cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Dominicana, Punta Cana
1 / 19
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
22.07 - 02.08
już od 10793 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
30.04 - 03.05
już od 871 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Iberostar Dominicana
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Iberostar Dominicana
star 4

Dominikana: Punta Cana
Ocena hotelu Iberostar Dominicana:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Dominicana:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 lipca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 kwietnia 2020

Hotel Iberostar Dominicana w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Dominikana / Punta Cana

Opis oferty:

Elegancki, pięciogwiazdkowy hotel położony na przepięknej, piaszczystej plaży o drobnym, białym piasku odznaczonej certyfikatem Błękitna Flaga jest wymarzonym miejscem na tropikalne wakacje. Otoczony rozległym palmowym ogrodem oferuje swoim Gościom urozmaiconą formułę all inclusive 24h z doskonałą kuchnią dostępną w kilku restauracjach, 18-dołkowe pole golfowe znajdujące się na terenie hotelu, eleganckie, przestronne i jasne wnętrza, duży wybór sportów wodnych na plaży. Wieczorne show, muzyka na żywo, egzotyczne rytmy w hotelowej dyskotece lub odrobina dreszczyku w kasynie to tylko niektóre z atrakcji czekających wieczorem na Gości hotelu. Z myślą o najmłodszych przygotowany został miniklub oraz klub dla nastolatków. Hotel doceniany za miłą, pomocną i uśmiechniętą obsługę.

POŁOŻENIE:

w rejonie PUNTA CANA, w dzielnicy hotelowej Bavaro, ok. 2 km od centrum ze sklepami, barami, restauracjami; ok. 27 km od portu lotniczego w Punta Cana.

PLAŻA:

Bavaro, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1995 r., całkowicie odnowiony w 2010 r., 506 pokoi, 3 piętra, 4 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, 2 restauracje: Higuey i Hispaniola - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 6 restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja): La Pagoda - azjatycka, Maria Bonita - meksykańska, La Cana Stea House - dania z grilla, La Sibila - francuska, La Marimba - owoce morza, Star Rock Cafe - amerykańska, 8 barów: El Patio, Macao, Chiringuito, La Tambora, La Yola, Quisqueya, DC-6 Discotheque, Star Rock Cafe; kantor, supermarket, sklep z pamiątkami, apteka; centrum konferencyjne dla 110 os., ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - 2 podwójne łóżka), ok. 37 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc), bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf, minibar, żelazko, deska do prasowania; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras; widok na ogród lub basen.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda, basen dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy z oświetleniem (płatne), siatkówka, tenis stołowy, sala fitness, siłownia, water polo, aerobik, łucznictwo, lekcje merengue, żeglarstwo, windsurfing, kajaki; plac i pokój zabawa dla dzieci, miniklub (4-12 lat), klub dla nastolatków (13-17 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, wieczorne show, dyskoteka, kasyno; za opłatą: bilard, 18-dołkowe pole golfowe, nurkowanie, lekcje tenisa, jazda konna (oferta zewnętrzna, ok. 10 km); centrum spa: 4 jacuzzi, 2 sauny, łaźnia turecka, płatne: masaże, zabiegi holistyczne, salon urody.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-22.00) w wyznaczonych restauracjach; napoje bezalkoholowe i przekąski 24h w wyznaczonych barach i restauracjach; lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach i restauracjach (10.00-2.00); wymagane noszenie opasek all inlusive.

KONTAKT:

0018/092216500,, www.iberostar.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Coral Travel

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Punta Cana 5-gwiazdkowy hotel serwujący atrakcyjny pakiet All Inclusive Iberostar Dominicana jest usytuowany między bujnym tropikalnym ogrodem, a tropikalną plażą. Rajska plaża z miękkim, białym piaskiem i turkusową wodą to jest właśnie to czego szukamy na udanych wakacjach.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

BRAK

Data otwarcia

wybudowany w 1995 r Na terenie znajduje się całodobowa recepcja, lobby, 3 baseny, 7 restauracji, 7 barów, wypożyczalnia samochodów, sklepy, kantor, 6 sal konferencyjnych.

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne

plaża

bezpośrednio przy plaży Playa Bavaro

pokoje

Wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienki (prysznic, suszarka do włosów), mini bar (bezpłatny), sejf (płatny), TV sat, telefon, żelazko, balkon lub taras. Typy pokoi: na terenie hotelu: pokoje Standard , pokoje rodzinne (2 sypialnie połączone drzwiami, mikrofalówka, playstation, zabawki dla dzieci) , apartamenty Junior (sypialnia z salonem)

