cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Star Beach, Riwiera Turecka
1 / 34
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
23.08 - 24.08
już od 423 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.11 - 30.11
już od 173 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Side Star Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Side Star Beach
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Side Star Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Side Star Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Side Star Beach to kameralny hotel o dobrym standardzie w bezpośrednim położeniu plaży.

Hotel Side Star Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Side Star Beach to kameralny hotel o dobrym standardzie w bezpośrednim położeniu plaży.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum Side
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • lobby
  • 2 windy
  • ogród
  • taras
  • basen zewnętrzny (ze słodką wodą, czynny sezonowo)
  • kryty basen (ze słodką wodą, podgrzewany w terminie od listopada do lutego) 
  • amfiteatr

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w recepcji/lobby i w pokojach, w cenie)
  • leżaki i parasole (przy basenie, w cenie)
  • ręczniki kąpielowe (w cenie, wymiana płatna)

Dodatkowe udogodnienia

  • sklep z pamiątkami 
  • minimarket 
  • jubiler 
  • fryzjer
  • lekarz
  • pralnia (płatna) 
  • parking (strzeżony, w cenie)

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

203

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny i niektóre bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.
  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych
  • Dla dzieci

    • plac zabaw
    • łóżeczko dziecięce (w cenie)
    • wózki dziecięce (na zapytanie, za kaucją) 
    • wysokie krzesełka
    • miniklub dla dzieci (4-11 lat)
    • międzynarodowe animacje dla dzieci 
    • minidyskoteka

    Sport i wellness

    W cenie
    • sauna fińska 
    • łaźnia parowa 
    •  hammam
    • sala fitness/siłownia
    • tenis stołowy 
    Płatne
    • masaże
    • bilard 

    rozrywka

    • zajęcia sportowe
    • międzynarodowy program animacyjny
    • lekki program animacyjny
    • przedstawienia
    • muzyka na żywo

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-4 os.
    • ok. 28 m2
    • w głównym budynku
    • od strony lądu
    • 2 pomieszczenia połączone drzwiami
    • balkon
    • klimatyzacja (indywidualnie regulowana, czynna w zależności od sezonu)
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • TV sat.
    • telefon
    • Wi-Fi (w cenie)
    • sejf (w cenie)
    • minibar (woda mineralna, w cenie)
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
    • 2-3 os.
    • ok. 19 m2
    • widok na morze
    • w głównym budynku
    • balkon
    • klimatyzacja (indywidualnie regulowana, czynna w zależności od sezonu)
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • kapcie
    • TV sat.
    • telefon
    • Wi-Fi (w cenie)
    • sejf (w cenie)
    • minibar (woda mineralna, napoje bezalkoholowe, w cenie)
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
    • 2-4 os.
    • ok. 28 m2
    • widok na morze
    • w głównym budynku
    • 2 pomieszczenia połączone drzwiami
    • balkon
    • klimatyzacja (indywidualnie regulowana, czynna w zależności od sezonu)
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • kapcie
    • TV sat.
    • telefon
    • Wi-Fi (w cenie)
    • sejf (w cenie)
    • minibar (woda mineralna, w cenie)
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 19 m2
    • w głównym budynku
    • od strony lądu
    • balkon
    • klimatyzacja (indywidualnie regulowana, czynna w zależności od sezonu)
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • kapcie
    • TV sat.
    • telefon
    • Wi-Fi (w cenie)
    • sejf (w cenie)
    • minibar (woda mineralna, w cenie)
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
    • późne śniadanie: 10:00 - 11:00, w cenie
    • obiad: 12:30 - 14:00, w formie bufetu
    • kolacja: 19:00 - 21:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: co tydzień
    • ciasto: 11:00 - 17:00, w cenie
    • przekąski: 12:00-15:00
    • lody: 11:00-11:30, 15.00-15:30
    • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 23:45
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:45
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    • wymagane noszenie opasek all inclusive
    Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa; bufet, w cenie, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „TURKISH A LA CART": rodzaje kuchni: turecka; a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci
  • bary i inne: 3
  • bar w lobby „LOBBY": 10:00 - 22:45
  • bar przy zewnętrznym basenie „POOL": kwiecień - październik; w zależności od warunków pogodowych
  • bar na plaży „BEACH BAR": kwiecień - październik; w zależności od warunków pogodowych

