cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
  • Hotel Melia Caribe & Tropical, Punta Cana
1 / 39
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
16.09 - 17.09
już od 690 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.10 - 09.10
już od 545 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Melia Caribe & Tropical
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Melia Caribe & Tropical
star 5

Dominikana: Punta Cana
Ocena hotelu Melia Caribe & Tropical:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Melia Caribe & Tropical:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 października 2019

Hotel Melia Caribe & Tropical w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 25 km od miejscowości Punta Cana
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • sejf: w cenie
  • bankomat w hotelu
  • ogród
  • sklep z pamiątkami
  • butik
  • fryzjer
  • lekarz 
  • dyskoteka/klub nocny: 18+
  • amfiteatr
  • kasyno: 18+
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • serwis bagażowy
  • parking: w zależności od dostępności, strzeżony: w cenie,  rezerwacja niewymagana
  • sale konferencyjne: 12, klimatyzowane, światło dzienne, wyposażenie: za opłatą

karty

Visa, MasterCard, American Express, obowiązkowy depozyt karty kredytowej

Liczba pokojów

599

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • wydzielona część basenu dla dzieci
  • opieka nad dziećmi: codziennie, za opłatą
  • kojec: w cenie, rezerwacja niewymagana
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • klub dla dzieci: 1-4 lat, codziennie, w cenie
  • menu dla dzieci
  • bufet dla dzieci
  • miniklub: 1-13 lat, codziennie, w cenie
  • animacje dla dzieci: 5-8 lat
  • pokój gier i zabaw: 0-13 lat
  • plac zabaw
  • animacje dla nastolatków: 9-13 lat

Sport i wellness

W cenie
  • łaźnia parowa: wymagana kaucja
  • siłownia: codziennie
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • trening wysiłkowy
  • pilates
  • aqua cycling
  • indoor cycling
  • stretching
  • joga
  • piłka plażowa
  • siatkówka plażowa
  • paddle tenis
  • tenis
  • windsurfing
  • kitesurfing
  • kajaki
  • stand-up paddling
Płatne
  • sauny: 2
  • pokój relaksacyjny
  • strefa spa „YHI Spa": styczeń - grudzień, codziennie
  • masaże
  • zabiegi kąpielowe
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • trening indywidualny
  • tenis: kort twardy, oświetlenie, codziennie, lekcje gry w tenisa
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
  • pole golfowe „Cocotal Golf & Country Club", opłata green fee: w cenie, obowiązkowe wypożyczenie wózka golfowego: za opłatą
  • nauka gry w golfa
  • wypożyczalnia: kije do golfa: za opłatą, driving range: za opłatą, meleks golfowy: w cenie, sklep dla profesjonalistów
  • surfing
  • szkoła żeglarska
  • żeglowanie
  • katamaran
  • nurkowanie: szkoła nurkowania PADI
  • snorkeling: wycieczki ze snorkelingiem
  • parasailing

rozrywka

  • kasyno za opłatą
  • międzynarodowy program animacyjny
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • dyskoteka