Wyżywienie

7 restauracji, 7 barów Higuey Buffet Restaurant - restauracja serwująca główne posiłki, La Cana Buffet Restaurant - restauracja serwująca główne posiłki, dania kuchni lokalnej, Maria Bonita Mexican Restaurant - restauracja a la carte z kuchnią meksykańską, La Sibila Restaurant - restauracja a la carte, Oriental La Pagoda - restauracja a la carte z kuchnią orientalna, La Cana Steak House - restauracja a la carte serwująca steki, La Miarimba - restauracja z owocami morza i rybami, La Hispaniola - restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, Star Rock Cafe - restauracja/bar All Inclusive Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej , przekąski, podwieczorek w wyznaczonych barach, lokalne i wybrane importowane napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

plac zabaw, salon zabaw, Lucy's mini klub (od 4 do 12 lat), Teenie Club (od 13 do 17 lat), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, menu i krzesełka w restauracji głównej

w cenie

dzienne i wieczorne animacje, tańce z muzyką na żywo, dyskoteka, karaoke, przedstawienia, aerobik, strzelanie z łuku, gimnastyka, kajaki, lekcje tańca , żeglarstwo, tenis stołowy, siatkówka, piłka wodna, windsurfing, kort tenisowy

płatne

kasyno, centrum SPA oferujący liczne zabiegi, masaże, centrum fitness, jacuzzi, sauna, łaźnia turecka, salon piękności, nurkowanie, jazda konna, golf, bilard, oświetlenie kortu tenisowego

Aktualizacja opisu

19.07.2017 17:24

usługi dostępne w hotelu

Przy plaży SPA Disco Tenis Golf Mini Klub All Inclusive


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


BestReisen

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Luksusowy resort zapewniający wypoczynek na najwyższym poziomie. Doskonały wybór zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi.

Położenie

Przy plaży Bavaro, zaledwie 25 km od międzynarodowego lotniska Punta Cana, otoczony sklepami, restauracjami i klubami nocnymi.

Wyposażenie

Recepcja, room service, 7 restauracji (m.in. meksykańska, azjatycka, steakhouse, francuska, amerykańska), 7 barów, sklep, klub nocny, centrum SPA, centrum konferencyjne, lekarz na żądanie, basen, siłownia, kasyno, kawiarenka internetowa, darmowe Wi-Fi.

Pokoje

Pokoje Double/Standard/Garden View - powierzchnia ok. 37 m2, wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną/prysznicem, telewizor, telefon, minibar, zestaw do kawy/herbaty, sejf, żelazko i deska do prasowania, darmowe Wi-Fi, balkon. Pokoje Junior Suite - powierzchnia ok. 45 m2, widok na ogród lub basen, wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną/prysznicem, sofa, telewizor, telefon, minibar, zestaw do kawy/herbaty, sejf, żelazko i deska do prasowania, darmowe Wi-Fi, balkon. Pokoje Family - powierzchnia ok. 45 m2 (złożone z 2 pomieszczeń), wyposażenie: powierzchnia ok. 37 m2, wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną/prysznicem, telewizor, telefon, konsola do gier, minibar, zestaw do kawy/herbaty, sejf, żelazko i deska do prasowania, darmowe Wi-Fi, balkon.

Wyżywienie

All Inclusive - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach i godzinach, przekąski.

Sport i rozrywka

Basen, centrum SPA, siłownia, certyfikowane centrum nurkowe, kort tenisowy, pole golfowe, kasyno, klub nocny, kawiarenka internetowa.

Dla dzieci

Klub dziecięcy, możliwość wynajęcia opiekunki.

Uwagi

Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Od obywateli polskich wjeżdżających na terytorium Dominikany nie wymaga się wizy wjazdowej; Należy posiadać paszport, którego termin ważności w dniu powrotu, nie jest krótszy niż 6 miesięc oraz okazać bilet powrotny i wystarczające środki finansowe na pokrycie kosztów deklarowanego pobytu. Przepisy celne nie określają wysokości kwoty wymaganej na każdy dzień pobytu. Przy wjeździe na Dominikanę należy wykupić na granicy kartę turystyczną (ok. 15 USD).Posiadacz takiej karty może przebywać na terenie kraju 30 dni.

Bagaż rejestrowany

Z uwagi na różne taryfy przelotu dostępne w liniach lotniczych obsługujących połączenia z Polski na Dominikanę dopiero po założeniu wstępnej rezerwacji przelotu (na poprawne dane uczestników wyjazdu) jesteśmy w stanie zweryfikować czy bagaż rejestrowany zawarty jest w cenie danej taryfy czy też nie. W przypadku gdy bagażu nie będzie w cenie taryfy można go dokupić za dopłatą w wysokości 400 PLN/sztuka za lot w dwie strony. Limit wagowy takiego bagażu to 23 kg.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną obsługę, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT, opłaty za kartę turystyczną, bagażu rejestrowanego (w zależności od taryfy przelotu, weryfikacja po założeniu wstępnej rezerwacji).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Punta Cana, Dominikana

Położenie

hotel wraz z sąsiednim hotelem iberostar Punta Cana tworzy jeden ośrodek (goście mogą korzystać również z infrastruktury hotelu Iberostar Punta Cana). Transfer z lotniska w Punta Cana ok. 40 minut, z lotniska w Santo Domingo ok. 3 godziny.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu piękna piaszczysta plaża Bavaro. Leżaki i parasole na plaży bez opłaty.