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Side Star Beach to kameralny hotel o dobrym standardzie w bezpośrednim położeniu plaży.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel położony w pięknym, historycznym miasteczku Side, ok. 900 m od jego centrum gdzie znajdują się antyczne zabytki malowniczo położone na cyplu (ok. 10-15 minut spaceru), ok. 65 km od lotniska w Antalyi. Hotel należy do sieci Side Star.
    Plaża:

    Obiekt zlokalizowany bezpośrednio przy pięknej, prywatnej, piaszczystej plaży. Leżaki i parasole na plaży dostępne bezpłatnie.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja 24 h, lobby, 3 windy, restauracja główna, dwie restauracje a'la carte: rybna i turecka (jedna dostępna raz na pobyt, wymagana rezerwacja), 3 bary: lobby bar, snack bar i bar przy plaży. 2 baseny, brodzik dla dzieci, basen kryty. Leżaki i parasole przy basenie dostępne bezpłatnie, ręczniki kąpielowe Pobranie recznıka 1 raz na pobyt za darmo. Wymiana platna 1Euro. Za opłatą: centrum SPA, mini market.
    Pokoje:

    W hotelu znajduje się 266 pokoi zlokalizowanych w budynku głównym. Pokoje standardowe (pow. ok. 19 m2) - dla max. 3 osób dorosłych (dostawka w formie rozkładanego łóżka lub sofy). Pokoje wyposażone są w łazienkę z prysznicem, suszarkę do włosów, indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV Sat., telefon, sejf bezpłatny, minibar (uzupełniany codziennie, napoje bezalkoholowe i piwo), serwis do przygotowania kawy i herbaty, balkon. Pokoje Eco są mniejsze, wyposażenie jak w pokoju standardowym. Na potwierdzenie pokoje rodzinne 2-pomieszczeniowe (pow. ok. 28 m2) dla max. 4 osób. Wyposażone jak pokoje standardowe. Dostawki w formie normalnych łóżek. Możliwość wstawienia łóżeczka dla dziecka do 2 lat bezpłatnie - do potwierdzenia na miejscu.
    Wyżywienie:

    All inclusive: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), lunch (12:30-14:30), obiadokolacja (19:00-21:00). Wybor przekasek w ciagu dnia: gözleme, lody, kawa i ciastka. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10:00-24:00) oraz w barze na plaży (10:00-18:00). Płatne dodatkowo: konsumpcja po 24:00, świeżo wyciskane soki, importowane napoje alkoholowe, napoje w dyskotece.
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel prowadzi program animacji dziennych i wieczornych, organizowane są także wieczory tematyczne, dyskoteka. Zabawy przy basenie, aqua aerobik, siłownia, tenis stołowy, rzutki, szachy, sauna, dla dzieci: plac zabaw, mini klub (wiek 4-11 lat), mini dyskoteka. Za opłatą: masaże w centrum SPA, sporty wodne na plaży, bilard (ok. 3 EUR/godz.).
    Internet:

    W lobby, w pokojach i przy basenie Internet Wi-Fi dostępny bezpłatnie. Internet powyżej prędkości 2 Mb płatny dodatkowo. Kafejka internetowa (ok. 3 EUR/godz.).
    Kategoria lokalna:

    *****
    Strona www:

    www.sidestarhotels.com
    Naszym zdaniem:

    Największym atutem hotelu jest jego wspaniałe położenie w zasięgu spaceru od antycznego Side. Hotel polecamy zarówno parom chcącym spędzić wypoczynek w romantycznej atmosferze, jak i rodzinom ze starszymi dziećmi, ze względu na piękną plażę i miłą okolicę.
    Opinie klientów:

    Klienci oceniają ten hotel na 5.8/6. Sprawdź opinie:
    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje: wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
    Uprzejmie informujemy że od dnia 26.04.2019 w Turcji przestaną być honorowane banknoty o nominale 500 EUR. W związku z tym nie będzie możliwości opłacania pakietów płatnych pilotowi oraz wycieczek lokalnych banknotami o tym nominale. Prosimy o poinformowanie Klientów.
    Wycieczki lokalne

