cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
  • Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar), Hammamet
1 / 21
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
27.04 - 04.05
już od 1838 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.10 - 08.10
już od 1499 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar)
  • Golf
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar)
star 5

Tunezja: Hammamet
Ocena hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
4.8 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel o orientalnym klimacie, z ładnie zagospodarowanym terenem oraz centrum SPA. Doskonały standard obsługi i mnóstwo rozrywek, polecamy dla rodzin z dziećmi!

Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar) w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel o orientalnym klimacie, z ładnie zagospodarowanym terenem oraz centrum SPA. Doskonały standard obsługi i mnóstwo rozrywek, polecamy dla rodzin z dziećmi!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 200 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras słoneczny
  • ogród

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

276

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

Zgodnie z decyzją rządu tunezyjskiego w Tunezji pobierany jest podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu. Dla obiektów: 2-gwiazdkowych - ok. 1 dinar za os./noc, 3-gwiazdkowych - ok. 2 dinary za os./noc oraz 4 i 5-gwiazdkowych - ok. 3 dinary za os./noc. Podatek jest pobierany od osób powyżej 12 roku życia. Opłata będzie naliczana za pobyty do maks. 7 nocy.

Dla dzieci

  • miniklub (4-12 lat)
  • brodzik 
  • wysokie krzesełka w restauracji 
  • minidyskoteki

Sport i wellness

W cenie
  • tenis stołowy 
  • piłka plażowa 
  • aerobik 
  • 2 korty tenisowe
Płatne
  • strefa spa 
  • masaże 
  • zabiegi pielęgnacyjne 
  • sporty wodne na plaży

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 4 os.
  • klimatyzacja
  • telefon
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • WC
  • wanna lub prysznic
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • klimatyzacja
  • telefon
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • WC
  • wanna lub prysznic
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu) 
  • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe 
  • przekąski
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja
  • restauracja: a la carte

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o orientalnym klimacie, z ładnie zagospodarowanym terenem oraz centrum SPA. Doskonały standard obsługi i mnóstwo rozrywek, polecamy dla rodzin z dziećmi!

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Tunezja / Hammamet

    Opis oferty:

    Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi i osób lubiących aktywny wypoczynek, które cenią sobie wakacje na plaży i bogaty program sportowy. Tutaj znajdą coś dla siebie miłośnicy sportów plażowych i wodnych, ale również zwolennicy tenisa i golfa - w pobliżu znajdują się 2 profesjonalne pola golfowe. Na Gości czekają duże, wygodne pokoje, świetnie wyposażone. O podniebienia turystów, w opcji all inclusive, dba profesjonalna obsługa w 2 restauracjach i 6 barach.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej Yasmine, przy drodze lokalnej, ok. 12 km od centrum HAMMAMETU, ok. 250 m od sklepów, ok. 400 m od banku, ok. 2 km od pól golfowych Yasmine Golf i Citrus Golf; ok. 50 km od portu lotniczego Enfidha, ok. 100 km od portu lotniczego w Monastirze; przystanek autobusowy ok. 250 m od hotelu (centrum Hammametu).

    PLAŻA:

    Belisair, hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, dojście deptakiem hotelowym, bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 10 TND/szt.).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki, zadbany, zbudowany w 2002 r., 276 pokoi, 1 budynek, 4 piętra, 4 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja Zeitouna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, restauracja Thetys - á la carte, kuchnia azjatycka (wymagana wcześniejsza rezerwacja), dostępne foteliki dla dzieci, kawiarnia mauretańska, 6 barów, w tym bar przy basenie i przy plaży; kantor; sklepy i butiki z biżuterią, pamiątkami, art. spożywczymi; sala konferencyjna na maks. 300 osób, taras z widokiem na basen, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: udogodnienia dla osób niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja (15.06-15.09), łazienka (wanna, prysznic; suszarka), osobne wc, telewizja satelitarna; za opłatą: internet bezprzewodowy, sejf (ok. 3,5 TND/dzień), minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród; widok na basen i pokój z 2 dostawkami za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny zewnętrzne, słodka woda, łączna powierzchnia ok. 1000 m², gł. ok. 1,4-2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, 32 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 10 TND/szt.), kryty basen (czynny: 12.00-15.00), prostokątny kształt, słodka woda, ok. 70 m², gł. 1,6 m, podgrzewany: listopad-kwiecień; 2 korty tenisowe (bezpłatnie 1 godz. dziennie) z oświetleniem (płatne), aerobik, rzutki, boccia, minigolf, tenis stołowy; za opłatą: pokój gier, siatkówka plażowa; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco, piano bar, amfiteatr, animacje dla dzieci i dorosłych; centrum wellness: fitness, płatne: hammam, sauna, masaże, thalassoterapia; oferta zewnętrzna: golf, sporty wodne na plaży: banan, narty wodne.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji Zeitouna; późne śniadanie (10.00-12.00) w snack­ barze; przekąski w snack­ barze (15.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze Shark (10.00-24.00); raz na pobyt kolacja w jednej z restauracji: śródziemnomorska w hotelu Medina Belisaire, włoska w hotelu Medina Solaria, marokańska w restauracji Medina Mediterranea (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wstęp do Parku Carthage Land aquaparku raz na pobyt (w okresie 15.05-15.10); wejście do hammamu raz na pobyt (wymagana wcześniejsza rezerwacja); kort tenisowy (oświetlenie płatne); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0021/672244855, www.medina.com.tn

