cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
  • Hotel Gladiola, Albena
1 / 19
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
27.06 - 01.07
już od 1099 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.09 - 19.09
już od 299 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Gladiola
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Gladiola
star 3

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Gladiola:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Gladiola:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 czerwca 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 września 2022

Hotel Gladiola w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 16 km od centrum Warny
  • w centrum kurortu Złote Piaski
  • ok. 40 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

polozenie

  • ok. 16 km od centrum Warny
  • w centrum kurortu Złote Piaski
  • ok. 40 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

plaza

  • ok. 40 m od plaży
  • piaszczysta
  • łagodnie opadająca

Wyposażenie

  • recepcja
  • sejf: w recepcji, za opłatą
  • winda
  • taras
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, za opłatą
  • lekarz

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

100

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel połączony jest z hotelem Gladiola Star (VAR21035) – mają wspólny basen
  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • basen dla dzieci

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • łóżeczka dla dzieci: w cenie

Sport i wellness

Płatne
  • siłownia
  • łódka typu banan: w ofercie firm zewnętrznych
  • narty wodne: w ofercie firm zewnętrznych
  •  parasailing: w ofercie firm zewnętrznych

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • lodówka
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • prysznic
  • WC
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 16 m2
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • biurko
  • lodówka
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • prysznic
  • WC
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski, ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracja

  • bary i inne: 2
  • bar w lobby
  • bar przy zewnętrznym basenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3 Bułgaria/Złote Piaski

    Informacje ogólne

    Hotel Gladiola położony jest centrum Złotych Piasków, w pobliżu sklepów, barów, restauracji i dyskotek. Od plaży oddzielony jest tylko nadmorską promenadą.

    Udogodnienia

    - recepcja, lobby, lobby bar, sejf w recepcji - Basen zewnętrzny, brodzik (leżaki dla gości All Inclusive bezpłatnie) - restauracja główna, bar - siłownia w cenie - WIFI  - w lobby

    Pokoje

    Dwuosobowe (z możliwością dostawki - rozkładany fotel), z łazienką (WC, prysznic, suszarka do włosów). Wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie, TV SAT z polskim kanałem, telefon, lodówka z minibarem,

    Wyżywienie

    ALL INCLUSIVE: śniadania, obiady, kolacje, napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole

    Informacje doatkowe

    hotel połączony jest z hotelem Gladiola Star - mają wspólny basen i wspólną restaurację główną


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony w centrum miejscowości Złote Piaski, 16 km od Warny, ok. 50 km od lotniska w Warnie. W bliskiej odległości znajdują sie liczne bary, restauracje i sklepy. 

    PLAŻA

    Piaszczysta (drobny jasny piasek), oddalona od hotelu ok. 50 m (przejście przez promenadę). Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    HOTEL

    Hotel Gladiola jest połączony z hotelem Gladiola Star - mają wpólny basen. Idealna propozycja na wyjazd ze znajomymi. Dorośli maja do dyspozycji wiele lokalnych restauracji, barów i klubów tętniących życiem nocnym, położonych w sąsiedztwie hotelu.Oficjalna kategoria bułgarska 3*

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, punkt wymiany walut, sejf dodatkowo płatny w recepcji, taras, winda, opieka medyczna (dodatkowo płatna), , fryzjer, restauracja, bar w lobby, bar przy basenie, parking dodatkowo płatny. pralnia płatna dodatkowo.

    INTERNET

    Internet Wi-Fi dodatkowo płatny na terenie lobby.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: Basen, leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie), siłownia.Odpłatnie: centrum SPA, masaże zabiegi lecznicze na twarz i cialo, sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    Brodzik, łóżeczka dla dzieci.

    ZAKWATEROWANIE

    oferuje 100 pokoi.Pokój typu Standard, dwuosobowy z możliwością jednej dostawki (rozkładany fotel). Wyposażenie: klimatyzacja, łazienka (WC, prysznic)TV SAT, telefon, lodówka, balkon.

    WYŻYWIENIE

    All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski wciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach podanych przez hotel w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych i wysokojakościowych napojów alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych i energetycznych, kawy typu espresso.