    Wycieczki lokalne
    RIWIERA TURECKA PAMUKKALE - cena ok. 63 EUR
    Całodzienna wycieczka do niezwykłego Pamukkale, ze względu na kolor zwanego Bawełnianą Twierdzą. To niezwykła, tworząca się od 14 tys. lat, kaskada białych, wapiennych tarasów i naturalnych basenów, napełnionych wodą z gorących źródeł. Cały teren stanowi Park Narodowy wpisany na listę światowego dziedzictwa przyrodniczego UNESCO. Następnie spacer po ruinach Hierapolis - antycznego uzdrowiska. Zachowało się tu wiele zabytków z czasów rzymskich: Wielkie Łaźnie z II w. n.e., ulica Frontiniusa o długości ok. 1 km, świątynia Apolla, święta sadzawka, teatr rzymski i inne.
    ZAKUPY W ALANYI LUB SIDE
    - To propozycja dla tych z Państwa, którzy chcą się przekonać, ile jest prawdy w opowieściach o niezwykłym kunszcie tureckich złotników, wytwórców konfekcji skórzanej oraz tekstylnej. Odwiedziny w salonach złotniczym i wyrobów skórzanych dadzą możliwość zrobienia zakupów nawet najbardziej wybrednym. Kolejnym punktem programu będzie wizyta w sklepie z tekstyliami. W chwilach, w których uda się Państwa oderwać od targowania, pilot chętnie podzieli się z Państwem wiadomościami o regionie, jego historii i współczesności. Znajdziemy oczywiście czas, by pokazać naszym gościom najpiękniejszą panoramę miasta.
    KAPADOCJA - cena ok. 137 EUR
    Fascynująca 2-dniowa wyprawa do początków chrześcijaństwa, do "krainy księżycowych" formacji skalnych i podziemnych miast. To wyjątkowa okazja, aby poznać przyrodę, kulturę i historię Turcji. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi, gdzie zwiedzać będziemy Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Odwiedzimy także największy w Turcji Karavanseray pochodzący z XIII w. Po przybyciu do Kapadocji zwiedzanie jednego z największych miast podziemnych w Kaymakli. Następnego dnia wyjazd do Goreme, gdzie zobaczymy słynne kościoły wykute w skałach. W programie także postoje na punktach widokowych.
    PERŁY STAROŻYTNEJ PAMFILII - cena ok. 60 EUR
    Wycieczka, dzięki której poznacie Państwo niesamowitą historię Turcji oraz piękno tutejszej przyrody. Podczas naszej wyprawy odwiedzimy Perge - nazywane też "małym Efezem", gdzie znajdują się ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast hellenistycznych. Następnie odwiedzimy Park Narodowy Kurşunlu zachwycający wspaniałymi wodospadami i niezliczonymi gatunkami egzotycznych ptaków i roślin. To właśnie tutaj będzie czas, aby odpocząć od upałów i nabrać sił na zwiedzanie najlepiej zachowanego teatru starożytnego w południowej Turcji - teatru w Aspendos, w którym do dnia dzisiejszego odbywają się koncerty.
    HAMAM - cena ok. 25 EUR
    Hamam, czyli łaźnia turecka, jest spadkobiercą najlepszych tradycji term rzymskich - instytucji niezbędnej niegdyś w każdym mieście, ulubionego miejsca rozrywki starożytnych Rzymian, Greków i Bizantyjczyków. Z czasem łaźnie tak mocno wrosły w krajobraz tureckich miast, iż dzisiaj większość Turków nie zdaje sobie sprawy z ich starożytnego rodowodu. W samych łaźniach czas zmienił jednak niewiele. Hamam to w tym samym stopniu relaks dla ciała i ducha. Sauna, kąpiele i masaże upływają w miłej atmosferze żartów i pogawędek. W pięknych marmurowych wnętrzach czekają nas między innymi: mycie i peeling specjalną rękawicą "kese", łaźnia parowa, polewanie zimną i gorącą wodą, masaż w pianie i w olejkach. Wizyta w Hamamie to zawsze jedno z tych najmilszych wspomnień z pobytu w Turcji.
    ZIELONY KANION - cena ok. 55 EUR
    Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój, lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe krajobrazy. Będziemy delektować się szmaragdowym kolorem czystego jeziora (turkusowa barwa wody jest efektem rozpuszczonych związków wapnia) i błękitem nieba. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Dla ochłody zatrzymamy się na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie. Będzie także przerwa na zrobienie zdjęć piątej co do wielkości w Turcji zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew.
    JEEP SAFARI - cena ok. 39 EUR
    Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki - ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay. Będzie także okazja do zapalenia fajki wodnej. MORSKA WYPRAWA - cena ok. 37 EUR Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek. Podpłyniemy także do Jaskini Piratów, Kochanków oraz Jaskini Fosforyzującej.
    RAFTING - cena ok. 35 EUR
    Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
    DELFINARIUM - cena ok. 35 EUR
    Zapraszamy Państwa do wizyty w Delfinarium. Wycieczka zapewni Państwu pełno wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Fantastyczna przygoda nie tylko dla najmłodszych!!!
    NURKOWANIE - cena ok. 52 EUR
    Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
    MANAVGAT - cena ok. 42 EUR
    Wycieczka, która pozwoli Państwu poznać tureckie realia. Odwiedzimy tradycyjny orientalny bazar, gdzie będą mogli Państwo poobserwować mieszkańców podczas zakupów czy samemu zakupić tureckie smakołyki. Po pełnym wrażeń pobycie na targu popłyniemy w spokojny rejs po rzece Manavgat, który kończy się malowniczym ujściem do Morza Śródziemnego. Odpoczniemy na plaży, gdzie zimna słodka woda rzeczna miesza się z ciepłą, słoną wodą morską. Następnie zwiedzimy jeden z największych meczetów na Riwierze Tureckiej z okazałym, pełnym ornamentów, wnętrzem.
    ODKRYJ ALANYĘ -cena ok. 42 EUR
    Podczas wycieczki odkryją Państwo nieznane przez wszystkich miejsca Alanyi. Najpierw wjedziemy na sławne wzgórze Alanyi czyli Kale, gdzie z punktu widokowego rozpościera się piękny widok na plażę oraz port. Następnie odwiedzimy jaskinię Dim - jedną z najdłuższych w Turcji. Podczas spaceru będzie można zobaczyć niesamowitą grotę pełną okazałych nacieków skalnych: stalagmitów i stalaktytów. Po zwiedzeniu jaskini udamy się do znanego mieszkańcom Alanyi miejsca piknikowego nad rzeką Dimcay. W restauracji, znajdującej się na pływających platformach zjemy "turecki obiad" i odpoczniemy od upałów. Po relaksie nad rzeką udamy się do portu w Alanyi, gdzie przesiądą się Państwo na statek. Podczas rejsu opłyniemy półwysep i zobaczymy symbol miasta czyli Czerwoną wieżę czy ukryte wśród skał groty, gdzie ukrywali się m.in. piraci.
    Uwaga! Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.
    Inne