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 latserwis plażowyWi-Firaz na pobyt wstęp do Parku Carthage Land i aquaparku


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o orientalnym klimacie, z ładnie zagospodarowanym terenem oraz centrum SPA. Doskonały standard obsługi i mnóstwo rozrywek, polecamy dla rodzin z dziećmi!

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Tunezja / Hammamet

    Opis oferty:

    Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi i osób lubiących aktywny wypoczynek, które cenią sobie wakacje na plaży i bogaty program sportowy. Tutaj znajdą coś dla siebie miłośnicy sportów plażowych i wodnych, ale również zwolennicy tenisa i golfa - w pobliżu znajdują się 2 profesjonalne pola golfowe. Na Gości czekają duże, wygodne pokoje, świetnie wyposażone. O podniebienia turystów, w opcji all inclusive, dba profesjonalna obsługa w 2 restauracjach i 6 barach.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej Yasmine, przy drodze lokalnej, ok. 12 km od centrum HAMMAMETU, ok. 250 m od sklepów, ok. 400 m od banku, ok. 2 km od pól golfowych Yasmine Golf i Citrus Golf; ok. 50 km od lotniska Enfidha, ok. 100 km od lotniska w Monastirze; przystanek autobusowy ok. 250 m od hotelu (centrum Hammametu).

    PLAŻA:

    Belisair, hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, dojście deptakiem hotelowym, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 TND/szt.).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki, zadbany, zbudowany w 2002 r., 276 pokoi, 1 budynek, 4 piętra, 4 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja Zeitouna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, restauracja Thetys - á la carte, kuchnia azjatycka (wymagana wcześniejsza rezerwacja), dostępne foteliki dla dzieci, kawiarnia mauretańska, 6 barów, w tym bar przy basenie i przy plaży; kantor; sklepy i butiki z biżuterią, pamiątkami, art. spożywczymi; sala konferencyjna na maks. 300 osób, taras z widokiem na basen, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: udogodnienia dla osób niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja (15.06-15.09), łazienka (wanna, prysznic; suszarka), osobne wc, telewizja satelitarna; za opłatą: internet bezprzewodowy, sejf (ok. 3,5 TND/dzień), minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród; widok na basen i pokój z 2 dostawkami za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny zewnętrzne, słodka woda, łączna powierzchnia ok. 1000 m², gł. ok. 1,4-2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, 32 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 10 TND/szt.), kryty basen (czynny: 12.00-15.00), prostokątny kształt, słodka woda, ok. 70 m², gł. 1,6 m, podgrzewany: listopad-kwiecień; 2 korty tenisowe (bezpłatnie 1 godz. dziennie) z oświetleniem (płatne), aerobik, rzutki, boccia, minigolf, tenis stołowy; za opłatą: pokój gier, siatkówka plażowa; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco, piano bar, amfiteatr, animacje dla dzieci i dorosłych; centrum wellness: fitness, płatne: hammam, sauna, masaże, thalassoterapia; oferta zewnętrzna: golf, sporty wodne na plaży: banan, narty wodne.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji Zeitouna; późne śniadanie (10.00-12.00) w snack­ barze; przekąski w snack­ barze (15.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze Shark (10.00-24.00); raz na pobyt kolacja w jednej z restauracji: śródziemnomorska w hotelu Medina Belisaire, włoska w hotelu Medina Solaria, marokańska w restauracji Medina Mediterranea (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wstęp do Parku Carthage Land aquaparku raz na pobyt (w okresie 15.05-15.10); wejście do hammamu raz na pobyt (wymagana wcześniejsza rezerwacja); kort tenisowy (oświetlenie płatne); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0021/672244855, www.medina.com.tn

    GRATIS:

    serwis plażowy Wi-Fi raz na pobyt wstęp do Parku Carthage Land i aquaparku


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o orientalnym klimacie, z ładnie zagospodarowanym terenem oraz centrum SPA. Doskonały standard obsługi i mnóstwo rozrywek, polecamy dla rodzin z dziećmi!