Pokoje

Suita junior deluxe JSX1
  • 1-4 os.
  • ok. 42 m2
  • widok na ogród
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf
  • telefon
  • minibar: napoje bezalkoholowe, woda
  • TV kab.
  • wentylator sufitowy
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • ekspres do kawy
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Suita junior The Level JSX4
  • 1-4 os.
  • ok. 49 m2
  • widok na basen lub ogród
  • balkon lub taras
  • salon z sofą
  • sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • telefon
  • minibar: w cenie
  • TV kab.
  • wentylator sufitowy
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • ekspres do kawy
  • wanna z hydromasażem w pokoju
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • szlafrok
  • kapcie
  • WC
  • Wi-Fi: w cenie
  • dostęp do salonu VIP: prywatne zakwaterowanie i wykwaterowanie, codziennie śniadanie kontynentalne, bezpłatne Wi-Fi, serwis z kawą i herbatą, napoje premium, przekąski w ciągu dnia, usługi konsjerża
  • room service
  • pierwszeństwo przy rezerwacji usług w strefie spa, pola golfowego, kortów tenisowych i innych atrakcji
  • Play Station (na zapytanie)
  • odtwarzacz CD i radio
  • usługi konsjerża
  • wybór poduszek
  • dodatkowo płatne: specjalnie przygotowane dania dostarczane do pokoju, kolacje na plaży, romantyczne śniadanie, specjalne warsztaty
Suita junior Family JSX2
  • 2-5 os.
  • ok. 42 m2
  • widok na ogród
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf
  • telefon
  • minibar: napoje bezalkoholowe, woda
  • 2 TV kab.
  • wentylator sufitowy
  • ekspres do kawy
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • szlafrok
  • kapcie
  • WC
  • udogodnienia dla dzieci: gry plażowe, książki, kredki, mydło i szampon dla dzieci
Suita junior The Level Premium JSX3
  • 1-4 os.
  • ok. 42 m2
  • widok na basen lub ogród
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf : w cenie
  • telefon
  • minibar: w cenie
  • TV kab.
  • wentylator sufitowy
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • ekspres do kawy
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • szlafrok
  • kapcie
  • WC
  • Wi-Fi: w cenie
  • dostęp do salonu VIP: prywatne zakwaterowanie i wykwaterowanie, codziennie śniadanie kontynentalne, bezpłatne Wi-Fi, serwis z kawą i herbatą, napoje premium, przekąski w ciągu dnia, usługi konsjerża
  • room service
  • pierwszeństwo przy rezerwacji usług w strefie spa, pola golfowego, kortów tenisowych i innych atrakcji
  • Play Station (na zapytanie)
  • odtwarzacz CD i radio
  • usługi konsjerża
  • wybór poduszek
  • dodatkowo płatne: specjalnie przygotowane dania dostarczane do pokoju, kolacje na plaży, romantyczne śniadanie, specjalne warsztaty

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: kontynentalne, amerykańskie, w formie bufetu
  • późne śniadanie: w cenie
  • obiad: w formie bufetu, a la carte
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte
  • przekąski
  • przekąski o północy
  • ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • międzynarodowe napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu

Restauracje i bary
  • restauracje: 8
  • restauracja „RIVIERA": rodzaje kuchni: międzynarodowa, żywność organiczna, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, dania bez laktozy, dania lekkostrawne, odpowiedni dobór składników żywnościowych, dania wegetariańskie, bufet, a la carte, rezerwacja niewymagane, w cenie, styczeń - grudzień, codziennie, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci
  • główna restauracja „Cuatro Restaurant": rodzaje kuchni: chińska, międzynarodowa, japońska, dania z grilla, żywność organiczna, potrawy bezglutenowe, menu dla dzieci, dania lekkostrawne, odpowiedni dobór składników żywnościowych, bufet, a la carte, rezerwacja niewymagana, w cenie, styczeń - grudzień, codziennie
  • restauracja „Merkado Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, żywność organiczna, potrawy bezglutenowe, dania lekkostrawne, odpowiedni dobór składników żywnościowych, dania wegetariańskie, bufet, rezerwacja niewymagana, w cenie, styczeń - grudzień, codziennie
  • restauracja specjalistyczna „Alma": kuchnia hiszpańska, żywność organiczna, potrawy bezglutenowe, dania lekkostrawne, odpowiedni dobór składników żywnościowych, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, styczeń - grudzień, codziennie
  • restauracja specjalistyczna „Hokkaido Restaurant": rodzaje kuchni: azjatycka, teppanyaki, sushi, odpowiedni dobór składników żywnościowych: za opłatą, na zapytanie wymagane, rezerwacja wymagana, a la carte, show cooking, styczeń - grudzień, codziennie
  • restauracja specjalistyczna „La hacienda": rodzaje kuchni: meksykańska, dania lekkostrawn, rezerwacja niewymagana, pełnowartościowe posiłki, rezerwacja niewymagana, a la carte, rezerwacja niewymagana, w cenie, styczeń - grudzień, codziennie
  • restauracja specjalistyczna Capri: rodzaje kuchni: śródziemnomorska, włoska, menu dla dzieci, rezerwacja niewymagana, dania lekkostrawne, rezerwacja niewymagana, odpowiedni dobór składników żywnościowych, rezerwacja niewymagana, dania wegetariańskie, rezerwacja niewymagana, a la carte, rezerwacja niewymagana, w cenie, styczeń - grudzień, codziennie, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „Tartufo": rodzaje kuchni: międzynarodowa, potrawy bezglutenowe: w cenie, menu dla dzieci: w cenie, dania lekkostrawne: w cenie, odpowiedni dobór składników żywnościowych: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, a la carte, w cenie, codziennie
  • bary i inne: 8
  • bar w lobby „Lobby Bar Caribe": styczeń - grudzień, codziennie, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pool Bar": styczeń - grudzień, codziennie, w cenie
  • bar „GABI Club Bar": styczeń - grudzień, codziennie, w cenie
  • lounge bar „Cuatro Lounge": styczeń - grudzień, codziennie, w cenie
  • bar „Q Bar": styczeń - grudzień, codziennie, w cenie
  • bar „Cape Nao Bar": styczeń - grudzień, codziennie, w cenie
  • bar „Sapphire Bar": styczeń - grudzień, codziennie, w cenie
  • piwniczka z winami i barem „Winery": 18+, styczeń - grudzień, codziennie, za opłatą
  • Dodatkowe informacje
  • uroczysta kolacja: codziennie, rezerwacja wymagana, za opłatą, stałe menu
  • degustacja win: za opłatą, rezerwacja wymagana
  • świąteczne atrakcje: program rozrywkowy