    RIWIERA TURECKA informacje ogólne
    Waluta TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
    Język urzędowy - turecki.
    Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
    Czas + 1 godz. w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny Pizza ok. 20 TL woda 1,5l - ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok. 9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować. Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych zaopatrzonych w znaczek - w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
    Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
    W regionie: Alanya To w zasadzie rejon w którym znajduje się kilkanaście różnych kurortów, ciągnących się na długości ponad 50 km. Centralną częścią Riwiery jest miasto Alanya ze słynną plażą Kleopatry oraz ogromnym wyborem restauracji, barów, dyskotek i innych rozrywek. Miejsce gdzie nie da się nudzić.
    Side Położone na półwyspie zachęca pięknymi plażami, malowniczym portem jachtowym i dobrze zachowanymi zabytkami z czasów rzymskich: amfiteatrem i świątynią Apolla. Wokół samego Side znajduje się wiele miejscowości wypoczynkowych, z niektórych można dojść plażą aż do centrum miasta. To doskonały pomysł na wieczorne spacery.
    Belek Położone tylko 35 km od lotniska, jest najbardziej luksusową miejscowością na Riwierze. Tu znajdują się luksusowe hotele i pola golfowe. Do tego szerokie, piaszczyste plaże, restauracje sklepy i centrum rozrywkowo-handlowe.
    Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania, Wrocławia, Krakowa, Rzeszowa, Szczecina, Łodzi i Bydgoszczy
    . Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora.
    Wizy

