cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel l`Etoile Beach, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel l`Etoile Beach, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel l`Etoile Beach, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel l`Etoile Beach, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel l`Etoile Beach, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel l`Etoile Beach, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel l`Etoile Beach, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel l`Etoile Beach, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel l`Etoile Beach, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel l`Etoile Beach, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel l`Etoile Beach, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel l`Etoile Beach, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel l`Etoile Beach, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel l`Etoile Beach, Wybrzeże Egejskie
1 / 14
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
27.04 - 04.05
już od 1884 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.05 - 01.06
już od 1608 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu l`Etoile Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel l`Etoile Beach
star 4

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Marmaris
Ocena hotelu l`Etoile Beach:
4.3 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu l`Etoile Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    4.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Duży hotel średniej klasy, w centrum miasta Icmeler, bezpośrednio przy plaży. Hotel polecany osobom lubiącym nocne życie miasta. Polecam

Hotel l`Etoile Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Duży hotel średniej klasy, w centrum miasta Icmeler, bezpośrednio przy plaży. Hotel polecany osobom lubiącym nocne życie miasta. Polecam

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Marmaris

Opis oferty:

Wymarzony hotel dla Gości, którym urlop kojarzy się z rozrywką. To idealne miejsce dla aktywnych i rodzin z dziećmi, pragnących w Içmeler przeżyć słodkie wakacje. Doskonałe miejsce dla ceniących zarówno wypoczynek na plaży, potrafiących rozsmakować się w znakomitej kuchni i zanurzyć się w tętniącym rozrywkami nocnym życiu tej tureckiej miejscowości. Hotelowe spa zaprasza do łaźni tureckiej i na masaże, zaś doskonale wyposażona plaża proponuje aktywny wypoczynek i bogaty wachlarz sportów wodnych.

POŁOŻENIE:

w centrum Içmeler, w dzielnicy rozrywkowej, ok. 8 km od centrum MARMARIS, sklepy tuż przy hotelu; ok. 110 km od portu lotniczego w Dalaman; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu (Marmaris).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 30 m od hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i materace.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1994 r., całkowicie odnowiony na przełomie 2014/2015 r., 201 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 3 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja á la carte - kuchnia międzynarodowa, 3 bary, w tym przy basenie i w lobby, bar przy plaży (płatny); minimarket, sklep z pamiątkami, jubiler; centrum konferencyjne; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby, punkt internetowy, room-service, fryzjer, pralnia, fotograf; akceptowane karty kredytowe: Visa.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m2, całkowicie odnowiony, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), minibar (pusty), telewizja satelitarna, telefon, sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 135 m², gł. 1,7 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją; kort tenisowy z oświetleniem (płatne), centrum fitness, tenis stołowy, bilard, rzutki, koszykówka; plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych; centrum spa: bezpłatnie: sauna, łaźnia turecka; płatne: masaże; za opłatą: sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; podwieczorek (16.30-17.30); ciastka i lody w cukierni (11.00-18.00); przekąski w snack-barze (14.00-16.00); nocna zupa (23.00-24.00); lokalne napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00).

KONTAKT:

0090/2524553570, www.letoilehotel.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 13 latserwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Duży hotel średniej klasy, w centrum miasta Icmeler, bezpośrednio przy plaży. Hotel polecany osobom lubiącym nocne życie miasta. Polecam

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Marmaris

OPIS

Położony tuż przy plaży hotel, to wprost wymarzone miejsce na aktywny wypoczynek nie tylko dla rodzin z dziećmi ale również dla par. Wielbiciele wypoczynku na plaży odnajdą tu ciekawą ofertę sportów wodnych, osoby pragnące zrelaksować się spędzą miło czas w hotelowym centrum spa. Na smakoszy uwielbiających tureckie smaki czekają w pobliżu hotelu restauracje i bary.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

1989 r. Odnowiony w 2015 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bar, pralnia (płatna), basen odkryty.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

plaża

20 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe (depozyt).

pokoje

Zlokalizowane są w 1 budynku (liczba pięter: 5, liczba wind: 3) Typy pokoi: STANDART LAND VIEW dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-20:00), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , STANDART SEA V


