/Terrasse
Doppelz,Balk/Ter,Economy
Doppelz,Balkon/Terrasse
Doppelz,Balkon/Terrasse
Einzelz,Balk/Ter,Economy
Einzelz,Balkon/Terrasse
Juniorsuite,Balk/Ter

Guitart Central Park Resort - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Guitart Central Park Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00