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 150 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego najpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. Uzyskana wiza wydawana jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie. Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
    Uwaga:
    Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z opiekunem rezerwacji lub agentem, u którego dokonywałeś zakupu wycieczki.
    Uwaga:
    Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.
    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 150 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. - Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa dostępna jest w systemie travella i kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego w systemie rezerwacyjnym Travella maksymalnie na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). - W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. - Uzyskana wiza wydawane jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie. Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
    Uwaga:
    Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
    Uwaga:
    Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Turcji, na Riwierze tureckiej trwa od początku czerwca do końca września. W pozostałych terminach część udogodnień hotelowych może być dostępna w ograniczonym zakresie lub nieczynna.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Side Star Beach to kameralny hotel o dobrym standardzie w bezpośrednim położeniu plaży.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Side Elegancki i przestronny hotel położony tuż przy plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi. Rozległy zielony teren sprzyja spacerom a znajdująca się w niedalekiej odległości piękna starówka Side zaprasza do odwiedzenia zarówno w dzień, jak i w nocy. W okolicy znajduje się mnóstwo sklepów, barów i restauracji.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    1999 r. Odnowiony w 2013 r. Na terenie hotelu znajdują się 3 restauracje, 3 bary, sala konferencyjna na 80 os., pralnia (płatna), windy, basen odkryty.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    Przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 70 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole, materace, leżaki - bezpłatne, ręczniki plażowe - płatne. Bar na plaży serwuje napoje i przekąski.

    pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację, sejf (bezpłatny), mini bar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, TV, telefon, łazienkę (prysznic, WC, suszarka), balkon. Typy pokoi: w pięciopiętrowym budynku głównym: pokoje ekonomiczne dla max 3 os. , pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje rodzinne dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami)

    Wyżywienie

    restauracja główna, 2 restauracje a' la carte, 3 bary (lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży) All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej , przekąski (13:00-14:30), lody (11:00-11:30, 15:00-15:30), podwieczorek (15:30-16:00) serwowane w wyznaczonych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera: napojów i alkoholi importowanych, świeżo wyciskanego soku pomarańczowego, napojów serwowanych w butelkach, napojów energetycznych Restauracje a la carte - jedna wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.turecka, rybna

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje i mini klub dla dzieci w wieku 4-11 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna plac zabaw, możliwość wypożyczenia wózka w miarę dostępności (depozyt), krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    siłownia, sauna, łaźnia turecka, tenis stołowy, animacje

    płatne

    centrum SPA, masaż, salon piękności, bilard

    Aktualizacja opisu

    02.10.2017 10:05

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Side Star Beach to kameralny hotel o dobrym standardzie w bezpośrednim położeniu plaży.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoryzacja hotelu

    Kategoria Exim Tours 5* Kategoria Lokalna 5*

    Położenie

    - przy plaży (przejście przez promenadę) - ok. 1 km od centrum Side - ok. 65 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - piaszczysto - żwirowa, publiczna - leżaki i parasole (bezpłatne) - ręczniki plażowe (płatne) - certyfikat Blue Flag

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 19 m2 - indywidualna klimatyzacja - TV-Sat-LCD, telefon, sejf - mini bar (uzupełniany codziennie w napoje bezalkoholowe i piwo) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Familijny (2 Bedrooms) - powierzchnia 28 m2 - 2 łączone pokoje, wyposażone podobnie jak pokój standardowy

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen - leżaki, materace i parasole przy basenie - sala fitness, aerobik, step, gimnastyka wodna - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki - programy animacyjne, przedstawienia tematyczne Płatne - bilard, gry elektroniczne - spa, masaże - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - brodzik, mini klub, plac zabaw - wysokie krzesełka i menu w restauracji głównej

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia i lody. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00 w wybranych barach. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a' la carte, po uprzedniej rezerwacji.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 2 restauracje a' la carte: turecka i rybna - 3 bary: lobby bar, bar przy basenie, snack bar

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 1999 roku, wyremontowany w 2014 roku, dysponuje 266 pokojami - internet Wi-Fi w części miejsc publicznych (bezpłatny) - mini market, sklepiki, jubiler, fryzjer - www.sidestarhotels.com

    Cena

    Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 15 EUR.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Side Star Beach to kameralny hotel o dobrym standardzie w bezpośrednim położeniu plaży.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    1 km od centrum Side, 65 km od lotniska w Antalyi.