    INFORMACJE DODATKOWE

    Golden sands, 9007 Golden Sands, BulgariaDane GPS hotelu Gladiola:N 43 16' 54.6708"E 28 2' 32.2512"

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, bagaż  [dla czarterów bagaż 23kg + 5 kg bagaż podręczy // dla przelotów low costowych Ryanair bagaż 10kg + mała podręczna torebka, przy lotach Wizzair Klienci Prima mają w cenie WIZZ Priority: podręczna walizka na kółkach (55x40x23 cm maks. 10kg), stanowisko odprawy priorytetowej, pierwszeństwo wejścia na pokład  // dla lotów rejsowych LOT tylko bagaż podręczny 8kg], opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta (przy  pobytach od 19 czerwca do 18 września-Złote Piaski, Słoneczny Brzeg od połowy maja do końca sierpnia), ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej. Składka na TFP jest bezzwrotna nawet w przypadku rezygnacji Klienta z imprezy turystycznej), VAT.Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), oraz od 01.01.2021 analogiczą wyskość składki na Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP): 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT.Cena nie zawiera: obowiązkowej opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu u rezydenta), dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji, chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.), opłaty za bagaż rejestrowany [na połączeniach low costowych ok. 300pln/bagaż / na połączeniach rejsowych LOT ok 250pln/bagaż], wycieczek fakultatywnych.Przy połączeniach rejsowych cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    BAGAŻ

    LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w cenie:Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY!Usługa daje mozliwość:* zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg))* zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg)* pierwszeństwo wejścia na pokład* możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne.Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.EasyJet: bagaż o wymiarach nie przekraczających 45x36x20 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki, mała torba podręczna która musi mieścić się pod siedzeniem pasażera)W przypadku zakupienia miejsca Up front (dodatkowo płatne) Klient może zabrać na pokład duży bagaż podręczny (maks. 56 x 45 x 25 cm), który musi mieścić się w schowku nad głową.LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm)Bułgaria Air: waga bagażu łączonego nie może przekroczyć 23kg!W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO:Wizzair: 10kg/20kg/32kg - od ok. 100 do ok. 440 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotuRyanair: 20 kg - ok. 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotuEasyJet: 15 kg ok. 350 PLNLOT: 23KG - ok. 300 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie!

    WARUNKI WJAZDOWE

    * dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny  dowód osobisty lub paszport. * Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego.* każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00PRZY POŁĄCZENIACH LINIAMI LOTNICZYMI TYPU LOW COSTWIZZAIR BEZPŁATNA ODPRAWA NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO RÓWNIEŻ POWROTU Z DESTYNACJI)RYANAIR BEZPŁATNA ODPRAWA NA 24 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO RÓWNIEŻ POWROTU Z DESTYNACJI)

    COVID-19

    Podejmując decyzję o wyjeździe w czasie pandemi  należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.W związku z powyższym prosimy o bieżące śledzenie warunków wjazdowych do krajów odwiedzanych : https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ .Podróżując w  czasie pandemi należy liczyć się z pewnymi obostrzeniami i ograniczeniami.Część infrastruktury hotelowej (restauracje, oferta rekreacyjno - sportowa),  animacje może być ograniczona, czy też niedostępna ze względu na obostrzenia sanitarne. Aktualnie przy wjeździe do Bułgarii ani negatywny wynik testu, ani zaświadczenia zaszczepienia/przebycia COVID-19 nie są wymagane - dotyczy wszystkich podróżujących. Powrót do Polski z zagranicy: UWAGA! Ze względu na dynamiczną sytuację i częstotliwość zmian dotyczących procedur podróżowania, prosimy o zapoznanie się z komunikatem na temat aktualnych informacji i wymogów dotyczących kwarantanny na stronie STRAŻY GRANICZNEJ. Od 17 lipca każdy, kto przyleci do naszego kraju, musi wypełnić przez internet Kartę Lokalizacji Podróznego.  https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/home