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Hammamet

    OPIS

    Klimatyczny hotel otoczony pięknym ogrodem i kwiatami jest idealnym miejscem na wypoczynek. Nowocześnie zaprojektowany zachwyci rodziny z dziećmi. Bogaty program rozrywkowy, wykwintna kuchnia oraz znajdujący się w pobliżu aquapark dopełnią całości.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    2001 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bary (3), sale konferencyjne (3), centrum biznesowe (płatne), pralnia (płatna), basen kryty, baseny odkryte (2).

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne

    plaża

    200 m od hotelu, wydzielona część plaży publicznej. Bezpłatne: parasole, leżaki, materace, ręczniki (depozyt ok. 10 TND), bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w budynku głównym. Typy pokoi: pokoje standardowe dla max 3 os.: klimatyzacja, sejf (płatny ok 3,5 TND/doba), TV, telefon, minilodówka, łazienka (WC, wanna, suszarka do włosów), balkon lub taras , pokoje rodzinne dla max 4 os. (1 pokój): klimatyzacja, sejf (płatny ok 3,5 TND/doba), TV, telefon, minilodówka, łazienka (WC, wanna, suszarka do włosów), balkon lub taras , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych: klimatyzacja, sejf (płatny ok 3,5 TND/doba), TV, telefon, minilodówka, łazienka (WC, wanna, suszarka do włosów), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracja a la carte, bary (3), kawiarnia All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie (10:00-12:00), przekąski (12:00-15:00, 15:30-17:00) w wyznaczonych barach , wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, 1 kolacja tematyczna "Sheherazade 1001 nocy" (wymagana rezerwacja), pakiety urodzinowe i dla nowożeńców (na życzenie) Restauracje a la carte - wymagana rezerwacja.śródziemnomorska

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, plac zabaw, minidisco, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    korty do tenisa ziemnego (2), rakiety i piłki do tenisa, animacje, aerobik, siłownia, łaźnia turecka (bezpłatna 1 raz w trakcie pobytu), tenis stołowy, rzutki, łucznictwo, siatkówka plażowa, wieczorne programy rozrywkowe

    płatne

    centrum SPA i talasoterapii, sauna, jacuzzi, masaż, salon piękności, oświetlenie kortów, kręgle, bilard, sporty wodne na plaży DODATKOWE INFORMACJE Basen kryty w centrum talasoterapii (bezpłatny w wyznaczonych godzinach). Goście hotelu Medina Belissaire Thalasso mają bezpłatny wstęp do położonych nieopodal aquaparku "Park Carthage Land" i "Aqua Land" - szczegóły w recepcji. Dine around (wymagana rezerwacja) - 1 wizyta gratis w wybranej restauracji tematycznej sieci hoteli Medina Hotels & Resorts:- śródziemnomorska w Medina Belisaire & Thalasso Hotel - włoska w Medina Solaria & Thalasso Hotel - marokańska w Diar Lemdina Hotel PODATEK TURYSTYCZNY Począwszy od 01 listopada 2018 roku, niezależnie od tego, czy umowa została zawarta przed 01 stycznia 2018 roku, czy nie, wszyscy Goście muszą zapłacić w dniu przyjazdu do hotelu podatek turystyczny w dinarach tunezyjskich (TND). Podatek będzie naliczany za wszystkich Gości powyżej 11.99 lat, a kwota zostanie pobrana za maksymalnie 7 nocy. 3 dinary tunezyjskie za osobę dorosłą za noc w hotelach 5 * i 4 *, 2 dinary tunezyjskie za osobę dorosłą za noc w hotelach 3 *, dinar tunezyjski za osobę dorosłą za noc w hotelach 2 *

    Aktualizacja opisu

    09.07.2019 16:49

    usługi dostępne w hotelu

    Niepełnosprawni Wi-Fi SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o orientalnym klimacie, z ładnie zagospodarowanym terenem oraz centrum SPA. Doskonały standard obsługi i mnóstwo rozrywek, polecamy dla rodzin z dziećmi!