    Plaża

    Bezpośrednio przy piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błekitna Flaga; między hotelem a plażą przebiega nadmorska promenada spacerowa; leżaki, parasole, materace i ręczniki plażowe bezpłatne (wymiana ręczników za dodatkową opłatą).

    Zakwaterowanie

    203 pokoje; Typy pokoi: 176 pokoi standardowych (19 m), 25 pokoi rodzinnych (28 m); 2 pokoje przystosowane są do potrzeb osób niepełnosprawnych; Wyposażenie: klimatyzacja indywidualna, mini bar, telewizor, telefon, sejf (płatny), łazienka z WC, suszarka do włosów, czajnik (kawa i herbata).

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, 2 restauracje a la carte (turecka, rybna) Lobby bar, Green bar, bar przy basenie, Snack bar, bar w dyskotece.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, przekąski w ciągu dnia, podwieczorek z kawą i ciastkiem, lody w wybranych godzinach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10.00-24.00. Istnieję możliwość przygotowania posiłków z dietą bezglutenową.

    Sport i Rozrywka

    Basen zenętrzny; Bezpłatnie: centrum fitness, łaźnia turecka, sauna, tenis stołowy, rzutki, gimnastyka, aerobik, dzienne i wieczorne animacje; Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży, masaże i zabiegi w centrum SPA.

    Dla dzieci

    Mini klub (4-12 lat), brodzik.

    Pozostałe udogodnienia

    Sala konferencyjna (do 180 os.), kafejka internetowa, usługi pralnicze

    Naszym zdaniem

    Doskonała lokalizacja w pobliżu centrum Side, a jednocześnie przy samej plaży sprawia, ze jest to idealny hotel na wypoczynek zarówno dla osób młodych, par, jak i dla rodzin z dziećmi. Osoby lubiące spacerować i nastawione na zwiedzanie również będą zadowolone z położenia obiektu.

    Strona internetowa

    www.sidestarhotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Side Star Beach to kameralny hotel o dobrym standardzie w bezpośrednim położeniu plaży.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel zlokalizowany przy jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Od starego miasta i centrum Side oddalony zaledwie o 1 km (dojście plażą lub uliczkami ok. 15 min), w pobliżu hotelu znajdują się sklepy, kawiarnie, bary. Od lotniska w Antalyi hotel oddalony o ok. 65 km.

    Plaża

    Hotel położony przy pięknej plaży, odznaczonej Błękitną Flagą za czystość wody. Leżaki i parasole bezpłatnie. Ręczniki plażowe bezpłatnie, wymiana 1 euro. Bar przy plaży w opcji All Inclusive.

    Hotel

    kategoria lokalna 5* Otwarty w kwietniu 1999 należy do sieci hotelowej SideStar słynącej z wysokiej jakości proponowanych usług. Czteropiętrowy budynek z dwoma skrzydłami, zwrócony w stronę morza położony przy pięknej plaży to doskonała propozycja dla tych, którzy cenią sobie wysoki standard usług, jak również wspaniałą wakacyjną atmosferę. Hotel jest doskonale przygotowany na przyjęcie rodzin z dziećmi, jak również par. Dodatkowym atutem hotelu jest położenie, tylko 15 minut spacerem od starówki w Side. Bardzo dobry standard w rewelacyjnej lokalizacji - bliskość przepięknej plaży i antycznego Side.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja, kantor wymiany walut, restauracja główna z zewnętrznym tarasem, restauracja na plaży, przestronne lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, snack bar, butik, minimarket, jubiler, fryzjer, dyskoteka, sala gier, usługi pralni chemicznej, dzienne i wieczorne programy animacyjne.