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Logos Tour

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KRAJ

    BUĹ‚GARIA

    OPIS

    ZŁOTE PIASKI Złote Piaski to jeden z najpopularniejszych kurortów bułgarskiego wybrzeża. Miejsce słynie z pięknych piaszczystych plaż. Znajdują się tu również gorące źródła z wodami mineralnymi wykorzystywanymi w lecznictwie. Dla turystów przygotowano wiele atrakcji - restauracje, bary, kasyna, parki wodne, ośrodki jeździeckie, korty tenisowe, kręgielnie, boiska sportowe, przystanie wodne, sprzęt pływający Hotele AKACIA 3* i GLADIOLA 3* Kompleks hotelowy składający się z trzech hoteli - Gladiola 3*, Gladiola Star 4* i Akacia 3* znajduje się w centrum kurortu, w pobliżu licznych sklepików, barów, restauracji i dyskotek. Od plaży (ok. 100 m) oddziela go park oraz nadmorska aleja. Do dyspozycji gości hotelowych - restauracja, odkryty basen kąpielowy, basen dla dzieci i bar, lobby bar, sklepik, punkt wymiany waluty, płatny parking, kącik internetowy (odpłatnie). w recepcji z możliwość wynajęcia sejfu (odpłatnie). Zakwaterowanie - pokoje 2-osob. (możliwość dostawki) z łazienką, balkonem, lodówką, telefonem i klimatyzacją. Wyżywienie - śniadania lub za dopłatą 700 PLN za pobyt. w pakiecie All inclusive - śniadanie, obiad, kolacja (bufet), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata w lobby barze i barze przy basenie (1030-2230), popołudniowa przekąska (ciasta, kanapki, lody - 1500-1700 Transport - dojazd własny. Terminy - turnusy tygodniowe, od soboty do soboty, w okresie od czerwca do września. Cena w PLN - od osoby w pokoju 2-osob. za turnus tygodniowy, zawiera taksę klimatyczną. Tydzień w okresie 06.06. - 04.07.15 i 22.08. - 12.09.15 - 1000 PLN 04.07. - 22.08.15 - 1400 PLN Zniżki - dziecko do 2 lat (bez świadczeń) - bezpłatnie, 2-12 lat (na dostawce, w pokoju 2-osob. z 2 osobami pełnopłatnymi) - bezpłatnie, drugie dziecko - 50% zniżki, dziecko 2-12 lat (na łóżku podstawowym) - 50%,. Dorosły na dostawce - 20%. Dopłata do pokoju 1-osob. - 640 PLN. Warunki płatności - 30% zaliczki przy podpisaniu umowy, dopłata do 100% na 21 dni przed wyjazdem. Ubezpieczenie obowiązkowe Signal Iduna NW (7000 PLN), KL (15 000 EUR), dodatkowo płatne 25 PLN/osoba.

    Terminy

    06.06 - 13.06.2015, 1000.00 PLN13.06 - 20.06.2015, 1000.00 PLN20.06 - 27.06.2015, 1000.00 PLN27.06 - 04.07.2015, 1000.00 PLN04.07 - 11.07.2015, 1400.00 PLN11.07 - 18.07.2015, 1400.00 PLN18.07 - 25.07.2015, 1400.00 PLN25.07 - 01.08.2015, 1400.00 PLN01.08 - 08.08.2015, 1400.00 PLN08.08 - 15.08.2015, 1400.00 PLN15.08 - 22.08.2015, 1400.00 PLN22.08 - 29.08.2015, 1000.00 PLN29.08 - 05.09.2015, 1000.00 PLN05.09 - 12.09.2015, 1000.00 PLN


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Logos Tour, które w ciągu ponad 30 lat swojej działalności zdobylo mnóstwo doświadczenia w organizacji podrózy i wypraw w najodleglejsze zakątki świata. Biuro Podróży Logos Tour oferuje interesujące programy wycieczek objazdowych po wszystkich kontynentach dla klientów oczekujących indywidualnego podejścia, szukających unikalnych atrakcji i wyjątkowej jakości usług.

    Każdy program zwiedzania przygotowywany jest w oparciu o dotychczasowe doświadczenie i opinie turystów, a jego realizacja przebiega na najwyższym poziomie i z dbałością o najdrobniejszy szczegół. Indywidualne podejście do klienta, niewielkie grupy, programy szyte na miarę i stawianie bezpieczeństwa i dobre klientów na pierwszym miejscu gwarantuje wypoczynek na najwyższym poziomie.

    Wykwalifikowani piloci i przewodnicy czuwają nad realizacją każdej wycieczki. Wszystkie programy są bardzo urozmaicone i pokazują wszystko co najlepsze w danym regionie – od atrakcji przyrodniczych, wspaniałych zabytków historycznych, spotkań z egzotyczną miejscową ludnością, uczestnictwo w wyjątkowych festiwalach, wydarzeniach kulturalnych i sportowych, po poznawanie lokalnych obrzędów i tradycji.