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Punta Cana Czterogwiazdkowy Melia Caribe Tropical jest doskonałym wyborem dla rodzin z dziećmi, jak również dla par dzięki specjalnym pakietom The Level Falimy oraz The Level Adults Only. Niewątpliwą atrakcją hotelu jest rozległy lagunowy basen z łóżkami balijskimi, różnorodne restauracje a' la carte lub dostęp do prywatnej plaży.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    BRAK

    opis hotelu

    Na terenie znajduje się całodobowa recepcja, przestronne lobby, 11 restauracji, 14 barów, 10 basenów, centrum konferencyjne, pralnia (płatna), wypożyczalnia samochodów, sklep.

    internet

    Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    Położony bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż Playa Bavaro

    pokoje

    Wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę (WC, wanna/prysznic, suszarka), TV, telefon, sejf (płatny), mini bar, balkon lub taras. Typy pokoi: na terenie hotelu: Deluxe Junior Suite (z widokiem na ogród) , rodzinne deluxe junior suite (z widokiem na ogród lub basen) , The Level Junior Suite , The Level Adults Only Suite , The Level Adults Only Whirpool Suite , The Level Grand Suite

    Wyżywienie

    11 restauracji, 14 barów Market Palace - restauracja serwująca główne posiłki w formie bufetu, La Gonodla - restauracja a la carte z kuchnią włoską, La Pagoda - restauracja a la carte z kuchnią azjatycką, Le Gourment - restauracja a la carte z kuchnią międzynarodową, Hacienda - restauracja a la carte z kuchnią meksykańską, American Grill - restauracja a la carte z kuchnią amerykańską, Ma Maison - restauracja a la carte z kuchnią francuską, Capri - restauracja a la carte z kuchnią śródziemnomorską, Hokkaido - restauracja a la carte z kuchnią azjatycką i japońską, Turey Grill - bufet na plaży serwujący dania kuchni międzynarodowej, Agora - bufet na plaży serwujący dania kuchni międzynarodowej, Na terenie hotelu znajduje się 14 barów serwujących napoje bezalkoholowe i alkoholowe, koktajle i drinki All Inclusive (24h) Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja , przekąski w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    dzienne i wieczorne animacje , plac zabaw Fun Flinstone, mini disco, mini show, menu dla dzieci w bufecie, brodzik kluby dla dzieci - Baby Club dla dzieci od 8 miesiąca do 4 lat; Kids Club dla dzieci od 5 do 8 lat i Teens Club dla dzieci od 9 do 13 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna

    w cenie

    dzienne i wieczorne animacje, przedstawienia muzyczne, pokazy, muzyka na żywo, dyskoteka, kursy tańca, kursy barmańskie, kursy rękodzieła, lekcje gotowania, rozciąganie, siatkówka, rzutki

    płatne

    kasyno, centrum Yhi Spa oferujące różne zabiegi na ciało i twarz, masaże, aromaterapię, hydroterapię, salon piękności i w pełni wyposażoną siłownię , piłka wodna, aerobik, aqua aerobik, mini golf, zawody sportowe, 8 kortów tenisowych, golf