    Internet

    WIFI w lobby i kawiarenka internetowa odpłatnie.

    Konferencje/Incentive

    Sala konferencyjna o powierzchni 200m mogąca pomieścić grupy do 180 osób. Możliwośc wypożyczenia sprzętu audiowizualnego.

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie duży basen odkryty, basen kryty w zimie podgrzewany, basen dla dzieci ze zjeżdżalniami,  tenis stołowy, rzutki, boccia, zajęcia sportowe z animatorami (m.in aerobic, gimnastyka w wodzie, piłka wodna), fitness center, sauna, łaźnia turecka. Możliwość korzystania ze zjeżdżalni w hotelu Side Star Park w wyznaczonych godzinach. Odpłatnie bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    brodzik ze zjeżdżalnią, mini club dla dzieci w wieku 4-12, łóżeczka na zamówienie

    Zakwaterowanie

    Hotel oferuje 203 nowoczesnych i przestronnych pokoi. Pokoje typu standard o powierzchni 19m, dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, wyposażone w łazienkę z suszarką do włosów, klimatyzację, TV/SAT, telefon, sejf, zestaw do parzenia kawy i herbaty, mini bar (odpłatnie) oraz balkon. Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą. Pokoje typu FAM o powierzchni 28m, wyposażone jak pokoje typu standard składają się z dwóch pokoi połączonych drzwiami z możliwością zakwaterowania 4 osób.

    Wyżywienie

    All inclusive śniadanie, obiad, kolacja serwowane w formie urozmaiconego bufetu, po południu kawa, herbata i ciasto, lody i lekkie przekąski w ciągu dnia. Raz w trakcie pobytu możliwość skorzystania z kolacji w plażowej restauracji rybnej siostrzanego hotelu Side Star Park (konieczna rezerwacja). Lokalne napoje alkoholowe i bez alkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. Mini bar uzupełniany w wodę mineralną  (1 butelka/ 1 dzień). Pozostałe napoje w mini barku dodatkowo płatne. Opcja All Inclusive nie zawiera napoi importowanych, soków ze świeżych owoców oraz kaw po turecku.

    Informacje dodatkowe

    www.siderstarhotels.com Hotel posiada dwa pokoje przystosowane dla gości niepełnosprawnych.

    Cena

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. 

    WIZA I PASZPORT

    Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Side Star Beach to kameralny hotel o dobrym standardzie w bezpośrednim położeniu plaży.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Antalya, Turcja

    Opis hotelu

    Hotel zbudowany został w roku 1999. Goście zakwaterowani są w 203 pokojach. Do dyspozycji gości jest lobby wraz z recepcją z check-out-service. Większość pięter osiągalna jest za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna, pokój zabaw dla dzieci i biblioteka. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Poza tym goście skorzystać mogą z przechowalni rowerów. Do pozostałych świadczonych usług należą opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Większość kwater zwrócona jest ku morzu. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyłożone są wykładziną dywanową oraz wyposażone w łóżko podwójne bądź łóżko typu king size. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Dostępne są również minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (odpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Dostępne są również pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i lusterko kosmetyczne. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Rekreacyjnym uzupełnieniem pobytu są liczne i różnorodne aktywności sportowe oferowane w obiekcie, m.in. nordic walking oraz za opłatą rower / rower górski, boccia i jazda konna. Atrakcje wodne będące do dyspozycji gości hotelu to rejsy katamaranem i aqua fitness, jak również za dodatkową opłatą narty wodne, windsurfing, jet ski, przejażdżki motorówką, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, żeglowanie i nurkowanie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta, jogę, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Obiekt oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, saunę, łaźnię parową, łaźnię turecką, salon piękności i solarium, jak również za dodatkową opłatą zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i minidisco.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Obiekt oferuje przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Side Star Beach to kameralny hotel o dobrym standardzie w bezpośrednim położeniu plaży.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    hotel otwarty w 1999 roku, odnowiony w 2014, usytuowany na powierzchni 8.127 m², składa się z 5-piętrowego budynku głównego; do dyspozycji gości: restauracja główna, 2  restauracje A la carte (rybna, turecka – raz na pobyt bezpłatna, wymagana wcześniejsza rezerwacja), 3 bary, basen główny, basen dla dzieci 