Wyposażenie

hotel oferuje 490 pokoi standardowych i junior suit rozmieszczonych w czteropiętrowym budynku, którego dziedziniec porośnięty jest tropikalną roślinnością oraz w dwupiętrowych bungalowach. Imponujący hol powitalny, recepcja, lobby z barem, 2 restauracje główne serwujące posiłki w formie bufetu. W ciągu dnia do dyspozycji gości restauracja na plaży. Ponadto 6 restauracji a la carte (m. in. kuchnia amerykańska, bar sportowy, kuchnia meksykańska, orientalna, steakhouse, gourmet) oraz Star Rock Cafe. Przy obiekcie uliczka handlowa w stylu kreolskim. Kasyno, siłownia, centrum spa z jacuzzi, sauna oraz salon fryzjerski. W ogrodzie hotelowym kompleks basenów z oddzielnym brodzikiem dla dzieci, duży taras. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenie bez opłaty. Goście hotelu Iberostar Dominicana mogą korzystać z infrastruktury hotelu Iberostar Punta Cana. www.iberostar.com.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bogatego, urozmaiconego bufetu. Możliwość spożywania kolacji w restauracjach tematycznych (ograniczona ilość wizyt; wymagana wcześniejsza rezerwacja). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, napoje orzeźwiające i piwo z minibaru w pokojach.

Internet

WIFI w lobby i pokojach bez opłaty.

Zakwaterowanie

Pokoje standardowe (A1-3A): w budynku głównym, z dużym podwójnym łóżkiem lub 2 pojedynczymi łóżkami; klimatyzacja, wentylator sufitowy, telefon, TV kablowa i minibar (napoje orzeźwiające i piwo wliczone w cenę), sejf do wynajęcia (ok. 2 USD/dzień), internet, zestaw do prasowania, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Pokoje standardowe z widokiem na morze (A1-3C). Pokoje komfort (A1-2K): położone na wyższych piętrach. Wariant ekonomiczny (A2-3S).Junior suity (A1-3B): w dwupiętrowych bungalowach (każdy z 8 jednostkami mieszkalnymi), dodatkowo wydzielona część wypoczynkowa, wyposażone jak A2A. Junior suity spa (A1-3Q): kosz owoców i kwiaty przy przyjeździe, aromaterapia, bon o wartości 50 USD na zabiegi w spa. Pokoje rodzinne (A2-3F): dwa oddzielne pokoje z drzwiami łączącymi i wspólną łazienką przeznaczone maksymalnie dla 2 dorosłych i 2-3 dzieci; zabawki dla dzieci, playstation, odpowiedni wystrój pokoju, wyposażone jak A2A.

Sport

aerobik, siłownia, strzelanie z łuku, tenis stołowy, piłka wodna, kort tenisowy (oświetlenie za opłatą), windsurfing i żeglowanie (w miarę dostępności 1 godz. dziennie/os., konieczne uprawnienia). Za opłatą centrum nurkowania.

Wellness

whirlpool. Za opłatą łaźnia parowa, sauna i zabiegi w centrum spa.

Dzieci

w ciągu dnia miniklub (4-12 lat), klub dla młodzieży od 13 lat, brodzik.

Rozrywka

w ciągu dnia programy animacyjne, wieczorem pokazy i programy rozrywkowe, dyskoteka i kasyno.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Iberostar Dominicana
Zdjęcia lokalizacji (Dominikana / Punta Cana)
Wyspa Sanoa to obowiązkowa wycieczka fakultatywna podczas wakacji na Dominikanie
Punta Cana, wakacje all inclusive na Dominikanie
Niesamowita zatoka na półwyspie Samana na Dominikanie
Wakacje na Dominikanie, wycieczka do Santo Domingo
Rejs na Cayo Paraiso, luksusowa wycieczka fakultatywna z Dominikany
Kulinarne szaleństwo na Dominikanie
Wodospady Damajagua to jedna z większych atrakcji Dominikany
Wiktoriańska zabudowa Puerto Plata - Dominikana
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Iberostar Dominicana