    dodatkowe informacje

    Ekskluzywny serwis The Level zawiera:- prywatne zakwaterowanie/wykwaterowani- dostęp do Gabi Club- rozległego lagunowego basenu z łóżkami balijskimi, restauracją a la carte- dostęp do prywatnej plaży, do strefy VIP oferującej śniadania kontynentalne, bezpłatny Internet. Ekskluzywny serwis The Level FAMILY zawiera:- prywatne zakwaterowanie/wykwaterowanie- dostęp do prasy (angielska i hiszpańska)- wybór poduszek i usługi concierge- room service od 7.00 do 23.00- przygotowanie łóżka do snu- przygotowanie jacuzzi (wymagana wcześniejsza rezerwacja)- dostęp do Gabi Club- rozległego lagunowego basenu z łóżkami balijskimi, restauracją a la carte- dostęp do prywatnej plaży, do strefy VIP oferującej śniadania kontynentalne, bezpłatny Internet- pierwszeństwo podczas rezerwacji wizyt w restauracjach a la carte, YHI SPA, pole golfowe, kortu tenisowego itd.Pokoje znajdujące się w tej sekcji:The Level Master SuitesThe Level One Bedroom Master Suite Ekskluzywny serwis The Level ADULTS Only zawiera:- prywatne zakwaterowanie/wykwaterowanie- dostęp do prasy (angielska i hiszpańska)- pokoje w strefie zaprojektowanej tylko dla dorosłych- wybór poduszek i usługi concierge- room service od 7.00 do 23.00- przygotowanie łóżka do snu- przygotowanie jacuzzi (wymagana wcześniejsza rezerwacja)- dostęp do Adults Only VIP Area- basen, restauracja a la carte- możliwość aranżacji romantycznych kolacji w plenerze (płatne)- dostęp do Cuatro - towarzyska sekcja tylko dla dorosłych z restauracją i barem- dostęp do prywatnej plaży, do strefy VIP oferującej śniadania kontynentalne, bezpłatny Internet- pierwszeństwo podczas rezerwacji wizyt w restauracjach a la carte, YHI SPA, pole golfowe, kortu tenisowego itd.Pokoje znajdujące się w tej sekcji:The Level Adults Only SuitesThe Level Adults Only Suites with Jacuzzi Hotel posiada strefę tylko dla dorosłych, oferuje: prywatne zakwaterowanie i wykwaterowanie; pokoje w strefie hotelowej tylko dla dorosłych; prywatną plażę; prywatny bar; zajęcia energetyzujące; dostęp do strefy VIP; bezpłatny Internet; dostęp do restauracji tylko dla dorosłych; pierwszeństwo w rezerwacjach posiłków w restauracjach a la carte, SPA i kortów tenisowych.

    Aktualizacja opisu

    19.07.2017 17:24

    usługi dostępne w hotelu

    Przy plaży SPA Golf Mini Klub All Inclusive 24H


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Dominikana/Punta Cana

    Wstęp

    Jeden z najlepszych hoteli w tej części Karaibów! Międzynarodowa sieć hoteli Melia to gwarancja najwyższej jakości usług. Specjalna, ekskluzywna część dedykowana tylko dla dorosłych a do tego mnóstwo dobrego jedzenia do spróbowania w jednej z 12 restauracji a'la carte

    Położenie

    - przy plaży Bavaro Beach - ok 25 km od lotniska

    Plaża

    - szeroka, piaszczysta - leżaki, parasole, ręczniki plażowe (bezpłatne)

    Pokoje

    Junior Suite - zestaw do parzenia kawy/herbaty - telefon, TV-SAT - sejf, mini bar - klimatyzacja, wiatrak sufitowy - łazienka (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów) - bezprzewodowy internet (płatny) - balkon/taras

    Sport, Relaks, Rozrywka

    bezpłatne - duży kompleks 9 basenów - leżaki, parasole, ręczniki przy basenie (bezpłatne) - programy animacyjne dla dzieci i dorosłych - centrum fitness, siłownia - 8 kortów tenisowych - wybrane, niemotorowe sporty wodne na plaży płatne - centrum SPA YHI - sauna, łaźnia parowa, hydromasaże - masaże i zabiegi - pokój gier, kasyno

    Dla dzieci

    - brodzik, plac zabaw - mini klub dla różnych grup wiekowych

    Wyżywienie

    All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski. Posiłki serwowane są w formie bogatego bufetu. Wybrane napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe dostępne są bezpłatnie przez całą dobę w wybranych barach.