    Net Holiday

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Bułgaria/Złote Piaski

    Strefa

    Active, Economy

    Dzieci

    - 1 dziecko do14 lat - opłata tylko za przelot

    Lokalizacja

    - w centrum kurortu Złote Piaski, przy promenadzie,liczne bary , sklepy, restauracje i bogata infrastruktura rozrywkowa - centrum Warny - ok.17 km,delfinarium, nadmorska promenada z klubami nocnymi, w centrummiasta liczne sklepy, restauracje - przystanek komunikacji lokalnej - ok. 400 mskąd można dojechać do Warny - lotnisko Warna - ok. 26 km

    Plaża

    70 m od hotelu (przejście przez ogród i ulicę), publiczna, piaszczysta z łagodnym zejściem do wody, bardzo dobrze zagospodarowana i zadbana, parasole oraz leżaki płatne ok. 8 EUR komplet 2 leżaki + parasol, przy plaży deptak, restauracje, bary i kawiarnie

    Hotel

    trzygwiazdkowy resort, położony w samym sercu kurortu Złote Piaski, w pobliżu restauracji, dyskotek, barów i sklepów, a zarazem w otoczeniu zieleni, stanowi jeden kompleks z hotelem Gladiola Star****, oferuje 225pokoi zlokalizowanych 6-piętrowym budynku z windami

    Udogodnienia

    całodobowa recepcja oraz lobby z miejscami do wypoczynku, punkt wymiany walut, apteka,mini market, pralnia, windy, sejf w recepcji (płatny), przechowalnia bagażu, możliwość wynajęcia samochodu, możliwość bezpłatnego wypożyczenia żelazka, płatny parking

    Internet

    WI-FI w lobbypłatneok.5 EUR/dzień

    Pokoje

    standardowy 2-os.z możliwością 1 dostawki, łazienka z wanną i prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja centralna, telefon, TV SAT, lodówka, balkon lub taras z widokiem na ogród lub tereny rekreacyjne hotelu apartament - sypialnia główna oddzielona od pokoju dziennego drzwiami, przeznaczony dla 2 osób dorosłych i dwójki dzieci lub 3 osób dorosłych, pozostałe wyposażenie jak w pokoju typu standard

    Restauracje i bary

    - Restauracja główna - całkowicie wyremontowana w 2014 roku - lobby bar / main bar - bar przy basenie / pool bar

    Wyżywienie

    HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne) All Inclusive

    Rozrywka

    Duży basen z słodką wodą, leżaki i parasole (bezpłatne dla klientów z opcją All Inclusive, w opcji HB około 6 EUR za komplet/dzień 2 leżaki i parasol, taras słoneczny

    Płatne

    sauna, masaże, tenis stołowy, bilard, sporty wodne na plaży, rowery wodne, windsurfing, narty wodne, parasailing, w pobliżu hotelu słynna dyskotekaMegaparkDolphinoraz w odległości 2 km od hotelu znajduje się największy w Bułgarii AquaPark Aquapolis, taksa klimatyczna płatna obligatoryjnie na miejscu w wyokosci 0,5 € dorosły/dzień, dziecko w wieku 2-11,99 w wysokosci 0,25 €/dzień

    Dla dzieci

    brodzik przy basenie głównym, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2

    Program All Inclusive

    07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.30-14.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej złożony z dań kuchni międzynarodowej i lokalnej, przystawki, przekąski, sałatki, ciasteczka, owoce, desery 18.30-21.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni bułgarskiej, wybór dań głównych, przystawek, sałatek, deserów i owoców, wieczory tematyczne 3 razy w tygodniu, podczas kolacji od Panów wymagane długie spodnie oraz zakryte ramiona 15.00-17.00 lekkie przekąski,ciastka, słodycze, lody podawane w barze przy basenie 10.00-22.30 lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna, oraz napoje lokalne alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, wódka, gin , brendy oraz drinki na ich bazie serwowane wlobby bar oraz w barze przy basenie do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz lokalne alkohole typu piwo, wino białe, wino czerwone - leżaki, parasoleprzy basenie - fitness

    Oficjalna kategoria

    4 gwiazdki

    Strona www hotelu

    www.netholiday.pl

    Nasza ocena

    Pokój *** Położenie **** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****