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Mapa Hotelu l`Etoile Beach
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu l`Etoile Beach

4.4
polecam

spoko hotel, dobre jedzenie, ładna okolica, ekstra wycieczki u rezydenta i na mieście, dużo do zobaczenia, hotel jest super ale aż szkoda w nim cały czas siedzieć :)))

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.4
4.3
polecam

fajny, dobry dla imprezowiczow i osob mlodych. super okolica jest sie gdzie przejsc nawet do marmaris jest blisko. dobre alkohole w barach. na plazy tez jest bar jak cos. polecam serdecznie pojechalismy ze znajomymi i wrocilismy zadowoleni moze jeszcze kiedys wrocimy

POLECAM:
ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.1
polecam

Super hotel idealnie wpasowujący się w moje oczekiwania. Całe Icmeler piękne, żywe, ciągle coś się dzieje i nie ma tam nudy. Pokoje ładne, wystarczające, codziennie sprzątane. Do plaży bliziutko, tam zapas leżaków dla gości, jak się komuś nie chce chodzić to i basen jest wystarczający. Wieczorami chodziliśmy na spacery promenadą do Marmaris. Wspaniałe wakacje z których mamy z dziewczyną niezapomniane wspomnienia... :-)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu l`Etoile Beach:
  • Lokalizacja
    4
  • Hotel
    4
  • Pokoje
    4
  • Wyżywienie
    4
  • Atrakcje
    i sport
    3.5
  • Obsługa
    4
HolidayCheck
Ocena l`Etoile Beach:
4 / 6

L'etoile w icmler to jest to! 2009-05-09
Szczegóły oceny hotelu l`Etoile Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Wspaniale położony hotel z przepysznym jedzeniem ! 2009-08-05
Szczegóły oceny hotelu l`Etoile Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

5.6
Najlepsze wakacje na jakich dotychczas byłam 2014-07-08
Szczegóły oceny hotelu l`Etoile Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Pobyt koniec czerwca 2014 2014-07-09
Szczegóły oceny hotelu l`Etoile Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Hotel godny polecenia dla niewymagających 2014-07-21
Szczegóły oceny hotelu l`Etoile Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel czysty, schludny, pokoje codzienne sprzątane, łazienka również. Pokoje w standardzie 4, wszys...
więcej

5.8
L'etoile 2014-09-08
Szczegóły oceny hotelu l`Etoile Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Cudowny hotel 2015-04-19
Szczegóły oceny hotelu l`Etoile Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo przyjazny i czysty. Spędziłam tam tydzień wraz z przyjaciółką.Minusem hotelu to słabe a...
więcej

5.6
Hotel OK, ale nie do polecenia 2015-08-08
Szczegóły oceny hotelu l`Etoile Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.3

Najsłabszym elementem hotelu jest strasznie słabo działająca klimatyzacja, która tak głośno chodzi ż...
więcej

4.9
Bardzo dobry hotel w świetnej lokalizacji 2015-08-18
Szczegóły oceny hotelu l`Etoile Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Pyszne jedzenie, przemiły hotel 2015-08-25
Szczegóły oceny hotelu l`Etoile Beach:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Byliśmy w hotelu tydzień , była to nasza podróż poślubna .Zaczynając od plusów : Pięknie położony ho...
więcej

5.6
Mega zajefajny urlop! 2015-09-01
Szczegóły oceny hotelu l`Etoile Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.6
Niezastąpiona Turcja 2015-09-11
Szczegóły oceny hotelu l`Etoile Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Hotel i okolica godne polecenia! 2016-05-05
Szczegóły oceny hotelu l`Etoile Beach:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.8

Byliśmy z paczką znajomych i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w L'etoile! Nie ma zastrzeżeń pró...
więcej

5.3

l`Etoile Beach - możliwości zakwaterowania:

STANDARD ROOM SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
STANDARD ROOM LAND VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
STANDARD ROOM LAND VIEW WITH BALCONY
STANDARD ROOM SEA VIEW WITH BALCONY

l`Etoile Beach - Możliwości wyżywienia:


l`Etoile Beach - miasta wylotu:


l`Etoile Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel l`Etoile Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00