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Tunezja/Wybrzeże Wschodnie

    Kategoryzacja hotelu

    Kat. lokalna 4* Kat. Exim Tours 4*  

    Położenie

    - ok. 300 od plaży - w dzielnicy hotelowej Yasmine, przy drodze lokalnej - ok. 12 km od centrum HAMMAMETU - ok. 250 m od sklepów - ok. 2 km od pól golfowych Yasmine Golf i Citrus Golf - ok. 100 km od portu lotniczego w Monastirze -  przystanek autobusowy ok. 250 m od hotelu (centrum Hammametu)

    Plaża

    - Belisair, hotelowa, piaszczysta - łagodne zejście do morza - dojście deptakiem hotelowym,  bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 10 TND/szt.)

    Pokoje

    - klimatyzacja - TV Sat, telefon - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - sejf (ok. 3,5 TND/dzień) - bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem - balkon/taras

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen - basen kryty - 2 korty tenisowe (bezpłatnie 1 godz. dziennie) z oświetleniem (płatne) -  aerobik - rzutki, minigolf, tenis stołowy - animacje Płatne - SPA - pokój gier - sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    - brodzik - plac zabaw - mini klub - mini disco

    Wyżywienie

    All incluisve: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. Późne śniadanie (10.00-12.00) w snack­ barze; przekąski w snack­ barze (15.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (10.00-24.00). Raz na pobyt kolacja w jednej z restauracji: śródziemnomorska w hotelu Medina Belisaire, włoska w hotelu Medina Solaria, marokańska w restauracji Medina Mediterranea (wymagana wcześniejsza rezerwacja);

    Restauracje i bary

    -  restauracja główna - restauracja a la carte - kawiarnia mauretańska - 6 barów

    Dodatkowe informacje

    - Wi Fi bezpłatne - sklep z pamiątkami - kantor

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o orientalnym klimacie, z ładnie zagospodarowanym terenem oraz centrum SPA. Doskonały standard obsługi i mnóstwo rozrywek, polecamy dla rodzin z dziećmi!

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TUNZYJSKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    Hotel położony 65 km od Tunisu i 85 od międzynarodowego lotniska w Monastirze.

    Plaża

    Prywatna w odległości 200 m od hotelu, bezpłatny dostęp do serwisu plażowego.

    Zakwaterowanie

    267 pokoi; Typy pokoi: 213 standardowych, 32 superior, 19 deluxe, 12 suites; Wyposażenie: klimatyzacja, taras lub balkon, telefon, łazienka, WC, suszarka do włosów, mini sejf (płatny), mini bar (odpłatnie). Hotel oferuje 4 pokoje z udogodnieniami dla osób niepełnosprawnych.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, restauracja Sheherazade, 3 restauracje a'la carte (śródziemnomorska, włoska, marokańska) znajdujące się na terenie kompleksu Medina (Goście raz na pobyt mogą bezpłatnie skorzystać z restauracji a la carte oraz z restauracji Sheherazade; wymagana jest wcześniejsza rezerwacja); Shark bar, bar przy basenie, bar na plaży, bar w dyskotece, kawiarnia z fajką wodną.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, ponadto późne śniadania, przekąski, ciastka. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w godz. 10:00 - 24:00.

    Sport i rozrywka

    Basen zewnętrzny, za depozytem dostępne są ręczniki plażowe; Bezpłatnie: hamman (raz na pobyt, wymagana rezerwacja), 2 korty tenisowe, petanque, łucznictwo, mini golf, siatkówka plażowa, centrum fitness, tenis stołowy, rzutki, animacje, wieczorne rozrywki, Odpłatnie: sporty wodne na plaży, oświetlenie kortu tenisowego, wypożyczenie sprzętu do gry w tenisa.

    Dla dzieci

    Brodzik, mini klub (4-12 lat, czynny w godz. 10:00 - 12:00 oraz 14:30 - 17:00), pokój do zabawy, plac zabaw. Na specjalne życzenie możliwość odpłatnego wynajęcia opiekunki do dziecka.

    Pozostałe udogodnienia

    4 sale konferencyjne, pralnia, centrum biznesowe, sklepy, parking, punkt wymiany waluty, w recepcji bezpłatny dostęp do Wi-Fi, centrum talasoterapii.

    Naszym zdaniem

    Zadbany, rodzinny hotel oferujący dobry standard w przystępnej cenie. Bogata opcja all inclusive jest dodatkowym atutem. Jest to idealna propozycja dla rodzin z dziećmi i dla wszystkich, którzy lubią aktywny wypoczynek.