4.6
zdecydowanie polecam

Super wakacje na słonecznej Dominikanie!!! Pani w Traveligo.pl poleciła nam hotel Iberostar Dominicana, bo zależało nam na hotelu z wieloma atrakcjami dla dorosłych i dla dzieci. Hotel był jednocześnie w dość dobrej cenie, więc bez większego namysłu się zdecydowaliśmy. Wakacje udały się wspaniale - maluchy miały pełno zajęć, fachową opiekę w mini klubie, a nawet specjalne miejsce dla dzieci w hotelowej restauracji. Wyżywienie smaczne i różnorodne - zawsze świeże i ładnie podane. Na koniec plaża Bavaro - piękna, piaszczysta, a woda w morzu czyściutka i ciepła.... Czego chcieć więcej?! Super wakacje - polecamy dla rodzin!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.7
zdecydowanie polecam

Świetny hotel tuż przy rajskiej, piaszczystej plaży, na której można wygrzewać się całe dnie... Hotel Iberostar Dominicana położony jest na dużym terenie, pełnym zieleni, nie sposób się nudzić, bo przez cały dzień odbywają się najróżniejsze animacje - od sportowych po pokazy dla dzieci i dorosłych. Jedzenie bardzo smaczne... Nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń, świetny wypoczynek na bajkowej Dominikanie!

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Dominicana:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Hotel
    4.9
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    5.1
  • Obsługa
    5
HolidayCheck
Ocena Iberostar Dominicana:
4.8 / 6

Niewielki minus za plażę 2010-02-08
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Dominicana:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Jedynym minusem była dla mnie stosunkowo zatłoczona plaża oraz to, że trzeba było rezerwować leżaki,...
więcej

5.9
Jeden z przyjemniejszych hoteli na Dominikanie 2011-09-27
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Dominicana:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Jeden z najprzyjemniejszych hoteli na Dominikanie. Może nie jest najbardziej elegancki, może nie ma ...
więcej

5.7
Fantastyczny hotel 2012-02-25
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Dominicana:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.3

Iberostar Dominicana - możliwości zakwaterowania:

DOUBLE STAR PRESTIGE
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suita dla jednej osoby wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras panorama
Junior Suita dla jednej osoby balkon lub taras klimatyzacja lazienka prysznic typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy WC
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suite
Junior Suita dla jednej osoby wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon lub taras klimatyzacja Standard wanna lub prysznic wentylator sufitowy WC
Double + 1 Chd
Double Family + 2 Chd
Double Standard
Standard Ocean View - 3 Ads
Standard Room
Triple Standard
Double Garden View
Double Garden View 2 A + 2 Chd
Double Garden View 2 Ad + 1 Chd
Junior Suite + 1 Chd
Junior Suite 2 + 2
Junior Suite Triple
Junior Suite
Junior Suita dla jednej osoby wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras SPA
Double Panoramic View
Double Panoramic View 2Ad + 1Chd
Double Panoramic View 2Ad + 2Chd
Triple Panoramic View
Pok. dwuosobowy dla 1 osoby ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Spezial
Pokoj dwuosobowy wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suita wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Pokoj dwuosobowy wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras panorama
Pokoj rodzinny 2 sypialnie lazienka prysznic WC klimatyzacja z drzwiami laczacymi balkon lub taras
Junior Suita balkon lub taras klimatyzacja lazienka prysznic typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy WC
Pokoj dwuosobowy wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen
Pokoj rodzinny typ superior/wysoki standard 2 sypialnie lazienka prysznic WC klimatyzacja z drzwiami laczacymi balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suita wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy balkon lub taras klimatyzacja Standard wanna lub prysznic wentylator sufitowy WC
Junior Suita wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras SPA
Pok. dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Spezial
STANDARD ROOM
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suita wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras panorama
Pokoj rodzinny 2 sypialnie lazienka prysznic WC klimatyzacja z drzwiami laczacymi balkon lub taras
Junior Suita balkon lub taras klimatyzacja lazienka prysznic typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy WC
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen
Pokoj rodzinny typ superior/wysoki standard 2 sypialnie lazienka prysznic WC klimatyzacja z drzwiami laczacymi balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suita wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon lub taras klimatyzacja Standard wanna lub prysznic wentylator sufitowy WC
Junior Suita wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras SPA
wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Spezial
SPA JUNIOR SUITE
Pokoj rodzinny typ superior/wysoki standard 2 sypialnie lazienka prysznic WC klimatyzacja z drzwiami laczacymi balkon lub taras
FAMILY ROOM
SUPERIOR JUNIOR SUITE
JUNIOR SUITE STAR PRESTIGE
DOUBLE PANORAMIC VIEW
JUNIOR SUITE SUPERIOR
STANDARD Z WIDOKIEM NA MORZE
DOUBLE
JUNIOR SUITE SPA
FAMILY
DOUBLE POOL VIEW
DOUBLE GARDEN VIEW
DOUBLE SEA VIEW
DOUBLE FAMILY
JUNIOR SUITE

Iberostar Dominicana - Możliwości wyżywienia:


Iberostar Dominicana - miasta wylotu:


Iberostar Dominicana - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Iberostar Dominicana? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00