    Restauracje i bary

    - 2 restauracje z daniami w formie bufetu - 12 restauracji a'la carte   - 13 barów na terenie całego kompleksu

    Dodatkowe informacje

    - wydzielona strefa tylko dla dorosłych - 1138 pokoi w dwu i trzypiętrowych budynkach - mini market, butiki - bezprzewodowy internet w lobby (bezpłatny) - kawiarenka internetowa (płatna) - www. melia.com.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Punta Cana, Dominikana

    Położenie

    nad morzem. Transfer z lotniska w Punta Cana ok. 25 minut, z lotniska w Santo Domingo ok. 3 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża Bavaro. Leżaki i parasole bez opłaty.

    Wyposażenie

    rozległy ośrodek z 1139 pokojami. 2 restauracje serwujące posiłki w formie bufetu, 11 restauracji a'la carte (m.in. włoska, francuska, japońska, tajska, karaibska, meksykańska; częściowo za opłatą), 14 barów, pub, sklepy, punkt medyczny. W tropikalnym ogrodzie znajduje się 9 basenów i whirlpool. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie bez opłaty. Po terenie ośrodka kursuje bezpłatny shuttle bus. www.melia.com.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. Możliwość spożywania kolacji także w restauracji a'la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Bar z przekąskami czynny całą dobę. Lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe przez całą dobę. Napoje z minibaru.

    Internet

    WIFI w lobby wliczone w cenę.

    Zakwaterowanie

    Junior suity deluxe (A1-3A): ok. 42 m2, zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, minibar, zestaw do prasowania, wentylator sufitowy, klimatyzacja, sejf za opłatą, internet za opłatą, TV, telefon. Prysznic, WC, suszarka. Balkon lub taras, widok na ogród. Junior suity rodzinne (A2-3D): ok. 42 m2, z dodatkowym rozkładanym łóżkiem dla dzieci; 2 x TV, playstation z grami, widok na ogród lub basen.

    Sport

    aerobik, bilard, boccia, siłownia, green fee w klubie golfowym "Cocotal Golf & Country Club", kajaki, sprzęt do płytkiego nurkowania, 8 kortów tenisowych (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, rowery wodne, siatkówka, surfing. Za opłatą park rozrywki, rejsy łodzią ze szklanym dnem, nurkowanie, kursy tenisowe, rakiety i piłki, zmotoryzowane sporty wodne.

    Wellness

    za opłatą sauna, łaźnia parowa, masaże, whirlpool i zabiegi w spa.

    Dzieci

    brodzik, bufet dla dzieci, baby club (8 miesięcy – 4 lata), mini klub (5-8 lat), klub dla nastolatków (9-13 lat), sala z grami komputerowymi.

    Rozrywka

    bogate programy animacyjne, pokazy wieczorne, muzyka na żywo, kasyno i dyskoteka.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel znajduje się w północno - wschodniej części wyspy, położony bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż Playa Bavaro, ok 20 min od lotniska w Punta Cana.

    PLAŻA

    Piękna, piaszczysta, szeroka tuż przy hotelu.

    HOTEL

    kategoria lokalna 5* Luksus, doskonała kuchnia i najwyższy poziom obsługi - Melia Caribe Tropical to gwarancja komfortowych wakacji na Dominikanie. Doskonały wybór zarówno na wakacje dla par - ze względu na wydzielone strefy tylko dla dorosłych - jak i dla rodzin z dziećmi - nie zabraknie tu udogodnień także dla najmłodszych gości.