    Strona internetowa

    www.medina.com.tn


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Mapa Hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar)
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar)

    5.0
    zdecydowanie polecam

    dobry hotel z sympatyczną obsługą, fajny ogród itp.

    POLECAM:
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.7
    zdecydowanie polecam

    dobry hotel za rozsądną kasę, wybawiliśmy się maxymalnie. Czysto , miło, dobre żarełko.

    POLECAM:
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Hotel wspaniały, obsługa bardzo miła, zawsze uśmiechnięta i życzliwa. Polecam pobyt w ty hotelu. Powiem krótko byłam w Raju.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Bardzo dobry hotel, stosunkowo nieduży i cichy. Pokoje dość małe, ale ładnie urządzone, z balkonami, dziennie sprzątane. Jedzenie bardzo dobre, mieszanka kuchni lokalnej i europejskiej, każdy znajdzie coś dla siebie. Animacje to głównie różne pokazy i występy, w zależności od dnia ciekawe. Dobre miejsce na wypoczynek.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      5
    • Wyżywienie
      4.6
    • Atrakcje
      i sport
      5
    • Obsługa
      5.4
    HolidayCheck
    Ocena Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    5 / 6

    Bardzo dobry 2008-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.5

    5.6
    Godny polecenia nawet dla wymagających 2009-01-26
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.8

    Hotel jest położony poza centrum Hammamet- Jasmine, ale w bliskiej odległości spacerowej do Mediny (...
    więcej

    5.6
    Bardzo dobry hotel! 2009-03-18
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.7

    Bardzo dobry 4 gwiazdkowy hotel. Wyżywienie, pokoje, obsługa i cała infrastruktura (jak to zwykle w ...
    więcej

    5.7
    Bardzo dobry hotel. polecam 2009-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel bardzo dobrze zorganizowany. Animatorzy w dzien proponują bardzo dużo mozliwego aktywnego wypo...
    więcej

    5.8
    Bardzo dobry hotel i załoga 2009-07-19
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Ogólnie hotel godny polecenia. Byłam w tym hotelu w lipcu 2009. Ogólne wrażenia są super. W hotelu p...
    więcej

    5.9
    Cudowny pobyt w Iberostar Belisaire! 2011-05-26
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Bardzo ładny hotel z pięknym ogrodem z 2 basenami.Pokoje czyste,dobrze wyposażone.Jedzenie dobre.Pla...
    więcej

    5.3
    Super wypoczynek 2011-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Miły hotel w drugiej linii zabudowy 2011-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      4.0

    Dobry na krótki pobyt. Hotel w typowym Tunezyjskim stylu, bardzo urokliwy, z klimatem. Trochę odbieg...
    więcej

    4.0
    Wspanialy hotel! 2012-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Gwiazdki, czy sloneczka mowia same za siebie. SUPER HOTEL SUPER PERSONEL Bylismy tu 4 razy za 4 d...
    więcej

    5.9
    Fantastyczny Hotel 2012-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super hotel dla wszystkich!!! 2014-07-25
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Rewelacyjne wakacje można spędzić w tym hotelu. Plaża z piaszczystym piaskiem, za darmo leżaki bar n...
    więcej

    6.0
    Było cudownie!!! 2014-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Zadowoleni 2014-08-01
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Hotel godny polecenia! To były wspaniałe wakacje 2014-08-22
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Best time ever! 2014-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Zdecydowanie polecam! 2014-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Świetne wakacje w Hammamecie Yasmine 2014-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Świetne miejsce na wakacje z książką i słońcem. 2014-09-22
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.3

    Hotel znajduje się około 1 km od promenady, która prowadzi do centrum Hammamet Yasmine (idealne miej...
    więcej

    5.5
    Rewelacyjny hotel, cudowne wakacje w Tunezji 2014-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.8
    Rewelacyjne wczasy w Belisaire 2015-07-05
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Super urlop 2017-06-18
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.5

    Świetny hotel, bardzo czysty, obsługa tez super, jedyne do czego można sie przyczepić, to dobre, ale...
    więcej

    6.0
    Czerwiec/Lipiec 2017 2017-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar) - możliwości zakwaterowania:

    Room Family
    ROOM STANDARD
    pr promo room
    sgl single room
    sr standard room
    sr standard room

    Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar) - Możliwości wyżywienia:


    Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar) - miasta wylotu:


    Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar) - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Medina Belisaire & Thalasso Resort (ex. Iberostar)? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00