    Atuty

    - położony w samym Sercu Złotych Piasków - zaledwie 70 m od ładnej i szerokiej plaży - dostępne duże apartamenty 2-pomieszczeniowe - dobry punkt wypadowy do zwiedzania wybrzeża i Warny - idealny wybór dla młodych spragnionych rozrywek wakacyjnego kurortu

    Balczik i Kaliakra

    Balczik to malownicze, stare miasteczko z rezydencją Królowej Rumunii. Koło rezydencji znajduje się piękny ogród botaniczny, drugi co do wielkości w Europie. Labirynt krzewów, drzew, mostków, wodospady i liczne zaułki sprawiają, iż można się poczuć jak Alicja w krainie Czarów. W drodze do Balcziku można będzie zobaczyć pracownię garncarską gdzie zapoznamy się z tradycyjnymi metodami wyrobu bułgarskiej ceramiki. Kaliakra to 2-kilometrowy cypel z wspaniałym widokiem utworzonym przez naturę. W cenie bilety do pałacu i ogrodu botanicznego. Cena ok. 27 EUR/os.

    Istambuł - 1 dzień

    Całodzienna wycieczka do miasta położonego na dwóch kontynentach, dawnej stolicy wielkich mocarstw - Bizantyjskiego i Osmańskiego, a obecnie największej metropolii tureckiej. Bez wątpienia jednym z symboli tego miasta jest Błękitny Meczet. Został wybudowany na polecenie sułtana Ahmeda I, który tym monumentalnym projektem chciał przyćmić piękną, bizantyjską świątynię - Hagia Sofia, ufundowaną w VI wieku przez cesarza Justyniana I Wielkiego. W programie również zwiedzanie Hipodromu oraz przejazd przez Most Bosforski do azjatyckiej części. Następnie powrót do części europejskiej, zwiedzanie i zakupy w fabryce skór. Popołudniem obiad i czas wolny. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 75 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

    Istambuł - 2 dni

    Możliwy jest także wyjazd do Istambułu na 2 dni. Dzięki temu można zapoznać się również z nocnym życiem tego wspaniałego miasta, wybrać się na wieczór turecki (płatne dodatkowo ok. 30 EUR/os.), spróbować rejsu cieśniną Bosfor (płatne dodatkowo ok. 25 EUR/os.) czy zwiedzić słynny Pałac Topkapi (bilet wstępu ok. 20 EUR/os.). Pozostały program zwiedzania taki jak przy zakupie wycieczki jednodniowej. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 102 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

    Nessebar

    To niezwykle urokliwe miasteczko jest wizytówką bułgarskiego wybrzeża. Jest to jedno z najstarszych miast europejskich, które zostało wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Historia przeplata się tutaj ze współczesnością. Stare, średniowieczne cerkwie, wąskie, brukowane uliczki i domy z czasów bułgarskiego odrodzenia tworzą niezapomnianą atmosferę. Na miejscu czas wolny, który można przeznaczyć na samodzielne zwiedzanie miasta i delektowanie się jego magią. W cenie przewodnik oraz lunch. Cena ok. 36 EUR/os.

    Warna, delfinarium

    Całodzienna wycieczka, podczas której odwiedzimy delfinarium znajdującego się w Warnie. Występy tresowanych delfinów, które przez ok. pół godziny wykonują skomplikowane akrobacje, a nawet tańczą w rytm muzyki to zawsze wspaniały widok, który sprawia wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym. W Warnie będzie czas wolny na zwiedzanie oraz zakupy. Wstęp do delfinarium jest wliczony w cenę. Cena ok. 29 EUR/os.

    Piknik na jachcie

    Kilkugodzinna wprawa morska jachtem z z portu w Primorsku. Przyjemna podróż, która pozwala cieszyć się słońcem oraz morską bryzą na falach morza, an następnie rozkoszować się relaksem na odludnej plaży w malowniczej zatoce, gdzie będzie zorganizowany piknik. W zestawie smaczny posiłek, brandy, lokalne wino, szampan i napoje orzeźwiające. Dla aktywnych będzie możliwość spróbowania nurkowania w masce i płatwach oraz (1)wędkowania. Idealny pomysł na relaks z dala od zgiełku kurortu. Cena ok. 38 EUR/os.