    DO DYSPOZYCJI GOSCI

    Obiekt dysponuje aż trzynastoma restauracjami serwującymi między innymi dania kuchni włoskiej, francuskiej, fusion i azjatyckiej. W całym resorcie znajduje się także czternaście barów oferujących różnorodne drinki i przekąski. Melia Caribe Tropical to również idealne miejsce dla miłośników sportu - 10 basenów, 8 kortów tenisowych, znakomite warunki do windsurfingu i kajakarstwa czekają na osoby lubiące spędzać czas aktywnie. W hotelu również: m iędzynarodowy program animacyjny, dyskoteka, pokazy. W cenie: siłownia (dla dorosłych), 8 kortów tenisowych, kajaki, kanu, windsurfing, siatkówka plażowa, plażowa piłka nożna, aerobik, stretching. Wi-Fi w lobby i w lounge w cenie. Leżaki, parasole przy basenie i na plaży w cenie. Płatne: spa, sauna, masaże, zabiegi kosmetyczne Dla dzieci: międzynarodowe animacje, 2 baseny dla dzieci,  pokój zabaw, plac zabaw, specjalne menu, wysokie krzesełka, miniklub dla dzieci 0-13 lat (3 grupy wiekowe), opieka nad dzieckiem (na zapytanie, płatna)

    ZAKWATEROWANIE

    łącznie w hotelu 1139 różnego typu pokoi. Wszystkie pokoje wyposażone są indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienki (wanna/prysznic, suszarka), Wi-Fi (płatne), Tv sat, telefon, sejf (płatny), mini bar, balkon lub taras.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetów, show cooking, przekąski w restauracji przy basenie, wieczory tematyczne, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe przez całą dobę w Riu Resort, nielimitowane wejścia do restauracji tematycznych, minibarek, dozownik z likierami.

    DODATKOWE INFORMACJE

    http://www.riu.com/en/Paises/dominican-republic/punta-cana/hotel-riu-naiboa/ DLA NOWOŻEŃCÓW BUTELKA RUMU I KOSZ OWOCÓW NA PRZYJAZD *    Banki są otwarte od 8.30 do 15.00 lub 18.00, w soboty i niedziele są zamknięte. Akceptowane są karty kredytowe: VISA, MasterCard, American Express i Diners Club. Bankomaty są dostępne właściwie w każdym miejscu, bezpieczne są tylko te w strefie turystycznej. *    Można wymienić dolary lub euro w bankach, kantorach, hotelach. Wymiana pieniędzy na ulicy nie jest bezpieczna. Najlepiej płacić gotówką w dolarach amerykańskich. Pieniądze i karty kredytowe, a także paszporty i inne dokumenty osobiste najbezpieczniej pozostawiać w skrytkach hotelowych (dopuszczalne jest posługiwanie się fotokopią paszportu). Nie należy wychodzić z hotelu z większą ilością gotówki.  

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydentaubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Transfer na zamówienie. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, karty turystycznej 10 usd. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

        Od obywateli polskich wjeżdżających na terytorium Dominikany nie wymaga się wizy wjazdowej   Karta turystyczna kosztuje ok. 10 USD, aby uniknąć kolejki do kasy na lotnisku najlepiej opłacić ją przed  wylotem na stronie https://www.dgii.gov.do/Tturistaweb/. Posiadacz takiej karty może przebywać na terenie kraju 30 dni. Po 30 dniach należy uiścić dodatkową opłatę za okres za okres powyżej 30 dni. Łącznie obywatel polski może przebywać na terenie Dominikany do 90 dni.    Paszport obywatela polskiego musi być ważny przy wjeździe oraz wyjeździe z Dominikany.     Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient jest odpowiedzialny za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatoraKAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu Melia Caribe & Tropical
    Zdjęcia lokalizacji (Dominikana / Punta Cana)
    Wyspa Sanoa to obowiązkowa wycieczka fakultatywna podczas wakacji na Dominikanie
    Punta Cana, wakacje all inclusive na Dominikanie
    Niesamowita zatoka na półwyspie Samana na Dominikanie
    Wakacje na Dominikanie, wycieczka do Santo Domingo
    Rejs na Cayo Paraiso, luksusowa wycieczka fakultatywna z Dominikany
    Kulinarne szaleństwo na Dominikanie
    Wodospady Damajagua to jedna z większych atrakcji Dominikany
    Wiktoriańska zabudowa Puerto Plata - Dominikana
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Melia Caribe & Tropical

    4.6
    polecam

    Korzystaliśmy już z usług sieci Melia, teraz wybraliśmy Melia Caribe Tropical na Dominikanie i się nie zawiedliśmy. Bardzo dobry hotel, wręcz małe miasto - teren jest tak rozległy, że cały dzień spędziliśmy na zwiedzaniu jego zakątków. Jest co robić, nie można się nudzić, na pięknej plaży można się opalać lub próbować różnych sportów wodnych. Ten hotel to zdecydowanie dobry wybór, polecam!

