cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Side Mare Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Mare Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Mare Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Mare Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Mare Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Mare Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Mare Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Mare Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Mare Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Mare Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Mare Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Mare Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Mare Resort & SPA, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Mare Resort & SPA, Riwiera Turecka
1 / 14
Udogodnienia hotelu Side Mare Resort & SPA
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Side Mare Resort & SPA
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Side Mare Resort & SPA:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Side Mare Resort & SPA:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 13 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 12 kwietnia 2019

Hotel Side Mare Resort & SPA w ofercie Biura podróży:

Orex

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel składa  się  z sześciopiętrowego budynku  głównego (3 widny) oraz z trzypiętrowego budynku bocznego (brak widny); do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, basen z Aqua  Parkiem (5 zjeżdżalni wodnych), basen ze sztuczną falą, basen kryty, restauracja główna z tarasem, 6 barów

Położenie

Kumköy, ok. 3 km od Side, ok. 5 km od Manavgat, ok. 65 km od lotniska w Antalyi

Plaża

piaszczysta plaża znajduje się ok. 400 m od hotelu (dowozi busik); leżaki i parasole przy basenie oraz na plaży – bezpłatne; ręczniki plażowe – płatna wymiana

Zakwaterowanie

hotel składa się z budynku głównego (234 pokoje) i budynku bocznego (36 pokoi): 214 pokoi standardowych, 56 pokoi łączonych, 14 pokoi dublex, 36 pokoi annex; wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV-SAT, sejf (płatny), minibar (bezpłatna woda), balkon

Wyżywienie

All Inclusive – śniadanie ( 07.30-10.00), późne śniadanie (10:00-11.00), obiad ( 12.30-14.00), przekąski: (12.00-16.00 – Snack Bar i Beach Bar; 11.30-16.00- Pool Bar- Golzleme; 16.00-17.00- kawa, ciastka, lody),  kolacja (19.00-21.00)- formie bufetu w restauracji głównej; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-24.00); dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol importowany i wysokojakościowe

Sport i rozrywka

animacje, wieczory tematyczne (okazjonalnie), amfiteatr, aerobik, dyskoteka, sala tv, łaźnia turecka, siłownia, boccia, rzutki, siatkówka plażowa, łucznictwo, tenis stołowy, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonej strefie

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, masaże, sauna, bilard, salon gier, lekarz, fotograf, pralnia, salon fryzjerski, centrum handlowe, wypożyczalnia samochodów, wszystkie sporty wodne na plaży

Dla dzieci

animacje, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, basen, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

www

www.sidemarehotels.com   ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Wezyr

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia:

2006 r. Odnowiony 2013 r.

 

Położenie:

Kumkoy, 3 km od Side, 65 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 18 000 m2.

 

Plaża:

500 m od hotelu, prywatna, piaszczysta, 150 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne. Przejście do plaży przez ulicę. Do plaży kursuje bus hotelowy. Bar na plaży zawarty w UAI.

 

W hotelu:

4 restauracje, 5 bary, 2 sale konferencyjne, windy (w budynku głównym), 4 baseny odkryte  4 zjeżdżalnie.

 

Pokoje:

w budynku głównym: 106 pokoi standardowych, 108 pokoi standardowych large powiększonych, 56 pokoi rodzinnych connection (2 pokoje połączone drzwiami), w aneksie: 36 pokoi economy; klimatyzacja centralna (01.06.-30.09.), prysznic lub wanna, suszarka, telefon, TV, sejf (płatny 12 €/tydzień), minibar (bezpłatny), wykładzina lub terakota, balkon.

 

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne:

internet bezprzewodowy w lobby, siłownia, sauna, łaźnia turecka, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, aerobik, animacje.

Płatne:

kawiarenka internetowa, pralnia, centrum SPA, masaż, bilard, sporty wodne na plaży.

 

Dla dzieci:

brodziki, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), animacje, opiekunka (płatna), krzesełka w restauracji, wózki (płatne), łóżeczka (na życzenie).

 

Wyżywienie:

All Inclusive (10:00-24:00)

Posiłki:

śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja.

Napoje zawarte:

lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera:

wysokojakościowych alkoholi, soków ze świeżych owoców, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Neckermann

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Kurort zbudowany został w roku 1995. Ośrodek wczasowy oferuje 201 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Większość pięter osiągalna jest za pomocą windy. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi (bezpłatnie) umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie kompleksu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie kurortu znajduje się również sala telewizyjna. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Poza tym goście skorzystać mogą z przechowalni rowerów. Do pozostałych świadczonych usług należą opieka nad dziećmi, opieka medyczna, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyłożone są wykładziną dywanową oraz wyposażone w łóżko podwójne bądź łóżko typu queen size. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Dostępne są również lodówka i minilodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. Dostępne są również pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w ośrodku wczasowym, jak np. tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka i strzelanie z łuku. Aqua fitness oraz za dodatkową opłatą narty wodne, windsurfing, jet ski, przejażdżki motorówką, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, żeglowanie, rejsy katamaranem i nurkowanie zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, saunę, łaźnię turecką i salon piękności, jak również za dodatkową opłatą łaźnię parową i zabiegi masażu. Muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Napoje wliczone są w cenę. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2019


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Side Mare Resort & SPA

Opinie o Hotelu Side Mare Resort & SPA

Side Mare Resort & SPA - możliwości zakwaterowania:

ANEX ROOM 2PAX
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 3PAX
STANDARD LARGE ROOM 3PAX
STANDARD ROOM 1PAX
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 4PAX
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon niektore z widokiem na morze
STANDARD LARGE ROOM 2PAX
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2PAX
Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
lazienka WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor Telefon
lazienka WC klimatyzacja Minibar Telewizor Telefon
Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja wiekszy balkon boczny widok na morze
Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja Minibar Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja wiekszy balkon niektore z widokiem na morze
Pokoj wariant ekonomiczny budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
lazienka WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon niektore z widokiem na morze
Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja Minibar Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja wiekszy balkon niektore z widokiem na morze
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
lazienka WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) wanna lub prysznic WC klimatyzacja duplex balkon niektore z widokiem na morze
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon niektore z widokiem na morze
STANDARD ROOM 2PAX

Side Mare Resort & SPA - Możliwości wyżywienia:


Side Mare Resort & SPA - miasta wylotu:


Side Mare Resort & SPA - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Side Mare Resort & SPA? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00