    Położenie

    ok. 1 km od centrum Side, ok. 65 km od lotniska Antalyi, ok. 75 km od centrum Antalyi

    Plaża

    piaszczysta plaża o długości 60 m znajduje się bezpośrednio przy hotelu (przejście przez ulicę); serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, materace); ręczniki plażowe - dodatkowo płatne 

    Zakwaterowanie

    266 pokoi: 193 pokoje standardowe (19 m², widok na ląd, w tym 2 przystosowane dla osób niepełnosprawnych), 45 pokoi standardowych (19 m²), 28 pokoi rodzinnych (28 m, 2 oddzielne sypialnie), pokoje promocyjne – na zapytanie; wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie, SAT TV, sejf (bezpłatny), Wi-Fi (bezpłatne), minibar (codziennie uzupełniany w bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz piwo), czajnik, laminat, szlafrok (płatny), łazienka z prysznicem, suszarka, balkon

    Wyżywienie

    All Inclusive – śniadanie (07.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w barze na plaży (13.00-15.00), lody (11.00-11.30, 15.00-15.30), ciasto w patisserie (10.00-17.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe bezpłatne w godzinach 10.00-24.00; dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane, szampan, restauracje A la carte 

    Sport i rozrywka

    animacje, aerobik, aqua-aerobik, siłownia, rzutki, warcaby, szachy, łaźnia turecka, sauna, łaźnia parowa, tenis stołowy, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach

    Dodatkowo płatne

    masaże, pralnia, fotograf, fryzjer, lekarz, room service, wszystkie sporty wodne na plaży, bilard, kafejka internetowa, centrum handlowe, wypożyczalnia samochodów

    Dla dzieci

    basen, animacje, mini club (4-12 lat), plac zabaw, wózek (bezpłatny, na zapytanie),  krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

    WWW

    www.sidestarhotels.com Ważne informacje: Pokoje promocyjne – na zapytanie (liczba pokoi promocyjnych ograniczona) *** Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Mapa Hotelu Side Star Beach
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Side Star Beach

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Side Star Beach:
    • Lokalizacja
      5.9
    • Hotel
      5.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      i sport
      5.5
    • Obsługa
      5.9
    HolidayCheck
    Ocena Side Star Beach:
    5.8 / 6

    Super hotel dla kazdego!! 2008-06-04
    Szczegóły oceny hotelu Side Star Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    Hotel polecam kazdemu, moze z wyjatkiem mlodziezy z racji duzej ilosci osob starszych. Rodziny z dzi...
    więcej

    5.4
    Bardzo dobry 2008-08-19
    Szczegóły oceny hotelu Side Star Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Wspaniały wypoczynek! 2008-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Side Star Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.5

    5.6
    Side star hotel godny polecenia! 2009-08-11
    Szczegóły oceny hotelu Side Star Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Wakacje rodzinne 2010-06-24
    Szczegóły oceny hotelu Side Star Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel przyjazny osobom starszym, niepelnosprawnym, rodzinom z dziecmi. Pokoj niestety trafił się nam...
    więcej

    5.6
    Godny polecania hotel dla każdego! 2010-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Side Star Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Super hotel 2010-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Side Star Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Doskonały 2013-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Side Star Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Polecamy pobyt w tym hotelu. Dla nas istotne są: bliskość plaży, otoczenie hotelu (możliwość spaceró...
    więcej

    5.7
    Super! 2014-04-04
    Szczegóły oceny hotelu Side Star Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Side Star Beach - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja z drzwiami laczacymi balkon 2 sypialnie/1 lazienka
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja z drzwiami laczacymi balkon widok na morze 2 sypialnie/1 lazienka
    Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja z drzwiami laczacymi balkon 2 sypialnie/1 lazienka
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja z drzwiami laczacymi balkon widok na morze 2 sypialnie/1 lazienka
    Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja z drzwiami laczacymi balkon 2 sypialnie/1 lazienka
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja z drzwiami laczacymi balkon widok na morze 2 sypialnie/1 lazienka
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny

    Side Star Beach - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Side Star Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00