    POLECAM:
    wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.6
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Stylowy i nowoczesny hotel Melia Caribe na słonecznej Dominicanie gościł nas przez cudowne dwa tygodnie w listopadzie :) Położony przy długiej Playa Bavaro z jasnym, drobniutkim piaskiem, ogromny resort daje możliwość komfortowego i pełnego relaksu wypoczynku z rodziną. Byliśmy bardzo zadowoleni - to jeden z naszych bardziej udanych wyjazdów.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Melia Caribe & Tropical:
    • Lokalizacja
      3.9
    • Hotel
      3.4
    • Pokoje
      3.2
    • Wyżywienie
      3.4
    • Atrakcje
      i sport
      3.8
    • Obsługa
      3.2
    HolidayCheck
    Ocena Melia Caribe & Tropical:
    3.6 / 6

    Rewelacyjny hotel, ale serwis do poprawy 2018-02-28
    Szczegóły oceny hotelu Melia Caribe & Tropical:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.3

    Bardzo dobry hotel znanej sieci Melia w standardzie 5 gwiazdek . Tuż przy przepięknej plazy Bava...
    więcej

    5.4
    Bylo cudownie 2009-02-03
    Szczegóły oceny hotelu Melia Caribe & Tropical:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      4.0

    Bardzo nam sie podobalo, nie brakowalo niczego, slonce, palmy, cieple czyste morze, pienke baseby, j...
    więcej

    4.6
    Przez nieżyczliwość obsługi nie polecam 2009-06-28
    Szczegóły oceny hotelu Melia Caribe & Tropical:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      1.0

    hotel ładny, baseny zadbane. Jedzenie dobre nawet paru kelnerów zdarzyło sie miłych. Po ośrodku chod...
    więcej

    4.6
    Luksusowe wakacje! 2010-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Melia Caribe & Tropical:
    • Lokalizacja
      4.3
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.3

    Hotel jest cudowny, umieszczony na dużym terenie w zadbanym gigantycznym ogrodzie. Po ogrodzie chodz...
    więcej

    5.2
    Dla niezbyt niewymagających 2011-04-04
    Szczegóły oceny hotelu Melia Caribe & Tropical:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Dla tych, którym odpowiada all inclusive. 2013-10-13
    Szczegóły oceny hotelu Melia Caribe & Tropical:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.5

    Różnorodność restauracji na terenie hotelu, bliskość plaży. Dobre miejsce z uprzejmą obsługą. Dla o...
    więcej

    4.7
    Luksus nad morzem 2014-03-02
    Szczegóły oceny hotelu Melia Caribe & Tropical:
    • Lokalizacja
      3.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel położony bezpośrednio przy plaży Bavaro w Punta Cana.Składa się z kilkudziesięciu budynków-łąc...
    więcej

    5.6
    Jak w raju 2015-11-06
    Szczegóły oceny hotelu Melia Caribe & Tropical:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Plusy dodatnie i plusy ujemne 2017-02-03
    Szczegóły oceny hotelu Melia Caribe & Tropical:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.3

    Melia Caribe & Tropical - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wentylator sufitowy prysznic de Luxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wentylator sufitowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Junior Suita dla jednej osoby wentylator sufitowy prysznic wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    wentylator sufitowy whirlpool prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen 1 pom. mieszkalne, 1 sypialnia
    Pokoj dwuosobowy wentylator sufitowy prysznic de Luxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
    Pokoj dwuosobowy wentylator sufitowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj rodzinny wentylator sufitowy prysznic wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
    Junior Suita wentylator sufitowy prysznic wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Master-Suite wentylator sufitowy whirlpool prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen 1 pom. mieszkalne, 1 sypialnia
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wentylator sufitowy prysznic de Luxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wentylator sufitowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj rodzinny wentylator sufitowy prysznic wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
    Junior Suita wentylator sufitowy prysznic wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Master-Suite wentylator sufitowy whirlpool prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen 1 pom. mieszkalne, 1 sypialnia

    Melia Caribe & Tropical - Możliwości wyżywienia:


    Melia Caribe & Tropical - miasta wylotu:


    Melia Caribe & Tropical - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Melia Caribe & Tropical? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00