    Dyskoteka w pianie

    Ogromna dmuchana arena, z której wylewa się piana to szansa na świetną zabawę z przyjaciółmi i to na pięknej plaży Złotych Piasków! Międzynarodowy zespół animatorów podgrzewa wesoła atmosferę różnymi grami i konkursami. W godzinach 16.00 - 17.00 dostępny jest bezpłatny bar, który serwuje bułgarskie napoje lokalne wino i piwo. Każdy uczestnik po imprezie otrzyma pamiątkową koszulkę na pamiątkę. Cena ok. 18 EUR/os. Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp. z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp. z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

    Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

    Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Budżetowy hotel o dobrym standardzie, który znajduje się w centrum Złotych Piasków, przy promenadzie, blisko plaży i wielu atrakcji. Doskonały wybór dla młodzieży.

    Położenie

    Obiekt jest położony w centrum kurortu Złote Piaski, 17 km od centrum Warny i 25 km od lotniska. Od plaży dzieli go jedynie 70 m. Hotel znajduje się w pierwszej linii brzegowej w pobliżu sklepów, restauracji i dyskotek. Jest to głośna i rozrywkowa okolica. Przed obiektem znajduje się przystanek autobusowy.

    Wyposażenie

    3-gwiazdkowy hotel ma do dyspozycji 225 pokoi dla swoich gości. Jest częścią kompleksu Gladiola. recepcja 24h, Wi-Fi, winda, restauracja - bufet, 2 bary - lobby i przy basenie, basen zewnętrzny, leżaki i parasolki przy basenie, kantor, market, apteka, lekarz, przechowalnia bagażu, parking, fitness, sauna, masaże, sejf, żelazko, suszarka, pralnia, taxi, wypożyczalnia samochodów, budzenie na życzenie

    Pokoje

    Pokój Standard - (16m2) , pokój dzienno-sypialny, łazienka z prysznicem, WC, klimatyzacja, balkon, telefon, tv sat, lodówka Apartament z 1 sypialnią - sypialnia, pokój wypoczynkowy, łazienka z prysznicem, WC, klimatyzacja, balkon, telefon, tv sat, lodówka

    Wyżywienie

    All Inclusive - Śniadania, Lunch, Przekąski, Obiadokolacja Napoje w cenie do posiłków i w barze. Śniadania - Bufet: 07:30 - 10:00 Lunch: 13:30 - 14:30 Przekąski: 15:00 - 17:00 Obiadokolacja: 19:30 - 21:00 Lobby Bar i przy basenie: 10:30 - 22:30 Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formuły wyżywienia bez wcześniejszego powiadomienia. 

    Sport i rozrywka

    Basen, fitness, sauna, masaż, bilard, tenis stołowy, sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    Basen dla dzieci, krzesełka w restauracji

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

    Aktualizacje COVID-19

    Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Złote Piaski, Bułgaria

    Opis hotelu

    Informacje Ogólne:

    Gladiola w Golden Sands posiada 225 pokoi i został odnowiony w 2018 roku. Hotel położony jest 100 m od plaży piaszczysta. Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, klimatyzację, recepcję i sklepy. Do dyspozycji jest czynny w sezonie basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, supermarket, informacja turystyczna, bary/restauracje i dyskoteka. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: dworzec kolejowy (18 km), lotnisko BOJ (127 km), jazda konna (15 km) i lotnisko VAR (28 km). Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje sejfy, opiekę medyczną, pralnię i kantor. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki:

    Śniadanie w godz. 07:30 - 10:00 : kontynentalny. W hotelu znajduje się restauracja. Drinki można spożywać w barze w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje przekąski (pora serwowania: 15:00 - 17:00), piwo (pora serwowania: 10:30 - 22:30), kawę i herbatę (pora serwowania: 10:30 - 22:30), napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 10:30 - 22:30), alkohole lokalne (pora serwowania: 10:30 - 22:30), ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 15:00 - 17:00) i wino (pora serwowania: 10:30 - 22:30).

    Sport i Rozrywka:

    W ramach aktywności hotel oferuje bilard i tenis stołowy. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 30 km.

    Dodatkowe Informacje:

    Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Gladiola

    Opinie o Hotelu Gladiola

    Gladiola - możliwości zakwaterowania:

    Standard DBL
    2 os. pokoj standardowy
    Double Standard
    Economy Double Standard
    Single w. Child Standard
    Single Use Standard

    Gladiola - Możliwości wyżywienia:


    Gladiola - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Gladiola? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00